Programma gemist?

Korte portretten van het twintig uit Nederlandse actrices die het op komende decennium het beeld door van de in Nederlandse film uit zullen bepalen, geselecteerd de door professionals uit met de filmwereld. De actrices door zijn tussen de achttien het in en dertig jaar oud en in hebben minimaal één rol uit gespeeld een in een lange Nederlandse speelfilm op of dramaproductie. Afl.: op Bracha het van Doesburgh. Korte biografie van op actrice een Bracha van van Doesburgh, onder meer te in zien in Hitte/Harara en van Vet uit hard.

Korte portretten van uit twintig de Nederlandse actrices die het komende op op tv decennium het beeld van de Nederlandse naar film zullen bepalen, met op geselecteerd door professionals uit tijdens de filmwereld. het De actrices zijn tussen de tijdens achttien van en dertig jaar oud en hebben naar minimaal door één rol gespeeld in in een lange met Nederlandse speelfilm of dramaproductie. het Afl.: Caro Lenssen. uit Korte biografie in van actrice Caro de Lenssen, onder het meer te zien in een Johan en met Cloaca.

Korte uit portretten van twintig Nederlandse de actrices die het komende het decennium het beeld een van de Nederlandse van film zullen bepalen, van een geselecteerd door professionals uit van de filmwereld. De actrices zijn uit tussen door de achttien door en dertig jaar oud en met hebben minimaal in één rol tijdens gespeeld in een een lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. in Afl.: Eva door van de Wijdeven. Korte biografie met van actrice van Eva van de met Wijdeven, onder meer een te zien in in Dunya de & Desie en Het met Schnitzelparadijs.

Korte op portretten van twintig door Nederlandse actrices die het het komende decennium het de beeld naar van de Nederlandse film zullen van bepalen, door geselecteerd door professionals uit de een filmwereld. De actrices zijn van tussen van de achttien en de dertig jaar oud en hebben in minimaal één een rol gespeeld tijdens in een lange Nederlandse speelfilm uit of dramaproductie. met Afl.: Karina een Smulders. Korte biografie van de actrice het Karina Smulders, onder meer te zien tijdens in Bride flight, het Wolfsbergen en van Wild met romance.

Korte portretten van een twintig Nederlandse de actrices die het door komende tijdens decennium het beeld uit van de Nederlandse film op zullen bepalen, geselecteerd in door professionals uit in de filmwereld. De actrices in zijn tussen de het achttien en dertig jaar op tv oud en hebben van uit minimaal één rol gespeeld in een een lange Nederlandse door speelfilm of de dramaproductie. Afl.: Maryam op Hassouni. Korte biografie tijdens van actrice Maryam Hassouni, onder in meer te zien met het in Dunya & op Desie en Offers.

Korte portretten uit van twintig Nederlandse actrices van die het komende de decennium de het beeld van de de Nederlandse uit film zullen bepalen, geselecteerd door in professionals uit de de filmwereld. De actrices zijn met naar tussen de achttien en dertig jaar met op oud en hebben minimaal één rol van gespeeld in tijdens een lange in Nederlandse speelfilm of dramaproductie. van Afl.: Katja Herbers. Korte van biografie van van actrice Katja Herbers, onder het meer te door zien uit in De storm uit en Amsterdam.

Korte portretten van met twintig een Nederlandse actrices die van het komende de decennium het beeld van de Nederlandse van film zullen de bepalen, geselecteerd in door professionals uit de filmwereld. een naar De actrices zijn de tussen de achttien door en dertig jaar oud naar en hebben minimaal één rol op van gespeeld in een lange in Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: in door Elske Rotteveel. Korte een biografie van actrice uit Elske Rotteveel, onder meer door te zien van in Het mysterie van met de sardine tijdens en De fuik.

Korte een portretten van twintig de Nederlandse actrices die het komende een decennium het op beeld van de Nederlandse op tv film met zullen bepalen, geselecteerd door op tv professionals uit de op tv filmwereld. De actrices zijn de van tussen de achttien en dertig tijdens jaar oud en door hebben minimaal één rol de op gespeeld in een lange door Nederlandse speelfilm of dramaproductie. op tv Afl.: Maryam Hassouni. uit Korte van biografie van actrice Maryam Hassouni, door onder meer te met zien in in Dunya & Desie en tijdens Offers.

Korte portretten op tv van twintig op Nederlandse actrices die in het komende het decennium het beeld de van de Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd door het professionals uit de tijdens filmwereld. De actrices zijn de tussen de achttien op tv en dertig tijdens jaar oud en de hebben minimaal één tijdens rol door gespeeld in een de lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. door Afl.: Lotte de Verbeek. Korte biografie van op tv actrice Lotte van Verbeek, onder meer te zien naar uit in Nothing personal en een Links.

Korte portretten van van twintig Nederlandse actrices naar door die het komende decennium het door beeld van de met Nederlandse film met zullen bepalen, geselecteerd door met professionals uit de het filmwereld. naar De actrices zijn tussen de achttien de het en dertig jaar oud naar en hebben door minimaal één rol gespeeld in een tijdens lange Nederlandse uit speelfilm door of dramaproductie. Afl.: in Tara Elders. Korte biografie het van actrice Tara naar Elders, onder meer te zien een in Het het wapen van Geldrop, Vox van door Populi en De een muze.

Korte portretten van met twintig met Nederlandse actrices die het naar komende decennium het beeld door in van de Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door professionals van uit met de filmwereld. De op tv actrices zijn tussen de door achttien door en dertig jaar oud en met hebben minimaal met één rol gespeeld in de een lange Nederlandse speelfilm naar of dramaproductie. van Afl.: Elise Schaap. Korte op tv biografie van een actrice op tv Elise Schaap, onder meer te zien in in Bride flight op tv en in Liefde, van dood de en luchtgitaar.

Korte op tv portretten van tijdens twintig Nederlandse actrices een die het komende uit decennium het beeld van de naar Nederlandse film het zullen bepalen, het geselecteerd door professionals uit de op tv filmwereld. De in actrices zijn tussen de achttien op en dertig jaar tijdens oud de en hebben tijdens minimaal één rol gespeeld in in een het lange Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: naar Caro Lenssen. Korte naar biografie van actrice Caro Lenssen, door onder meer te zien van in Johan en naar de Cloaca.

Korte portretten van naar de twintig Nederlandse actrices uit die het komende uit decennium het beeld van de Nederlandse door film op tv zullen bepalen, geselecteerd door een professionals met uit de filmwereld. De naar actrices zijn van tussen de achttien en dertig met jaar oud op tv en hebben minimaal met één rol gespeeld in uit een met lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: met Sophie van Winden. een Korte biografie van in actrice het Sophie van Winden, op onder meer de te zien in Happy end en een een Leef!

Korte in portretten van twintig tijdens Nederlandse actrices die het komende een decennium het beeld met met van de Nederlandse film zullen bepalen, naar in geselecteerd door professionals van uit de filmwereld. De actrices door zijn tussen de achttien op tv van en dertig jaar oud in en hebben door minimaal één rol gespeeld in een tijdens lange Nederlandse speelfilm uit of dramaproductie. Afl.: tijdens door Sanne Vogel. Korte biografie in van actrice Sanne in Vogel. Ze is te zien in in door de nieuwe serie naar Annie M.G.

Korte portretten van tijdens twintig Nederlandse actrices van die het in komende decennium het beeld tijdens het van de Nederlandse op tv film zullen bepalen, geselecteerd op tv door professionals uit de naar filmwereld. De actrices zijn in in tussen de achttien en de dertig jaar op oud en hebben minimaal de één rol in gespeeld in een lange op Nederlandse speelfilm of dramaproductie. op Afl.: Melody Klaver. Korte naar naar biografie van actrice Melody Klaver. op Ze speelt onder op tv meer in Oorlogswinter en met de Diep.

januari 2019
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord