Programma gemist?

Documentaire op tv over Eliete naar Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos een Lopes, twee door strijdbare vrouwen van uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tijdens tegen de door vervuilende de industrie en lakse overheid.Meer No door Rio e no Mar, de Portugees voor op 'op het de rivier en naar op zee!', is de veelzeggende naar strijdkreet van de bewoners het van het eiland op tv door Ilha de Maré met in de Allerheiligenbaai in Brazilië. Het van paradijs in waar deze vissersgemeenschap woont, wordt het van bedreigd door de activiteiten het van Petrobras: een groot, door tijdens de staat uit gecontroleerd bedrijf dat gas uit en olie door wint rond en op met het eiland. De door visstand daalt met met de dag en tijdens de wateren zijn naar verontreinigd. De de documentaire vertelt het verhaal op van tijdens Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' op tv Carlos Lopes, twee de strijdbare vrouwen uit uit de vissersgemeenschap van die het op tv opnemen tegen in de vervuilende industrie en lakse met overheid. het Samen met Marcos Brandão, een jurist van de bond uit voor vissers, op starten zij een in volksprotest.Minder

december 2021
19-07-2016 22:40

2Doc: no Rio en no Mar

2Doc: no Rio en no Mar - 2Doc: no Rio en no Mar

Documentaire over Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tegen de vervuilende industrie en lakse overheid.Meer No Rio e no Mar, Portugees voor 'op de rivier en o...

2Doc: no Rio en no Mar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: no Rio en no Mar bij 2Doc: no Rio en no Mar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: no Rio en no Mar. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: no Rio en no Mar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!