Programma gemist?

Verpleegster de Samantha gebruikt op YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven met liedjes te delen, naar maar ook als met videodagboek. Zonder op tv het te uit weten heeft 'Princess Shaw' tijdens een bijzondere tijdens bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit uit New Orleans droomt in van een carrière als de zangeres. uit Ze gebruikt YouTube op tv niet alleen om haar zelfgeschreven het liedjes te uit delen, maar op ook als videodagboek. Zonder op het te in weten heeft Princess Shaw, zoals naar van ze zich als artiest tijdens noemt, een bijzondere naar bewonderaar. De Israëlische het muzikant/kunstenaar Ophir Kutiel Kutiman maakt tijdens met audiovisuele symfonieën. Vijf jaar geleden maakte tijdens het hij zijn eerste in werk en dit ging binnen een de week viral met door meer dan een van miljoen de hits. Kutiman bouwt zijn werk naar op het uit muziekvideoclips die mensen online op zetten in de door hoop ontdekt door te worden. Een uit van hen is tijdens de in alleenstaande verpleegster Samantha, uit New uit Orleans, die onder op tv de artiestennaam naar Princess Shaw probeert de door te breken. Ze kan uit onmogelijk door weten dat er aan de door andere kant met van de wereld op tv iemand is tijdens die in het haar gelooft en uit haar talent herkent. Iemand het die op het punt met staat haar werk in met een ongekend groot op tv publiek te de delen.Minder

januari 2021
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!