Programma gemist?

Zestig jaar na het de op dood van Stalin waart met de naar geest van deze dictator het nog steeds met rond in de politiek van nu. in Het op tv stalinisme is nooit verdwenen met en op leeft de laatste de jaren weer op.Meer Zestig een jaar na de dood van op Stalin waart de op tijdens geest van deze het dictator nog steeds rond in het de politiek de van nu. De van terreurdaden van op tv Jozef Stalin met op dertig miljoen slachtoffers zijn het nooit officieel veroordeeld. Het gedachtegoed op tv de van Stalin over een Groot Rusland door en de de afwijzing van Het van Westen is nog een steeds uit heel populair. Het stalinisme is nooit van verdwenen en leeft op de op laatste jaren weer op. Regisseur op Thomas de Johnson laat met uit behulp van archiefmateriaal en van deskundigen die het aan het woord in komen zien wat het stalinisme de tot aan vandaag uit teweeg heeft tijdens gebracht de in de Russische op samenleving. Ook toont op hij hoe de op gruweldaden van Stalin door door de Russen op collectief worden verdrongen. In schoolboeken is uit er nauwelijks iets op van terug te op tv op tv vinden en president Putin uit laat zichzelf net zo verheerlijken de als Stalin tijdens destijds. Stalins geest waart door niet alleen opnieuw uit rond, maar houdt een uit ook democratische processen tegen. Door op het verzamelen van in getuigenissen van de laatste uit overlevenden van een de op Goelag wil de de regisseur uit bijdragen aan de discussie op tv over de op tv moeilijke, maar noodzakelijke de taak van met het deconstrueren van het de totalitaire tijdens systeem.Minder

maart 2021
14-07-2016 23:55

2Doc: In the wake of Stalin

2Doc: In the wake of Stalin - 2Doc: In the wake of Stalin

Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dictator nog steeds rond in de politiek van nu. Het stalinisme is nooit verdwenen en leeft de laatste jaren weer op.Meer Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dic...

2Doc: In the wake of Stalin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the wake of Stalin bij 2Doc: In the wake of Stalin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the wake of Stalin. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the wake of Stalin gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-07-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!