Programma gemist?

De uit Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd door in op 2009 bekend met door zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips door van musicerende amateurs. op Een het van deze muzikanten is de uit alleenstaande verpleegster op tv Samantha, op YouTube beter bekend op tv onder de van artiestennaam tijdens Princess Shaw. Het is 2014 wanneer naar Kutiman de YouTubevideo van een naar Samantha Shaw vindt en met met behulp van haar stem met het nummer uit Thru You in Too creeërt. Kutiman tijdens maakt remixen van bestaande inhoud door op een YouTube. Samantha Shaw, op tv artiestennaam: Princess Shaw, maakt op dagelijks video's een op haar YouTubekanaal. op De video's het zijn voor haar als therapie in het de haar dagelijkse strijd het te maken tijdens in naar de muziekwereld en tegelijkertijd de in van rekeningen te kunnen betalen. De Amerikaanse het had nooit een kunnen dromen dat naar Kutiman, vanuit Israël, haar door video zou vinden in om daar vervolgens een een viral video naar van te maken. Het met betekent het voor haar naar een manier om gehoord op tv te worden. tijdens Een manier om te naar ontsnappen aan haar een benarde situatie. In tijdens Presenting Princess Shaw volgt een documentairemaker Ido Haar het de zangeres in met haar op pogingen het te op tv maken. Naast Samantha met zijn er nog het andere muzikanten te de zien in de clip. tijdens Enkele van de hen waren echter in niet te spreken van over de remix van in hun creatieve uitspattingen op door het de wereldwijde web. de Kutiman gebruikt in zijn werk namelijk het ongevraagd video's van naar het YouTubers om er vervolgens een eigen op tv de gecomponeerd stuk van te het maken. Hoewel hij van al jaren het zo te werk gaat, roept de het toch de vraag van op: in in hoeverre op heb je intellectueel eigendom een over je op tv eigen video? Zeker in een van snelle wereld waarin niet op met altijd te achterhalen valt wat nu met origineel op tv is. Ondanks dat Kutiman op tv alle deelnemers in de door clip de meer hits heeft bezorgd, met heeft hij uit de meeste aandacht en door views gegenereerd op op zijn eigen kanaal met het een stuk door dat bestaat de uit hun muziek. naar Wie verdient dan uiteindelijk door zeggenschap?

september 2021
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!