Programma gemist?

Korte portretten van van twintig het Nederlandse actrices in die het komende decennium het de beeld van de het Nederlandse op tv film zullen bepalen, uit geselecteerd door professionals uit de met filmwereld. De actrices zijn uit uit tussen de achttien en door dertig jaar oud en hebben in minimaal één rol tijdens gespeeld de in een lange Nederlandse in speelfilm of dramaproductie. Afl.: in Bracha van de Doesburgh. Korte een biografie van actrice Bracha naar van op Doesburgh, onder meer te een zien in Hitte/Harara met en Vet van hard.

Korte portretten het van met twintig Nederlandse actrices die het komende uit decennium het op tv beeld van de Nederlandse het film uit zullen bepalen, geselecteerd door professionals op uit de op tv filmwereld. uit De actrices zijn tussen de achttien van en met dertig jaar oud van en hebben minimaal één rol in de gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm het of de dramaproductie. Afl.: Caro het Lenssen. Korte biografie van op actrice Caro een Lenssen, onder meer te op zien in Johan uit en het Cloaca.

Korte naar portretten van twintig Nederlandse tijdens actrices een die het komende met decennium het beeld van de Nederlandse uit film zullen met bepalen, met geselecteerd door professionals uit de op filmwereld. De uit actrices zijn tussen van de achttien en dertig jaar met oud en hebben door door minimaal één rol van gespeeld in een met lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. naar Afl.: Eva van de met Wijdeven. het Korte biografie van actrice Eva het van de tijdens Wijdeven, onder tijdens meer te uit zien in Dunya & Desie tijdens en op tv Het Schnitzelparadijs.

Korte portretten op van op twintig Nederlandse actrices op die het komende decennium het tijdens beeld van het de Nederlandse uit film zullen bepalen, in geselecteerd door professionals uit de filmwereld. op tv met De actrices zijn een tussen de achttien en dertig jaar op op oud en hebben op tv minimaal één rol het gespeeld in een lange op Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: uit tijdens Karina Smulders. Korte biografie van tijdens actrice met Karina Smulders, onder meer te op tv zien in Bride flight, door Wolfsbergen en door Wild tijdens romance.

Korte het portretten van twintig Nederlandse actrices op die op tv het komende decennium het de beeld van de uit Nederlandse film zullen een bepalen, door geselecteerd door professionals de uit de filmwereld. uit De actrices zijn tussen op de achttien en dertig van jaar oud door en hebben minimaal door één rol gespeeld de in een door lange Nederlandse speelfilm van of dramaproductie. Afl.: Maryam naar Hassouni. Korte biografie van tijdens actrice Maryam Hassouni, uit onder met meer te zien uit in Dunya & Desie tijdens en Offers.

Korte door portretten van de twintig Nederlandse actrices het die het komende het decennium het beeld van de op Nederlandse film in zullen bepalen, uit geselecteerd door professionals uit de filmwereld. het van De actrices zijn op tussen de achttien en dertig uit jaar oud en naar hebben minimaal één op rol gespeeld in op tv een lange Nederlandse speelfilm naar of het dramaproductie. Afl.: het Katja Herbers. Korte biografie van actrice in Katja een Herbers, onder op meer te zien in De storm de en een Amsterdam.

Korte portretten van het met twintig Nederlandse actrices die het met komende decennium het op tv beeld van de uit Nederlandse van film zullen bepalen, geselecteerd door professionals op tv op tv uit de filmwereld. van De actrices zijn naar tussen de achttien en het dertig jaar tijdens oud en hebben minimaal één de rol gespeeld tijdens in een lange Nederlandse speelfilm op of dramaproductie. Afl.: de Elske Rotteveel. Korte op biografie van met actrice Elske met Rotteveel, onder tijdens meer te zien in tijdens Het mysterie van de sardine tijdens en De met fuik.

Korte door portretten van twintig met Nederlandse actrices die het komende van decennium op het beeld van de tijdens Nederlandse film naar zullen bepalen, geselecteerd door een professionals uit de filmwereld. naar De de actrices zijn de tussen de achttien uit en dertig jaar in oud en hebben minimaal een één rol gespeeld in het een lange Nederlandse speelfilm op tv of dramaproductie. Afl.: uit Maryam Hassouni. Korte het uit biografie van actrice Maryam naar Hassouni, onder meer een te zien van in Dunya & het Desie en Offers.

Korte het portretten van twintig Nederlandse tijdens actrices die het uit komende decennium het beeld door van door de Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door professionals naar uit de in filmwereld. De actrices zijn van tussen de achttien de de en dertig jaar oud en hebben tijdens minimaal één rol met gespeeld in de een lange in Nederlandse speelfilm of op tv dramaproductie. Afl.: de Lotte Verbeek. Korte biografie van op actrice Lotte door Verbeek, onder meer te zien in het in Nothing personal van en Links.

Korte portretten van van twintig Nederlandse actrices een op die het komende in decennium het beeld van naar de Nederlandse tijdens film zullen bepalen, van geselecteerd door professionals uit de filmwereld. het De actrices zijn met tussen de op tv achttien en dertig op tv jaar oud en met hebben minimaal van één rol gespeeld in met een lange Nederlandse de speelfilm of door dramaproductie. Afl.: Tara Elders. Korte op biografie tijdens van actrice een Tara Elders, onder meer op tv te zien in Het een wapen van Geldrop, Vox door naar Populi en De met muze.

Korte portretten met van twintig Nederlandse op actrices een die het komende op decennium het beeld op van de Nederlandse film zullen naar bepalen, geselecteerd door professionals op tv met uit de filmwereld. De actrices een zijn tussen de achttien een en dertig op tv jaar oud van en hebben op minimaal één rol gespeeld de in een lange Nederlandse op speelfilm tijdens of dramaproductie. Afl.: Elise Schaap. Korte het biografie van de actrice Elise Schaap, onder een meer te zien in in Bride met flight van en in Liefde, dood en met luchtgitaar.

Korte de portretten van twintig Nederlandse uit actrices een die het komende decennium het beeld op tv van de Nederlandse van in film zullen bepalen, tijdens geselecteerd door professionals naar uit de filmwereld. De actrices uit zijn tussen de tijdens achttien een en dertig jaar oud door en hebben naar minimaal één rol gespeeld in een in lange Nederlandse tijdens speelfilm op of dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. Korte op tv op tv biografie van actrice Caro Lenssen, onder op meer de te zien in Johan op en naar Cloaca.

Korte in portretten van twintig Nederlandse van actrices die het naar komende decennium het op beeld van de van Nederlandse film zullen bepalen, tijdens geselecteerd door professionals naar van uit de filmwereld. De actrices het zijn tussen de achttien op en dertig jaar de oud en hebben van minimaal één rol in het gespeeld in een uit lange Nederlandse speelfilm of het dramaproductie. Afl.: Sophie een van Winden. naar Korte biografie van actrice de Sophie van door Winden, onder meer te zien op in Happy end en naar door Leef!

Korte naar portretten van twintig Nederlandse actrices het die het op tv komende decennium het in beeld van de Nederlandse een film zullen bepalen, op de geselecteerd door professionals uit de filmwereld. een De actrices zijn van op tv tussen de achttien en dertig jaar een oud en hebben tijdens een minimaal één rol het gespeeld in een op lange Nederlandse speelfilm of een dramaproductie. Afl.: Sanne naar Vogel. Korte biografie op tv van actrice van Sanne Vogel. Ze is naar te zien in de nieuwe de serie uit Annie M.G.

Korte portretten op tv van twintig Nederlandse op actrices door die het komende decennium het van beeld door van de Nederlandse film zullen uit bepalen, op geselecteerd door professionals het uit de filmwereld. een De actrices zijn tussen de op achttien en dertig jaar op tv oud en tijdens hebben minimaal één rol in gespeeld van in een lange Nederlandse een speelfilm of van dramaproductie. Afl.: Melody Klaver. een Korte biografie van het actrice Melody tijdens Klaver. Ze speelt onder meer tijdens in door Oorlogswinter en in Diep.

augustus 2021
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!