Programma gemist?

Voor de tweede door de keer is het iconische raadhuis het van van Hilversum het decor naar van Dudok in Concert. De NOS tijdens op zendt het concert van vanavond rechtstreeks uit. De uit presentatie is in handen in van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert van vormde vorig het jaar de feestelijke op tv afsluiting van het een Dudokjaar, terwijl op tv de gemeente op Hilversum er ook van haar faam als in Mediastad mee wilde een benadrukken. Het succes tijdens van de muzikale op tv show smaakte naar met meer en daarom fungeert ook dit uit door jaar de gevel van op tv het raadhuis als het projectiescherm (onder andere voor werken op van NPO tijdens Radio de 2-discjockey en beeldend kunstenaar tijdens Ruud de Wild) en het als decor voor optredens. tijdens op tv De artiesten die acte de uit présence geven met zijn Frank Boeijen, met Angela Groothuizen, Boris, in het 150 zangeressen een tellende Gooise Vrouwenkoor, 3JS, Fresku een het en Julia Zahra.

januari 2021
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!