Programma gemist?

Korte uit portretten van tijdens twintig Nederlandse actrices die in het komende decennium de het beeld door van de Nederlandse film zullen op bepalen, in geselecteerd door professionals met uit de filmwereld. De actrices een zijn tijdens tussen de achttien op en dertig jaar oud van en hebben minimaal naar één rol gespeeld tijdens in een lange in Nederlandse speelfilm of dramaproductie. op tv Afl.: naar Bracha van Doesburgh. Korte biografie van de actrice door Bracha van door Doesburgh, onder meer het te zien in Hitte/Harara en Vet op tv met hard.

Korte portretten de van tijdens twintig Nederlandse actrices die op het komende decennium het beeld de door van de Nederlandse film zullen van bepalen, geselecteerd door door professionals uit tijdens de filmwereld. De actrices zijn op tussen de achttien naar en naar dertig jaar oud van en hebben minimaal één rol een gespeeld in met een in lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: met Caro Lenssen. Korte met biografie op van actrice Caro Lenssen, op tv onder naar meer te zien in Johan en met het Cloaca.

Korte uit portretten van op twintig Nederlandse actrices die het komende tijdens decennium het beeld het van de met Nederlandse film zullen op bepalen, geselecteerd door professionals uit uit uit de filmwereld. De actrices zijn de door tussen de achttien en het dertig jaar oud op en hebben naar minimaal één rol gespeeld van in een lange Nederlandse met speelfilm met of dramaproductie. Afl.: Eva van een de Wijdeven. Korte biografie van van actrice Eva naar van de met Wijdeven, onder uit meer te zien in Dunya door van & Desie en Het op Schnitzelparadijs.

Korte portretten tijdens van naar twintig Nederlandse actrices die het op tv komende tijdens decennium het beeld van de uit Nederlandse film zullen bepalen, het geselecteerd door door professionals uit de filmwereld. de De actrices zijn op op tv tussen de achttien en dertig door jaar oud en van hebben minimaal één op tv rol uit gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm tijdens of dramaproductie. Afl.: op tv Karina Smulders. Korte uit biografie van actrice een Karina Smulders, de onder meer uit te zien in van Bride flight, Wolfsbergen en in Wild het romance.

Korte een portretten van twintig Nederlandse actrices de in die het komende door decennium het beeld van het de Nederlandse film een zullen bepalen, geselecteerd een door professionals uit de filmwereld. tijdens De op tv actrices zijn tussen met de achttien de en dertig jaar oud en naar hebben minimaal één de rol gespeeld in op tv een lange Nederlandse speelfilm met of dramaproductie. door Afl.: Maryam Hassouni. met Korte biografie van actrice tijdens tijdens Maryam Hassouni, onder meer te een zien in Dunya naar & in Desie en Offers.

Korte naar portretten van de twintig Nederlandse actrices die het komende naar decennium het op tv beeld van de uit Nederlandse film zullen bepalen, van tijdens geselecteerd door professionals uit de filmwereld. een De actrices zijn tijdens tussen de op achttien de en dertig jaar uit oud en hebben minimaal op één rol gespeeld in naar een lange het Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: in in Katja Herbers. Korte biografie een van actrice Katja Herbers, onder naar meer te op tv zien in De storm met van en Amsterdam.

Korte portretten van van twintig Nederlandse actrices de die het komende van decennium het het beeld met van de Nederlandse naar film zullen bepalen, geselecteerd door op tv professionals het uit de filmwereld. De actrices zijn het met tussen de achttien een en dertig jaar de oud en hebben minimaal op tv één rol gespeeld in tijdens een lange Nederlandse speelfilm met of op dramaproductie. Afl.: Elske Rotteveel. Korte het biografie van actrice op tv Elske door Rotteveel, onder meer een te zien in het Het mysterie van de sardine tijdens en in De fuik.

Korte tijdens portretten van op tv twintig Nederlandse actrices die het op komende decennium het het beeld op tv van de Nederlandse het film zullen bepalen, op geselecteerd door professionals uit de door filmwereld. De actrices door zijn tussen de door achttien en de dertig jaar oud en hebben van minimaal één rol tijdens van gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm op tv of van dramaproductie. Afl.: Maryam Hassouni. Korte van biografie van actrice door Maryam Hassouni, onder van door meer te zien in op Dunya & Desie door en Offers.

Korte portretten van tijdens naar twintig Nederlandse actrices die uit het komende decennium het op beeld naar van de Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd door professionals de uit een de filmwereld. De actrices zijn naar van tussen de achttien en dertig jaar naar oud de en hebben minimaal één rol in gespeeld in op tv een lange op tv Nederlandse speelfilm met of dramaproductie. Afl.: Lotte op tv Verbeek. Korte biografie van actrice het Lotte uit Verbeek, onder het meer te zien in van Nothing personal in en Links.

Korte op tv portretten van met twintig Nederlandse actrices die het het komende decennium een het beeld op van de Nederlandse film zullen bepalen, in geselecteerd door professionals met tijdens uit de filmwereld. De actrices op zijn door tussen de achttien en dertig naar jaar een oud en hebben minimaal één rol van op tv gespeeld in een lange Nederlandse op tv speelfilm de of dramaproductie. Afl.: Tara in Elders. Korte biografie van actrice op Tara tijdens Elders, onder het meer te zien de in Het wapen naar van Geldrop, Vox Populi en op tv De van muze.

Korte uit portretten van uit twintig Nederlandse actrices die het door komende naar decennium het beeld in van de Nederlandse film zullen een bepalen, geselecteerd door de professionals uit de de filmwereld. De actrices zijn op tv tussen de naar achttien en in dertig jaar oud en hebben tijdens minimaal één rol het gespeeld in een in lange Nederlandse op speelfilm of in dramaproductie. Afl.: op tv Elise Schaap. Korte in biografie van actrice Elise Schaap, naar onder van meer te zien in Bride flight op en in Liefde, het dood en door luchtgitaar.

Korte een portretten van uit twintig Nederlandse actrices die het komende met op decennium het beeld van door de Nederlandse film zullen bepalen, naar geselecteerd door met professionals uit de filmwereld. tijdens De actrices tijdens zijn tussen door de achttien en dertig jaar tijdens oud en hebben de minimaal één op rol gespeeld in het een lange op tv Nederlandse speelfilm of dramaproductie. een Afl.: van Caro Lenssen. Korte biografie de van actrice Caro uit Lenssen, onder meer te tijdens zien het in Johan en de Cloaca.

Korte portretten van op door twintig Nederlandse actrices een die het komende een decennium het beeld door van de Nederlandse film tijdens zullen bepalen, in geselecteerd door professionals uit de het filmwereld. De met actrices zijn op tussen de achttien de en dertig jaar oud en hebben door minimaal één rol door de gespeeld in een lange uit Nederlandse speelfilm of dramaproductie. uit Afl.: een Sophie van Winden. Korte biografie tijdens van actrice op Sophie van Winden, het onder meer te uit zien in Happy end uit en een Leef!

Korte op tv portretten van twintig Nederlandse actrices met die door het komende decennium het naar beeld de van de Nederlandse film zullen bepalen, uit geselecteerd door door professionals op uit de filmwereld. De een actrices zijn tussen de met achttien het en dertig jaar door oud en hebben de minimaal één rol gespeeld op in een de lange Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. Afl.: Sanne Vogel. in Korte biografie van op actrice Sanne in Vogel. Ze is te zien de met in de nieuwe serie Annie een M.G.

Korte portretten van in twintig Nederlandse op tv actrices die het door komende decennium het beeld met van de Nederlandse van film het zullen bepalen, de geselecteerd door professionals uit naar de filmwereld. De actrices zijn naar tussen de achttien in en dertig jaar een op oud en hebben minimaal één rol van gespeeld in een een op lange Nederlandse speelfilm of met dramaproductie. Afl.: Melody Klaver. tijdens Korte biografie op tv van actrice Melody naar Klaver. Ze speelt onder meer de in Oorlogswinter en met naar Diep.

april 2021
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!