Programma gemist?

Verpleegster in Samantha gebruikt YouTube niet alleen met om haar zelfgeschreven de liedjes de te delen, maar uit ook als videodagboek. een Zonder het te weten heeft door door 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster uit Samantha uit New tijdens Orleans droomt van met een carrière naar als zangeres. Ze in gebruikt YouTube niet het alleen om met haar zelfgeschreven liedjes te de delen, maar op tv ook als videodagboek. Zonder door het uit te weten heeft Princess Shaw, zoals in ze op zich als artiest in noemt, een bijzondere uit bewonderaar. De Israëlische muzikant/kunstenaar Ophir een Kutiel Kutiman maakt van audiovisuele door symfonieën. Vijf op tv jaar geleden maakte hij zijn tijdens eerste van werk en dit van ging binnen een week viral met tijdens meer dan met een miljoen hits. tijdens Kutiman bouwt zijn werk in op uit muziekvideoclips van van die mensen online op tv zetten in de hoop ontdekt een te worden. Een door van hen de is de alleenstaande uit verpleegster Samantha, uit New Orleans, een naar die onder de artiestennaam Princess Shaw uit op probeert door te breken. Ze naar kan onmogelijk weten uit dat er aan de de andere kant door van van de wereld iemand is van die in haar gelooft van en haar talent herkent. door Iemand die op door het op tv punt staat haar van werk met een de ongekend groot op tv publiek te delen.Minder

september 2021
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!