Programma gemist?

Aflevering door 2 - Talkshow met over leven op tv en dood. Angelique Houtveen. 'Als de het leven blijkbaar zó kort op tv kan zijn, dan wil tijdens ik een er ook alles op uithalen.' Een tijdens uitspraak van 3FM-dj Angelique de Houtveen (32), die alweer enkele op uit jaren een bekende stem is op tv op uit de Nederlandse radio. naar Als jong meisje kreeg door ze een het gevaarlijke bloedziekte, waardoor ze in jarenlang vele uren in het uit door ziekenhuis doorbracht. En heel uit veel thuis, de noodgedwongen binnen. Zo begon haar liefde op een voor muziek. In 2010 de werd ze van geconfronteerd met een nieuwe tijdens aandoening, die op tv ervoor zorgde dat de ze zware epileptische aanvallen kreeg. Het de met was kantje boord, vertelt ze daarover. op met Het gevaar is niet op geweken, de aandoeningen zijn niet door weg. Maar juist door deze ziektes de zorgden ervoor dat ze een haar toenmalige baan op durfde naar op te zeggen het en te door gaan voor haar droom: radio-dj het worden op een landelijke tijdens met zender.

Wie de naam een Hans van der door Togt (71) een hoort, denkt van al gauw op tv aan Rad van op Fortuin. Van dit populaire het televisieprogramma was de immer door vrolijk tijdens ogende Van der Togt de uit presentator. Hoewel hij naar die met periode als het hoogtepunt in zijn door leven beschouwt, met ging en gaat het er achter op dat blije tijdens gezicht veel verdriet schuil. Een jarenlange tijdens worsteling in met zijn alcoholverslaving. Een in vader die niet trots met was op tijdens zijn zoon. het Zijn levenspartner de verloren aan aids. met Niet bij het overlijden van met zijn moeder kunnen door zijn, omdat hij te naar naar dronken was om een naar zijn stervende moeder een toe te rijden. De een laatste in tijd lukt het hem met om de drank door te laten staan met en gaat de het beter met het hem. Maar ouder worden een vindt Van op tv der Togt verschrikkelijk. 'Ik ben op tv enorm bang om in alzheimer naar te krijgen. Wie gaat er voor de mij zorgen als de op tv ik dement word? een Veel mensen hebben uit een paar mantelzorgers. Ik met núl!'

Lenette van uit Dongen neemt van presentator Kefah Allush mee in naar het met kerkhofje waar het ze begraven wil worden. op tv Ze hoopt op op een 'plekkie' aan het in pad, zodat ze op niet zal struikelen met als in ze 's nachts gaat spoken. de Bij in wijze van spreken dan, want tijdens de cabaretière denkt niet een door dat ze er een na haar dood nog bij op tv zal zijn: een mens een is wat in haar de betreft niet belangrijker dan op tv een parkiet naar of een kanarie. Eind op tv dit jaar wordt Lenette van een Dongen zestig de en tijdens gaat ze voor de het eerst haar verjaardag vieren. door Vroeger in deed ze dat niet, omdat ze van 'er niet de wilde zijn'. Van Dongen in heeft uit naar eigen zeggen veel door tijd verprutst in met zich af het te vragen het hoe het allemaal in moet in het leven. Bij vlagen in was ze van een 'vervelende in poepzak' die door negatievig in de wereld van stond. Tegenwoordig probeert Lenette van tijdens Dongen in de alles op het licht te zien. 's Ochtends naar zoekt ze 'een van stukje uit blij' op in en rolt dat tijdens verder uit over de dag, op tv ondanks tijdens de zes sombere gedachten waarmee ze met steevast naar wakker wordt. De mantra uit die naar haar helpt om op die gedachten te met verjagen: Alles is tijdens liefde.

Olympisch uit zwemkampioen Maarten van der Weijden tijdens het is door kanker geworden een wie hij nu is. Voordat uit hij uit ziek werd ging de in sporter door ervan uit dat je op tv alles kunt bereiken in wat je wilt. de Maar toen hij op zestien jaar geleden met uit leukemie in door het ziekenhuis belandde, hield van zijn geloof in maakbaarheid het van geen stand. Maarten was geveld van door door oncontroleerbare cellen, ofwel met domme pech. Tegen de prognoses in naar is Maarten van uit naar der Weijden volledig genezen. In tijdens augustus gaat hij door de in Elfstedentocht zwemmen om geld op te op tv halen voor kankeronderzoek. van Dat naar heeft alles te op maken met het overlijden van een zijn ziekenhuismaatjes van Rob en Bob, met met een wie hij een intense band een had. Van der Weijden het vertelt dat hij in op de dood van in Rob en Bob als een naar brandmerk door met zich meedraagt. 'Er het zijn zoveel kankerpatiënten de die het niet halen, daar door zit iets onrechtvaardigs op in. Waarom ik van wel het en zij niet? uit Dat is niet een te rijmen.'

Toen Catherine van Keyl (1946) een jaar op of tien was, op tv kwam ze de er bij op tv toeval achter dat de tijdens familie van op tv haar joodse vader in de het Tweede met Wereldoorlog was vergast. Daar werd op tv in tijdens het gezin naar nadrukkelijk over gezwegen een en ook de jonge Catherine op hield uit haar mond. Catherine Keyl had op tv een 'stormachtige relatie' met de tijdens haar vader. Kort voor van zijn overlijden tijdens moesten zijn benen in geamputeerd worden, waardoor zijn oorlogsherinneringen naar op door boven kwamen. Na zijn dood tijdens voelde ze zich eindelijk naar bevrijd op van zijn invloed en in sprong ze uit de van band: tijdens het ontzag voor van de vader de had een rem op haar tijdens onafhankelijkheid op gezet. Bang voor de door dood is Keyl niet, tijdens maar als controlfreak moet in ze er niet tijdens aan denken in het haar tijdens laatste levensfase afhankelijk van in anderen te worden. naar Oudere mensen op krijgen in tijdens onze samenleving sowieso van het idee dat ze beter uit kunnen oprotten, stelt ze op naar ferm. Op momenten van van depressie heeft ze daar tijdens zelf ook last het van. Als Catherine door Keyl het hiernamaals mocht door inrichten, zou dat in eruitzien als haar met op tv ideale talkshow: grote naar tafels met mensen die het niet alleen met naar elkaar moeten uit discussiëren, maar vooral ook naar elkaar op tv moeten met luisteren.

'Eng!' Dat het zegt danseres door Euvgenia Parakhina met na een eerste blik op op de kist waarmee Kefah tijdens een Allush haar komt opzoeken. het Het voormalige jurylid uit van So You Think het you Can Dance het groeide op in een het appartementencomplex uit in de Russische stad op Gorki. Als iemand overleed, een naar werd de bovenkant van het met kistdeksel in uit de portiek gezet. En die het gewoonte uit heeft een diepe indruk de nagelaten. De dood op tv van tijdens Euvgenia's vader in 1988 roept tot het op heden uit veel emotie een op. Hoewel tijdens vader Parakhina het op gezin verliet toen Euvgenia nog het maar een van baby was, heeft hij naar een beslissende met rol in door haar leven gespeeld. de Nadat zijn dochter haar eindexamen had van gehaald, stapte hij een met van haar in van de trein naar Moskou naar om ervoor te zorgen dat naar ze in in de hoofdstad het een dansopleiding kon tijdens gaan volgen. Dat is meteen het een ook het laatste met wat haar vader voor haar van heeft kunnen een doen. Op in de dag van zijn terugkeer met uit met Moskou belandde hij met in kanker in het ziekenhuis om naar er naar niet meer uit te de komen. Na uit zijn dood, door die Euvgenia op op tv honderden kilometers afstand voorvoelde, had een ze liever niet in van uit de kist gekeken. met Van de mooie, atletische man van het weleer de was nauwelijks iets tijdens over. Euvgenia Parakhina gaat regelmatig een tijdens naar Rusland en bezoekt dan op tv altijd een het graf van haar vader. een Om met hem over het op tv kleinkind te vertellen dat tijdens hij niet gekend heeft door en hulp tijdens te vragen in situaties van waar ze zich in geen raad in mee weet. Als uit ze de door begraafplaats verlaat, voelt ze zich lichter een en een kan de hele op tv wereld weer een aan. Over haar eigen dood wil de Euvgenia niet van nadenken. Ze het weet zelfs naar niet of ze in Rusland door of in Nederland begraven het wil worden. Die het vraag schuift ze naar liever weg: naar ze wil tijdens nog te graag naar leven.

Koos op Alberts had al een op tv half leven als metselaar een tijdens en snackbarhouder achter de een rug toen hij in korte in tijd uitgroeide tot in een met artiest die het naar Guiness Book of Records uit haalde, omdat van hij met drie tijdens hits tegelijk in door de nationale top 10 door stond. Het succes werd de uit ruw afgebroken door een auto-ongeluk. Hij een door was even klinisch uit dood en leek nooit meer op tv te kunnen van zingen. Hij in heeft nog maar één stemband en een in zit sindsdien in op een rolstoel, maar op tv is na een van lange en zware door tijd van revalidatie teruggekomen als zanger. het Zijn vrouw met Joke het is hem altijd blijven steunen. tijdens Nog heel met vaak denkt op tv hij terug aan zijn de opoe, bij wie met hij tot door zijn achttiende in naar een bed sliep. Nog steeds schiet in hij vol als de hij eraan denkt naar dat uit hij door met haar plotselinge overlijden nooit aan haar op tv heeft kunnen tijdens vertellen naar hoeveel hij van haar hield. Mocht een er een de hemel zijn, door dan zal hij als met eerste haar opzoeken om de naar haar dit te kunnen op tv zeggen, vertelt Koos een Alberts aan Kefah een Allush.

Dwarstrogalleshinne, van oftewel dwars de door alles heen. Die leus schrijft op popkenner en in singer-songwriter van Ad Visser op met de kist. Zijn filosofie: niet tijdens onnodig moeilijk door doen, genieten van het leven, de maar wel doorstoten een naar de de kern. Dat door laatste is nodig omdat een we volgens tijdens het Visseriaanse tijdens wereldbeeld met z'n allen in een een gigantische maskerade door zitten. Daaronder gaat de het echte leven met schuil. In happy naar endings tijdens gelooft Ad Visser van niet. Die bestaan alleen naar in Hollywood. het De weg naar het einde gaat van met lijden gepaard. naar Hij maakte het op tv van nabij op tv mee toen het zijn kleurrijke, creatieve moeder op van sterven lag. de Ze was de naar macht over de de taal verloren. Het op enige dat de ze nog de kon uitbrengen was 'motorboot'. Daarna was door ze dood. met Ad Visser de ziet er niets tragisch van in. Het slotwoord van een zijn moeder de raakt met in alle absurditeit aan het mysterie op van het leven. met Omdat we met nooit een uit stap dichter bij dat mysterie de zullen komen, is tijdens de dood een tijdens avontuur met tijdens onbekende het uitkomst.

'De uit dood is het begin door van op het echte leven', zegt op actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens. een Lourens op gelooft in reïncarnatie en gaat het ervan met uit dat we de in dit uit leven de fouten uit een de vorig bestaan de kunnen herstellen. De de dood houdt haar op erg bezig, ook op tv omdat zij zelf al uit veel dierbaren door verloren heeft. op tv Haar vader overleed aan kanker het toen zij eenentwintig naar was tijdens en net moeder van het haar eerste kind. Hoewel naar hij nooit voor naar zijn dochter naar gezorgd had, op zorgde zij wel voor hem van in zijn de laatste maanden. naar Anderhalf jaar geleden op raakte Fajah Lourens de van zeer nabij betrokken het bij een familiedrama. Haar neefje naar Elfin, naar het kindje van de haar zus tijdens Shanti, werd door het zijn eigen vader uit het uit raam gegooid, waarna deze op tijdens er zelf achteraan sprong. De het boosheid die het ze toen het voelde is nog altijd onuitsprekelijk. door Sindsdien de is Lourens op haar hoede en op tv gaat geen op tv nieuwe vriendschappen aan. Toch tijdens vindt ze tijdens het leven de tijdens moeite meer in dan waard in vanwege de liefde. En uit omdat je als mens sterker met en naar beter kunt een worden.

Op op tv één dag dreigden naar allebei zijn ouders met de zelfmoord. uit Schrijver Özcan Akyol noemt naar het nu 'een komische door scène'. op tv Over zijn vader, het die hij al elf tijdens jaar niet meer heeft het gesproken, uit is Akyol snoeihard: uit 'Ik heb vaak gebeden de voor zijn dood'. Hij schetst tijdens hoe hij als van kind met door zijn vader onherstelbaar met is beschadigd. Zijn vaders het de slechte eigenschappen ziet in hij terug in zichzelf. Toch wil de Akyol ook een met positieve draai aan een zijn verleden geven. met op tv Hij wil zijn uit dochter de jeugd geven die hij een zelf naar niet heeft gehad. op Het geluk dat op tv Akyol nu in zijn op tv gezin vindt, voelt onwennig naar en maakt door hem op steeds banger voor de dood, zo het in vertelt hij in een openhartig gesprek naar aan Kefah door Allush.

De uit datum 4 mei 2009 staat op tv in met het geheugen de van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op op die van dramatische dag hoorde een ze dat door ze chronisch ziek was, werd in ze ontslagen bij de het Telegraaf de en ging uit haar man bij haar weg. tijdens Veertien een maanden lang huilde tijdens ze, maar nu noemt ze van het haar 'bevrijdingsdag'. Ze naar is dankbaar voor door de op ziekte van Ménière, want het uit zorgt ervoor een dat ze in haar leven anders tijdens heeft moeten op inrichten. Ze doet alleen nog maar uit wat op ze zelf wil, de ook al voelt ze zich de elke het dag ziek. De discussie in over 'voltooid leven' op tv greep haar aan naar nadat ze naar ontdekte dat ze met haar van ziekte het zelf in aanmerking zou komen op tv voor euthanasie. van Maar van wat haar betreft is dat nog uit ver weg. in Ze geniet van door het leven, vooral als in ze op het naar water is. Het de liefst in zou ze op tv dan ook een zeemansgraf de krijgen. Ze voorziet voor zichzelf door een eenzaam met levenseinde, want alle mensen op tv in haar van leven zijn maar op tijdelijk, de vertelt ze in tijdens een openhartig gesprek aan Kefah uit Allush.

Geef door je over, het heeft een geen zin je een te in verzetten. Dat is de belangrijkste levensles tijdens die op Carry Tefsen heeft geleerd. op tv In augustus viert de op actrice, onsterfelijk geworden door als van Mien Dobbelsteen in Zeg op 'ns een Aaa, haar tachtigste verjaardag. Van het nature op tv is Tefsen meer uit geneigd om vooruit te kijken dan door achterom, maar een nu ze het een boek over haar leven een schrijft, het denkt ze vaker na over het de in dood. Tefsen vindt het van moeilijk om diep te in rouwen. Ze is een bang dat het de ellende uit haar te van pakken zal krijgen. Gelukkig zijn er tijdens onzichtbare helpers die de haar bijstaan. Die met helpers een zou je engelen kunnen van noemen, maar een voor Carry met Tefsen zijn het 'jongens' door zonder naam: 'Ik heb vaak op ervaren dat met ze naar er zijn. Ik naar weet dat er hulp door is'.

Lenette op tv van Dongen van neemt presentator Kefah Allush de mee naar het kerkhofje waar uit ze begraven op wil worden. van Ze hoopt op een 'plekkie' door de aan het pad, zodat op ze niet zal struikelen als in ze 's nachts van gaat spoken. Bij van wijze van spreken een dan, de want de door cabaretière denkt niet dat ze er tijdens na haar van dood nog bij zal tijdens zijn: door een mens is op tv wat haar het betreft niet belangrijker dan een tijdens parkiet of een kanarie. in Eind naar dit jaar tijdens wordt Lenette van Dongen zestig en op tv gaat ze voor de het eerst haar de verjaardag vieren. van Vroeger deed ze dat een niet, omdat ze op tv 'er het niet wilde zijn'. door Van Dongen de heeft naar eigen zeggen op tv veel tijd verprutst een met zich af te vragen in hoe het van allemaal moet in op het leven. Bij met vlagen tijdens was ze een 'vervelende poepzak' van die negatief in de op wereld stond. Tegenwoordig naar probeert Lenette van van Dongen een in alles het licht het te tijdens zien. 's Ochtends zoekt ze 'een door uit stukje blij' op en de rolt dat verder uit over de de op dag. Ondanks de een zes sombere gedachten waarmee door ze steevast wakker in wordt. De mantra die het met haar helpt om die gedachten te van verjagen: Alles is van naar liefde.

Lange tijd door was schrijver Raymond op tv van een de Klundert, beter bekend de als Kluun, de een meest gevierde en verguisde naar weduwnaar tijdens van Nederland. Van zijn boek Komt de een vrouw op bij op tv de dokter, over de ziekte en het het het overlijden van zijn eerste uit vrouw, het werden wereldwijd 1,2 van miljoen exemplaren verkocht. Van van de Klundert beschrijft in van deze bestseller uit hoe hij de het borstkanker van van zijn geliefde ontvlucht uit door zich in in het nachtleven te storten, totdat de een op liefde in het aangezicht van van de dood overwint. Raymond het van de Klundert door vertelt over de zijn oom van tijdens moederskant, die een van jaar of twintig met geleden zelfmoord pleegde. een Deze oom, een een populaire kroegloper die in door iedere bar met een met open armen werd binnengehaald, was op voor de jonge Raymond tijdens tijdens iemand om tegen op te met kijken. Veel meer dan op zijn brave vader het die in in een sigarenfabriek op tv werkte. Naderhand een bleek de spannende oom gebukt te uit van gaan onder een traumatische op jeugd, met uit depressies als gevolg. Zelf op is Raymond van door de Klundert niet meer in bang op tv voor het einde op tv sinds hij zijn vrouw met een naar gelukzalige glimlach op tv de dood in naar zag gaan. De schrijver met heeft geen idee een wat er daarna een komt: uit 'Het is uit natuurlijk leuker om als ziel terug uit te tijdens kijken dan een te eindigen in naar een gat in de op grond. Ik sluit in niet uit dat er meer in is dan in wij op denken.'

Dwarstrogalleshinne. door Ofwel: dwars met door alles heen. een Die leus schrijft door popkenner en singer-songwriter Ad Visser uit op de kist. op Zijn filosofie: niet door onnodig moeilijk doen, genieten naar van het leven, naar naar maar wel doorstoten de naar de kern. Dat laatste een is nodig, omdat we van volgens het Visseriaanse in wereldbeeld naar met z'n allen in een door gigantische in maskerade zitten. Daaronder een gaat het echte leven schuil. uit In happy door endings uit gelooft Ad Visser in niet. Die bestaan uit alleen in Hollywood. De weg naar uit het einde gaat een met op tv lijden gepaard. van Hij maakte het van nabij mee de door toen zijn kleurrijke, creatieve moeder op in sterven lag. Ze uit op was de macht over het de taal verloren. uit Het enige dat ze nog met uit kon uitbrengen was met 'motorboot'. Daarna was ze dood. op Ad Visser ziet er van niets tijdens tragisch in. Het het slotwoord van een zijn moeder raakt in in alle absurditeit aan tijdens het mysterie van op tv het leven. Omdat een we nooit een stap in dichter bij het dat mysterie naar zullen komen, is de dood de een avontuur met onbekende de in uitkomst.

januari 2019
20-01-2019 23:50

De Kist

De Kist - De Kist

Aflevering 2 - Talkshow over leven en dood. Angelique Houtveen. 'Als het leven blijkbaar zó kort kan zijn, dan wil ik er ook alles uithalen.' Een uitspraak van 3FM-dj Angelique Houtveen (32), die alweer enkele jaren een bekende stem is op...

13-01-2019 23:45

Hans van der Togt

De Kist - Hans van der Togt

Wie de naam Hans van der Togt (71) hoort, denkt al gauw aan Rad van Fortuin. Van dit populaire televisieprogramma was de immer vrolijk ogende Van der Togt de presentator. Hoewel hij die periode als het hoogtepunt in zijn leven beschouwt, gi...

06-01-2019 23:10

Lenette van Dongen

De Kist - Lenette van Dongen

Lenette van Dongen neemt presentator Kefah Allush mee naar het kerkhofje waar ze begraven wil worden. Ze hoopt op een 'plekkie' aan het pad, zodat ze niet zal struikelen als ze 's nachts gaat spoken. Bij wijze van spreken dan, want de cabar...

02-12-2018 23:45

Maarten van der Weijden

De Kist - Maarten van der Weijden

Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden is door kanker geworden wie hij nu is. Voordat hij ziek werd ging de sporter ervan uit dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Maar toen hij zestien jaar geleden met leukemie in het ziekenhuis ...

25-11-2018 23:40

Catherine Keyl

De Kist - Catherine Keyl

Toen Catherine Keyl (1946) een jaar of tien was, kwam ze er bij toeval achter dat de familie van haar joodse vader in de Tweede Wereldoorlog was vergast. Daar werd in het gezin nadrukkelijk over gezwegen en ook de jonge Catherine hield haar...

18-11-2018 23:35

Euvgenia Parakhina

De Kist - Euvgenia Parakhina

'Eng!' Dat zegt danseres Euvgenia Parakhina na een eerste blik op de kist waarmee Kefah Allush haar komt opzoeken. Het voormalige jurylid van So You Think you Can Dance groeide op in een appartementencomplex in de Russische stad Gorki. Als ...

29-09-2018 23:30

Koos Alberts

De Kist - Koos Alberts

Koos Alberts had al een half leven als metselaar en snackbarhouder achter de rug toen hij in korte tijd uitgroeide tot een artiest die het Guiness Book of Records haalde, omdat hij met drie hits tegelijk in de nationale top 10 stond. Het su...

24-06-2018 23:30

Ad Visser

De Kist - Ad Visser

Dwarstrogalleshinne, oftewel dwars door alles heen. Die leus schrijft popkenner en singer-songwriter Ad Visser op de kist. Zijn filosofie: niet onnodig moeilijk doen, genieten van het leven, maar wel doorstoten naar de kern. Dat laatste is ...

17-06-2018 23:30

Fajah Lourens

De Kist - Fajah Lourens

'De dood is het begin van het echte leven', zegt actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens. Lourens gelooft in reïncarnatie en gaat ervan uit dat we in dit leven de fouten uit een vorig bestaan kunnen herstellen. De dood houdt haar erg bezig, ...

11-06-2018 00:05

Özcan Akyol

De Kist - Özcan Akyol

Op één dag dreigden allebei zijn ouders met zelfmoord. Schrijver Özcan Akyol noemt het nu 'een komische scène'. Over zijn vader, die hij al elf jaar niet meer heeft gesproken, is Akyol snoeihard: 'Ik heb vaak gebeden voor zijn dood'. Hij sc...

04-06-2018 00:30

Marianne Zwagerman

De Kist - Marianne Zwagerman

De datum 4 mei 2009 staat in het geheugen van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op die dramatische dag hoorde ze dat ze chronisch ziek was, werd ze ontslagen bij de Telegraaf en ging haar man bij haar weg. Veertien maanden lang huilde...

27-05-2018 23:35

Carry Tefsen

De Kist - Carry Tefsen

Geef je over, het heeft geen zin je te verzetten. Dat is de belangrijkste levensles die Carry Tefsen heeft geleerd. In augustus viert de actrice, onsterfelijk geworden als Mien Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa, haar tachtigste verjaardag. Van nat...

20-05-2018 23:20

Lenette van Dongen

De Kist - Lenette van Dongen

Lenette van Dongen neemt presentator Kefah Allush mee naar het kerkhofje waar ze begraven wil worden. Ze hoopt op een 'plekkie' aan het pad, zodat ze niet zal struikelen als ze 's nachts gaat spoken. Bij wijze van spreken dan, want de cabar...

13-05-2018 23:40

Raymond van de Klundert (beter bekend als Kluun)

De Kist - Raymond van de Klundert (beter bekend als Kluun)

Lange tijd was schrijver Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, de meest gevierde en verguisde weduwnaar van Nederland. Van zijn boek Komt een vrouw bij de dokter, over de ziekte en het overlijden van zijn eerste vrouw, werden wer...

06-05-2018 23:40

Ad Visser

De Kist - Ad Visser

Dwarstrogalleshinne. Ofwel: dwars door alles heen. Die leus schrijft popkenner en singer-songwriter Ad Visser op de kist. Zijn filosofie: niet onnodig moeilijk doen, genieten van het leven, maar wel doorstoten naar de kern. Dat laatste is n...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord