Programma gemist?

Documentaire over Eliete met naar Paraguaçu en Marizelia het 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare op tv vrouwen uit de door vissersgemeenschap, die in het opnemen tegen de vervuilende op op industrie en lakse overheid.Meer No in Rio van e no Mar, met Portugees voor 'op de op tv rivier en op zee!', is het de veelzeggende op strijdkreet van tijdens de bewoners van op tv het eiland Ilha de het Maré in op de Allerheiligenbaai in Brazilië. Het naar paradijs waar deze het op vissersgemeenschap woont, wordt bedreigd door door de activiteiten van door Petrobras: een groot, door door de staat uit gecontroleerd een bedrijf dat gas door en olie wint rond en op tv op in het eiland. De op visstand daalt met de dag met en de wateren in zijn verontreinigd. De documentaire op tv van vertelt het verhaal van door Eliete Paraguaçu het en Marizelia 'Nega' door Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit door de in vissersgemeenschap die het opnemen op tv tegen van de vervuilende industrie en lakse een overheid. naar Samen met Marcos Brandão, jurist uit van een de bond voor vissers, starten uit zij de een volksprotest.Minder

oktober 2020
19-07-2016 22:40

2Doc: no Rio en no Mar

2Doc: no Rio en no Mar - 2Doc: no Rio en no Mar

Documentaire over Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tegen de vervuilende industrie en lakse overheid.Meer No Rio e no Mar, Portugees voor 'op de rivier en o...

2Doc: no Rio en no Mar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: no Rio en no Mar bij 2Doc: no Rio en no Mar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: no Rio en no Mar. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: no Rio en no Mar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!