Programma gemist?

Het naar gaat snowboardster door Bibian Mentel voor naar de wind, totdat een ze op haar in 27e een blessure naar oploopt die maar niet in wil genezen. Na het van maken van een scan in in blijkt dat Bibian botkanker heeft. De uit van kanker is in een zo een vergevorderd uit stadium, dat alleen amputatie van een het groot deel uit van op haar been de enige uit mogelijkheid is in om uitzaaiing te op voorkomen. Bibian is de sterk en herstelt snel, maar de door kanker blijft niet met weg. door Het komt meer dan acht van keer terug. Maar de uit Bibian is een doorzetter: de vele met tegenslagen een weerhouden haar er de niet van om haar sport op te met blijven beoefenen.

Linda van van Impelen gaat een al van jongs af aan van het skiën met haar familie. Het kan tijdens haar een niet snel in genoeg gaan. In naar 2009 krijgt Linda de een ernstig auto-ongeluk in Australië, in waardoor het zij een dwarslaesie door oploopt. Vanaf dan is met ze veroordeeld tot de rolstoel. het de Maar ze pakt het skiën weer naar een op en hoopt nu het een gouden medaille te op winnen tijdens het paralympisch naar toernooi uit zitskiën in in Pyeongchang.

De vader door en opa uit van schaatser Kjeld in Nuis waren allebei sportleraar. de Hij heeft het sporten van dus niet het van een vreemde. Hij tijdens naar was pas 3 jaar oud de toen hij met het het zijn oma door de op kamer schaatste. door Vol trots vertelt uit de familie van de Kjeld over het leven van door de met schaatser.

Shorttracker Dylan Hoogerwerf van doet dit jaar op tv in weer mee aan de Olympische Winterspelen een in Pyeongchang. Maar in welke op bijdrage hebben zijn de ouders geleverd aan op tv de sportieve op tv ontwikkeling?

Ter gelegenheid van het het de Olympische Winterspelen in Pyeongchang van vertellen een zij welke bijdrage naar ze leveren aan de door sportieve ontwikkeling van een de skeletonser en hoe op tv zij de wedstrijden door beleven.

Ze in vertellen ze wat ze herkennen van van zichzelf naar in met de jonge topsportster en hoe zij in het de wedstrijden van hun dochter een beleven. De tijdens ouders blikken terug en kijken door met vooruit naar het leven een van hun de dochter.

Thuis op tv in Friesland de sleutelt Sjinkie het liefst aan oude door naar auto´s. Toch doet hij dit jaar met weer door mee aan de tijdens Olympische Winterspelen van in Pyeongchang. Zijn moeder naar blikt terug op het leven het van de haar zoon.

september 2020
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!