Programma gemist?

Documentaire op tv over Eliete Paraguaçu uit en Marizelia 'Nega' het Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen door uit tijdens de vissersgemeenschap, die het opnemen met tegen de uit vervuilende naar industrie en lakse in overheid.Meer No Rio met e no Mar, een Portugees voor 'op de op rivier en op op zee!', is de veelzeggende met strijdkreet van de met bewoners van in het eiland Ilha de Maré uit in de Allerheiligenbaai uit in Brazilië. Het de het paradijs waar deze vissersgemeenschap woont, wordt in bedreigd op tv door de activiteiten van Petrobras: in een op tv groot, door de met staat gecontroleerd bedrijf dat gas van en met olie wint rond en op in het eiland. De een visstand daalt in met tijdens de dag en de wateren zijn van verontreinigd. De op documentaire vertelt op tv het verhaal van uit Eliete Paraguaçu en Marizelia naar 'Nega' Carlos op tv Lopes, twee op tv strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap de die het opnemen de tegen de vervuilende op tv industrie en lakse overheid. tijdens Samen met met Marcos met Brandão, jurist van de bond het voor vissers, een starten zij een het volksprotest.Minder

mei 2020
19-07-2016 22:40

2Doc: no Rio en no Mar

2Doc: no Rio en no Mar - 2Doc: no Rio en no Mar

Documentaire over Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tegen de vervuilende industrie en lakse overheid.Meer No Rio e no Mar, Portugees voor 'op de rivier en o...

2Doc: no Rio en no Mar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: no Rio en no Mar bij 2Doc: no Rio en no Mar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: no Rio en no Mar. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: no Rio en no Mar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!