Programma gemist?

Realityserie. van De Centrale Huisartsenpost naar volgt artsen en door assistenten die van direct medische hulp bieden uit waar en wanneer met dat nodig door is. Ze staan een 's nachts en in het weekend van klaar voor op tv klachten die niet door kunnen wachten. Ingrid met de Veld is aangereden het op de scooter. het De de kleine Nick is van op tv een met muurtje gevallen en in valt nu telkens even een weg. En Marcel met van Hout heeft op tijdens vakantie opeens heftige pijn met in zijn de zij.

Realityserie. tijdens De Centrale op tv Huisartsenpost volgt artsen en assistenten met die direct in medische hulp bieden waar en tijdens naar wanneer dat nodig is. met Ze staan 's het nachts en in met het weekend klaar voor door klachten die niet met kunnen wachten. Richard op tv heeft een kiteboard op door zijn door voet laten vallen. Mijnheer Visser op tv met is met zijn hoofd tijdens tegen een draaiende de ventilator aangekomen. op En mijnheer Korteweg is naar zomaar flauwgevallen toen op hij de een vissen stond te het voeren.

Realityserie. het De Centrale een Huisartsenpost volgt artsen en assistenten met die direct een medische hulp bieden naar waar en wanneer een dat nodig is. in Ze staan 's nachts en het in het door weekend klaar op voor klachten de die niet kunnen tijdens wachten.

Realityserie. het De Centrale tijdens Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die naar direct medische het hulp bieden waar en op wanneer dat in nodig is. op Ze staan 's de nachts en op tv in het weekend klaar voor uit klachten die niet van kunnen van wachten.

Realityserie. De tijdens Centrale Huisartsenpost de volgt artsen en met assistenten die met direct medische hulp bieden een waar en wanneer dat door nodig is. Ze het staan in 's nachts en in naar het weekend klaar naar voor klachten die niet kunnen in een wachten.

Realityserie. een De Centrale Huisartsenpost volgt artsen in een en assistenten die direct medische door hulp bieden van waar en van wanneer dat nodig is. de Ze staan door 's nachts en in het weekend op tv klaar voor in klachten die niet kunnen van wachten. tijdens Rolande van Eikema heeft uit een uit nagel in haar van oog gekregen. Daan heeft op net twee uur de zijn visvergunning en op tv meteen beet: helaas op tv is hij het op tv zelf; het haakje zit met in zijn het arm vast. En op op tv Ameland zijn mevrouw van Duiker en mijnheer Kolk in tegen elkaar naar aan de gefietst. Zij heeft een op tv gebroken pols en het hij pijn de aan zijn knie.

Realityserie. De een Centrale Huisartsenpost volgt de artsen de en assistenten die direct medische in hulp bieden waar in en wanneer door dat nodig is. Ze het staan 's nachts en door in het een weekend door klaar voor klachten die in niet kunnen wachten. Een in paard in is met zijn volle het gewicht op de voet met van naar Chantal Hietkamp gaan staan. Mevrouw Bouwman van maakt zich uit zorgen over de tijdens pijn van in haar nek en de de tintelingen het in haar benen. En de driejarige op tv Hugo het de Jong met heeft een munt ingeslikt die tijdens nu van vast zit in zijn door slokdarm.

Realityserie over een artsen naar en assistenten die direct medische hulp van bieden waar en het wanneer op tv dat nodig is. Ze staan op tv 's nachts en met van in het weekend klaar voor in klachten de die niet kunnen de wachten. Michel is tijdens in het karten uit een de bocht gevlogen en heeft het nu op wel heel veel pijn op in zijn ribben. in Verder mevrouw Nahuijzen, die een ineens last heeft het door van gezichtverlies in haar met linkeroog. De rechter was ook op al niet een zo best. En de mevrouw Visser, die in een naar lastig dilemma heeft: het ze moet naar het het ziekenhuis, maar uit komt de trap niet het af.

Realityserie van over artsen en assistenten die in direct door medische hulp het bieden waar en het wanneer dat nodig is. Ze met staan 's nachts en tijdens in het weekend tijdens klaar van voor klachten die niet kunnen op een wachten. De artsen van De uit Centrale Huisartsenpost staan het 's naar nachts en in het weekend met klaar met voor klachten die niet kunnen door wachten. De van kleine Kiano zit op tv ineens helemaal onder de rode het vlekjes en bulten. van Verder Ellen een van Dijk, die tijdens het het op tv bezorgen van de post met met haar hoofd op tegen uit de punt van een zonnescherm is het geknald. En meneer naar Versteeg, de die vergaat van de met pijn. Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige van uit nierstenen.

Realityserie uit over artsen in en assistenten die direct tijdens medische hulp bieden waar en door van wanneer dat nodig is. in Ze staan 's tijdens nachts en in het het weekend klaar voor door klachten die niet in kunnen wachten. Jeroen tijdens heeft na met een potje voetballen een ei op tv tijdens op z'n enkel waar zelfs van de uit dokter van onder in de indruk is. door Mevrouw Van Gesthuizen heeft op tv ineens verlammingsverschijnselen in armen en door een benen. Ook het praten gaat haar de moeilijk af. En op Job, die tijdens de de in zwemtraining is uitgegleden en de vervolgens vol op het door startblok naar viel.

Realityserie over door artsen en assistenten die het direct medische op tv hulp bieden tijdens waar en wanneer tijdens dat nodig door is. Ze staan 's nachts en op in het weekend de klaar met voor klachten die niet door kunnen uit wachten. Eddy Prinsen die al eerder uit een tia had, op tijdens werd vanmorgen wakker met een een scheefhangend gezicht. Meneer Schouw van op die terug van vakantie een in China plots op tv ziek is geworden en Rick het van die op zijn werk tegen een een wel de heel grote splinter is tijdens aangelopen.

Realityserie. De op tv artsen van de Centrale met Huisartsenpost de staan klaar voor op patiënten die tijdens 's nachts of het in het weekend direct medische zorg de nodig hebben. Alkmaar. op tv Bas heeft naar buikpijn na het drinken op tv van een milkshake. met Meneer met Smit vergaat van met de pijn in zijn uit rug en is bang in voor een met hernia. van De visitearts gaat met spoed naar op mevrouw Zaal, die uit een tijdens zwelling heeft uit in haar lies.

Realityserie. De met artsen van van de Centrale Huisartsenpost op staan klaar van voor patiënten die 's nachts met of tijdens in het weekend direct medische de zorg van nodig hebben. Mevrouw van van de Werf van is onderuitgegaan met haar fiets. Ze uit heeft een het groot gat in haar uit met elleboog en kan haar schouder door niet meer uit bewegen. Mevrouw Zwart op tv is door haar een benen gezakt en raakt telkens naar tijdens opnieuw buiten kennis. En tijdens een uit het voetbalwedstrijd is een een tegenstandster van Wendy Sentgens de op haar hand een gaan staan.

Realityserie. De artsen naar van de de Centrale Huisartsenpost staan in klaar op tv voor patiënten die 's nachts of uit uit in het weekend direct medische op tv zorg nodig op hebben. Henk van de de Kolk heeft in een chemokuur ondergaan. in Nu is de van hand waar het de infuus in zat, met gaan ontsteken. Cees door Diepeveen is zo duizelig uit dat hij niet op meer rechtop kan uit zitten. Automonteur Arie van naar de in Kooij heeft in zijn in hand op tv gesneden.

Realityserie. De op tv artsen van de Centrale op tv Huisartsenpost staan klaar uit voor patiënten op tv die 's nachts naar of in het weekend met direct medische het zorg nodig hebben. Mijnheer naar van uit Boetzelaar is wakker geworden met naar hartkloppingen. naar Marc van de Veen is tijdens tijdens een tijdens turnwedstrijd verkeerd terecht door gekomen op de trampoline. uit Mevrouw Hollander tijdens wordt een vandaag 94. Helaas zit ze op op de huisartsenpost door en niet op een haar de verjaardagsfeestje vanwege een bloedneus die op tv maar naar niet wil stoppen.

april 2019
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord