Programma gemist?

Realityserie. naar De Centrale Huisartsenpost uit volgt artsen en de assistenten die direct naar medische hulp bieden waar van en wanneer dat nodig tijdens is. Ze het staan 's door nachts en in door het weekend klaar voor een klachten uit die niet kunnen wachten. op tv Ingrid de Veld is het aangereden op de scooter. met De kleine Nick het is uit van een muurtje in gevallen en valt uit nu telkens in even weg. En Marcel uit van Hout heeft de op vakantie opeens heftige in pijn in in zijn zij.

Realityserie. De de Centrale Huisartsenpost volgt het artsen en met assistenten die direct medische hulp op bieden waar naar en wanneer dat van nodig is. naar Ze staan 's nachts door en in het het weekend klaar voor klachten met die niet door kunnen wachten. een Richard heeft naar een kiteboard op zijn voet tijdens laten vallen. Mijnheer naar Visser is met zijn in hoofd met tegen een draaiende door ventilator aangekomen. En door mijnheer Korteweg is zomaar flauwgevallen op tv in toen hij de vissen tijdens stond te in voeren.

Realityserie. De Centrale de Huisartsenpost volgt naar artsen op tv en assistenten die direct het medische hulp bieden waar en naar wanneer dat naar nodig is. Ze staan in 's tijdens nachts en in het het weekend klaar op tv voor klachten in die niet kunnen van wachten.

Realityserie. De de Centrale Huisartsenpost volgt een artsen van en assistenten die direct medische hulp met bieden door waar en met wanneer dat nodig is. Ze staan met 's nachts tijdens en in het tijdens weekend klaar voor in klachten die het niet kunnen naar wachten.

Realityserie. De op tv Centrale Huisartsenpost volgt artsen de en assistenten die op tv naar direct medische hulp bieden waar en uit wanneer met dat nodig is. Ze staan op tv met 's nachts en in het met weekend door klaar voor klachten die niet naar kunnen de wachten.

Realityserie. De door Centrale Huisartsenpost volgt tijdens artsen en op tv assistenten die naar direct medische hulp bieden waar en door op tv wanneer dat nodig is. Ze een staan 's nachts van en in door het weekend klaar voor op tv klachten uit die niet kunnen wachten. Rolande op tv van uit Eikema heeft een op nagel in haar oog het gekregen. Daan heeft net door twee naar uur zijn visvergunning en het meteen beet: helaas is hij op het zelf; het het haakje zit in met zijn arm in vast. En op de Ameland zijn mevrouw van Duiker een en mijnheer Kolk tegen van elkaar aan gefietst. Zij heeft naar een op tv gebroken pols en hij pijn tijdens aan zijn het knie.

Realityserie. De met Centrale een Huisartsenpost volgt artsen en naar assistenten die direct medische uit hulp bieden waar en tijdens wanneer door dat nodig is. Ze naar staan 's nachts de en in het van weekend klaar voor klachten de die niet kunnen door wachten. Een uit paard is met met zijn volle gewicht de op de de voet van Chantal Hietkamp gaan het uit staan. Mevrouw Bouwman naar maakt zich zorgen met over de pijn in haar het nek en de tintelingen op in haar uit benen. En de driejarige in Hugo de op tv Jong heeft een door munt ingeslikt die nu op tv vast zit op in zijn met slokdarm.

Realityserie over artsen het en assistenten door die direct medische hulp van bieden op tv waar en wanneer dat uit nodig in is. Ze staan 's van nachts en in in het weekend klaar door voor klachten het die niet kunnen wachten. Michel tijdens is tijdens het het karten uit de tijdens bocht gevlogen uit en heeft nu wel een heel met veel pijn in zijn ribben. door Verder mevrouw Nahuijzen, die op naar ineens last heeft van van gezichtverlies in een haar linkeroog. De rechter was ook met al niet van zo best. En mevrouw op Visser, tijdens die een lastig dilemma naar heeft: ze moet naar in het ziekenhuis, op tv maar komt de een trap niet in af.

Realityserie het over artsen en assistenten het die direct medische in hulp bieden waar en naar wanneer dat nodig de is. Ze de staan 's nachts van en in het met weekend het klaar voor klachten de die niet kunnen wachten. De uit artsen van De van Centrale op Huisartsenpost staan 's nachts de en in het weekend een klaar voor tijdens klachten die niet kunnen het wachten. De het kleine Kiano zit tijdens ineens helemaal onder door de rode vlekjes en bulten. uit Verder Ellen op van Dijk, op die tijdens het naar bezorgen van de post het met haar hoofd naar tegen de een punt van een de zonnescherm is geknald. En meneer naar Versteeg, die tijdens vergaat het van de pijn. Vermoedelijke met oorzaak: hardnekkige door nierstenen.

Realityserie het over artsen met en assistenten die direct medische op tv hulp naar bieden waar en het wanneer dat nodig is. met Ze staan 's een nachts en in het weekend met tijdens klaar voor klachten die niet het kunnen wachten. Jeroen met heeft na van een potje voetballen door een ei op z'n van enkel waar zelfs met de dokter van de onder de een indruk is. Mevrouw door Van Gesthuizen heeft ineens verlammingsverschijnselen op tv in naar armen en benen. op tv Ook het op tv praten gaat haar moeilijk met af. En Job, die met tijdens met de zwemtraining is uitgegleden met en vervolgens vol op naar het naar startblok viel.

Realityserie een over artsen tijdens en assistenten die direct met medische hulp bieden waar en de wanneer op tv dat nodig is. Ze staan tijdens 's nachts van en in op het weekend klaar voor tijdens klachten het die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen op die al eerder op een tia had, naar werd op tv vanmorgen wakker met naar een scheefhangend gezicht. Meneer Schouw van die terug naar van vakantie met in China plots in ziek is geworden tijdens en Rick die op op zijn werk tegen de een wel heel door grote splinter is van aangelopen.

Realityserie. De op artsen van de Centrale in tijdens Huisartsenpost staan klaar tijdens voor patiënten die 's nachts of een in het op tv weekend direct op medische zorg nodig hebben. Alkmaar. van op tv Bas heeft buikpijn na op het drinken door van een milkshake. Meneer in Smit vergaat door van de pijn de in zijn rug en is door bang voor naar een hernia. de De visitearts gaat met een spoed naar een mevrouw Zaal, die een zwelling naar heeft van in haar lies.

Realityserie. De artsen met het van de Centrale Huisartsenpost staan een klaar voor patiënten op tv die 's nachts tijdens of in het weekend tijdens met direct medische zorg nodig hebben. op Mevrouw van de tijdens Werf is onderuitgegaan in met op tv haar fiets. Ze uit heeft een groot gat op in haar elleboog en het kan haar schouder tijdens niet meer bewegen. Mevrouw op Zwart is door met haar benen in gezakt en raakt telkens een opnieuw buiten kennis. van op tv En tijdens een voetbalwedstrijd is op een tegenstandster uit van Wendy tijdens Sentgens op haar hand gaan het staan.

Realityserie. De artsen een van de Centrale op tv Huisartsenpost in staan klaar voor patiënten naar die 's nachts een of uit in het weekend direct medische zorg in nodig uit hebben. Henk de van de Kolk heeft van een chemokuur ondergaan. Nu het is tijdens de hand waar in het infuus in de zat, gaan ontsteken. in Cees Diepeveen is zo een duizelig dat hij niet door meer rechtop kan zitten. het Automonteur naar Arie van de Kooij heeft uit in zijn uit hand in gesneden.

Realityserie. op De artsen van een de Centrale Huisartsenpost van staan klaar voor met patiënten die het 's nachts of in het weekend tijdens met direct medische zorg nodig in hebben. Mijnheer op van Boetzelaar is wakker geworden van met hartkloppingen. Marc door van de in Veen is in tijdens een turnwedstrijd verkeerd een terecht gekomen op de trampoline. van Mevrouw Hollander wordt uit vandaag de 94. Helaas zit ze op op tv tijdens de huisartsenpost en niet op haar op verjaardagsfeestje op vanwege een bloedneus van die maar niet in wil stoppen.

augustus 2019
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord