Programma gemist?

De van Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd door in van 2009 bekend met zijn mash-ups van tijdens bestaande YouTube-clips van door musicerende amateurs. Een een van deze de muzikanten is de alleenstaande tijdens verpleegster Samantha, een op uit YouTube beter bekend onder de artiestennaam van Princess Shaw. Het van is 2014 wanneer Kutiman op tv een de YouTubevideo van Samantha Shaw van vindt en met op tv behulp van van haar stem het nummer door Thru het You Too creeërt. Kutiman van maakt remixen van bestaande door inhoud op YouTube. van Samantha het Shaw, artiestennaam: Princess op tv Shaw, maakt dagelijks een video's op haar YouTubekanaal. De video's de zijn voor op tv haar als therapie op in haar van dagelijkse strijd op het te maken uit in de muziekwereld en tegelijkertijd met de rekeningen te kunnen uit betalen. De op Amerikaanse had nooit op kunnen dromen dat in Kutiman, vanuit Israël, haar door video zou het vinden om een daar vervolgens een in viral video van te maken. door Het betekent voor op tv haar een het manier om gehoord te met worden. een Een manier om te uit ontsnappen aan naar haar benarde situatie. In Presenting het Princess naar Shaw volgt documentairemaker Ido Haar de een zangeres in in haar pogingen de het te maken. Naast Samantha op tv zijn er in nog uit andere muzikanten te zien in in de een clip. Enkele van van hen waren op tv echter niet te spreken over de een remix van hun van met creatieve uitspattingen op het wereldwijde een web. Kutiman gebruikt in naar door zijn werk namelijk ongevraagd video's het van YouTubers om naar er op vervolgens een eigen een gecomponeerd stuk van te maken. Hoewel in hij al door jaren van zo te werk naar gaat, roept het het toch de vraag op: uit in hoeverre heb met je intellectueel eigendom over een je eigen video? Zeker van in een snelle door uit wereld waarin niet het altijd te achterhalen valt wat tijdens nu origineel is. Ondanks van dat naar Kutiman alle tijdens deelnemers in de clip van meer hits de heeft bezorgd, heeft hij de op tv meeste aandacht op tv en views gegenereerd op van zijn eigen naar kanaal met een door stuk dat bestaat uit in hun muziek. Wie tijdens verdient dan op uiteindelijk zeggenschap?

september 2020
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!