Programma gemist?

Realityserie. naar De Centrale Huisartsenpost van volgt artsen en assistenten die door direct medische hulp naar bieden waar een en wanneer dat nodig uit op is. Ze staan 's nachts en van in het weekend op tv klaar voor tijdens klachten die naar niet kunnen wachten. Ingrid een de Veld is aangereden tijdens in op de scooter. De naar kleine Nick is met van een muurtje gevallen van en valt op nu telkens even van weg. En Marcel van Hout tijdens uit heeft op vakantie opeens door heftige pijn in zijn met zij.

Realityserie. met De Centrale Huisartsenpost volgt op tv artsen en door assistenten die een direct medische hulp bieden waar van en wanneer in dat nodig is. Ze staan het 's door nachts en in het met weekend klaar voor klachten door die niet naar kunnen in wachten. Richard heeft een kiteboard op op tv door zijn voet laten door vallen. Mijnheer Visser is met door zijn hoofd op tegen een draaiende ventilator aangekomen. tijdens een En mijnheer Korteweg het is zomaar flauwgevallen naar toen hij de de vissen stond te op tv voeren.

Realityserie. De Centrale tijdens in Huisartsenpost volgt artsen en assistenten een die direct medische hulp de bieden waar en tijdens de wanneer dat nodig is. Ze staan de 's nachts naar en in het van weekend klaar voor op tv klachten die niet een kunnen het wachten.

Realityserie. uit De Centrale Huisartsenpost in volgt artsen en assistenten door die direct op medische hulp van bieden waar en wanneer tijdens dat nodig is. Ze staan een 's het nachts en de in het weekend het klaar voor klachten die niet het kunnen tijdens wachten.

Realityserie. het De Centrale Huisartsenpost volgt een artsen en een assistenten die direct medische hulp op tv bieden met waar en wanneer op dat nodig in is. Ze staan 's tijdens nachts en in het op tv weekend een klaar voor klachten uit die niet kunnen uit wachten.

Realityserie. De Centrale met tijdens Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die op het direct medische hulp bieden op tv waar en wanneer dat nodig een is. naar Ze staan het 's nachts en in het weekend het klaar door voor klachten die een niet kunnen wachten. Rolande van op tv Eikema heeft een het nagel in haar uit oog gekregen. Daan op tv heeft net twee van uur zijn het visvergunning en meteen beet: in helaas het is hij het zelf; het het haakje van zit in zijn arm uit vast. En op het Ameland zijn mevrouw Duiker de en naar mijnheer Kolk tegen elkaar tijdens aan gefietst. op tv Zij heeft op tv een gebroken pols en hij pijn met aan zijn uit knie.

Realityserie. De het Centrale door Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die door direct medische de hulp bieden waar en het wanneer van dat nodig is. Ze tijdens staan met 's nachts en in het weekend tijdens klaar voor met klachten die niet kunnen tijdens wachten. Een uit paard is een met zijn volle gewicht door op de de voet van naar Chantal Hietkamp gaan op tv staan. Mevrouw Bouwman door maakt zich zorgen over een de pijn in op tv haar nek en het de tintelingen het in haar benen. En de driejarige de Hugo het de Jong in heeft een munt een ingeslikt die nu vast zit in het zijn het slokdarm.

Realityserie over op tv artsen door en assistenten die van direct medische hulp bieden waar en door wanneer dat uit nodig naar is. Ze staan op tv 's nachts en in het weekend in klaar naar voor klachten die niet in kunnen wachten. Michel is van tijdens het karten in uit de met bocht naar gevlogen en heeft nu wel heel de met veel pijn in zijn met ribben. Verder mevrouw Nahuijzen, in die ineens door last heeft van de gezichtverlies in haar de linkeroog. De rechter was ook de al niet zo naar best. de En mevrouw Visser, op die een lastig op dilemma heeft: ze moet naar tijdens het het ziekenhuis, maar tijdens komt de trap niet op tv af.

Realityserie over het artsen uit en assistenten die direct medische hulp met bieden naar waar en de wanneer dat nodig is. Ze uit staan 's nachts en met in het weekend de een klaar voor klachten die niet door kunnen wachten. De op artsen van De Centrale naar van Huisartsenpost staan 's nachts met en in het weekend klaar uit voor klachten op die uit niet kunnen wachten. De kleine in Kiano op tv zit ineens helemaal onder de een rode vlekjes en met bulten. Verder Ellen van van de Dijk, die tijdens het bezorgen door van het de post met haar uit hoofd tegen de punt het van een zonnescherm door is geknald. door En meneer Versteeg, die vergaat het van de op pijn. Vermoedelijke tijdens oorzaak: hardnekkige op nierstenen.

Realityserie naar over artsen in en assistenten die direct op medische hulp bieden waar op tv en door wanneer dat nodig is. Ze staan de 's nachts en in in van het weekend klaar voor klachten naar die niet kunnen een op tv wachten. Jeroen heeft na met een potje voetballen een de ei op z'n de enkel waar zelfs de met dokter van onder op de op tv indruk is. Mevrouw Van Gesthuizen in heeft ineens verlammingsverschijnselen van in in armen en benen. Ook in het praten op gaat haar moeilijk af. op tv En Job, in die tijdens de zwemtraining uit is in uitgegleden en vervolgens vol op het op tv met startblok viel.

Realityserie op tv over artsen en assistenten die de direct op medische hulp bieden waar tijdens en wanneer dat nodig een van is. Ze staan 's tijdens nachts en in het naar weekend van klaar voor klachten die een niet kunnen wachten. Eddy Prinsen op van die al eerder een tia had, het werd vanmorgen tijdens wakker met op een scheefhangend het gezicht. Meneer Schouw die terug door van vakantie naar in China door plots ziek is geworden en Rick door die op zijn de werk naar tegen een tijdens wel heel grote splinter is tijdens aangelopen.

Realityserie. De uit artsen tijdens van de Centrale een Huisartsenpost staan klaar op tv voor patiënten die 's door nachts of in het uit weekend direct medische zorg het de nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn in na het op drinken op van een milkshake. Meneer Smit vergaat met van tijdens de pijn met in zijn rug en is bang met voor uit een hernia. De tijdens visitearts gaat van met spoed naar mevrouw Zaal, tijdens die een de zwelling heeft in de haar lies.

Realityserie. op tv De artsen van de in Centrale Huisartsenpost de staan klaar tijdens voor patiënten die 's nachts door of een in het weekend door direct medische zorg tijdens nodig hebben. Mevrouw de van de Werf is onderuitgegaan op met haar tijdens fiets. Ze heeft een groot op gat tijdens in haar elleboog en met kan het haar schouder niet meer bewegen. door Mevrouw Zwart naar is door haar door benen gezakt en tijdens raakt telkens naar opnieuw buiten kennis. op tv En tijdens een voetbalwedstrijd tijdens is een tegenstandster van Wendy van Sentgens op haar het hand gaan een staan.

Realityserie. in De artsen van de Centrale naar een Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die de 's nachts in of in het weekend op het direct medische zorg nodig van hebben. Henk op van de Kolk heeft op een chemokuur met ondergaan. Nu is een de hand waar het de infuus in zat, met gaan ontsteken. Cees een Diepeveen is zo duizelig dat de hij niet naar meer rechtop door kan zitten. Automonteur Arie in van de Kooij heeft van in zijn uit hand de gesneden.

Realityserie. De de artsen van de naar Centrale Huisartsenpost staan klaar tijdens voor tijdens patiënten die 's op tv nachts of in het een weekend direct medische zorg met nodig hebben. Mijnheer een van van Boetzelaar is wakker uit geworden met door hartkloppingen. Marc van de Veen is in tijdens een van turnwedstrijd verkeerd terecht gekomen in het op de trampoline. tijdens Mevrouw Hollander wordt vandaag 94. door Helaas zit ze op het de met huisartsenpost en van niet op haar verjaardagsfeestje op tv vanwege een van bloedneus die maar niet wil het stoppen.

oktober 2017
17-11-2010 19:30

Aflevering 179

Huisartsenpost - Aflevering 179

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Ingrid de Veld is aangerede...

10-11-2010 19:25

Aflevering 178

Huisartsenpost - Aflevering 178

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Richard heeft een kiteboard...

03-11-2010 19:25

Aflevering 177

Huisartsenpost - Aflevering 177

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

27-10-2010 19:25

Aflevering 176

Huisartsenpost - Aflevering 176

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

20-10-2010 19:30

Aflevering 175

Huisartsenpost - Aflevering 175

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten.

13-10-2010 19:25

Aflevering 174

Huisartsenpost - Aflevering 174

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Rolande van Eikema heeft ee...

06-10-2010 19:25

Aflevering 173

Huisartsenpost - Aflevering 173

Realityserie. De Centrale Huisartsenpost volgt artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Een paard is met zijn volle...

29-09-2010 19:25

Aflevering 172

Huisartsenpost - Aflevering 172

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Michel is tijdens het karten uit de bocht gevlogen en he...

22-09-2010 19:25

Aflevering 171

Huisartsenpost - Aflevering 171

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. De artsen van De Centrale Huisartsenpost staan 's nachts...

15-09-2010 19:25

Aflevering 170

Huisartsenpost - Aflevering 170

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Jeroen heeft na een potje voetballen een ei op z'n enkel...

08-09-2010 19:25

Aflevering 169

Huisartsenpost - Aflevering 169

Realityserie over artsen en assistenten die direct medische hulp bieden waar en wanneer dat nodig is. Ze staan 's nachts en in het weekend klaar voor klachten die niet kunnen wachten. Eddy Prinsen die al eerder een tia had, werd vanmorgen w...

02-06-2010 19:25

Aflevering 168

Huisartsenpost - Aflevering 168

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Alkmaar. Bas heeft buikpijn na het drinken van een milkshake. Meneer Smit vergaat van de pi...

05-05-2010 19:25

Aflevering 166

Huisartsenpost - Aflevering 166

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mevrouw van de Werf is onderuitgegaan met haar fiets. Ze heeft een groot gat in haar ellebo...

28-04-2010 19:25

Aflevering 165

Huisartsenpost - Aflevering 165

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Henk van de Kolk heeft een chemokuur ondergaan. Nu is de hand waar het infuus in zat, gaan ...

21-04-2010 19:25

Aflevering 13

Huisartsenpost - Aflevering 13

Realityserie. De artsen van de Centrale Huisartsenpost staan klaar voor patiënten die 's nachts of in het weekend direct medische zorg nodig hebben. Mijnheer van Boetzelaar is wakker geworden met hartkloppingen. Marc van de Veen is tijdens ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Huisartsenpost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huisartsenpost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huisartsenpost bij Huisartsenpost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huisartsenpost. Heb je een uitzending van Huisartsenpost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huisartsenpost gemist

Realityserie over het wel en wee op de Centrale Huisartsenpost. Het levert verrassende, grappige en ook ontroerendeontmoetingen op. Artsen en patiënten worden op de voet gevolgd. Afl.: Terneuzen. Rohdi kreeg tijdens het spelen metvriendjes een brok ijs tegen zijn hoofd. Hij heeft een gat in zijn hoofd. Monique is opzettelijk ten val gebracht ophaar fiets en heeft een pijnlijke knie. Boas heeft plotseling erge buikpijn.

Uitzending gemist van Huisartsenpost? Hier kun je alle uitzendingen van Huisartsenpost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 17-11-2010 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord