Programma gemist?

Aan op tv de vooravond van de honderdste naar naar Vierdaagse van Nijmegen van een documentairel over de magie in van op tv de wandeltocht.Meer Aan de naar vooravond van de met honderdste Vierdaagse in van Nijmegen een documentairel over de op magie van uit de wandeltocht. met Een verslag op van binnenuit: de een wandelmars als organisatorisch in en logistiek kunstwerk, dat zelfs van de Marathon van van New York of op tv de het Grand Depart van de Tour uit de France in door de tijdens schaduw stelt. Hoe een door middelgrote stad tijdens er in slaagt om op tienduizenden wandelaars onder te het brengen. In met hotels, op campings, in gastgezinnen. de Hoe de Vierdaagse uit vooral het in de laatste decennia uitgroeide van tot een evenement op tv met magnetische op tv werking op van honderdduizenden gasten. tijdens De feestavonden in de stad worden van gemiddeld bezocht met door met zo'n 200.000 mensen. Het levert de het met lokale middenstand, de horeca vooral, tijdens een extra omzet op op tv van tientallen miljoenen. op tv een Wat vraagt het van uit een leger vrijwilligers om een het evenement soepel tijdens en het veilig te laten verlopen. Wat met zijn op tv de natuurwetten van crowdmanagement, uit het voortdurend monitoren in en begeleiden tijdens van massa's mensen. Maar bovenal: hoe door uit de Vierdaagse van Nijmegen - hoewel een steeds uit groter en uitbundiger - in in de kern amper op tv van veranderde. Altijd dezelfde routes, dezelfde het spelregels, van als een rituele tocht door op tv de de tijd, die mensen verbroedert en een voor velen door een kennelijk verslavende werking op tv heeft.Minder

oktober 2020
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!