Programma gemist?

Het een gaat snowboardster Bibian in Mentel voor van de wind, totdat ze op haar naar 27e een blessure de oploopt een die maar niet wil in genezen. Na het maken met door van een scan blijkt tijdens dat Bibian een botkanker heeft. De kanker is op tv in een op tv zo vergevorderd stadium, dat alleen door in amputatie van een groot deel het van uit haar been de enige mogelijkheid is naar om uitzaaiing de te uit voorkomen. Bibian is sterk en herstelt een snel, maar de van kanker blijft op niet weg. Het uit komt meer op tv dan acht keer terug. Maar in Bibian op tv is een doorzetter: de van vele tegenslagen weerhouden door haar er niet op van van om haar sport te blijven de beoefenen.

Linda van van Impelen gaat al op van jongs af aan tijdens skiën met haar van familie. van Het kan de haar niet snel genoeg een gaan. In op 2009 krijgt Linda op tv een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor op tv zij het een dwarslaesie oploopt. op tv Vanaf dan van is ze veroordeeld tot de door rolstoel. op Maar ze pakt het skiën met weer het op en hoopt nu een uit gouden medaille een te winnen de tijdens het paralympisch toernooi een zitskiën in van Pyeongchang.

De met vader en opa van in schaatser uit Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij naar heeft het sporten in dus niet van door een het vreemde. Hij was pas 3 in jaar oud het toen hij met met zijn met oma door van de kamer schaatste. Vol trots door vertelt een de familie van op tv Kjeld over het leven de van de de schaatser.

Shorttracker op tv Dylan Hoogerwerf doet dit jaar het weer mee aan van de Olympische Winterspelen op tv uit in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben in zijn ouders van geleverd aan de sportieve op uit ontwikkeling?

Ter gelegenheid het van het de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen op zij welke bijdrage naar ze leveren van aan een de sportieve ontwikkeling van de skeletonser op en hoe zij uit de wedstrijden van beleven.

Ze vertellen tijdens ze wat ze herkennen op tv van zichzelf een in van de jonge topsportster en hoe het zij de wedstrijden uit van hun dochter tijdens beleven. De uit ouders blikken terug en in kijken vooruit uit naar het in leven van hun naar dochter.

Thuis tijdens in Friesland sleutelt in Sjinkie het liefst het aan oude auto´s. de Toch doet hij dit een jaar met weer mee aan de op Olympische Winterspelen in door Pyeongchang. Zijn moeder blikt op terug op het het leven van haar het zoon.

mei 2021
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!