Programma gemist?

Documentaire met over een van de de meest memorabele het olympische spelen ooit: van Ben Johnson het en zijn sprint een tijdens de Olympische Spelen de van 1988 in Seoul. Bij de de 100 naar m race van de Olympische op in Spelen van 1988, van de snelste ooit, tijdens werd winnaar Ben Johnson betrapt op het dopinggebruik. Hij werd met geschorst en Johnsons het gouden medaille naar ging naar de nummer het van 2: zijn aartsrivaal Carl Lewis. op tv Deze race achtervolgt in de met acht sprinters vandaag een de dag nog tijdens steeds. In de documentaire vertellen tijdens alle van betrokkenen: Ben Johnson, Carl Lewis, tijdens Linford Christie en de naar vijf andere finalisten, een van hun trainers èn de door dopingcontroleurs hoe ze in het schandaal toen hebben tijdens ervaren en een hoe ze uit er nu op naar terugkijken. Wat is het effect van met de eerste in dopingontdekking tijdens door de vuile sprint van '88 uit op in het koningsnummer een van de atletiek?

oktober 2019
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!