Programma gemist?

Korte de portretten van twintig Nederlandse actrices van die naar het komende decennium de het beeld in van de Nederlandse film zullen naar bepalen, tijdens geselecteerd door professionals uit de filmwereld. op tv de De actrices zijn tussen door de achttien met en dertig jaar oud door en hebben met minimaal één rol gespeeld in van een lange op tv Nederlandse speelfilm uit of dramaproductie. Afl.: een Bracha van Doesburgh. Korte biografie door van actrice Bracha van het met Doesburgh, onder meer te zien de in Hitte/Harara en door Vet van hard.

Korte op portretten van twintig Nederlandse actrices tijdens die het in komende decennium van het beeld van de Nederlandse naar film zullen bepalen, een op tv geselecteerd door professionals uit de een filmwereld. De tijdens actrices zijn tussen de achttien in en in dertig jaar oud tijdens en hebben minimaal één op tv rol gespeeld op in een lange Nederlandse op speelfilm of tijdens dramaproductie. Afl.: met Caro Lenssen. Korte biografie van het actrice Caro Lenssen, onder de meer tijdens te zien in met Johan en het Cloaca.

Korte door portretten van in twintig Nederlandse actrices die het komende de decennium het beeld het van door de Nederlandse film zullen bepalen, naar geselecteerd door professionals uit uit tijdens de filmwereld. De actrices zijn de tussen met de achttien een en dertig jaar met oud en hebben de minimaal één rol met gespeeld in een lange Nederlandse tijdens speelfilm of dramaproductie. de Afl.: Eva van de een van Wijdeven. Korte biografie van actrice het Eva van de de Wijdeven, onder meer op te zien in een Dunya tijdens & Desie en Het het Schnitzelparadijs.

Korte portretten van door twintig Nederlandse actrices in die een het komende decennium het op tv beeld van van de Nederlandse film zullen tijdens bepalen, geselecteerd door professionals uit van uit de filmwereld. De actrices op zijn tussen de achttien in en tijdens dertig jaar oud van en hebben minimaal één rol een met gespeeld in een lange Nederlandse van speelfilm uit of dramaproductie. Afl.: naar Karina Smulders. Korte de biografie van actrice Karina Smulders, op tv onder meer op tv te zien in naar Bride flight, Wolfsbergen en Wild de uit romance.

Korte uit portretten van een twintig Nederlandse actrices tijdens die het komende decennium het met beeld van van de Nederlandse het film zullen bepalen, van geselecteerd door professionals uit de in filmwereld. De met actrices zijn tussen een de achttien en de dertig jaar in oud en hebben minimaal één rol tijdens gespeeld in op een lange Nederlandse op tv speelfilm of dramaproductie. uit Afl.: Maryam uit Hassouni. Korte biografie van van actrice Maryam Hassouni, de onder meer te zien op tijdens in Dunya & Desie en door Offers.

Korte portretten op van twintig op Nederlandse actrices die het het komende decennium met het beeld van de in Nederlandse film zullen door bepalen, geselecteerd van door professionals uit de van filmwereld. De op actrices zijn tussen de achttien op tv door en dertig jaar oud naar en hebben minimaal één een rol naar gespeeld in een lange Nederlandse uit speelfilm of een dramaproductie. Afl.: Katja Herbers. het Korte biografie van actrice van in Katja Herbers, onder meer uit te zien in De storm met en in Amsterdam.

Korte een portretten van twintig met Nederlandse actrices in die het komende decennium het het beeld van de tijdens Nederlandse film zullen door bepalen, van geselecteerd door professionals een uit de filmwereld. De actrices van zijn op tv tussen de achttien en dertig met jaar oud en hebben een minimaal door één rol gespeeld de in een op tv lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: een Elske Rotteveel. Korte tijdens biografie van actrice de Elske tijdens Rotteveel, onder de meer te zien op tv in Het mysterie de van de sardine en De het fuik.

Korte het portretten van op tv twintig Nederlandse actrices die het met komende decennium het in beeld van de Nederlandse van film zullen het bepalen, geselecteerd door naar professionals uit de de filmwereld. De actrices het zijn tussen de naar achttien en dertig jaar op tv oud uit en hebben minimaal één rol van gespeeld in een van lange met Nederlandse speelfilm of een dramaproductie. Afl.: Maryam uit Hassouni. Korte biografie van actrice in de Maryam Hassouni, onder met meer te zien in met Dunya & Desie op tv en Offers.

Korte portretten van op twintig naar Nederlandse actrices die het het komende op tv decennium het beeld van de Nederlandse een naar film zullen bepalen, geselecteerd door professionals door uit de op tv filmwereld. De naar actrices zijn tussen de de achttien in en dertig jaar naar oud en hebben minimaal door één rol gespeeld in een een tijdens lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. met Afl.: Lotte Verbeek. Korte van biografie van actrice de Lotte Verbeek, in onder meer te zien tijdens in Nothing van personal en uit Links.

Korte portretten uit van naar twintig Nederlandse actrices die het op tv komende van decennium het beeld van de Nederlandse de de film zullen bepalen, geselecteerd door naar professionals uit naar de filmwereld. De in actrices zijn met tussen de achttien en dertig jaar uit oud uit en hebben minimaal het één rol van gespeeld in een lange een Nederlandse speelfilm in of dramaproductie. Afl.: Tara Elders. in Korte biografie in van actrice het Tara Elders, onder meer te door zien in Het de wapen het van Geldrop, Vox Populi en De van op tv muze.

Korte portretten van een op twintig Nederlandse actrices die het op komende tijdens decennium het beeld van de Nederlandse van film het zullen bepalen, tijdens geselecteerd door professionals met uit de filmwereld. De actrices zijn op tv tussen de achttien een en dertig het jaar oud en de hebben minimaal één van rol van gespeeld in een uit lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. tijdens Afl.: Elise Schaap. Korte door biografie naar van actrice door Elise Schaap, onder meer te uit zien in Bride van flight met en in Liefde, dood en uit luchtgitaar.

Korte portretten van tijdens twintig in Nederlandse actrices die het uit komende decennium het de beeld van de het Nederlandse film zullen bepalen, door geselecteerd op tv door professionals uit de filmwereld. tijdens naar De actrices zijn tussen de van achttien en dertig jaar op tv naar oud en hebben minimaal in één rol gespeeld in een tijdens lange in Nederlandse speelfilm of in dramaproductie. Afl.: Caro Lenssen. naar Korte door biografie van actrice op Caro Lenssen, onder meer te in zien in Johan van en van Cloaca.

Korte portretten uit van twintig Nederlandse door actrices die op tv het komende decennium het beeld uit van de Nederlandse van film zullen op bepalen, van geselecteerd door professionals uit in de filmwereld. op tv De actrices zijn tussen de tijdens achttien en dertig jaar van oud en met hebben op tv minimaal één rol de gespeeld in een lange Nederlandse speelfilm op tv of dramaproductie. in Afl.: Sophie van van Winden. Korte biografie van de actrice de Sophie van Winden, onder door meer te zien op tv in Happy de end en naar Leef!

Korte portretten van de het twintig Nederlandse actrices die naar het komende de decennium het beeld van de door Nederlandse film in zullen bepalen, geselecteerd door professionals door uit de door filmwereld. De actrices van zijn tussen door de achttien en naar dertig jaar door oud en hebben minimaal uit één rol gespeeld in met een naar lange Nederlandse speelfilm of naar dramaproductie. Afl.: Sanne in Vogel. Korte biografie van met actrice Sanne Vogel. Ze met is naar te zien tijdens in de nieuwe serie Annie in M.G.

Korte portretten van door twintig Nederlandse in actrices het die het komende decennium het beeld van van de van Nederlandse film de zullen bepalen, door geselecteerd door professionals op tv uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens de tussen de achttien uit en dertig jaar oud en hebben naar minimaal tijdens één rol gespeeld in een door uit lange Nederlandse speelfilm of op tv dramaproductie. Afl.: Melody Klaver. in Korte in biografie van actrice Melody Klaver. Ze tijdens met speelt onder meer in de Oorlogswinter en naar Diep.

april 2019
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord