Programma gemist?

Het een is de in finale en er zijn een nog maar uit drie bakkers over. Voor in de signatuuropdracht maken de met bakkers schuimgebak. op tv Voor de een technische opdracht heeft Mary de bakkers in een recept van het op maar één zin het gegeven en verder met moeten ze het het zelf uitzoeken. Het spektakelstuk maken naar de bakkers, terwijl de hun familie de zich op het gazon een voor op tv de tent verzamelt. Wie wordt de een van winnaar?

In de halve van finale in is het uit patisserieweek. Er zijn nog maar vier van bakkers over. Voor de de van signatuuropdracht mogen de bakkers naar hardhandig op met boter omspringen en naar hartenlust op hun tijdens deeg vouwen tot de perfecte in een lagen van een moeilijk Frans het bladerdeegkoekje. Bij de tijdens technische opdracht legt Paul op tv de lat een hoog. Hij test naar de kundigheid het van de op bakkers met gebak het op gistbasis met vruchten en verfijnd op door chocoladewerk. Het spektakelstuk is in de laatste kans voor het de in bakkers om met een door overvloed van minigebakjes te bewijzen tijdens dat ze een een finaleplaats uit verdienen.

Mary en uit Paul uit hebben drie nieuwe op opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd van op de met tijd van de in Tudors toen op tv Hendrik de Achtste regeerde en door er flamboyante banketten met het door indrukwekkende tafelversieringen gehouden de werden. Als signatuuropdracht op tv maken de bakkers pasteien. Voor met de technische in opdracht bakken de bakkers in een ongewoon Tudorkoekje. En op tv als spektakelstuk maken op de bakkers in iets van van marsepein dat niet zou uit misstaan tijdens op de tafels van de een weelderig het Tudorbanket.

Week zeven is met de dessertweek. het De bakkers krijgen een op tv van signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit uit de kast een moeten trekken om Mary met en Paul de te imponeren. een De technische uit opdracht is een ingewikkeld Frans uit dessert. En op de dessertweek het is compleet met een soort mousse-marathon uit als het spektakelstuk.

Er zijn nog de maar in zeven bakkers met over. Er zijn drie op opdrachten waarvoor inspiratie naar uit de natuur wordt gehaald. in De bakkers van mogen alles door wat groeit en bloeit gebruiken het om hun baksels door de ultieme botanische naar smaak te geven. uit de Als signatuuropdracht mogen met de bakkers met een frisse Citrus smaken een een eigen draai geven aan hun een de creatie. Verborgen onder de geruite een doeken ligt een gebladerde een technische opdracht. in Als botanische met spektakelstuk maken de een bakkers uitbundig gedecoreerde door taarten.

Het van is deegweek, en naar met nog maar acht bakkers een over zijn van Mary en Paul op tv gebrand op perfectie. Bij de de tijdens signatuuropdracht is op tv het tijd voor een op tv ontbijt, vol zoetigheid. Bij de op met technische opdracht vraagt Mary de bakkers op tv om uit het hoofd koel te de houden terwijl ze maar uit weinig in tijd en instructies op tv krijgen voor een de klassiek Brits taartje. Het de spektakelstuk maken de met bakkers van een met verfijnd deeg van dat heel moeilijk te de maken op is en nog moeilijker te van bakken.

Er in zijn nog maar negen bakkers in over en voor met de de allereerste keer is het beslagweek. tijdens Als signatuuropdracht maken door de bakkers op tv een Britse favoriet. Het op lijkt misschien van eenvoudig, uit maar de jury in wil perfectie. De technische de opdracht vereist op een vaste hand op tv voor het fijne werk. op Fouten maken is uit den op tv boze. Voor tijdens het spektakelstuk van mogen de bakkers zich op door hun naar eigen versie van het een Spaanse het klassieker storten.

Het tijdens is broodweek en Paul een Hollywood heeft drie uiterst van lastige op tv opdrachten bedacht. Voor de met signatuuropdracht maken de met bakkers een zoet door deeg van met een twist, daarna gaan de de bakkers naar voor de technische opdracht uit aan tijdens de slag zonder oven en met de een summier het recept. Bij op tv het spektakelstuk moeten de de bakkers drie verschillende soorten op van meel gebruiken.

De uit bakkers krijgen drie koekopdrachten. met De signatuuropdracht is in het maken van 24 tijdens identiek versierde koekjes. een De technische in opdracht vereist met perfect spuitwerk. Als spektakelstuk van maken in de bakkers een koekbouwwerk te een maken dat uit iets vertelt het over de bakkers.

Vanaf van vandaag zendt op Omroep Max het zevende het seizoen van tijdens The Great British Bake Off uit. met In verband met door het de huldiging van de naar Oranjevrouwen vanavond het wordt de eerste aflevering tijdens van dit nieuwe seizoen op tv al om de 14.05 uur uitgezonden. een De overige afleveringen de van deze culinaire het wedstrijd voor amateurbakkers een wordt vanaf morgen iedere werkdag tijdens om 19.00 uur van tijdens uitgezonden als opwarmertje voor het nieuwe de seizoen van Heel tijdens Holland Bakt, van dat over een op maand van start door gaat. Mel Giedroyc en Sue door Perkins introduceren opnieuw het een een dozijn gepassioneerde amateurbakkers die een het met tegen elkaar opnemen in een op tv bakwedstrijd naar waarin hun verschillende bakkwaliteiten getest zullen op tv worden. Mary Berry de op tv en Paul Hollywood zetelen in de in jury en verzinnen in de opdrachten. Voor het in hun eerste uitdaging moeten de deelnemers op uit een klassieke Britse van taart klaarmaken en daarna volgt een de erg in moeilijke spongecake.

De drie bakkers een die de finale door van The door Great British door Bake Off hebben in gehaald hebben zich met een weg gebaand door met 27 bakopdrachten en hebben door bewezen op dat ze elke uit baktechniek die er maar bestaat tijdens in onder de knie van kunnen krijgen. Ze zijn uit nog drie opdrachten een van de op tv trofee verwijderd. Máár uit dat zijn drie heel lastige de opdrachten. Voor de van signatuuropdracht moeten de bakkers tijdens een door klassieke deegtechniek gebruiken die uit normaal naar één dag kost, maar de uit bakkers hebben nu het drie uit uur de tijd. De technische het opdracht moeten in de drie bakkers wederom naar zonder naar recept tot een goed door einde brengen. Bij het laatste uit spektakelstuk op tv draait alles om het perfect biscuitdeeg, op tv karamel, soezendeeg en de petit fours. De drie een bakkers barsten een allemaal van het het talent, maar wie wordt de winnaar naar van The door Great British Bake met Off?

De vier halvefinalisten tijdens gaan met in de uit een-na-laatste aflevering van dit in seizoen aan de slag met met patisserie. van Ze maken als op tv signatuuropdracht twee op verschillende soorten baklava. in De smaak mogen ze zelf kiezen, uit maar ze moeten de wel uit krokante, een flinterdunne op laagjes perfect uitgestrekt filodeeg naar bestaan. op Als technische opdracht maken de bakkers het door een Duitse Schichttorte. Dit het is een een taart die in meerdere fases onder door de gril gebakken de het wordt tot er twintig met lagen biscuitdeeg in door allerlei kleuren de ontstaan. Als spektakelstuk maken uit de bakkers twee tussengerechten op waarvoor het ze zoveel mogelijk naar vaardigheden en technieken mogen gebruiken door als het ze maar kunnen.

Het is de tijdens kwartfinale! Er zijn een nog maar vijf met bakkers over met en dus in wordt de lat nog met hoger gelegd. Als signatuuropdracht op maken in de bakkers verrijkte door zoete vruchtenbroden. De technische opdracht in brengt door de bakkers naar hun uiterste op op tv grenzen. Ze moeten een Oost-Europese in kruising de tussen brood en cake maken, uit gevuld op tv met verborgen slierten met kaneel en walnoten. tijdens Als spektakelstuk maken met de bakkers tot slot twee met soorten de donuts.

Deze op tv week gaan de op tv bakkers aan de naar slag met allerlei soorten in deegpakketjes. In de naar signatuuropdracht naar moeten de overgebleven op tv bakkers hartige pakketjes maken, variërend van van wellingtons op tv tot samosa's. De door technische opdracht is het maken van van kouign door amann, een deegpakketje, waarvan een geen enkele thuisbakker op tv ooit gehoord met heeft. Tot met slot maken tijdens de bakkers als spektakelstuk de twee soorten eclairs, waarmee een ze hopen door een plek van in de kwartfinale van te door bemachtigen.

De bakmarathon is op tv over de met helft! Wie van tijdens de overgebleven het bakkers maakt de beste op Europese taart? het De signatuuropdracht is een het maken van een taart van met gistdeeg. in Dat blijkt de een lastige combinatie van op cake en op tv brood. De technische opdracht op tv is een Zweedse een prinsesstårta. Deze tijdens prinsessentaart is heel uit gecompliceerd en met moet binnen twee uur in en één van kwartier worden gemaakt. Voor het spektakelstuk tijdens moeten naar de bakkers een hedendaagse versie met maken van tijdens de Hongaarse tijdens dobostaart met veel een karamel.

maart 2018
18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

11-08-2017 19:00

Deegweek

The Great British Bake Off - Deegweek

Het is deegweek, en met nog maar acht bakkers over zijn Mary en Paul gebrand op perfectie. Bij de signatuuropdracht is het tijd voor een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de technische opdracht vraagt Mary de bakkers om het hoofd koel te houden ...

10-08-2017 19:00

Beslagweek

The Great British Bake Off - Beslagweek

Er zijn nog maar negen bakkers over en voor de allereerste keer is het beslagweek. Als signatuuropdracht maken de bakkers een Britse favoriet. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de jury wil perfectie. De technische opdracht vereist een vas...

09-08-2017 19:00

Broodweek

The Great British Bake Off - Broodweek

Het is broodweek en Paul Hollywood heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers een zoet deeg met een twist, daarna gaan de bakkers voor de technische opdracht aan de slag zonder oven en met een ...

08-08-2017 19:00

Koekweek

The Great British Bake Off - Koekweek

De bakkers krijgen drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is het maken van 24 identiek versierde koekjes. De technische opdracht vereist perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken de bakkers een koekbouwwerk te maken dat iets vertelt ove...

07-08-2017 14:05

Seizoen 7: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Seizoen 7: The Great British Bake Off

Vanaf vandaag zendt Omroep Max het zevende seizoen van The Great British Bake Off uit. In verband met de huldiging van de Oranjevrouwen vanavond wordt de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen al om 14.05 uur uitgezonden. De overige aflev...

04-08-2017 19:00

De finale

The Great British Bake Off - De finale

De drie bakkers die de finale van The Great British Bake Off hebben gehaald hebben zich een weg gebaand door 27 bakopdrachten en hebben bewezen dat ze elke baktechniek die er maar bestaat onder de knie kunnen krijgen. Ze zijn nog drie opdra...

03-08-2017 16:05

Patisserie - halve finale

The Great British Bake Off - Patisserie - halve finale

De vier halvefinalisten gaan in de een-na-laatste aflevering van dit seizoen aan de slag met patisserie. Ze maken als signatuuropdracht twee verschillende soorten baklava. De smaak mogen ze zelf kiezen, maar ze moeten wel uit krokante, flin...

02-08-2017 19:05

Verrijkt deeg

The Great British Bake Off - Verrijkt deeg

Het is de kwartfinale! Er zijn nog maar vijf bakkers over en dus wordt de lat nog hoger gelegd. Als signatuuropdracht maken de bakkers verrijkte zoete vruchtenbroden. De technische opdracht brengt de bakkers naar hun uiterste grenzen. Ze mo...

01-08-2017 19:05

Deegpakketjes

The Great British Bake Off - Deegpakketjes

Deze week gaan de bakkers aan de slag met allerlei soorten deegpakketjes. In de signatuuropdracht moeten de overgebleven bakkers hartige pakketjes maken, variërend van wellingtons tot samosa's. De technische opdracht is het maken van kouign...

31-07-2017 19:05

Europese taarten

The Great British Bake Off - Europese taarten

De bakmarathon is over de helft! Wie van de overgebleven bakkers maakt de beste Europese taart? De signatuuropdracht is het maken van een taart met gistdeeg. Dat blijkt een lastige combinatie van cake en brood. De technische opdracht is een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord