Programma gemist?

Realityserie. het De Centrale Huisartsenpost uit volgt artsen en assistenten die in direct een medische hulp bieden waar uit en door wanneer dat nodig is. in Ze staan 's nachts de en in het weekend op tv de klaar voor klachten door die niet kunnen wachten. Ingrid de door Veld op is aangereden op in de scooter. De een kleine Nick is met van een muurtje gevallen tijdens en valt nu door telkens even naar weg. En Marcel van in Hout heeft op vakantie in opeens uit heftige pijn de in zijn zij.

Realityserie. De in Centrale Huisartsenpost volgt artsen tijdens en tijdens assistenten die direct medische hulp met de bieden waar en wanneer het dat nodig is. het Ze staan 's nachts tijdens en in uit het weekend klaar voor met klachten die met niet kunnen wachten. uit Richard heeft met een kiteboard op zijn het voet laten vallen. Mijnheer van Visser is met op tv zijn hoofd tijdens tegen een draaiende uit ventilator aangekomen. En mijnheer de Korteweg is de zomaar flauwgevallen toen hij de een vissen stond door te op voeren.

Realityserie. De op Centrale Huisartsenpost volgt artsen een en assistenten die van een direct medische hulp bieden door waar en wanneer dat nodig met is. Ze staan op tv het 's nachts en in het weekend op klaar van voor klachten die niet kunnen het op wachten.

Realityserie. naar De Centrale Huisartsenpost volgt van artsen en assistenten die met direct medische op hulp de bieden waar en wanneer dat in nodig tijdens is. Ze staan met 's nachts en een in het weekend klaar voor op tv klachten die niet uit kunnen een wachten.

Realityserie. De Centrale tijdens Huisartsenpost volgt op artsen en assistenten die een direct medische van hulp bieden waar in en wanneer dat met nodig is. Ze uit staan een 's nachts en in het weekend naar klaar voor op klachten die in niet kunnen op wachten.

Realityserie. De Centrale de een Huisartsenpost volgt artsen en het assistenten die direct medische hulp een bieden waar op en wanneer dat nodig door in is. Ze staan 's nachts van en in het weekend tijdens klaar voor het klachten die een niet kunnen wachten. Rolande van op Eikema tijdens heeft een nagel op tv in haar oog gekregen. Daan op een heeft net twee uur zijn visvergunning op tv van en meteen beet: op helaas is hij het de zelf; het het haakje zit in zijn arm vast. naar En op Ameland van op zijn mevrouw Duiker en met mijnheer Kolk tegen elkaar naar aan gefietst. Zij heeft uit een naar gebroken pols en op hij pijn van aan zijn knie.

Realityserie. door De Centrale Huisartsenpost volgt het artsen en in assistenten die direct medische hulp de door bieden waar en wanneer dat op nodig is. Ze staan van 's nachts en door in op tv het weekend klaar het voor klachten die tijdens niet kunnen wachten. Een van paard de is met zijn met volle gewicht op het de voet van Chantal Hietkamp gaan een met staan. Mevrouw Bouwman maakt naar zich zorgen over de pijn tijdens in haar nek een en de tintelingen tijdens in haar benen. van En naar de driejarige Hugo op tv de Jong heeft een de munt ingeslikt die nu met naar vast zit in zijn met slokdarm.

Realityserie over uit artsen van en assistenten die van direct medische hulp een bieden waar en wanneer het dat nodig de is. Ze staan 's nachts en naar door in het weekend klaar voor klachten naar tijdens die niet kunnen wachten. van Michel is tijdens het naar karten uit de door bocht gevlogen en door heeft van nu wel heel tijdens veel pijn in zijn ribben. Verder uit mevrouw Nahuijzen, die door ineens door last heeft van gezichtverlies in op tv haar linkeroog. De tijdens rechter was door ook al niet door zo in best. En mevrouw de Visser, die een lastig dilemma van heeft: de ze moet naar het ziekenhuis, maar in komt de door trap niet op tv af.

Realityserie over met artsen en assistenten een die van direct medische hulp met bieden waar en wanneer dat de nodig op tv is. Ze staan het 's nachts en een in het weekend een klaar voor klachten die het niet kunnen wachten. uit De artsen uit van De Centrale Huisartsenpost tijdens staan 's de nachts en in op het weekend klaar voor klachten een die niet kunnen wachten. door De kleine met Kiano de zit ineens helemaal op tv onder de rode vlekjes en bulten. tijdens Verder Ellen van in Dijk, die op tijdens het op tv bezorgen van de post met met haar hoofd door tegen de punt uit van een een zonnescherm is geknald. En meneer van Versteeg, de die vergaat van tijdens de pijn. Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige naar op tv nierstenen.

Realityserie uit over artsen en assistenten in die van direct medische hulp bieden waar en met wanneer de dat nodig is. Ze staan door tijdens 's nachts en in het tijdens weekend klaar met voor klachten die niet op kunnen wachten. Jeroen heeft op na een potje het tijdens voetballen een ei door op z'n enkel waar zelfs met de dokter van onder uit op tv de indruk is. Mevrouw Van Gesthuizen het op heeft ineens verlammingsverschijnselen in armen op tv en benen. naar Ook het praten gaat op haar moeilijk af. En de Job, die in tijdens de naar zwemtraining is door uitgegleden en vervolgens vol van op het startblok op tv viel.

Realityserie over artsen van de en assistenten die de direct medische hulp bieden waar en met wanneer dat op nodig is. naar Ze staan 's nachts van en in het weekend in in klaar voor klachten die op tv niet kunnen op tv wachten. Eddy Prinsen die een al eerder een tia met had, de werd vanmorgen wakker met een scheefhangend de gezicht. Meneer Schouw door die terug de van vakantie van in China het plots ziek is geworden op tv en Rick die op zijn in werk tegen een van wel heel op grote op tv splinter is aangelopen.

Realityserie. De artsen de van naar de Centrale Huisartsenpost staan klaar op voor in patiënten die 's nachts of het in in het weekend direct medische zorg naar in nodig hebben. Alkmaar. Bas met heeft buikpijn na het het drinken op van een milkshake. Meneer een Smit vergaat van de pijn van in zijn een rug en is bang tijdens voor een op tv hernia. De visitearts gaat met met op spoed naar mevrouw Zaal, het die een zwelling op heeft in haar naar lies.

Realityserie. door De artsen van de Centrale in Huisartsenpost op staan klaar voor patiënten die de 's nachts tijdens of naar in het weekend een direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw op tv van uit de Werf de is onderuitgegaan met haar fiets. Ze op op heeft een groot gat in op haar elleboog van en kan haar schouder niet van meer een bewegen. Mevrouw Zwart is door op haar benen gezakt het en een raakt telkens opnieuw buiten kennis. tijdens En van tijdens een voetbalwedstrijd is een van op tegenstandster van Wendy Sentgens op door haar hand naar gaan staan.

Realityserie. in De artsen van het de Centrale Huisartsenpost uit staan klaar naar voor patiënten die door 's nachts of in het weekend uit direct een medische zorg nodig hebben. Henk tijdens van de uit Kolk tijdens heeft een chemokuur in ondergaan. Nu is de hand tijdens waar het het infuus in zat, gaan ontsteken. naar Cees Diepeveen naar is zo een duizelig dat hij met niet meer rechtop kan zitten. een in Automonteur Arie van de Kooij heeft op tv in zijn hand tijdens op gesneden.

Realityserie. De van artsen van de de Centrale Huisartsenpost staan door klaar voor patiënten die van 's nachts op of in het weekend het direct medische op zorg nodig in hebben. Mijnheer van Boetzelaar is uit wakker geworden het met hartkloppingen. op tv Marc van de naar Veen is tijdens een turnwedstrijd van verkeerd terecht gekomen de op de trampoline. uit met Mevrouw Hollander wordt vandaag 94. Helaas met zit ze op door de op huisartsenpost en niet op haar de verjaardagsfeestje vanwege een van bloedneus die op maar in niet wil stoppen.

februari 2021
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!