Programma gemist?

Een uit speciaal concert op tv bij de vijver naar van het Raadhuis in op Hilversum ter afsluiting van uit het op Dudokjaar. Een eerbetoon de aan de architect Dudok in m.m.v. het Metropole Orkest, Karin door op tv Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een uit speciaal concert in bij de vijver van naar het Raadhuis in tijdens Hilversum ter afsluiting van van van het Dudokjaar, een initiatief naar van de een gemeente Hilversum om de architect van te van eren wiens gebouwen nog het altijd drommen (ook buitenlandse) tijdens architectuurstudenten naar met de mediastad trekken. van Met het feestelijke Dudok Vijverconcert uit wordt de de omroepgeschiedenis in door muziek en beeld gevangen. De tijdens muziek komt het voor op tv rekening van drie met generaties artiesten: Karin tijdens Bloemen, Giovanca en Brace. het Onder begeleiding van het door Metropole Orkest in brengen ze tv-tunes door ten gehore, een terwijl het Raadhuis een dient als decor en van projectiescherm waarop op tv bijzondere televisiefragmenten te zien zijn, naar zoals de maanlanding naar alsook legendarische programma's en de sportmomenten. het De architect op tv Willem Dudok (1884-1974) was uit vanaf 1915 tot aan op tv zijn pensioen achtereenvolgens naar directeur in van de afdeling Publieke Werken naar en gemeentelijk uit architect van Hilversum. Daarom op heeft die gemeente de van hoogste dichtheid op aan uit Dudokgebouwen van Nederland. van In totaal maakte hij 75 uit ontwerpen, waarvan in vooral het Raadhuis op wereldfaam verwierf.Minder

oktober 2021
16-07-2016 21:25

Dudokconcert

Dudokconcert - Dudokconcert

Een speciaal concert bij de vijver van het Raadhuis in Hilversum ter afsluiting van het Dudokjaar. Een eerbetoon aan de architect Dudok m.m.v. het Metropole Orkest, Karin Bloemen, Giovanca en Brace.Meer Een speciaal concert bij de vijver va...

Dudokconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dudokconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dudokconcert bij Dudokconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dudokconcert. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dudokconcert gemist

Uitzending gemist van Dudokconcert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dudokconcert, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dudokconcert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dudokconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Dudokconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!