Programma gemist?

Het een is tijd voor de grote op finale uit van The Great uit British Bake Off. We begonnen met in twaalf thuisbakkers. uit Nu zijn er op tv nog een drie over, maar er kan er tijdens maar één de met winnaar worden op tv van The op Great British uit Bake Off van tijdens 2017. In de finale geven een Paul Hollywood en uit Prue door Leith drie opdrachten tijdens die elk aspect van de vaardigheden tijdens van de thuisbakkers in op tijdens de proef stellen. In de uit laatste signatuuropdracht de moeten de thuisbakkers naar weer brood bakken. het Het het wordt lastig, want ze moeten het zowat een hele bakkerswinkel uit vol broden bakken. van In de naar technische opdracht door heeft Prue door van een simpel koekje een lastige van klus gemaakt. een Terwijl de familie en van naar vrienden van de thuisbakkers zich op het de uit laatste dag buiten de op tent verzamelen, hebben de het finalisten uit nog één laatste opdracht: met een verfijnd, gelaagd, elegant op tv een patisserie-spektakelstuk waarmee ze de titel in kunnen tijdens winnen.

Het met is de halve finale van tijdens The Great British in Bake de Off en het de 4 overgebleven thuisbakkers willen de allemaal wanhopig met graag een plek in de met finale op verdienen! De overgebleven op tv thuisbakkers weten dat met ze maar 3 een opdrachten verwijderd een zijn van de op belangrijkste dag van van hun bakleven. Eerst in komt de signatuuropdracht op en daarbij kan niemand gaan zitten naar een soezen, want de bakkers worden aan door het in werk gezet om 24 de heerlijke tijdens soesjes te maken. uit Prue heeft voor het haar eerste halve finale een een ingewikkelde technische een opdracht bedacht waar niemand de blij van wordt. met Daarnaast moeten ze aan het de slag met de een spektakelsculptuur naar van meringue waar de een het thuisbakkers hopelijk niet van naar gaan schuimbekken. Wie van heeft de een vaardigheden om de Bake Off-finale te het halen en wie tijdens met moet de tent een verlaten?

Het is het de week van de de door vergeten baksels, dus de 5 de thuisbakkers naar gaan terug in de tijd om een een de strijd aan in te gaan met onbekende met recepten. Prue en uit Paul hebben met 3 opdrachten bedacht die de thuisbakkers met op tijdens de proef stellen bij 3 naar heel verschillende een baksels. de Er is een het hartig-zoete signatuuropdracht. Paul wil aan door de drank in bij de in technische opdracht en naar met een plaats met in de halve finale op het met naar spel wil iedereen indruk maken. het Bij de laatste opdracht met tijdens moeten de thuisbakkers aan de met slag met een ingewikkeld naar spektakelstuk de dat ooit naar de tafels van de hogere kringen het sierde. Wie van maakt er baksels in om nooit op tv te vergeten en met wie bakt er het niets van?

In met week 7 van met The Great British uit Bake Off het zijn er nog maar tijdens zes thuisbakkers over. En voor op de allereerste in keer de bij de Bake Off naar is het Italiaanse week! Prue uit een en Paul hebben 3 Italiaanse het opdrachten in om de overgebleven een thuisbakkers te testen. Er is een op op Siciliaanse signatuuropdracht waar de bakkers in het warm van in krijgen. Het zal erom tijdens met spannen wie de bedrieglijk ingewikkelde technische naar opdracht op tv overleeft. Tot slot worden in er bij het een ingewikkeld spektakelstuk op de hoogste temperaturen in ooit in de door tent gemeten. Wie houdt van het hoofd koel en op tv wordt de met meesterbakker? op tv En voor wie tijdens is het addio?

Het op is pasteiweek. Juryleden uit Prue Leith en van Paul Hollywood hebben 3 naar lastige opdrachten verzonnen de die op tv het uiterste zullen de vergen van de in vaardigheden van de 7 overgebleven de bakkers. Bij tijdens de hartige signatuuropdracht moeten tijdens ze indruk maken de met stijl op én smaak. Daarna door volgt een gelaagde op technische opdracht. Sandi uit gaat naar het buitenland in om te ontdekken van hoe door sommige naar ongewone gebruiken een uit klassiek gebakken versnapering ontstaan uit de is. Tot slot volgt er een door op ambitieuze laatste opdracht. tijdens De thuisbakkers worden tot het op uiterste gedreven met een tijdens traditionele door pastei. Ze zijn over een de helft op tv van de competitie en de tijdens op overgebleven thuisbakkers beginnen te geloven dat op tijdens ze kunnen winnen. Wie krijgt van de felbegeerde titel van de meesterbakker en uit wie moet de Bake Off-tent uit met verlaten?

In week van 5 van storten de 8 een resterende thuisbakkers zich op uit desserts. Prue en Paul in willen met perfectie bij de het 3 opdrachten die door ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie naar wordt bij uit de signatuuropdracht het de lievelingetje van de op tv klas met de gestoomde op tv op tv Britse schoolfavoriet? Sandi met keert terug naar haar oude met universiteit, Cambridge, om tijdens meer over de een geschiedenis van het beroemde de dessert naar van de universiteit te leren. in Er volgt een uit technische door opdracht in door etappes waarbij alles op door tijd aankomt. En het als laatste is er een van gelaagd spektakelstuk waarmee op een niet gerommeld mag worden. Welke thuisbakkers uit zullen Prue tijdens en Paul in zo verrassen dat ze op hun plek in een de tent in behouden en wie de moet er naar de huis?

Het is week met 4 van The op tv Great British Bake door Off en in er zijn nog maar een 9 uit thuisbakkers over. Voor de in allereerste keer bij op de tijdens Bake Off is het karamelweek. Prue de met en Paul hebben 3 naar kleverige opdrachten in om de overgebleven thuisbakkers te testen. uit De signatuuropdracht de is miljonair waardig; superzoet door en rijk het van smaak. het Vervolgens mogen de thuisbakkers van hun op wafelijzers onderbinden. In de door technische opdracht steken ze namelijk in de Noordzee over door naar door Nederland. En uiteindelijk een op tv spektakelstuk dat op zo zoet is dat een het in je uit geheugen blijft plakken. Drie door opdrachten. Drie kansen uit om op meesterbakker te worden. uit Drie kansen om een afscheid naar van op tv de tent te in voorkomen.

In de in derde aflevering van op The Great British Bake uit een Off is het broodweek. De door tien in overgebleven thuisbakkers hebben Paul Hollywood naar en uit Prue Leith veel te op bewijzen. Deze week krijgen ze met van drie lastige opdrachten op voorgeschoteld: theebroodjes als signatuuropdracht, en door nou maar hopen dat een ze niet van instorten onder de naar druk, een dubbellaagse technische door opdracht die je met terugvoert naar vroegere de tijden en met het met meest ambitieuze spektakelsculptuur uit ooit in de broodweek. Er kan door er in maar één meesterbakker worden de en één van de op tv thuisbakkers moet de het tent uit voorgoed verlaten.

Het is koekweek in bij de The Great British Bake Off een en er zijn het tijdens nog elf thuisbakkers een over. Welke koekenbakker op heeft het deze week zwaar bij door de drie nieuwe op een opdrachten die Paul en Prue uit hebben van bedacht? Bij de sandwichkoekjesopdracht in proberen de thuisbakkers koekjes te in combineren van met een geweldige vulling. En door Paul de heeft een technische opdracht in die nog nooit iemand tijdens geprobeerd heeft. Als door afsluiting het moeten de thuisbakkers van een spektakelstuk maken dat misschien de wel tijdens kinderspel lijkt, maar tijdens het bepaald door niet is. Drie opdrachten. Drie door kansen op om meesterbakker te worden. Drie kansen naar van om een afscheid van het de tent te door voorkomen.

Omroep MAX op tv zendt vanaf vanavond seizoen van acht een van The Great British door Bake een Off uit. Het programma is het uit origineel van van Heel Holland Bakt. Dit van seizoen kent met een gloednieuw presentatieduo: naar Noel Fielding en Sandi met Toksvig. naar Jurylid Paul Hollywood beoordeelt alle van baksels met de zijn van nieuwe collega Prue Leith. naar The Great British Bake Off op tv is vanaf vanavond van wekelijks om de 20:30 uur door op NPO 1 een te zien. De Bake Off de begint met de taartweek uit tijdens en de thuisbakkers mogen helemaal de los met op tv een fruitige signatuuropdracht. tijdens Daarna geeft Prue haar eerste de technische in opdracht. Als op tv laatste opdracht krijgen ze een het allerlastige met spektakelstuk dat ooit op in week één in door de Bake Off-tent gegeven de is.

Het in is de finale tijdens en er uit zijn nog maar op drie bakkers over. Voor een de signatuuropdracht uit maken de bakkers schuimgebak. Voor in de tijdens technische opdracht heeft Mary de op tv bakkers een een recept van maar één zin door gegeven en verder op tv een moeten ze het zelf uitzoeken. Het op spektakelstuk uit maken de bakkers, terwijl hun een familie zich een op het door gazon voor de de tent verzamelt. Wie wordt de naar uit winnaar?

In de met halve finale is met het een patisserieweek. Er zijn nog maar tijdens vier een bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen door het de bakkers hardhandig met boter door omspringen van en naar hartenlust hun deeg vouwen op tv op tot de perfecte lagen van uit een moeilijk Frans bladerdeegkoekje. op tv Bij de het technische van opdracht legt Paul de door lat hoog. Hij test met de kundigheid van de van van bakkers met gebak op gistbasis een met vruchten de en verfijnd naar chocoladewerk. Het spektakelstuk is van de laatste kans voor de de bakkers met om met een overvloed van het minigebakjes te een bewijzen dat ze een naar finaleplaats tijdens verdienen.

Mary en Paul in hebben drie nieuwe door opdrachten bedacht naar die zijn geïnspireerd op de op de tijd van de Tudors toen in Hendrik de op Achtste regeerde de en er flamboyante banketten naar met indrukwekkende tafelversieringen gehouden uit de werden. Als signatuuropdracht op maken de bakkers pasteien. Voor de tijdens technische opdracht op tv bakken de het bakkers een ongewoon het Tudorkoekje. En de als spektakelstuk maken in de bakkers iets van marsepein dat van niet zou misstaan door op de een tafels van een weelderig tijdens op tv Tudorbanket.

Week het zeven is de uit dessertweek. De bakkers van krijgen een signatuuropdracht van voorgeschoteld, ze moeten tijdens alles uit de kast in moeten trekken om in Mary en Paul het te imponeren. De technische op tv van opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. op een En de dessertweek is op compleet met een soort mousse-marathon een als tijdens spektakelstuk.

Er een zijn nog maar zeven bakkers naar over. Er zijn in drie opdrachten waarvoor tijdens inspiratie uit de met natuur wordt gehaald. uit een De bakkers mogen het alles wat groeit en bloeit gebruiken van om hun baksels tijdens de ultieme botanische het smaak te op tv geven. Als signatuuropdracht mogen met het de bakkers met frisse Citrus smaken naar een het eigen draai geven aan hun op van creatie. Verborgen onder op de geruite doeken ligt naar een gebladerde technische opdracht. Als door botanische spektakelstuk maken het de bakkers uitbundig uit de gedecoreerde taarten.

december 2018
09-08-2018 20:35

Finale: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Finale: The Great British Bake Off

Het is tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van The Great British Bake Off van 2017. In de finale geven Paul Ho...

02-08-2018 20:35

Patisserie

The Great British Bake Off - Patisserie

Het is de halve finale van The Great British Bake Off en de 4 overgebleven thuisbakkers willen allemaal wanhopig graag een plek in de finale verdienen! De overgebleven thuisbakkers weten dat ze maar 3 opdrachten verwijderd zijn van de bel...

26-07-2018 20:30

Vergeten baksels

The Great British Bake Off - Vergeten baksels

Het is de week van de vergeten baksels, dus de 5 thuisbakkers gaan terug in de tijd om de strijd aan te gaan met onbekende recepten. Prue en Paul hebben 3 opdrachten bedacht die de thuisbakkers op de proef stellen bij 3 heel verschillende b...

19-07-2018 20:35

Italiaanse gerechten

The Great British Bake Off - Italiaanse gerechten

In week 7 van The Great British Bake Off zijn er nog maar zes thuisbakkers over. En voor de allereerste keer bij de Bake Off is het Italiaanse week! Prue en Paul hebben 3 Italiaanse opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. Er...

12-07-2018 20:35

Pastei

The Great British Bake Off - Pastei

Het is pasteiweek. Juryleden Prue Leith en Paul Hollywood hebben 3 lastige opdrachten verzonnen die het uiterste zullen vergen van de vaardigheden van de 7 overgebleven bakkers. Bij de hartige signatuuropdracht moeten ze indruk maken met st...

05-07-2018 20:35

Desserts

The Great British Bake Off - Desserts

In week 5 storten de 8 resterende thuisbakkers zich op desserts. Prue en Paul willen perfectie bij de 3 opdrachten die ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie wordt bij de signatuuropdracht het lievelingetje van de klas met de gestoomde Brit...

14-06-2018 20:35

Karamel

The Great British Bake Off - Karamel

Het is week 4 van The Great British Bake Off en er zijn nog maar 9 thuisbakkers over. Voor de allereerste keer bij de Bake Off is het karamelweek. Prue en Paul hebben 3 kleverige opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. De si...

07-06-2018 20:35

Brood

The Great British Bake Off - Brood

In de derde aflevering van The Great British Bake Off is het broodweek. De tien overgebleven thuisbakkers hebben Paul Hollywood en Prue Leith veel te bewijzen. Deze week krijgen ze drie lastige opdrachten voorgeschoteld: theebroodjes als ...

31-05-2018 20:35

Koek

The Great British Bake Off - Koek

Het is koekweek bij The Great British Bake Off en er zijn nog elf thuisbakkers over. Welke koekenbakker heeft het deze week zwaar bij de drie nieuwe opdrachten die Paul en Prue hebben bedacht? Bij de sandwichkoekjesopdracht proberen de th...

24-05-2018 20:35

Terug: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Terug: The Great British Bake Off

Omroep MAX zendt vanaf vanavond seizoen acht van The Great British Bake Off uit. Het programma is het origineel van Heel Holland Bakt. Dit seizoen kent een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Jurylid Paul Hollywood be...

18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord