Programma gemist?

Korte een portretten van twintig Nederlandse actrices met die het komende met decennium het beeld tijdens met van de Nederlandse met film zullen bepalen, geselecteerd naar door professionals uit de op tv filmwereld. De een actrices zijn tussen het de achttien en tijdens dertig jaar oud en met hebben uit minimaal één rol gespeeld in een de de lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: uit Bracha van van Doesburgh. Korte biografie van uit actrice Bracha van het het Doesburgh, onder meer te zien in een op tv Hitte/Harara en Vet van hard.

Korte portretten van met twintig Nederlandse uit actrices een die het komende decennium het beeld naar van de met Nederlandse film de zullen bepalen, op tv geselecteerd door professionals uit het de filmwereld. De actrices van zijn tussen de achttien op tv en tijdens dertig jaar oud het en hebben de minimaal één rol gespeeld in op tv een lange tijdens Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: in Caro Lenssen. Korte de biografie van actrice Caro tijdens Lenssen, onder meer te zien het het in Johan en door Cloaca.

Korte naar portretten van het twintig Nederlandse actrices die het komende op op tv decennium het beeld van de Nederlandse een naar film zullen bepalen, de geselecteerd door professionals met uit de filmwereld. De door actrices zijn tussen de achttien het en dertig uit jaar oud en uit hebben minimaal één van rol op tv gespeeld in een lange Nederlandse de speelfilm of op tv dramaproductie. Afl.: Eva de van de Wijdeven. Korte biografie op tv met van actrice Eva de van de Wijdeven, onder meer tijdens te zien in naar Dunya & Desie uit en Het van Schnitzelparadijs.

Korte een portretten van twintig Nederlandse tijdens actrices de die het komende decennium het een beeld van de de Nederlandse film zullen een bepalen, geselecteerd door door professionals door uit de filmwereld. De actrices zijn tijdens tussen de tijdens achttien en dertig door jaar op oud en hebben minimaal op één rol gespeeld het in een lange Nederlandse speelfilm de of dramaproductie. Afl.: tijdens Karina Smulders. van Korte biografie van actrice het Karina Smulders, onder door meer het te zien in Bride van flight, uit Wolfsbergen en Wild op romance.

Korte door portretten van twintig met Nederlandse actrices die naar het komende decennium in het beeld van van de Nederlandse film een zullen bepalen, geselecteerd op door professionals naar uit de filmwereld. De op tv actrices zijn tussen uit de achttien en dertig jaar uit naar oud en hebben op minimaal één rol gespeeld in in een lange Nederlandse speelfilm uit op tv of dramaproductie. Afl.: Maryam Hassouni. Korte op tv biografie van uit actrice Maryam Hassouni, onder op tv de meer te zien op tv in Dunya & Desie en door Offers.

Korte door portretten van twintig Nederlandse de actrices die het komende de tijdens decennium het beeld van de een Nederlandse film zullen met bepalen, geselecteerd op tv door professionals uit de door filmwereld. van De actrices zijn tussen de achttien uit en dertig jaar naar oud en hebben van minimaal één rol uit gespeeld in een op tv tijdens lange Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: een Katja Herbers. Korte biografie van actrice tijdens op tv Katja Herbers, onder de meer te zien in uit De storm en het Amsterdam.

Korte tijdens portretten van twintig Nederlandse actrices de de die het komende decennium de het beeld op tv van de Nederlandse film zullen een bepalen, geselecteerd de door professionals uit op de filmwereld. De actrices in zijn tussen uit de achttien en het dertig jaar oud met en hebben op minimaal één rol gespeeld het in een lange door Nederlandse speelfilm of tijdens dramaproductie. Afl.: een Elske Rotteveel. Korte biografie een van actrice Elske Rotteveel, onder in meer te zien een in het Het mysterie van de tijdens sardine en De het fuik.

Korte portretten door van naar twintig Nederlandse actrices de die het komende de decennium het beeld van in de Nederlandse een film zullen bepalen, geselecteerd in door professionals uit uit de filmwereld. De actrices zijn in tussen de achttien op tv en op tv dertig jaar oud en hebben het de minimaal één rol de gespeeld in een de lange Nederlandse speelfilm naar of dramaproductie. Afl.: Maryam Hassouni. Korte van biografie van op actrice Maryam Hassouni, uit onder meer te zien door in Dunya & uit Desie met en Offers.

Korte portretten naar van op twintig Nederlandse actrices die een het komende naar decennium het beeld van de Nederlandse op film zullen bepalen, naar in geselecteerd door professionals tijdens uit de filmwereld. De van actrices zijn tijdens tussen de achttien en dertig jaar naar oud van en hebben tijdens minimaal één rol van gespeeld in een lange uit Nederlandse speelfilm of dramaproductie. in Afl.: Lotte het Verbeek. Korte biografie van actrice door Lotte Verbeek, onder naar tijdens meer te zien in Nothing de personal en door Links.

Korte tijdens portretten van op twintig Nederlandse actrices die in het komende decennium het beeld op tv op van de Nederlandse film zullen bepalen, van geselecteerd door op tv professionals uit de filmwereld. van De van actrices zijn tussen uit de achttien en dertig jaar op tv het oud en hebben minimaal één naar rol gespeeld in een op lange Nederlandse speelfilm uit of dramaproductie. Afl.: het met Tara Elders. Korte biografie van actrice uit Tara Elders, onder in meer te zien op tv in Het op tv wapen op van Geldrop, Vox naar Populi en De uit muze.

Korte portretten de van twintig Nederlandse het actrices van die het komende decennium het met beeld tijdens van de Nederlandse tijdens film zullen bepalen, op tv geselecteerd door professionals uit een de filmwereld. De actrices zijn naar tussen de het achttien en dertig het jaar oud het en hebben minimaal met één rol gespeeld in de een in lange Nederlandse speelfilm of dramaproductie. Afl.: tijdens Elise Schaap. Korte op tv biografie van uit actrice Elise Schaap, de onder naar meer te zien in Bride tijdens flight en van in Liefde, in dood en luchtgitaar.

Korte portretten van op tv twintig naar Nederlandse actrices die het komende uit het decennium het beeld van de op Nederlandse film zullen een bepalen, geselecteerd door professionals door uit de op tv filmwereld. De de actrices zijn tussen de tijdens achttien op en dertig jaar oud en hebben uit minimaal door één rol op tv gespeeld in een lange Nederlandse op speelfilm of een dramaproductie. Afl.: Caro een Lenssen. Korte biografie uit van actrice Caro van Lenssen, onder op tv meer te zien in door Johan en naar Cloaca.

Korte het portretten van twintig de Nederlandse actrices die het naar komende decennium het beeld tijdens van de Nederlandse van film zullen bepalen, het op tv geselecteerd door professionals uit de filmwereld. de van De actrices zijn tussen in de achttien en dertig naar jaar oud en in hebben minimaal één het rol gespeeld in tijdens een lange Nederlandse speelfilm de of dramaproductie. Afl.: uit Sophie van Winden. op Korte biografie naar van op tv actrice Sophie van Winden, onder meer op te zien een in Happy end door en een Leef!

Korte portretten op van in twintig Nederlandse actrices die uit het komende decennium het tijdens beeld van de Nederlandse op tv film zullen bepalen, op geselecteerd op tv door professionals uit de tijdens filmwereld. De actrices zijn op tussen de met achttien en dertig met jaar oud en de hebben minimaal één naar rol gespeeld in een het lange Nederlandse de speelfilm of dramaproductie. Afl.: op in Sanne Vogel. Korte biografie van op tv actrice Sanne Vogel. Ze van is te van zien in van de nieuwe tijdens serie Annie M.G.

Korte portretten van tijdens twintig Nederlandse door actrices met die het komende op decennium het beeld van de met Nederlandse film de zullen bepalen, geselecteerd het door professionals uit de van filmwereld. De actrices zijn in tussen de naar achttien en dertig jaar de oud en de hebben minimaal één rol de gespeeld naar in een op lange Nederlandse speelfilm of op dramaproductie. Afl.: Melody van Klaver. Korte uit biografie van actrice Melody Klaver. Ze naar van speelt onder meer in op tv Oorlogswinter en tijdens Diep.

oktober 2017
02-10-2009 23:57

Bracha van Doesburgh

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Bracha van Doesburgh

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 14:53

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

02-10-2009 13:19

Eva van de Wijdeven

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Eva van de Wijdeven

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 22:51

Karina Smulders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Karina Smulders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 15:15

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

01-10-2009 13:15

Katja Herbers

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Katja Herbers

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

30-09-2009 13:20

Elske Rotteveel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elske Rotteveel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 22:51

Maryam Hassouni

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Maryam Hassouni

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

29-09-2009 14:50

Lotte Verbeek

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Lotte Verbeek

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 22:50

Tara Elders

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Tara Elders

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 15:28

Elise Schaap

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Elise Schaap

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

28-09-2009 13:20

Caro Lenssen

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Caro Lenssen

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

26-09-2009 00:15

Sophie van Winden

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sophie van Winden

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 14:50

Sanne Vogel

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Sanne Vogel

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

25-09-2009 13:18

Melody Klaver

Een nieuwe generatie filmactrices - portret - Melody Klaver

Korte portretten van twintig Nederlandse actrices die het komende decennium het beeld van de Nederlandse film zullen bepalen, geselecteerd door professionals uit de filmwereld. De actrices zijn tussen de achttien en dertig jaar oud en hebbe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een nieuwe generatie filmactrices - portret bij Een nieuwe generatie filmactrices - portret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een nieuwe generatie filmactrices - portret. Heb je een uitzending van Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een nieuwe generatie filmactrices - portret gemist

Afl.: Melody Klaver.

Uitzending gemist van Een nieuwe generatie filmactrices - portret? Hier kun je alle uitzendingen van Een nieuwe generatie filmactrices - portret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 02-10-2009 om 23:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord