Programma gemist?

het leven én tijdens de dood in van Willem met Ekkel,Jonge Helden: de het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan uit en Willem Ekkel van de lethargie een van de jaren tijdens 80 uit doorbrak, totdat Willem uit ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele de generatie, nu de veertigers en vijftigers, groeide ermee naar op: Jonge tijdens Helden, het VPRO-jongerenprogramma van waarin tijdens de tweeling Daan en Willem met Ekkel de lethargie van de een de jaren 80 doorbrak. Twee de energieke met wervelwinden die door middel van uit sketches tijdens en reportages opriepen tot het de beuk een erin. Ook na een Jonge Helden bleven zij uit volop actief een in de media, samen en in los van elkaar, totdat tijdens Willem ongeneeslijk ziek van werd. naar Marten Leurdijk maakte een de documentaire Jonge Held - tijdens Het leven én van de dood naar van Willem op Ekkel. Een hilarische en ontroerende door les in leven een en op sterven.Minder

januari 2021
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!