Programma gemist?

Het gaat door snowboardster een Bibian Mentel voor een de wind, totdat ze op tijdens haar 27e een blessure van uit oploopt die maar niet wil genezen. door in Na het maken van een scan van blijkt met dat Bibian botkanker op tv heeft. De kanker een is in een zo op vergevorderd stadium, dat alleen het tijdens amputatie van een groot deel van met haar naar been de op tv enige mogelijkheid is om uitzaaiing naar te voorkomen. van Bibian is door sterk en herstelt snel, tijdens maar de kanker blijft naar niet op tv weg. Het komt meer dan in acht keer met terug. Maar Bibian met is een doorzetter: de vele door in tegenslagen weerhouden haar er op tv niet van om haar sport op tv te blijven tijdens beoefenen.

Linda het van Impelen tijdens gaat al van jongs af aan op in skiën met haar familie. Het naar kan op tv haar niet snel genoeg gaan. In de 2009 een krijgt Linda een ernstig met auto-ongeluk in Australië, waardoor op tv met zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf in dan is ze een veroordeeld tot de op tv rolstoel. Maar ze pakt op tv het het skiën weer op en door hoopt de nu een gouden medaille te winnen naar tijdens het in paralympisch toernooi zitskiën op in tijdens Pyeongchang.

De vader en met de opa van schaatser het Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. tijdens Hij heeft het sporten op tv dus niet een van een vreemde. uit Hij de was pas 3 jaar oud met toen hij met op naar zijn oma door de kamer een schaatste. op Vol trots vertelt de familie naar van tijdens Kjeld over het leven van de de de schaatser.

Shorttracker Dylan tijdens Hoogerwerf doet naar dit jaar weer mee van aan de Olympische Winterspelen op tv in Pyeongchang. Maar door uit welke bijdrage hebben zijn ouders in geleverd aan de een sportieve op ontwikkeling?

Ter gelegenheid van van de Olympische Winterspelen op in Pyeongchang vertellen van naar zij welke bijdrage ze leveren naar aan op tv de sportieve ontwikkeling van de op tv skeletonser en hoe zij met de een wedstrijden beleven.

Ze door vertellen ze wat ze een herkennen van zichzelf tijdens in de uit jonge topsportster een en hoe zij de uit wedstrijden van de hun dochter beleven. De ouders van blikken terug en kijken een op vooruit naar het leven van op hun met dochter.

Thuis op tv in Friesland in sleutelt Sjinkie het liefst aan oude door auto´s. Toch doet een hij dit een jaar weer mee aan door uit de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn met moeder blikt terug op op het tijdens leven van haar in zoon.

februari 2020
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!