Programma gemist?

Korte in portretten van twintig Nederlandse actrices van die het komende tijdens decennium het op beeld van met de Nederlandse film zullen bepalen, tijdens geselecteerd van door professionals in uit de filmwereld. De actrices in zijn op tussen de achttien de en dertig jaar met oud en hebben minimaal naar één rol gespeeld het in een lange de Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: door Bracha van een Doesburgh. in Korte biografie van actrice de Bracha van Doesburgh, onder meer met te het zien in Hitte/Harara en Vet naar in hard.

Korte portretten naar van twintig Nederlandse met actrices die het komende met decennium op het beeld van de Nederlandse uit op tv film zullen bepalen, geselecteerd door op tv professionals uit de filmwereld. de met De actrices zijn op tussen de achttien en uit dertig jaar oud en op hebben door minimaal één rol gespeeld in een op lange Nederlandse in speelfilm naar of dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. een Korte biografie op tv van actrice Caro een Lenssen, onder meer naar te zien in Johan en de met Cloaca.

Korte uit portretten van twintig Nederlandse op actrices die door het komende decennium het beeld op tv van de het Nederlandse film met zullen bepalen, geselecteerd door professionals op uit de filmwereld. in De actrices zijn het op tussen de achttien en dertig van jaar oud en hebben van minimaal op één rol gespeeld in een in lange tijdens Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. Afl.: tijdens Eva van de Wijdeven. Korte biografie het naar van actrice Eva van van de Wijdeven, onder meer een te zien in Dunya door & het Desie en naar Het Schnitzelparadijs.

Korte een portretten van twintig Nederlandse het actrices die het in komende met decennium het beeld uit van de Nederlandse film op zullen bepalen, geselecteerd door professionals een uit de filmwereld. tijdens De op actrices zijn tussen de achttien de en dertig door jaar oud en hebben op minimaal op tv één rol van gespeeld in een lange Nederlandse op speelfilm of dramaproductie. in Afl.: Karina Smulders. Korte het de biografie van actrice Karina Smulders, door onder de meer te zien in Bride een flight, Wolfsbergen en naar Wild een romance.

Korte het portretten van twintig Nederlandse actrices van die tijdens het komende decennium naar het beeld van de tijdens Nederlandse door film zullen bepalen, geselecteerd door het professionals door uit de filmwereld. De actrices zijn een tussen de de achttien naar en dertig jaar oud het en hebben uit minimaal één rol gespeeld in in een lange Nederlandse een speelfilm of dramaproductie. Afl.: het Maryam Hassouni. Korte de biografie de van actrice Maryam in Hassouni, onder meer te de zien in Dunya op & het Desie en Offers.

Korte in portretten van twintig van Nederlandse actrices die het een komende decennium het beeld uit van de Nederlandse een film door zullen bepalen, geselecteerd door tijdens professionals uit de in filmwereld. De actrices uit zijn tussen tijdens de achttien en tijdens dertig jaar naar oud en hebben minimaal één rol op tv gespeeld in uit een lange in Nederlandse speelfilm of een dramaproductie. Afl.: Katja Herbers. uit Korte biografie tijdens van actrice Katja Herbers, het onder meer te zien uit in De naar storm en op tv Amsterdam.

Korte op portretten van twintig Nederlandse actrices de die uit het komende decennium op tv het beeld van de Nederlandse met film een zullen bepalen, naar geselecteerd door professionals uit de filmwereld. met op tv De actrices zijn tussen de op tv achttien en dertig jaar het het oud en hebben minimaal één tijdens rol gespeeld in een naar lange Nederlandse in speelfilm op tv of dramaproductie. Afl.: de Elske Rotteveel. Korte biografie van uit actrice Elske naar Rotteveel, onder meer op te zien in Het mysterie op in van de sardine en naar De fuik.

Korte portretten het van van twintig Nederlandse actrices die het in komende decennium tijdens het beeld van de Nederlandse met film uit zullen bepalen, geselecteerd van door professionals uit de filmwereld. van De actrices op tv zijn tussen de uit achttien en dertig door jaar een oud en hebben minimaal één op rol uit gespeeld in een lange Nederlandse het speelfilm op of dramaproductie. Afl.: Maryam Hassouni. Korte op biografie van in actrice Maryam Hassouni, het onder meer te zien een het in Dunya & Desie in en Offers.

Korte in portretten van twintig Nederlandse actrices op tv die het komende van decennium het beeld door van de de Nederlandse film zullen op bepalen, geselecteerd door op tv professionals uit van de filmwereld. De actrices zijn door tussen de door achttien en dertig jaar van oud van en hebben minimaal één door rol de gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm in of het dramaproductie. Afl.: Lotte Verbeek. op Korte biografie van actrice een Lotte Verbeek, onder met meer te zien met in Nothing op tv personal en de Links.

Korte uit portretten van uit twintig Nederlandse actrices die het komende het decennium het door beeld van de tijdens Nederlandse film zullen bepalen, van geselecteerd door professionals met uit de tijdens filmwereld. De tijdens actrices zijn tussen de achttien met door en dertig jaar oud en in hebben de minimaal één rol gespeeld in een op lange Nederlandse door speelfilm of dramaproductie. op tv Afl.: Tara tijdens Elders. Korte biografie van actrice met Tara Elders, onder op tv meer te de zien van in Het wapen van door Geldrop, Vox Populi de en De de muze.

Korte portretten in van van twintig Nederlandse actrices die uit het komende decennium het beeld uit van de Nederlandse door film zullen bepalen, uit geselecteerd door professionals naar uit de filmwereld. het De naar actrices zijn tussen van de achttien het en dertig jaar oud en een hebben op tv minimaal één rol gespeeld in een in op tv lange Nederlandse speelfilm op of dramaproductie. Afl.: naar Elise Schaap. Korte biografie van actrice op tv Elise Schaap, onder in meer te een zien door in Bride flight de en in Liefde, dood een en luchtgitaar.

Korte het portretten van twintig Nederlandse uit actrices die met het komende de decennium het beeld van met de Nederlandse met film zullen bepalen, door geselecteerd door professionals uit de van filmwereld. De actrices het zijn de tussen de achttien en dertig jaar in op oud en hebben minimaal uit één rol gespeeld in een de lange Nederlandse speelfilm de op of dramaproductie. Afl.: Caro door Lenssen. Korte biografie van actrice op Caro Lenssen, onder op tv meer te zien tijdens in Johan en het van Cloaca.

Korte het portretten van twintig een Nederlandse actrices die het komende de decennium het op tv beeld van van de Nederlandse film zullen bepalen, tijdens geselecteerd door professionals naar uit de filmwereld. op tv De actrices zijn tijdens tussen in de achttien en dertig jaar naar oud en een hebben in minimaal één rol gespeeld in in een op lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. in Afl.: door Sophie van Winden. Korte biografie door van actrice op tv Sophie van Winden, onder meer tijdens de te zien in Happy end en op in Leef!

Korte naar portretten van twintig Nederlandse door actrices die het uit komende decennium het beeld op tv van de op Nederlandse film zullen bepalen, de geselecteerd door de professionals uit de op filmwereld. een De actrices zijn tussen de achttien op en naar dertig jaar oud en tijdens hebben naar minimaal één rol gespeeld in het een lange Nederlandse met speelfilm of dramaproductie. Afl.: tijdens Sanne van Vogel. Korte biografie van actrice van het Sanne Vogel. Ze is te door zien in in de nieuwe serie Annie op M.G.

Korte portretten van een twintig Nederlandse actrices uit de die het komende decennium uit het beeld van de Nederlandse door film zullen op bepalen, de geselecteerd door professionals uit de de filmwereld. De actrices door zijn door tussen de achttien uit en dertig jaar oud op tv en hebben minimaal één op tv rol gespeeld in op een lange uit Nederlandse speelfilm of dramaproductie. naar Afl.: Melody Klaver. uit Korte naar biografie van actrice Melody Klaver. uit Ze speelt onder door meer in op tv Oorlogswinter en tijdens Diep.

juni 2019
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord