Programma gemist?

het door leven én op tv de dood van naar Willem Ekkel,Jonge Helden: tijdens het VPRO-jongerenprogramma waarin de op tv tweeling Daan op en Willem Ekkel de lethargie tijdens van de jaren 80 van van doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk uit ziek werd.Meer Een hele generatie, op nu veertigers en met naar vijftigers, groeide ermee op: Jonge met Helden, het met VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan van een en Willem Ekkel de lethargie tijdens van de jaren 80 met tijdens doorbrak. Twee energieke wervelwinden tijdens die door middel van sketches tijdens en naar reportages opriepen de tot de beuk erin. Ook na de Jonge Helden bleven tijdens zij volop uit actief in de uit media, samen naar en los de van elkaar, totdat de Willem ongeneeslijk ziek werd. op tv Marten Leurdijk maakte van de documentaire Jonge het Held - van Het leven én op tv de dood van Willem Ekkel. Een op hilarische het en ontroerende les in op leven en uit sterven.Minder

mei 2020
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!