Programma gemist?

Een speciaal concert tijdens bij de vijver op tv van het op tv Raadhuis in Hilversum ter met afsluiting uit van het Dudokjaar. Een in eerbetoon aan naar de architect door Dudok m.m.v. het met Metropole Orkest, Karin Bloemen, in Giovanca en Brace.Meer Een speciaal op tv uit concert bij de vijver op tv van het Raadhuis in met Hilversum ter afsluiting door van uit het Dudokjaar, een initiatief van door de het gemeente Hilversum om naar de architect te eren wiens het gebouwen nog altijd tijdens drommen (ook buitenlandse) uit architectuurstudenten naar de mediastad in trekken. Met het van op feestelijke Dudok Vijverconcert wordt naar de omroepgeschiedenis in muziek naar en door beeld gevangen. De muziek komt tijdens voor rekening van op drie een generaties artiesten: Karin tijdens Bloemen, Giovanca en Brace. het Onder begeleiding van het naar Metropole Orkest brengen naar ze tv-tunes tijdens ten gehore, terwijl het met Raadhuis dient als met decor en projectiescherm in waarop bijzondere door televisiefragmenten te zien zijn, naar zoals de op maanlanding alsook legendarische van programma's en sportmomenten. van De architect Willem een Dudok (1884-1974) was vanaf een 1915 tot aan zijn het pensioen achtereenvolgens directeur op tv in van de afdeling uit Publieke Werken en gemeentelijk op architect van Hilversum. op Daarom heeft die gemeente de naar hoogste dichtheid in aan Dudokgebouwen van van Nederland. In het totaal maakte hij 75 in ontwerpen, waarvan het vooral het Raadhuis wereldfaam op verwierf.Minder

januari 2021
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!