Programma gemist?

De een mannen van Bureau Sport warmen op tv Nederland op voor het de Olympische van Spelen. Frank Evenblij en naar Erik Dijkstra door reizen af naar Rio op de het Janeiro om uit te kijken of Brazilië klaar is een voor het de Spelen.Meer De mannen van naar Bureau Sport warmen van Nederland op voor in een de Olympische Spelen. een Frank Evenblij en Erik van Dijkstra reizen af naar Rio in met de Janeiro om te de kijken of Brazilië klaar is door door voor de Spelen. Hoe met smerig is naar dat zeilwater nou echt, en met is naar het waar dat de in condooms gretig aftrek tijdens vinden in een het Olympisch dorp? tijdens En uiteraard doen Frank en uit Erik een zelf ook mee met uit Olympische sporten als schoonspringen, boogschieten naar met en de sprongservice bij het het volleybal. In de het verhoorwagen uit nemen onder anderen uit Femke Heemskerk en tijdens Henk Grol plaats en tijdens hoe staat het een met de medaillekansen van van Tom Dumoulin, Epke met Zonderland en met Dafne Schippers? De Olympische door column komt van Youp op tv een van 't Hek.Minder

december 2020
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!