Programma gemist?

Korte portretten de van twintig Nederlandse het actrices die het op komende decennium door het beeld van de Nederlandse uit film het zullen bepalen, met geselecteerd door professionals uit de met filmwereld. naar De actrices zijn tussen van de achttien en dertig in jaar oud en hebben van minimaal één rol met gespeeld in het een uit lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: door Bracha van Doesburgh. tijdens op Korte biografie van actrice Bracha op van Doesburgh, onder meer van in te zien in Hitte/Harara en Vet van het hard.

Korte portretten van van twintig Nederlandse actrices naar die op het komende decennium het het beeld van de Nederlandse de film zullen bepalen, met geselecteerd tijdens door professionals uit het de filmwereld. een De actrices zijn tussen de achttien de een en dertig jaar oud uit en hebben met minimaal één rol gespeeld in een op lange de Nederlandse speelfilm of naar dramaproductie. Afl.: naar Caro Lenssen. Korte biografie van actrice van Caro Lenssen, met onder meer te zien een in Johan de en door Cloaca.

Korte uit portretten van twintig naar Nederlandse actrices die op tv het komende tijdens decennium het beeld van in de Nederlandse film van zullen bepalen, door geselecteerd door professionals de uit de filmwereld. De actrices zijn naar tussen de achttien met en een dertig jaar oud en hebben met minimaal door één rol uit gespeeld in een lange naar Nederlandse speelfilm of de dramaproductie. Afl.: Eva van van de Wijdeven. door Korte biografie tijdens van actrice Eva van de het Wijdeven, onder meer te de zien in Dunya naar & Desie en in Het op Schnitzelparadijs.

Korte uit portretten van twintig Nederlandse op actrices in die het komende decennium uit het beeld van de naar Nederlandse film zullen bepalen, door geselecteerd een door professionals uit de van filmwereld. De actrices in zijn uit tussen de achttien door en dertig jaar oud en hebben door minimaal in één rol gespeeld in een uit tijdens lange Nederlandse speelfilm of door dramaproductie. Afl.: Karina Smulders. Korte naar biografie van actrice in Karina de Smulders, onder meer te uit zien in de Bride flight, Wolfsbergen en van Wild door romance.

Korte portretten van met twintig Nederlandse actrices tijdens die de het komende tijdens decennium het beeld een van de Nederlandse film zullen bepalen, met geselecteerd door het professionals van uit de filmwereld. De actrices het zijn op tv tussen de achttien en dertig jaar van oud van en hebben een minimaal één rol gespeeld in een met lange het Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: in Maryam Hassouni. op tv Korte biografie van naar actrice Maryam de Hassouni, onder meer van te zien in op tv Dunya & Desie en door Offers.

Korte portretten tijdens van twintig uit Nederlandse actrices die het tijdens komende decennium het uit beeld naar van de Nederlandse de film zullen bepalen, geselecteerd in door professionals uit de filmwereld. tijdens De tijdens actrices zijn tussen de achttien op tv en dertig jaar in oud door en hebben minimaal één op tv rol gespeeld in op een in lange Nederlandse speelfilm met of dramaproductie. Afl.: de Katja Herbers. Korte biografie uit van actrice Katja Herbers, onder tijdens meer te zien in tijdens in De storm en door Amsterdam.

Korte het portretten van twintig Nederlandse van actrices die in het komende decennium op tv het beeld van de op Nederlandse film zullen bepalen, met op geselecteerd door professionals uit van de filmwereld. het De actrices zijn tussen de naar achttien en tijdens dertig jaar op tv oud en hebben minimaal één de rol gespeeld een in een lange naar Nederlandse speelfilm of uit dramaproductie. Afl.: Elske Rotteveel. met Korte biografie van actrice naar Elske naar Rotteveel, onder meer met te zien in Het de mysterie van van de sardine en De van fuik.

Korte portretten van uit twintig Nederlandse de actrices die het met komende decennium het uit beeld van uit de Nederlandse op tv film zullen bepalen, geselecteerd door professionals op op uit de filmwereld. een De actrices zijn tussen de achttien tijdens door en dertig jaar oud tijdens en hebben minimaal één van rol gespeeld in een het lange Nederlandse speelfilm een of dramaproductie. Afl.: uit in Maryam Hassouni. Korte biografie van tijdens actrice Maryam Hassouni, onder op meer te op zien in tijdens Dunya & Desie en tijdens Offers.

Korte door portretten van twintig op Nederlandse actrices op tv die het komende decennium van het beeld van op de Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd op door professionals uit uit de filmwereld. De actrices de zijn tussen de achttien tijdens van en dertig jaar oud en hebben een minimaal één rol naar gespeeld in een een lange Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. Afl.: van Lotte de Verbeek. Korte biografie op van actrice de Lotte Verbeek, onder meer te zien tijdens in tijdens Nothing personal naar en Links.

Korte portretten van door twintig Nederlandse actrices het die door het komende decennium door het beeld van de Nederlandse uit film zullen op tv bepalen, geselecteerd door een professionals uit het de filmwereld. De een actrices zijn met tussen de achttien het en dertig jaar oud en hebben tijdens in minimaal één rol gespeeld in een de lange op tv Nederlandse speelfilm of naar dramaproductie. Afl.: op tv Tara Elders. Korte biografie van actrice op tv Tara Elders, door onder meer te een zien een in Het wapen van Geldrop, naar Vox op Populi en De op tv muze.

Korte portretten van uit naar twintig Nederlandse actrices die het komende een decennium het uit beeld van met de Nederlandse film het zullen bepalen, geselecteerd door naar professionals van uit de filmwereld. De actrices tijdens zijn tussen de naar achttien en op dertig jaar een oud en hebben minimaal één rol een met gespeeld in een lange het Nederlandse speelfilm naar of dramaproductie. Afl.: naar Elise Schaap. Korte biografie van uit actrice Elise Schaap, onder een het meer te zien in Bride flight in en in Liefde, naar dood en op tv luchtgitaar.

Korte naar portretten van op twintig Nederlandse actrices van die het komende decennium het op beeld van de naar Nederlandse film zullen op tv bepalen, de geselecteerd door professionals uit uit de filmwereld. De de actrices zijn tussen de de achttien en dertig een jaar naar oud en hebben minimaal één het rol gespeeld in in een lange naar Nederlandse speelfilm of tijdens dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. Korte op tv biografie tijdens van actrice op tv Caro Lenssen, onder meer te zien naar in een Johan en met Cloaca.

Korte portretten van tijdens twintig Nederlandse de actrices door die het komende decennium het naar beeld van de een Nederlandse film zullen van bepalen, geselecteerd in door professionals uit de filmwereld. op De actrices op tv zijn tussen de achttien een en dertig met jaar oud met en hebben minimaal één rol het gespeeld in een op tv lange in Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: Sophie van Winden. op tv Korte biografie met van actrice Sophie van van Winden, op onder meer te zien naar in Happy uit end en door Leef!

Korte de portretten van twintig Nederlandse een actrices door die het komende de decennium het beeld van de de Nederlandse film zullen naar bepalen, geselecteerd op door professionals uit de filmwereld. op tv door De actrices zijn tussen de de achttien en uit dertig jaar in oud en hebben minimaal één in rol gespeeld van in een lange het Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: uit Sanne met Vogel. Korte biografie van actrice van Sanne Vogel. een Ze is te zien een het in de nieuwe serie met Annie M.G.

Korte op portretten van een twintig Nederlandse actrices de die het komende decennium het naar beeld van met de Nederlandse film zullen bepalen, met geselecteerd door professionals het uit de het filmwereld. De actrices zijn naar op tussen de achttien en dertig jaar het oud op en hebben minimaal één de rol gespeeld een in een lange Nederlandse naar speelfilm of dramaproductie. Afl.: met Melody Klaver. door Korte van biografie van actrice op tv Melody Klaver. Ze speelt onder meer uit in Oorlogswinter en met op Diep.

mei 2020
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!