Programma gemist?

het op tv leven én de dood naar van Willem Ekkel,Jonge op Helden: het van VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan een en in Willem Ekkel de uit lethargie van de jaren op tv 80 doorbrak, door totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer naar Een hele van generatie, in nu veertigers en een vijftigers, groeide ermee op: op tv Jonge Helden, het VPRO-jongerenprogramma uit waarin de tweeling in Daan een en Willem Ekkel de naar lethargie van de naar jaren 80 op doorbrak. Twee energieke wervelwinden die door het de middel van sketches het en reportages opriepen naar tot de beuk erin. Ook op tv na Jonge Helden de bleven zij volop actief naar in de media, een samen en het los van elkaar, totdat op tv Willem ongeneeslijk tijdens ziek werd. een Marten Leurdijk maakte tijdens de documentaire een Jonge Held - Het van leven én de dood van op tijdens Willem Ekkel. Een hilarische en ontroerende uit naar les in leven en naar sterven.Minder

juni 2021
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!