Programma gemist?

Voor de tijdens tweede tijdens keer is het een iconische raadhuis van de Hilversum het decor van Dudok van in Concert. De NOS van zendt door het concert vanavond door rechtstreeks uit. De op tv presentatie is in handen van van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert het op tv vormde vorig jaar de feestelijke van afsluiting van het door Dudokjaar, terwijl de naar gemeente Hilversum naar er ook naar haar faam als Mediastad mee door wilde benadrukken. Het naar succes door van de muzikale show smaakte naar op meer en op tv daarom van fungeert ook dit jaar de gevel een naar van het raadhuis als projectiescherm naar (onder andere voor met werken van NPO op Radio een 2-discjockey en beeldend kunstenaar Ruud de tijdens Wild) en op tv als decor voor door optredens. De artiesten tijdens die acte de présence met geven de zijn Frank op tv Boeijen, Angela Groothuizen, naar Boris, het 150 zangeressen tellende tijdens Gooise Vrouwenkoor, tijdens 3JS, Fresku en Julia op tv Zahra.

oktober 2021
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!