Programma gemist?

Het tijdens gaat snowboardster Bibian Mentel voor door uit de wind, totdat ze op de haar 27e een blessure een tijdens oploopt die maar niet het wil genezen. Na van het maken van een op scan met blijkt dat Bibian op tv botkanker heeft. De van kanker is in een zo uit vergevorderd in stadium, dat alleen amputatie van op een groot deel van tijdens haar been de een enige de mogelijkheid is om uitzaaiing te van voorkomen. op tv Bibian is sterk en op herstelt snel, maar het de kanker blijft op niet de weg. Het komt meer dan acht het keer terug. met Maar een Bibian is een naar doorzetter: de vele tegenslagen een weerhouden haar tijdens er niet van om de haar sport te blijven door beoefenen.

Linda de van Impelen gaat al uit van jongs af aan op tv skiën de met haar op tv familie. Het kan met haar niet snel genoeg gaan. het In 2009 krijgt Linda van een op tv ernstig auto-ongeluk op in Australië, waardoor zij een dwarslaesie door oploopt. Vanaf tijdens dan door is ze veroordeeld het tot de rolstoel. Maar ze met pakt het skiën het weer op en hoopt door nu met een gouden naar medaille te winnen met tijdens het paralympisch toernooi tijdens zitskiën in op Pyeongchang.

De vader en in uit opa van schaatser in Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. een Hij door heeft het sporten dus niet op tv van naar een vreemde. Hij door was pas 3 jaar oud op tv toen met hij met zijn van oma door de kamer tijdens schaatste. Vol trots vertelt op de familie van op tv Kjeld de over het leven van tijdens de een schaatser.

Shorttracker Dylan door Hoogerwerf naar doet dit jaar weer mee aan door de de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar de welke bijdrage hebben op tv naar zijn ouders geleverd aan de een sportieve op tv ontwikkeling?

Ter gelegenheid van met een de Olympische Winterspelen in Pyeongchang de vertellen zij welke bijdrage tijdens ze leveren de aan de sportieve ontwikkeling een van de skeletonser het en hoe met zij de naar wedstrijden beleven.

Ze vertellen van ze wat het ze herkennen van zichzelf op in de jonge topsportster van en hoe naar zij de van wedstrijden van hun dochter op beleven. De ouders op blikken terug naar en kijken vooruit naar van het uit leven van hun door dochter.

Thuis in een Friesland sleutelt Sjinkie uit het liefst aan op tv oude auto´s. door Toch doet hij dit jaar in weer mee de aan de tijdens Olympische Winterspelen op tv in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug van op het leven tijdens van haar met zoon.

juli 2021
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!