Programma gemist?

Louis Theroux op wil weten van wat alcoholisme doet met op tv mensen en bezoekt uit King?s College Hospital in tijdens tijdens Londen, het grootste levertransplantatiecentrum de in Europa. door De patiënten hier zijn op tv heel ver door heen. Zullen ze het ooit kunnen afkicken van Groot-Brittanniës favoriete uit drug: drank? Sommige met patiënten die naar Louis Theroux opzoekt zijn al uit decennia met alcoholist. Werken lukt niet het meer het en relaties zijn lastig. Veel tijdens van hen stevenen op naar een vroegtijdige dood tijdens van af. Niet voor niets is uit deze docu ook op bekend onder de naam tijdens Drinking to Oblivion. In van de uitzending een maken we kennis met tijdens onder naar meer Aurélie, die al de jaren de hele dag het cider met drinkt. Haar uit ingewanden zijn er in erg slecht aan toe en dan op heeft ze ook een nog een een relatie op tv met een haar het voortdurend afkrakende mede-alcoholist. op tv Joe lijkt een tijdens gewone, verzorgde jongeman met leuke vrienden een en door een goede opleiding. met Toch leeft hij een op een gegeven moment op door twee op tv flessen wodka per tijdens dag. Antiekhandelaar Stuart heeft in als gevolg van zijn de vroegere drankmisbruik levercirrose de en krijgt te op tv uit horen dat hij mogelijk het nog maar een paar maanden in te leven tijdens heeft. Louis gaat op zoek de naar de mensen de achter een de patiënten. in Welke emotionele problemen proberen ze te de smoren in op tv de drank? in Kunnen ze het ooit van hun afhankelijkheid afkomen? En op tv wie draagt uiteindelijk door de verantwoordelijkheid op tv voor deze dolende de zielen?

Louis wil tijdens weten een wat alcoholisme doet met een mensen en bezoekt tijdens King's College Hospital in Londen, de het grootste levertransplantatiecentrum het de in Europa. Hij wordt met geconfronteerd met de de verwoestende lichamelijke gevolgen uit van alcoholisme en ziet het welke uitdagingen artsen, een patiënten en familie van een naar de patiënten moeten op aangaan om de tijdens gevolgen van alcoholisme het te behandelen.

juni 2020
18-01-2019 21:10

Docu: Louis Theroux - Alcoholism

Louis Theroux: Alcoholism - Docu: Louis Theroux - Alcoholism

Louis Theroux wil weten wat alcoholisme doet met mensen en bezoekt King?s College Hospital in Londen, het grootste levertransplantatiecentrum in Europa. De patiënten hier zijn heel ver heen. Zullen ze ooit kunnen afkicken van Groot-Brittann...

20-01-2017 20:30

Louis Theroux: Alcoholism

Louis Theroux: Alcoholism - Louis Theroux: Alcoholism

Louis wil weten wat alcoholisme doet met mensen en bezoekt King's College Hospital in Londen, het grootste levertransplantatiecentrum in Europa. Hij wordt geconfronteerd met de verwoestende lichamelijke gevolgen van alcoholisme en ziet welk...

Louis Theroux: Alcoholism gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Louis Theroux: Alcoholism de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Louis Theroux: Alcoholism bij Louis Theroux: Alcoholism liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Louis Theroux: Alcoholism. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Alcoholism gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Louis Theroux: Alcoholism gemist

Uitzending gemist van Louis Theroux: Alcoholism? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Louis Theroux: Alcoholism, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Alcoholism gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Louis Theroux: Alcoholism? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Alcoholism kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 18-01-2019 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!