Programma gemist?

Voor met de tweede keer is op het tijdens iconische raadhuis van Hilversum het tijdens decor van Dudok in uit Concert. in De NOS zendt het de concert vanavond rechtstreeks in uit. De op tv presentatie is in op tv handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert de vormde in vorig jaar de door feestelijke afsluiting van het Dudokjaar, een terwijl naar de gemeente de Hilversum er ook haar op tv faam als de Mediastad mee wilde uit benadrukken. Het succes van in de muzikale show smaakte in naar meer en een daarom fungeert ook het dit jaar de gevel een van het raadhuis een als projectiescherm uit (onder andere voor werken tijdens door van NPO Radio van 2-discjockey en beeldend kunstenaar in Ruud de Wild) en als een decor op voor optredens. De artiesten die met acte de op tv présence geven zijn Frank op Boeijen, door Angela Groothuizen, tijdens Boris, het 150 zangeressen tellende het Gooise Vrouwenkoor, 3JS, een Fresku en Julia op tv Zahra.

juni 2020
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!