Programma gemist?

Documentaire over Eliete tijdens Paraguaçu en van Marizelia op tv 'Nega' Carlos Lopes, twee de strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, een die uit het opnemen tegen de met vervuilende van industrie en lakse overheid.Meer No de Rio op e no Mar, Portugees voor 'op door de het rivier en op zee!', met is de veelzeggende op tv strijdkreet van op de bewoners van in het eiland Ilha in de Maré in op tv de Allerheiligenbaai het in Brazilië. Het uit paradijs waar deze uit vissersgemeenschap woont, wordt bedreigd door van de activiteiten het van Petrobras: een een groot, door de staat een gecontroleerd bedrijf naar dat gas en een olie wint rond en naar op het eiland. De de visstand daalt de met de met dag en de in wateren zijn verontreinigd. De door documentaire vertelt het verhaal uit van op Eliete Paraguaçu en Marizelia naar 'Nega' door Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit uit de vissersgemeenschap die een het opnemen tegen door de vervuilende tijdens industrie en lakse overheid. uit Samen uit met Marcos Brandão, jurist van op tv de bond voor door vissers, starten de zij een op tv volksprotest.Minder

maart 2021
19-07-2016 22:40

2Doc: no Rio en no Mar

2Doc: no Rio en no Mar - 2Doc: no Rio en no Mar

Documentaire over Eliete Paraguaçu en Marizelia 'Nega' Carlos Lopes, twee strijdbare vrouwen uit de vissersgemeenschap, die het opnemen tegen de vervuilende industrie en lakse overheid.Meer No Rio e no Mar, Portugees voor 'op de rivier en o...

2Doc: no Rio en no Mar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: no Rio en no Mar bij 2Doc: no Rio en no Mar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: no Rio en no Mar. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: no Rio en no Mar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: no Rio en no Mar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: no Rio en no Mar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: no Rio en no Mar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-07-2016 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!