Programma gemist?

De de mannen van Bureau Sport uit warmen Nederland op voor de de Olympische een Spelen. Frank van Evenblij en Erik Dijkstra reizen met af naar Rio de de Janeiro om het uit te kijken of Brazilië klaar is in voor uit de Spelen.Meer De mannen een van op Bureau Sport warmen Nederland op voor naar uit de Olympische Spelen. Frank Evenblij tijdens en Erik van Dijkstra reizen met af naar Rio de Janeiro op tv om te kijken de of Brazilië klaar het is voor de Spelen. de Hoe op smerig is dat zeilwater op tv nou echt, en de is het het waar dat de condooms uit gretig uit aftrek vinden in het Olympisch dorp? door En uiteraard uit doen de Frank en Erik zelf ook mee de met op Olympische sporten als schoonspringen, in boogschieten en de sprongservice uit bij het volleybal. door de In de verhoorwagen het nemen onder anderen Femke Heemskerk van en Henk Grol plaats op tv en hoe staat het het tijdens met de op medaillekansen van Tom Dumoulin, Epke het Zonderland en Dafne het Schippers? De het Olympische column komt het van Youp de van 't Hek.Minder

december 2019
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!