Programma gemist?

De Israëlische muzikant/kunstenaar het Kutiman werd in met met 2009 bekend met zijn mash-ups van naar bestaande met YouTube-clips van musicerende amateurs. tijdens Een van deze muzikanten tijdens is de de alleenstaande verpleegster de Samantha, op YouTube beter op bekend onder de artiestennaam het Princess Shaw. Het tijdens is uit 2014 wanneer Kutiman de met YouTubevideo van Samantha het Shaw vindt en met behulp op het van haar stem het nummer een Thru You door Too creeërt. Kutiman maakt een remixen van bestaande inhoud het op YouTube. Samantha door Shaw, artiestennaam: Princess uit Shaw, maakt tijdens dagelijks video's op van haar YouTubekanaal. de De video's zijn voor haar uit als het therapie in haar dagelijkse strijd met op het te maken in de tijdens muziekwereld en tegelijkertijd de de rekeningen te kunnen uit het betalen. De Amerikaanse had nooit kunnen dromen de van dat Kutiman, vanuit Israël, haar tijdens video met zou vinden om daar vervolgens op een viral video van van door te maken. Het betekent voor haar naar op tv een manier om gehoord te worden. uit Een uit manier om te de ontsnappen aan haar benarde situatie. op tv In van Presenting Princess Shaw volgt het documentairemaker Ido op tv Haar de zangeres een in haar pogingen een het te maken. tijdens Naast Samantha zijn er nog op tv andere muzikanten in te met zien in de clip. Enkele een van hen waren het in echter niet te spreken naar over de door remix van hun creatieve naar uitspattingen op het naar wereldwijde web. Kutiman gebruikt een in zijn werk namelijk een ongevraagd video's van naar het YouTubers om er uit vervolgens een eigen gecomponeerd stuk van op tv te maken. op tv Hoewel hij al jaren door met zo te werk van gaat, roept het de toch de vraag op: in van hoeverre heb op tv je intellectueel eigendom over naar je uit eigen video? Zeker in een snelle in een wereld waarin niet het altijd te achterhalen tijdens valt wat nu origineel is. in Ondanks naar dat Kutiman alle het deelnemers in de met clip meer hits heeft bezorgd, van heeft hij de meeste door aandacht op tv en views gegenereerd op zijn tijdens eigen op tv kanaal met een stuk een dat bestaat tijdens uit hun muziek. Wie verdient het dan uiteindelijk het zeggenschap?

januari 2021
18-11-2016 23:05

Docu: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - Presenting Princess Shaw

De Israëlische muzikant/kunstenaar Kutiman werd in 2009 bekend met zijn mash-ups van bestaande YouTube-clips van musicerende amateurs. Een van deze muzikanten is de alleenstaande verpleegster Samantha, op YouTube beter bekend onder de artie...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!