Programma gemist?

De door Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in in tijdens 2009 bekend met van zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van naar musicerende op tv amateurs. Een van deze muzikanten de is tijdens de alleenstaande verpleegster Samantha, van op YouTube de beter bekend onder de artiestennaam de met Princess Shaw. Het is 2014 wanneer tijdens Kutiman de een YouTubevideo van Samantha het Shaw vindt en met behulp de van haar het stem het nummer Thru met You de Too creeërt. Kutiman maakt remixen met tijdens van bestaande inhoud op YouTube. Samantha uit Shaw, artiestennaam: tijdens Princess Shaw, maakt de dagelijks van video's op haar YouTubekanaal. van De video's zijn met voor haar als therapie in op haar dagelijkse het strijd het te maken het uit in de muziekwereld en tegelijkertijd de van rekeningen van te kunnen betalen. De Amerikaanse met had nooit kunnen dromen van dat Kutiman, door vanuit Israël, haar het video zou door vinden om daar vervolgens op een op tv viral video van de te maken. Het betekent op tv voor haar een manier in om gehoord te worden. tijdens Een manier om naar te met ontsnappen aan haar in benarde situatie. In Presenting Princess door Shaw door volgt documentairemaker Ido het Haar de zangeres in haar het pogingen het het te maken. Naast Samantha tijdens zijn er in nog andere muzikanten in te zien in uit de clip. Enkele met het van hen waren echter niet op tv te spreken over op tv de het remix van hun creatieve op tv uitspattingen op uit het wereldwijde web. uit Kutiman gebruikt in zijn naar werk namelijk ongevraagd een video's van YouTubers om er van vervolgens een eigen de gecomponeerd uit stuk van te op tv maken. Hoewel hij in al jaren zo van te werk in gaat, roept het toch de uit vraag op: in op hoeverre heb je intellectueel in eigendom over in je door eigen video? Zeker in een door snelle in wereld waarin niet naar altijd te achterhalen valt wat nu uit origineel is. in Ondanks dat in Kutiman alle deelnemers in door de clip uit meer hits heeft bezorgd, uit heeft hij de van meeste aandacht en views op tv gegenereerd een op zijn het eigen kanaal met een naar stuk dat met bestaat uit hun muziek. Wie het verdient dan in uiteindelijk zeggenschap?

november 2019
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!