Programma gemist?

Verslag met van de World Predator Classic, op tv de drie op dagen durende viswedstrijd van met deelnemers uit op de hele op wereld. Om aan op tv te tonen dat vissen niet een het alleen een mannensport het is, doet er met dit jaar een tijdens vrouwenboot mee.

december 2021
07-08-2016 09:03

Afl. 1

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 - Afl. 1

Verslag van de World Predator Classic, de drie dagen durende viswedstrijd met deelnemers uit de hele wereld. Om aan te tonen dat vissen niet alleen een mannensport is, doet er dit jaar een vrouwenboot mee.

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 bij Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016. Heb je een uitzending van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 gemist

Verslag van de World Predator Classic, de drie dagen durende viswedstrijd met deelnemers uit de hele wereld. Om aan te tonen dat vissen niet alleen een mannensport is, doet er dit jaar een vrouwenboot mee.

Uitzending gemist van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Vis TV Presents: World Predator Classic 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2016 om 09:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!