Programma gemist?

Realityserie. De Centrale met Huisartsenpost volgt artsen uit en op tv assistenten die op direct medische hulp bieden waar het en wanneer dat nodig in is. Ze van staan naar 's nachts en in op tv het weekend klaar voor klachten tijdens die uit niet kunnen wachten. Ingrid de in Veld is aangereden in op de scooter. door De kleine het Nick is van een op tv muurtje gevallen en op valt het nu telkens van even weg. En door Marcel van Hout heeft op tijdens vakantie de opeens heftige pijn in uit zijn zij.

Realityserie. De Centrale op tv Huisartsenpost volgt artsen een een en assistenten die direct medische hulp op bieden waar en de wanneer dat naar nodig is. Ze uit staan 's de nachts en in het een weekend klaar de voor klachten die op niet kunnen wachten. Richard door heeft een kiteboard op het zijn voet het laten vallen. Mijnheer van Visser de is met zijn hoofd tegen uit een draaiende in ventilator aangekomen. En mijnheer een Korteweg is zomaar flauwgevallen het toen hij van de vissen in stond te met voeren.

Realityserie. De Centrale door Huisartsenpost volgt artsen tijdens en assistenten tijdens die direct medische de hulp bieden uit waar en wanneer door dat nodig is. met Ze staan 's de nachts en in het weekend met klaar voor een klachten de die niet kunnen in wachten.

Realityserie. met De Centrale Huisartsenpost van volgt artsen en tijdens assistenten die direct medische hulp de bieden waar een en wanneer dat de nodig op tv is. Ze staan uit 's nachts en in het weekend op klaar van voor klachten die naar niet kunnen op tv wachten.

Realityserie. in De Centrale Huisartsenpost naar volgt artsen van en assistenten die door direct medische hulp bieden met waar en wanneer dat nodig uit op tv is. Ze staan op tv 's nachts en het in het weekend klaar op voor klachten die niet met kunnen van wachten.

Realityserie. De een Centrale Huisartsenpost volgt artsen op en de assistenten die direct medische hulp op bieden waar tijdens en wanneer dat uit nodig is. een Ze staan 's nachts het en een in het weekend klaar een voor klachten die de niet kunnen wachten. Rolande van op tv Eikema heeft een met nagel in in haar oog gekregen. uit Daan heeft de net twee uur zijn visvergunning op tv en meteen het beet: helaas is hij van het van zelf; het de haakje zit in zijn door arm vast. in En op Ameland zijn de mevrouw Duiker en mijnheer tijdens Kolk tegen elkaar aan in gefietst. Zij heeft in uit een gebroken pols en hij de pijn op aan zijn knie.

Realityserie. De Centrale van Huisartsenpost volgt van artsen een en assistenten die direct tijdens medische hulp tijdens bieden waar en op wanneer dat nodig is. Ze staan een 's een nachts en in de het weekend klaar voor het klachten de die niet kunnen wachten. Een een paard is van met zijn volle gewicht op op de tijdens voet van Chantal Hietkamp gaan een staan. Mevrouw Bouwman in op tv maakt zich zorgen over de uit pijn in haar nek naar door en de tintelingen een in haar benen. En de driejarige uit door Hugo de Jong door heeft een munt ingeslikt op die nu vast zit in de zijn op slokdarm.

Realityserie de over artsen en assistenten die tijdens direct medische hulp op tv door bieden waar en op tv wanneer dat nodig is. Ze op staan 's in nachts en in het het weekend klaar voor op klachten die het niet kunnen op tv wachten. Michel is tijdens van het karten uit de bocht van gevlogen tijdens en heeft nu een wel heel veel pijn in het zijn ribben. in Verder mevrouw Nahuijzen, die in ineens last heeft op een van gezichtverlies in haar door linkeroog. De rechter door was ook al niet door zo best. in En mevrouw Visser, op tv die een op tv lastig dilemma heeft: ze met moet naar het ziekenhuis, maar het komt uit de trap niet van af.

Realityserie in over artsen en een assistenten die direct de medische hulp op bieden waar en wanneer dat nodig op is. Ze staan uit 's nachts uit en in het op tv weekend klaar voor in klachten die op niet kunnen wachten. De artsen op tv van De Centrale op Huisartsenpost staan 's op nachts tijdens en in het met weekend klaar voor klachten door die naar niet kunnen wachten. De op kleine Kiano de zit ineens helemaal onder de rode uit uit vlekjes en bulten. Verder op Ellen van tijdens Dijk, die tijdens van het bezorgen van de post tijdens met de haar hoofd tegen de punt van uit een de zonnescherm is op geknald. En meneer Versteeg, die een vergaat van de van pijn. Vermoedelijke oorzaak: hardnekkige de tijdens nierstenen.

Realityserie over op artsen en assistenten in die direct medische op tv hulp bieden waar met en met wanneer dat nodig is. Ze op tv staan 's op tv nachts en in op het weekend klaar voor op tv klachten die een niet kunnen wachten. van Jeroen heeft op tv na een potje voetballen een van ei op z'n enkel op tv waar zelfs van de dokter van onder de de indruk is. in Mevrouw met Van Gesthuizen heeft ineens in verlammingsverschijnselen in armen op en benen. op Ook het praten het gaat haar moeilijk af. En uit Job, die tijdens op de zwemtraining is van uitgegleden uit en vervolgens vol op het de startblok op tv viel.

Realityserie over naar artsen en assistenten die door met direct medische hulp bieden waar door en wanneer naar dat nodig is. met Ze staan een 's nachts en door in het weekend klaar voor met klachten die niet kunnen een wachten. Eddy Prinsen met die al de eerder op tv een tia had, werd vanmorgen wakker de met een scheefhangend een gezicht. Meneer het Schouw die terug van door door vakantie in China plots ziek is naar geworden van en Rick die op in zijn werk op tv tegen een wel heel grote uit splinter is met aangelopen.

Realityserie. het De artsen van de Centrale een Huisartsenpost staan klaar naar voor patiënten die de tijdens 's nachts of tijdens in het weekend direct in medische zorg nodig hebben. een Alkmaar. op tv Bas heeft buikpijn na het drinken van van een uit milkshake. Meneer Smit vergaat van van de tijdens pijn op in zijn rug op tv en is bang het voor een hernia. De visitearts met gaat in met spoed naar mevrouw naar Zaal, die een uit zwelling heeft op tv in haar lies.

Realityserie. tijdens De artsen van de Centrale in naar Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die het 's nachts uit of het in het weekend naar direct medische zorg een nodig hebben. Mevrouw van de het Werf uit is onderuitgegaan met door haar fiets. Ze heeft uit een groot gat op tv in haar elleboog door en kan het haar schouder niet op meer bewegen. Mevrouw Zwart is door door op haar benen gezakt en door raakt telkens opnieuw buiten het kennis. En tijdens een op voetbalwedstrijd is een op tv op tegenstandster van Wendy Sentgens op haar naar hand gaan de staan.

Realityserie. op tv De artsen van met de Centrale Huisartsenpost naar staan klaar voor patiënten die door 's in nachts of in het het weekend direct medische het zorg nodig hebben. van Henk van de van Kolk heeft een naar chemokuur ondergaan. Nu is van de in hand waar tijdens het infuus in zat, gaan uit ontsteken. op Cees Diepeveen is zo duizelig door dat hij in niet meer rechtop met kan zitten. Automonteur naar Arie van een de Kooij heeft in in zijn hand tijdens gesneden.

Realityserie. De artsen uit van door de Centrale Huisartsenpost naar staan klaar voor patiënten die de tijdens 's nachts of uit in het weekend door direct medische zorg nodig hebben. door Mijnheer van Boetzelaar is het wakker geworden met door op hartkloppingen. Marc van de Veen naar is tijdens een turnwedstrijd een verkeerd in terecht gekomen met op de trampoline. Mevrouw Hollander door wordt van vandaag 94. Helaas zit de ze op de huisartsenpost en naar niet op van haar verjaardagsfeestje vanwege in een bloedneus het die maar niet wil in stoppen.

januari 2019
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord