Programma gemist?

het leven én de de door dood van met Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin in door de tweeling Daan en Willem Ekkel op tv de uit lethargie van de door jaren 80 doorbrak, totdat Willem de ongeneeslijk met ziek werd.Meer Een hele generatie, van nu op veertigers en vijftigers, groeide ermee door de op: Jonge Helden, het VPRO-jongerenprogramma waarin het door de tweeling Daan en door Willem Ekkel de lethargie van van de jaren uit 80 doorbrak. Twee in energieke door wervelwinden die door middel van met sketches op tv en reportages opriepen tijdens tot de beuk erin. van Ook na Jonge in Helden bleven zij volop actief de in op de media, in samen en los van van elkaar, totdat Willem ongeneeslijk ziek naar werd. uit Marten Leurdijk door maakte de documentaire op Jonge Held - Het leven tijdens én de het dood van door Willem Ekkel. Een op tv hilarische en ontroerende les in leven het en door sterven.Minder

september 2020
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!