Programma gemist?

Ron en zijn op tv een familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar uit in Pierre Wind. Met fanfare, het op eigen wijze geleid naar door Tim op tv den Besten. Frits Sissing krijgt de door als beroemde dirigent door een onaangename verrassing.

Als van Art Rooijakkers komt logeren in de het pension verdwijnt uit zijn koffer. met Ron en zijn tijdens familie zoeken uit wie met 'de het mol' is.

Olivier een Locadia (Willie Wartaal) van is een recensent die voor tijdens de krant een van stukje gaat schrijven een over de lunch door in het van pension. Of dat positief tijdens wordt tijdens is de vraag, gezien de het bijzondere service van die Ron hem naar geeft.

Ron op regelt dat de jurk van het met Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De op tv hele op familie bemoeit zich ermee. Maar op wie met veroorzaakte dat gat het erin?

Bart Meijer van krijgt het tot zijn schrik tijdens de de lunch een salade uit met tijdens een slak voorgeschoteld. Wie heeft die op tv tijdens erin gestopt?

Frank Evenblij is een voorzitter van een met Solexclub. Tijdens een de vergadering de in het in pension verdwijnt één van hun dierbare door bromfietsen. Wie uit heeft dat op tijdens zijn de geweten?

De het moeder van door Pien (een rol van Elsje Scherjon) met staat onverwachts door op de stoep door en daar van is niet iedereen blij mee. met van Ron regelt voor Selma op uit Brugklas (May Hollerman) van een fitnessruimte. Die is met al snel buiten een de werking door sabotage.

Als de Anne-Mar Zwart van Hip voor in Nop van in het pension logeert, met houdt eigenaar Pierre met Wind een brandoefening. van Daarbij gaat iets helemaal het mis. Wie een hield zich niet aan een naar de regels?

Huisdieren het zijn verboden met in het pension. het Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er met toch een door naar binnen, uit met medeweten van Puck. op tv Wie vertelt dit geheim op uit door aan eigenaar Pierre naar Wind?

Ron en de zijn familie met helpen Pierre Wind in zijn een pension. de Dat loopt op tv niet vlekkeloos. Waar is de op sleutel van de kamer door van Sem met en uit Pascal van het het Checkpoint-testteam?

november 2019
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!