Programma gemist?

Aan het de vooravond van de honderdste uit tijdens Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over naar de magie uit van de wandeltocht.Meer naar Aan de de vooravond van tijdens de honderdste Vierdaagse van de Nijmegen een documentairel een over de magie van uit de het wandeltocht. Een verslag van binnenuit: de tijdens wandelmars als organisatorisch door en logistiek kunstwerk, door dat een zelfs de een Marathon van New York uit of de Grand op tv Depart van de Tour de een France in de tijdens met schaduw stelt. Hoe een middelgrote stad uit er in slaagt naar om in tienduizenden wandelaars uit onder te brengen. In hotels, tijdens op campings, in gastgezinnen. naar Hoe de Vierdaagse met in vooral in de laatste de decennia uitgroeide tot een op tv evenement met magnetische in werking op honderdduizenden gasten. van De de feestavonden in de door stad worden gemiddeld bezocht door in zo'n 200.000 het mensen. uit Het levert de lokale uit middenstand, de horeca vooral, met een extra omzet de op van in tientallen miljoenen. Wat vraagt het in uit van een leger vrijwilligers in om het evenement in soepel en met veilig te laten verlopen. Wat in zijn de naar natuurwetten van crowdmanagement, het voortdurend tijdens monitoren door en begeleiden de van massa's mensen. Maar bovenal: de hoe de met Vierdaagse van in Nijmegen - hoewel steeds de groter en uitbundiger - in de de op tv kern amper veranderde. in Altijd dezelfde routes, tijdens dezelfde spelregels, als met een rituele tocht door het de tijd, die het mensen verbroedert en met voor velen een kennelijk op verslavende werking door heeft.Minder

mei 2021
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!