Programma gemist?

Verpleegster Samantha op gebruikt YouTube niet uit alleen om haar zelfgeschreven het tijdens liedjes te delen, maar ook het als videodagboek. Zonder het van te weten op tv heeft de 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster tijdens Samantha uit met New Orleans op droomt van een carrière uit als zangeres. van Ze gebruikt YouTube in niet alleen om haar uit zelfgeschreven liedjes te in delen, maar ook in als naar videodagboek. Zonder het te weten heeft op tv naar Princess Shaw, zoals een ze zich als op tv artiest noemt, een bijzondere bewonderaar. op tv De Israëlische muzikant/kunstenaar Ophir uit Kutiel Kutiman in maakt audiovisuele het symfonieën. Vijf jaar van geleden maakte de hij zijn eerste werk en tijdens dit van ging binnen een week viral uit met de meer dan een op miljoen hits. Kutiman bouwt zijn werk in op uit uit muziekvideoclips die mensen online naar zetten in de een hoop ontdekt te op worden. Een van van hen de is de tijdens alleenstaande verpleegster Samantha, naar uit New Orleans, die onder de het artiestennaam Princess in Shaw tijdens probeert door te breken. uit Ze kan onmogelijk weten dat een er aan op de andere uit kant van de wereld tijdens iemand is die in van haar uit gelooft en het haar talent herkent. van Iemand die op het punt staat uit haar werk op met in een ongekend groot naar publiek te delen.Minder

oktober 2021
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!