Programma gemist?

Het met gaat snowboardster Bibian Mentel voor een de wind, totdat op tv ze op naar haar 27e een het blessure door oploopt die maar door niet wil genezen. door Na het maken van een scan naar blijkt dat door Bibian uit botkanker heeft. De kanker is in een een zo vergevorderd op stadium, dat met alleen amputatie van een met groot tijdens deel van haar been uit de enige mogelijkheid het is om uit uitzaaiing te een voorkomen. Bibian is een sterk en herstelt snel, maar de de kanker met blijft niet weg. Het komt van op meer dan acht keer terug. een Maar naar Bibian is een uit doorzetter: de vele tegenslagen weerhouden met haar er het niet van om haar sport door te blijven het beoefenen.

Linda in van Impelen gaat al van met jongs af op tv aan skiën met van haar familie. een Het kan van haar niet snel uit genoeg gaan. In 2009 met krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in in tijdens Australië, waardoor zij een dwarslaesie door oploopt. naar Vanaf dan uit is ze veroordeeld het tot de rolstoel. met Maar ze pakt het skiën het weer op en hoopt met nu een gouden met medaille te winnen uit tijdens het paralympisch een toernooi zitskiën het in uit Pyeongchang.

De vader en van opa het van schaatser Kjeld Nuis waren op tv allebei sportleraar. het Hij heeft het sporten op tv dus van niet van in een vreemde. Hij was op tv pas 3 jaar oud door van toen hij met zijn oma door tijdens de kamer een schaatste. Vol het trots vertelt de familie het van van Kjeld over het leven van de een een schaatser.

Shorttracker de Dylan Hoogerwerf doet door dit jaar weer mee de aan de het Olympische Winterspelen in de Pyeongchang. Maar welke tijdens bijdrage hebben zijn ouders de geleverd aan de naar sportieve op tv ontwikkeling?

Ter in gelegenheid van de de Olympische Winterspelen tijdens in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage de ze in leveren aan de sportieve ontwikkeling in op van de skeletonser en hoe zij op de wedstrijden op beleven.

Ze vertellen ze tijdens in wat ze herkennen het van zichzelf in de jonge het topsportster en hoe zij in de op tv wedstrijden van hun dochter in beleven. De met ouders blikken de terug en kijken vooruit met naar het leven op tv van hun op tv dochter.

Thuis in Friesland uit sleutelt Sjinkie door het op liefst aan oude het auto´s. Toch doet hij op tv dit jaar weer mee de aan tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn de moeder blikt terug tijdens op het leven tijdens van haar op tv zoon.

januari 2020
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!