Programma gemist?

Ron en zijn een tijdens familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar het Pierre Wind. naar Met fanfare, op eigen op tv wijze geleid op door Tim den Besten. uit Frits Sissing krijgt naar als beroemde door dirigent een onaangename naar verrassing.

Als op Art Rooijakkers komt logeren naar in het tijdens pension verdwijnt zijn koffer. een Ron en de zijn familie zoeken de uit wie 'de een mol' is.

Olivier het Locadia (Willie Wartaal) is met een recensent die tijdens voor de op krant een een stukje gaat schrijven het over de lunch in het pension. door Of dat positief met op tv wordt is de vraag, gezien de een op tv bijzondere service die Ron hem de geeft.

Ron regelt tijdens dat de jurk uit van Jeugdjournaal-presentatrice met Welmoed Sijtsma wordt op tv gestreken. De op tv hele familie bemoeit zich ermee. Maar uit wie veroorzaakte de dat gat van erin?

Bart naar Meijer krijgt tot zijn schrik op tv tijdens de lunch het een uit salade met op een slak voorgeschoteld. Wie heeft op tv die erin het gestopt?

Frank Evenblij is op tv op voorzitter van een Solexclub. Tijdens een door vergadering uit in het pension verdwijnt tijdens één van hun met dierbare bromfietsen. Wie heeft een dat op zijn door een geweten?

De moeder van een Pien (een de rol van Elsje een Scherjon) tijdens staat onverwachts op de stoep het en op tv daar is niet iedereen op tv blij mee. Ron in regelt voor Selma uit Brugklas door uit (May Hollerman) een door fitnessruimte. Die is al snel naar buiten werking door uit sabotage.

Als in Anne-Mar Zwart van Hip voor van Nop in in het in pension logeert, houdt de eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij naar naar gaat iets helemaal mis. Wie een hield zich het niet aan op de regels?

Huisdieren de zijn verboden het in het pension. van Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er het toch met een naar van binnen, met medeweten uit van Puck. Wie vertelt het dit geheim door aan eigenaar tijdens Pierre in Wind?

Ron en zijn door familie helpen Pierre in op tv Wind in zijn pension. Dat door loopt niet vlekkeloos. Waar een is de de sleutel van de kamer op op tv van Sem en Pascal van in het van Checkpoint-testteam?

september 2021
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!