Programma gemist?

Het op gaat snowboardster Bibian Mentel voor op tv in de wind, totdat ze op haar op tv 27e een een blessure oploopt die op maar niet op wil genezen. Na uit het maken een van een scan blijkt met dat Bibian botkanker heeft. een De kanker door is in een tijdens zo vergevorderd stadium, de dat alleen een amputatie van een groot deel van door haar op been de tijdens enige mogelijkheid is tijdens om uitzaaiing te voorkomen. Bibian de is naar sterk en herstelt snel, maar de met de kanker blijft niet weg. met Het komt meer dan acht uit keer uit terug. Maar Bibian is door een doorzetter: de vele de tegenslagen met weerhouden haar naar er niet van om haar sport in door te blijven beoefenen.

Linda van Impelen in gaat door al van jongs af van aan skiën van met haar familie. tijdens Het kan met haar niet snel genoeg met gaan. In 2009 krijgt Linda een een van ernstig auto-ongeluk op tv in Australië, waardoor zij op tv een dwarslaesie oploopt. Vanaf van dan tijdens is ze veroordeeld tot de rolstoel. van Maar ze tijdens pakt het skiën een weer door op en hoopt nu een gouden het medaille te een winnen tijdens het paralympisch door een toernooi zitskiën in op tv Pyeongchang.

De op vader en op tv opa van schaatser Kjeld in Nuis waren op tv allebei sportleraar. Hij op tv heeft het sporten dus op tv niet van een vreemde. tijdens Hij op was pas 3 jaar oud de tijdens toen hij met zijn het oma door de de kamer schaatste. Vol trots vertelt door met de familie van Kjeld in over het leven uit van de een schaatser.

Shorttracker naar Dylan Hoogerwerf doet met dit jaar weer mee aan een de Olympische Winterspelen een in Pyeongchang. van Maar welke bijdrage hebben naar zijn ouders tijdens geleverd aan de sportieve naar op tv ontwikkeling?

Ter met gelegenheid van de het Olympische Winterspelen in Pyeongchang van vertellen zij het welke bijdrage ze leveren uit aan de een sportieve ontwikkeling van de een skeletonser tijdens en hoe zij de wedstrijden met beleven.

Ze vertellen uit ze wat ze door herkennen in van zichzelf in de naar jonge topsportster door en hoe zij de op wedstrijden van hun dochter beleven. een De ouders het blikken van terug en kijken vooruit naar de het leven de van hun door dochter.

Thuis in in Friesland sleutelt uit Sjinkie het op liefst aan oude in auto´s. Toch doet hij dit naar jaar weer op mee aan de Olympische op Winterspelen in Pyeongchang. Zijn door moeder naar blikt terug tijdens op het leven van tijdens haar zoon.

oktober 2020
11-03-2018 08:30

Bibian Mentel

De Olympische genen van... - Bibian Mentel

Het gaat snowboardster Bibian Mentel voor de wind, totdat ze op haar 27e een blessure oploopt die maar niet wil genezen. Na het maken van een scan blijkt dat Bibian botkanker heeft. De kanker is in een zo vergevorderd stadium, dat alleen am...

10-03-2018 08:50

Linda van Impelen

De Olympische genen van... - Linda van Impelen

Linda van Impelen gaat al van jongs af aan skiën met haar familie. Het kan haar niet snel genoeg gaan. In 2009 krijgt Linda een ernstig auto-ongeluk in Australië, waardoor zij een dwarslaesie oploopt. Vanaf dan is ze veroordeeld tot de rols...

22-02-2018 16:30

Kjeld Nuis

De Olympische genen van... - Kjeld Nuis

De vader en opa van schaatser Kjeld Nuis waren allebei sportleraar. Hij heeft het sporten dus niet van een vreemde. Hij was pas 3 jaar oud toen hij met zijn oma door de kamer schaatste. Vol trots vertelt de familie van Kjeld over het leven...

20-02-2018 03:40

Dylan Hoogerwerf

De Olympische genen van... - Dylan Hoogerwerf

Shorttracker Dylan Hoogerwerf doet dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Maar welke bijdrage hebben zijn ouders geleverd aan de sportieve ontwikkeling?

15-02-2018 16:30

Kimberley Bos

De Olympische genen van... - Kimberley Bos

Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang vertellen zij welke bijdrage ze leveren aan de sportieve ontwikkeling van de skeletonser en hoe zij de wedstrijden beleven.

13-02-2018 05:50

Marrit Leenstra

De Olympische genen van... - Marrit Leenstra

Ze vertellen ze wat ze herkennen van zichzelf in de jonge topsportster en hoe zij de wedstrijden van hun dochter beleven. De ouders blikken terug en kijken vooruit naar het leven van hun dochter.

10-02-2018 01:50

Sjinkie Knegt

De Olympische genen van... - Sjinkie Knegt

Thuis in Friesland sleutelt Sjinkie het liefst aan oude auto´s. Toch doet hij dit jaar weer mee aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Zijn moeder blikt terug op het leven van haar zoon.

De Olympische genen van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Olympische genen van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Olympische genen van... bij De Olympische genen van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Olympische genen van.... Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Olympische genen van... gemist

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Olympische genen van..., uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Olympische genen van... gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Olympische genen van...? Hier kun je alle uitzendingen van De Olympische genen van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 15-03-2018 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!