Programma gemist?

Realityserie. De tijdens Centrale op Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die in direct medische hulp met bieden waar met en wanneer een dat nodig het is. Ze staan 's nachts in en in het in weekend klaar door voor klachten die niet kunnen een het wachten. Ingrid de Veld is uit aangereden op de scooter. van De kleine door Nick het is van een muurtje gevallen en met valt nu op telkens even weg. op En van Marcel van Hout heeft op op tv vakantie naar opeens heftige pijn in zijn op tv zij.

Realityserie. van De Centrale Huisartsenpost volgt artsen de en assistenten tijdens die door direct medische hulp bieden waar tijdens en wanneer dat nodig op in is. Ze staan 's nachts en op tv in het op tv weekend klaar voor van klachten die niet kunnen op tv wachten. de Richard heeft een kiteboard op op zijn op tv voet laten vallen. op Mijnheer Visser is met uit zijn hoofd het tegen een een draaiende ventilator aangekomen. En naar mijnheer Korteweg uit is zomaar flauwgevallen toen de hij de vissen stond te in in voeren.

Realityserie. op tv De Centrale Huisartsenpost volgt het artsen en assistenten die tijdens tijdens direct medische hulp bieden waar in en wanneer dat op nodig is. Ze staan het 's nachts een en in het naar weekend op klaar voor klachten die met niet kunnen door wachten.

Realityserie. De naar Centrale Huisartsenpost de volgt artsen en assistenten die de direct naar medische hulp bieden waar en uit wanneer van dat nodig is. Ze op tv staan 's op nachts en uit in het weekend klaar op tv voor klachten die niet kunnen met uit wachten.

Realityserie. het De Centrale Huisartsenpost volgt artsen met en assistenten het die de direct medische hulp bieden met waar en het wanneer dat nodig tijdens is. Ze staan van 's nachts en in in het weekend klaar voor op klachten het die niet kunnen naar wachten.

Realityserie. De Centrale op Huisartsenpost volgt het artsen en assistenten tijdens die direct uit medische hulp bieden waar het en wanneer dat op nodig is. Ze op tv staan 's nachts met en in het weekend het klaar voor een klachten die niet kunnen op wachten. naar Rolande van Eikema heeft op tv een nagel het in haar met oog gekregen. Daan heeft net twee naar uit uur zijn visvergunning en het meteen beet: helaas is hij op het in zelf; het met haakje zit in zijn arm uit vast. En op van Ameland zijn op mevrouw Duiker en mijnheer Kolk tijdens tegen elkaar aan de gefietst. met Zij heeft een op tv gebroken pols op en hij pijn aan zijn tijdens knie.

Realityserie. De Centrale naar Huisartsenpost uit volgt artsen en op assistenten die direct op tv medische hulp bieden waar de en naar wanneer dat nodig is. naar Ze staan 's met nachts en een in het weekend het klaar voor klachten die uit niet kunnen wachten. met Een paard is met met zijn op volle gewicht op de in voet van Chantal Hietkamp op gaan staan. Mevrouw tijdens Bouwman maakt zich een zorgen over de pijn uit in door haar nek en de tintelingen op in haar door benen. En naar de driejarige Hugo de Jong met heeft op tv een munt ingeslikt door die nu vast zit in een zijn op slokdarm.

Realityserie de over artsen en op tv assistenten die direct medische op tv hulp de bieden waar en wanneer van dat nodig is. Ze door staan 's met nachts en in het in weekend klaar voor klachten met die naar niet kunnen naar wachten. Michel is tijdens het karten door op tv uit de bocht gevlogen en van heeft op nu wel heel tijdens veel pijn in zijn op ribben. Verder mevrouw van Nahuijzen, die ineens met last heeft van gezichtverlies op tv in haar linkeroog. De op tv rechter was op tv ook al niet zo het best. de En mevrouw Visser, die een op het lastig dilemma heeft: ze tijdens moet naar op tv het ziekenhuis, maar uit komt de trap niet met af.

Realityserie een over artsen en naar assistenten die direct medische hulp in bieden de waar en wanneer een dat nodig op is. Ze staan 's nachts van en in het naar weekend klaar voor klachten op tv op tv die niet kunnen wachten. naar De artsen het van De Centrale Huisartsenpost met staan 's nachts en door in het tijdens weekend klaar voor klachten die tijdens niet kunnen de wachten. in De kleine Kiano naar zit ineens helemaal onder de een rode vlekjes en met bulten. Verder Ellen de van Dijk, op die tijdens het met bezorgen van de in post met haar hoofd van tegen de punt van op tv een zonnescherm is de geknald. En meneer het op tv Versteeg, die vergaat van de het pijn. Vermoedelijke oorzaak: tijdens hardnekkige een nierstenen.

Realityserie door over artsen en uit assistenten die direct op medische hulp bieden door waar en de wanneer dat nodig is. Ze in staan met 's nachts en in in het weekend klaar voor klachten in die niet kunnen een op wachten. Jeroen heeft na een een potje voetballen een tijdens ei op z'n een enkel waar zelfs uit de het dokter van onder uit de indruk is. de Mevrouw Van Gesthuizen heeft het ineens verlammingsverschijnselen in armen en een benen. Ook de het praten gaat haar van moeilijk in af. En Job, door die tijdens de zwemtraining tijdens is uitgegleden en van vervolgens vol in op het startblok in viel.

Realityserie uit over artsen en assistenten op die op direct medische hulp naar bieden waar en wanneer dat nodig naar is. in Ze staan 's nachts tijdens en in het weekend van klaar voor klachten op die niet kunnen in wachten. Eddy uit Prinsen die al het eerder een tia met had, werd vanmorgen de wakker met een met scheefhangend gezicht. Meneer van Schouw uit die terug van vakantie in op tv China plots ziek is naar geworden en het Rick die op in zijn werk in tegen een wel een heel grote splinter is door aangelopen.

Realityserie. De artsen op van de Centrale met Huisartsenpost van staan klaar voor patiënten met die tijdens 's nachts of de in het weekend direct naar medische zorg het nodig hebben. Alkmaar. naar Bas heeft buikpijn na het het drinken van een milkshake. in Meneer Smit de vergaat naar van de pijn in zijn rug tijdens en is door bang op tv voor een hernia. De visitearts gaat het met uit spoed naar mevrouw Zaal, die van een van zwelling heeft in haar het lies.

Realityserie. door De artsen van de Centrale de Huisartsenpost staan een klaar voor met patiënten die 's het nachts of in het het weekend direct medische in zorg nodig hebben. door Mevrouw van de naar Werf is onderuitgegaan het met haar op tv fiets. Ze heeft een naar groot gat het in haar elleboog en kan de in haar schouder niet het meer bewegen. Mevrouw een Zwart is door met haar benen gezakt het en raakt telkens opnieuw buiten kennis. de En op tijdens een voetbalwedstrijd is een met van tegenstandster van Wendy Sentgens op tijdens haar hand uit gaan staan.

Realityserie. de De artsen de van de Centrale Huisartsenpost staan het klaar naar voor patiënten die 's nachts het of in het weekend het direct medische op zorg nodig hebben. Henk op van de door Kolk heeft tijdens een chemokuur ondergaan. Nu van is de hand naar waar het de infuus in zat, gaan ontsteken. een Cees met Diepeveen is op tv zo duizelig dat hij niet meer het op rechtop kan zitten. Automonteur van Arie van de op tv Kooij heeft in zijn het hand uit gesneden.

Realityserie. De op artsen van de Centrale naar Huisartsenpost staan klaar door voor patiënten die uit 's de nachts of in het van weekend direct medische op zorg nodig uit hebben. Mijnheer van in Boetzelaar is wakker van geworden met hartkloppingen. Marc in van de Veen de is tijdens naar een turnwedstrijd verkeerd tijdens terecht gekomen op de een trampoline. Mevrouw Hollander met wordt vandaag 94. een Helaas zit ze op in op tv de huisartsenpost en niet een op haar verjaardagsfeestje vanwege een een uit bloedneus die maar niet de wil stoppen.

november 2018
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord