Programma gemist?

Aan de het vooravond met van de honderdste Vierdaagse op van Nijmegen een documentairel over met de magie met van op tv de wandeltocht.Meer Aan een de vooravond van een de honderdste Vierdaagse in van Nijmegen een documentairel over de op magie van de in wandeltocht. Een verslag op tijdens van binnenuit: de wandelmars het als organisatorisch in en logistiek kunstwerk, dat zelfs het de Marathon van op tv New York de of de Grand Depart van van de Tour op tv de France in tijdens de uit schaduw stelt. Hoe een naar middelgrote stad tijdens er in slaagt om tienduizenden wandelaars in op onder te brengen. In hotels, het op campings, in gastgezinnen. door Hoe de Vierdaagse de de vooral in de laatste door decennia uitgroeide een tot een evenement met magnetische werking de op tv op honderdduizenden gasten. De feestavonden in het de stad van worden op gemiddeld bezocht door zo'n op tv 200.000 mensen. Het levert de het tijdens lokale middenstand, de horeca vooral, in een extra met omzet op van tientallen met miljoenen. Wat vraagt het het van een met leger op tv vrijwilligers om het evenement naar soepel en veilig te naar laten verlopen. Wat een zijn de natuurwetten uit van crowdmanagement, het voortdurend de monitoren naar en begeleiden in van massa's mensen. Maar bovenal: hoe uit tijdens de Vierdaagse van Nijmegen - hoewel met door steeds groter en uitbundiger - uit in de kern amper op tv uit veranderde. Altijd dezelfde routes, dezelfde van spelregels, als een rituele in tocht door van de tijd, die op mensen een verbroedert en voor velen op een kennelijk door verslavende werking heeft.Minder

november 2019
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!