Programma gemist?

Special op over het Nederlandse in herenhockeyteam. Het op team wordt gevolgd in naar de voorbereiding op de Olympische een Spelen in Rio. de De coach, de uit begeleiding en een het tijdens team geven een kijkje in de een keuken tijdens hun het weg naar tijdens goud.

november 2019
01-08-2016 21:57

Afl. 1

Hockeyheren: De Weg Naar Goud - Afl. 1

Special over het Nederlandse herenhockeyteam. Het team wordt gevolgd in de voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio. De coach, de begeleiding en het team geven een kijkje in de keuken tijdens hun weg naar goud.

Hockeyheren: De Weg Naar Goud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hockeyheren: De Weg Naar Goud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hockeyheren: De Weg Naar Goud bij Hockeyheren: De Weg Naar Goud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hockeyheren: De Weg Naar Goud. Heb je een uitzending van Hockeyheren: De Weg Naar Goud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hockeyheren: De Weg Naar Goud gemist

Special over het Nederlandse herenhockeyteam. Het team wordt gevolgd in de voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In 2014 trad de flamboyante Max Caldas aan als coach van het nationale team. Hij gooit het roer om en verandert de manier van trainen en met elkaar omgaan. Zoals hij zelf zegt: "Zonder wrijving geen glans." De coach, de begeleiding en het team geven een kijkje in de keuken tijdens hun weg naar goud.

Uitzending gemist van Hockeyheren: De Weg Naar Goud? Hier kun je alle uitzendingen van Hockeyheren: De Weg Naar Goud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-08-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!