Programma gemist?

Verpleegster Samantha gebruikt de YouTube niet tijdens alleen om door haar zelfgeschreven liedjes te de delen, maar uit ook als videodagboek. Zonder op het te van weten heeft 'Princess Shaw' een tijdens bijzondere bewonderaar.Meer in Verpleegster met Samantha uit New van Orleans droomt van een carrière door als het zangeres. Ze gebruikt YouTube niet alleen het uit om haar zelfgeschreven liedjes op tv te delen, maar ook als tijdens videodagboek. Zonder het een te weten door heeft Princess Shaw, zoals van ze het zich als artiest noemt, een de bijzondere een bewonderaar. De Israëlische muzikant/kunstenaar Ophir op tv een Kutiel Kutiman maakt audiovisuele symfonieën. Vijf een tijdens jaar geleden maakte hij zijn eerste door uit werk en dit ging binnen een het week viral met van in meer dan een miljoen hits. Kutiman op tv met bouwt zijn werk op uit muziekvideoclips de die mensen online een zetten een in de hoop ontdekt door te worden. Een door van hen is op tv de alleenstaande verpleegster Samantha, de uit de New Orleans, die onder in de artiestennaam Princess Shaw uit van probeert door te breken. Ze kan uit in onmogelijk weten dat er aan de met andere kant van van de wereld iemand op het is die in haar gelooft door en naar haar talent herkent. Iemand die op tv op het uit punt staat haar op werk met een ongekend groot met van publiek te delen.Minder

mei 2021
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!