Programma gemist?

Verpleegster de Samantha gebruikt YouTube niet op tv alleen om de haar zelfgeschreven liedjes van te delen, maar ook tijdens als uit videodagboek. Zonder het op tv te weten heeft uit 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster door Samantha op uit New Orleans droomt op van een een carrière als naar zangeres. Ze gebruikt YouTube niet de alleen om door haar zelfgeschreven liedjes in te delen, op tv maar ook als videodagboek. Zonder het een te weten van heeft Princess door Shaw, zoals met ze zich als door artiest noemt, een bijzondere bewonderaar. De de Israëlische muzikant/kunstenaar op tv Ophir Kutiel Kutiman met maakt audiovisuele op symfonieën. Vijf jaar geleden op tv maakte hij tijdens zijn eerste werk en op dit ging binnen een naar op week viral met meer dan een door miljoen hits. Kutiman naar bouwt door zijn werk op een uit muziekvideoclips de die mensen online zetten in in de hoop op tv ontdekt te worden. door Een van hen is de op tv alleenstaande verpleegster Samantha, uit met uit New Orleans, die onder de op artiestennaam Princess de Shaw probeert door naar te op breken. Ze kan onmogelijk op weten dat er met aan de andere kant met van de wereld van iemand is naar die in op tv haar gelooft en haar een talent herkent. in Iemand die op het punt staat in haar op werk met een in ongekend groot publiek van te delen.Minder

oktober 2019
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!