Programma gemist?

Documentaire tijdens over een van het de meest memorabele olympische op spelen het ooit: Ben Johnson en zijn sprint het tijdens de Olympische met op Spelen van 1988 in Seoul. Bij uit de 100 door m race van de Olympische op Spelen van tijdens 1988, de de snelste ooit, werd op winnaar Ben Johnson betrapt op op dopinggebruik. tijdens Hij werd geschorst en Johnsons op tv gouden medaille de ging naar de nummer van naar 2: zijn aartsrivaal uit Carl Lewis. Deze race achtervolgt in de acht naar sprinters vandaag een de dag nog steeds. door In de documentaire vertellen door alle betrokkenen: Ben Johnson, uit Carl Lewis, Linford met Christie en de naar de vijf andere finalisten, hun een trainers èn de de dopingcontroleurs hoe op ze het schandaal toen hebben ervaren met en door hoe ze er tijdens nu op terugkijken. Wat is met het het effect van door de eerste dopingontdekking tijdens op tv de vuile van sprint van '88 in op het koningsnummer een van de atletiek?

april 2021
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!