Programma gemist?

Realityserie. De Centrale uit Huisartsenpost door volgt artsen en het assistenten die direct medische hulp op tv bieden waar en uit wanneer naar dat nodig is. Ze naar staan 's tijdens nachts en in het de weekend klaar voor op klachten die op tv niet kunnen wachten. Ingrid de uit Veld is op tv aangereden op de scooter. op tv De kleine op tv Nick is een van een muurtje op gevallen en op tv valt nu telkens even weg. En een Marcel van Hout de heeft op een vakantie opeens heftige pijn in in zijn in zij.

Realityserie. De door Centrale de Huisartsenpost volgt artsen in en assistenten die direct op medische hulp bieden naar waar en wanneer dat met nodig uit is. Ze staan 's nachts en tijdens een in het weekend klaar in voor klachten die naar niet kunnen op tv wachten. Richard heeft naar een kiteboard op uit zijn voet laten vallen. tijdens Mijnheer Visser in is met zijn hoofd tegen de een draaiende de ventilator aangekomen. En op tv mijnheer Korteweg is op zomaar flauwgevallen toen hij tijdens de vissen stond te met van voeren.

Realityserie. De Centrale met het Huisartsenpost volgt artsen en uit assistenten die naar direct medische hulp uit bieden waar en wanneer dat nodig het van is. Ze staan 's op tv nachts en in het weekend door klaar voor klachten naar die niet door kunnen de wachten.

Realityserie. op tv De Centrale Huisartsenpost het volgt artsen en assistenten uit die direct tijdens medische hulp naar bieden waar en wanneer naar dat nodig is. Ze staan het 's nachts uit en in het op tv weekend klaar voor op tv klachten die niet uit kunnen een wachten.

Realityserie. De het Centrale Huisartsenpost volgt artsen met de en assistenten die direct medische uit hulp bieden in waar en wanneer dat nodig het is. Ze op tv staan 's op nachts en in het door weekend met klaar voor klachten die niet uit kunnen van wachten.

Realityserie. De het Centrale op tv Huisartsenpost volgt artsen op tv en assistenten die direct medische hulp op tv naar bieden waar en wanneer dat nodig de is. Ze uit staan op tv 's nachts en in de het weekend klaar voor de klachten die niet een kunnen wachten. een Rolande van Eikema heeft van een nagel in op haar oog gekregen. Daan in heeft net tijdens twee uur door zijn visvergunning en meteen een beet: helaas is op hij het zelf; met het haakje zit met in op tv zijn arm vast. naar En op Ameland naar zijn mevrouw Duiker de en mijnheer Kolk tijdens tegen elkaar aan gefietst. Zij heeft het een gebroken het pols het en hij pijn aan zijn een knie.

Realityserie. De Centrale naar met Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die tijdens direct medische door hulp bieden waar tijdens en wanneer dat nodig met naar is. Ze staan een 's nachts en in het in weekend klaar in voor klachten die niet kunnen op tv door wachten. Een paard van is met zijn volle de gewicht op uit de voet van Chantal naar Hietkamp gaan staan. tijdens Mevrouw Bouwman maakt van zich zorgen over de tijdens pijn uit in haar nek en de tintelingen met met in haar benen. En de driejarige naar Hugo de Jong van in heeft een munt ingeslikt op tv die nu vast zit in uit in zijn slokdarm.

Realityserie het over artsen door en assistenten die direct het medische hulp in bieden waar en wanneer dat naar nodig is. Ze staan op 's nachts en een in het op weekend klaar voor het klachten het die niet kunnen wachten. door Michel is tijdens het het karten uit de een bocht gevlogen en heeft met nu wel heel tijdens veel pijn in in zijn met ribben. Verder mevrouw Nahuijzen, die naar ineens op last heeft van gezichtverlies de in haar uit linkeroog. De rechter in was ook van al niet zo best. En in mevrouw Visser, die een tijdens lastig een dilemma heeft: met ze moet naar het ziekenhuis, maar in komt uit de trap niet een af.

Realityserie over het artsen de en assistenten die op tv direct medische hulp bieden waar en het wanneer dat met nodig is. naar Ze staan 's nachts tijdens en in op het weekend klaar in voor klachten die niet kunnen de wachten. De met artsen van De tijdens Centrale Huisartsenpost met staan 's door nachts en in het weekend klaar door voor klachten die op niet in kunnen wachten. De met kleine Kiano zit een ineens helemaal onder de rode uit vlekjes in en bulten. op tv Verder Ellen van Dijk, die tijdens de het een bezorgen van de post met naar tijdens haar hoofd tegen de punt van van een zonnescherm op is van geknald. En meneer Versteeg, naar die vergaat van de in pijn. Vermoedelijke oorzaak: de hardnekkige door nierstenen.

Realityserie het over artsen de en assistenten die direct medische in hulp bieden waar naar en wanneer dat nodig op tv is. uit Ze staan 's door nachts en in het uit weekend klaar de voor klachten die niet naar kunnen wachten. Jeroen heeft het na een potje op tv voetballen een ei op tv op op tv z'n enkel van waar zelfs de dokter van onder op het de indruk is. Mevrouw door Van Gesthuizen heeft ineens verlammingsverschijnselen door het in armen en in benen. Ook het praten gaat haar in moeilijk af. En op tv tijdens Job, die tijdens de naar zwemtraining is uitgegleden en een vervolgens vol op het het startblok door viel.

Realityserie door over artsen en assistenten van die direct medische hulp uit bieden naar waar en wanneer dat op nodig is. Ze uit staan 's nachts op tv en in het het weekend klaar voor klachten door die een niet kunnen wachten. Eddy Prinsen tijdens die een al eerder een tia had, de werd vanmorgen naar wakker met een tijdens scheefhangend tijdens gezicht. Meneer Schouw die terug een van vakantie in het China tijdens plots ziek is geworden en Rick met het die op zijn werk de tegen een een wel heel grote splinter het is aangelopen.

Realityserie. naar De artsen van de Centrale de Huisartsenpost staan klaar in voor patiënten die van 's van nachts of in het weekend op van direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. tijdens Bas heeft buikpijn in na het drinken op tv op tv van een milkshake. van Meneer Smit vergaat tijdens van de pijn de in zijn rug en is bang op voor het een hernia. De het visitearts gaat met een spoed naar mevrouw Zaal, die door in een zwelling heeft op in haar lies.

Realityserie. De in artsen van de Centrale naar Huisartsenpost staan een klaar op voor patiënten die 's de nachts of in het van weekend direct naar medische zorg nodig hebben. van Mevrouw van de Werf het is van onderuitgegaan met haar fiets. op tv Ze heeft een het groot gat op in haar elleboog de en kan naar haar schouder niet meer bewegen. de Mevrouw Zwart is door een een haar benen gezakt en raakt telkens de opnieuw buiten in kennis. En tijdens van een voetbalwedstrijd op is een tegenstandster op van Wendy Sentgens door op haar hand in gaan staan.

Realityserie. De artsen in van de door Centrale Huisartsenpost staan klaar uit voor patiënten van die 's nachts in of tijdens in het weekend direct een medische zorg nodig door hebben. Henk van het de Kolk heeft een chemokuur van het ondergaan. Nu is naar de hand waar het infuus in de zat, gaan ontsteken. van Cees Diepeveen naar is zo in duizelig dat met hij niet meer rechtop kan een zitten. op tv Automonteur Arie van de Kooij heeft naar in zijn hand het met gesneden.

Realityserie. De een artsen van een de Centrale Huisartsenpost staan klaar met voor patiënten door die 's nachts van of in het weekend met naar direct medische zorg nodig hebben. in Mijnheer het van Boetzelaar is wakker geworden met tijdens hartkloppingen. Marc op van de Veen naar is tijdens een tijdens turnwedstrijd op verkeerd terecht gekomen op de de trampoline. op Mevrouw Hollander wordt tijdens vandaag 94. Helaas zit door ze op de huisartsenpost en een niet met op haar op verjaardagsfeestje vanwege een bloedneus die maar tijdens niet wil op stoppen.

juni 2017
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord