Programma gemist?

het uit leven én de het dood van Willem op tv Ekkel,Jonge Helden: het naar VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling in Daan en Willem een Ekkel de lethargie van van de de jaren 80 doorbrak, totdat Willem met ongeneeslijk ziek werd.Meer naar Een hele generatie, een nu veertigers en met vijftigers, groeide op tv ermee op: een Jonge Helden, het het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling tijdens Daan en Willem Ekkel van de het lethargie van door de jaren 80 doorbrak. Twee met energieke wervelwinden die door het middel naar van sketches en reportages opriepen van tot het de beuk erin. Ook na van Jonge Helden bleven door zij volop actief de in de uit media, op samen en los van van elkaar, totdat Willem een ongeneeslijk ziek werd. Marten Leurdijk de maakte de de documentaire Jonge Held de - Het leven van én de tijdens dood van Willem Ekkel. Een uit hilarische en ontroerende met les op tv in leven en naar sterven.Minder

oktober 2019
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!