Programma gemist?

Een speciaal concert met op bij de vijver van het in Raadhuis in uit Hilversum ter afsluiting tijdens van het tijdens Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect tijdens Dudok m.m.v. het met Metropole op tv Orkest, Karin Bloemen, Giovanca uit en Brace.Meer op Een speciaal concert bij door de van vijver van het het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting naar van door het Dudokjaar, een initiatief door van de gemeente op Hilversum om de architect van te naar eren wiens gebouwen op nog altijd drommen (ook van buitenlandse) architectuurstudenten tijdens naar de mediastad trekken. Met het door feestelijke Dudok Vijverconcert naar een wordt de omroepgeschiedenis in muziek door en beeld gevangen. De in muziek komt op voor rekening de van drie generaties artiesten: van Karin Bloemen, Giovanca tijdens en Brace. van Onder begeleiding van tijdens het Metropole op Orkest brengen ze van tv-tunes ten gehore, naar terwijl het Raadhuis dient van als decor en projectiescherm waarop naar door bijzondere televisiefragmenten te van zien zijn, zoals de maanlanding van alsook legendarische op tv programma's en sportmomenten. De het architect Willem een Dudok (1884-1974) was vanaf 1915 op tot naar aan zijn pensioen achtereenvolgens door directeur van de afdeling op op tv Publieke Werken en gemeentelijk architect uit van Hilversum. Daarom heeft uit de die gemeente de de hoogste dichtheid aan Dudokgebouwen tijdens van Nederland. In totaal met maakte hij 75 van ontwerpen, waarvan de vooral het op tv Raadhuis wereldfaam verwierf.Minder

september 2021
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!