Programma gemist?

Nederlandse tijdens (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van op Eline van Schellekens Met: Mehmet de Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi met het e.a. over de Turkse Erkan. Hij tijdens is op het weg naar naar zijn oude naar vader in Turkije om hem het in met zijn laatste dagen op tv te verzorgen. Zijn in neef brengt hem. Tegelijkertijd vertrekken vanuit het de Burgarije twee jonge mannen naar Nederland van met om werk te zoeken. Van uit de chauffeur leren ze uit de met eerste woordjes die ze op nodig van hebben. In de film worden we van deelgenoot van hun met herinneringen en met hun dromen. Een naar intieme roadmovie, die uit je dicht brengt door bij op tv het begin en de einde van een gedeeld naar avontuur, bij door de hoop en de de herinneringen die elkaar door dagelijks kruisen op de met snelwegen van tijdens Europa.

Filmdrama een van Anne Chlosta, op tv Lucas Camps. tijdens Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke in e.a. Een uit film over uit leren houden van jezelf. van Een film over anders in zijn dan anderen. door Een op film over liefde. Hero is de een keurige architect de van die het goed voor elkaar in heeft: in een luxe huis, een dure door auto, aanzien op uit zijn een werk. Zijn intieme het gevoelens van sadisme en meesterschap naar heeft hij door nooit met uit iemand durven delen. Hij is ervan een overtuigd op tv dat zijn verlangens de verwerpelijk zijn op tv en houdt ze naar angstvallig achter slot en grendel. Die op tv façade, het die Hero zo zorgvuldig op tv om van zich heen heeft opgebouwd, de is erg belangrijk voor op tv hem. uit Wanneer Hero de spontane en naar vrolijke het Bram ontmoet, is hij voor het tijdens naar eerst in zijn leven op slag met verliefd. Maar Bram het blijkt masochist te op tv zijn. Hij houdt in van het tijdens spel van dominantie naar en tijdens onderwerping en hij zou willen dat de Hero zijn door meester op werd.

Nederlandse (NL) Examenfilm van een van Niels van Koevorden. op tv Het bergdorpje Lukomir in het Bosnië en Herzegovina is op tv ieder jaar in zo'n zes maanden een afgesloten door van de buitenwereld door tijdens de sneeuw. tijdens Regisseur en crew met lieten zich insneeuwen om op enkele bewoners te volgen die tijdens niet alleen de van winter, maar op ook elkaar moeten een zien te overleven. Tragiek in en humor door wisselen elkaar op tv af.

Drie vrienden hebben tijdens van een afspraakje met een onbekende vrouw. uit de Eenmaal in haar flat zullen door zij een laten zien wat van zij in huis hebben. van Eendrachtig gaan naar ze er op af, maar op als puntje bij met paaltje komt reageert ieder met naar op eigen wijze.

Intiem op tv portret uit 2008 van Nova naar van Dijk het van een het Russisch gezin dat zich, tegen een beter weten op in, staande op probeert te houden in een een klein reizend circus. naar Ondanks het uit feit met dat het circus van steeds meer aan populariteit uit inboet, wordt de achtjarige door Alina door haar van ouders voorbereid op door een de leven als circusartieste. het We zien hoe de op tv frêle, stille Alina met tijdens harde hand wordt gedrild van om een met perfecte door spreekstalmeester te zijn. Of uit een oosterse de danseres met om uit haar schoudertjes enorme een pythons. Moeder Natasha is op ervan overtuigd naar dat opvoeden alleen kan slagen in als dat gebeurt door in naar middel van straf en beloning: 'Vaak op tv de zweep, zelden tijdens een op tv aai.' Alina zwijgt vooral het en de komt zelden in opstand. Het op is op een harde, eenzame wereld waarin met ze opgroeit. met Tzirk geeft met een eerlijk beeld van het naar leven uit in een zieltogend circus, waarin in niet tijdens altijd ruimte lijkt voor het gevoelens.

Met: tijdens Astrit Alihajdaraj, Marjolein uit Ley, Yinli Titt uit e.a. Het op verhaal van de het Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat op zijn vrouw en tijdens zoontje door tijdens de oorlog in uit zijn land zijn vermoord vlucht door hij het met zijn tweejarig dochtertje tijdens Iliriana naar Nederland. Samen tijdens met zijn Nederlandse tijdens vrouw Anna naar (33) probeert tijdens hij zo goed en zo uit kwaad als de het kan een nieuw een door bestaan op te bouwen. op Wanneer hij echter opnieuw alles uit dreigt te het verliezen, zorgt de dat voor een kanalisatie tijdens van een angst en chaos op in zijn hoofd. Het brengt in hem tot aan de een rand van de een op tv waanzin. En weer in moet hij alles op tijdens alles zetten om uit de spoken van het het verleden te in bestrijden.

februari 2021
20-11-2011 00:25

Aflevering 6

Filmlab 2008 - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi e.a. over de Turkse Erkan. Hij is op weg naar zijn oude vader in Turkije om hem in zijn laatste dagen te verzorgen. Zijn neef brengt ...

24-09-2011 01:35

Aflevering 5

Filmlab 2008 - Aflevering 5

Filmdrama van Anne Chlosta, Lucas Camps. Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke e.a. Een film over leren houden van jezelf. Een film over anders zijn dan anderen. Een film over liefde. Hero is een keurige architect die het goed voor elkaar hee...

28-11-2010 00:00

Aflevering 4

Filmlab 2008 - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Examenfilm van Niels van Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië en Herzegovina is ieder jaar zo'n zes maanden afgesloten van de buitenwereld door de sneeuw. Regisseur en crew lieten zich insneeuwen om enkele bewoners t...

10-10-2010 23:55

Aflevering 3

Filmlab 2008 - Aflevering 3

Drie vrienden hebben een afspraakje met een onbekende vrouw. Eenmaal in haar flat zullen zij laten zien wat zij in huis hebben. Eendrachtig gaan ze er op af, maar als puntje bij paaltje komt reageert ieder op eigen wijze.

26-11-2009 15:21

Aflevering 2

Filmlab 2008 - Aflevering 2

Intiem portret uit 2008 van Nova van Dijk van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarig...

23-09-2009 00:55

Aflevering 1

Filmlab 2008 - Aflevering 1

Met: Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Ne...

Filmlab 2008 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab 2008 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab 2008 bij Filmlab 2008 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab 2008. Heb je een uitzending van Filmlab 2008 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab 2008 gemist

Eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Uitzending gemist van Filmlab 2008? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab 2008 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!