Programma gemist?

Verslag van uit de World Predator door Classic, de drie dagen een durende van viswedstrijd met een deelnemers uit de een hele wereld. Om aan de te tonen dat vissen naar niet alleen een op mannensport is, doet er de dit jaar een op vrouwenboot op tv mee.

oktober 2020
07-08-2016 09:03

Afl. 1

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 - Afl. 1

Verslag van de World Predator Classic, de drie dagen durende viswedstrijd met deelnemers uit de hele wereld. Om aan te tonen dat vissen niet alleen een mannensport is, doet er dit jaar een vrouwenboot mee.

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 bij Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016. Heb je een uitzending van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist

Verslag van de World Predator Classic, de drie dagen durende viswedstrijd met deelnemers uit de hele wereld. Om aan te tonen dat vissen niet alleen een mannensport is, doet er dit jaar een vrouwenboot mee.

Uitzending gemist van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2016 om 09:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!