Programma gemist?

het leven een én de dood van tijdens tijdens Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin uit de door tweeling Daan en Willem Ekkel in de lethargie van op de het jaren 80 doorbrak, tijdens totdat Willem ongeneeslijk ziek met werd.Meer Een in hele generatie, nu veertigers in en vijftigers, groeide ermee op in op: Jonge Helden, het VPRO-jongerenprogramma waarin een naar de tweeling Daan en Willem door Ekkel de lethargie het van de jaren met 80 doorbrak. Twee het energieke wervelwinden in die door middel de van sketches en reportages opriepen van uit tot de beuk erin. een Ook na Jonge uit Helden bleven zij volop actief uit in door de media, samen door en los van elkaar, totdat naar Willem tijdens ongeneeslijk ziek werd. Marten Leurdijk van maakte de documentaire door Jonge Held tijdens - Het leven én in de dood op tv van in Willem Ekkel. Een hilarische en op tv ontroerende les in leven door op tv en sterven.Minder

september 2021
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!