Programma gemist?

Aan door de vooravond op van de honderdste Vierdaagse van op Nijmegen een door documentairel over uit de magie van op tv de wandeltocht.Meer Aan de het vooravond van de honderdste Vierdaagse tijdens van van Nijmegen een uit documentairel over de op tv magie van de wandeltocht. de Een verslag van binnenuit: op tv de op wandelmars als organisatorisch en logistiek een kunstwerk, dat zelfs de een tijdens Marathon van New York of de uit Grand een Depart van de Tour op de France door in de door schaduw stelt. Hoe een middelgrote stad de naar er in slaagt om uit tienduizenden wandelaars een onder te brengen. naar In hotels, op campings, in een gastgezinnen. de Hoe de Vierdaagse op tv vooral in de laatste tijdens decennia uitgroeide tot een op tv evenement met magnetische een werking op honderdduizenden een gasten. De feestavonden op tv in de de stad worden uit gemiddeld bezocht door zo'n een 200.000 mensen. Het door levert de lokale middenstand, het de horeca vooral, op een extra omzet de op van tientallen op miljoenen. Wat vraagt tijdens het van een leger in vrijwilligers om het van evenement soepel met en op veilig te laten verlopen. van Wat zijn de het natuurwetten van crowdmanagement, het de voortdurend van monitoren en begeleiden van op massa's mensen. Maar bovenal: met hoe de Vierdaagse tijdens van op Nijmegen - hoewel steeds groter uit en uitbundiger - op tv in de kern amper een veranderde. uit Altijd dezelfde de routes, dezelfde spelregels, op als een rituele tocht door de door tijd, van die mensen het verbroedert en voor velen een een kennelijk verslavende werking uit heeft.Minder

september 2021
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!