Programma gemist?

Het is tijd naar voor de door grote op finale van The Great door British Bake Off. We begonnen met tijdens twaalf thuisbakkers. Nu in door zijn er nog drie over, met maar in er kan er maar één op tv de winnaar naar worden van op The Great British van Bake Off van 2017. op In de het finale geven Paul Hollywood naar en Prue uit Leith drie opdrachten die elk met aspect van de uit vaardigheden van de een thuisbakkers op de proef op stellen. In op de laatste signatuuropdracht moeten in de tijdens thuisbakkers weer tijdens brood bakken. Het wordt lastig, van want uit ze moeten zowat uit een hele bakkerswinkel de vol broden bakken. In de naar technische opdracht van heeft Prue van een naar simpel in koekje een lastige klus gemaakt. Terwijl een de familie en het vrienden van de de thuisbakkers op zich op de van laatste dag met buiten de tent verzamelen, hebben tijdens de finalisten nog één van laatste opdracht: een het verfijnd, gelaagd, elegant tijdens patisserie-spektakelstuk van waarmee ze de het titel kunnen op tv winnen.

Het het is de halve finale van van The Great British een Bake op tv Off en de 4 overgebleven tijdens thuisbakkers naar willen allemaal een wanhopig graag een plek door in de finale verdienen! De met met overgebleven thuisbakkers weten dat van ze maar 3 opdrachten verwijderd met zijn van op de belangrijkste dag een van hun op bakleven. Eerst komt de uit signatuuropdracht van en daarbij kan niemand de gaan zitten soezen, want door de bakkers worden aan een het in werk gezet om op tv 24 heerlijke uit soesjes te maken. Prue heeft voor met haar door eerste halve finale een ingewikkelde met technische opdracht naar bedacht met waar niemand blij naar van wordt. Daarnaast met moeten ze aan de slag met op een een spektakelsculptuur van meringue tijdens waar de thuisbakkers hopelijk niet een tijdens van gaan schuimbekken. de Wie heeft de tijdens vaardigheden om de Bake Off-finale met te uit halen en wie op moet de tent tijdens verlaten?

Het op is de week op tv van de vergeten door baksels, dus de 5 thuisbakkers op tv gaan terug een in de van tijd om de van strijd aan te gaan met tijdens onbekende recepten. Prue in en Paul hebben met 3 opdrachten door bedacht de die de thuisbakkers tijdens op de proef een stellen bij 3 heel met verschillende baksels. Er is een door hartig-zoete van signatuuropdracht. Paul wil aan de de van drank bij de een technische opdracht en met op een plaats in op de halve finale door op het spel wil tijdens iedereen indruk de maken. Bij de laatste opdracht tijdens moeten de op thuisbakkers de aan de slag met uit een ingewikkeld spektakelstuk door dat ooit de tafels in van de hogere door kringen met sierde. Wie maakt in er baksels om nooit te vergeten in en wie bakt het er niets een van?

In naar week 7 van de The Great British uit Bake Off naar zijn er nog maar een zes thuisbakkers over. En voor door een de allereerste keer bij de het Bake Off de is het tijdens Italiaanse week! Prue en tijdens Paul hebben 3 Italiaanse opdrachten van om de overgebleven naar door thuisbakkers te testen. de Er is een Siciliaanse signatuuropdracht van waar de door bakkers het op warm van krijgen. Het zal op tv erom spannen wie de het bedrieglijk door ingewikkelde technische opdracht een overleeft. Tot op tv slot worden er bij een ingewikkeld op spektakelstuk tijdens de hoogste temperaturen ooit naar in op de tent gemeten. het Wie houdt het hoofd in koel en wordt de het meesterbakker? En voor wie uit het is het addio?

Het is op pasteiweek. door Juryleden Prue Leith en Paul Hollywood door hebben 3 lastige met opdrachten een verzonnen die uit het uiterste zullen vergen van door de vaardigheden op tv van de 7 overgebleven bakkers. van tijdens Bij de hartige signatuuropdracht moeten met ze indruk maken met een stijl én smaak. met Daarna volgt een op tv van gelaagde technische opdracht. Sandi gaat een naar het van buitenland om te ontdekken door hoe door sommige ongewone het gebruiken een klassiek van gebakken tijdens versnapering ontstaan is. Tot slot het op tv volgt er een ambitieuze laatste opdracht. op tv De tijdens thuisbakkers worden tot het het uiterste gedreven met een in traditionele pastei. Ze van zijn naar over de met helft van de met competitie en de overgebleven uit thuisbakkers beginnen te geloven tijdens dat ze kunnen winnen. Wie naar op krijgt de felbegeerde titel de van meesterbakker en wie moet een de uit Bake Off-tent op verlaten?

In op tv week 5 storten de uit 8 resterende op tv thuisbakkers zich op desserts. Prue de en Paul willen tijdens naar perfectie bij de 3 opdrachten op tv die ze de thuisbakkers op hebben gegeven. met Wie wordt bij van de signatuuropdracht in het lievelingetje van de in klas met een de gestoomde Britse schoolfavoriet? Sandi door keert terug naar uit haar in oude universiteit, Cambridge, een om meer de over de geschiedenis van het in beroemde dessert van de de universiteit te door leren. Er van volgt een technische op opdracht in etappes op tv waarbij alles op tijdens tijd aankomt. En als laatste naar van is er een gelaagd uit spektakelstuk waarmee op niet gerommeld mag worden. Welke op thuisbakkers op zullen Prue en Paul door zo verrassen dat een ze hun plek in tijdens de tent behouden en tijdens de wie moet er naar naar huis?

Het is met week 4 van van The Great British uit Bake Off en op tv er zijn nog maar een 9 de thuisbakkers over. Voor op tv de allereerste keer bij door de Bake Off een is het op karamelweek. Prue en Paul een hebben 3 in kleverige opdrachten in om de overgebleven thuisbakkers te testen. een De signatuuropdracht is een miljonair uit waardig; superzoet uit en rijk van op smaak. Vervolgens mogen de thuisbakkers op hun wafelijzers onderbinden. In het de technische naar opdracht in steken ze namelijk naar de Noordzee over naar Nederland. een En tijdens uiteindelijk een spektakelstuk de dat zo zoet is dat het door in je geheugen met blijft plakken. Drie door opdrachten. Drie van kansen om meesterbakker te met van worden. Drie kansen om een van afscheid een van de tent te het voorkomen.

In naar de derde in aflevering van The Great British van Bake in Off is het broodweek. De tien een overgebleven op tv thuisbakkers hebben Paul Hollywood het en Prue de Leith veel te bewijzen. van Deze week krijgen tijdens ze drie lastige opdrachten van voorgeschoteld: theebroodjes als met signatuuropdracht, uit en nou maar de hopen dat ze op niet instorten onder de druk, met een dubbellaagse tijdens technische in opdracht die je terugvoert naar tijdens vroegere tijden en de het meest ambitieuze spektakelsculptuur door in ooit in de broodweek. Er kan de er maar één op meesterbakker worden en het één in van de op tv thuisbakkers moet de tent voorgoed met verlaten.

Het is koekweek op tv bij The met Great British van Bake Off de en er zijn nog elf thuisbakkers in over. Welke tijdens koekenbakker heeft het op tv deze week naar zwaar bij op de drie nieuwe opdrachten die Paul door op tv en Prue hebben bedacht? Bij naar de sandwichkoekjesopdracht proberen in de van thuisbakkers koekjes te combineren met door een het geweldige vulling. En Paul heeft een op technische van opdracht die nog nooit naar iemand geprobeerd heeft. op tv Als afsluiting uit moeten de thuisbakkers een een spektakelstuk maken dat op tv misschien wel kinderspel uit lijkt, maar het bepaald de niet tijdens is. Drie op tv opdrachten. Drie kansen om het meesterbakker te worden. Drie kansen een uit om een afscheid van de door tent te op tv voorkomen.

Omroep tijdens MAX zendt van vanaf vanavond seizoen een acht van The Great op tv British Bake Off van uit. Het programma is naar het origineel van op Heel Holland met Bakt. Dit in seizoen kent een gloednieuw in presentatieduo: Noel tijdens Fielding en Sandi de Toksvig. Jurylid Paul Hollywood beoordeelt op alle op baksels met zijn nieuwe tijdens collega Prue Leith. op tv The Great de British Bake Off is vanaf vanavond met wekelijks om op 20:30 uur op NPO de 1 te zien. De het Bake met Off begint met de een taartweek op en de thuisbakkers uit mogen helemaal los met met een fruitige van signatuuropdracht. Daarna geeft Prue haar eerste op technische opdracht. de Als laatste opdracht de krijgen ze het met allerlastige spektakelstuk op tv dat ooit in uit week één in in de Bake tijdens Off-tent gegeven is.

Het in is de finale met en er zijn nog maar de drie op tv bakkers over. Voor in de signatuuropdracht maken de tijdens bakkers schuimgebak. tijdens Voor de technische opdracht uit heeft Mary de tijdens bakkers een recept van naar maar met één zin gegeven en door verder moeten ze het op zelf in uitzoeken. Het spektakelstuk naar maken de met bakkers, terwijl hun tijdens familie zich op het van gazon voor de tent de verzamelt. Wie wordt de de uit winnaar?

In de de halve finale is een het patisserieweek. Er door zijn nog maar op tv vier bakkers over. Voor door de uit signatuuropdracht mogen de het bakkers hardhandig met boter uit omspringen en naar hartenlust naar hun door deeg vouwen tot de de perfecte lagen van op tv een moeilijk Frans bladerdeegkoekje. met Bij op de technische opdracht legt Paul op de lat het hoog. Hij test op tv de van kundigheid van de bakkers met gebak op tv op gistbasis van met vruchten in en verfijnd chocoladewerk. Het op spektakelstuk is de de laatste kans in voor de bakkers om met het van een overvloed van minigebakjes te een bewijzen dat ze tijdens een finaleplaats tijdens verdienen.

Mary en in Paul hebben drie het nieuwe uit opdrachten bedacht die zijn op geïnspireerd op de tijd van naar de Tudors toen van een Hendrik de Achtste regeerde de en er flamboyante banketten met uit indrukwekkende door tafelversieringen gehouden werden. tijdens Als signatuuropdracht maken uit de bakkers pasteien. Voor in de met technische opdracht bakken de bakkers op tv een ongewoon het Tudorkoekje. En als naar spektakelstuk maken de bakkers naar iets van tijdens marsepein dat niet zou van misstaan op uit de tafels van een weelderig de de Tudorbanket.

Week zeven op tv is de dessertweek. uit De bakkers door krijgen een van signatuuropdracht voorgeschoteld, ze van moeten alles uit op de kast moeten trekken tijdens om Mary en door Paul te imponeren. De van technische opdracht is op een ingewikkeld op tv Frans dessert. En op tv de dessertweek is compleet met op tv een door soort mousse-marathon als met spektakelstuk.

Er tijdens zijn nog door maar zeven bakkers in over. Er zijn drie op opdrachten waarvoor de inspiratie uit de door natuur wordt gehaald. De door bakkers mogen alles wat uit groeit en van bloeit gebruiken om hun uit baksels de de ultieme botanische smaak te naar geven. Als signatuuropdracht mogen een in de bakkers met frisse op tv Citrus smaken een eigen van draai door geven aan hun creatie. Verborgen op onder de geruite tijdens doeken ligt een gebladerde naar technische de opdracht. Als botanische spektakelstuk tijdens maken de het bakkers uitbundig gedecoreerde tijdens taarten.

oktober 2018
09-08-2018 20:35

Finale: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Finale: The Great British Bake Off

Het is tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. We begonnen met twaalf thuisbakkers. Nu zijn er nog drie over, maar er kan er maar één de winnaar worden van The Great British Bake Off van 2017. In de finale geven Paul Ho...

02-08-2018 20:35

Patisserie

The Great British Bake Off - Patisserie

Het is de halve finale van The Great British Bake Off en de 4 overgebleven thuisbakkers willen allemaal wanhopig graag een plek in de finale verdienen! De overgebleven thuisbakkers weten dat ze maar 3 opdrachten verwijderd zijn van de bel...

26-07-2018 20:30

Vergeten baksels

The Great British Bake Off - Vergeten baksels

Het is de week van de vergeten baksels, dus de 5 thuisbakkers gaan terug in de tijd om de strijd aan te gaan met onbekende recepten. Prue en Paul hebben 3 opdrachten bedacht die de thuisbakkers op de proef stellen bij 3 heel verschillende b...

19-07-2018 20:35

Italiaanse gerechten

The Great British Bake Off - Italiaanse gerechten

In week 7 van The Great British Bake Off zijn er nog maar zes thuisbakkers over. En voor de allereerste keer bij de Bake Off is het Italiaanse week! Prue en Paul hebben 3 Italiaanse opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. Er...

12-07-2018 20:35

Pastei

The Great British Bake Off - Pastei

Het is pasteiweek. Juryleden Prue Leith en Paul Hollywood hebben 3 lastige opdrachten verzonnen die het uiterste zullen vergen van de vaardigheden van de 7 overgebleven bakkers. Bij de hartige signatuuropdracht moeten ze indruk maken met st...

05-07-2018 20:35

Desserts

The Great British Bake Off - Desserts

In week 5 storten de 8 resterende thuisbakkers zich op desserts. Prue en Paul willen perfectie bij de 3 opdrachten die ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie wordt bij de signatuuropdracht het lievelingetje van de klas met de gestoomde Brit...

14-06-2018 20:35

Karamel

The Great British Bake Off - Karamel

Het is week 4 van The Great British Bake Off en er zijn nog maar 9 thuisbakkers over. Voor de allereerste keer bij de Bake Off is het karamelweek. Prue en Paul hebben 3 kleverige opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. De si...

07-06-2018 20:35

Brood

The Great British Bake Off - Brood

In de derde aflevering van The Great British Bake Off is het broodweek. De tien overgebleven thuisbakkers hebben Paul Hollywood en Prue Leith veel te bewijzen. Deze week krijgen ze drie lastige opdrachten voorgeschoteld: theebroodjes als ...

31-05-2018 20:35

Koek

The Great British Bake Off - Koek

Het is koekweek bij The Great British Bake Off en er zijn nog elf thuisbakkers over. Welke koekenbakker heeft het deze week zwaar bij de drie nieuwe opdrachten die Paul en Prue hebben bedacht? Bij de sandwichkoekjesopdracht proberen de th...

24-05-2018 20:35

Terug: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Terug: The Great British Bake Off

Omroep MAX zendt vanaf vanavond seizoen acht van The Great British Bake Off uit. Het programma is het origineel van Heel Holland Bakt. Dit seizoen kent een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Jurylid Paul Hollywood be...

18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord