Programma gemist?

Ron het en zijn de familie regelen een surpriseparty met voor pension-eigenaar het Pierre Wind. Met fanfare, uit op eigen naar wijze geleid door Tim een den Besten. Frits Sissing in krijgt als beroemde op dirigent een onaangename van verrassing.

Als Art Rooijakkers met van komt logeren in het pension met verdwijnt zijn koffer. op Ron en op zijn familie zoeken uit op tv wie 'de van mol' is.

Olivier het Locadia (Willie Wartaal) is naar een recensent die in voor de een krant een tijdens stukje gaat schrijven over uit de lunch in het door pension. Of van dat positief wordt is op tv de vraag, gezien tijdens de bijzondere op service die Ron door hem geeft.

Ron regelt op dat de jurk op tv van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma de wordt gestreken. uit De hele familie bemoeit het tijdens zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat door naar gat erin?

Bart in Meijer krijgt tot een zijn schrik tijdens de door lunch een salade met met een door slak voorgeschoteld. Wie een heeft die erin in gestopt?

Frank naar Evenblij is voorzitter van in een Solexclub. uit Tijdens een op vergadering in het pension verdwijnt één door van hun dierbare door bromfietsen. de Wie heeft op tv dat op zijn tijdens geweten?

De moeder in van tijdens Pien (een rol in van Elsje Scherjon) staat door onverwachts op de stoep met en daar is uit niet iedereen blij mee. in Ron regelt voor uit Selma het uit Brugklas (May Hollerman) een een op fitnessruimte. Die is met al snel buiten een werking door sabotage.

Als Anne-Mar Zwart naar van Hip op voor Nop in uit het pension in logeert, houdt eigenaar Pierre Wind op een brandoefening. op tv Daarbij gaat iets helemaal van mis. Wie met hield zich van niet aan de van regels?

Huisdieren zijn op tv verboden uit in het pension. Magische winkel-goochelaar op tv Roman met Sudesh smokkelt er toch op een naar binnen, naar met medeweten van uit Puck. Wie vertelt dit geheim tijdens door naar aan eigenaar Pierre tijdens Wind?

Ron en uit zijn familie de helpen Pierre Wind in in zijn pension. Dat loopt in met niet vlekkeloos. Waar is de sleutel door van de naar kamer naar van Sem en in Pascal van het een Checkpoint-testteam?

januari 2021
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!