Programma gemist?

Korte portretten van op twintig Nederlandse op actrices die door het komende decennium het het beeld met van de Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd de door professionals uit de in filmwereld. De actrices op zijn in tussen de achttien en van dertig jaar in oud en hebben minimaal één in rol gespeeld in een naar lange Nederlandse met speelfilm of van dramaproductie. Afl.: in Bracha van Doesburgh. Korte tijdens biografie van actrice op Bracha van Doesburgh, onder door meer te zien met in Hitte/Harara met en Vet in hard.

Korte in portretten van twintig Nederlandse de actrices die het van komende decennium door het beeld van de Nederlandse door tijdens film zullen bepalen, geselecteerd de door professionals uit de filmwereld. in De actrices zijn uit tussen tijdens de achttien in en dertig jaar oud en hebben tijdens de minimaal één rol gespeeld door in een lange Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. de Afl.: met Caro Lenssen. Korte van biografie van actrice in Caro Lenssen, onder meer te zien het in uit Johan en op tv Cloaca.

Korte het portretten van door twintig Nederlandse actrices die het komende met decennium in het beeld van de Nederlandse met film zullen bepalen, tijdens geselecteerd door professionals tijdens uit door de filmwereld. op De actrices zijn tussen door de achttien op tv en dertig jaar op oud en hebben het minimaal één rol gespeeld in een door lange Nederlandse naar speelfilm of dramaproductie. Afl.: door Eva de van de op Wijdeven. Korte biografie van actrice Eva op met van de Wijdeven, onder meer uit te de zien in Dunya & Desie en op tv Het een Schnitzelparadijs.

Korte tijdens portretten van twintig Nederlandse actrices door die het komende op tv decennium het tijdens beeld van in de Nederlandse film een zullen bepalen, geselecteerd door uit professionals uit de naar filmwereld. De actrices uit zijn tussen het de achttien in en dertig jaar oud het en hebben minimaal één rol tijdens gespeeld in een uit lange Nederlandse speelfilm in of dramaproductie. een Afl.: Karina Smulders. Korte op tv tijdens biografie van actrice Karina Smulders, uit onder tijdens meer te zien de in Bride flight, Wolfsbergen tijdens en Wild op romance.

Korte door portretten van twintig Nederlandse actrices de die het komende met op decennium het beeld van uit de Nederlandse film op tv zullen bepalen, geselecteerd door door professionals uit uit de filmwereld. De door actrices zijn tussen de achttien een en dertig naar jaar oud en hebben het minimaal één uit rol gespeeld op tv in een lange Nederlandse speelfilm naar of van dramaproductie. Afl.: een Maryam Hassouni. Korte biografie van actrice met Maryam Hassouni, onder uit het meer te zien in in Dunya & Desie en van Offers.

Korte van portretten van twintig Nederlandse actrices door die het komende op tv decennium op tv het beeld van de de Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door professionals tijdens het uit de filmwereld. De een actrices zijn tussen de tijdens achttien en dertig jaar uit oud een en hebben minimaal één in rol gespeeld in een op van lange Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: Katja Herbers. Korte uit door biografie van actrice Katja met Herbers, onder meer naar te zien in De op tv storm en een Amsterdam.

Korte portretten van naar twintig op tv Nederlandse actrices die het in komende op tv decennium het beeld van naar de Nederlandse film zullen bepalen, naar naar geselecteerd door professionals het uit de filmwereld. De tijdens actrices zijn een tussen de achttien op tv en dertig jaar oud en hebben uit minimaal een één rol gespeeld in door een op lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. naar Afl.: Elske Rotteveel. door Korte biografie tijdens van actrice Elske in Rotteveel, onder meer te zien op tv tijdens in Het mysterie door van de sardine en De tijdens fuik.

Korte portretten van met twintig Nederlandse de actrices die het het komende decennium tijdens het beeld in van de Nederlandse film zullen bepalen, op tv naar geselecteerd door professionals uit de uit filmwereld. De actrices zijn het het tussen de achttien en dertig naar jaar met oud en hebben minimaal op één rol gespeeld tijdens in een lange tijdens Nederlandse speelfilm of dramaproductie. naar Afl.: Maryam Hassouni. uit Korte biografie door van actrice Maryam Hassouni, op onder meer te een zien in op Dunya & Desie uit en Offers.

Korte in portretten van twintig Nederlandse actrices op tv die het van komende decennium het in beeld naar van de Nederlandse film zullen bepalen, in op tv geselecteerd door professionals de uit de filmwereld. De actrices de zijn tussen de in achttien een en dertig jaar door oud en hebben minimaal in één rol gespeeld in tijdens een lange een Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: tijdens met Lotte Verbeek. Korte biografie van op actrice Lotte Verbeek, in onder meer op te zien in op tv Nothing personal en van Links.

Korte naar portretten van twintig Nederlandse actrices op die het komende tijdens decennium van het beeld op van de Nederlandse met film zullen bepalen, geselecteerd door de professionals uit de filmwereld. een De van actrices zijn tussen de achttien naar en een dertig jaar oud en hebben tijdens minimaal met één rol gespeeld op in een lange Nederlandse speelfilm in of dramaproductie. Afl.: op Tara Elders. van Korte biografie van tijdens actrice tijdens Tara Elders, onder meer te zien het in op Het wapen van Geldrop, met Vox Populi en een De naar muze.

Korte portretten van het twintig de Nederlandse actrices die het op komende decennium het in beeld van de het Nederlandse film zullen bepalen, tijdens met geselecteerd door professionals de uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens tussen de door achttien en op dertig jaar oud en hebben een minimaal één het rol gespeeld uit in een lange Nederlandse van speelfilm het of dramaproductie. Afl.: Elise Schaap. uit Korte biografie van van actrice Elise Schaap, het onder meer te zien met in Bride met flight en tijdens in Liefde, dood en op luchtgitaar.

Korte door portretten van twintig Nederlandse actrices van die het komende met decennium tijdens het beeld van de Nederlandse van film zullen bepalen, van geselecteerd door professionals op op tv uit de filmwereld. De actrices zijn het tussen de achttien naar en dertig op jaar oud en naar hebben in minimaal één rol gespeeld het in een lange Nederlandse speelfilm uit of dramaproductie. van Afl.: een Caro Lenssen. Korte biografie van het actrice Caro Lenssen, uit onder meer naar te zien in Johan een en naar Cloaca.

Korte op tv portretten van twintig Nederlandse actrices de die het de komende decennium het beeld de van van de Nederlandse film tijdens zullen bepalen, geselecteerd door professionals in uit uit de filmwereld. De door actrices zijn tussen de met achttien en dertig in jaar het oud en hebben minimaal één rol in gespeeld in een naar lange Nederlandse speelfilm met in of dramaproductie. Afl.: Sophie van op tv Winden. Korte in biografie van actrice Sophie het van op Winden, onder meer te zien in uit Happy end en van naar Leef!

Korte portretten van in uit twintig Nederlandse actrices die de het komende in decennium het beeld van de met Nederlandse in film zullen bepalen, geselecteerd het door professionals uit de op tv filmwereld. De actrices zijn op tv tussen de van achttien en een dertig jaar uit oud en hebben minimaal één rol in gespeeld in tijdens een lange uit Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: een Sanne in Vogel. Korte biografie van het actrice Sanne van Vogel. Ze is te zien het in op tv de nieuwe de serie Annie M.G.

Korte portretten van uit tijdens twintig Nederlandse actrices in die het komende decennium het op beeld een van de Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door op professionals uit de met filmwereld. De actrices een zijn tussen door de achttien en dertig een jaar oud het en hebben minimaal één rol het gespeeld van in een het lange Nederlandse speelfilm of uit dramaproductie. Afl.: Melody door Klaver. Korte biografie van een actrice het Melody Klaver. Ze speelt met onder meer in van Oorlogswinter en uit Diep.

januari 2021
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!