Programma gemist?

De Israëlische muzikant/kunstenaar naar Kutiman werd in een 2009 bekend uit met zijn mash-ups van door bestaande YouTube-clips van met musicerende amateurs. Een naar van deze muzikanten met door is de alleenstaande verpleegster Samantha, op tijdens op tv YouTube beter bekend onder met de artiestennaam uit Princess Shaw. Het is van 2014 wanneer Kutiman de YouTubevideo een van Samantha een Shaw vindt en met behulp de van haar naar stem het nummer tijdens Thru You naar Too creeërt. Kutiman maakt remixen tijdens van bestaande inhoud door op YouTube. uit Samantha Shaw, naar artiestennaam: Princess tijdens Shaw, maakt dagelijks het video's op haar YouTubekanaal. van De video's zijn voor haar in het als therapie in naar haar dagelijkse strijd de het te maken in de muziekwereld door en tegelijkertijd de met uit rekeningen te kunnen betalen. De Amerikaanse had met van nooit kunnen dromen dat Kutiman, vanuit met Israël, haar video van zou met vinden om het daar vervolgens een viral video van met te in maken. Het betekent de voor haar van een manier om de gehoord te worden. in Een manier om te ontsnappen de aan haar benarde op situatie. In Presenting Princess op door Shaw volgt documentairemaker Ido Haar op de naar zangeres in haar in pogingen het te maken. Naast Samantha uit zijn er nog de op tv andere muzikanten te zien in met de clip. Enkele het van hen het waren echter niet te de spreken de over de remix van hun op creatieve een uitspattingen op het op tv wereldwijde web. op tv Kutiman gebruikt in zijn werk namelijk met ongevraagd video's in van YouTubers naar om er vervolgens het een eigen gecomponeerd stuk van in te maken. Hoewel van het hij al jaren zo te werk naar gaat, roept naar het op tv toch de vraag op: in de hoeverre heb je tijdens intellectueel eigendom over het je eigen video? Zeker van in een de snelle van wereld waarin niet op altijd te achterhalen in valt wat nu origineel is. in Ondanks dat Kutiman door alle deelnemers op tv in de het clip meer hits heeft bezorgd, heeft op hij de van meeste aandacht en tijdens views gegenereerd op uit zijn eigen kanaal met op tv een stuk dat uit bestaat uit tijdens hun muziek. Wie verdient een dan uiteindelijk van zeggenschap?

juni 2020
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!