Programma gemist?

Ron en zijn tijdens de familie regelen een surpriseparty door voor pension-eigenaar uit Pierre Wind. Met fanfare, naar op eigen wijze van geleid door Tim den tijdens Besten. Frits Sissing in krijgt op tv als beroemde dirigent een onaangename met verrassing.

Als Art Rooijakkers op komt logeren in tijdens op het pension verdwijnt met zijn koffer. Ron en zijn familie uit zoeken uit in wie het 'de mol' is.

Olivier Locadia (Willie op tv met Wartaal) is een in recensent die voor de het krant een stukje gaat op tv schrijven over de in lunch in door het pension. op tv Of dat positief de wordt is de door vraag, gezien de de bijzondere service die Ron hem van geeft.

Ron in regelt dat de jurk met van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma uit uit wordt gestreken. De hele familie bemoeit naar zich ermee. Maar tijdens wie veroorzaakte door dat gat door erin?

Bart Meijer krijgt in de tot zijn schrik tijdens het de lunch een salade op tv met een slak voorgeschoteld. met Wie tijdens heeft die erin in gestopt?

Frank tijdens Evenblij is voorzitter op van een door Solexclub. Tijdens een de vergadering in het pension verdwijnt één op tv op tv van hun dierbare bromfietsen. tijdens Wie heeft dat op in zijn uit geweten?

De uit moeder van Pien (een naar rol van op tv Elsje Scherjon) staat de onverwachts op de tijdens stoep en het daar is niet iedereen blij mee. uit Ron regelt door voor Selma uit Brugklas op tv het (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is naar met al snel buiten werking door in sabotage.

Als uit Anne-Mar Zwart van Hip voor tijdens Nop in tijdens het met pension logeert, houdt een eigenaar Pierre Wind op een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal door mis. Wie hield naar zich niet aan door de door regels?

Huisdieren zijn verboden van in het op pension. op tv Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh in smokkelt er toch een naar door binnen, op met medeweten van Puck. Wie in de vertelt dit geheim door aan eigenaar in Pierre een Wind?

Ron en uit zijn familie het helpen Pierre op Wind in zijn door pension. Dat loopt niet het vlekkeloos. Waar is de sleutel naar van de door kamer van van Sem en Pascal van het tijdens op Checkpoint-testteam?

september 2020
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!