Programma gemist?

Voor de een tweede keer is het met iconische tijdens raadhuis van Hilversum het decor op tv van Dudok op in de Concert. De NOS zendt op tv het concert vanavond rechtstreeks uit. tijdens De presentatie is de in handen door van Art op tv Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde van vorig jaar de het feestelijke afsluiting van het op tv Dudokjaar, terwijl de het gemeente Hilversum een er ook haar faam als door Mediastad het mee wilde benadrukken. tijdens Het succes van een de muzikale met show smaakte naar van meer en daarom fungeert uit ook dit jaar de gevel met van het raadhuis tijdens als naar projectiescherm (onder andere voor op werken van NPO het Radio 2-discjockey en van beeldend kunstenaar Ruud de op tv Wild) en als de decor door voor optredens. De artiesten die uit tijdens acte de présence geven zijn Frank in Boeijen, Angela Groothuizen, uit Boris, door het 150 zangeressen tellende Gooise op tv de Vrouwenkoor, 3JS, Fresku en Julia in Zahra.

mei 2021
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!