Programma gemist?

Zestig op tv jaar na de dood van van Stalin waart de het geest van het deze dictator nog steeds op tv rond in de op tv politiek van nu. uit Het stalinisme is op naar nooit verdwenen en leeft uit de laatste jaren weer van op.Meer Zestig jaar op tv na de de dood van Stalin waart een de geest van tijdens deze dictator nog van steeds naar rond in de politiek van nu. in de De terreurdaden van Jozef Stalin met op dertig miljoen slachtoffers tijdens zijn nooit officieel de veroordeeld. tijdens Het gedachtegoed tijdens van Stalin over een Groot Rusland tijdens en de afwijzing op tv van in Het Westen is naar nog steeds heel populair. Het op stalinisme is in nooit verdwenen uit en leeft de laatste de jaren weer op. naar Regisseur Thomas Johnson laat uit met behulp naar van archiefmateriaal naar en deskundigen die aan het het woord door komen zien wat uit het stalinisme tot op tv aan vandaag teweeg heeft door gebracht naar in de Russische samenleving. Ook toont op tv in hij hoe de gruweldaden van Stalin van door een de Russen collectief het worden verdrongen. tijdens In schoolboeken is er nauwelijks iets het van terug te in vinden en president een Putin de laat zichzelf net van zo verheerlijken als Stalin destijds. uit Stalins geest op waart niet alleen opnieuw de rond, maar houdt in tijdens ook democratische processen tegen. Door met het door verzamelen van getuigenissen van de met laatste naar overlevenden van de door Goelag wil de de tijdens regisseur bijdragen aan de tijdens discussie op over de moeilijke, maar noodzakelijke taak in van het op deconstrueren tijdens van het totalitaire door systeem.Minder

oktober 2020
14-07-2016 23:55

2Doc: In the wake of Stalin

2Doc: In the wake of Stalin - 2Doc: In the wake of Stalin

Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dictator nog steeds rond in de politiek van nu. Het stalinisme is nooit verdwenen en leeft de laatste jaren weer op.Meer Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dic...

2Doc: In the wake of Stalin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the wake of Stalin bij 2Doc: In the wake of Stalin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the wake of Stalin. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the wake of Stalin gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-07-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!