Programma gemist?

Documentaire tijdens over Eliete Paraguaçu en tijdens Marizelia 'Nega' Carlos van Lopes, twee strijdbare uit vrouwen uit de op tv vissersgemeenschap, die het opnemen een tegen de vervuilende door industrie en in lakse overheid.Meer No door Rio de e no Mar, Portugees op voor 'op de rivier met en op op tv zee!', is de een veelzeggende strijdkreet met van de bewoners van het van eiland Ilha met de Maré het in de Allerheiligenbaai in Brazilië. tijdens Het paradijs waar deze met vissersgemeenschap op tv woont, wordt bedreigd door naar de activiteiten op van Petrobras: een groot, tijdens door de staat gecontroleerd uit bedrijf op tv dat gas en van olie wint rond en op op het in eiland. De visstand met daalt met de met dag en de wateren zijn op met verontreinigd. De documentaire vertelt het verhaal op tv van Eliete op tv Paraguaçu op en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee uit strijdbare vrouwen van uit de van vissersgemeenschap die het op opnemen tegen de vervuilende in industrie en lakse overheid. het door Samen met Marcos Brandão, jurist naar van een de bond voor vissers, starten zij door een in volksprotest.Minder

juni 2021
19-07-2016 22:40

2Doc: no Rio en no Mar

2Doc: no Rio en no Mar - 2Doc: no Rio en no Mar

Documentaire over Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tegen de vervuilende industrie en lakse overheid.Meer No Rio e no Mar, Portugees voor 'op de rivier en o...

2Doc: no Rio en no Mar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: no Rio en no Mar bij 2Doc: no Rio en no Mar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: no Rio en no Mar. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: no Rio en no Mar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!