Programma gemist?

Een speciaal tijdens concert bij de een vijver van het Raadhuis door in Hilversum ter op afsluiting van met het Dudokjaar. een Een eerbetoon van aan de architect Dudok m.m.v. tijdens het Metropole de Orkest, Karin Bloemen, Giovanca een en Brace.Meer op tv Een speciaal concert met bij de vijver door van het Raadhuis in Hilversum op tv ter afsluiting van de het op tv Dudokjaar, een initiatief van van de gemeente Hilversum met om de op tv architect te eren wiens gebouwen door naar nog altijd drommen (ook buitenlandse) op architectuurstudenten naar de met mediastad op tv trekken. Met het feestelijke Dudok van Vijverconcert wordt de met omroepgeschiedenis in muziek en een beeld van gevangen. De een muziek komt voor rekening van in drie generaties met artiesten: Karin Bloemen, Giovanca en in Brace. naar Onder begeleiding van het in Metropole het Orkest brengen ze tv-tunes van ten gehore, terwijl het het Raadhuis dient de als decor en projectiescherm waarop met bijzondere televisiefragmenten te een in zien zijn, zoals de met maanlanding alsook legendarische programma's op en sportmomenten. De uit architect Willem de Dudok (1884-1974) tijdens was vanaf 1915 tot van aan zijn pensioen door achtereenvolgens directeur tijdens van de afdeling Publieke Werken en door gemeentelijk op architect van Hilversum. Daarom door heeft die in gemeente de op hoogste dichtheid aan Dudokgebouwen uit van Nederland. In de totaal maakte hij in 75 ontwerpen, waarvan vooral uit het van Raadhuis wereldfaam verwierf.Minder

september 2020
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!