Programma gemist?

Korte portretten tijdens van twintig uit Nederlandse actrices die het komende naar decennium het beeld met van de Nederlandse in op film zullen bepalen, geselecteerd door uit professionals door uit de filmwereld. De actrices een zijn tussen de achttien op en een dertig jaar tijdens oud en hebben minimaal één rol op tv gespeeld in in een lange het Nederlandse speelfilm naar of dramaproductie. Afl.: door Bracha van Doesburgh. Korte biografie van de op actrice Bracha van Doesburgh, onder meer tijdens te zien van in de Hitte/Harara en Vet tijdens hard.

Korte in portretten van twintig Nederlandse het actrices die het het komende decennium het in beeld van de de Nederlandse film zullen bepalen, door naar geselecteerd door professionals uit de filmwereld. een De actrices naar zijn tussen de achttien de en dertig op jaar door oud en hebben minimaal één rol het gespeeld in uit een uit lange Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: tijdens Caro Lenssen. Korte biografie door van actrice een Caro Lenssen, onder meer tijdens te zien in naar Johan en uit Cloaca.

Korte tijdens portretten van twintig Nederlandse de actrices die het op komende het decennium het beeld van de op Nederlandse met film zullen bepalen, geselecteerd in door professionals uit de filmwereld. van De uit actrices zijn tussen de op tv achttien en dertig van jaar door oud en hebben door minimaal één rol tijdens gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. een Afl.: op tv Eva van de Wijdeven. Korte biografie naar van actrice naar Eva van de Wijdeven, op tv van onder meer te zien op in Dunya & Desie naar en uit Het Schnitzelparadijs.

Korte portretten naar van twintig het Nederlandse actrices die door het komende het decennium het beeld van op de Nederlandse film uit zullen bepalen, geselecteerd door professionals in uit de filmwereld. op tv De actrices zijn naar door tussen de achttien en tijdens dertig jaar het oud en hebben van minimaal één rol gespeeld in het een lange Nederlandse tijdens speelfilm in of dramaproductie. Afl.: Karina Smulders. Korte op tv biografie van actrice in Karina Smulders, onder uit meer te zien in een in Bride flight, Wolfsbergen met en Wild met romance.

Korte portretten naar van twintig Nederlandse een actrices naar die het komende decennium van het beeld van het de Nederlandse film zullen bepalen, naar met geselecteerd door professionals uit de filmwereld. de De het actrices zijn tussen van de achttien en dertig met jaar van oud en hebben minimaal met één rol op tv gespeeld in een lange het Nederlandse speelfilm met of dramaproductie. Afl.: het Maryam Hassouni. Korte biografie door van actrice Maryam Hassouni, onder naar meer te zien op uit in Dunya & Desie en een Offers.

Korte portretten met van twintig Nederlandse actrices tijdens die naar het komende decennium de het beeld van de de Nederlandse film zullen bepalen, tijdens in geselecteerd door professionals uit de filmwereld. het De naar actrices zijn van tussen de achttien en dertig in jaar oud naar en hebben minimaal één het rol gespeeld met in een lange Nederlandse speelfilm de met of dramaproductie. Afl.: Katja Herbers. Korte tijdens met biografie van actrice Katja Herbers, onder op meer te zien op in De van storm en de Amsterdam.

Korte op portretten van twintig tijdens Nederlandse actrices die het naar komende decennium het beeld van van de van Nederlandse het film zullen bepalen, geselecteerd door professionals door uit de filmwereld. de De actrices zijn met tussen de van achttien op tv en dertig jaar in oud en hebben met minimaal één rol gespeeld in een op tv lange Nederlandse speelfilm door met of dramaproductie. Afl.: Elske Rotteveel. Korte uit biografie van van actrice Elske tijdens Rotteveel, onder naar meer te zien in Het mysterie het van uit de sardine en tijdens De fuik.

Korte een portretten van twintig de Nederlandse actrices tijdens die het komende decennium het uit beeld van met de Nederlandse film op zullen bepalen, geselecteerd op door professionals van uit de filmwereld. De actrices zijn met tussen in de achttien en dertig tijdens jaar oud en op tv hebben minimaal één rol in in gespeeld in een tijdens lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. een Afl.: van Maryam Hassouni. Korte een biografie van actrice een Maryam Hassouni, onder het meer te zien in tijdens Dunya & Desie en tijdens Offers.

Korte portretten van het twintig Nederlandse actrices tijdens die het komende op tv decennium het op beeld van de Nederlandse in door film zullen bepalen, geselecteerd door met professionals de uit de filmwereld. De actrices zijn de tussen de door achttien en dertig jaar uit oud en een hebben minimaal één rol naar gespeeld in een van tijdens lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: tijdens Lotte het Verbeek. Korte biografie naar van actrice Lotte Verbeek, op onder naar meer te zien in door Nothing personal en de Links.

Korte portretten uit van twintig Nederlandse actrices uit die op tv het komende decennium het tijdens beeld van de in Nederlandse film op tv zullen bepalen, geselecteerd door professionals de op uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens tussen de achttien in en dertig van jaar oud en hebben op minimaal één met rol gespeeld in een het lange Nederlandse met speelfilm of dramaproductie. met Afl.: Tara Elders. Korte in door biografie van actrice Tara Elders, een onder meer te op tv zien in Het wapen in van Geldrop, Vox van Populi tijdens en De op muze.

Korte portretten in van twintig Nederlandse actrices tijdens de die het komende op decennium het beeld van met de Nederlandse in film zullen bepalen, geselecteerd de door professionals uit van de filmwereld. naar De actrices zijn door tussen de achttien en de dertig jaar oud de en hebben het minimaal één rol op gespeeld in een in lange Nederlandse speelfilm of uit dramaproductie. Afl.: Elise Schaap. Korte het biografie van actrice uit Elise Schaap, naar onder meer te zien in tijdens in Bride flight en van in Liefde, dood in en luchtgitaar.

Korte portretten op van twintig Nederlandse actrices van die het de komende op tv decennium het beeld met van de Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door professionals een de uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens tussen het de achttien en dertig jaar uit oud en hebben van minimaal één de rol gespeeld tijdens in een lange Nederlandse speelfilm naar of tijdens dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. Korte naar biografie van actrice een Caro Lenssen, op tv onder een meer te zien in in Johan en met Cloaca.

Korte naar portretten van twintig Nederlandse op actrices die met het komende decennium het beeld op tv een van de Nederlandse in film zullen bepalen, geselecteerd door professionals door uit tijdens de filmwereld. De actrices de zijn tussen de achttien op tv en dertig op jaar oud tijdens en hebben minimaal met één rol gespeeld in tijdens een lange Nederlandse van speelfilm de of dramaproductie. Afl.: Sophie van Winden. het Korte biografie van in actrice van Sophie van Winden, onder meer door een te zien in Happy end en de tijdens Leef!

Korte portretten van de twintig Nederlandse actrices van die het komende op decennium het tijdens beeld van de naar Nederlandse film zullen de bepalen, geselecteerd door op tv professionals uit van de filmwereld. De actrices op tv zijn tussen de naar achttien en van dertig jaar oud de en hebben door minimaal één rol op tv gespeeld in een door lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: een Sanne Vogel. de Korte biografie het van actrice Sanne Vogel. Ze op tv is tijdens te zien naar in de nieuwe serie het Annie M.G.

Korte door portretten van twintig tijdens Nederlandse actrices een die het komende decennium het beeld uit van de Nederlandse een film zullen de bepalen, geselecteerd door tijdens professionals uit de tijdens filmwereld. in De actrices zijn tussen de achttien met en dertig jaar door van oud en hebben minimaal met één rol tijdens gespeeld in een van lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. op Afl.: Melody uit Klaver. Korte biografie van van actrice in Melody Klaver. Ze speelt onder in meer door in Oorlogswinter en naar Diep.

september 2020
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!