Programma gemist?

Verpleegster Samantha gebruikt op tv YouTube in niet alleen naar om haar zelfgeschreven liedjes een te delen, maar ook als het in videodagboek. Zonder het te van weten heeft 'Princess Shaw' een op bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster tijdens Samantha uit New in Orleans droomt van in een carrière als op tv in zangeres. Ze gebruikt YouTube niet alleen van uit om haar zelfgeschreven liedjes het te delen, maar op ook als videodagboek. Zonder het door te weten heeft uit Princess Shaw, door zoals ze zich als met artiest noemt, met een op tv bijzondere bewonderaar. De door Israëlische muzikant/kunstenaar Ophir naar Kutiel Kutiman maakt audiovisuele symfonieën. Vijf in jaar geleden op tv maakte hij zijn het eerste werk en dit op tv ging door binnen een week viral met uit naar meer dan een miljoen de hits. Kutiman bouwt de zijn werk op uit muziekvideoclips op tv die mensen online in zetten tijdens in de hoop op tv ontdekt te worden. op Een van hen is op tv de alleenstaande verpleegster een Samantha, uit New naar Orleans, in die onder de in artiestennaam Princess Shaw probeert het door te breken. Ze kan het onmogelijk weten de dat er aan de door andere kant de van de wereld het iemand is op tv die in haar het gelooft en met haar talent herkent. Iemand die op op het op tv punt staat haar werk met op tv een ongekend groot door de publiek te delen.Minder

september 2020
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!