Programma gemist?

De tijdens mannen van Bureau op tv Sport warmen Nederland op tijdens voor de tijdens Olympische Spelen. Frank Evenblij de en door Erik Dijkstra reizen af naar Rio van de Janeiro een om te de kijken of Brazilië klaar is uit voor de Spelen.Meer tijdens De op tv mannen van Bureau Sport warmen uit Nederland op voor uit de een Olympische Spelen. Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra het reizen af naar door Rio de Janeiro door om naar te kijken of in Brazilië klaar is voor op de Spelen. Hoe smerig op tv is dat zeilwater door nou van echt, en is het waar dat een de condooms gretig met het aftrek vinden in het in Olympisch dorp? En uiteraard met doen Frank en door Erik zelf ook in mee met Olympische het sporten als schoonspringen, boogschieten tijdens van en de sprongservice bij het volleybal. in op In de verhoorwagen met nemen onder anderen Femke Heemskerk in en Henk een Grol plaats en hoe staat op het met in de medaillekansen van Tom met Dumoulin, een Epke Zonderland en uit Dafne Schippers? De Olympische een column naar komt van Youp van 't naar Hek.Minder

augustus 2020
29-07-2016 21:20

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-07-2016 21:15

Bureau Rio

Bureau Rio - Bureau Rio

De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of Brazilië klaar is voor de Spelen.Meer De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voo...

Bureau Rio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Rio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Rio bij Bureau Rio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Rio. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Rio gemist

Uitzending gemist van Bureau Rio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Rio, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Rio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Rio? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Rio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-07-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!