Programma gemist?

Nederlandse de (NL) Eindexamenfilm uit 2011 door van het Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, in Mustafa Tekin, Ali het Turtasi e.a. over van de Turkse Erkan. Hij naar is op weg tijdens op naar zijn oude vader in een Turkije om op hem in zijn een laatste dagen te verzorgen. Zijn op tv neef brengt naar hem. door Tegelijkertijd vertrekken vanuit Burgarije uit twee jonge mannen op naar Nederland om werk met te zoeken. door Van de chauffeur leren ze de de eerste van woordjes van die ze nodig het hebben. In de film worden we op tv deelgenoot een van hun de herinneringen en hun met dromen. Een intieme roadmovie, die je op tv dicht brengt bij uit het het begin en einde van een op tv gedeeld avontuur, op bij op tv de hoop en de herinneringen tijdens die elkaar de dagelijks kruisen op op de snelwegen van tijdens Europa.

Filmdrama van de Anne Chlosta, Lucas uit Camps. Met: Thomas De naar op tv Bres, Frank Derijcke e.a. Een in film over een leren houden van het jezelf. Een een film over anders uit zijn dan anderen. een Een film over liefde. Hero is het een keurige architect met die met het goed door voor elkaar heeft: door een luxe huis, het een dure auto, aanzien op zijn op tv werk. Zijn op intieme tijdens gevoelens van sadisme en meesterschap heeft uit hij nooit met met iemand door durven delen. een Hij is ervan overtuigd tijdens dat zijn verlangens van verwerpelijk zijn en naar houdt ze angstvallig de achter slot tijdens en grendel. Die in façade, die Hero zo zorgvuldig om een zich heen heeft in opgebouwd, is in erg van belangrijk voor hem. Wanneer Hero de op tv spontane met en vrolijke met Bram ontmoet, is hij voor het naar in eerst in zijn leven op de slag met verliefd. Maar Bram blijkt op tv masochist te zijn. Hij houdt op tv op van het spel van naar dominantie en onderwerping en de hij tijdens zou willen dat Hero zijn meester op tijdens werd.

Nederlandse (NL) Examenfilm door van een Niels van Koevorden. Het met bergdorpje Lukomir in Bosnië een en Herzegovina op tv is ieder jaar een zo'n zes op tv maanden afgesloten van tijdens de buitenwereld door op tv de sneeuw. Regisseur een en crew lieten zich insneeuwen tijdens om in enkele bewoners van te volgen die niet alleen op tv de winter, maar een ook elkaar uit moeten zien van te overleven. Tragiek en humor op tv wisselen naar elkaar af.

Drie uit vrienden hebben een afspraakje naar met een onbekende door vrouw. naar Eenmaal in haar flat zullen zij uit in laten zien wat zij in huis van hebben. Eendrachtig van gaan ze tijdens er op af, maar uit als puntje tijdens bij paaltje komt de reageert ieder op eigen tijdens wijze.

Intiem portret het uit 2008 van de Nova van uit Dijk van een Russisch gezin met dat zich, de tegen beter weten uit in, staande met probeert te op houden in een klein reizend circus. door Ondanks het door feit dat het circus op steeds meer aan op populariteit inboet, wordt op de de achtjarige Alina door haar ouders van uit voorbereid op een leven als naar circusartieste. met We zien hoe de frêle, naar stille Alina met harde tijdens hand wordt met gedrild om het een perfecte spreekstalmeester te zijn. een uit Of een oosterse het danseres met om haar het schoudertjes enorme de pythons. Moeder Natasha uit is ervan overtuigd dat in opvoeden alleen op kan slagen als het dat gebeurt door op tv middel van straf en op tv beloning: 'Vaak de met zweep, zelden een aai.' Alina met zwijgt vooral en van komt door zelden in opstand. het Het is een harde, eenzame de wereld van waarin ze opgroeit. uit Tzirk geeft het een eerlijk beeld van in het leven in een zieltogend met circus, waarin niet in altijd ruimte het lijkt voor de gevoelens.

Met: Astrit naar Alihajdaraj, naar Marjolein Ley, Yinli Titt het e.a. Het verhaal van de het Kosovaarse kunstenaar Migjén de (35). Nadat zijn in met vrouw en zoontje tijdens de van oorlog in uit zijn land zijn vermoord van vlucht hij met zijn tijdens tweejarig dochtertje Iliriana uit naar Nederland. Samen van met zijn Nederlandse met vrouw Anna (33) van probeert tijdens hij zo goed een en zo kwaad naar als het kan op een nieuw bestaan tijdens op te bouwen. Wanneer in hij echter opnieuw door alles dreigt te naar verliezen, zorgt dat voor op een kanalisatie op tv van angst door en chaos in zijn van hoofd. de Het brengt hem tot aan de uit rand van de met waanzin. naar En weer een moet hij alles op op alles zetten om de spoken van van het de verleden tijdens te bestrijden.

januari 2020
20-11-2011 00:25

Aflevering 6

Filmlab 2008 - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi e.a. over de Turkse Erkan. Hij is op weg naar zijn oude vader in Turkije om hem in zijn laatste dagen te verzorgen. Zijn neef brengt ...

24-09-2011 01:35

Aflevering 5

Filmlab 2008 - Aflevering 5

Filmdrama van Anne Chlosta, Lucas Camps. Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke e.a. Een film over leren houden van jezelf. Een film over anders zijn dan anderen. Een film over liefde. Hero is een keurige architect die het goed voor elkaar hee...

28-11-2010 00:00

Aflevering 4

Filmlab 2008 - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Examenfilm van Niels van Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië en Herzegovina is ieder jaar zo'n zes maanden afgesloten van de buitenwereld door de sneeuw. Regisseur en crew lieten zich insneeuwen om enkele bewoners t...

10-10-2010 23:55

Aflevering 3

Filmlab 2008 - Aflevering 3

Drie vrienden hebben een afspraakje met een onbekende vrouw. Eenmaal in haar flat zullen zij laten zien wat zij in huis hebben. Eendrachtig gaan ze er op af, maar als puntje bij paaltje komt reageert ieder op eigen wijze.

26-11-2009 15:21

Aflevering 2

Filmlab 2008 - Aflevering 2

Intiem portret uit 2008 van Nova van Dijk van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarig...

23-09-2009 00:55

Aflevering 1

Filmlab 2008 - Aflevering 1

Met: Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Ne...

Filmlab 2008 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab 2008 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab 2008 bij Filmlab 2008 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab 2008. Heb je een uitzending van Filmlab 2008 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab 2008 gemist

Eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Uitzending gemist van Filmlab 2008? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab 2008 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!