Programma gemist?

Documentaire met over een van een de meest memorabele olympische spelen op tv op tv ooit: Ben Johnson en zijn sprint in een tijdens de Olympische Spelen van tijdens 1988 in op tv Seoul. Bij de naar 100 m race tijdens van de Olympische Spelen van 1988, de de snelste ooit, het werd van winnaar Ben Johnson betrapt in op dopinggebruik. van Hij werd geschorst en Johnsons op gouden tijdens medaille ging naar de tijdens nummer 2: zijn aartsrivaal een Carl Lewis. Deze het tijdens race achtervolgt de acht sprinters vandaag naar de dag nog het steeds. op tv In de documentaire vertellen een alle betrokkenen: Ben op Johnson, het Carl Lewis, Linford Christie en de op vijf met andere finalisten, hun door trainers èn de het dopingcontroleurs hoe op tv ze het schandaal uit toen hebben ervaren naar en hoe ze er nu op op terugkijken. Wat op tv is het effect met van een de eerste dopingontdekking tijdens de in vuile de sprint van '88 op het koningsnummer op van de naar atletiek?

mei 2020
03-08-2017 23:50

Docu: De vuile sprint van '88

2Doc: De vuile sprint van '88 - Docu: De vuile sprint van '88

Documentaire over een van de meest memorabele olympische spelen ooit: Ben Johnson en zijn sprint tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Seoul. Bij de 100 m race van de Olympische Spelen van 1988, de snelste ooit, werd winnaar Ben Johnson...

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De vuile sprint van '88 bij 2Doc: De vuile sprint van '88 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De vuile sprint van '88. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De vuile sprint van '88 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De vuile sprint van '88 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De vuile sprint van '88? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De vuile sprint van '88 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!