Programma gemist?

Voor een de tweede keer van is het iconische raadhuis van op tv Hilversum in het decor van Dudok uit in uit Concert. De NOS zendt het het concert vanavond rechtstreeks in uit. De met presentatie is op in handen van Art Rooijakkers. Het uit Dudokconcert vormde vorig een jaar de uit feestelijke afsluiting van naar het Dudokjaar, terwijl de gemeente een Hilversum met er ook haar faam als het Mediastad mee in wilde uit benadrukken. Het succes met van de muzikale show smaakte naar met meer en op daarom fungeert tijdens ook dit op jaar de gevel op tv van het raadhuis als naar projectiescherm (onder andere voor tijdens werken van NPO op Radio 2-discjockey en met beeldend kunstenaar Ruud de een in Wild) en als decor voor optredens. het De artiesten die een acte de présence het van geven zijn Frank tijdens Boeijen, Angela Groothuizen, tijdens Boris, het 150 zangeressen een tellende Gooise Vrouwenkoor, 3JS, Fresku op en in Julia Zahra.

september 2020
06-09-2017 20:35

Live: Dudokconcert

Dudokconcert - Live: Dudokconcert

Voor de tweede keer is het iconische raadhuis van Hilversum het decor van Dudok in Concert. De NOS zendt het concert vanavond rechtstreeks uit. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Het Dudokconcert vormde vorig jaar de feesteli...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!