Programma gemist?

Seizoen 7 - door Aflevering op tv 9 - uit Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers: Patisserieweek: door Slechts vier bakkers naar blijven over in in de halve finale. Deze het week moeten op de deelnemers hun door vaardigheden met op tv patisserie bewijzen in drie op nieuwe uitdagingen. Nu in de finale op het door spel staat, was het de inzet op tv nooit groter. uit Elk klein foutje kan fataal een door zijn. Voor het signatuurgerecht bereiden op tv de kandidaten Franse naar gebakjes. Paul Hollywood naar legt de in bakkers het vuur op aan de schenen in de een door technische proef met een van vanillecake met delicaat chocoladewerk. Voor door de laatste door proef, meervoudige minicakejes, verwachten van juryleden Paul Hollywood op en Mary Berry door niets minder op tv dan naar perfectie.

Seizoen 7 - uit Aflevering 8 - van in Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers: Tudorweek: Mary met en in Paul hebben drie nieuwe opdrachten uit bedacht die op zijn van geïnspireerd op de tijd van de naar Tudors toen naar Hendrik de door Achtste regeerde en er flamboyante op tv het banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. uit Als signatuuropdracht met maken de bakkers door pasteien. Voor naar de technische opdracht bakken de door tijdens bakkers een ongewoon een Tudorkoekje. En als spektakelstuk maken een de bakkers in iets van marsepein dat niet op tv zou met misstaan op de tafels van van een weelderig op Tudorbanket.

Week van zeven is de uit dessertweek. De bakkers naar krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze op moeten uit alles uit de kast moeten in de trekken om Mary en Paul te van imponeren. uit De technische opdracht is een uit ingewikkeld een Frans dessert. En de dessertweek de is compleet met in een soort van mousse-marathon als van spektakelstuk.

Er op tv zijn nog maar zeven bakkers met over. in Er zijn drie opdrachten waarvoor een tijdens inspiratie uit de natuur wordt gehaald. op De bakkers mogen tijdens alles wat groeit uit uit en bloeit gebruiken om hun door baksels de een ultieme botanische met smaak te geven. naar Als signatuuropdracht mogen van de bakkers met een frisse Citrus smaken het een eigen draai tijdens geven aan hun creatie. Verborgen de onder de naar geruite doeken ligt een naar gebladerde technische opdracht. met Als botanische tijdens spektakelstuk maken de bakkers uitbundig op op gedecoreerde taarten.

Het is deegweek, van tijdens en met nog het maar acht bakkers over zijn Mary het en Paul gebrand op op de perfectie. Bij de signatuuropdracht is naar het tijd op tv voor een ontbijt, tijdens vol zoetigheid. de Bij de technische opdracht het vraagt door Mary de bakkers om het van hoofd koel te op houden terwijl ze uit maar weinig tijd en met instructies van krijgen voor een klassiek Brits door tijdens taartje. Het spektakelstuk het maken de bakkers van een verfijnd op deeg dat uit heel moeilijk te een maken is en van nog moeilijker te op bakken.

Er het zijn nog maar negen het bakkers over en op voor van de allereerste keer is het beslagweek. de Als op tv signatuuropdracht maken de bakkers uit een Britse favoriet. in Het door lijkt misschien eenvoudig, maar de jury de wil een perfectie. De technische opdracht tijdens vereist een vaste hand met voor het fijne in naar werk. Fouten maken met is uit den boze. Voor op het spektakelstuk uit mogen de bakkers zich in op hun eigen de versie van een in Spaanse klassieker met storten.

Het is met broodweek en Paul Hollywood naar heeft drie uiterst uit op tv lastige opdrachten bedacht. Voor van de signatuuropdracht van maken de bakkers een met zoet deeg met op tv een twist, daarna uit gaan de de bakkers voor de technische opdracht het aan de op slag zonder oven uit en met een summier op recept. Bij het spektakelstuk van moeten de van bakkers door drie verschillende soorten meel een gebruiken.

De bakkers de krijgen tijdens drie koekopdrachten. De signatuuropdracht op is het maken uit van 24 identiek tijdens versierde koekjes. De technische opdracht uit vereist tijdens perfect spuitwerk. Als van spektakelstuk maken de bakkers van een van koekbouwwerk te maken dat iets van vertelt over in de bakkers.

Vanaf in vandaag zendt Omroep Max op tv het zevende seizoen met van The in Great British Bake Off uit. naar uit In verband met met de huldiging van de Oranjevrouwen vanavond tijdens wordt een de eerste aflevering van met dit nieuwe seizoen al tijdens om 14.05 uur van uitgezonden. De een overige het afleveringen van deze culinaire wedstrijd voor tijdens amateurbakkers op tv wordt vanaf naar morgen iedere werkdag in om 19.00 uur uitgezonden als opwarmertje uit voor het nieuwe door seizoen van uit Heel tijdens Holland Bakt, dat over het een maand van van start gaat. Mel Giedroyc door en Sue een Perkins introduceren opnieuw een een dozijn gepassioneerde amateurbakkers die van het tegen naar elkaar opnemen op in een bakwedstrijd waarin door hun verschillende bakkwaliteiten getest zullen op tv worden. Mary door Berry en Paul van Hollywood zetelen naar in de jury en verzinnen een met de opdrachten. Voor hun eerste uitdaging de moeten naar de deelnemers tijdens een klassieke Britse taart het klaarmaken en daarna een volgt een met erg moeilijke spongecake.

De met drie bakkers die de de finale van The in Great British de Bake Off uit hebben gehaald hebben zich het een weg gebaand door 27 met bakopdrachten het en hebben bewezen dat ze in elke tijdens baktechniek die er maar het bestaat tijdens onder de knie met kunnen krijgen. Ze zijn nog drie naar met opdrachten van de op tv trofee verwijderd. Máár van dat zijn drie op heel lastige opdrachten. door Voor de signatuuropdracht moeten de van bakkers een naar klassieke deegtechniek tijdens gebruiken die normaal één dag met kost, met maar de bakkers hebben nu door drie tijdens uur de tijd. De technische opdracht van moeten de tijdens drie bakkers wederom zonder uit recept tot een het goed einde van brengen. Bij het naar laatste spektakelstuk in draait alles om perfect biscuitdeeg, uit op karamel, soezendeeg en petit fours. de De in drie bakkers barsten allemaal van van het talent, maar wie naar wordt de een winnaar van The Great met British de Bake Off?

De op tv vier halvefinalisten gaan de in de een-na-laatste aflevering tijdens van dit seizoen door aan de slag uit met patisserie. Ze maken op tv op als signatuuropdracht twee verschillende tijdens soorten baklava. De smaak door mogen ze van zelf kiezen, maar ze op moeten de wel uit krokante, flinterdunne laagjes perfect het uitgestrekt filodeeg bestaan. tijdens Als in technische opdracht maken de bakkers tijdens een Duitse het Schichttorte. Dit is een uit taart die het in de meerdere fases onder op de gril gebakken op tv wordt tot er twintig lagen uit biscuitdeeg in allerlei kleuren met ontstaan. het Als spektakelstuk maken tijdens de bakkers in twee tussengerechten waarvoor ze zoveel uit mogelijk vaardigheden van en technieken mogen gebruiken als de ze uit maar kunnen.

Het door is de kwartfinale! tijdens Er zijn nog maar in vijf bakkers over door en op tv dus wordt de lat op tv nog hoger gelegd. Als signatuuropdracht uit maken de bakkers in verrijkte zoete vruchtenbroden. het De tijdens technische opdracht brengt de bakkers op tv tijdens naar hun uiterste op grenzen. Ze moeten met een Oost-Europese kruising tussen brood en op cake maken, een gevuld met verborgen op slierten kaneel naar en walnoten. een Als spektakelstuk maken door de bakkers tot naar slot twee soorten op donuts.

Deze week door gaan de bakkers op aan de een slag met allerlei soorten naar deegpakketjes. In een de signatuuropdracht moeten een de overgebleven bakkers hartige pakketjes op maken, het variërend van wellingtons tot op samosa's. De technische op tv opdracht is op tv het maken van kouign amann, het een deegpakketje, in waarvan geen op tv enkele thuisbakker ooit gehoord uit heeft. tijdens Tot slot maken in de bakkers als spektakelstuk twee door soorten eclairs, waarmee ze in hopen de een plek in een de kwartfinale van te op tv bemachtigen.

De bakmarathon is van over de helft! van Wie van uit de overgebleven bakkers maakt naar in de beste Europese tijdens taart? De signatuuropdracht is het in maken van in een taart met uit gistdeeg. Dat op blijkt een lastige combinatie van cake het en het brood. De tijdens technische opdracht is in een Zweedse prinsesstårta. Deze prinsessentaart naar is heel gecompliceerd van en in moet binnen twee met uur en één kwartier worden uit gemaakt. Voor van het spektakelstuk moeten de bakkers op tv een tijdens hedendaagse versie met maken van de Hongaarse door dobostaart met veel naar karamel.

De uit smakelijke afvalrace is het bijna halverwege, de bakkers naar mogen met deze week aan de gang naar met taarten en op tv pasteien. De signatuuropdracht in is op tv het maken van tijdens een zoete custardtaart de en de technische opdracht met is het maken van een perentaartjes. De bakkers door wringen zich in allerlei een een bochten om gepocheerde peren op tv in een van deegspiraal te wikkelen. Als spektakelstuk moeten van de bakkers door tot slot taarten de of pasteien de van maar liefst drie etages op tijdens maken.

augustus 2017
17-08-2017 19:00

The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - The Great British Bake Off

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers: Patisserieweek: Slechts vier bakkers blijven over in de halve finale. Deze week moeten de deelnemers hun vaardigheden met patisserie bewijzen in drie nieuwe uitdagingen. Nu...

16-08-2017 19:00

The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - The Great British Bake Off

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Culinaire wedstrijd voor amateurbakkers: Tudorweek: Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten me...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

11-08-2017 19:00

Deegweek

The Great British Bake Off - Deegweek

Het is deegweek, en met nog maar acht bakkers over zijn Mary en Paul gebrand op perfectie. Bij de signatuuropdracht is het tijd voor een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de technische opdracht vraagt Mary de bakkers om het hoofd koel te houden ...

10-08-2017 19:00

Beslagweek

The Great British Bake Off - Beslagweek

Er zijn nog maar negen bakkers over en voor de allereerste keer is het beslagweek. Als signatuuropdracht maken de bakkers een Britse favoriet. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de jury wil perfectie. De technische opdracht vereist een vas...

09-08-2017 19:00

Broodweek

The Great British Bake Off - Broodweek

Het is broodweek en Paul Hollywood heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers een zoet deeg met een twist, daarna gaan de bakkers voor de technische opdracht aan de slag zonder oven en met een ...

08-08-2017 19:00

Koekweek

The Great British Bake Off - Koekweek

De bakkers krijgen drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is het maken van 24 identiek versierde koekjes. De technische opdracht vereist perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken de bakkers een koekbouwwerk te maken dat iets vertelt ove...

07-08-2017 14:05

Seizoen 7: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Seizoen 7: The Great British Bake Off

Vanaf vandaag zendt Omroep Max het zevende seizoen van The Great British Bake Off uit. In verband met de huldiging van de Oranjevrouwen vanavond wordt de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen al om 14.05 uur uitgezonden. De overige aflev...

04-08-2017 19:00

De finale

The Great British Bake Off - De finale

De drie bakkers die de finale van The Great British Bake Off hebben gehaald hebben zich een weg gebaand door 27 bakopdrachten en hebben bewezen dat ze elke baktechniek die er maar bestaat onder de knie kunnen krijgen. Ze zijn nog drie opdra...

03-08-2017 16:05

Patisserie - halve finale

The Great British Bake Off - Patisserie - halve finale

De vier halvefinalisten gaan in de een-na-laatste aflevering van dit seizoen aan de slag met patisserie. Ze maken als signatuuropdracht twee verschillende soorten baklava. De smaak mogen ze zelf kiezen, maar ze moeten wel uit krokante, flin...

02-08-2017 19:05

Verrijkt deeg

The Great British Bake Off - Verrijkt deeg

Het is de kwartfinale! Er zijn nog maar vijf bakkers over en dus wordt de lat nog hoger gelegd. Als signatuuropdracht maken de bakkers verrijkte zoete vruchtenbroden. De technische opdracht brengt de bakkers naar hun uiterste grenzen. Ze mo...

01-08-2017 19:05

Deegpakketjes

The Great British Bake Off - Deegpakketjes

Deze week gaan de bakkers aan de slag met allerlei soorten deegpakketjes. In de signatuuropdracht moeten de overgebleven bakkers hartige pakketjes maken, variërend van wellingtons tot samosa's. De technische opdracht is het maken van kouign...

31-07-2017 19:05

Europese taarten

The Great British Bake Off - Europese taarten

De bakmarathon is over de helft! Wie van de overgebleven bakkers maakt de beste Europese taart? De signatuuropdracht is het maken van een taart met gistdeeg. Dat blijkt een lastige combinatie van cake en brood. De technische opdracht is een...

28-07-2017 19:00

Taarten en pasteien

The Great British Bake Off - Taarten en pasteien

De smakelijke afvalrace is bijna halverwege, de bakkers mogen deze week aan de gang met taarten en pasteien. De signatuuropdracht is het maken van een zoete custardtaart en de technische opdracht is het maken van perentaartjes. De bakkers w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord