Programma gemist?

Aan naar de vooravond op tv van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen door een documentairel het over de magie een van de wandeltocht.Meer Aan de de vooravond uit van de de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een op documentairel het over de magie van van de wandeltocht. tijdens Een verslag van binnenuit: de uit wandelmars als organisatorisch op door en logistiek kunstwerk, dat uit zelfs de Marathon van New het York naar of de Grand Depart door van de de Tour de France in uit de schaduw op stelt. Hoe een middelgrote stad met er op tv in slaagt op om tienduizenden wandelaars onder te op tv brengen. In hotels, op uit campings, in gastgezinnen. op tv Hoe met de Vierdaagse vooral een in de laatste decennia naar uitgroeide tot door een evenement uit met magnetische werking op uit honderdduizenden gasten. De feestavonden in de de op tv stad worden gemiddeld bezocht naar door zo'n naar 200.000 mensen. Het levert de op lokale middenstand, de van horeca vooral, een op extra door omzet op naar van tientallen miljoenen. Wat met vraagt het van een van leger vrijwilligers om uit het evenement soepel het en veilig te met laten verlopen. Wat de zijn de natuurwetten op tv van crowdmanagement, het met voortdurend monitoren door en begeleiden van massa's met mensen. Maar op bovenal: hoe de Vierdaagse een van Nijmegen het - hoewel steeds groter het en uitbundiger door - in een de kern amper op veranderde. Altijd dezelfde routes, uit dezelfde spelregels, als een rituele het tocht door op de van tijd, die mensen verbroedert op tv en voor velen naar een kennelijk verslavende werking door heeft.Minder

maart 2021
17-07-2016 20:20

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen - Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen

Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht.Meer Aan de vooravond van de honderdste Vierdaagse van Nijmegen een documentairel over de magie van de wandeltocht. Een verslag va...

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen bij Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen? Hier kun je alle uitzendingen van Een tocht door de tijd: de honderdste Vierdaagse van Nijmegen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!