Programma gemist?

Het de gaat snowboardster Bibian Mentel op voor de door wind, totdat ze een op haar 27e een een blessure oploopt met die maar niet wil met genezen. Na op tv het maken van de een scan door blijkt dat Bibian botkanker heeft. naar De kanker is in door een naar zo vergevorderd stadium, uit dat alleen amputatie van een van de groot deel van haar been naar de enige van mogelijkheid is om uitzaaiing te op tv voorkomen. op tv Bibian is sterk en een herstelt uit snel, maar de kanker met blijft niet van weg. Het komt naar meer dan acht uit keer terug. Maar Bibian is een de doorzetter: de van vele tegenslagen naar weerhouden haar er niet in van om een haar sport uit te blijven beoefenen.

Linda het van Impelen gaat al van de jongs af het aan skiën met haar de familie. het Het kan haar niet uit snel genoeg gaan. een In 2009 krijgt van Linda een ernstig auto-ongeluk het in een Australië, waardoor zij een een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan door in is ze veroordeeld tot de door rolstoel. Maar tijdens ze pakt in het skiën weer op door en hoopt nu een op gouden medaille in te winnen naar tijdens het paralympisch op tv toernooi zitskiën in tijdens Pyeongchang.

De vader een en opa met van schaatser naar Kjeld Nuis waren op allebei sportleraar. Hij heeft het tijdens sporten een dus niet van een vreemde. het Hij was van pas 3 jaar een oud toen hij met uit op zijn oma door de door kamer schaatste. Vol trots vertelt naar de naar familie van Kjeld over in het leven op van de op schaatser.

Shorttracker Dylan Hoogerwerf het doet op dit jaar naar weer mee aan met de Olympische Winterspelen in uit Pyeongchang. Maar welke een bijdrage hebben zijn ouders geleverd tijdens aan de de sportieve naar ontwikkeling?

Ter gelegenheid van uit een de Olympische Winterspelen in Pyeongchang van vertellen door zij welke bijdrage ze leveren uit aan de sportieve ontwikkeling door van de skeletonser van en in hoe zij de wedstrijden naar beleven.

Ze door vertellen ze wat ze de herkennen van op tv zichzelf in de jonge uit topsportster tijdens en hoe zij de een wedstrijden van hun dochter beleven. van De ouders met blikken terug op tv en kijken vooruit op naar het het leven van hun de dochter.

Thuis in Friesland het sleutelt Sjinkie met het liefst het aan oude auto´s. Toch een doet naar hij dit jaar weer een mee aan de op tv Olympische Winterspelen in Pyeongchang. van Zijn naar moeder blikt terug op tv op het leven naar van haar zoon.

juni 2021
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!