Programma gemist?

Zestig jaar met na door de dood van Stalin waart de de geest van deze met dictator nog het steeds rond in de door op politiek van nu. Het een stalinisme is nooit verdwenen op tv en door leeft de laatste jaren uit weer op.Meer Zestig jaar in na op de dood van Stalin naar waart de geest van deze uit dictator nog uit steeds door rond in de politiek van naar nu. De terreurdaden het van Jozef met Stalin met dertig miljoen slachtoffers uit met zijn nooit officieel veroordeeld. Het gedachtegoed de naar van Stalin over een Groot Rusland de en in de afwijzing op tv van Het Westen tijdens is nog steeds heel populair. van Het stalinisme is tijdens nooit verdwenen op tv en leeft uit de laatste jaren naar weer op. Regisseur tijdens Thomas Johnson laat met behulp van het archiefmateriaal en deskundigen uit de die aan het woord op komen zien wat het stalinisme met in tot aan vandaag teweeg heeft een gebracht in de het Russische samenleving. op Ook toont tijdens hij hoe de gruweldaden van Stalin de door de tijdens Russen collectief worden verdrongen. op tv In in schoolboeken is er nauwelijks iets met van terug te het op vinden en president Putin op laat zichzelf uit net zo verheerlijken als de Stalin destijds. Stalins geest door waart niet in alleen opnieuw een rond, maar houdt ook democratische tijdens processen tegen. met Door het verzamelen van uit getuigenissen van de een laatste overlevenden van de tijdens met Goelag wil de de regisseur tijdens bijdragen door aan de discussie over de met moeilijke, maar in noodzakelijke taak van op het deconstrueren van het van totalitaire met systeem.Minder

juni 2021
14-07-2016 23:55

2Doc: In the wake of Stalin

2Doc: In the wake of Stalin - 2Doc: In the wake of Stalin

Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dictator nog steeds rond in de politiek van nu. Het stalinisme is nooit verdwenen en leeft de laatste jaren weer op.Meer Zestig jaar na de dood van Stalin waart de geest van deze dic...

2Doc: In the wake of Stalin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: In the wake of Stalin bij 2Doc: In the wake of Stalin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: In the wake of Stalin. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: In the wake of Stalin gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the wake of Stalin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the wake of Stalin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the wake of Stalin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-07-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!