Programma gemist?

Ze was met achttien door toen haar moeder overleed. Inmiddels naar is een schrijver en actrice uit Marjan Berk de tachtig gepasseerd, uit maar het sterfbed van tijdens het de vrouw die haar grote voorbeeld naar was, met staat nog altijd in haar het op tv geheugen gegrift. Net als naar de hoofdpersoon in haar nieuwe de tijdens boek Flip heeft ze nooit naar afscheid kunnen naar nemen van haar dierbare tijdens dode. de Ze was niet in door staat om te rouwen in en sjouwde haar overleden tijdens moeder van mee in haar kop. Pas op tientallen jaren later naar een huilde ze twee dozen tissues in vol uit bij een ayurvedische naar dokter. Voor haar eigen dood naar is Marjan Berk van niet bang. Na naar haar crematie, op die best een feestelijk door tintje mag hebben, tijdens wil naar ze worden uitgestrooid vanaf naar een vissersboot. Toch schrok ze in toen ze eerder uit dit op tv jaar een operatie de moest ondergaan en geconfronteerd een werd met de een vraag op tv of ze gereanimeerd zou willen van worden. naar Gereanimeerd? Ja, natuurlijk!

Op één naar dag dreigden uit allebei zijn ouders met zelfmoord. in Schrijver Özcan Akyol een noemt het met nu in 'een komische scène'. Over zijn door vader, die hij al van elf jaar niet met op tv meer heeft gesproken, door is Akyol snoeihard: 'Ik heb het vaak gebeden uit voor zijn dood.' met Hij schetst hoe hij als op tv op kind door zijn vader onherstelbaar is door beschadigd. in Zijn vaders slechte op eigenschappen ziet hij terug in van met zichzelf. Toch wil Akyol op tv ook een positieve draai een geven uit aan zijn verleden. Hij wil het zijn de dochter de jeugd door geven die hij zelf niet een heeft door gehad. Het geluk dat op Akyol nu vindt het in zijn gezin voelt tijdens onwennig en maakt door hem steeds banger het voor de dood, uit zo vertelt hij de in een openhartig het gesprek van aan Kefah Allush.

'Ik met wens mijn moeder van dood'. Hugo Borst op tv houdt van zijn moeder, op tv maar van kan haar lijden met nauwelijks nog aanzien. De boeken uit die hij over haar het schreef hebben veel uit mensen uit ontroerd. In zijn laatste in boek 'Ach op tv Moedertje' is de dood naar alom aanwezig, het naar einde lijkt nabij. De in ziekte van door Alzheimer, waar op tv zijn moeder de aan lijdt, is met zijn allergrootste angst. Die lijdensweg op tv wil hij zichzelf koste in wat het uit kost besparen. door Hij informeerde al van eens bij op tv een wapenhandelaar naar wat de beste een manier op is om zelfmoord te plegen. uit Met met Kefah Allush spreekt Hugo door Borst over de liefde met uit voor zijn ouders, zijn in angsten en het de dood als in opluchting.

Ooit uit stelde hij zich zijn in eigen dood uit voor, sindsdien is hij niet naar meer bang de om te de sterven. De Vlaamse cabaretier uit Wim uit Helsen staat dit met jaar op de door planken met een van voorstelling waarin de door dood centraal staat. Dood de en humor zijn het voor hem onlosmakelijk met met elkaar verbonden. tijdens Hij houdt van met begrafenissen, mede omdat er zoveel een de misgaat. Een half jaar het geleden overleed zijn vader, de met wie hij op een haat-liefdeverhouding had. de Vaak op tv was hij bang door voor hem, en eigenlijk hebben op ze elkaar van nooit begrepen. Pas toen met hij zijn vaders levensverhaal in hoorde, heeft op hij een hem kunnen vergeven. In gesprek in met een Kefah Allush vertelt Wim een Helsen over naar zijn fascinatie voor de dood in en hoe hij met met humor op tv angst wil wegnemen. uit Wim Helsen is door met zijn voorstelling met ?Er wordt naar u op tv geluisterd? vanaf deze maand tijdens te zien in tijdens Nederlandse het en Belgische met theaters.

De datum 4 de de mei 2009 staat in door het geheugen van opiniemaker door Marianne uit Zwagerman gegrift. Op die dramatische het dag hoorde een ze dat ze chronisch op ziek was, door werd ze ontslagen tijdens bij de op tv Telegraaf en ging haar man bij een op haar weg. Veertien maanden lang op tv huilde ze, de maar nu op tv noemt ze het haar door 'bevrijdingsdag'. Ze is dankbaar voor met de met ziekte van Ménière, van want het zorgt ervoor het dat uit ze haar leven anders heeft moeten van inrichten. Ze op doet alleen nog maar op tv wat ze naar zelf wil, ook al tijdens tijdens voelt ze zich elke door dag ziek. De discussie over van 'voltooid tijdens leven' greep haar aan nadat van door ze ontdekte dat ze met haar tijdens ziekte van zelf in naar aanmerking zou komen voor euthanasie. uit Maar wat haar naar betreft is uit dat nog een ver weg. Ze geniet in van het naar leven, vooral als ze op het op tv water is. Het in het liefst zou ze een dan ook een zeemansgraf door krijgen. Ze voorziet voor zichzelf tijdens een het eenzaam levenseinde, het want alle mensen in haar leven door zijn maar tijdelijk, uit vertelt ze in tijdens een openhartig op gesprek naar aan Kefah Allush.

Toen zijn van zusje Peggy op jonge op tv leeftijd in plotseling overleed, stortte tijdens de wereld met van Jörgen Raymann tijdens in. Hij zocht troost in de cocaïne uit en xtc, maar vond het een bij zijn op vrouw en zijn geloof in het God. De het dood is het volgens Jörgen niet de het einde. Dat de ziel op voortleeft, op heeft hij ervaren door tijdens de gesprekken die door hij nog door steeds met Peggy voert. Als de succesvolle comedian en tijdens presentator voelde Jörgen de Raymann zich door onoverwinnelijk en tijdens was hij naar door eigen zeggen van 'een arrogante zak'. Tot op tv vorig jaar alles in duigen op tv viel. Zijn tv-programma naar raakte hij in kwijt, Hilversum naar zag hem in niet meer staan en investeringen pakten uit desastreus uit. uit Nu heeft hij een tijdens schuld van in meer dan een half tijdens miljoen en een staat hij door anders in in het leven. Zijn leven draait niet op meer om geld op maar om zijn uit echte rijkdom: zijn in familie en uit zijn geloof. Bang voor de de tijdens dood is hij niet meer, van tijdens zo vertelt hij op tv aan Kefah Allush. Zijn uitvaart tijdens moet één met groot feest de worden, zelfs met zijn kist zal in worden in gedanst.

Yvonne Keuls ontdekte op tv de op dood toen een ze als kind in Indonesië stiekem naar met over de muren van door de tuin keek met naar een langstrekkende een begrafenisstoet.

Yvonne uit Keuls ontdekte met de dood toen ze als kind met een in Indonesië stiekem over de muren naar tijdens van de tuin keek naar het een langstrekkende in begrafenisstoet.

Yvonne op Keuls ontdekte de dood door toen ze als de kind in Indonesië stiekem met over de muren uit van de met tuin uit keek naar een tijdens langstrekkende begrafenisstoet.

Kefah van Allush is in het Brabantse op Maren-Kessel. de Kefah Allush met is in het tijdens Brabantse Maren-Kessel. Hij ontmoet door Tineke Ceelen, directeur van Stichting van Vluchteling, in bij het van graf van haar vader met en broer.

Volgens in singer-songwiter Lucky Fonz het lll is de met ene dood acceptabeler dan de naar andere. Volgens van singer-songwiter Lucky Fonz lll in is naar de ene dood met acceptabeler dan de tijdens andere. Hij met vertelt Kefah wat op hij hiermee bedoelt.

Voor door actrice Toprak Yalçiner op is de dood al van van jongs het af aanwezig geweest in op tv haar leven. de Als kind arriveert naar ze in Nederland, met omdat haar vader door Turkije moet het ontvluchten.

Voor ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan uit Segers een zijn dood naar en geloof onlosmakelijk met elkaar verbonden. uit Als het 18-jarige belandt hij in een in geloofscrisis in uit angst op tv voor de dood naar en zijn behoudenis.

Presentatrice naar Cilly Dartell is 22 jaar uit op tv als haar moeder bij een auto-ongeluk uit om het leven tijdens in komt.

Acteur in Bartho Braat verliest in door veertien maanden tijd zijn uit ouders en van schoonouders, de vertelt hij aan Kefah op Allush.

november 2017
15-10-2017 23:45

Marjan Berk

De Kist - Marjan Berk

Ze was achttien toen haar moeder overleed. Inmiddels is schrijver en actrice Marjan Berk de tachtig gepasseerd, maar het sterfbed van de vrouw die haar grote voorbeeld was, staat nog altijd in haar geheugen gegrift. Net als de hoofdpersoon ...

08-10-2017 23:45

Özcan Akyol

De Kist - Özcan Akyol

Op één dag dreigden allebei zijn ouders met zelfmoord. Schrijver Özcan Akyol noemt het nu 'een komische scène'. Over zijn vader, die hij al elf jaar niet meer heeft gesproken, is Akyol snoeihard: 'Ik heb vaak gebeden voor zijn dood.' Hij sc...

01-10-2017 23:45

Hugo Borst

De Kist - Hugo Borst

'Ik wens mijn moeder dood'. Hugo Borst houdt van zijn moeder, maar kan haar lijden nauwelijks nog aanzien. De boeken die hij over haar schreef hebben veel mensen ontroerd. In zijn laatste boek 'Ach Moedertje' is de dood alom aanwezig, het e...

17-09-2017 23:40

Wim Helsen

De Kist - Wim Helsen

Ooit stelde hij zich zijn eigen dood voor, sindsdien is hij niet meer bang om te sterven. De Vlaamse cabaretier Wim Helsen staat dit jaar op de planken met een voorstelling waarin de dood centraal staat. Dood en humor zijn voor hem onlosmak...

10-09-2017 23:45

Marianne Zwagerman

De Kist - Marianne Zwagerman

De datum 4 mei 2009 staat in het geheugen van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op die dramatische dag hoorde ze dat ze chronisch ziek was, werd ze ontslagen bij de Telegraaf en ging haar man bij haar weg. Veertien maanden lang huilde...

03-09-2017 23:45

Jörgen Raymann

De Kist - Jörgen Raymann

Toen zijn zusje Peggy op jonge leeftijd plotseling overleed, stortte de wereld van Jörgen Raymann in. Hij zocht troost in cocaïne en xtc, maar vond het bij zijn vrouw en zijn geloof in God. De dood is volgens Jörgen niet het einde. Dat de z...

16-04-2017 23:35

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

13-03-2017 00:15

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

12-03-2017 23:40

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

05-03-2017 23:10

Tineke Ceelen

De Kist - Tineke Ceelen

Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Hij ontmoet Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, bij het graf van haar vader en broer.

26-02-2017 23:10

Lucky Fonz III

De Kist - Lucky Fonz III

Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Hij vertelt Kefah wat hij hiermee bedoelt.

19-02-2017 23:10

Toprak Yalçiner

De Kist - Toprak Yalçiner

Voor actrice Toprak Yalçiner is de dood al van jongs af aanwezig geweest in haar leven. Als kind arriveert ze in Nederland, omdat haar vader Turkije moet ontvluchten.

12-02-2017 23:10

Gert-Jan Segers

De Kist - Gert-Jan Segers

Voor ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers zijn dood en geloof onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als 18-jarige belandt hij in een geloofscrisis uit angst voor de dood en zijn behoudenis.

05-02-2017 23:10

Cilly Dartell

De Kist - Cilly Dartell

Presentatrice Cilly Dartell is 22 jaar als haar moeder bij een auto-ongeluk om het leven komt.

29-01-2017 23:40

Bartho Braat

De Kist - Bartho Braat

Acteur Bartho Braat verliest in veertien maanden tijd zijn ouders en schoonouders, vertelt hij aan Kefah Allush.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 125
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord