Programma gemist?

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm door uit 2011 het van Eline naar Schellekens Met: Mehmet Isa, door Mustafa tijdens Tekin, Ali Turtasi e.a. over het de Turkse Erkan. Hij op is op door weg naar zijn oude op tv vader in het Turkije om tijdens hem in zijn laatste naar dagen te tijdens verzorgen. Zijn neef brengt het hem. Tegelijkertijd vertrekken vanuit naar Burgarije twee jonge een mannen naar een Nederland om werk op te zoeken. Van de op tv chauffeur leren ze in de eerste op woordjes die ze nodig met hebben. In de op tv film worden uit we deelgenoot van tijdens hun herinneringen en hun op dromen. Een intieme van van roadmovie, die je op tv dicht brengt bij op tv het begin en einde van een van gedeeld in avontuur, bij de hoop de en de herinneringen die de op elkaar dagelijks kruisen op de uit snelwegen van het Europa.

Filmdrama in van Anne Chlosta, naar Lucas Camps. Met: door Thomas De Bres, van Frank Derijcke e.a. Een film het over leren houden in van jezelf. Een in film over op tv anders met zijn dan anderen. Een film met over op tv liefde. Hero is door een keurige architect die tijdens het goed voor elkaar een heeft: op een luxe huis, uit een dure auto, aanzien op zijn in een werk. Zijn intieme tijdens gevoelens van sadisme op en meesterschap heeft hij op nooit met iemand durven op delen. tijdens Hij is ervan overtuigd dat op tv zijn verlangens verwerpelijk zijn een en houdt ze een de angstvallig achter slot en naar grendel. Die façade, die op Hero door zo zorgvuldig om op tv zich heen heeft opgebouwd, tijdens is erg belangrijk voor hem. naar een Wanneer Hero de spontane een en vrolijke Bram ontmoet, is de een hij voor het eerst op in zijn een leven op slag verliefd. de Maar Bram blijkt masochist te met zijn. Hij een houdt van het het spel van dominantie en een onderwerping en hij de zou willen dat tijdens Hero zijn meester uit een werd.

Nederlandse (NL) Examenfilm in van Niels het van Koevorden. het Het bergdorpje met Lukomir in Bosnië met en Herzegovina is ieder jaar op zo'n uit zes maanden afgesloten van de de buitenwereld door uit de sneeuw. Regisseur tijdens en crew lieten het zich insneeuwen om de enkele bewoners te volgen van die door niet alleen de winter, maar met ook elkaar moeten zien uit in te overleven. Tragiek en humor het wisselen op tv elkaar af.

Drie uit vrienden hebben een op afspraakje met een onbekende vrouw. van Eenmaal in van haar flat zullen in zij laten zien een wat zij in van huis hebben. Eendrachtig naar gaan ze er op naar de af, maar als puntje tijdens bij paaltje komt reageert op ieder tijdens op eigen wijze.

Intiem portret het uit door 2008 van Nova van Dijk op van een Russisch gezin met dat zich, tegen de beter een weten in, staande probeert uit te houden in op een klein reizend circus. door Ondanks het uit feit dat een het circus steeds meer aan met door populariteit inboet, wordt de achtjarige in Alina met door haar ouders voorbereid op een met leven als de circusartieste. We zien hoe het de frêle, het stille Alina met uit harde op tv hand wordt gedrild het om een perfecte spreekstalmeester het te zijn. Of het een oosterse danseres met om uit haar uit schoudertjes enorme door pythons. Moeder Natasha in is ervan overtuigd op tv dat opvoeden alleen kan slagen van als dat gebeurt naar door middel van met straf en met beloning: 'Vaak de uit zweep, zelden een op tv aai.' Alina zwijgt vooral en in komt naar zelden in opstand. in Het is een de harde, eenzame wereld waarin de ze opgroeit. Tzirk geeft naar met een eerlijk beeld van van het leven in een zieltogend van circus, waarin op tv niet altijd op tv ruimte lijkt voor van gevoelens.

Met: Astrit Alihajdaraj, in op tv Marjolein Ley, Yinli Titt tijdens e.a. Het het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén een (35). Nadat zijn uit vrouw op tv en zoontje de tijdens de oorlog in zijn uit land met zijn vermoord vlucht hij met op zijn tweejarig tijdens dochtertje Iliriana op tv naar Nederland. Samen door met zijn Nederlandse vrouw Anna (33) een probeert hij zo met goed en zo van door kwaad als het kan een op tv nieuw bestaan uit op te bouwen. Wanneer hij een uit echter opnieuw alles dreigt te uit verliezen, zorgt dat voor naar een kanalisatie van van angst en chaos het in zijn hoofd. op Het brengt naar hem tot aan de op tv rand van het de waanzin. En op weer moet hij alles op de op alles zetten om naar de spoken van het verleden op tv in te bestrijden.

december 2021
20-11-2011 00:25

Aflevering 6

Filmlab 2008 - Aflevering 6

Nederlandse (NL) Eindexamenfilm uit 2011 van Eline Schellekens Met: Mehmet Isa, Mustafa Tekin, Ali Turtasi e.a. over de Turkse Erkan. Hij is op weg naar zijn oude vader in Turkije om hem in zijn laatste dagen te verzorgen. Zijn neef brengt ...

24-09-2011 01:35

Aflevering 5

Filmlab 2008 - Aflevering 5

Filmdrama van Anne Chlosta, Lucas Camps. Met: Thomas De Bres, Frank Derijcke e.a. Een film over leren houden van jezelf. Een film over anders zijn dan anderen. Een film over liefde. Hero is een keurige architect die het goed voor elkaar hee...

28-11-2010 00:00

Aflevering 4

Filmlab 2008 - Aflevering 4

Nederlandse (NL) Examenfilm van Niels van Koevorden. Het bergdorpje Lukomir in Bosnië en Herzegovina is ieder jaar zo'n zes maanden afgesloten van de buitenwereld door de sneeuw. Regisseur en crew lieten zich insneeuwen om enkele bewoners t...

10-10-2010 23:55

Aflevering 3

Filmlab 2008 - Aflevering 3

Drie vrienden hebben een afspraakje met een onbekende vrouw. Eenmaal in haar flat zullen zij laten zien wat zij in huis hebben. Eendrachtig gaan ze er op af, maar als puntje bij paaltje komt reageert ieder op eigen wijze.

26-11-2009 15:21

Aflevering 2

Filmlab 2008 - Aflevering 2

Intiem portret uit 2008 van Nova van Dijk van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarig...

23-09-2009 00:55

Aflevering 1

Filmlab 2008 - Aflevering 1

Met: Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt e.a. Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Ne...

Filmlab 2008 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab 2008 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab 2008 bij Filmlab 2008 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab 2008. Heb je een uitzending van Filmlab 2008 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab 2008 gemist

Eindexamenfilms van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Uitzending gemist van Filmlab 2008? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab 2008 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 20-11-2011 om 00:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!