Programma gemist?

Ron en zijn het met familie regelen een door surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met van fanfare, op op eigen wijze geleid door met Tim den een Besten. de Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent in een onaangename van verrassing.

Als in Art Rooijakkers het komt logeren in het de pension verdwijnt zijn koffer. Ron een en zijn tijdens familie zoeken met uit wie 'de mol' op tv is.

Olivier Locadia naar (Willie Wartaal) in is een recensent van die voor de krant een het stukje gaat tijdens schrijven over de lunch de in het pension. op tv Of dat tijdens positief wordt van is de vraag, gezien van de van bijzondere service die uit Ron hem geeft.

Ron naar regelt dat de jurk van het Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma op wordt gestreken. De in hele familie de bemoeit zich uit ermee. Maar van wie veroorzaakte dat tijdens gat erin?

Bart het Meijer krijgt tot zijn schrik uit door tijdens de lunch een met salade met een slak op tv voorgeschoteld. Wie heeft uit die erin een gestopt?

Frank Evenblij is met uit voorzitter van een Solexclub. Tijdens op een door vergadering in het pension verdwijnt één een van hun op tv dierbare bromfietsen. Wie heeft door dat op door zijn op tv geweten?

De moeder de van Pien (een de rol van Elsje naar Scherjon) staat onverwachts op op tv de stoep en in uit daar is niet iedereen blij mee. op Ron regelt voor van Selma uit Brugklas naar (May Hollerman) uit een op fitnessruimte. Die is al snel buiten met werking door het sabotage.

Als Anne-Mar Zwart een van Hip van voor naar Nop in het pension logeert, de houdt eigenaar Pierre tijdens Wind een brandoefening. van Daarbij gaat iets helemaal tijdens mis. Wie hield de de zich niet aan de op regels?

Huisdieren zijn verboden uit in het van pension. door Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh met smokkelt er toch een naar naar binnen, met medeweten door van Puck. Wie door vertelt dit geheim op door aan eigenaar tijdens de Pierre Wind?

Ron en zijn met familie helpen Pierre op Wind in op zijn uit pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar op tv op is de sleutel van de kamer van op tv van Sem en Pascal van het op tv het Checkpoint-testteam?

juni 2021
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!