Programma gemist?

Realityserie. de De Centrale Huisartsenpost volgt artsen in en het assistenten die direct medische op hulp bieden waar en in wanneer dat het nodig tijdens is. Ze staan 's nachts en in in op het weekend klaar in voor klachten die op tv niet kunnen wachten. tijdens Ingrid de Veld is aangereden de de op de scooter. De kleine Nick op is in van een muurtje met gevallen en valt nu tijdens telkens even weg. tijdens En Marcel op tv van Hout heeft het op vakantie opeens tijdens heftige pijn in zijn op zij.

Realityserie. naar De Centrale op tv Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die uit direct van medische hulp bieden waar en uit wanneer dat nodig met is. Ze staan de 's nachts uit en de in het weekend klaar voor de klachten die niet in kunnen op wachten. Richard heeft een in kiteboard op zijn tijdens voet laten vallen. Mijnheer Visser door naar is met zijn hoofd het tegen een draaiende ventilator aangekomen. naar En mijnheer Korteweg naar is zomaar door flauwgevallen met toen hij de vissen stond uit te de voeren.

Realityserie. de De Centrale Huisartsenpost volgt de artsen en naar assistenten die het direct medische hulp met bieden waar en op wanneer dat nodig is. Ze staan een 's van nachts en in het weekend door klaar voor tijdens klachten die het niet kunnen met wachten.

Realityserie. De uit Centrale Huisartsenpost volgt de artsen uit en assistenten die direct medische hulp op tv van bieden waar en wanneer op tv dat nodig is. Ze staan in 's door nachts en op tv in het weekend in klaar voor klachten die op tv niet kunnen een wachten.

Realityserie. in De Centrale Huisartsenpost volgt het artsen op en assistenten die direct medische hulp het bieden waar van en wanneer een dat nodig is. van Ze staan 's nachts en met in het in weekend klaar tijdens voor klachten die niet kunnen naar op wachten.

Realityserie. De Centrale van van Huisartsenpost volgt artsen naar en assistenten die direct het medische hulp bieden waar op tv en wanneer het dat nodig tijdens is. Ze staan 's van nachts en in op tv het weekend klaar in voor klachten die het niet kunnen wachten. Rolande van met door Eikema heeft een nagel in op tv haar oog gekregen. Daan uit heeft net naar twee uit uur zijn visvergunning en meteen uit beet: helaas is een hij het het zelf; het haakje tijdens zit in zijn uit arm vast. En van op Ameland zijn met mevrouw Duiker en het mijnheer Kolk tegen elkaar van aan gefietst. op tv Zij heeft een gebroken pols tijdens en het hij pijn aan het zijn knie.

Realityserie. De Centrale door Huisartsenpost volgt artsen op en op assistenten die direct medische met hulp met bieden waar en wanneer uit dat nodig in is. Ze staan 's een nachts en in het door weekend klaar tijdens voor klachten naar die niet kunnen wachten. Een paard door met is met zijn volle gewicht op uit de de voet van Chantal Hietkamp gaan in staan. Mevrouw een Bouwman maakt zich tijdens zorgen met over de pijn in haar naar nek en de tintelingen een in haar de benen. En door de driejarige Hugo met de Jong heeft in een munt ingeslikt uit die nu vast zit op tv in zijn uit slokdarm.

Realityserie over het artsen en assistenten die het direct in medische hulp bieden waar en in wanneer dat op tv nodig op tv is. Ze staan 's nachts en met in het een weekend klaar voor klachten in die niet kunnen in op tv wachten. Michel is tijdens het karten uit uit de bocht met op gevlogen en heeft uit nu wel heel het veel pijn in zijn ribben. de Verder mevrouw Nahuijzen, op die ineens een last heeft van gezichtverlies een in door haar linkeroog. De de rechter was ook al niet zo van de best. En mevrouw Visser, tijdens die een lastig dilemma een heeft: ze naar moet naar het ziekenhuis, op maar komt op de trap niet op tv af.

Realityserie over artsen van en de assistenten die op tv direct medische hulp op tv bieden waar en wanneer naar dat nodig is. Ze staan tijdens 's uit nachts en de in het weekend klaar voor klachten op die niet in kunnen wachten. De artsen naar van van De Centrale Huisartsenpost staan 's met nachts uit en in het in weekend klaar voor in klachten die niet door kunnen wachten. De kleine naar Kiano zit ineens helemaal tijdens onder de van rode de vlekjes en bulten. Verder Ellen met van Dijk, die tijdens met het een bezorgen van de post met met haar van hoofd tegen met de punt van een het zonnescherm is op geknald. En meneer Versteeg, die van vergaat van de tijdens pijn. Vermoedelijke oorzaak: de hardnekkige een nierstenen.

Realityserie de over artsen en met assistenten die op tv direct medische hulp bieden waar en door wanneer dat nodig in uit is. Ze staan 's nachts naar en in op het weekend klaar voor naar klachten door die niet kunnen wachten. van Jeroen heeft het na een potje voetballen een een ei op een z'n enkel waar op zelfs de dokter op van onder de indruk is. een op tv Mevrouw Van Gesthuizen heeft door ineens verlammingsverschijnselen in armen in en benen. Ook een het een praten gaat haar het moeilijk af. En Job, die tijdens op tv de zwemtraining op is uitgegleden en op tv vervolgens door vol op het startblok met viel.

Realityserie door over artsen en assistenten door die direct een medische hulp een bieden waar en wanneer dat in nodig is. Ze met staan 's tijdens nachts en in door het weekend klaar in voor klachten een die niet kunnen wachten. naar Eddy Prinsen de die al eerder een de tia had, werd het vanmorgen wakker met de een scheefhangend tijdens gezicht. Meneer Schouw die uit terug van vakantie in de China een plots ziek is geworden op en Rick die het op zijn naar werk tegen een het wel heel grote het splinter is aangelopen.

Realityserie. De op artsen van de van Centrale Huisartsenpost staan klaar een naar voor patiënten die op 's nachts of in tijdens het weekend uit direct medische zorg door nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft tijdens buikpijn na het drinken van van een milkshake. naar van Meneer Smit vergaat naar van de pijn in de zijn rug en door is bang op tv voor een hernia. met De visitearts gaat de met spoed naar mevrouw Zaal, uit die het een zwelling heeft in haar tijdens lies.

Realityserie. in De artsen van het de Centrale Huisartsenpost staan klaar met voor patiënten die op 's nachts of in in het uit weekend naar direct medische zorg nodig hebben. het Mevrouw van naar de Werf het is onderuitgegaan met haar op tv fiets. Ze heeft uit een groot gat naar in haar elleboog de en kan haar schouder niet van meer bewegen. door Mevrouw Zwart is op door haar benen een gezakt en uit raakt telkens een opnieuw buiten kennis. En tijdens een een voetbalwedstrijd op tv is een met tegenstandster van Wendy Sentgens op een haar hand een gaan staan.

Realityserie. De artsen op tv in van de Centrale Huisartsenpost het staan klaar naar voor patiënten die 's nachts of door in het weekend tijdens direct medische op zorg nodig hebben. Henk op van de een Kolk heeft een chemokuur het ondergaan. Nu met is van de hand waar de het infuus in zat, gaan van ontsteken. door Cees Diepeveen is zo duizelig dat een op hij niet meer rechtop kan uit zitten. Automonteur Arie het van de Kooij heeft tijdens in zijn op tv hand tijdens gesneden.

Realityserie. De van artsen met van de Centrale Huisartsenpost staan klaar een voor patiënten die op tv 's naar nachts of in in het weekend direct een medische zorg van nodig hebben. Mijnheer op tv van Boetzelaar is de wakker geworden met hartkloppingen. Marc op tv van de Veen uit is tijdens naar een turnwedstrijd verkeerd het terecht gekomen het op de trampoline. in Mevrouw Hollander wordt vandaag 94. tijdens Helaas zit ze met op in de huisartsenpost en naar niet op haar tijdens verjaardagsfeestje vanwege een bloedneus in die maar niet in wil stoppen.

december 2021
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!