Programma gemist?

Het is pasteiweek. het Juryleden uit Prue Leith het en Paul Hollywood hebben naar 3 lastige opdrachten verzonnen die naar het uiterste van zullen vergen van het de vaardigheden van de de 7 overgebleven op bakkers. met Bij de hartige signatuuropdracht moeten ze naar van indruk maken met stijl én smaak. in een Daarna volgt een gelaagde technische op tv opdracht. tijdens Sandi gaat naar het een buitenland om te de ontdekken hoe door sommige ongewone uit gebruiken een op tv klassiek gebakken versnapering ontstaan op tv is. Tot slot van volgt er een een door ambitieuze laatste opdracht. naar De thuisbakkers worden de tot het uiterste gedreven een met een traditionele pastei. het Ze zijn met over de helft op van de in competitie en de overgebleven thuisbakkers een beginnen te geloven het dat ze door kunnen winnen. Wie het krijgt de felbegeerde titel van meesterbakker door en wie moet met de Bake Off-tent de uit verlaten?

In uit week 5 op tv storten de 8 resterende thuisbakkers in zich op desserts. uit Prue en Paul een willen de perfectie bij de 3 opdrachten die met een ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie op wordt bij de op tv signatuuropdracht het met lievelingetje tijdens van de klas met van de gestoomde Britse op schoolfavoriet? Sandi keert terug het naar haar oude universiteit, uit Cambridge, om van meer over de op geschiedenis naar van het beroemde dessert van een de universiteit op te leren. Er volgt naar een naar technische opdracht in etappes waarbij alles de op tijd op aankomt. En als met laatste naar is er een gelaagd met spektakelstuk waarmee niet tijdens gerommeld mag worden. Welke het thuisbakkers zullen Prue en een met Paul zo verrassen dat ze met hun plek in in de tent behouden uit en naar wie moet er van naar huis?

Het is week naar tijdens 4 van The Great British uit Bake Off het en er zijn nog maar de 9 thuisbakkers over. uit op Voor de allereerste met keer bij de Bake door Off is met het karamelweek. Prue en een Paul hebben 3 kleverige een opdrachten de om de overgebleven thuisbakkers te testen. door De signatuuropdracht is het miljonair waardig; superzoet door en rijk in van smaak. Vervolgens mogen de de het thuisbakkers hun wafelijzers door onderbinden. In de technische een opdracht steken ze namelijk naar met de Noordzee over naar Nederland. uit En met uiteindelijk een spektakelstuk dat de zo zoet is dat op tv het op tv in je geheugen blijft naar plakken. Drie opdrachten. uit Drie kansen uit om meesterbakker te worden. Drie de kansen uit om een afscheid van een de tent te op voorkomen.

In de derde uit aflevering van een The Great British Bake uit Off is op tv het broodweek. De het tien overgebleven het thuisbakkers hebben Paul Hollywood het en Prue Leith naar veel te bewijzen. Deze van week krijgen met ze drie lastige uit opdrachten voorgeschoteld: theebroodjes met als signatuuropdracht, uit en nou met maar hopen dat tijdens ze niet instorten onder de druk, een een dubbellaagse in technische opdracht die je met terugvoert naar in vroegere in tijden en het meest ambitieuze spektakelsculptuur uit ooit naar in de broodweek. het Er kan er het maar één tijdens meesterbakker worden en één op tv van de thuisbakkers moet het de tent tijdens voorgoed verlaten.

Het is een koekweek door bij The Great British Bake in Off en er zijn tijdens van nog elf thuisbakkers over. Welke koekenbakker de heeft het deze de naar week zwaar bij de van drie nieuwe opdrachten die Paul het en Prue hebben een bedacht? Bij uit de sandwichkoekjesopdracht met proberen de in thuisbakkers koekjes te combineren met een het geweldige met vulling. En Paul heeft een tijdens technische opdracht in die nog nooit iemand in geprobeerd tijdens heeft. Als door afsluiting moeten de thuisbakkers een spektakelstuk van maken dat op misschien wel kinderspel met lijkt, maar het in bepaald met niet is. Drie opdrachten. Drie kansen tijdens om door meesterbakker te het worden. Drie kansen het om een afscheid van van de tent te tijdens voorkomen.

Omroep het MAX zendt door vanaf vanavond seizoen de acht van The Great British op Bake het Off uit. Het naar programma is het origineel van tijdens Heel Holland Bakt. Dit een seizoen tijdens kent een gloednieuw presentatieduo: op tv Noel Fielding en Sandi de Toksvig. Jurylid een Paul van Hollywood beoordeelt alle baksels een met zijn nieuwe collega Prue tijdens op Leith. The Great British Bake van Off is vanaf vanavond uit wekelijks om 20:30 een uur naar op NPO 1 te het zien. De Bake Off begint in met de taartweek in op en de thuisbakkers mogen met helemaal los met een een fruitige signatuuropdracht. een Daarna geeft Prue het haar eerste een technische opdracht. Als laatste een opdracht krijgen ze het allerlastige uit spektakelstuk met dat ooit uit in week één in de Bake de Off-tent gegeven op is.

Het is het de tijdens finale en er zijn nog van maar drie bakkers over. op Voor op tv de signatuuropdracht in maken de bakkers naar schuimgebak. Voor de technische opdracht van heeft Mary een de bakkers door een recept van maar één met zin in gegeven en verder moeten ze van het zelf uitzoeken. op tv Het met spektakelstuk maken de bakkers, terwijl hun het familie zich op naar het het gazon voor de tent tijdens verzamelt. Wie wordt op de het winnaar?

In de halve in finale door is het patisserieweek. uit Er zijn met nog maar vier bakkers over. de Voor op de signatuuropdracht mogen de met bakkers hardhandig met boter op omspringen en naar hartenlust uit hun deeg vouwen met door tot de perfecte lagen van een tijdens tijdens moeilijk Frans bladerdeegkoekje. Bij de op technische opdracht tijdens legt Paul de lat door hoog. Hij een test de kundigheid met van de bakkers de met gebak naar op gistbasis met vruchten en uit verfijnd chocoladewerk. Het op tv spektakelstuk is een de laatste naar kans voor de bakkers op tv om met het een overvloed van op tv minigebakjes te bewijzen tijdens dat ze een finaleplaats tijdens verdienen.

Mary en op Paul hebben drie de nieuwe opdrachten uit bedacht die zijn uit geïnspireerd op de de tijd van in de Tudors toen naar Hendrik de Achtste regeerde en tijdens er flamboyante banketten met met indrukwekkende naar tafelversieringen gehouden werden. op Als signatuuropdracht maken het de bakkers door pasteien. Voor de technische opdracht bakken naar door de bakkers een ongewoon Tudorkoekje. En naar als het spektakelstuk maken in de bakkers iets van marsepein uit dat niet van zou misstaan op de in tafels van met een weelderig naar Tudorbanket.

Week een zeven is de op dessertweek. De bakkers in krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, op tv ze op moeten alles uit de op kast moeten trekken om uit Mary en Paul te het imponeren. De technische op tv opdracht is uit een ingewikkeld tijdens Frans dessert. En de op tv dessertweek is naar compleet met een tijdens soort mousse-marathon als naar spektakelstuk.

Er zijn nog in naar maar zeven bakkers over. Er het zijn drie opdrachten tijdens waarvoor tijdens inspiratie uit de de natuur wordt gehaald. van De bakkers mogen alles op tv wat groeit door en bloeit gebruiken om het hun baksels de ultieme met botanische smaak op te geven. Als met signatuuropdracht mogen de uit bakkers met op tv frisse Citrus smaken een eigen draai van uit geven aan hun creatie. Verborgen de onder de geruite door doeken ligt een tijdens gebladerde technische opdracht. Als in tijdens botanische spektakelstuk maken van de bakkers uitbundig gedecoreerde op tv taarten.

Het een is deegweek, en met een nog maar acht naar bakkers over zijn door Mary naar en Paul gebrand naar op perfectie. Bij de signatuuropdracht met is het met tijd voor een ontbijt, door vol zoetigheid. op Bij de technische door opdracht vraagt uit Mary de bakkers om door het hoofd koel te in houden op tv terwijl ze maar weinig in tijd en instructies krijgen op tv voor een van klassiek Brits taartje. Het spektakelstuk de maken de bakkers uit van een met verfijnd deeg dat heel tijdens tijdens moeilijk te maken is en een nog moeilijker te op tv bakken.

Er door zijn nog maar uit negen bakkers over en de voor met de allereerste keer is het beslagweek. een met Als signatuuropdracht maken tijdens de bakkers een Britse favoriet. naar Het lijkt misschien eenvoudig, van maar de de jury uit wil perfectie. De technische opdracht uit vereist een op tv vaste hand voor het fijne tijdens werk. Fouten tijdens maken is van uit den boze. de Voor het spektakelstuk mogen de uit bakkers zich door op in hun eigen versie van het een Spaanse klassieker tijdens storten.

Het door is broodweek door en Paul Hollywood heeft drie uiterst op lastige opdrachten de bedacht. van Voor de signatuuropdracht maken de uit bakkers een zoet op deeg met een uit twist, daarna op gaan de bakkers voor in de technische opdracht aan op de slag de zonder oven met en met een uit summier recept. Bij het spektakelstuk de moeten in de bakkers drie verschillende soorten de op tv meel gebruiken.

De bakkers krijgen met met drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is naar het maken van 24 door het identiek versierde koekjes. De technische op opdracht vereist het perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken van de uit bakkers een koekbouwwerk te maken van dat iets op vertelt over naar de bakkers.

juli 2018
12-07-2018 20:35

Pastei

The Great British Bake Off - Pastei

Het is pasteiweek. Juryleden Prue Leith en Paul Hollywood hebben 3 lastige opdrachten verzonnen die het uiterste zullen vergen van de vaardigheden van de 7 overgebleven bakkers. Bij de hartige signatuuropdracht moeten ze indruk maken met st...

05-07-2018 20:35

Desserts

The Great British Bake Off - Desserts

In week 5 storten de 8 resterende thuisbakkers zich op desserts. Prue en Paul willen perfectie bij de 3 opdrachten die ze de thuisbakkers hebben gegeven. Wie wordt bij de signatuuropdracht het lievelingetje van de klas met de gestoomde Brit...

14-06-2018 20:35

Karamel

The Great British Bake Off - Karamel

Het is week 4 van The Great British Bake Off en er zijn nog maar 9 thuisbakkers over. Voor de allereerste keer bij de Bake Off is het karamelweek. Prue en Paul hebben 3 kleverige opdrachten om de overgebleven thuisbakkers te testen. De si...

07-06-2018 20:35

Brood

The Great British Bake Off - Brood

In de derde aflevering van The Great British Bake Off is het broodweek. De tien overgebleven thuisbakkers hebben Paul Hollywood en Prue Leith veel te bewijzen. Deze week krijgen ze drie lastige opdrachten voorgeschoteld: theebroodjes als ...

31-05-2018 20:35

Koek

The Great British Bake Off - Koek

Het is koekweek bij The Great British Bake Off en er zijn nog elf thuisbakkers over. Welke koekenbakker heeft het deze week zwaar bij de drie nieuwe opdrachten die Paul en Prue hebben bedacht? Bij de sandwichkoekjesopdracht proberen de th...

24-05-2018 20:35

Terug: The Great British Bake Off

The Great British Bake Off - Terug: The Great British Bake Off

Omroep MAX zendt vanaf vanavond seizoen acht van The Great British Bake Off uit. Het programma is het origineel van Heel Holland Bakt. Dit seizoen kent een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Jurylid Paul Hollywood be...

18-08-2017 19:00

De finaleweek

The Great British Bake Off - De finaleweek

Het is de finale en er zijn nog maar drie bakkers over. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers schuimgebak. Voor de technische opdracht heeft Mary de bakkers een recept van maar één zin gegeven en verder moeten ze het zelf uitzoeken. He...

17-08-2017 19:05

Patisserieweek

The Great British Bake Off - Patisserieweek

In de halve finale is het patisserieweek. Er zijn nog maar vier bakkers over. Voor de signatuuropdracht mogen de bakkers hardhandig met boter omspringen en naar hartenlust hun deeg vouwen tot de perfecte lagen van een moeilijk Frans bladerd...

16-08-2017 19:05

Tudorweek

The Great British Bake Off - Tudorweek

Mary en Paul hebben drie nieuwe opdrachten bedacht die zijn geïnspireerd op de tijd van de Tudors toen Hendrik de Achtste regeerde en er flamboyante banketten met indrukwekkende tafelversieringen gehouden werden. Als signatuuropdracht maken...

15-08-2017 19:00

Dessertweek

The Great British Bake Off - Dessertweek

Week zeven is de dessertweek. De bakkers krijgen een signatuuropdracht voorgeschoteld, ze moeten alles uit de kast moeten trekken om Mary en Paul te imponeren. De technische opdracht is een ingewikkeld Frans dessert. En de dessertweek is co...

14-08-2017 19:00

Botanische week

The Great British Bake Off - Botanische week

Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht m...

11-08-2017 19:00

Deegweek

The Great British Bake Off - Deegweek

Het is deegweek, en met nog maar acht bakkers over zijn Mary en Paul gebrand op perfectie. Bij de signatuuropdracht is het tijd voor een ontbijt, vol zoetigheid. Bij de technische opdracht vraagt Mary de bakkers om het hoofd koel te houden ...

10-08-2017 19:00

Beslagweek

The Great British Bake Off - Beslagweek

Er zijn nog maar negen bakkers over en voor de allereerste keer is het beslagweek. Als signatuuropdracht maken de bakkers een Britse favoriet. Het lijkt misschien eenvoudig, maar de jury wil perfectie. De technische opdracht vereist een vas...

09-08-2017 19:00

Broodweek

The Great British Bake Off - Broodweek

Het is broodweek en Paul Hollywood heeft drie uiterst lastige opdrachten bedacht. Voor de signatuuropdracht maken de bakkers een zoet deeg met een twist, daarna gaan de bakkers voor de technische opdracht aan de slag zonder oven en met een ...

08-08-2017 19:00

Koekweek

The Great British Bake Off - Koekweek

De bakkers krijgen drie koekopdrachten. De signatuuropdracht is het maken van 24 identiek versierde koekjes. De technische opdracht vereist perfect spuitwerk. Als spektakelstuk maken de bakkers een koekbouwwerk te maken dat iets vertelt ove...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

The Great British Bake Off gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Great British Bake Off de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Great British Bake Off bij The Great British Bake Off liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Great British Bake Off. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Great British Bake Off gemist

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van The Great British Bake Off, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van The Great British Bake Off gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van The Great British Bake Off? Hier kun je alle uitzendingen van The Great British Bake Off kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord