Programma gemist?

Het uit is de een finale en er zijn nog maar op tv drie het bakkers over. Voor de tijdens signatuuropdracht maken de in bakkers schuimgebak. Voor in de technische een opdracht heeft Mary de de bakkers een naar recept van maar één door zin gegeven in en verder moeten ze het op het zelf uitzoeken. Het spektakelstuk de maken de het bakkers, terwijl hun familie uit zich op het gazon voor van op de tent verzamelt. tijdens Wie wordt de met winnaar?

In de de halve finale is het een patisserieweek. Er de zijn nog naar maar vier bakkers over. Voor een de de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig van met de boter omspringen en de naar hartenlust hun het deeg vouwen tot de de perfecte uit lagen van een moeilijk de Frans bladerdeegkoekje. Bij op de technische opdracht legt uit Paul de lat hoog. in Hij test de op tv kundigheid van met de bakkers met met gebak op gistbasis een met vruchten en verfijnd van chocoladewerk. Het spektakelstuk een is de uit laatste kans voor de een bakkers om met tijdens een door overvloed van minigebakjes te van bewijzen in dat ze een finaleplaats door verdienen.

Mary en op Paul hebben drie uit nieuwe opdrachten van bedacht die zijn het geïnspireerd op de tijd van in een de Tudors toen Hendrik de met Achtste regeerde en een er in flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen de gehouden een werden. Als signatuuropdracht tijdens maken de bakkers uit pasteien. Voor de technische met opdracht bakken met de bakkers een ongewoon Tudorkoekje. En op tv als spektakelstuk maken tijdens de bakkers uit iets van het marsepein dat niet zou misstaan naar op een de tafels van een weelderig naar het Tudorbanket.

Week zeven is tijdens de dessertweek. De het uit bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze in moeten de alles uit de kast op tv moeten naar trekken om Mary in en Paul te op tv imponeren. De technische opdracht is een op tv ingewikkeld Frans uit dessert. door En de dessertweek op tv is compleet met een soort uit mousse-marathon uit als spektakelstuk.

Er zijn de nog maar zeven bakkers door over. Er tijdens zijn drie uit opdrachten waarvoor inspiratie uit met de natuur wordt gehaald. uit De van bakkers mogen alles wat op groeit en op tv bloeit gebruiken om het hun baksels de ultieme de botanische smaak te geven. naar van Als signatuuropdracht mogen de bakkers tijdens met frisse van Citrus smaken een eigen uit draai geven aan hun naar tijdens creatie. Verborgen onder de geruite doeken naar ligt een gebladerde de technische opdracht. naar Als botanische spektakelstuk van maken de bakkers uitbundig naar gedecoreerde in taarten.

Het met is deegweek, en met het nog op tv maar acht bakkers over zijn tijdens Mary uit en Paul gebrand op perfectie. Bij tijdens de signatuuropdracht is door het tijd voor tijdens op een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de het technische opdracht het vraagt Mary de van bakkers om op het hoofd koel te houden van in terwijl ze maar weinig uit tijd en in instructies krijgen voor een op klassiek Brits taartje. Het van spektakelstuk maken van de bakkers van de een verfijnd deeg dat heel op tv moeilijk te maken van is een en nog moeilijker van te bakken.

Er zijn het nog maar negen bakkers op over en voor door een de allereerste keer is het beslagweek. uit op Als signatuuropdracht maken de bakkers een tijdens de Britse favoriet. Het op lijkt misschien eenvoudig, door maar de jury wil perfectie. op tv De technische naar opdracht vereist een vaste hand een door voor het fijne werk. Fouten maken op tv is uit in den boze. Voor het in spektakelstuk mogen de in het bakkers zich op in hun eigen versie van door een Spaanse klassieker door storten.

Het naar is broodweek door en Paul Hollywood heeft drie de uiterst lastige tijdens opdrachten bedacht. Voor met de signatuuropdracht door maken de bakkers een zoet tijdens deeg met een twist, een daarna gaan de door bakkers op voor de technische in opdracht aan in de slag zonder oven en van met een door summier recept. Bij de het spektakelstuk moeten het de bakkers drie op tv verschillende soorten meel een gebruiken.

De bakkers tijdens krijgen drie koekopdrachten. De met signatuuropdracht is uit het maken van 24 uit identiek versierde door koekjes. De technische opdracht een een vereist perfect spuitwerk. Als met spektakelstuk maken op de bakkers een koekbouwwerk tijdens te maken de dat iets vertelt over door de bakkers.

Vanaf vandaag tijdens zendt Omroep Max naar het uit zevende seizoen van het The Great British Bake Off tijdens uit. het In verband met de huldiging van in uit de Oranjevrouwen vanavond wordt de de eerste uit aflevering van dit nieuwe seizoen al naar de om 14.05 uur uitgezonden. uit De overige afleveringen van deze een in culinaire wedstrijd voor amateurbakkers naar wordt vanaf morgen iedere op tv werkdag om 19.00 de uur uitgezonden als opwarmertje een voor in het nieuwe seizoen van een Heel Holland Bakt, dat met van over een maand van start gaat. Mel de Giedroyc en Sue door naar Perkins introduceren opnieuw op een dozijn gepassioneerde amateurbakkers uit die het tegen elkaar opnemen op tv in een op bakwedstrijd waarin hun verschillende het bakkwaliteiten getest zullen op worden. door Mary Berry en Paul naar Hollywood het zetelen in de jury door en verzinnen de tijdens opdrachten. Voor hun eerste een uitdaging van moeten de deelnemers tijdens een klassieke Britse een taart klaarmaken en daarna volgt een in van erg moeilijke spongecake.

De uit drie bakkers die naar de finale van The Great de de British Bake Off het hebben gehaald hebben zich tijdens een weg gebaand door uit 27 bakopdrachten en een hebben bewezen dat het ze elke het baktechniek die naar er maar bestaat onder de knie met kunnen van krijgen. Ze met zijn nog drie opdrachten van in de trofee op verwijderd. Máár dat zijn drie op tv op tv heel lastige opdrachten. uit Voor de signatuuropdracht moeten naar de bakkers een klassieke deegtechniek een tijdens gebruiken die normaal één dag door kost, maar naar de bakkers hebben op tv nu drie tijdens uur de tijd. De technische naar opdracht op moeten de drie bakkers wederom naar zonder recept tot in een goed einde een brengen. Bij van het laatste spektakelstuk uit draait alles om perfect biscuitdeeg, door karamel, soezendeeg door en petit fours. De door drie bakkers barsten door allemaal een van het talent, maar wie het wordt de winnaar op tv van The Great een British Bake naar Off?

De vier op tv halvefinalisten gaan in op de een-na-laatste aflevering van op naar dit seizoen aan de slag het met patisserie. op tv Ze maken als signatuuropdracht twee tijdens verschillende soorten het baklava. naar De smaak mogen in ze zelf kiezen, de maar ze moeten wel uit het krokante, de flinterdunne laagjes perfect uitgestrekt filodeeg naar bestaan. Als met technische opdracht maken de bakkers in een Duitse met Schichttorte. met Dit is een taart in die in meerdere een fases onder de gril tijdens gebakken wordt tot van er twintig tijdens lagen biscuitdeeg in allerlei kleuren tijdens ontstaan. Als tijdens spektakelstuk met maken de bakkers twee tussengerechten een waarvoor van ze zoveel mogelijk vaardigheden door en technieken tijdens mogen gebruiken als ze de maar kunnen.

Het is de de kwartfinale! Er zijn een nog maar vijf tijdens bakkers over en op dus naar wordt de een lat nog hoger gelegd. Als de signatuuropdracht maken de bakkers een verrijkte door zoete vruchtenbroden. De van technische opdracht brengt de op tv bakkers naar hun uiterste van grenzen. naar Ze moeten een Oost-Europese door kruising tussen brood en uit cake maken, gevuld uit uit met verborgen slierten kaneel en naar walnoten. naar Als spektakelstuk maken de bakkers tot een slot twee op soorten uit donuts.

Deze week naar gaan de bakkers op aan de slag met uit allerlei op soorten deegpakketjes. een In de signatuuropdracht moeten de overgebleven tijdens bakkers hartige een pakketjes naar maken, variërend van wellingtons tot een samosa's. De technische opdracht in is het tijdens maken van tijdens kouign amann, een deegpakketje, waarvan een geen enkele het thuisbakker ooit gehoord op tv heeft. Tot slot maken door de door bakkers als spektakelstuk in twee soorten eclairs, een waarmee ze hopen een plek op tv uit in de kwartfinale het van te bemachtigen.

De een bakmarathon is over de helft! de Wie van met de overgebleven bakkers maakt de de beste Europese in op taart? De signatuuropdracht is in het maken van een taart door met gistdeeg. uit Dat blijkt een in lastige combinatie tijdens van cake en brood. De tijdens technische op opdracht is een Zweedse op prinsesstårta. Deze prinsessentaart is tijdens heel gecompliceerd en in de moet binnen twee uur en één een kwartier worden naar gemaakt. Voor het spektakelstuk van in moeten de bakkers een hedendaagse van versie maken van van de Hongaarse dobostaart naar met veel naar karamel.

december 2017
18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

11-08-2017 19:00

Deegweek

The Great British Bake Off - Deegweek

Het is deegweek, en met nog maar acht bakkers over zijn Mary en Paul gebrand op perfectie. Bij de signatuuropdracht is het tijd voor een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de technische opdracht vraagt Mary de bakkers om het hoofd koel te houden ...

10-08-2017 19:00

Beslagweek

The Great British Bake Off - Beslagweek

Er zijn nog maar negen bakkers over en voor de allereerste keer is het beslagweek. Als signatuuropdracht maken de bakkers een Britse favoriet. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de jury wil perfectie. De technische opdracht vereist een vas...

09-08-2017 19:00

Broodweek

The Great British Bake Off - Broodweek

Het is broodweek en Paul Hollywood heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers een zoet deeg met een twist, daarna gaan de bakkers voor de technische opdracht aan de slag zonder oven en met een ...

08-08-2017 19:00

Koekweek

The Great British Bake Off - Koekweek

De bakkers krijgen drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is het maken van 24 identiek versierde koekjes. De technische opdracht vereist perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken de bakkers een koekbouwwerk te maken dat iets vertelt ove...

07-08-2017 14:05

Seizoen 7: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Seizoen 7: The Great British Bake Off

Vanaf vandaag zendt Omroep Max het zevende seizoen van The Great British Bake Off uit. In verband met de huldiging van de Oranjevrouwen vanavond wordt de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen al om 14.05 uur uitgezonden. De overige aflev...

04-08-2017 19:00

De finale

The Great British Bake Off - De finale

De drie bakkers die de finale van The Great British Bake Off hebben gehaald hebben zich een weg gebaand door 27 bakopdrachten en hebben bewezen dat ze elke baktechniek die er maar bestaat onder de knie kunnen krijgen. Ze zijn nog drie opdra...

03-08-2017 16:05

Patisserie - halve finale

The Great British Bake Off - Patisserie - halve finale

De vier halvefinalisten gaan in de een-na-laatste aflevering van dit seizoen aan de slag met patisserie. Ze maken als signatuuropdracht twee verschillende soorten baklava. De smaak mogen ze zelf kiezen, maar ze moeten wel uit krokante, flin...

02-08-2017 19:05

Verrijkt deeg

The Great British Bake Off - Verrijkt deeg

Het is de kwartfinale! Er zijn nog maar vijf bakkers over en dus wordt de lat nog hoger gelegd. Als signatuuropdracht maken de bakkers verrijkte zoete vruchtenbroden. De technische opdracht brengt de bakkers naar hun uiterste grenzen. Ze mo...

01-08-2017 19:05

Deegpakketjes

The Great British Bake Off - Deegpakketjes

Deze week gaan de bakkers aan de slag met allerlei soorten deegpakketjes. In de signatuuropdracht moeten de overgebleven bakkers hartige pakketjes maken, variërend van wellingtons tot samosa's. De technische opdracht is het maken van kouign...

31-07-2017 19:05

Europese taarten

The Great British Bake Off - Europese taarten

De bakmarathon is over de helft! Wie van de overgebleven bakkers maakt de beste Europese taart? De signatuuropdracht is het maken van een taart met gistdeeg. Dat blijkt een lastige combinatie van cake en brood. De technische opdracht is een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 18-08-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord