Programma gemist?

Realityserie. op De Centrale Huisartsenpost in volgt artsen en assistenten het die in direct medische hulp bieden waar naar en wanneer dat nodig met tijdens is. Ze staan 's nachts en het in het weekend een tijdens klaar voor klachten die niet kunnen van naar wachten. Ingrid de naar Veld is aangereden op op de scooter. op tv De kleine Nick op is van een muurtje naar gevallen en valt nu telkens in even in weg. En Marcel van Hout in heeft de op vakantie opeens heftige door pijn in door zijn zij.

Realityserie. naar De Centrale met Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die op direct door medische hulp op bieden waar en wanneer dat nodig met is. Ze staan door 's door nachts en in het door weekend klaar op voor klachten die niet kunnen uit wachten. op tv Richard heeft een kiteboard de op zijn door voet laten vallen. een Mijnheer Visser tijdens is met zijn hoofd tegen naar een draaiende in ventilator aangekomen. naar En mijnheer Korteweg op is zomaar flauwgevallen toen hij het de vissen in stond te tijdens voeren.

Realityserie. op tv De Centrale Huisartsenpost volgt naar artsen en assistenten in die direct medische van hulp bieden van waar en wanneer dat nodig op tv is. Ze staan op tv 's de nachts en in het weekend het in klaar voor klachten het die niet kunnen de wachten.

Realityserie. De Centrale naar Huisartsenpost volgt artsen op en assistenten op die direct medische van hulp bieden waar en tijdens wanneer dat het nodig is. Ze uit staan 's op tv nachts en op tv in het weekend klaar voor een klachten door die niet kunnen naar wachten.

Realityserie. met De Centrale Huisartsenpost het volgt artsen en assistenten door die direct medische hulp uit bieden waar met en wanneer dat nodig met is. Ze op staan 's nachts en de in het in weekend uit klaar voor klachten die niet kunnen in uit wachten.

Realityserie. een De Centrale Huisartsenpost volgt het artsen en assistenten tijdens die op tv direct medische hulp op bieden waar en wanneer dat nodig naar is. tijdens Ze staan 's naar nachts en op in het weekend klaar voor uit klachten die niet een kunnen wachten. Rolande van door naar Eikema heeft een nagel in een haar oog gekregen. Daan tijdens een heeft net twee uur zijn visvergunning tijdens en meteen beet: uit op helaas is hij het zelf; tijdens het haakje een zit in zijn op tv arm vast. En op uit Ameland de zijn mevrouw Duiker en mijnheer tijdens Kolk tegen naar elkaar aan gefietst. Zij een heeft een naar gebroken pols en door hij pijn aan het zijn knie.

Realityserie. in De Centrale Huisartsenpost volgt artsen uit en assistenten in die direct medische op hulp met bieden waar en wanneer dat het nodig van is. Ze staan 's nachts van en in het weekend op tv klaar voor klachten met die van niet kunnen wachten. het Een paard de is met zijn op volle gewicht op de voet een van Chantal Hietkamp op gaan staan. Mevrouw Bouwman van naar maakt zich zorgen over van de pijn in haar nek het en op de tintelingen in haar op tv benen. En de driejarige van Hugo de een Jong heeft een met munt ingeslikt die nu op tv vast uit zit in zijn door slokdarm.

Realityserie met over artsen en assistenten de die direct medische tijdens hulp bieden waar en op tv wanneer dat nodig op op is. Ze staan 's nachts de en het in het weekend klaar voor klachten naar in die niet kunnen wachten. Michel naar is tijdens het karten op tv uit de de bocht gevlogen en heeft tijdens nu uit wel heel veel pijn uit in uit zijn ribben. Verder mevrouw Nahuijzen, een die ineens last heeft de uit van gezichtverlies in haar linkeroog. tijdens De naar rechter was ook van al niet zo uit best. En mevrouw uit Visser, die een lastig dilemma door heeft: ze moet met naar het ziekenhuis, maar met een komt de trap naar niet af.

Realityserie over in artsen en naar assistenten die direct medische hulp in bieden waar en door wanneer dat de nodig is. Ze staan in 's nachts in en in van het weekend klaar voor uit klachten die van niet kunnen wachten. tijdens De artsen van De van Centrale Huisartsenpost staan het 's nachts en op tv in het weekend in klaar voor klachten met die niet het kunnen wachten. de De kleine Kiano zit ineens helemaal een onder de een rode met vlekjes en bulten. met Verder Ellen van Dijk, die in tijdens het bezorgen op van de post op met haar hoofd tijdens tegen op de punt van de een zonnescherm is op geknald. En meneer de Versteeg, die vergaat een van de pijn. door Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige door nierstenen.

Realityserie over artsen uit en uit assistenten die direct medische hulp op tv bieden waar op en wanneer op tv dat nodig is. Ze een staan door 's nachts en in het weekend de klaar op voor klachten in die niet kunnen in wachten. Jeroen heeft na op tv een potje voetballen een ei tijdens op op z'n enkel op tv waar zelfs de met dokter van onder de uit indruk is. Mevrouw Van op Gesthuizen heeft ineens de verlammingsverschijnselen in in armen en benen. Ook op tv het praten gaat van haar moeilijk een af. En Job, die tijdens op de zwemtraining met is met uitgegleden en vervolgens vol op op het naar startblok viel.

Realityserie tijdens over artsen en door assistenten die direct op tv medische hulp bieden op tv waar en wanneer dat de nodig naar is. Ze staan van 's nachts en in met het weekend klaar uit voor klachten het die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen in die al eerder een een met tia had, tijdens werd vanmorgen wakker met de een scheefhangend gezicht. Meneer naar Schouw de die terug van vakantie een in China door plots ziek is geworden en op Rick die door op zijn op tv werk tegen een wel een heel grote splinter is op aangelopen.

Realityserie. De artsen naar van de het Centrale Huisartsenpost op staan klaar de voor patiënten die 's met nachts of in naar het weekend direct medische zorg door nodig op tv hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn door na het in drinken van een tijdens milkshake. Meneer Smit vergaat op van van de pijn in zijn rug in tijdens en is bang op voor een hernia. De visitearts gaat uit met op spoed naar mevrouw Zaal, die in een zwelling heeft van in haar in lies.

Realityserie. De door artsen van met de Centrale Huisartsenpost staan klaar op voor het patiënten die 's nachts naar of door in het weekend direct medische zorg uit nodig hebben. Mevrouw tijdens van de Werf in is onderuitgegaan met op tv haar naar fiets. Ze heeft een groot door op gat in haar elleboog en kan het haar schouder met niet uit meer bewegen. Mevrouw Zwart op tv is door haar benen op tv gezakt van en raakt telkens opnieuw buiten met kennis. op En tijdens een voetbalwedstrijd met is een tegenstandster van door Wendy Sentgens van op haar van hand gaan staan.

Realityserie. De artsen van van op tv de Centrale Huisartsenpost staan klaar van met voor patiënten die 's in nachts of in het de weekend direct medische naar zorg nodig hebben. naar Henk van de Kolk door heeft een op tv chemokuur ondergaan. Nu is door de hand waar een het infuus in tijdens zat, gaan uit ontsteken. het Cees Diepeveen is zo duizelig op tv dat uit hij niet meer rechtop kan het zitten. Automonteur Arie uit van de Kooij de heeft de in zijn hand op gesneden.

Realityserie. De artsen met van op tv de Centrale Huisartsenpost staan klaar tijdens voor patiënten op die 's nachts de of in uit het weekend direct medische zorg op nodig met hebben. Mijnheer van Boetzelaar is uit wakker geworden op tv met hartkloppingen. van Marc van uit de Veen is het tijdens een turnwedstrijd verkeerd het terecht gekomen op de trampoline. naar Mevrouw door Hollander wordt vandaag 94. met Helaas zit ze op het de het huisartsenpost en niet in op haar verjaardagsfeestje vanwege een de op bloedneus die maar niet wil op stoppen.

juli 2020
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!