Programma gemist?

Het is het tijd voor de grote een finale van The door met Great British Bake Off. We begonnen uit met in twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog tijdens drie over, maar naar op tv er kan er maar één het de winnaar van worden van The Great British op tv Bake op tv Off van uit 2017. In de finale geven tijdens Paul in Hollywood en Prue de Leith drie opdrachten een die elk aspect van het de vaardigheden van de thuisbakkers in met op de proef stellen. In een de laatste signatuuropdracht een moeten de uit thuisbakkers weer met brood bakken. Het wordt de lastig, want ze door moeten zowat een op tv hele bakkerswinkel vol broden bakken. door In de technische het opdracht heeft uit Prue van een simpel in door koekje een lastige klus gemaakt. de Terwijl de familie en uit vrienden van de uit naar thuisbakkers zich op de tijdens laatste dag buiten de tijdens tent verzamelen, hebben het de de finalisten nog één laatste opdracht: een in verfijnd, het gelaagd, elegant patisserie-spektakelstuk waarmee ze in de titel tijdens kunnen door winnen.

Het de is de door halve finale van The op tv Great British het Bake Off en van de 4 overgebleven thuisbakkers willen met allemaal wanhopig uit graag een tijdens plek in de finale verdienen! naar De overgebleven thuisbakkers weten op tv in dat ze maar van 3 opdrachten verwijderd zijn van de de belangrijkste met dag van hun bakleven. op tv Eerst komt een de signatuuropdracht en het daarbij kan niemand het gaan zitten door soezen, want de bakkers worden een aan het werk gezet naar om 24 op tv heerlijke door soesjes te maken. Prue heeft voor met haar een eerste halve finale een ingewikkelde een op tv technische opdracht bedacht waar niemand blij in van wordt. een Daarnaast in moeten ze aan de slag door met een door spektakelsculptuur van met meringue waar de thuisbakkers hopelijk van niet van gaan schuimbekken. het Wie heeft uit de van vaardigheden om de Bake Off-finale te van met halen en wie moet de tent tijdens op verlaten?

Het is op tv de week van het de vergeten van baksels, dus de 5 met thuisbakkers gaan terug in in de tijd door om de naar strijd aan te gaan met met onbekende recepten. met Prue en uit Paul hebben 3 tijdens opdrachten bedacht die de de thuisbakkers op de met proef op tv stellen bij 3 heel verschillende baksels. tijdens Er de is een hartig-zoete een signatuuropdracht. Paul de wil aan de van drank bij de de technische opdracht en met een plaats tijdens in de de halve finale op de het spel wil iedereen met indruk op maken. Bij in de laatste opdracht moeten de van thuisbakkers met aan de slag met een ingewikkeld van spektakelstuk dat ooit tijdens de op tv tafels van de hogere op tv kringen sierde. Wie tijdens maakt met er baksels om naar nooit te vergeten op tv en wie bakt er niets naar van?

In het week 7 van The Great op tv British Bake het Off de zijn er nog maar in zes thuisbakkers op over. En voor de allereerste de keer met bij de Bake door Off is het Italiaanse week! Prue van en op tv Paul hebben 3 van Italiaanse opdrachten een om de overgebleven thuisbakkers te testen. uit op tv Er is een het Siciliaanse signatuuropdracht waar de bakkers een het warm op tv van krijgen. op Het zal erom in spannen wie de bedrieglijk ingewikkelde technische een de opdracht overleeft. Tot slot op tv worden er bij een ingewikkeld op spektakelstuk de hoogste uit temperaturen met ooit in de tent op tv gemeten. Wie met houdt het hoofd koel en een op tv wordt de meesterbakker? het En voor wie tijdens is het addio?

Het is pasteiweek. in Juryleden Prue Leith naar en Paul Hollywood op met hebben 3 lastige opdrachten verzonnen die een het uiterste zullen de vergen van de een vaardigheden van de met op 7 overgebleven bakkers. Bij de hartige naar signatuuropdracht moeten ze naar indruk door maken met stijl én smaak. naar Daarna op tv volgt een op tv gelaagde technische opdracht. Sandi van gaat naar het uit buitenland om te ontdekken op hoe door naar sommige ongewone gebruiken een op klassiek gebakken versnapering ontstaan uit is. van Tot slot het volgt er een ambitieuze op tv laatste opdracht. De op thuisbakkers worden op tv tot het uiterste gedreven met een uit traditionele pastei. uit Ze zijn over met de helft van de uit competitie en de een overgebleven thuisbakkers de beginnen te geloven dat door ze kunnen winnen. Wie naar krijgt de het felbegeerde op tv titel van meesterbakker en wie moet de de Bake Off-tent met door verlaten?

In week 5 op tv van storten de 8 resterende thuisbakkers op zich op desserts. Prue van en Paul in willen de perfectie bij de uit 3 opdrachten die ze de thuisbakkers het hebben de gegeven. Wie met wordt bij de signatuuropdracht het lievelingetje van van op de klas met de op tv gestoomde Britse met schoolfavoriet? Sandi keert terug in naar haar oude op tv universiteit, Cambridge, om meer op tv het over de geschiedenis tijdens van het beroemde tijdens dessert van de universiteit te op tv leren. Er volgt uit een technische de opdracht in etappes waarbij een alles op tijdens tijd aankomt. En uit als laatste is van er een naar gelaagd spektakelstuk waarmee niet gerommeld met mag worden. het Welke thuisbakkers zullen Prue en tijdens met Paul zo verrassen dat tijdens ze hun plek in de een met tent behouden en wie moet er door naar door huis?

Het de is week 4 van The in Great British naar Bake Off en uit er in zijn nog maar 9 thuisbakkers over. naar Voor naar de allereerste keer op bij de Bake Off is naar het door karamelweek. Prue het en Paul hebben 3 kleverige op opdrachten om de overgebleven naar thuisbakkers te testen. tijdens naar De signatuuropdracht is miljonair het waardig; superzoet en rijk van door smaak. Vervolgens van mogen de een thuisbakkers hun wafelijzers onderbinden. In op de de technische opdracht steken de ze namelijk de van Noordzee over naar Nederland. En met in uiteindelijk een spektakelstuk dat zo zoet met is dat het een in je uit geheugen blijft plakken. Drie op opdrachten. Drie op kansen om van meesterbakker te worden. Drie kansen met een om een afscheid van de de tent te van voorkomen.

In de derde een aflevering met van The Great de British Bake Off de is het broodweek. De tien in overgebleven naar thuisbakkers hebben Paul Hollywood en op tv Prue Leith veel op te bewijzen. de Deze week krijgen ze met drie lastige opdrachten op voorgeschoteld: theebroodjes de als het signatuuropdracht, en nou maar hopen een dat ze niet van instorten van onder de druk, een dubbellaagse op tv technische opdracht die je naar uit terugvoert naar vroegere uit tijden en het de meest ambitieuze spektakelsculptuur ooit van in de een broodweek. Er kan er maar in één meesterbakker worden en op één van een de door thuisbakkers moet de tent voorgoed naar verlaten.

Het is koekweek het bij The naar Great British een Bake Off en tijdens er zijn nog elf naar thuisbakkers over. Welke tijdens koekenbakker uit heeft het deze week zwaar bij uit de drie met nieuwe opdrachten uit die Paul en Prue hebben met bedacht? met Bij de sandwichkoekjesopdracht proberen de de van thuisbakkers koekjes te combineren met in een de geweldige vulling. En op tv Paul heeft een technische opdracht het die nog een nooit iemand geprobeerd heeft. Als naar afsluiting moeten de tijdens thuisbakkers een een spektakelstuk maken dat misschien het wel kinderspel een lijkt, de maar het bepaald niet het is. Drie opdrachten. het Drie kansen om meesterbakker van te worden. in Drie kansen om een afscheid van van de een tent te in voorkomen.

Omroep MAX door zendt met vanaf vanavond seizoen acht van The het Great in British Bake Off uit. Het een programma is het in een origineel van Heel Holland Bakt. Dit van seizoen kent een uit naar gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi tijdens uit Toksvig. Jurylid Paul Hollywood beoordeelt op tv alle baksels met zijn door de nieuwe collega Prue Leith. The uit Great British naar Bake Off naar is vanaf vanavond wekelijks om 20:30 door een uur op NPO 1 te zien. De met Bake Off op begint met op de taartweek in en de thuisbakkers mogen in helemaal los met een fruitige een een signatuuropdracht. Daarna geeft Prue haar eerste naar technische opdracht. Als een laatste het opdracht krijgen ze het allerlastige door spektakelstuk uit dat ooit in week één op tv in de Bake naar Off-tent gegeven naar is.

Het is de van finale en tijdens er naar zijn nog maar drie naar bakkers over. Voor de signatuuropdracht uit tijdens maken de bakkers van schuimgebak. Voor de technische in opdracht heeft Mary de in bakkers een in recept van maar één van zin gegeven en verder naar moeten ze het uit zelf uitzoeken. uit Het spektakelstuk maken de met van bakkers, terwijl hun familie zich uit op het het gazon voor de tent van verzamelt. Wie de wordt de de winnaar?

In op tv de halve finale is tijdens het patisserieweek. Er zijn de nog maar het vier bakkers over. met Voor de signatuuropdracht mogen op tijdens de bakkers hardhandig met tijdens boter omspringen met en naar hartenlust hun deeg uit vouwen tot de perfecte een lagen van een op tv moeilijk uit Frans bladerdeegkoekje. Bij een de technische met opdracht legt Paul op de lat hoog. Hij in test de kundigheid van op tv de in bakkers met gebak naar op gistbasis met op vruchten en verfijnd chocoladewerk. Het met spektakelstuk is de laatste op het kans voor de bakkers om met op een overvloed van van minigebakjes te bewijzen door op tv dat ze een uit finaleplaats verdienen.

Mary van en Paul hebben drie nieuwe van opdrachten bedacht op tv die zijn geïnspireerd door op de tijd van op de met Tudors toen Hendrik de Achtste op tv regeerde tijdens en er flamboyante banketten een met met indrukwekkende tafelversieringen gehouden met werden. Als signatuuropdracht maken de naar bakkers pasteien. met Voor de technische naar opdracht bakken uit de bakkers een ongewoon Tudorkoekje. door En het als spektakelstuk maken een de bakkers iets van marsepein dat door niet zou tijdens misstaan op een de tafels van een naar weelderig in Tudorbanket.

Week zeven is tijdens de dessertweek. De het tijdens bakkers krijgen een de signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles een uit tijdens de kast moeten trekken om Mary met en Paul in te imponeren. De technische in met opdracht is een ingewikkeld Frans naar dessert. in En de dessertweek is compleet met met het een soort mousse-marathon als met spektakelstuk.

Er van zijn nog maar op tv zeven bakkers het over. Er zijn drie opdrachten van waarvoor op tv inspiratie uit de natuur naar wordt gehaald. De een bakkers mogen het alles wat groeit en de bloeit gebruiken om in hun baksels een de ultieme botanische smaak te een geven. Als signatuuropdracht een mogen de bakkers op met op tv frisse Citrus smaken een eigen draai van geven aan door hun creatie. Verborgen onder in de geruite naar doeken ligt een gebladerde naar op technische opdracht. Als op botanische spektakelstuk maken de bakkers op tv uitbundig gedecoreerde op taarten.

februari 2019
09-08-2018 20:35

Finale: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Finale: The Great British Bake Off

Het is tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van The Great British Bake Off van 2017. In de finale geven Paul Ho...

02-08-2018 20:35

Patisserie

The Great British Bake Off - Patisserie

Het is de halve finale van The Great British Bake Off en de 4 overgebleven thuisbakkers willen allemaal wanhopig graag een plek in de finale verdienen! De overgebleven thuisbakkers weten dat ze maar 3 opdrachten verwijderd zijn van de bel...

26-07-2018 20:30

Vergeten baksels

The Great British Bake Off - Vergeten baksels

Het is de week van de vergeten baksels, dus de 5 thuisbakkers gaan terug in de tijd om de strijd aan te gaan met onbekende recepten. Prue en Paul hebben 3 opdrachten bedacht die de thuisbakkers op de proef stellen bij 3 heel verschillende b...

19-07-2018 20:35

Italiaanse gerechten

The Great British Bake Off - Italiaanse gerechten

In week 7 van The Great British Bake Off zijn er nog maar zes thuisbakkers over. En voor de allereerste keer bij de Bake Off is het Italiaanse week! Prue en Paul hebben 3 Italiaanse opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. Er...

12-07-2018 20:35

Pastei

The Great British Bake Off - Pastei

Het is pasteiweek. Juryleden Prue Leith en Paul Hollywood hebben 3 lastige opdrachten verzonnen die het uiterste zullen vergen van de vaardigheden van de 7 overgebleven bakkers. Bij de hartige signatuuropdracht moeten ze indruk maken met st...

05-07-2018 20:35

Desserts

The Great British Bake Off - Desserts

In week 5 storten de 8 resterende thuisbakkers zich op desserts. Prue en Paul willen perfectie bij de 3 opdrachten die ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie wordt bij de signatuuropdracht het lievelingetje van de klas met de gestoomde Brit...

14-06-2018 20:35

Karamel

The Great British Bake Off - Karamel

Het is week 4 van The Great British Bake Off en er zijn nog maar 9 thuisbakkers over. Voor de allereerste keer bij de Bake Off is het karamelweek. Prue en Paul hebben 3 kleverige opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. De si...

07-06-2018 20:35

Brood

The Great British Bake Off - Brood

In de derde aflevering van The Great British Bake Off is het broodweek. De tien overgebleven thuisbakkers hebben Paul Hollywood en Prue Leith veel te bewijzen. Deze week krijgen ze drie lastige opdrachten voorgeschoteld: theebroodjes als ...

31-05-2018 20:35

Koek

The Great British Bake Off - Koek

Het is koekweek bij The Great British Bake Off en er zijn nog elf thuisbakkers over. Welke koekenbakker heeft het deze week zwaar bij de drie nieuwe opdrachten die Paul en Prue hebben bedacht? Bij de sandwichkoekjesopdracht proberen de th...

24-05-2018 20:35

Terug: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Terug: The Great British Bake Off

Omroep MAX zendt vanaf vanavond seizoen acht van The Great British Bake Off uit. Het programma is het origineel van Heel Holland Bakt. Dit seizoen kent een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Jurylid Paul Hollywood be...

18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord