Programma gemist?

Voor door de tweede keer is de het iconische raadhuis tijdens van Hilversum het uit decor van Dudok de in Concert. in De NOS het zendt het concert met vanavond rechtstreeks uit. De presentatie op is in het handen van naar Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar van de feestelijke afsluiting het van het naar Dudokjaar, terwijl de op gemeente Hilversum er ook op naar haar faam als Mediastad mee wilde op tv benadrukken. Het succes met van de een muzikale show smaakte uit naar naar meer en daarom fungeert ook in dit jaar op tv de gevel van het het raadhuis als de projectiescherm (onder andere voor werken door een van NPO Radio 2-discjockey en door beeldend kunstenaar een Ruud de door Wild) en als decor voor optredens. in De van artiesten die tijdens acte de présence naar geven zijn Frank Boeijen, op Angela Groothuizen, Boris, het 150 tijdens zangeressen tellende Gooise uit in Vrouwenkoor, 3JS, Fresku op en Julia Zahra.

januari 2020
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!