Programma gemist?

Zestig de jaar na met de dood van Stalin waart op de geest van door deze dictator nog steeds in het rond in de politiek van nu. een Het stalinisme is in nooit verdwenen het en leeft uit de laatste jaren weer het op.Meer op tv Zestig jaar na de dood tijdens van Stalin waart de tijdens in geest van deze uit dictator nog steeds rond naar in de politiek van tijdens nu. in De terreurdaden van Jozef Stalin met op tv dertig miljoen uit slachtoffers zijn nooit tijdens officieel veroordeeld. met Het gedachtegoed van Stalin met over een Groot uit Rusland en uit de afwijzing van Het Westen van is de nog steeds heel populair. op tv Het uit stalinisme is nooit verdwenen de en leeft de van laatste jaren weer op op. Regisseur Thomas Johnson naar laat op tv met behulp van de archiefmateriaal en deskundigen in die aan het een woord komen zien wat van het stalinisme tot aan vandaag van door teweeg heeft gebracht in de van Russische samenleving. Ook van toont hij op hoe de gruweldaden van Stalin naar door de Russen tijdens in collectief worden verdrongen. het In schoolboeken is er uit nauwelijks iets van terug te tijdens met vinden en president een Putin laat zichzelf naar net zo verheerlijken als Stalin destijds. de Stalins geest waart met niet alleen opnieuw een rond, maar met houdt de ook democratische processen tegen. Door uit het verzamelen van getuigenissen op tv de van de laatste overlevenden van de een Goelag op tv wil de de regisseur bijdragen tijdens aan de uit discussie uit over de moeilijke, maar noodzakelijke taak op tv van met het deconstrueren van het totalitaire op tv naar systeem.Minder

december 2021
14-07-2016 23:55

2Doc: In the wake of Stalin

2Doc: In the wake of Stalin - 2Doc: In the wake of Stalin

Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dictator nog steeds rond in de politiek van nu. Het stalinisme is nooit verdwenen en leeft de laatste jaren weer op.Meer Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dic...

2Doc: In the wake of Stalin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the wake of Stalin bij 2Doc: In the wake of Stalin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the wake of Stalin. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the wake of Stalin gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-07-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!