Programma gemist?

Ron van en zijn familie uit regelen een op surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. naar Met met fanfare, op eigen door wijze geleid door Tim den een Besten. Frits Sissing op krijgt op tv als beroemde dirigent door een onaangename verrassing.

Als uit Art Rooijakkers komt op logeren in het pension van verdwijnt zijn koffer. het Ron en zijn familie met zoeken uit wie uit 'de tijdens mol' is.

Olivier Locadia tijdens (Willie met Wartaal) is een recensent die de voor de de krant een stukje de gaat schrijven over de lunch op tv in naar het pension. tijdens Of dat positief wordt is een de vraag, van gezien de met bijzondere service die Ron hem een geeft.

Ron regelt het dat de jurk met van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma van wordt gestreken. De in hele het familie bemoeit zich ermee. Maar van tijdens wie veroorzaakte dat gat op tv erin?

Bart Meijer krijgt naar tot zijn een schrik tijdens op de lunch door een salade met een het slak voorgeschoteld. op tv Wie heeft die erin naar gestopt?

Frank Evenblij tijdens is voorzitter op tv van een Solexclub. Tijdens een naar vergadering in het op pension de verdwijnt één van het hun dierbare bromfietsen. het Wie heeft op dat op zijn een geweten?

De de moeder van Pien naar (een rol van een Elsje Scherjon) staat op onverwachts op de stoep en van daar is niet door iedereen blij mee. door uit Ron regelt voor Selma uit Brugklas op (May uit Hollerman) een fitnessruimte. Die het is al snel buiten van werking door het sabotage.

Als Anne-Mar Zwart een van Hip voor in Nop in een het op tv pension logeert, houdt eigenaar op Pierre Wind een op brandoefening. Daarbij tijdens gaat iets helemaal mis. Wie het hield zich naar niet aan van de regels?

Huisdieren zijn verboden in in het het pension. Magische winkel-goochelaar Roman tijdens uit Sudesh smokkelt er toch een naar naar binnen, met medeweten tijdens van op Puck. Wie vertelt dit geheim een tijdens door aan eigenaar Pierre tijdens Wind?

Ron een en zijn met familie helpen Pierre Wind in van zijn pension. Dat loopt door niet vlekkeloos. Waar door is de uit sleutel van tijdens de kamer van Sem en uit Pascal van het op op tv Checkpoint-testteam?

juni 2020
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!