Programma gemist?

Documentaire over tijdens een naar van de meest memorabele op tv olympische spelen ooit: uit Ben Johnson en zijn sprint naar tijdens de Olympische op tv Spelen het van 1988 in het Seoul. Bij de 100 m een race van met de Olympische Spelen van 1988, in met de snelste ooit, werd winnaar een Ben Johnson de betrapt op op dopinggebruik. Hij werd geschorst en op Johnsons gouden medaille ging de in naar de nummer 2: uit zijn aartsrivaal een Carl Lewis. Deze race achtervolgt in de op acht sprinters vandaag een de dag nog steeds. op In de op documentaire vertellen alle de betrokkenen: Ben Johnson, Carl Lewis, Linford een van Christie en de vijf van andere finalisten, op hun trainers èn het de dopingcontroleurs hoe ze uit het schandaal toen hebben tijdens ervaren uit en hoe ze er nu op uit terugkijken. in Wat is het effect van met de eerste dopingontdekking een tijdens de op vuile van sprint van '88 op uit het koningsnummer van de het atletiek?

september 2020
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!