Programma gemist?

Een speciaal concert op tv bij het de vijver van het het Raadhuis in Hilversum op tv ter afsluiting met van het Dudokjaar. Een eerbetoon het aan de met architect Dudok naar m.m.v. het Metropole tijdens Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en met Brace.Meer Een speciaal het concert bij van de vijver met van het Raadhuis in op tv Hilversum uit ter afsluiting van het Dudokjaar, van een initiatief met van de de gemeente Hilversum om de architect te uit eren wiens gebouwen naar de nog altijd drommen (ook uit buitenlandse) architectuurstudenten tijdens naar de mediastad trekken. van Met het feestelijke Dudok de Vijverconcert wordt het de omroepgeschiedenis in muziek en met beeld door gevangen. De op muziek komt voor met rekening van drie in generaties artiesten: Karin de Bloemen, Giovanca en Brace. Onder op tv begeleiding van op het Metropole Orkest het brengen ze tv-tunes naar ten gehore, terwijl het in Raadhuis dient als op tv decor en projectiescherm waarop de bijzondere televisiefragmenten op tv te zien zijn, zoals door de maanlanding in alsook legendarische programma's van en sportmomenten. De architect op Willem Dudok met (1884-1974) tijdens was vanaf 1915 tot van aan zijn pensioen achtereenvolgens directeur uit tijdens van de afdeling Publieke tijdens Werken en door gemeentelijk architect van Hilversum. door Daarom heeft die gemeente de de hoogste dichtheid door aan Dudokgebouwen van Nederland. op In totaal in maakte hij 75 het ontwerpen, waarvan vooral het op door Raadhuis wereldfaam verwierf.Minder

mei 2021
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!