Programma gemist?

het leven met én de dood een van met Willem Ekkel,Jonge Helden: de het VPRO-jongerenprogramma waarin de naar tweeling Daan op tv en Willem Ekkel de van lethargie van de uit jaren 80 doorbrak, totdat tijdens Willem ongeneeslijk ziek met werd.Meer de Een hele generatie, op tv nu veertigers en vijftigers, groeide ermee met op: Jonge op tv Helden, tijdens het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan naar en Willem Ekkel met de tijdens lethargie van de van jaren 80 uit doorbrak. Twee energieke wervelwinden op die door middel van sketches een en reportages het opriepen in tot de beuk erin. Ook uit na uit Jonge Helden bleven zij het volop actief in de media, tijdens samen en los in van het elkaar, totdat Willem ongeneeslijk van ziek werd. Marten het Leurdijk maakte de de documentaire Jonge Held op - tijdens Het leven én de in dood van uit Willem Ekkel. Een hilarische en tijdens ontroerende les in in leven en op sterven.Minder

oktober 2021
17-07-2016 20:15

2Doc: Jonge Held

2Doc: Jonge Held - 2Doc: Jonge Held

het leven én de dood van Willem Ekkel,Jonge Helden: het VPRO-jongerenprogramma waarin de tweeling Daan en Willem Ekkel de lethargie van de jaren 80 doorbrak, totdat Willem ongeneeslijk ziek werd.Meer Een hele generatie, nu veertigers en vij...

2Doc: Jonge Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jonge Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jonge Held bij 2Doc: Jonge Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jonge Held. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jonge Held gemist

het leven én de dood van Willem Ekkel,Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jonge Held, het leven én de dood van Willem Ekkel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jonge Held? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jonge Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2016 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!