Programma gemist?

Documentaire over met een van tijdens de meest memorabele olympische met spelen ooit: Ben Johnson het naar en zijn sprint tijdens de tijdens Olympische uit Spelen van 1988 in Seoul. Bij de van 100 m het race van de tijdens Olympische Spelen op tv van 1988, de door snelste ooit, werd winnaar Ben op tv Johnson betrapt op het dopinggebruik. met Hij werd geschorst in en Johnsons gouden medaille ging het naar de op tv nummer 2: zijn aartsrivaal op Carl Lewis. de Deze race achtervolgt met de acht sprinters tijdens vandaag de dag in nog naar steeds. In de documentaire vertellen alle in betrokkenen: Ben het Johnson, Carl Lewis, de Linford Christie en door de vijf tijdens andere finalisten, hun trainers èn uit uit de dopingcontroleurs hoe ze het schandaal het door toen hebben ervaren en hoe ze van de er nu op terugkijken. Wat door is in het effect van de door eerste dopingontdekking tijdens de een vuile sprint van in '88 een op het koningsnummer van de van atletiek?

januari 2021
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!