Programma gemist?

Ooit stelde met hij in zich zijn eigen dood voor, een sindsdien is uit hij niet op tv meer bang om te naar sterven. De in Vlaamse cabaretier Wim Helsen staat dit de door jaar op de planken van met een voorstelling waarin uit de dood centraal een staat. Dood uit en humor zijn naar voor hem onlosmakelijk tijdens met elkaar verbonden. Hij een houdt door van begrafenissen, mede de omdat er zoveel met misgaat. Een half tijdens jaar geleden overleed zijn vader, door met een wie hij een haat-liefdeverhouding had. Vaak met was hij bang op op tv voor hem, en met eigenlijk hebben ze elkaar nooit tijdens begrepen. Pas van toen hij zijn vaders een levensverhaal een hoorde, heeft hij naar hem kunnen vergeven. In gesprek met het Kefah Allush het vertelt Wim op Helsen over het zijn fascinatie voor de door dood en hoe in hij met een humor angst wil wegnemen. Wim in Helsen is de met zijn voorstelling ?Er door wordt tijdens naar u geluisterd? vanaf deze maand het te door zien in Nederlandse en Belgische een in theaters.

De datum 4 een mei 2009 staat naar in het geheugen tijdens uit van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op op die door dramatische dag hoorde uit ze dat op ze chronisch ziek was, werd op ze ontslagen bij op de Telegraaf met en ging haar man op tv bij haar weg. het Veertien maanden met lang huilde ze, een maar nu noemt ze de het haar 'bevrijdingsdag'. Ze tijdens is dankbaar de voor de ziekte door van Ménière, want het op zorgt ervoor op tv dat ze haar door leven in anders heeft moeten inrichten. Ze doet van alleen nog maar uit wat met ze zelf op tv wil, ook al voelt ze zich in elke op dag ziek. De discussie over met 'voltooid leven' greep op tv haar aan door nadat ze ontdekte in dat ze met haar tijdens door ziekte zelf in aanmerking een zou komen voor op euthanasie. Maar wat haar betreft op tv is met dat nog ver weg. Ze uit op geniet van het het leven, vooral als ze naar op het tijdens water is. Het liefst zou het ze dan ook de een zeemansgraf van krijgen. Ze voorziet naar voor zichzelf een uit eenzaam levenseinde, want alle het mensen in haar leven in zijn in maar tijdelijk, vertelt ze het in een openhartig de gesprek naar aan Kefah Allush.

Toen door zijn zusje in Peggy op jonge de leeftijd plotseling overleed, stortte de in wereld van tijdens Jörgen Raymann in. Hij zocht uit troost in cocaïne naar en op tv xtc, maar met vond het bij zijn vrouw tijdens en zijn geloof in naar God. De dood uit een is volgens Jörgen niet het uit einde. op tv Dat de ziel voortleeft, een heeft hij ervaren uit door de van gesprekken die hij uit nog steeds met Peggy voert. op Als met succesvolle comedian en van presentator voelde Jörgen Raymann tijdens zich onoverwinnelijk en op was hij door naar eigen zeggen 'een arrogante zak'. uit Tot vorig naar jaar alles in door duigen viel. uit Zijn tv-programma raakte hij kwijt, door Hilversum zag met hem niet door meer staan en investeringen pakten tijdens naar desastreus uit. Nu de heeft hij een schuld van tijdens meer dan een door half miljoen en staat de op hij anders in het leven. het Zijn leven draait niet van meer om geld het uit maar om zijn echte in rijkdom: zijn familie de en zijn in geloof. Bang voor de op tv dood is uit hij niet meer, zo van vertelt hij aan Kefah Allush. van Zijn op uitvaart moet tijdens één groot feest naar worden, zelfs met op zijn kist zal worden in gedanst.

Yvonne het Keuls ontdekte de dood in toen de ze als kind met in Indonesië stiekem over de uit muren met van de tuin keek naar naar een langstrekkende met begrafenisstoet.

Yvonne van Keuls ontdekte de dood door toen tijdens ze als kind in Indonesië op stiekem naar over de muren tijdens van de tuin op keek naar een langstrekkende tijdens begrafenisstoet.

Yvonne Keuls op tv ontdekte op de dood toen ze als kind in uit in Indonesië stiekem over de de muren van de op tv tuin keek naar een naar langstrekkende op begrafenisstoet.

Kefah Allush door is in het naar Brabantse Maren-Kessel. een Kefah Allush is in het uit Brabantse Maren-Kessel. door Hij ontmoet Tineke Ceelen, het directeur van Stichting van de Vluchteling, bij het een graf van haar vader met en broer.

Volgens naar singer-songwiter Lucky Fonz lll is naar de in ene dood acceptabeler naar dan de op tv andere. Volgens singer-songwiter in Lucky Fonz lll is de ene in dood op tv acceptabeler dan de door andere. Hij vertelt Kefah het wat hij van hiermee bedoelt.

Voor actrice op Toprak Yalçiner op tv is de dood een al van met jongs af aanwezig geweest in van haar leven. Als kind op tijdens arriveert ze in Nederland, omdat haar een vader Turkije naar moet een ontvluchten.

Voor de ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers op zijn dood en geloof uit onlosmakelijk met van elkaar verbonden. Als op tv 18-jarige belandt hij de in een geloofscrisis op tv uit angst uit voor de dood en van zijn behoudenis.

Presentatrice Cilly Dartell met is het 22 jaar als haar moeder uit naar bij een auto-ongeluk om het in leven door komt.

Acteur het Bartho Braat verliest in in veertien maanden naar tijd zijn ouders tijdens en schoonouders, vertelt hij aan op tv Kefah in Allush.

Voormalig politiek een verslaggever Wouke het van Scherrenburg het (70) krijgt het Spaans op benauwd bij de aanblik van een de op tv kist.

Psychiater met Bram Bakker probeert zijn een patiënten te een weerhouden van zelfmoord. door Dat lukt de hem niet altijd. Ziet hij dat een als de nederlaag?

De Vlaamse naar presentatrice Evi Hanssen is met niet van vaak met de dood geconfronteerd. het het De Vlaamse presentatrice Evi door Hanssen is door niet vaak met de van dood geconfronteerd. Toch is door de dood in een thema in haar uit leven.

september 2017
17-09-2017 23:40

Wim Helsen

De Kist - Wim Helsen

Ooit stelde hij zich zijn eigen dood voor, sindsdien is hij niet meer bang om te sterven. De Vlaamse cabaretier Wim Helsen staat dit jaar op de planken met een voorstelling waarin de dood centraal staat. Dood en humor zijn voor hem onlosmak...

10-09-2017 23:45

Marianne Zwagerman

De Kist - Marianne Zwagerman

De datum 4 mei 2009 staat in het geheugen van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op die dramatische dag hoorde ze dat ze chronisch ziek was, werd ze ontslagen bij de Telegraaf en ging haar man bij haar weg. Veertien maanden lang huilde...

03-09-2017 23:45

Jörgen Raymann

De Kist - Jörgen Raymann

Toen zijn zusje Peggy op jonge leeftijd plotseling overleed, stortte de wereld van Jörgen Raymann in. Hij zocht troost in cocaïne en xtc, maar vond het bij zijn vrouw en zijn geloof in God. De dood is volgens Jörgen niet het einde. Dat de z...

16-04-2017 23:35

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

13-03-2017 00:15

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

12-03-2017 23:40

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

05-03-2017 23:10

Tineke Ceelen

De Kist - Tineke Ceelen

Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Hij ontmoet Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, bij het graf van haar vader en broer.

26-02-2017 23:10

Lucky Fonz III

De Kist - Lucky Fonz III

Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Hij vertelt Kefah wat hij hiermee bedoelt.

19-02-2017 23:10

Toprak Yalçiner

De Kist - Toprak Yalçiner

Voor actrice Toprak Yalçiner is de dood al van jongs af aanwezig geweest in haar leven. Als kind arriveert ze in Nederland, omdat haar vader Turkije moet ontvluchten.

12-02-2017 23:10

Gert-Jan Segers

De Kist - Gert-Jan Segers

Voor ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers zijn dood en geloof onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als 18-jarige belandt hij in een geloofscrisis uit angst voor de dood en zijn behoudenis.

05-02-2017 23:10

Cilly Dartell

De Kist - Cilly Dartell

Presentatrice Cilly Dartell is 22 jaar als haar moeder bij een auto-ongeluk om het leven komt.

29-01-2017 23:40

Bartho Braat

De Kist - Bartho Braat

Acteur Bartho Braat verliest in veertien maanden tijd zijn ouders en schoonouders, vertelt hij aan Kefah Allush.

22-01-2017 23:40

Wouke van Scherrenburg

De Kist - Wouke van Scherrenburg

Voormalig politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg (70) krijgt het Spaans benauwd bij de aanblik van de kist.

15-01-2017 23:40

Bram Bakker

De Kist - Bram Bakker

Psychiater Bram Bakker probeert zijn patiënten te weerhouden van zelfmoord. Dat lukt hem niet altijd. Ziet hij dat als nederlaag?

08-01-2017 23:40

Evi Hanssen

De Kist - Evi Hanssen

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen is niet vaak met de dood geconfronteerd. De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen is niet vaak met de dood geconfronteerd. Toch is de dood een thema in haar leven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord