Programma gemist?

Korte het portretten van twintig Nederlandse uit actrices die het komende naar decennium het in beeld van de Nederlandse in film in zullen bepalen, geselecteerd op tv door professionals uit de met filmwereld. een De actrices zijn naar tussen de achttien op en dertig jaar een oud en hebben van minimaal één rol gespeeld in in een naar lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: op tv met Bracha van Doesburgh. Korte biografie in van actrice Bracha van in uit Doesburgh, onder meer door te zien in Hitte/Harara en een Vet naar hard.

Korte portretten de van twintig Nederlandse actrices de het die het komende decennium het beeld uit van de op Nederlandse film op zullen bepalen, geselecteerd door een professionals uit de filmwereld. naar van De actrices zijn tussen de in achttien het en dertig jaar oud het en hebben minimaal één tijdens rol gespeeld in in een lange het Nederlandse speelfilm een of dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. Korte het biografie uit van actrice Caro de Lenssen, onder meer op te zien op tv in Johan en tijdens Cloaca.

Korte met portretten van twintig tijdens Nederlandse actrices naar die het komende decennium het beeld uit van de tijdens Nederlandse met film zullen bepalen, geselecteerd door in professionals uit het de filmwereld. De een actrices zijn tussen de door achttien en de dertig jaar oud en hebben een naar minimaal één rol gespeeld uit in een lange Nederlandse speelfilm tijdens of dramaproductie. Afl.: in Eva op tv van de Wijdeven. Korte de biografie van actrice Eva op van het de Wijdeven, het onder meer te zien in Dunya uit & naar Desie en Het het Schnitzelparadijs.

Korte portretten van in het twintig Nederlandse actrices van die het komende door decennium het beeld van van de Nederlandse film op tv zullen bepalen, geselecteerd door professionals op uit door de filmwereld. De door actrices zijn de tussen de achttien en dertig een jaar op oud en hebben minimaal één rol uit op tv gespeeld in een lange Nederlandse een speelfilm of dramaproductie. Afl.: in Karina Smulders. Korte tijdens in biografie van actrice Karina Smulders, onder door meer te een zien in Bride uit flight, in Wolfsbergen en Wild op romance.

Korte portretten van op tv twintig van Nederlandse actrices die het komende de uit decennium het beeld van de Nederlandse in film zullen tijdens bepalen, een geselecteerd door professionals uit de filmwereld. het De op tv actrices zijn tussen de naar achttien en door dertig jaar een oud en hebben minimaal één rol tijdens gespeeld van in een lange in Nederlandse speelfilm of dramaproductie. met Afl.: in Maryam Hassouni. Korte het biografie van actrice Maryam het Hassouni, onder met meer te zien in Dunya met & van Desie en Offers.

Korte in portretten van twintig het Nederlandse actrices die op het komende tijdens decennium het beeld van de Nederlandse tijdens film zullen bepalen, met geselecteerd door professionals door uit de de filmwereld. De actrices door zijn tussen de achttien het en dertig jaar door oud en van hebben minimaal één rol door gespeeld in in een lange tijdens Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: op Katja Herbers. de Korte biografie van van actrice Katja tijdens Herbers, onder meer naar te zien in uit De storm in en Amsterdam.

Korte uit portretten van op twintig Nederlandse actrices die het de komende decennium op tv het beeld van de de Nederlandse film van zullen bepalen, geselecteerd door een professionals uit de filmwereld. de tijdens De actrices zijn tussen naar de achttien het en dertig jaar het oud en hebben minimaal op één rol op tv gespeeld in een lange op Nederlandse speelfilm in of dramaproductie. Afl.: Elske Rotteveel. uit Korte biografie van naar actrice Elske naar Rotteveel, onder meer te van zien in Het de mysterie van de het sardine en De het fuik.

Korte portretten door van twintig op Nederlandse actrices die het komende een decennium op tv het beeld van de op Nederlandse film een zullen bepalen, geselecteerd door door professionals uit de de filmwereld. De actrices zijn op tv tussen in de achttien en de dertig jaar oud en tijdens hebben op tv minimaal één rol gespeeld in een van lange tijdens Nederlandse speelfilm of op tv dramaproductie. Afl.: Maryam Hassouni. Korte het tijdens biografie van actrice op tv Maryam Hassouni, onder meer te van zien in in Dunya & uit Desie en Offers.

Korte het portretten van in twintig Nederlandse actrices de die het komende decennium het het beeld van een de Nederlandse film zullen naar bepalen, geselecteerd door van professionals uit van de filmwereld. tijdens De actrices zijn tussen de uit achttien de en dertig jaar oud naar en hebben minimaal één rol op gespeeld door in een een lange Nederlandse speelfilm door of dramaproductie. Afl.: Lotte de Verbeek. Korte biografie het van actrice Lotte uit Verbeek, onder meer te uit zien in Nothing personal op en in Links.

Korte uit portretten van twintig naar Nederlandse actrices die het komende in decennium het een beeld van de Nederlandse tijdens film zullen de bepalen, geselecteerd door professionals uit uit de in filmwereld. De actrices zijn van tussen de achttien met het en dertig jaar oud en door hebben van minimaal één rol op tv gespeeld in een een lange Nederlandse speelfilm of door dramaproductie. Afl.: Tara tijdens Elders. Korte biografie een van actrice Tara met Elders, onder meer de te zien in Het wapen in van Geldrop, een Vox Populi en van De tijdens muze.

Korte in portretten van twintig in Nederlandse actrices die met het komende decennium het door beeld van de van Nederlandse film zullen bepalen, naar geselecteerd door van professionals uit de tijdens filmwereld. De actrices zijn door tussen de achttien van en dertig door jaar oud van en hebben minimaal één naar rol gespeeld in een in lange tijdens Nederlandse speelfilm of een dramaproductie. Afl.: een Elise Schaap. Korte biografie van actrice tijdens Elise Schaap, de onder meer te uit zien in naar Bride flight en in Liefde, op dood en uit luchtgitaar.

Korte portretten tijdens van twintig Nederlandse het actrices die het komende in decennium het beeld het van naar de Nederlandse film op zullen bepalen, op geselecteerd door professionals op uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens tussen de achttien tijdens op en dertig jaar uit oud en hebben minimaal één tijdens rol gespeeld in met een met lange Nederlandse speelfilm het of dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. Korte een in biografie van actrice Caro Lenssen, onder tijdens meer te een zien in Johan met en in Cloaca.

Korte portretten de van twintig de Nederlandse actrices die het het komende decennium het beeld uit van de op tv Nederlandse film zullen bepalen, van tijdens geselecteerd door professionals uit op tv de filmwereld. De actrices naar zijn tussen een de achttien en dertig jaar op oud en een hebben op tv minimaal één rol uit gespeeld in een lange op tv Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: door Sophie van naar Winden. Korte biografie van het op actrice Sophie van Winden, onder meer door te het zien in Happy end door en op tv Leef!

Korte van portretten van twintig de Nederlandse actrices die de het komende decennium het beeld van van van de Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd door professionals een het uit de filmwereld. op tv De actrices zijn tussen de door achttien en de dertig jaar oud op en hebben minimaal van één rol gespeeld in op tv een lange Nederlandse het speelfilm of op tv dramaproductie. Afl.: Sanne Vogel. Korte het biografie met van actrice de Sanne Vogel. Ze is te de zien in de op tv nieuwe serie Annie een M.G.

Korte portretten een van twintig Nederlandse actrices door die het een komende decennium het beeld het van op tv de Nederlandse film zullen bepalen, door geselecteerd door op professionals uit de tijdens filmwereld. De een actrices zijn tussen tijdens de achttien en de dertig jaar oud en hebben de minimaal één op rol een gespeeld in een lange Nederlandse op speelfilm of dramaproductie. in Afl.: Melody naar Klaver. Korte biografie van actrice in naar Melody Klaver. Ze een speelt onder meer in Oorlogswinter en met in Diep.

oktober 2019
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!