Programma gemist?

Documentaire over uit een van de de meest naar memorabele olympische spelen ooit: tijdens Ben Johnson en op tv zijn sprint op tv tijdens de Olympische Spelen van 1988 tijdens in met Seoul. Bij de 100 m uit race tijdens van de Olympische Spelen van de 1988, de snelste ooit, op werd door winnaar Ben Johnson betrapt op een het dopinggebruik. Hij werd geschorst en Johnsons uit gouden medaille op ging naar de nummer in 2: zijn aartsrivaal de Carl het Lewis. Deze op race achtervolgt de acht op sprinters vandaag de dag op tv nog steeds. In de een documentaire een vertellen alle betrokkenen: Ben Johnson, een Carl Lewis, Linford het Christie en met de vijf andere finalisten, tijdens hun trainers uit èn door de dopingcontroleurs hoe ze het schandaal met met toen hebben ervaren en door hoe ze er op nu op terugkijken. het Wat is het van effect van de eerste de dopingontdekking tijdens de het vuile sprint het van '88 op uit het koningsnummer van de een atletiek?

juli 2021
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!