Programma gemist?

Het gaat in snowboardster Bibian op Mentel voor de wind, op totdat tijdens ze op haar 27e met een blessure oploopt die maar met de niet wil genezen. Na het maken op van een een scan blijkt dat Bibian de botkanker heeft. op De kanker is in in een op zo vergevorderd stadium, op dat alleen amputatie van met een groot uit deel van haar van been de enige mogelijkheid is in om uitzaaiing in te voorkomen. Bibian is op tv sterk tijdens en herstelt tijdens snel, maar de kanker blijft niet naar weg. Het komt een meer dan met acht keer terug. uit Maar Bibian in is een doorzetter: de tijdens vele tegenslagen een weerhouden haar er niet de van een om haar sport te blijven tijdens beoefenen.

Linda het van Impelen gaat tijdens al van jongs af van aan skiën met haar op tv familie. Het kan door haar door niet snel het genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda tijdens een ernstig op auto-ongeluk in naar Australië, waardoor zij een in dwarslaesie oploopt. Vanaf dan op is ze op tv veroordeeld tot van de rolstoel. Maar ze pakt een uit het skiën weer op en op hoopt nu een door gouden medaille met te winnen op tijdens het paralympisch toernooi zitskiën in in het Pyeongchang.

De vader de en opa van schaatser het Kjeld Nuis waren de allebei sportleraar. het Hij heeft het sporten naar dus uit niet van een vreemde. op tv Hij het was pas 3 jaar oud van een toen hij met zijn oma op door de kamer uit schaatste. Vol trots uit vertelt de familie van met Kjeld over het op met leven van de tijdens schaatser.

Shorttracker in Dylan Hoogerwerf doet het dit jaar het weer mee aan de Olympische Winterspelen in in de Pyeongchang. Maar welke bijdrage tijdens hebben zijn in ouders geleverd aan de sportieve tijdens op tv ontwikkeling?

Ter gelegenheid uit van de Olympische uit Winterspelen in Pyeongchang vertellen de door zij welke bijdrage ze leveren van aan de sportieve ontwikkeling naar van de de skeletonser en hoe zij van tijdens de wedstrijden beleven.

Ze met vertellen ze wat van ze herkennen van zichzelf in naar de jonge topsportster naar en hoe de zij de wedstrijden van door hun dochter beleven. het De ouders blikken in terug en kijken de vooruit naar het het leven op van hun op dochter.

Thuis in door Friesland sleutelt tijdens Sjinkie het liefst door aan oude auto´s. Toch van doet hij dit op jaar in weer mee aan in de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. in Zijn moeder blikt een terug op het in leven van haar uit zoon.

januari 2021
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!