Programma gemist?

Verpleegster naar Samantha gebruikt YouTube niet alleen uit om het haar zelfgeschreven liedjes te de delen, door maar ook als videodagboek. Zonder het de uit te weten heeft 'Princess Shaw' een in bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster de tijdens Samantha uit New Orleans droomt een van een carrière als naar zangeres. een Ze gebruikt YouTube in niet alleen om op tv haar zelfgeschreven liedjes met te delen, in maar ook als videodagboek. Zonder naar het te weten in heeft Princess Shaw, zoals het door ze zich als artiest op noemt, een bijzondere bewonderaar. De uit Israëlische muzikant/kunstenaar Ophir op Kutiel het Kutiman maakt audiovisuele symfonieën. het Vijf een jaar geleden maakte hij zijn met eerste werk en dit met ging met binnen een week uit viral met meer dan tijdens een miljoen hits. Kutiman de bouwt zijn werk op tv op uit muziekvideoclips van door die mensen online zetten in met de door hoop ontdekt te worden. naar Een van hen is de het alleenstaande verpleegster Samantha, met uit New op tv Orleans, door die onder de een artiestennaam Princess Shaw probeert door door te het breken. Ze kan onmogelijk weten tijdens dat er aan de tijdens andere kant van de de wereld iemand door is die met in naar haar gelooft en door haar talent herkent. Iemand die tijdens op het in punt staat haar werk met het een met ongekend groot publiek tijdens te delen.Minder

juni 2021
20-07-2016 22:40

2Doc: Presenting Princess Shaw

2Doc: Presenting Princess Shaw - 2Doc: Presenting Princess Shaw

Verpleegster Samantha gebruikt YouTube niet alleen om haar zelfgeschreven liedjes te delen, maar ook als videodagboek. Zonder het te weten heeft 'Princess Shaw' een bijzondere bewonderaar.Meer Verpleegster Samantha uit New Orleans droomt va...

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presenting Princess Shaw bij 2Doc: Presenting Princess Shaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presenting Princess Shaw. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presenting Princess Shaw gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presenting Princess Shaw gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presenting Princess Shaw? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presenting Princess Shaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2016 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!