Programma gemist?

De een mannen van van Bureau Sport warmen Nederland op door voor uit de Olympische Spelen. Frank op Evenblij en Erik de Dijkstra reizen af met naar Rio de Janeiro om met van te kijken of het Brazilië klaar is voor op tv de Spelen.Meer De de mannen van Bureau Sport tijdens warmen met Nederland op voor de met Olympische Spelen. Frank Evenblij en van Erik het Dijkstra reizen af naar in Rio de Janeiro om de te kijken of door Brazilië klaar is door voor de Spelen. op tv Hoe door smerig is dat zeilwater een nou een echt, en is het waar dat van de condooms een gretig door aftrek vinden in naar het Olympisch dorp? op tv En uiteraard doen Frank uit en Erik zelf van ook mee het met Olympische sporten tijdens als schoonspringen, boogschieten in en de sprongservice het bij het volleybal. met In de verhoorwagen nemen onder op tv anderen Femke Heemskerk en een Henk Grol plaats naar in en hoe staat het van met de een medaillekansen van Tom Dumoulin, Epke Zonderland met en uit Dafne Schippers? De Olympische column tijdens een komt van Youp op van 't Hek.Minder

maart 2020
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!