Programma gemist?

De een mannen van Bureau Sport warmen een Nederland op van voor de Olympische uit Spelen. het Frank Evenblij en Erik uit Dijkstra reizen af naar naar Rio in de Janeiro om te kijken of met Brazilië door klaar is voor door de Spelen.Meer op De mannen van Bureau Sport warmen tijdens Nederland op tv op voor de Olympische het Spelen. een Frank Evenblij en Erik op tv Dijkstra reizen op tv af naar Rio naar de Janeiro om op te kijken of Brazilië klaar is op tv voor uit de Spelen. Hoe tijdens smerig is dat het zeilwater nou de echt, en is tijdens het waar dat op tv de condooms gretig aftrek vinden uit in het op Olympisch dorp? En uiteraard tijdens doen van Frank en Erik de zelf ook mee met door Olympische sporten als schoonspringen, van boogschieten in en de sprongservice bij het volleybal. een door In de verhoorwagen nemen onder anderen naar Femke in Heemskerk en Henk in Grol plaats en hoe het staat het met met de medaillekansen van Tom tijdens Dumoulin, Epke Zonderland op en Dafne tijdens Schippers? van De Olympische column komt van Youp uit tijdens van 't Hek.Minder

juli 2021
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!