Programma gemist?

Realityserie. De uit Centrale naar Huisartsenpost volgt artsen met en assistenten die direct medische op tv hulp bieden tijdens waar en met wanneer dat nodig is. uit Ze staan naar 's nachts en in op het weekend klaar voor door klachten die niet kunnen van wachten. op tv Ingrid de Veld een is aangereden op de door scooter. naar De kleine Nick tijdens is van een muurtje in gevallen en valt nu telkens uit even weg. op En met Marcel van Hout heeft op tv op vakantie met opeens heftige pijn in zijn in zij.

Realityserie. De Centrale een Huisartsenpost volgt artsen van en door assistenten die direct medische hulp met bieden waar en uit wanneer dat nodig uit is. Ze staan tijdens 's nachts en met in het met weekend klaar voor naar klachten die niet de kunnen wachten. Richard heeft van van een kiteboard op zijn voet laten door vallen. Mijnheer Visser met door is met zijn hoofd tijdens tegen een draaiende ventilator op tv aangekomen. En mijnheer de Korteweg is op tv zomaar flauwgevallen toen hij de tijdens vissen stond naar te door voeren.

Realityserie. De de Centrale Huisartsenpost op tv volgt artsen op tv en assistenten die uit direct medische hulp bieden door waar en naar wanneer dat nodig is. een Ze staan 's nachts en op tv in een het weekend klaar een voor klachten die niet kunnen tijdens door wachten.

Realityserie. de De Centrale tijdens Huisartsenpost volgt artsen en van assistenten die direct medische een hulp bieden waar naar en wanneer dat op tv nodig op is. Ze staan 's nachts door en in in het weekend klaar op voor klachten die niet kunnen uit door wachten.

Realityserie. op tv De Centrale Huisartsenpost met volgt artsen en een assistenten die direct medische hulp naar bieden waar en tijdens van wanneer dat nodig is. Ze staan naar 's nachts en de in het weekend het klaar voor klachten op die met niet kunnen op tv wachten.

Realityserie. De Centrale op Huisartsenpost in volgt artsen en assistenten die op direct met medische hulp bieden waar en tijdens wanneer van dat nodig is. op Ze staan 's nachts in en op tv in het weekend klaar voor op klachten die het niet kunnen wachten. een Rolande van Eikema heeft een op nagel in van haar uit oog gekregen. Daan heeft net tijdens twee naar uur zijn visvergunning en meteen beet: van het helaas is hij het zelf; het de het haakje zit in zijn arm in vast. En van op Ameland zijn mevrouw Duiker op naar en mijnheer Kolk tegen elkaar op tv aan gefietst. Zij van heeft een gebroken op tv pols en door hij pijn aan zijn de knie.

Realityserie. De Centrale in Huisartsenpost volgt met artsen en assistenten die door direct van medische hulp bieden waar en door wanneer in dat nodig is. met Ze staan 's nachts de en op tv in het weekend de klaar voor klachten die door niet kunnen wachten. Een paard een is met zijn tijdens volle gewicht op van de het voet van Chantal op tv Hietkamp gaan staan. door Mevrouw Bouwman maakt zich uit zorgen met over de pijn in haar tijdens nek en de op tintelingen in door haar benen. En de een driejarige Hugo de op tv Jong heeft de een munt ingeslikt het die nu vast zit met in zijn tijdens slokdarm.

Realityserie over artsen met en de assistenten die direct de medische hulp bieden met waar en wanneer de dat nodig is. Ze tijdens staan een 's nachts en door in het weekend klaar voor klachten uit die niet in kunnen uit wachten. Michel is tijdens door het karten uit op tv de bocht gevlogen de en heeft met nu wel heel veel pijn uit in naar zijn ribben. Verder van mevrouw Nahuijzen, die ineens last heeft op tv van van gezichtverlies in haar linkeroog. de De rechter was op tv ook door al niet zo de best. En mevrouw Visser, die naar een lastig dilemma op tv heeft: ze moet naar naar het ziekenhuis, maar uit komt de door trap niet naar af.

Realityserie de over artsen en assistenten die door direct medische hulp uit van bieden waar en wanneer de dat nodig is. Ze een staan 's met nachts en in het door weekend klaar voor klachten naar die niet kunnen uit de wachten. De artsen van De Centrale een Huisartsenpost staan uit 's een nachts en in uit het weekend klaar voor klachten die in in niet kunnen wachten. De kleine Kiano in zit ineens helemaal op in onder de rode vlekjes en van bulten. door Verder Ellen van Dijk, die tijdens uit het bezorgen op tv van de post een met haar hoofd het tegen de op punt van een zonnescherm is het geknald. En meneer door Versteeg, die in vergaat van de door pijn. Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige door de nierstenen.

Realityserie de over artsen en assistenten die op tv direct met medische hulp het bieden waar en wanneer met dat nodig is. de Ze staan de 's nachts en tijdens in het weekend klaar voor klachten van die een niet kunnen wachten. Jeroen heeft een na een potje tijdens voetballen een ei door op z'n van enkel waar zelfs tijdens de uit dokter van onder de de indruk is. door Mevrouw Van Gesthuizen heeft ineens verlammingsverschijnselen in in van armen en benen. Ook het het praten gaat met haar moeilijk door af. En Job, die tijdens naar de in zwemtraining is uitgegleden van en vervolgens vol op van het op startblok viel.

Realityserie uit over artsen en assistenten een die direct medische de hulp bieden waar en naar wanneer een dat nodig een is. Ze staan 's nachts op tv en in het weekend naar klaar voor klachten op die niet kunnen op tv wachten. Eddy Prinsen het in die al eerder een de tia had, werd vanmorgen wakker een met een een scheefhangend gezicht. Meneer Schouw in van die terug van vakantie naar in China plots ziek uit is geworden uit en Rick die een op zijn werk tegen naar een naar wel heel grote de splinter is aangelopen.

Realityserie. op tv De artsen van een de Centrale Huisartsenpost staan klaar door in voor patiënten die 's nachts of van in uit het weekend direct medische in zorg nodig het hebben. Alkmaar. Bas heeft uit buikpijn na tijdens het drinken van op tv een milkshake. naar Meneer Smit vergaat van de met pijn naar in zijn rug en door is bang voor een van hernia. De visitearts gaat uit met spoed naar met mevrouw de Zaal, die een zwelling uit heeft uit in haar lies.

Realityserie. door De artsen van de naar Centrale Huisartsenpost staan klaar op op voor patiënten die 's nachts of de tijdens in het weekend direct het medische zorg nodig hebben. op Mevrouw van de Werf op tv is de onderuitgegaan met op tv haar fiets. Ze in heeft een groot gat in het haar door elleboog en kan haar schouder niet in de meer bewegen. Mevrouw op Zwart is door haar benen het gezakt en raakt telkens op tv opnieuw op buiten kennis. op En tijdens een voetbalwedstrijd is een in tegenstandster van met Wendy Sentgens op haar tijdens het hand gaan staan.

Realityserie. De naar artsen de van de Centrale Huisartsenpost staan met klaar tijdens voor patiënten die naar 's nachts of in in het weekend direct medische zorg uit nodig hebben. Henk het tijdens van de Kolk van heeft een chemokuur ondergaan. Nu door is de hand tijdens waar het infuus op tv in het zat, gaan ontsteken. Cees Diepeveen een is zo op duizelig dat hij niet de meer rechtop kan met zitten. het Automonteur Arie van de Kooij naar heeft in zijn hand uit van gesneden.

Realityserie. naar De artsen van de tijdens Centrale Huisartsenpost staan klaar de voor patiënten een die 's nachts naar of uit in het weekend direct door medische zorg nodig hebben. naar Mijnheer van Boetzelaar op tv is naar wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de de in Veen is tijdens van een turnwedstrijd verkeerd terecht het gekomen op de met trampoline. Mevrouw naar Hollander wordt vandaag het 94. Helaas zit ze met op in de huisartsenpost en niet op in haar verjaardagsfeestje de vanwege een van bloedneus die maar met niet wil stoppen.

juni 2021
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!