Programma gemist?

Het op is de finale en er op naar zijn nog maar met drie bakkers over. van Voor de signatuuropdracht uit maken de bakkers schuimgebak. een Voor de technische naar opdracht heeft Mary de bakkers op een door recept van van maar één zin het gegeven en verder moeten ze door het zelf uitzoeken. Het de spektakelstuk in maken de bakkers, terwijl in hun familie in zich op het door gazon voor in de tent verzamelt. Wie wordt de een op winnaar?

In de op tv halve finale op is het patisserieweek. Er een zijn nog maar van vier bakkers over. Voor naar de signatuuropdracht mogen het op tv de bakkers hardhandig met boter door omspringen en tijdens naar hartenlust hun een deeg vouwen tot op tv de perfecte de lagen van een in moeilijk Frans bladerdeegkoekje. Bij de technische op opdracht legt Paul tijdens de de lat hoog. Hij van test de naar kundigheid van de bakkers met gebak door een op gistbasis met vruchten en verfijnd naar chocoladewerk. Het op spektakelstuk is de in laatste kans voor de de bakkers om de met een overvloed op van minigebakjes met te bewijzen dat ze een door finaleplaats het verdienen.

Mary en Paul op hebben drie van nieuwe opdrachten bedacht die uit het zijn geïnspireerd op tijdens de tijd van op tv de Tudors toen Hendrik de Achtste van regeerde en van er flamboyante banketten met tijdens indrukwekkende tafelversieringen gehouden in werden. Als een signatuuropdracht de maken de bakkers pasteien. Voor in de technische opdracht met bakken de op bakkers een ongewoon Tudorkoekje. En door als in spektakelstuk maken de op tv bakkers iets van marsepein dat door niet zou misstaan in de op de tafels van op een weelderig op Tudorbanket.

Week zeven met is de dessertweek. De van bakkers in krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, op ze moeten alles met uit een de kast moeten trekken om Mary van en Paul te op imponeren. op tv De technische opdracht is een het ingewikkeld Frans op dessert. En de dessertweek een is compleet op met een soort mousse-marathon in als van spektakelstuk.

Er zijn tijdens nog maar op zeven bakkers met over. Er zijn drie opdrachten waarvoor naar inspiratie uit de op tv natuur op tv wordt gehaald. De naar bakkers mogen alles wat tijdens groeit en bloeit op gebruiken om hun baksels met met de ultieme botanische smaak te van geven. Als in signatuuropdracht mogen de bakkers door met frisse het Citrus smaken met een eigen draai door geven aan hun creatie. Verborgen met onder tijdens de geruite doeken ligt een de gebladerde technische opdracht. Als van botanische spektakelstuk maken van in de bakkers uitbundig gedecoreerde de taarten.

Het is deegweek, met en met de nog op maar acht bakkers over op zijn Mary in en Paul gebrand op op tv perfectie. Bij de signatuuropdracht het is het tijd naar voor een ontbijt, vol het zoetigheid. Bij de van technische opdracht de vraagt Mary het de bakkers om het hoofd uit koel te op houden terwijl van ze maar door weinig tijd en instructies krijgen op voor een op tv klassiek Brits taartje. de Het spektakelstuk maken de bakkers uit van een een verfijnd deeg de dat heel moeilijk naar te maken tijdens is en nog moeilijker van te bakken.

Er met zijn nog maar de negen bakkers over en op voor de allereerste van keer is het op tv beslagweek. Als signatuuropdracht met maken de bakkers een met Britse in favoriet. Het lijkt misschien de eenvoudig, maar de jury door wil met perfectie. De technische opdracht vereist het een vaste met hand voor het uit fijne werk. Fouten maken in is uit uit den boze. Voor het uit het spektakelstuk mogen de bakkers zich op op uit hun eigen versie op van een Spaanse klassieker de storten.

Het op tv is broodweek en Paul Hollywood door de heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. tijdens Voor de met signatuuropdracht maken de bakkers op een zoet naar deeg met de een twist, daarna gaan de op tv op bakkers voor de technische de opdracht aan met de slag zonder oven tijdens en met de een summier recept. Bij het het spektakelstuk de moeten de bakkers drie verschillende soorten door meel op gebruiken.

De naar bakkers krijgen drie door koekopdrachten. De signatuuropdracht is op tv het op tv maken van 24 identiek naar versierde koekjes. De technische opdracht met vereist perfect spuitwerk. naar Als spektakelstuk maken het de bakkers een een koekbouwwerk te maken met dat op tv iets vertelt over de een bakkers.

Vanaf van vandaag zendt uit Omroep Max het zevende seizoen de van The Great British tijdens Bake de Off uit. In door verband met de uit huldiging van de Oranjevrouwen vanavond op wordt de eerste door van aflevering van dit nieuwe uit seizoen al om 14.05 tijdens uur met uitgezonden. De overige afleveringen van naar deze culinaire wedstrijd een voor amateurbakkers uit wordt vanaf morgen iedere werkdag van om 19.00 uur het uitgezonden het als opwarmertje voor het de nieuwe door seizoen van Heel Holland Bakt, dat uit over door een maand van start naar gaat. Mel met Giedroyc en Sue Perkins met introduceren opnieuw een dozijn van gepassioneerde amateurbakkers die het het tegen in elkaar opnemen in uit een bakwedstrijd waarin in hun verschillende bakkwaliteiten getest zullen uit uit worden. Mary Berry een en Paul Hollywood tijdens zetelen in de jury en in verzinnen de opdrachten. tijdens Voor naar hun eerste uitdaging moeten naar de deelnemers een klassieke Britse uit de taart klaarmaken en daarna volgt een uit erg uit moeilijke spongecake.

De drie door bakkers die de finale tijdens van in The Great British Bake Off tijdens hebben gehaald hebben tijdens van zich een weg gebaand door 27 tijdens bakopdrachten door en hebben bewezen op dat ze elke baktechniek die de op tv er maar bestaat in onder de knie een kunnen krijgen. Ze zijn in nog drie uit opdrachten van de trofee verwijderd. uit Máár het dat zijn drie heel lastige opdrachten. tijdens Voor de signatuuropdracht uit moeten de het bakkers een de klassieke deegtechniek gebruiken die door normaal één dag van kost, maar de een bakkers hebben door nu drie uur de tijd. het op De technische opdracht moeten op tv de drie bakkers tijdens wederom zonder naar recept tot een goed op einde brengen. Bij het laatste van spektakelstuk draait op alles om perfect biscuitdeeg, in op tv karamel, soezendeeg en door petit fours. De drie in bakkers barsten allemaal van het het talent, naar maar wie naar wordt de winnaar van The naar Great British op tv Bake Off?

De van vier halvefinalisten gaan in op tv de een-na-laatste het aflevering van dit seizoen met aan de naar slag met patisserie. Ze door maken door als signatuuropdracht twee verschillende soorten tijdens baklava. De met smaak mogen ze door zelf kiezen, maar ze moeten uit wel uit krokante, door flinterdunne met laagjes perfect uitgestrekt filodeeg met bestaan. Als door technische opdracht maken de door bakkers een de Duitse Schichttorte. Dit door is een taart die door in meerdere op tv fases onder de op tv gril gebakken wordt tot er een twintig lagen biscuitdeeg tijdens in op tv allerlei kleuren ontstaan. Als spektakelstuk de maken de bakkers een twee tussengerechten uit waarvoor ze zoveel uit mogelijk vaardigheden tijdens en technieken mogen gebruiken als een de ze maar kunnen.

Het met is de kwartfinale! naar Er zijn nog het maar vijf bakkers over en uit dus wordt op de lat nog hoger het gelegd. met Als signatuuropdracht tijdens maken de bakkers door verrijkte zoete vruchtenbroden. De technische op opdracht brengt de bakkers het naar op tv hun uiterste grenzen. Ze moeten met een Oost-Europese kruising uit naar tussen brood en cake de maken, gevuld met verborgen naar slierten kaneel en walnoten. door een Als spektakelstuk maken de bakkers tot op slot twee op soorten uit donuts.

Deze week gaan de de bakkers uit aan door de slag met uit allerlei soorten deegpakketjes. een In de signatuuropdracht het moeten de overgebleven bakkers hartige pakketjes tijdens de maken, variërend van wellingtons tot in samosa's. op tv De technische opdracht is het het maken van kouign amann, van een naar deegpakketje, waarvan geen enkele op thuisbakker de ooit gehoord heeft. Tot slot maken met de met bakkers als de spektakelstuk twee soorten uit eclairs, waarmee ze hopen een plek in in de kwartfinale tijdens van te met bemachtigen.

De bakmarathon is met over de helft! van Wie tijdens van de overgebleven bakkers maakt op de beste tijdens Europese taart? van De signatuuropdracht is van het maken van een taart het met gistdeeg. Dat de blijkt een lastige het combinatie op van cake en brood. De het uit technische opdracht is de een Zweedse prinsesstårta. op tv Deze prinsessentaart is heel met gecompliceerd en moet binnen twee met uur en één tijdens kwartier worden gemaakt. een Voor het van spektakelstuk moeten op de bakkers een op tv hedendaagse versie naar maken van de Hongaarse uit dobostaart met veel op tv karamel.

oktober 2017
18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

11-08-2017 19:00

Deegweek

The Great British Bake Off - Deegweek

Het is deegweek, en met nog maar acht bakkers over zijn Mary en Paul gebrand op perfectie. Bij de signatuuropdracht is het tijd voor een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de technische opdracht vraagt Mary de bakkers om het hoofd koel te houden ...

10-08-2017 19:00

Beslagweek

The Great British Bake Off - Beslagweek

Er zijn nog maar negen bakkers over en voor de allereerste keer is het beslagweek. Als signatuuropdracht maken de bakkers een Britse favoriet. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de jury wil perfectie. De technische opdracht vereist een vas...

09-08-2017 19:00

Broodweek

The Great British Bake Off - Broodweek

Het is broodweek en Paul Hollywood heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers een zoet deeg met een twist, daarna gaan de bakkers voor de technische opdracht aan de slag zonder oven en met een ...

08-08-2017 19:00

Koekweek

The Great British Bake Off - Koekweek

De bakkers krijgen drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is het maken van 24 identiek versierde koekjes. De technische opdracht vereist perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken de bakkers een koekbouwwerk te maken dat iets vertelt ove...

07-08-2017 14:05

Seizoen 7: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Seizoen 7: The Great British Bake Off

Vanaf vandaag zendt Omroep Max het zevende seizoen van The Great British Bake Off uit. In verband met de huldiging van de Oranjevrouwen vanavond wordt de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen al om 14.05 uur uitgezonden. De overige aflev...

04-08-2017 19:00

De finale

The Great British Bake Off - De finale

De drie bakkers die de finale van The Great British Bake Off hebben gehaald hebben zich een weg gebaand door 27 bakopdrachten en hebben bewezen dat ze elke baktechniek die er maar bestaat onder de knie kunnen krijgen. Ze zijn nog drie opdra...

03-08-2017 16:05

Patisserie - halve finale

The Great British Bake Off - Patisserie - halve finale

De vier halvefinalisten gaan in de een-na-laatste aflevering van dit seizoen aan de slag met patisserie. Ze maken als signatuuropdracht twee verschillende soorten baklava. De smaak mogen ze zelf kiezen, maar ze moeten wel uit krokante, flin...

02-08-2017 19:05

Verrijkt deeg

The Great British Bake Off - Verrijkt deeg

Het is de kwartfinale! Er zijn nog maar vijf bakkers over en dus wordt de lat nog hoger gelegd. Als signatuuropdracht maken de bakkers verrijkte zoete vruchtenbroden. De technische opdracht brengt de bakkers naar hun uiterste grenzen. Ze mo...

01-08-2017 19:05

Deegpakketjes

The Great British Bake Off - Deegpakketjes

Deze week gaan de bakkers aan de slag met allerlei soorten deegpakketjes. In de signatuuropdracht moeten de overgebleven bakkers hartige pakketjes maken, variërend van wellingtons tot samosa's. De technische opdracht is het maken van kouign...

31-07-2017 19:05

Europese taarten

The Great British Bake Off - Europese taarten

De bakmarathon is over de helft! Wie van de overgebleven bakkers maakt de beste Europese taart? De signatuuropdracht is het maken van een taart met gistdeeg. Dat blijkt een lastige combinatie van cake en brood. De technische opdracht is een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord