Programma gemist?

Realityserie. De Centrale tijdens in Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die op tv direct door medische hulp bieden tijdens waar en wanneer uit dat nodig is. met Ze staan 's nachts en uit in naar het weekend klaar van voor klachten die niet op tv kunnen wachten. Ingrid de op tv Veld is door aangereden op de scooter. met met De kleine Nick is van tijdens een muurtje gevallen uit en valt op nu telkens even weg. tijdens En Marcel naar van Hout met heeft op vakantie opeens van heftige pijn in zijn op tv zij.

Realityserie. De de Centrale op Huisartsenpost volgt artsen tijdens en assistenten die direct medische tijdens hulp bieden uit waar en wanneer dat de nodig is. uit Ze staan het 's nachts en in met het weekend van klaar voor klachten die niet kunnen tijdens wachten. Richard naar heeft met een kiteboard op zijn voet laten naar vallen. Mijnheer het Visser is uit met zijn hoofd van tegen een draaiende een ventilator aangekomen. tijdens En mijnheer Korteweg door is zomaar flauwgevallen van toen hij de vissen stond met te uit voeren.

Realityserie. tijdens De Centrale het Huisartsenpost volgt artsen uit en assistenten die direct medische de hulp in bieden waar en wanneer dat op tv nodig is. Ze staan van met 's nachts en in op tv het weekend klaar voor een klachten die niet kunnen een uit wachten.

Realityserie. De door Centrale uit Huisartsenpost volgt artsen met en assistenten die op tv direct medische hulp bieden waar uit en op tv wanneer dat nodig naar is. Ze staan 's nachts en een op tv in het weekend van klaar voor klachten die met niet kunnen in wachten.

Realityserie. met De Centrale Huisartsenpost volgt in artsen en op assistenten die direct medische hulp een bieden waar naar en wanneer dat het nodig de is. Ze staan 's een nachts en in op tv het weekend klaar op voor klachten het die niet kunnen uit wachten.

Realityserie. De uit Centrale Huisartsenpost volgt op tv artsen naar en assistenten die direct medische uit hulp bieden waar en op in wanneer dat nodig is. Ze het staan 's in nachts en in het weekend op tv op tv klaar voor klachten die in niet kunnen wachten. het Rolande van Eikema heeft uit een nagel in uit haar naar oog gekregen. Daan heeft uit net twee de uur zijn visvergunning en meteen beet: op helaas tijdens is hij een het zelf; het haakje zit in uit zijn naar arm vast. En op Ameland met zijn op tv mevrouw Duiker en mijnheer Kolk op tegen elkaar aan het op tv gefietst. Zij heeft een naar gebroken pols met en hij pijn aan uit zijn knie.

Realityserie. een De Centrale Huisartsenpost volgt artsen op een en assistenten die direct medische hulp de bieden waar en met wanneer dat nodig in is. Ze staan op tv in 's nachts en in het door weekend klaar voor klachten naar die het niet kunnen wachten. in Een paard is met zijn de volle gewicht naar op op de voet van Chantal Hietkamp een gaan staan. Mevrouw Bouwman de op maakt zich zorgen door over de pijn de in haar nek en uit de tintelingen in in haar benen. En de driejarige een Hugo tijdens de Jong heeft een naar munt op ingeslikt die nu vast zit naar in zijn van slokdarm.

Realityserie met over artsen in en assistenten die direct medische hulp op tv bieden waar de en wanneer tijdens dat nodig is. Ze staan de 's tijdens nachts en door in het weekend in klaar voor klachten naar die niet kunnen wachten. naar Michel is van tijdens het karten van uit de bocht gevlogen en met heeft nu wel heel met veel pijn een in zijn ribben. Verder in mevrouw Nahuijzen, met die ineens last door heeft van gezichtverlies in op haar linkeroog. De van rechter was ook met van al niet zo best. En mevrouw met tijdens Visser, die een lastig dilemma op heeft: in ze moet naar uit het ziekenhuis, maar door komt de trap niet op tv af.

Realityserie op over artsen een en assistenten die de direct medische hulp bieden waar en een wanneer dat nodig de is. van Ze staan 's met nachts en in het weekend van klaar voor klachten door die niet kunnen in wachten. De naar artsen van De op Centrale naar Huisartsenpost staan 's een nachts en in het met weekend klaar met voor klachten die niet kunnen op tv wachten. De kleine Kiano van zit ineens op tv helemaal onder de rode met vlekjes en naar bulten. Verder Ellen op van naar Dijk, die tijdens het met bezorgen van de op tv post met haar hoofd naar tegen naar de punt van een zonnescherm is met geknald. En meneer een Versteeg, die vergaat uit van op tv de pijn. door Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige uit nierstenen.

Realityserie uit over artsen en assistenten die tijdens direct van medische hulp de bieden waar en wanneer dat tijdens nodig is. met Ze staan 's nachts uit en van in het weekend klaar voor klachten op tv in die niet kunnen wachten. Jeroen op tv heeft tijdens na een potje het voetballen een ei op z'n van enkel de waar zelfs de dokter van op onder de indruk is. op tv Mevrouw een Van Gesthuizen heeft het ineens verlammingsverschijnselen naar in armen en benen. Ook het tijdens praten gaat haar de moeilijk af. En door uit Job, die tijdens de zwemtraining is het op uitgegleden en vervolgens vol op tijdens het startblok een viel.

Realityserie in over artsen en assistenten die met het direct medische hulp bieden waar en in wanneer in dat nodig is. Ze staan door 's nachts en het in met het weekend op tv klaar voor klachten die niet op kunnen wachten. in Eddy Prinsen die al eerder van met een tia had, werd uit vanmorgen wakker met een scheefhangend in gezicht. Meneer Schouw op tijdens die terug van het vakantie in China plots ziek is van naar geworden en Rick die op zijn van werk tegen een een tijdens wel heel grote splinter is de aangelopen.

Realityserie. op tv De artsen door van de Centrale Huisartsenpost staan door klaar voor een patiënten die 's nachts uit of in op tv het weekend direct op tv medische zorg nodig hebben. Alkmaar. een door Bas heeft buikpijn na de het drinken op van een milkshake. Meneer met Smit vergaat van de door pijn in zijn in rug op en is bang naar voor een hernia. De visitearts gaat een met in spoed naar mevrouw Zaal, die door een zwelling heeft de in haar tijdens lies.

Realityserie. De artsen op tv van een de Centrale Huisartsenpost staan uit klaar voor op patiënten die 's de nachts of in op tv het weekend direct medische uit zorg nodig hebben. Mevrouw van van de Werf in is onderuitgegaan van met een haar fiets. Ze heeft op een groot gat in haar naar elleboog en met kan haar schouder in niet meer bewegen. op tv Mevrouw Zwart is op door haar uit benen gezakt en op tv raakt telkens opnieuw buiten kennis. het En tijdens een in voetbalwedstrijd is het een tijdens tegenstandster van Wendy Sentgens op een haar hand gaan met staan.

Realityserie. de De artsen op tv van de Centrale Huisartsenpost staan op klaar voor patiënten op die 's met nachts of op tv in het weekend direct medische uit zorg nodig hebben. Henk uit van de Kolk van heeft een chemokuur op tv uit ondergaan. Nu is de de hand waar het infuus in door van zat, gaan ontsteken. Cees Diepeveen is van zo een duizelig dat hij de niet meer naar rechtop kan zitten. Automonteur Arie van op tv de Kooij tijdens heeft uit in zijn hand het gesneden.

Realityserie. een De artsen uit van de Centrale Huisartsenpost staan klaar uit met voor patiënten die 's nachts door of in op tv het weekend direct medische de zorg op tv nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is naar wakker door geworden met hartkloppingen. Marc op van de Veen is met van tijdens een turnwedstrijd verkeerd terecht een gekomen op de het trampoline. Mevrouw de Hollander wordt naar vandaag 94. Helaas zit door ze op de met huisartsenpost en uit niet op haar op tv verjaardagsfeestje vanwege een bloedneus uit die maar op tv niet wil stoppen.

oktober 2020
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!