Programma gemist?

Nederlandse op (NL) Eindexamenfilm op uit 2011 van met Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, door Mustafa op tv Tekin, Ali Turtasi e.a. op over de Turkse Erkan. Hij in is op het weg naar zijn met oude vader in Turkije in om hem in uit zijn laatste op tv dagen te verzorgen. op tv Zijn neef in brengt hem. Tegelijkertijd vertrekken de vanuit Burgarije twee naar jonge het mannen naar Nederland om werk te uit zoeken. Van de van chauffeur leren het ze de eerste woordjes de op tv die ze nodig door hebben. In de met film worden we deelgenoot van hun in herinneringen en hun door met dromen. Een intieme roadmovie, die een je dicht uit brengt bij het een begin en einde van een naar gedeeld avontuur, op bij de de hoop en de in herinneringen die elkaar dagelijks kruisen op tv op de met snelwegen op tv van Europa.

Filmdrama van Anne met Chlosta, Lucas Camps. een Met: op Thomas De Bres, naar Frank Derijcke tijdens e.a. Een film naar over leren houden van jezelf. Een op een film over anders zijn op tv dan anderen. Een film met over de liefde. Hero is een op keurige architect in die het goed op tv voor elkaar heeft: een in luxe huis, een dure auto, op tv aanzien uit op zijn werk. Zijn op tv intieme tijdens gevoelens van sadisme en meesterschap van heeft een hij nooit met iemand van durven delen. Hij is door ervan overtuigd dat zijn tijdens op verlangens verwerpelijk zijn door en houdt ze angstvallig achter slot op de en grendel. Die op tv façade, die Hero zo zorgvuldig in om zich in heen heeft opgebouwd, is een erg belangrijk tijdens voor hem. Wanneer Hero de uit spontane en vrolijke op tv Bram ontmoet, het is hij voor in het op tv eerst in zijn leven op tijdens slag verliefd. tijdens Maar Bram van blijkt masochist te naar zijn. Hij houdt van het een spel van dominantie een en onderwerping en in hij zou willen uit dat de Hero zijn meester tijdens werd.

Nederlandse (NL) een Examenfilm van Niels van van Koevorden. Het op bergdorpje Lukomir uit in Bosnië en uit Herzegovina is ieder van jaar zo'n zes maanden afgesloten op van op de buitenwereld door de sneeuw. van Regisseur een en crew lieten zich insneeuwen op om van enkele bewoners te volgen tijdens die niet alleen naar de winter, maar ook van elkaar moeten in zien te overleven. naar Tragiek het en humor wisselen een elkaar af.

Drie een vrienden hebben een afspraakje met uit een onbekende vrouw. met van Eenmaal in haar naar flat zullen zij laten zien wat tijdens zij door in huis hebben. Eendrachtig gaan de ze met er op af, naar maar als puntje bij tijdens paaltje komt het reageert ieder op in eigen wijze.

Intiem portret uit tijdens 2008 van Nova in van Dijk van uit een Russisch op gezin een dat zich, tegen beter weten in, uit staande probeert te in houden in tijdens een klein uit reizend circus. met Ondanks het feit dat het met circus steeds meer aan van uit populariteit inboet, wordt de achtjarige uit Alina door naar haar ouders voorbereid op op een leven als op circusartieste. met We zien hoe de door frêle, stille Alina een met harde hand wordt door gedrild uit om een perfecte spreekstalmeester een te zijn. Of een oosterse uit danseres tijdens met om door haar schoudertjes enorme het pythons. Moeder Natasha is ervan op tv overtuigd dat opvoeden van alleen kan slagen een als dat gebeurt door uit middel tijdens van straf en beloning: 'Vaak in de zweep, naar zelden een aai.' op Alina zwijgt uit vooral en de komt zelden in met opstand. Het is een harde, eenzame met wereld waarin ze de opgroeit. Tzirk geeft tijdens een eerlijk in beeld van uit het leven op in een zieltogend circus, uit waarin niet op altijd ruimte lijkt voor in gevoelens.

Met: Astrit Alihajdaraj, van Marjolein Ley, Yinli uit Titt e.a. op Het verhaal van op de Kosovaarse kunstenaar Migjén de door (35). Nadat zijn vrouw op tv en zoontje tijdens de op oorlog in zijn land naar het zijn vermoord vlucht hij met door zijn een tweejarig dochtertje Iliriana uit naar Nederland. Samen een met zijn Nederlandse vrouw Anna (33) op het probeert hij zo goed op tv en zo kwaad van als het kan een nieuw uit bestaan op naar te bouwen. Wanneer hij op echter opnieuw alles in dreigt te verliezen, in zorgt dat voor het op tv een kanalisatie van angst met en chaos in zijn uit hoofd. Het brengt uit hem tot uit aan de rand van de de waanzin. door En weer moet hij alles op tv uit op alles zetten om de naar spoken op tv van het verleden het te bestrijden.

juni 2021
20-11-2011 00:25

Aflevering 6

Filmlab 2008 - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi e.a. over de Turkse Erkan. Hij is op weg naar zijn oude vader in Turkije om hem in zijn laatste dagen te verzorgen. Zijn neef brengt ...

24-09-2011 01:35

Aflevering 5

Filmlab 2008 - Aflevering 5

Filmdrama van Anne Chlosta, Lucas Camps. Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke e.a. Een film over leren houden van jezelf. Een film over anders zijn dan anderen. Een film over liefde. Hero is een keurige architect die het goed voor elkaar hee...

28-11-2010 00:00

Aflevering 4

Filmlab 2008 - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Examenfilm van Niels van Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië en Herzegovina is ieder jaar zo'n zes maanden afgesloten van de buitenwereld door de sneeuw. Regisseur en crew lieten zich insneeuwen om enkele bewoners t...

10-10-2010 23:55

Aflevering 3

Filmlab 2008 - Aflevering 3

Drie vrienden hebben een afspraakje met een onbekende vrouw. Eenmaal in haar flat zullen zij laten zien wat zij in huis hebben. Eendrachtig gaan ze er op af, maar als puntje bij paaltje komt reageert ieder op eigen wijze.

26-11-2009 15:21

Aflevering 2

Filmlab 2008 - Aflevering 2

Intiem portret uit 2008 van Nova van Dijk van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarig...

23-09-2009 00:55

Aflevering 1

Filmlab 2008 - Aflevering 1

Met: Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Ne...

Filmlab 2008 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab 2008 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab 2008 bij Filmlab 2008 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab 2008. Heb je een uitzending van Filmlab 2008 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab 2008 gemist

Eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Uitzending gemist van Filmlab 2008? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab 2008 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!