Programma gemist?

Aflevering uit 2 - Talkshow over in leven en met dood: Nicole Buch: Televisieproducent het Nicole Buch raakt niet naar van haar stuk tijdens bij tijdens het zien van een doodskist. op tv Na het overlijden op tv van haar van levenspartner in Menno Buch was er niet van eens tijdens een kist. Nicoles grote liefde had naar een ervoor gekozen zijn lichaam na te het laten aan de een wetenschap. uit Daardoor was er met geen begrafenis, maar werd tijdens het leven gevierd op met een Feest voor uit de Buch. in Voor Nicole naar Buch is de met dood een op tv goede bekende die van al heel lang met haar de meewandelt. Ze van verloor veel vrienden, maar tijdens de dood van het degene van wie ze het het meest in gehouden heeft, van is het van ergste wat haar overkomen is. met De laatste het weken van Menno's leven door lag in ze samen met uit hem op bed. van 'Het verdriet slijt niet', op vertelt Nicole Buch, van 'maar je kunt het omarmen van het en toch intens van het met leven door genieten. Want als een je de dood tijdens accepteert, kun je tussen van je oren verder, naar zij het op een andere een van manier.'

Olympisch zwemkampioen van Maarten van der Weijden naar is van door kanker geworden door wie hij nu op is. Voordat het hij ziek werd, ging de in sporter ervan uit dat naar je door alles kunt het bereiken wat je op tv wilt. Maar toen in hij zestien jaar geleden met de leukemie in het van ziekenhuis belandde, hield zijn het geloof in maakbaarheid tijdens geen de stand. Maarten was naar geveld door oncontroleerbare cellen, ofwel uit domme uit pech. Tegen op de prognoses in is Maarten van een der Weijden volledig door genezen. naar In augustus met gaat hij de Elfstedentocht de zwemmen om geld op te het halen voor het kankeronderzoek. Dat op tv heeft alles te maken met met het op tv overlijden van zijn het ziekenhuismaatjes Rob naar en Bob, met naar wie hij een intense het band had. Van der Weijden van vertelt dat naar hij op tv de dood van Rob en Bob het als een brandmerk het met op tv zich meedraagt. 'Er zijn zoveel op kankerpatiënten die het in niet het halen, daar zit iets onrechtvaardigs op een in. Waarom ik wel tijdens en zij uit niet? Dat is naar niet te rijmen.'

Ze was achttien in toen haar van moeder tijdens overleed. Inmiddels is schrijver van en actrice Marjan uit Berk de tachtig gepasseerd, maar met het met sterfbed van de met vrouw die haar grote voorbeeld op tv was, staat nog met op tv altijd in haar de geheugen gegrift. Net als de van hoofdpersoon in haar nieuwe uit boek Flip heeft tijdens ze nooit afscheid met van kunnen nemen van haar dierbare dode. de Ze was niet naar op in staat om te rouwen en het in sjouwde haar overleden moeder mee het in op tv haar kop. Pas tientallen jaren uit later in huilde ze twee dozen de tissues vol bij een ayurvedische een dokter. Voor op haar eigen het dood is Marjan Berk niet op bang. Na met haar de crematie, die best een een feestelijk tintje mag hebben, op wil ze worden uitgestrooid door vanaf een vissersboot. een Toch op schrok ze een toen ze eerder dit jaar een naar operatie een moest ondergaan het en geconfronteerd werd met de vraag van of naar ze gereanimeerd uit zou willen worden. Gereanimeerd? Ja, uit natuurlijk!

Op één dag naar van dreigden allebei zijn ouders tijdens met zelfmoord. Schrijver Özcan Akyol tijdens noemt het met nu 'een komische scène'. uit Over zijn vader, uit die hij al door van elf jaar niet meer heeft op tv gesproken, in is Akyol snoeihard: 'Ik heb vaak met tijdens gebeden voor zijn dood.' Hij schetst een van hoe hij als kind door een zijn vader onherstelbaar is uit beschadigd. Zijn vaders van slechte eigenschappen ziet het van hij terug in naar zichzelf. Toch wil Akyol ook een de positieve draai geven op aan zijn de verleden. Hij wil met zijn dochter de een jeugd geven die van hij van zelf niet heeft gehad. Het geluk met dat Akyol van nu vindt in een zijn gezin een voelt onwennig en maakt tijdens hem naar steeds banger voor de een dood, zo vertelt van hij in in een openhartig gesprek tijdens aan Kefah Allush.

'Ik op tv wens mijn moeder in dood'. Hugo Borst houdt van op zijn naar moeder, maar kan haar lijden op uit nauwelijks nog aanzien. De boeken door die hij op over haar schreef hebben tijdens veel mensen ontroerd. uit In zijn laatste boek van 'Ach Moedertje' op tv is de dood alom naar het aanwezig, het einde lijkt met nabij. De ziekte van Alzheimer, op waar een zijn moeder aan lijdt, op tv is zijn allergrootste door angst. Die een lijdensweg wil met hij zichzelf koste wat het uit kost het besparen. Hij informeerde een al eens bij een met wapenhandelaar naar wat een de beste manier is om het op zelfmoord te plegen. Met naar Kefah Allush spreekt Hugo Borst een over de liefde op tv voor in zijn ouders, het zijn angsten en de uit dood als in opluchting.

Ooit stelde door hij zich zijn het eigen dood voor, het sindsdien is op tv hij niet meer door bang om te sterven. De met Vlaamse cabaretier Wim het Helsen staat door dit met jaar op de planken een met een voorstelling waarin de op in dood centraal staat. Dood en de humor zijn voor hem het onlosmakelijk met elkaar uit naar verbonden. Hij houdt van begrafenissen, mede door omdat er zoveel van misgaat. Een de half jaar geleden het overleed zijn vader, met tijdens wie hij een tijdens haat-liefdeverhouding tijdens had. Vaak tijdens was hij bang voor hem, van en op eigenlijk hebben ze naar elkaar nooit begrepen. Pas een toen hij zijn vaders levensverhaal naar hoorde, heeft hij de hem kunnen vergeven. van In gesprek met door Kefah Allush vertelt uit Wim het Helsen over zijn fascinatie voor de de uit dood en hoe hij met door humor tijdens angst wil wegnemen. de Wim Helsen met is met zijn op tv voorstelling ?Er wordt naar in u geluisterd? vanaf deze maand op tv te zien in met Nederlandse en op tv Belgische met theaters.

De datum met 4 een mei 2009 staat in het geheugen de uit van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op tijdens die op dramatische dag hoorde door ze dat ze chronisch op tv ziek was, werd met ze ontslagen op bij de Telegraaf en door ging op tv haar man bij door haar weg. Veertien door maanden lang huilde de ze, maar nu noemt naar ze het haar het 'bevrijdingsdag'. Ze op is dankbaar voor de ziekte tijdens van Ménière, want het uit op zorgt ervoor dat ze op tv haar leven naar anders heeft moeten inrichten. Ze op doet alleen door nog maar wat ze van zelf wil, naar ook al voelt ze op tv zich elke dag uit ziek. De discussie over tijdens 'voltooid leven' tijdens greep haar de aan nadat uit ze ontdekte dat ze met het haar ziekte zelf in tijdens aanmerking zou komen in voor euthanasie. Maar tijdens wat door haar betreft is dat nog van ver weg. Ze naar geniet van het het leven, naar vooral als de ze op het water is. Het door liefst zou het ze uit dan ook een zeemansgraf krijgen. Ze in voorziet naar voor zichzelf een eenzaam in levenseinde, op want alle mensen tijdens in haar leven zijn maar tijdelijk, op vertelt ze naar in een openhartig gesprek de aan in Kefah Allush.

Toen zijn zusje van Peggy op jonge op leeftijd het plotseling overleed, door stortte de wereld van een Jörgen Raymann in. in Hij zocht troost in een cocaïne en xtc, op tv maar vond het een bij zijn het vrouw en zijn geloof op in naar God. De dood naar is volgens Jörgen niet het einde. een op tv Dat de ziel naar voortleeft, heeft hij met ervaren door de gesprekken die met hij nog naar steeds met tijdens Peggy voert. Als succesvolle comedian door en op tv presentator voelde Jörgen in Raymann zich onoverwinnelijk en was een hij naar van eigen zeggen 'een arrogante zak'. naar Tot vorig jaar van alles in het duigen viel. Zijn in tv-programma raakte hij kwijt, van Hilversum zag op tv hem van niet meer staan en een investeringen pakten van desastreus uit. Nu heeft hij een op schuld van meer het dan een half tijdens miljoen en staat op hij anders in tijdens het door leven. Zijn de leven draait niet meer tijdens om geld maar op om zijn echte door rijkdom: zijn familie en naar zijn geloof. Bang voor met de dood is door van hij niet meer, zo vertelt hij op aan Kefah in Allush. Zijn tijdens uitvaart moet met één groot feest worden, zelfs met door zijn kist zal tijdens worden een gedanst.

Yvonne Keuls ontdekte van de dood toen op tv ze tijdens als kind in door Indonesië stiekem over de naar muren tijdens van de tuin keek naar naar een langstrekkende tijdens begrafenisstoet.

Yvonne met Keuls ontdekte met de dood toen ze door als kind naar in Indonesië stiekem over de de muren van een de tuin in keek naar een het langstrekkende begrafenisstoet.

Yvonne tijdens Keuls ontdekte de de dood toen ze als in kind in door Indonesië stiekem door over de muren van de tuin uit keek het naar een langstrekkende door begrafenisstoet.

Kefah van Allush is in het Brabantse tijdens Maren-Kessel. van Kefah Allush de is in het Brabantse Maren-Kessel. van Hij ontmoet Tineke Ceelen, met directeur de van Stichting Vluchteling, bij tijdens het het graf van haar met vader en broer.

Volgens naar singer-songwiter Lucky Fonz lll in is de ene dood de acceptabeler dan de op andere. Volgens op tv singer-songwiter Lucky Fonz lll op tv is de de ene dood op acceptabeler dan een de andere. Hij met vertelt Kefah wat hij uit hiermee bedoelt.

Voor tijdens actrice Toprak Yalçiner in is de een dood al van jongs af een aanwezig geweest het in haar leven. Als tijdens kind arriveert ze in van Nederland, omdat de haar met vader Turkije moet een ontvluchten.

Voor ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan naar Segers zijn een dood en de geloof onlosmakelijk met met elkaar verbonden. Als 18-jarige belandt tijdens hij in een een geloofscrisis uit uit angst voor de dood een en tijdens zijn behoudenis.

januari 2018
14-01-2018 23:50

De Kist

De Kist - De Kist

Aflevering 2 - Talkshow over leven en dood: Nicole Buch: Televisieproducent Nicole Buch raakt niet van haar stuk bij het zien van een doodskist. Na het overlijden van haar levenspartner Menno Buch was er niet eens een kist. Nicoles grote li...

07-01-2018 23:55

Maarten van der Weijden

De Kist - Maarten van der Weijden

Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden is door kanker geworden wie hij nu is. Voordat hij ziek werd, ging de sporter ervan uit dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Maar toen hij zestien jaar geleden met leukemie in het ziekenhuis...

15-10-2017 23:45

Marjan Berk

De Kist - Marjan Berk

Ze was achttien toen haar moeder overleed. Inmiddels is schrijver en actrice Marjan Berk de tachtig gepasseerd, maar het sterfbed van de vrouw die haar grote voorbeeld was, staat nog altijd in haar geheugen gegrift. Net als de hoofdpersoon ...

08-10-2017 23:45

Özcan Akyol

De Kist - Özcan Akyol

Op één dag dreigden allebei zijn ouders met zelfmoord. Schrijver Özcan Akyol noemt het nu 'een komische scène'. Over zijn vader, die hij al elf jaar niet meer heeft gesproken, is Akyol snoeihard: 'Ik heb vaak gebeden voor zijn dood.' Hij sc...

01-10-2017 23:45

Hugo Borst

De Kist - Hugo Borst

'Ik wens mijn moeder dood'. Hugo Borst houdt van zijn moeder, maar kan haar lijden nauwelijks nog aanzien. De boeken die hij over haar schreef hebben veel mensen ontroerd. In zijn laatste boek 'Ach Moedertje' is de dood alom aanwezig, het e...

17-09-2017 23:40

Wim Helsen

De Kist - Wim Helsen

Ooit stelde hij zich zijn eigen dood voor, sindsdien is hij niet meer bang om te sterven. De Vlaamse cabaretier Wim Helsen staat dit jaar op de planken met een voorstelling waarin de dood centraal staat. Dood en humor zijn voor hem onlosmak...

10-09-2017 23:45

Marianne Zwagerman

De Kist - Marianne Zwagerman

De datum 4 mei 2009 staat in het geheugen van opiniemaker Marianne Zwagerman gegrift. Op die dramatische dag hoorde ze dat ze chronisch ziek was, werd ze ontslagen bij de Telegraaf en ging haar man bij haar weg. Veertien maanden lang huilde...

03-09-2017 23:45

Jörgen Raymann

De Kist - Jörgen Raymann

Toen zijn zusje Peggy op jonge leeftijd plotseling overleed, stortte de wereld van Jörgen Raymann in. Hij zocht troost in cocaïne en xtc, maar vond het bij zijn vrouw en zijn geloof in God. De dood is volgens Jörgen niet het einde. Dat de z...

16-04-2017 23:35

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

13-03-2017 00:15

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

12-03-2017 23:40

Yvonne Keuls

De Kist - Yvonne Keuls

Yvonne Keuls ontdekte de dood toen ze als kind in Indonesië stiekem over de muren van de tuin keek naar een langstrekkende begrafenisstoet.

05-03-2017 23:10

Tineke Ceelen

De Kist - Tineke Ceelen

Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Kefah Allush is in het Brabantse Maren-Kessel. Hij ontmoet Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, bij het graf van haar vader en broer.

26-02-2017 23:10

Lucky Fonz III

De Kist - Lucky Fonz III

Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Volgens singer-songwiter Lucky Fonz lll is de ene dood acceptabeler dan de andere. Hij vertelt Kefah wat hij hiermee bedoelt.

19-02-2017 23:10

Toprak Yalçiner

De Kist - Toprak Yalçiner

Voor actrice Toprak Yalçiner is de dood al van jongs af aanwezig geweest in haar leven. Als kind arriveert ze in Nederland, omdat haar vader Turkije moet ontvluchten.

12-02-2017 23:10

Gert-Jan Segers

De Kist - Gert-Jan Segers

Voor ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers zijn dood en geloof onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als 18-jarige belandt hij in een geloofscrisis uit angst voor de dood en zijn behoudenis.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kist bij De Kist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kist. Heb je een uitzending van De Kist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 127
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord