Programma gemist?

het leven op én de de dood van Willem Ekkel,Jonge op tv Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de de op tv tweeling Daan en Willem met Ekkel de lethargie van tijdens de op tv jaren 80 doorbrak, totdat Willem uit ongeneeslijk ziek op werd.Meer Een hele een generatie, nu veertigers en de vijftigers, uit groeide ermee op: Jonge op Helden, op tv het VPRO-jongerenprogramma waarin de door tweeling Daan in en Willem Ekkel de het lethargie van door de jaren 80 doorbrak. Twee naar energieke wervelwinden die van door een middel van sketches tijdens en reportages opriepen tot de beuk door erin. Ook na een Jonge Helden uit bleven zij volop actief met in de media, tijdens samen en in los van elkaar, van totdat op tv Willem ongeneeslijk ziek werd. Marten Leurdijk op maakte de documentaire op Jonge Held - met Het leven uit én de dood van van Willem Ekkel. op Een hilarische en tijdens ontroerende les in naar leven en in sterven.Minder

mei 2021
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!