Programma gemist?

Een op tv speciaal concert bij de vijver naar van het op Raadhuis in Hilversum ter van op tv afsluiting van het Dudokjaar. in Een eerbetoon op aan de architect Dudok m.m.v. naar het Metropole uit Orkest, Karin Bloemen, een Giovanca en Brace.Meer Een speciaal door concert door bij de vijver van tijdens het Raadhuis de in Hilversum ter afsluiting van het de het Dudokjaar, een initiatief van op de naar gemeente Hilversum om de van architect te met eren wiens gebouwen nog altijd van drommen (ook op tv buitenlandse) architectuurstudenten naar de van mediastad trekken. Met op tv het tijdens feestelijke Dudok Vijverconcert wordt de van omroepgeschiedenis in muziek in en beeld gevangen. De uit muziek komt op tv voor rekening van een drie generaties in artiesten: Karin Bloemen, door Giovanca en Brace. door Onder begeleiding van het door Metropole Orkest brengen een ze tv-tunes ten op tv gehore, terwijl het Raadhuis op dient op tv als decor en projectiescherm waarop de bijzondere televisiefragmenten het te uit zien zijn, zoals de naar maanlanding alsook de legendarische programma's en sportmomenten. naar De architect Willem Dudok uit (1884-1974) op was vanaf 1915 tot tijdens aan zijn pensioen achtereenvolgens directeur door door van de afdeling Publieke Werken van en gemeentelijk architect van het Hilversum. Daarom heeft de die de gemeente de hoogste dichtheid met aan Dudokgebouwen van Nederland. met In totaal maakte uit door hij 75 ontwerpen, waarvan vooral het naar Raadhuis uit wereldfaam verwierf.Minder

mei 2020
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!