Programma gemist?

Het tijdens gaat snowboardster Bibian van Mentel voor de wind, totdat de ze het op haar 27e een uit blessure oploopt die maar met niet wil genezen. op Na tijdens het maken van een scan naar blijkt tijdens dat Bibian botkanker tijdens heeft. De kanker is in op een zo vergevorderd tijdens naar stadium, dat alleen een amputatie van een tijdens groot deel van haar been uit de enige van mogelijkheid is om uitzaaiing te door voorkomen. Bibian het is met sterk en herstelt snel, maar de in kanker de blijft niet de weg. Het komt naar meer dan acht keer terug. naar Maar Bibian is de een doorzetter: het de vele tegenslagen weerhouden haar op tv er door niet van tijdens om haar sport te blijven naar beoefenen.

Linda van Impelen tijdens in gaat al van de jongs af aan skiën met haar van familie. Het kan een haar niet uit snel genoeg gaan. van In het 2009 krijgt Linda een ernstig naar auto-ongeluk uit in Australië, waardoor in zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan door is ze veroordeeld het tot de rolstoel. met Maar ze tijdens pakt de het skiën weer van op en hoopt nu een met gouden medaille te winnen van tijdens het met paralympisch toernooi zitskiën in tijdens tijdens Pyeongchang.

De naar vader en opa van met schaatser Kjeld Nuis uit waren allebei sportleraar. uit Hij heeft het de sporten dus niet met van een vreemde. Hij tijdens was pas door 3 jaar oud met een toen hij met naar zijn oma door de kamer de schaatste. Vol trots vertelt op tv uit de familie van Kjeld over tijdens het leven van op tv de uit schaatser.

Shorttracker Dylan door Hoogerwerf doet een dit jaar weer mee aan de de uit Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar op welke bijdrage hebben uit tijdens zijn ouders geleverd aan de sportieve op door ontwikkeling?

Ter gelegenheid van het de Olympische van Winterspelen in Pyeongchang vertellen op tv zij welke bijdrage in ze leveren in aan de uit sportieve ontwikkeling van de tijdens skeletonser en hoe naar zij de de wedstrijden beleven.

Ze in vertellen ze wat uit ze herkennen van zichzelf in het de jonge topsportster door en naar hoe zij de wedstrijden naar van hun de dochter beleven. De ouders blikken op het terug en kijken vooruit de naar het leven van hun op van dochter.

Thuis in Friesland een tijdens sleutelt Sjinkie het liefst aan een oude auto´s. Toch de doet hij een dit jaar weer door mee aan de tijdens Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn op moeder blikt op tv terug uit op het leven van het haar zoon.

juni 2020
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!