Programma gemist?

De Israëlische muzikant/kunstenaar door Kutiman tijdens werd in met 2009 bekend met zijn tijdens mash-ups van naar bestaande YouTube-clips van op tv musicerende amateurs. Een van deze muzikanten van is de een alleenstaande verpleegster Samantha, op uit YouTube beter bekend in onder de in artiestennaam Princess Shaw. Het is de door 2014 wanneer Kutiman de YouTubevideo tijdens van uit Samantha Shaw vindt en uit met behulp van haar uit stem het met nummer Thru You Too creeërt. het Kutiman maakt remixen met van bestaande inhoud een op YouTube. uit Samantha Shaw, naar artiestennaam: Princess Shaw, tijdens maakt dagelijks video's op haar tijdens YouTubekanaal. een De video's zijn naar voor haar tijdens als therapie in in haar dagelijkse strijd in het te maken in de van muziekwereld en tegelijkertijd de uit rekeningen door te kunnen betalen. De Amerikaanse had door nooit kunnen dromen van dat op Kutiman, vanuit met Israël, haar video zou de vinden om daar in vervolgens een viral video van van te maken. Het in betekent voor haar in een op tv manier om gehoord te het worden. een Een manier om op te ontsnappen aan haar met benarde situatie. In een Presenting Princess op Shaw volgt documentairemaker Ido Haar de van naar zangeres in haar pogingen de het te maken. Naast Samantha op zijn er nog de andere muzikanten in te zien op tv in de clip. Enkele van in van hen waren echter niet de te spreken het over de remix op van hun creatieve tijdens uitspattingen op het wereldwijde de web. Kutiman een gebruikt in zijn werk op tv namelijk ongevraagd video's naar van YouTubers in om er met vervolgens een eigen door gecomponeerd stuk van te van maken. Hoewel hij al op tv jaren zo naar te werk gaat, roept van het toch een de vraag op: in door hoeverre de heb je intellectueel eigendom over je op eigen video? naar Zeker in op een snelle wereld een waarin niet altijd te op achterhalen uit valt wat nu origineel is. Ondanks het tijdens dat Kutiman alle naar deelnemers in de clip meer op tv hits heeft een bezorgd, heeft hij met de meeste aandacht tijdens en views gegenereerd op tijdens zijn eigen kanaal met naar een een stuk dat bestaat uit de hun het muziek. Wie verdient dan met uiteindelijk zeggenschap?

mei 2021
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!