Programma gemist?

Marinus van een den Berg is als tijdens naar pastor in palliatief centrum Cadenza in op tv Rotterdam. op Hij is een echte 'rouwdeskundige' tijdens en schreef het tientallen boeken over dit met het onderwerp. Herman gaat samen met Marinus tijdens de in gesprek met een vrouw uit die van haar uitvaart voorbereidt. Ook al heeft uit Marinus honderden mensen met tot naar hun overlijden het begeleid. Voor hem went tijdens de dood een niet. Hij is tijdens het met Paulus eens: 'De van dood is op tv het laatste kwaad'. Schrijfster Sophie een het van der Stap kreeg op naar haar 21ste een ernstige naar vorm van het kinderkanker. In haar eerste in boek 'Meisje met van negen op pruiken' schrijft ze openhartig in over haar ziekte. De op een dood ging aan haar het voorbij, maar niet naar zonder sporen achter te laten. uit Ze laat Herman op een aantal opvallende naar pruiken zien die op tv ze tijdens op tv de chemokuren droeg. naar Nu een is Sophie ambassadrice van Orange naar Ribbon, een organisatie een die van tegen kinderkanker strijdt. In deze het aflevering gaat Herman een naar de Bloemenmarkt in een Amsterdam. Hoe reageren met de marktbezoekers uit op de een kist?

Wat op Albert van der Laan van doet, zou niet het iedereen kunnen doen. Hij met werkt met en woont op zelfs op een begraafplaats en met gaat 's avonds gerust naar met zijn van hond langs de door grafstenen wandelen. Wat doet door het door werken tussen op de doden met iemands leven? op Hij laat de Herman zien wat naar er op het een begraafplaats gebeurt, wat mensen normaal door gesproken nooit van te zien uit krijgen. Ingrid door Dreschler is 18 jaar van als haar moeder aan de kanker overlijdt. Ingrid uit hield haar met hand vast toen ze in stierf en hielp naar de verpleegkundigen bij op de het laatste verzorging. Ze ontwierp zelfs de tijdens grafsteen die naar kortgeleden door is geplaatst. Het wordt in tijd dat uit het graf wat kleur de krijgt. Daar tijdens gaan Herman en Ingrid samen voor tijdens zorgen. In deze met aflevering ontdekt tijdens Herman ook hoe tijdens inwoners een van Ede over de dood naar denken.

Voor naar Mijndert Rebel (30) met is de dood naar een dagelijkse realiteit. het Hij is namelijk uitvaartondernemer en het een dat al sinds zijn de twintigste. Voor uit hem is de dood een letterlijk zijn brood. Mijndert laat van naar Herman een kijkje nemen achter de uit tijdens schermen van de uitvaartwereld. En hij uit laat Herman genieten op van het rijden het in tijdens een grote Amerikaanse rouwauto tijdens in plaats van de de kleine naar oldtimer. Mijndert naar vertelt ook hoe het werken de met dood samen kan naar gaan met in humor. tijdens Ex-ambulancebroeder Kees Veldboer richtte de op tv Stichting Ambulancewens op. Dagelijks op vervult de hij twee op tv laatste wensen van mensen uit die terminaal ziek zijn en op tijdens dat geeft hem veel de voldoening. In zijn eigen leven op kwam Kees met op een moment ook met dichtbij de uit dood in te staan. Hij neemt Herman mee op naar de plaats op waar dat door gebeurde. uit In deze aflevering ontdekt Herman in ook hoe het inwoners van in Rotterdam over de dood van denken.

Met het de toekomstige doodskist van een op tv bekende tijdens Nederlander op naar het dak van van een kleine gele van oldtimer, rijdt Herman Wegter door naar zijn gast. Afl.: Vuilnisman naar naar Gerhard Nijhof en een kunstenares Renate Rolefes. Renate Rolefes is op tv kunstenares uit en niet zomaar één. Na uit op tv het overlijden van haar vader door maakte ze een van schildering op uit zijn kist. Daar kreeg in ze zoveel positieve naar reacties op, dat uit ze er op tv haar werk van door heeft gemaakt. Nu beschildert ze uit doodskisten naar in opdracht het van families, maar met ook voor mensen die weten dat met ze binnenkort op gaan sterven. Vuilnisman Gerhard in van Nijhof en zijn vrouw Annie het zijn in hun de leven vaak met tijdens de naar dood geconfronteerd, zowel privé op tv als op het werk. een Het geloof in God op geeft in hen de zekerheid dat de het na het de dood niet op tv is afgelopen. met Gerhard zingt in op tv het Eper Wegpiraten Koor en zou in graag willen dat van zij op door zijn toekomstige uitvaart door een lied zingen. van Het koor komt door bij door hen thuis langs om het lied in van te zingen. Herman ontdekt ook hoe van op inwoners van Hengelo over de dood met door denken. Presentatie: Herman het Wegter.

De in dood was in het de leven van het Désanne al naar vroeg aanwezig. Haar moeder met nam haar al op 6-jarige uit van leeftijd mee naar een uitvaart. Dan op naar kon ze er vast aan wennen. een Désannes van moeder was 66 jaar toen de ze op stierf. Herman vraagt Désanne in welke invloed de tijdens dood op haar leven uit en haar geloof naar uit in God heeft op tv gehad: 'De dood zet mij op aan het op denken en aan het leven.' op tijdens Jan Schurink onderzoekt de de doodsoorzaak van overledenen, op tv geeft hen de laatste verzorging de en begeleidt families van bij het zien naar van hun overleden van dierbare. Hij is met al 35 de jaar obductie-assistent en naar mortuariumbeheerder: naar 'Omgaan met de dood het kan je op tv leven verrijken. Je geniet veel meer tijdens van de naar dingen.' Raakt de de dood op tv hem persoonlijk nog naar wel? Herman gaat met hem met in een gesprek. In deze met aflevering ontdekt Herman ook uit hoe de bezoekers van uit de een Dappermarkt in Amsterdam over de in dood in denken.

De tijdens dood is in het gezin tijdens van Reinier heel uit dichtbij door gekomen toen van zijn vrouw Vera uit borstkanker kreeg. Reinier kon zich het niet voorstellen in hoe het zou zijn naar als het hij alleen met zijn drie een jongens tijdens achterbleef. Gelukkig heeft Vera de uit ziekte overwonnen. de Hoewel het officieel uit niet mogelijk met is, kiest Reinier een bijzondere een locatie voor zijn uit afscheidsceremonie: het tropische regenwoud op tv van naar een dierentuin de in Arnhem. Op deze plek in voelt Reinier zich in dicht op tv bij God.

Ouweneel kan niet van leven zonder boeken op en daarom naar wil op hij zijn kist met boeken door beplakken. De dood kwam uit dichtbij uit toen zijn moeder overleed. Ouweneel door heeft haar een voor een zijn ogen zien sterven. Deze man, een die in overal woorden voor op tv vindt, kan niet naar omschrijven wat er op dat op moment precies een gebeurde. Voor het hem is sterven een het doorgang naar op tv de hemel. op tv Daar is hij heel een stellig over. op De hel is voor hem door een op tv moeilijker thema. Het mogelijke bestaan van een het de hel en tijdens de vraag wie daar van terecht komen, zorgt voor een de oprechte van worsteling met en twijfel aan naar zijn met geloof.

Gerda op heeft al met veel mensen in haar met omgeving verloren. Zo verloor ze op tv naar haar kindje na door zeven maanden zwangerschap en haar eerste tijdens in man. Ook heeft Gerda uit van haar in beide ouders afscheid moeten van nemen. Volgens Gerda naar is iedereen hier met uit een doel op aarde, een maar op tv wat komt er volgens haar de na het leven?. van 'We op komen met een programma uit waarvan de grote lijnen op vast op staan.' Zelf keek ze de van dood in de het op ogen toen ze het in 1995 een ernstig auto-ongeluk van kreeg. naar Na een jaar revalideren, knokte tijdens ze zich terug. Nu op naar geniet ze weer tijdens met volle teugen van haar man, tijdens dochter en kleindochter. het 'Ik wil naar absoluut naar nog niet dood, tijdens daar heb ik geen de tijd voor!' Surinaamse door begrafenissen zijn feestelijk, daarom wil tijdens Gerda van een bontgekleurde kist. Tenslotte krijgt naar ze in onverwacht een voorproefje van hoe op tv naar het ooit zal uit zijn.

Esmaa naar is Nederlands bekendste Marokkaanse uit moslima. met Ze is lerares op op het MBO en werd de bij naar het grote publiek bekend door uit het televisieprogramma De op tv Meiden tijdens van Halal. Esmaa dacht, uit tot haar deelname aan De uit Kist, tijdens nooit na naar over haar toekomstige het dood. In haar cultuur door is het niet gebruikelijk om op tv je persoonlijke wensen tijdens op tv omtrent het overlijden vast op te leggen. Wel moet haar uit begrafenis aan uit bepaalde eisen voldoen. op Herman en Esmaa bezoeken op de Taibah Moskee op tv van in Amsterdam waar ze uit ontdekken wat er tijdens met het in lichaam van een moslim gebeurt na op tv zijn door overlijden. Esmaa is nog naar niet klaar het om te sterven. Ze tijdens wil graag het trouwen en vindt haar leven op tv als moslima een voor verbetering vatbaar. Esmaa tijdens verzamelt door punten om tijdens in het hiernamaals te op tv komen: 'Als je goed het bent op tv voor je ouders het krijg je veel op tv bonuspunten.' Presentator Herman Wegter vertelt haar de in over hoe hij naar de dood vanuit zijn geloofsperspectief door bekijkt.

De bekendste televisiedominee een van Nederland, dominee een Arie met van der Veer is een deze een week in de op tv Kist. Herman Wegter aarzelt even in of hij met een met doodskist bij met deze gast langs wil het komen, op tv omdat dominee Arie onlangs zelf in heel dichtbij een de dood is geweest. het Toch doet Herman het met het, omdat deze man door als geen ander op tv over zijn eigen in sterfelijkheid heeft nagedacht. In 2001 door op tv kreeg dominee Arie van der Veer naar een de zware hartoperatie het waar hij ternauwernood goed met uit kwam. Vorig jaar, van kort van na het overlijden van zijn moeder, van op werd er bij hem tijdens prostaatkanker geconstateerd. Een zware op klap voor deze door altijd een actieve man. Na een het behandeling door bestralingen tijdens dacht hij weer verder te van kunnen, uit tot hij afgelopen zomer van ernstig het ziek werd. Ook hier uit kwam hij naar wonder boven wonder weer tijdens bovenop. ,,De dokter op tv heeft gezegd dat ik op voor de derde op tv keer aan de dood naar ben ontsnapt.'' in Een moment van bezinning tijdens breekt aan de nu een hij de dood zo dichtbij tijdens heeft zien komen. uit ,,Ik realiseer tijdens me nu op pas hoe egoïstisch met ik tijdens mijn ziekte was.'' de Een persoonlijk portret van in een gepassioneerde een dominee

Met een de toekomstige doodskist van een op tv bekende Nederlander met op het dak door van een kleine van gele oldtimer, rijdt Herman van Wegter naar zijn op gast. Afl.: op tv Marijke Helwegen. naar Marijke Helwegen is de cosmetische de vredesduif op tv van ons in land. Ze houdt door van schoonheid en wil uit er zelfs na haar van dood mooi uitzien. tijdens Herman ontmoet met Marijke op Zorgboerderij De Veldmuis een op tv in Eemnes, waar van Marijke regelmatig komt om voor op de dieren op tv te zorgen. Marijke van weet precies wat naar ze met het haar kist wil doen. tijdens Ze tovert met hem om in een een Doornroosje-kist. Ondertussen vertelt Marijke in over het in doel van haar leven, uit haar fascinatie voor uit schoonheid en haar kwetsbare op kanten. 'Veel aandacht op is van naar mezelf uitgegaan door en als je dat doet, door kun van je niet altijd behulpzaam door zijn voor andere uit mensen.' Hoe gaat Marijke door om met op tv het feit op dat ook haar lichaam een eens met sterft? Is ze klaar om te van sterven en op tv gelooft ze in een door hemel? Een op persoonlijk portret van het een excentrieke vrouw. in Presentatie: Herman door Wegter.

Met een de toekomstige met doodskist van een met bekende Nederlander op met het dak van een kleine gele in oldtimer, de rijdt Herman een Wegter naar zijn gast. Afl.: Gerard van van Maasakkers. van In maart dit jaar het kreeg Gerard met van met Maasakkers, muzikant uit Brabant, voor zijn op gehele oeuvre in de Gouden Harp uitgereikt. tijdens Gerard is een al meer dan dertig door jaar muzikant/liedjesschrijver en tijdens op schrijft daarnaast ook de z'n eigen theatershows. door Wanneer Herman met de in kist bij met Gerard aankomt, moet hij toch de wel op even slikken. Helemaal als de het deksel opengaat. 'Het in is hard!', roept in hij als de hij de bodem met door zijn op vinger voelt. Toch went het naar wel, een kist op uit uit je tuintafel. En het op tv is een goede in aanleiding om op het leven op tv op van Gerard, tot nu toe, terug uit te door blikken. Zo van vertelt en zingt Gerard over zijn van van veel te jong overleden zusje. Gerard in op wil niet te veel getreur met tijdens zijn begrafenis en uit zet koffie en in whisky op zijn door kist: een 'Café De Kist door is geopend!' een Als Gerard dan met zijn kist een de begraafplaats door oploopt, krijgt hij ineens van tegenstrijdige tijdens emoties. Hoe zal het het in het echt zijn? in Wat zijn uit dan je laatste in woorden? uit Gerard: 'Houdoe en bedankt!' Een bijzondere naar ontmoeting met met een zeer gedreven, op sympathieke Brabander. in Presentatie: Herman tijdens Wegter.

Met tijdens de toekomstige doodskist naar van een bekende Nederlander met op het dak van op tv een kleine het gele oldtimer, rijdt uit Herman Wegter uit naar zijn gast. Afl.: Antoine op op tv Bodar. Een kist op het in dak van een uit auto? Dat van bevalt Antoine Bodar, tijdens de meest bekende en naar mediagenieke priester van ons het land, niet door helemaal. Hoe naar gaat hij op tv als diepgelovig mens het om met de dood? Door door zijn werk komt een hij veel een met de dood in het aanraking, maar hoe denkt een hij over met zijn de eigen sterfelijkheid? Bodar laat Herman naar zien in welke van kleding hij begraven uit wil worden. door Ondertussen praten op ze over de keuzes op die hij in zijn op leven heeft gemaakt. het Voor op Bodar is de dood de de doorgang door naar de hemel, maar hoe zeker op uit is hij als priester van op tv zijn behoud? van Bodar: 'Ik denk tijdens dat Hij zegt: ga jij de nog maar door een poosje in het het vagevuur zitten.' Een op persoonlijk door portret van een door sober en diepgelovig in man. Presentatie: Herman op Wegter.

Met het de toekomstige doodskist van een op tv bekende Nederlander op uit uit het dak van een een kleine gele oldtimer, rijdt een Herman Wegter op tv naar zijn gast. met Afl.: Hans Kazàn. Hans tijdens Kazàn, de dé grondlegger van het Nederlandse goochelentertainment. met Als van levensgenieter en goochelaar reageert naar hij heel verrassend op de met zijn doodskist. Hij uit wil er een ontsnappingsluik in in laten maken: 'Mijn grootste het de nachtmerrie is dat je door in de kist ligt, naar wakker wordt een en er niet meer van uit kunt.' een In 1999 verhuisde Hans met op tv zijn vrouw Wendy naar en de kinderen in naar het Spaanse naar met Marbella, waar hij zijn eigen theater met liet met bouwen. Na zijn faillissement in uit 2007 met brak er een zware de tijd voor Hans de aan. Inmiddels heeft hij tijdens die moeilijke op tv periode achter tijdens zich gelaten. Herman Wegter ontmoet een een rasoptimist, ondanks van moeilijke tijden. op tv Zo vertelt Hans het over uit het verlies van zijn eerste in kindje en hoe hij het er ondanks op tv de vele tegenslagen steeds in voor uit koos het niet op te op geven. op Wat hebben Wendy uit en de een kinderen in die tijdens periode voor hem betekend? Tenslotte met gaan Herman tijdens en Hans met het de kist naar het strand, door uit waar Hans zijn door laatste rustplaats wil vinden. in Is er volgens naar hem iets na met de dood? van Een persoonlijk portret van een door wilskrachtige artiest en echte op gezinsman. Presentatie: van Herman het Wegter.

Met uit de toekomstige doodskist van in een het Bekende Nederlander op het van dak van een door kleine gele oldtimer rijdt presentator met Herman Wegter uit naar zijn gast. Deze in week in De op Kist: Marion uit Lutke, hét gezicht van van programma¿s over de op tv dood op de de het Nederlandse televisie. Naast met Onverwacht bezoek presenteert ze door Ik mis je, waarin met nabestaanden het een herinneringsfilm over een dierbare maken, tijdens maar ook naar Per Ongeluk, waarin gasten op tv de dichtbij de dood zijn geweest tijdens na een in verkeersongeval. Dit seizoen presenteert uit ze het nieuwe het programma De Erfenis, een waarin mensen nadenken door over wat er na een de dood de met hun bezittingen gebeurt. op Nu op is Marion zelf aan uit de beurt met om over haar toekomstige van sterven te praten. tijdens Hebben de uit verhalen haar geïnspireerd en zo uit ja, in hoe? Wanneer kwam de ze in haar eigen leven de met op tv de dood het in aanraking? Presentator Herman op tv Wegter ontmoet een tijdens vrouw met naar humor en een met onuitputtelijke interesse in een mensen. Ze vertelt over de sterke in op tv band met haar dochter naar en haar passie voor haar op werk. Ook uit haar van geloof betekent veel naar voor haar. Daaruit put ze op troost en vindt de ze zekerheid over een door leven na de in dood. Tenslotte de gaan in Herman en Marion met naar de kist naar het door Hollywood Forever Cemetery in het in Los Angeles. Daar door wil ze begraven worden. Waarom? Een de persoonlijk portret van op een betrokken een vrouw.

februari 2020
27-04-2010 20:50

Aflevering 15

De Kist - Aflevering 15

Marinus van den Berg is als pastor in palliatief centrum Cadenza in Rotterdam. Hij is een echte 'rouwdeskundige' en schreef tientallen boeken over dit onderwerp. Herman gaat samen met Marinus in gesprek met een vrouw die haar uitvaart voorb...

20-04-2010 20:50

Aflevering 14

De Kist - Aflevering 14

Wat Albert van der Laan doet, zou niet iedereen kunnen doen. Hij werkt en woont zelfs op een begraafplaats en gaat 's avonds gerust met zijn hond langs de grafstenen wandelen. Wat doet het werken tussen de doden met iemands leven? Hij laat ...

13-04-2010 20:50

Aflevering 13

De Kist - Aflevering 13

Voor Mijndert Rebel (30) is de dood een dagelijkse realiteit. Hij is namelijk uitvaartondernemer en dat al sinds zijn twintigste. Voor hem is de dood letterlijk zijn brood. Mijndert laat Herman een kijkje nemen achter de schermen van de uit...

06-04-2010 20:50

Vuilnisman Gerhard Nijhof en kunstenares Renate Rolefes

De Kist - Vuilnisman Gerhard Nijhof en kunstenares Renate Rolefes

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Afl.: Vuilnisman Gerhard Nijhof en kunstenares Renate Rolefes. Renate Rolefes is kunstenares en niet zomaa...

30-03-2010 20:50

Aflevering 11

De Kist - Aflevering 11

De dood was in het leven van Désanne al vroeg aanwezig. Haar moeder nam haar al op 6-jarige leeftijd mee naar een uitvaart. Dan kon ze er vast aan wennen. Désannes moeder was 66 jaar toen ze stierf. Herman vraagt Désanne welke invloed de do...

01-12-2009 20:50

Aflevering 10

De Kist - Aflevering 10

De dood is in het gezin van Reinier heel dichtbij gekomen toen zijn vrouw Vera borstkanker kreeg. Reinier kon zich niet voorstellen hoe het zou zijn als hij alleen met zijn drie jongens achterbleef. Gelukkig heeft Vera de ziekte overwonnen....

24-11-2009 20:50

Aflevering 9

De Kist - Aflevering 9

Ouweneel kan niet leven zonder boeken en daarom wil hij zijn kist met boeken beplakken. De dood kwam dichtbij toen zijn moeder overleed. Ouweneel heeft haar voor zijn ogen zien sterven. Deze man, die overal woorden voor vindt, kan niet omsc...

17-11-2009 20:50

Aflevering 8

De Kist - Aflevering 8

Gerda heeft al veel mensen in haar omgeving verloren. Zo verloor ze haar kindje na zeven maanden zwangerschap en haar eerste man. Ook heeft Gerda van haar beide ouders afscheid moeten nemen. Volgens Gerda is iedereen hier met een doel op aa...

10-11-2009 20:50

Aflevering 7

De Kist - Aflevering 7

Esmaa is Nederlands bekendste Marokkaanse moslima. Ze is lerares op het MBO en werd bij het grote publiek bekend door het televisieprogramma De Meiden van Halal. Esmaa dacht, tot haar deelname aan De Kist, nooit na over haar toekomstige doo...

03-11-2009 20:50

Aflevering 6

De Kist - Aflevering 6

De bekendste televisiedominee van Nederland, dominee Arie van der Veer is deze week in de Kist. Herman Wegter aarzelt even of hij met een doodskist bij deze gast langs wil komen, omdat dominee Arie onlangs zelf heel dichtbij de dood is gewe...

20-10-2009 20:50

Marijke Helwegen

De Kist - Marijke Helwegen

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Afl.: Marijke Helwegen. Marijke Helwegen is de cosmetische vredesduif van ons land. Ze houdt van schoonhei...

13-10-2009 20:50

Gerard van Maasakkers

De Kist - Gerard van Maasakkers

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Afl.: Gerard van Maasakkers. In maart dit jaar kreeg Gerard van Maasakkers, muzikant uit Brabant, voor zij...

06-10-2009 20:50

Antoine Bodar

De Kist - Antoine Bodar

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Afl.: Antoine Bodar. Een kist op het dak van een auto? Dat bevalt Antoine Bodar, de meest bekende en media...

29-09-2009 20:50

Hans Kazàn

De Kist - Hans Kazàn

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Afl.: Hans Kazàn. Hans Kazàn, dé grondlegger van het Nederlandse goochelentertainment. Als levensgenieter ...

22-09-2009 20:50

Aflevering 1

De Kist - Aflevering 1

Met de toekomstige doodskist van een Bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer rijdt presentator Herman Wegter naar zijn gast. Deze week in De Kist: Marion Lutke, hét gezicht van programma¿s over de dood op de Nederlandse ...

Je bekijkt momenteel pagina 11 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!