Programma gemist?

Ron en in zijn familie regelen een een surpriseparty naar voor pension-eigenaar Pierre uit Wind. Met fanfare, op het eigen wijze geleid door op Tim den Besten. het door Frits Sissing krijgt als van beroemde dirigent naar een onaangename verrassing.

Als Art Rooijakkers op tv komt logeren tijdens in het pension verdwijnt uit zijn van koffer. Ron en met zijn familie zoeken uit naar wie 'de met mol' is.

Olivier Locadia een (Willie het Wartaal) is een recensent op tv die voor de krant een van het stukje gaat schrijven over de lunch in in het pension. tijdens Of dat op positief wordt tijdens is de vraag, uit gezien de tijdens bijzondere service die Ron hem in geeft.

Ron regelt naar dat de van jurk van naar Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De uit hele familie uit bemoeit zich door ermee. Maar wie veroorzaakte van dat gat een erin?

Bart Meijer op tv krijgt tot zijn schrik op tv tijdens de lunch tijdens een salade met het een slak voorgeschoteld. op Wie het heeft die van erin gestopt?

Frank tijdens Evenblij is voorzitter een van een Solexclub. Tijdens een met door vergadering in het pension verdwijnt één tijdens van hun dierbare tijdens bromfietsen. Wie op heeft dat naar op zijn op geweten?

De van moeder van Pien met (een rol van Elsje Scherjon) tijdens op tv staat onverwachts op de stoep op en van daar is niet iedereen blij mee. van Ron regelt voor met Selma in uit Brugklas (May Hollerman) een van fitnessruimte. naar Die is uit al snel buiten werking op door sabotage.

Als Anne-Mar met Zwart van Hip in voor Nop de in het door pension logeert, houdt de eigenaar Pierre Wind een uit brandoefening. Daarbij gaat iets uit helemaal mis. Wie hield van zich niet in aan met de regels?

Huisdieren op zijn verboden uit in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman de Sudesh smokkelt op er toch een uit naar binnen, met medeweten met van van Puck. Wie vertelt dit geheim het door aan tijdens eigenaar Pierre in Wind?

Ron en zijn op familie van helpen Pierre naar Wind in zijn op tv pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar uit is de een sleutel van de het kamer van Sem op en Pascal in van het uit Checkpoint-testteam?

oktober 2021
30-07-2017 12:25

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-07-2017 12:30

Marathon

Bij Ron in het Pension - Marathon

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

21-07-2017 15:30

Het gebroken dirigeerstokje

Bij Ron in het Pension - Het gebroken dirigeerstokje

Ron en zijn familie regelen een surpriseparty voor pension-eigenaar Pierre Wind. Met fanfare, op eigen wijze geleid door Tim den Besten. Frits Sissing krijgt als beroemde dirigent een onaangename verrassing.

20-07-2017 15:30

Wie is de mol?

Bij Ron in het Pension - Wie is de mol?

Als Art Rooijakkers komt logeren in het pension verdwijnt zijn koffer. Ron en zijn familie zoeken uit wie 'de mol' is.

19-07-2017 15:30

Open of dicht?

Bij Ron in het Pension - Open of dicht?

Olivier Locadia (Willie Wartaal) is een recensent die voor de krant een stukje gaat schrijven over de lunch in het pension. Of dat positief wordt is de vraag, gezien de bijzondere service die Ron hem geeft.

18-07-2017 15:35

De verbrande jurk

Bij Ron in het Pension - De verbrande jurk

Ron regelt dat de jurk van Jeugdjournaal-presentatrice Welmoed Sijtsma wordt gestreken. De hele familie bemoeit zich ermee. Maar wie veroorzaakte dat gat erin?

17-07-2017 15:30

De slak in de sla

Bij Ron in het Pension - De slak in de sla

Bart Meijer krijgt tot zijn schrik tijdens de lunch een salade met een slak voorgeschoteld. Wie heeft die erin gestopt?

14-07-2017 15:30

Solex vermist

Bij Ron in het Pension - Solex vermist

Frank Evenblij is voorzitter van een Solexclub. Tijdens een vergadering in het pension verdwijnt één van hun dierbare bromfietsen. Wie heeft dat op zijn geweten?

13-07-2017 15:35

De kapotte fiets

Bij Ron in het Pension - De kapotte fiets

De moeder van Pien (een rol van Elsje Scherjon) staat onverwachts op de stoep en daar is niet iedereen blij mee. Ron regelt voor Selma uit Brugklas (May Hollerman) een fitnessruimte. Die is al snel buiten werking door sabotage.

12-07-2017 15:35

De lege brandblusser

Bij Ron in het Pension - De lege brandblusser

Als Anne-Mar Zwart van Hip voor Nop in het pension logeert, houdt eigenaar Pierre Wind een brandoefening. Daarbij gaat iets helemaal mis. Wie hield zich niet aan de regels?

11-07-2017 15:35

Geen huisdieren

Bij Ron in het Pension - Geen huisdieren

Huisdieren zijn verboden in het pension. Magische winkel-goochelaar Roman Sudesh smokkelt er toch een naar binnen, met medeweten van Puck. Wie vertelt dit geheim door aan eigenaar Pierre Wind?

10-07-2017 15:35

De verdwenen sleutel

Bij Ron in het Pension - De verdwenen sleutel

Ron en zijn familie helpen Pierre Wind in zijn pension. Dat loopt niet vlekkeloos. Waar is de sleutel van de kamer van Sem en Pascal van het Checkpoint-testteam?

Bij Ron in het Pension gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij Ron in het Pension de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij Ron in het Pension bij Bij Ron in het Pension liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij Ron in het Pension. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij Ron in het Pension gemist

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bij Ron in het Pension gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bij Ron in het Pension? Hier kun je alle uitzendingen van Bij Ron in het Pension kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 12:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!