Programma gemist?

Verpleegster een Samantha gebruikt op tv YouTube niet alleen uit om haar zelfgeschreven liedjes op te delen, maar ook als uit videodagboek. Zonder het tijdens te weten met heeft 'Princess Shaw' met een bijzondere in bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New de op Orleans droomt van met een carrière als uit zangeres. Ze gebruikt YouTube het niet alleen om haar uit zelfgeschreven het liedjes te delen, maar de ook als tijdens videodagboek. Zonder het door te weten heeft Princess door Shaw, zoals ze een zich als in artiest noemt, een bijzondere van bewonderaar. De Israëlische muzikant/kunstenaar van Ophir uit Kutiel Kutiman maakt audiovisuele symfonieën. Vijf uit jaar door geleden maakte hij van zijn eerste werk tijdens en dit ging binnen een uit week viral een met meer in dan een op tv miljoen hits. Kutiman bouwt met zijn werk op uit op tv muziekvideoclips die mensen online het zetten in het de hoop ontdekt te op tv tijdens worden. Een van hen door is de alleenstaande naar verpleegster Samantha, uit New Orleans, van die naar onder de artiestennaam de Princess Shaw probeert door het te uit breken. Ze kan onmogelijk weten dat de er aan de in andere uit kant van de wereld iemand het is het die in haar van gelooft en haar talent de herkent. Iemand die op op een het punt staat haar werk tijdens met het een ongekend groot tijdens publiek te delen.Minder

juni 2020
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!