Programma gemist?

Aan op tv de vooravond van de het honderdste Vierdaagse van naar Nijmegen op tv een documentairel over de magie het van de de wandeltocht.Meer Aan de door vooravond van de op tv honderdste Vierdaagse van Nijmegen tijdens een documentairel van over de magie van de op met wandeltocht. Een verslag van binnenuit: door de wandelmars als organisatorisch door op en logistiek kunstwerk, dat zelfs op de van Marathon van New York of met de Grand het Depart van de op tv Tour de France van in de schaduw stelt. met Hoe een middelgrote in stad op er in slaagt om tienduizenden wandelaars van naar onder te brengen. In hotels, op van campings, een in gastgezinnen. Hoe de de Vierdaagse naar vooral in de het laatste decennia uitgroeide tot een evenement tijdens van met magnetische werking op op honderdduizenden gasten. De feestavonden in op het de stad worden de gemiddeld bezocht door zo'n 200.000 mensen. door Het levert de de lokale middenstand, naar de horeca op vooral, een extra op omzet op van tientallen miljoenen. van in Wat vraagt het van tijdens een leger tijdens vrijwilligers om het evenement soepel en van veilig te in laten de verlopen. Wat zijn de natuurwetten van de crowdmanagement, het voortdurend naar monitoren en begeleiden een door van massa's mensen. Maar bovenal: tijdens hoe de Vierdaagse van de een Nijmegen - hoewel steeds een groter en het uitbundiger - in de op kern amper veranderde. Altijd een dezelfde routes, dezelfde in spelregels, van als een rituele tocht door de op tijd, door die mensen verbroedert en op voor velen een een kennelijk verslavende door werking heeft.Minder

januari 2021
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!