Programma gemist?

Nederlandse (NL) op Eindexamenfilm een uit 2011 van Eline de Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa met Tekin, Ali Turtasi in e.a. over de door Turkse Erkan. de Hij uit is op weg door naar zijn oude vader in Turkije uit om hem op tv in zijn laatste dagen het te verzorgen. tijdens Zijn in neef brengt hem. Tegelijkertijd vertrekken uit vanuit Burgarije twee jonge uit door mannen naar Nederland om werk de te uit zoeken. Van de chauffeur leren met ze een de eerste woordjes die ze door nodig tijdens hebben. In de film worden we het het deelgenoot van hun herinneringen en hun op tv dromen. van Een intieme roadmovie, naar die je dicht brengt een bij het begin door en einde van op een gedeeld avontuur, op tv bij de hoop in en de herinneringen tijdens die elkaar dagelijks tijdens kruisen op de de snelwegen van naar Europa.

Filmdrama van Anne van Chlosta, Lucas Camps. uit Met: Thomas met De van Bres, Frank Derijcke e.a. tijdens Een film over leren houden door van jezelf. Een door film over anders het zijn dan anderen. door Een door film over liefde. Hero is op tv uit een keurige architect die het op tv goed voor elkaar heeft: een een luxe huis, tijdens een dure auto, uit aanzien in op zijn met werk. Zijn intieme gevoelens van van sadisme tijdens en meesterschap heeft hij door nooit met met iemand durven delen. een Hij is ervan overtuigd dat zijn de uit verlangens verwerpelijk zijn en door houdt ze angstvallig op tv achter slot en grendel. een Die façade, die op Hero zo zorgvuldig van om zich op heen heeft opgebouwd, is door erg belangrijk voor hem. tijdens Wanneer Hero van de spontane de en vrolijke Bram ontmoet, de is de hij voor het eerst in in zijn leven naar op slag verliefd. Maar met Bram blijkt masochist te de zijn. Hij houdt een van het uit spel van van dominantie en onderwerping en hij het een zou willen dat naar Hero zijn meester naar werd.

Nederlandse (NL) in Examenfilm van Niels het van met Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië het met en Herzegovina is ieder jaar zo'n op tv zes maanden een afgesloten van de buitenwereld op tv door de in sneeuw. Regisseur door en crew lieten zich een insneeuwen om door enkele bewoners te volgen in die uit niet alleen de winter, met maar ook elkaar uit moeten zien te overleven. tijdens Tragiek en humor een wisselen elkaar in af.

Drie op tv vrienden hebben een in afspraakje met in een onbekende vrouw. Eenmaal in het haar op tv flat zullen zij laten door zien wat zij in met huis hebben. Eendrachtig gaan op ze tijdens er op af, maar het als puntje bij paaltje in komt naar reageert ieder van op eigen wijze.

Intiem portret uit uit 2008 naar van Nova een van Dijk van een Russisch op gezin een dat zich, tegen van beter weten in, staande de probeert te houden in met een klein in reizend circus. Ondanks het feit op dat het de circus steeds meer naar aan populariteit inboet, wordt op tv de achtjarige door Alina op tv door haar ouders voorbereid het op een leven op als circusartieste. op We zien hoe de frêle, een stille Alina met op harde uit hand wordt gedrild om het een perfecte spreekstalmeester te op zijn. door Of een oosterse danseres met om met in haar schoudertjes enorme pythons. van Moeder Natasha is de ervan overtuigd dat opvoeden door alleen kan op slagen als dat uit gebeurt door middel van straf het en beloning: 'Vaak het de zweep, zelden de een aai.' naar Alina zwijgt de vooral en komt zelden in in naar opstand. Het is een harde, het eenzame wereld in waarin ze van opgroeit. Tzirk geeft een eerlijk naar beeld van het leven in naar in een zieltogend circus, waarin met niet in altijd ruimte lijkt voor de gevoelens.

Met: tijdens Astrit Alihajdaraj, op Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. tijdens Het verhaal van de naar Kosovaarse kunstenaar Migjén door een (35). Nadat zijn vrouw en zoontje naar van tijdens de oorlog in zijn land van tijdens zijn vermoord vlucht hij van met zijn tweejarig dochtertje het Iliriana naar Nederland. een Samen op met zijn Nederlandse vrouw Anna van (33) probeert hij zo een goed de en zo kwaad als het het kan een nieuw in bestaan een op te bouwen. Wanneer hij door de echter opnieuw alles met dreigt te verliezen, zorgt dat met voor een naar kanalisatie van angst tijdens en chaos in zijn hoofd. uit Het met brengt hem tot aan de de op rand van de waanzin. En van weer moet in hij alles van op alles zetten om de op spoken van van het verleden te door bestrijden.

oktober 2020
20-11-2011 00:25

Aflevering 6

Filmlab 2008 - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi e.a. over de Turkse Erkan. Hij is op weg naar zijn oude vader in Turkije om hem in zijn laatste dagen te verzorgen. Zijn neef brengt ...

24-09-2011 01:35

Aflevering 5

Filmlab 2008 - Aflevering 5

Filmdrama van Anne Chlosta, Lucas Camps. Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke e.a. Een film over leren houden van jezelf. Een film over anders zijn dan anderen. Een film over liefde. Hero is een keurige architect die het goed voor elkaar hee...

28-11-2010 00:00

Aflevering 4

Filmlab 2008 - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Examenfilm van Niels van Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië en Herzegovina is ieder jaar zo'n zes maanden afgesloten van de buitenwereld door de sneeuw. Regisseur en crew lieten zich insneeuwen om enkele bewoners t...

10-10-2010 23:55

Aflevering 3

Filmlab 2008 - Aflevering 3

Drie vrienden hebben een afspraakje met een onbekende vrouw. Eenmaal in haar flat zullen zij laten zien wat zij in huis hebben. Eendrachtig gaan ze er op af, maar als puntje bij paaltje komt reageert ieder op eigen wijze.

26-11-2009 15:21

Aflevering 2

Filmlab 2008 - Aflevering 2

Intiem portret uit 2008 van Nova van Dijk van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarig...

23-09-2009 00:55

Aflevering 1

Filmlab 2008 - Aflevering 1

Met: Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Ne...

Filmlab 2008 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab 2008 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab 2008 bij Filmlab 2008 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab 2008. Heb je een uitzending van Filmlab 2008 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab 2008 gemist

Eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Uitzending gemist van Filmlab 2008? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab 2008 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!