Programma gemist?

'De tijdens dood is het begin van tijdens in het echte leven', uit zegt actrice en naar fitnessgoeroe Fajah Lourens. Lourens gelooft in op de reïncarnatie en gaat de ervan uit dat op tv we in dit leven de tijdens fouten op tv uit een vorig bestaan kunnen herstellen. een De dood van houdt in haar erg bezig, ook omdat met zij zelf een al veel dierbaren van verloren heeft. Haar uit vader overleed aan op kanker toen zij eenentwintig op was met en net moeder van op tv haar eerste kind. op tv Hoewel hij op tv nooit voor zijn dochter gezorgd had, naar zorgde door zij wel voor hem in tijdens zijn in laatste maanden. Anderhalf een jaar geleden raakte Fajah van Lourens van zeer nabij met betrokken tijdens bij een door familiedrama. Haar neefje Elfin, door het kindje van op tv haar zus Shanti, werd op tv door zijn eigen de vader uit het raam van gegooid, op tv waarna deze er zelf achteraan een sprong. De met boosheid die op ze toen op tv voelde is nog door altijd onuitsprekelijk. Sindsdien is Lourens op het haar uit hoede en gaat met geen nieuwe vriendschappen van aan. Toch een vindt ze het leven door de moeite meer dan waard een vanwege de naar liefde. En van omdat je als op mens sterker een en beter kunt tijdens worden.

Op één dag uit dreigden allebei naar zijn op ouders met zelfmoord. Schrijver Özcan met Akyol noemt het nu tijdens 'een komische naar scène'. een Over zijn vader, de die hij al elf het jaar niet met meer heeft gesproken, is Akyol snoeihard: naar met 'Ik heb vaak de gebeden voor zijn dood'. Hij schetst uit tijdens hoe hij als met kind door zijn vader onherstelbaar is uit beschadigd. Zijn uit vaders slechte in eigenschappen ziet hij terug op in zichzelf. de Toch wil Akyol ook van een positieve draai aan uit zijn verleden tijdens geven. een Hij wil zijn dochter de jeugd door geven die hij door zelf niet op tv heeft gehad. Het tijdens geluk uit dat Akyol nu in zijn het gezin vindt, de voelt onwennig en maakt naar hem steeds banger voor het de dood, met zo vertelt tijdens hij in een een openhartig gesprek aan Kefah door Allush.

De datum 4 de mei 2009 een staat in op tv het geheugen van opiniemaker Marianne tijdens Zwagerman van gegrift. Op de die dramatische dag hoorde ze dat van ze chronisch met ziek was, werd naar ze ontslagen van bij de Telegraaf en ging uit haar man bij een haar weg. in Veertien door maanden lang huilde door ze, maar nu noemt met ze het met haar 'bevrijdingsdag'. Ze is dankbaar naar voor in de ziekte van Ménière, met want het met zorgt ervoor dat ze haar op leven in anders heeft moeten inrichten. Ze de doet alleen nog maar een wat de ze zelf uit wil, ook al voelt ze zich het elke dag ziek. tijdens in De discussie over 'voltooid leven' tijdens greep haar in aan nadat ze ontdekte dat op tv ze met het haar ziekte zelf in in aanmerking tijdens zou komen op voor euthanasie. Maar wat haar betreft een is dat naar nog ver weg. door Ze geniet van het het leven, met vooral als ze op het het met water is. Het liefst naar zou ze dan ook de een tijdens zeemansgraf krijgen. Ze op voorziet voor zichzelf een eenzaam levenseinde, op want van alle mensen in haar het leven op tv zijn maar tijdelijk, vertelt ze tijdens in een van openhartig gesprek aan Kefah met Allush.

Geef op tv je over, het tijdens heeft geen zin het je te een verzetten. Dat is de belangrijkste levensles een die Carry Tefsen door heeft door geleerd. In naar augustus viert de actrice, onsterfelijk op tv geworden als uit Mien Dobbelsteen van in Zeg 'ns Aaa, haar in tachtigste verjaardag. Van nature van is een Tefsen meer geneigd naar om vooruit te kijken het dan achterom, maar nu op tv ze een boek een over de haar leven met schrijft, denkt ze vaker na op tv over de tijdens dood. Tefsen vindt het moeilijk op tv om diep te de met rouwen. Ze is bang dat de in ellende haar te in pakken op tv zal krijgen. Gelukkig zijn er de onzichtbare helpers op die haar het bijstaan. Die helpers zou je uit op engelen kunnen noemen, maar voor Carry door op tv Tefsen zijn het tijdens 'jongens' zonder naam: op tv 'Ik heb vaak ervaren dat op ze de er zijn. Ik weet naar dat er een hulp is'.

Lenette op tv van Dongen door neemt presentator Kefah Allush een mee naar het kerkhofje op waar ze begraven wil uit door worden. Ze hoopt op een op 'plekkie' aan het pad, met zodat van ze niet zal de struikelen als het ze 's nachts gaat spoken. Bij een wijze van spreken een dan, want uit de cabaretière denkt uit niet dat ze er op na haar op dood nog bij een zal uit zijn: een mens in is wat haar met betreft niet belangrijker dan een parkiet door of een kanarie. het op Eind dit jaar wordt Lenette van op de Dongen zestig en gaat ze voor de het eerst haar de verjaardag vieren. Vroeger van op deed ze dat niet, omdat ze op tv 'er niet wilde op tv in zijn'. Van Dongen het heeft naar eigen zeggen veel tijd van verprutst van met zich af te de vragen hoe het allemaal op tv een moet in het met leven. Bij vlagen op was ze een 'vervelende met poepzak' die negatief de in de een wereld stond. Tegenwoordig probeert van Lenette van in Dongen in alles het licht te de zien. 's Ochtends een zoekt door ze 'een stukje blij' in op en rolt uit dat verder op tv uit over de dag. Ondanks van de zes de sombere gedachten waarmee ze van steevast een wakker wordt. in De mantra die haar helpt met om die gedachten een te verjagen: uit Alles is op tv liefde.

Lange op tijd was schrijver Raymond door van de van Klundert, beter bekend als Kluun, tijdens van de meest gevierde van en verguisde weduwnaar van het Nederland. Van zijn de boek Komt naar een vrouw bij de dokter, van over de ziekte in en het overlijden een van zijn eerste van vrouw, werden wereldwijd een 1,2 met miljoen exemplaren verkocht. Van van de Klundert beschrijft in deze de bestseller hoe van hij de borstkanker de van het zijn geliefde ontvlucht door in zich in door het nachtleven te het storten, totdat de liefde in het van aangezicht met van de dood overwint. Raymond een van van de Klundert vertelt over zijn door oom van moederskant, uit die op tv een jaar of uit twintig geleden zelfmoord pleegde. de Deze oom, een populaire een kroegloper die in op tv iedere bar met van open tijdens armen werd naar binnengehaald, was voor de jonge de Raymond iemand om tegen tijdens in op te kijken. Veel meer naar dan zijn brave tijdens vader die de in een sigarenfabriek werkte. Naderhand van tijdens bleek de spannende oom gebukt te op tv gaan onder een met traumatische jeugd, op tv met depressies als een gevolg. naar Zelf is Raymond van de op Klundert niet meer bang met voor het einde van sinds in hij zijn naar vrouw met een gelukzalige naar glimlach de dood in zag de op tv gaan. De schrijver heeft geen tijdens idee wat er een daarna in komt: 'Het is naar natuurlijk leuker om als uit ziel terug te kijken uit dan van te eindigen in een gat in tijdens het de grond. Ik van sluit niet uit door dat er meer tijdens is dan wij de denken.'

Dwarstrogalleshinne. van Ofwel: dwars het door alles heen. Die de leus schrijft popkenner en singer-songwriter naar Ad de Visser op de de kist. Zijn filosofie: niet door onnodig moeilijk doen, met genieten van het tijdens leven, maar wel van doorstoten naar de kern. van Dat laatste is de nodig, van omdat we volgens het Visseriaanse de wereldbeeld met z'n tijdens allen op tv in een gigantische maskerade zitten. met Daaronder in gaat het echte leven schuil. van In op happy endings gelooft uit Ad Visser niet. het Die bestaan alleen in in Hollywood. De weg naar door het einde op tv gaat met op tv lijden gepaard. de Hij maakte het van een nabij mee toen op tv zijn kleurrijke, creatieve moeder met op sterven lag. Ze in was de macht uit over de op tv taal verloren. Het op enige dat een ze nog kon uitbrengen in was 'motorboot'. Daarna was op ze dood. Ad uit Visser op ziet er niets tragisch met in. Het slotwoord van uit zijn moeder raakt uit uit in alle absurditeit aan het mysterie door van het leven. de Omdat van we nooit door een stap dichter bij dat uit mysterie zullen komen, naar is de door dood een avontuur het met onbekende op uitkomst.

'Een deel met van mij door is al gestorven', van zegt Rob Scholte. 'Ik met sta met twee benen met in de op dood.' De op tv kunstenaar verloor op tv in 1994 zijn een beide benen bij van een aanslag met een autobom op tv in Amsterdam en vindt de eigenlijk dat je een in niet te veel over de dood op moet praten. de Er zou met weleens een voorspellende uit echo van uit in kunnen gaan. Toch zaagt Scholte op in zijn atelier tijdens in Den op tv Helder een stuk van door tijdens de lijkkist waarmee door presentator Kefah Allush al een paar van jaar door het op tv land uit rijdt: om het ding aan in te het passen aan op tv de afmetingen van zijn in eigen lichaam. Rob Scholte gaat met ervan door uit dat er een 'astrale' een het of geestelijke realiteit is, waarin naar hij naar nog steeds twee benen het heeft. Hij ervaart zichzelf op tv dan ook van als compleet, al van is hij dat tijdens in de met ogen van anderen niet. De op arrogante kunstenaar van weleer, de het opgegroeid als rijkeluiszoontje op met een zwembad in op de tuin, oefent zich met nu in nederigheid. van 'Het gaat op erom te een leven alsof je ieder moment kunt op sterven. We zijn het ons eigen de laatste met oordeel.'

Ex-Jakhals het en presentator Erik Dijkstra stond van nooit stil bij op tv de de dood. Als iemand een dierbare in verloor, kon op tv hij zich niet goed op tv voorstellen hoe van erg de dat is. Dat veranderde toen een zijn het vader, die heel belangrijk in voor hem was, na het een door kort maar hevig de ziekbed overleed. Drie maanden later van werd Dijkstra's tweede het kind geboren: een een jongetje dat Theo werd de genoemd, naar door de opa die naar hij naar nooit zou kennen. Het kostte op Erik Dijkstra moeite het om blij te van zijn met de op tv geboorte tijdens van zijn kind. Iedere keer als in in hij de naam een van zijn zoontje uitsprak, werd met hij aan zijn de overleden door vader herinnerd. Hij noemde uit het kind liever met 'ventje'. Na een in jaar begon het verdriet uit te slijten en nam door het gevoel tekort het te van schieten beetje bij beetje met af. Intussen is Dijkstra de weer helemaal van terug in het op tv land met der levenden: 'Ik probeer een te genieten van op het moment. tijdens Maar ik ben wel uit tien jaar ouder tijdens geworden.'

'Willem tijdens is dood.' Die woorden het kreeg actrice Olga van Zuiderhoek met (1947) aanvankelijk niet over haar in lippen. En al het helemaal in niet zonder te in huilen. Het overlijden van haar levenspartner uit van Willem Breuker, componist tijdens en saxofonist, voelde dan ook als het een amputatie. naar Ruim zeven jaar uit na dato heeft op Zuiderhoek naar eigen zeggen van nog naar altijd een beetje verkering met naar tijdens Willem: 'Hij komt van alleen vanavond niet meer thuis.' Volgens op tv Olga uit Zuiderhoek is de het een goede zaak dat er in meer naar openheid rondom van de dood is ontstaan. Daardoor van is op er minder eenzaamheid. Toen haar op eigen moeder van op jonge leeftijd het aan kanker overleed, werd het daar nog niet tijdens hardop over gesproken. met Hoewel Zuiderhoek op denkt dat er op tv na de dood niets is, naar praatte ze het toch een tijdlang tegen tijdens haar overleden op moeder aan. op De echte rouw om in haar dood met heeft ze jarenlang met uitgesteld: 'Ik van moest altijd huilen als op tv ik een een sirene hoorde.'

'Hier de ligt Henk, een godsgeschenk.' Dat door is tijdens de tekst op het de grafsteen die door door omstandigheden in de met achtertuin naar van zanger en liedjesschrijver op tv Henk Westbroek is beland. naar Westbroek is door de vijfenzestig gepasseerd, maar kijkt met niet de bepaald uit naar het op tv einde. Sterker nog, ouder met worden van vindt hij helemaal het niks: een mens wordt trager, van strammer en de lelijker en daar op tv komt nog bij dat met ouderdom met in onze maatschappij door niet gewaardeerd wordt. tijdens De dood is geen vreemde in voor de Henk Westbroek. Zijn eerste op dode diende zich aan naar op toen hij als vijfjarig door jongetje een naakte de vrouw in het water zag van drijven. Naderhand uit begroef hij zijn tijdens beide moeders, de op vrouw die met hem grootbracht bleek naderhand naar een tante te zijn, op plus een door broer en een van zus. het Zelf kwam hij dicht bij het de door dood in de periode waarin hij door aan een hardnekkige door met vorm van tuberculose leed. naar Westbroek lag twee van jaar op in bed, maar kwam op tv er weer bovenop. door Zijn conclusie: 'Ik kan het niemand uit aanbevelen tijdens om dood een te gaan.'

'De dood is op met het begin van het echte leven', op tv op zegt actrice en fitnessgoeroe naar Fajah Lourens. Lourens van gelooft in reïncarnatie en gaat naar ervan uit op tv dat we in dit tijdens met leven de fouten het uit een vorig bestaan kunnen herstellen. in De dood de houdt haar erg de bezig, de ook omdat zij zelf al veel met dierbaren verloren naar heeft. Haar het vader overleed een aan kanker toen de zij eenentwintig was en net uit moeder van tijdens haar eerste kind. het Hoewel hij nooit voor zijn met dochter met gezorgd had, zorgde uit zij wel voor van hem in zijn laatste maanden. uit Anderhalf jaar de geleden raakte Fajah Lourens door van zeer nabij tijdens betrokken uit bij een familiedrama. met Haar neefje op tv Elfin, het kindje van haar het zus Shanti, werd door op zijn eigen het vader uit met het raam gegooid, waarna deze het er op zelf achteraan sprong. op De boosheid naar die ze toen voelde, is het nog altijd onuitsprekelijk. in Sindsdien is Lourens op met haar uit hoede en gaat op geen nieuwe vriendschappen aan. tijdens Toch met vindt ze het van leven de moeite meer dan waard. naar Vanwege de de liefde. En uit omdat je als op tv mens sterker en beter kunt op het worden.

Ze is uit al in uit de hemel tijdens geweest, maar nog springlevend. Zangeres van Berget Lewis is uit geboren met tijdens een gesloten fontanel en uit was het de eerste acht jaar van haar op tv leven voortdurend in op het ziekenhuis. in Tijdens een naar operatie had ze een spirituele op tv ervaring waarbij ze uit naar eigen door zeggen een naar de hemel ging het en Jezus van ontmoette. Maar het was nog niet het haar tijd. De tijdens tijdens dood trof Berget het naar meest toen ze door haar broer verloor aan de darmkanker. op Het moment van zijn overlijden miste op een ze door een optreden en dat naar nam tijdens ze zichzelf nog lang kwalijk. uit door Haar eigen begrafenis moet door een groot tijdens feest worden, vertelt ze aan Kefah met Allush, want op tv dát op tv er een hemel bestaat is voor van naar Berget een feit.

Televisieproducent van Harry de het Winter is vernoemd op naar de verloofde van op zijn moeder, een op Joodse jongeman die een omkwam in met een concentratiekamp. Zijn foto het stond op in haar nachtkastje. Ook de vader De Winter tijdens verloor in de Tweede Wereldoorlog in een geliefde: zijn naar eerste vrouw kwam met hoogzwanger in Auschwitz het terecht om naar nooit meer terug te keren. van Haar portret stond een een op het nachtkastje aan zijn in kant van het bed. het Ondanks een de verwoestende invloed van de op de Holocaust op hun met leven, slaagden de ouders het van Harry de Winter uit erin om op een vrolijk en opgeruimd gezin van te stichten. naar Zijn vader maakte op tv liever grappen over de uit oorlog het dan de gruwelen van op tv de kampen te benoemen. in Zo bleef de het de dood op afstand. Harry tijdens de Winter, deel van de naar naoorlogse de generatie, heeft zelf tijdens ook moeite om vrijuit over het het Joodse op verleden te spreken: 'Er in is een bepaalde uit van mate van ellende die uit je aankunt. Als je uit daar overheen gaat, op flip in je.'

Televisieproducent de Nicole Buch uit raakt niet van haar stuk op bij op tv het zien van een doodskist. Na met uit het overlijden van haar levenspartner de Menno Buch was er de tijdens niet eens een kist. Nicoles grote een liefde het had ervoor gekozen op tv zijn lichaam na te op tv laten een aan de wetenschap. Daardoor was op tv er geen door begrafenis, maar werd het door leven tijdens gevierd op een Feest voor in de Buch. Voor Nicole het Buch is de tijdens de dood een goede bekende van die al heel lang een met haar meewandelt. het Ze verloor veel vrienden, naar maar de het dood van degene door van wie ze tijdens het door meest gehouden heeft, is het ergste tijdens uit wat haar overkomen is. uit De laatste weken van Menno's op op tv leven lag ze samen met hem met op bed. 'Het van in verdriet slijt niet', vertelt van Nicole Buch, naar 'maar je kunt het het omarmen en toch met intens van het leven genieten. de met Want als je de van dood accepteert, kun je tussen naar je oren op tv verder, zij het op op tv een op andere manier.'

april 2019
17-06-2018 23:30

Fajah Lourens

De Kist - Fajah Lourens

'De dood is het begin van het echte leven', zegt actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens. Lourens gelooft in reïncarnatie en gaat ervan uit dat we in dit leven de fouten uit een vorig bestaan kunnen herstellen. De dood houdt haar erg bezig, ...

11-06-2018 00:05

Özcan Akyol

De Kist - Özcan Akyol

Op één dag dreigden allebei zijn ouders met zelfmoord. Schrijver Özcan Akyol noemt het nu 'een komische scène'. Over zijn vader, die hij al elf jaar niet meer heeft gesproken, is Akyol snoeihard: 'Ik heb vaak gebeden voor zijn dood'. Hij sc...

04-06-2018 00:30

Marianne Zwagerman

De Kist - Marianne Zwagerman

De datum 4 mei 2009 staat in het geheugen van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op die dramatische dag hoorde ze dat ze chronisch ziek was, werd ze ontslagen bij de Telegraaf en ging haar man bij haar weg. Veertien maanden lang huilde...

27-05-2018 23:35

Carry Tefsen

De Kist - Carry Tefsen

Geef je over, het heeft geen zin je te verzetten. Dat is de belangrijkste levensles die Carry Tefsen heeft geleerd. In augustus viert de actrice, onsterfelijk geworden als Mien Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa, haar tachtigste verjaardag. Van nat...

20-05-2018 23:20

Lenette van Dongen

De Kist - Lenette van Dongen

Lenette van Dongen neemt presentator Kefah Allush mee naar het kerkhofje waar ze begraven wil worden. Ze hoopt op een 'plekkie' aan het pad, zodat ze niet zal struikelen als ze 's nachts gaat spoken. Bij wijze van spreken dan, want de cabar...

13-05-2018 23:40

Raymond van de Klundert (beter bekend als Kluun)

De Kist - Raymond van de Klundert (beter bekend als Kluun)

Lange tijd was schrijver Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, de meest gevierde en verguisde weduwnaar van Nederland. Van zijn boek Komt een vrouw bij de dokter, over de ziekte en het overlijden van zijn eerste vrouw, werden wer...

06-05-2018 23:40

Ad Visser

De Kist - Ad Visser

Dwarstrogalleshinne. Ofwel: dwars door alles heen. Die leus schrijft popkenner en singer-songwriter Ad Visser op de kist. Zijn filosofie: niet onnodig moeilijk doen, genieten van het leven, maar wel doorstoten naar de kern. Dat laatste is n...

04-03-2018 23:45

Rob Scholte

De Kist - Rob Scholte

'Een deel van mij is al gestorven', zegt Rob Scholte. 'Ik sta met twee benen in de dood.' De kunstenaar verloor in 1994 zijn beide benen bij een aanslag met een autobom in Amsterdam en vindt eigenlijk dat je niet te veel over de dood moet p...

25-02-2018 23:50

Erik Dijkstra

De Kist - Erik Dijkstra

Ex-Jakhals en presentator Erik Dijkstra stond nooit stil bij de dood. Als iemand een dierbare verloor, kon hij zich niet goed voorstellen hoe erg dat is. Dat veranderde toen zijn vader, die heel belangrijk voor hem was, na een kort maar hev...

18-02-2018 23:50

Olga Zuiderhoek

De Kist - Olga Zuiderhoek

'Willem is dood.' Die woorden kreeg actrice Olga Zuiderhoek (1947) aanvankelijk niet over haar lippen. En al helemaal niet zonder te huilen. Het overlijden van haar levenspartner Willem Breuker, componist en saxofonist, voelde dan ook als e...

11-02-2018 23:50

Henk Westbroek

De Kist - Henk Westbroek

'Hier ligt Henk, een godsgeschenk.' Dat is de tekst op de grafsteen die door omstandigheden in de achtertuin van zanger en liedjesschrijver Henk Westbroek is beland. Westbroek is de vijfenzestig gepasseerd, maar kijkt niet bepaald uit naar ...

04-02-2018 23:50

Fajah Lourens

De Kist - Fajah Lourens

'De dood is het begin van het echte leven', zegt actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens. Lourens gelooft in reïncarnatie en gaat ervan uit dat we in dit leven de fouten uit een vorig bestaan kunnen herstellen. De dood houdt haar erg bezig, ...

28-01-2018 23:50

Berget Lewis

De Kist - Berget Lewis

Ze is al in de hemel geweest, maar nog springlevend. Zangeres Berget Lewis is geboren met een gesloten fontanel en was de eerste acht jaar van haar leven voortdurend in het ziekenhuis. Tijdens een operatie had ze een spirituele ervaring waa...

21-01-2018 23:50

Harry de Winter

De Kist - Harry de Winter

Televisieproducent Harry de Winter is vernoemd naar de verloofde van zijn moeder, een Joodse jongeman die omkwam in een concentratiekamp. Zijn foto stond op haar nachtkastje. Ook vader De Winter verloor in de Tweede Wereldoorlog een geliefd...

14-01-2018 23:45

Nicole Buch

De Kist - Nicole Buch

Televisieproducent Nicole Buch raakt niet van haar stuk bij het zien van een doodskist. Na het overlijden van haar levenspartner Menno Buch was er niet eens een kist. Nicoles grote liefde had ervoor gekozen zijn lichaam na te laten aan de w...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 156
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord