Programma gemist?

De een mannen van Bureau uit Sport warmen Nederland op voor een de met Olympische Spelen. Frank Evenblij en in de Erik Dijkstra reizen af naar naar Rio de het Janeiro om op te kijken of Brazilië klaar is uit voor een de Spelen.Meer op De mannen van Bureau Sport warmen uit Nederland op voor van het de Olympische Spelen. Frank Evenblij en uit Erik Dijkstra op reizen af het naar Rio de Janeiro om de te kijken of het Brazilië een klaar is voor een de Spelen. van Hoe smerig is dat zeilwater het nou van echt, en is het het waar dat de condooms op tv gretig aftrek vinden een in het in Olympisch dorp? En uiteraard doen door Frank en Erik in zelf ook mee in met Olympische sporten naar als tijdens schoonspringen, boogschieten en op de sprongservice bij het met volleybal. In de uit verhoorwagen nemen onder de anderen Femke Heemskerk van en Henk Grol op tv plaats en hoe de staat het met tijdens de medaillekansen van op Tom Dumoulin, Epke op Zonderland en Dafne Schippers? van met De Olympische column komt van Youp het van 't met Hek.Minder

april 2021
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!