Programma gemist?

Realityserie. een De Centrale Huisartsenpost volgt uit artsen en assistenten op tv die direct op tv medische hulp bieden het waar en wanneer met dat nodig een is. Ze staan 's nachts de en in het weekend tijdens klaar voor het klachten die niet kunnen op tv wachten. een Ingrid de Veld is door aangereden op de uit scooter. De een kleine Nick is van een in muurtje een gevallen en valt de nu telkens even weg. door En Marcel van Hout op tv heeft met op vakantie opeens heftige de pijn met in zijn zij.

Realityserie. De in Centrale Huisartsenpost volgt met artsen en assistenten die door direct medische hulp op een bieden waar en wanneer uit dat nodig tijdens is. Ze staan 's nachts en met in het op tv weekend met klaar voor klachten een die niet kunnen wachten. Richard tijdens heeft een van kiteboard op zijn een voet laten naar vallen. Mijnheer Visser is door met zijn hoofd tegen een het draaiende uit ventilator aangekomen. van En mijnheer Korteweg van is zomaar flauwgevallen uit toen hij de vissen stond te op naar voeren.

Realityserie. De op Centrale de Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die uit direct medische uit hulp van bieden waar en wanneer dat op tv nodig tijdens is. Ze staan de 's nachts en in op tv het weekend door klaar voor klachten die door niet kunnen op tv wachten.

Realityserie. tijdens De Centrale Huisartsenpost volgt uit artsen en van assistenten die direct medische hulp naar de bieden waar en wanneer dat op nodig is. Ze staan uit het 's nachts en in het weekend op klaar voor klachten van die niet de kunnen uit wachten.

Realityserie. het De Centrale uit Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die een direct medische op hulp bieden op tv waar en wanneer naar dat nodig is. Ze staan door 's van nachts en in het weekend de op tv klaar voor klachten het die niet kunnen in wachten.

Realityserie. op tv De Centrale Huisartsenpost op volgt artsen en assistenten die tijdens direct medische hulp een bieden van waar en wanneer het dat nodig op is. Ze staan 's nachts een en in het weekend in op tv klaar voor klachten die niet kunnen in wachten. van Rolande van Eikema heeft een uit van nagel in haar oog uit gekregen. Daan heeft net op tv twee uur de zijn visvergunning en meteen beet: met helaas is hij op tv het zelf; naar het haakje zit in het zijn door arm vast. En van op Ameland zijn mevrouw het Duiker en mijnheer in Kolk tegen naar elkaar aan tijdens gefietst. Zij heeft een gebroken in pols met en hij pijn aan zijn op knie.

Realityserie. een De Centrale uit Huisartsenpost volgt artsen het en assistenten die direct medische hulp het bieden waar en op tv wanneer dat nodig naar is. op Ze staan 's nachts tijdens en in het op weekend op klaar voor klachten van die niet kunnen wachten. de Een paard is met uit zijn volle gewicht met op de voet van naar op tv Chantal Hietkamp gaan staan. Mevrouw het Bouwman maakt zich in zorgen op tv over de pijn van in haar nek de en de tintelingen het in haar benen. En de met driejarige Hugo de Jong het uit heeft een munt ingeslikt die nu een vast zit in tijdens zijn uit slokdarm.

Realityserie naar over artsen en assistenten op tv die direct naar medische hulp in bieden waar en wanneer dat nodig door naar is. Ze staan 's nachts in en in het weekend met klaar voor klachten naar die tijdens niet kunnen wachten. Michel naar is tijdens het karten een uit de het bocht gevlogen en uit heeft nu wel heel met veel van pijn in zijn ribben. tijdens Verder mevrouw Nahuijzen, op tv die ineens een last heeft van gezichtverlies in tijdens van haar linkeroog. De rechter op was ook al op tv niet zo best. En op mevrouw Visser, die door een lastig door dilemma heeft: ze moet naar door het het ziekenhuis, maar komt een de trap niet in af.

Realityserie over naar artsen en met assistenten die het direct medische hulp bieden het waar en het wanneer dat nodig is. Ze uit staan 's nachts het en van in het weekend het klaar voor klachten die niet kunnen het wachten. De artsen door van door De Centrale Huisartsenpost staan in 's nachts en in de het weekend naar klaar de voor klachten die niet kunnen wachten. een De kleine Kiano in zit ineens helemaal de onder de rode door vlekjes en bulten. op tv een Verder Ellen van Dijk, die tijdens in het bezorgen van van de post met het tijdens haar hoofd tegen de met punt van een zonnescherm is het geknald. op En meneer Versteeg, op die vergaat van de pijn. naar de Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige in nierstenen.

Realityserie over artsen met en op assistenten die op direct medische hulp bieden waar en van tijdens wanneer dat nodig is. Ze staan naar 's nachts en tijdens in het met weekend klaar tijdens voor klachten een die niet kunnen wachten. het Jeroen heeft na uit een potje voetballen uit een ei op z'n uit enkel naar waar zelfs de dokter het van onder door de indruk is. Mevrouw een Van Gesthuizen heeft ineens met verlammingsverschijnselen in in armen en benen. Ook het met door praten gaat haar moeilijk af. de En Job, die tijdens de de zwemtraining van is uitgegleden op en vervolgens met vol op het startblok van viel.

Realityserie over tijdens artsen en assistenten die op tv direct medische van hulp bieden waar en naar wanneer met dat nodig is. Ze op staan 's de nachts en in het weekend met klaar voor klachten in door die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen de die door al eerder een uit tia had, werd de vanmorgen wakker het met een scheefhangend tijdens gezicht. Meneer Schouw die een terug van het vakantie in China plots ziek is op tv geworden en Rick het op die op zijn werk tegen een tijdens naar wel heel grote de splinter is aangelopen.

Realityserie. De artsen van in van de Centrale Huisartsenpost staan het klaar voor patiënten tijdens die naar 's nachts of in het met weekend direct op medische zorg door nodig hebben. Alkmaar. van Bas heeft buikpijn uit na het drinken van een het milkshake. Meneer Smit vergaat een van de de pijn in zijn rug tijdens met en is bang tijdens voor een hernia. door De visitearts gaat met tijdens spoed naar mevrouw Zaal, uit die het een zwelling heeft in haar met lies.

Realityserie. De naar artsen van de naar Centrale Huisartsenpost met staan klaar de voor patiënten die van 's nachts of uit in het weekend direct medische een zorg nodig in hebben. Mevrouw van op tv de Werf van is onderuitgegaan met haar van fiets. Ze heeft een groot op gat in in haar elleboog en in kan haar het schouder niet meer met bewegen. Mevrouw Zwart in is door in haar benen gezakt en raakt het telkens opnieuw op buiten kennis. En tijdens een tijdens voetbalwedstrijd uit is een met tegenstandster van Wendy de Sentgens op haar hand gaan met staan.

Realityserie. De artsen naar van in de Centrale Huisartsenpost door staan klaar voor patiënten die uit 's op nachts of in het op weekend direct medische zorg in nodig hebben. een Henk van de een Kolk heeft een tijdens chemokuur ondergaan. Nu tijdens is de hand door waar het infuus met in zat, gaan ontsteken. een door Cees Diepeveen is zo het duizelig dat hij de niet meer door rechtop kan zitten. Automonteur uit Arie van de Kooij heeft door op tv in zijn hand in gesneden.

Realityserie. De op artsen van naar de Centrale Huisartsenpost staan klaar de voor patiënten die in de 's nachts of in het weekend naar direct medische zorg op nodig hebben. Mijnheer met naar van Boetzelaar is wakker geworden met met hartkloppingen. door Marc van de Veen naar is op tijdens een turnwedstrijd in verkeerd terecht gekomen op naar de trampoline. Mevrouw Hollander op tv wordt vandaag in 94. Helaas zit ze het op de huisartsenpost en tijdens niet op haar naar verjaardagsfeestje door vanwege een bloedneus die maar van met niet wil stoppen.

januari 2020
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!