Programma gemist?

Aan naar de vooravond van de honderdste tijdens door Vierdaagse van Nijmegen op tv een documentairel over met de magie van de wandeltocht.Meer Aan met de vooravond van door de van honderdste Vierdaagse van Nijmegen een op documentairel een over de magie van uit de met wandeltocht. Een verslag een van binnenuit: de wandelmars als organisatorisch op tv en logistiek de kunstwerk, dat naar zelfs de door Marathon van New York of met de Grand Depart het van de Tour de het France tijdens in de schaduw stelt. een Hoe een de middelgrote stad door er in slaagt om tienduizenden het wandelaars onder te de brengen. In hotels, een op campings, in gastgezinnen. op Hoe de Vierdaagse tijdens vooral in naar de laatste decennia op tv uitgroeide tot een van evenement van met magnetische werking op honderdduizenden gasten. in De een feestavonden in de stad de worden gemiddeld het bezocht door zo'n 200.000 mensen. van Het op levert de lokale middenstand, de van op tv horeca vooral, een extra omzet met op op tv van tientallen miljoenen. Wat naar vraagt het van een leger op tv vrijwilligers om het in evenement de soepel en veilig te laten van in verlopen. Wat zijn de natuurwetten van naar crowdmanagement, op het voortdurend monitoren en begeleiden de met van massa's mensen. Maar bovenal: tijdens hoe de Vierdaagse met van Nijmegen - op tv hoewel steeds groter en het uitbundiger - tijdens in de kern amper tijdens uit veranderde. Altijd dezelfde op tv routes, dezelfde spelregels, als een rituele op tv tocht door van de tijd, die op mensen verbroedert en voor door op velen een kennelijk verslavende werking in heeft.Minder

mei 2020
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!