Programma gemist?

Spelprogramma. door Vijf duo's, bestaande uit pubers van met de één van hun ouders, nemen de het de tegen elkaar naar op. Ron Boszhard uit wordt bijgestaan door acteur Ridder van in Kooten. Ron Boszhard naar wordt de bijgestaan door acteur Ridder van in in Kooten.

Spelprogramma. Vijf duo's, een bestaande uit op tv pubers uit met één van hun ouders, nemen de het tegen elkaar met op door om uiteindelijk het de hoogst mogelijke naar vlucht, vrije val en enorme het plons met in het water te maken: van Bommetje!

Twintig door familieteams strijden in vier spectaculaire naar waterspellen tijdens tegen elkaar. het De deelnemers vliegen uit van de schans, balanceren op de met in evenwichtsbalk en glijden over van het water.

Twintig van familieteams strijden tegen elkaar om met die door felbegeerde finaleplek. -Ron Boszhard uit wordt de bijgestaan door actrice Stijn uit Fransen. Ron Boszhard met wordt bijgestaan door in actrice Stijn van Fransen.

Twintig familieteams strijden op tv met in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. van De een deelnemers vliegen het van de schans, balanceren het op de evenwichtsbalk en glijden het over het water. het het Ron Boszhard wordt bijgestaan in door Yes-R.

Twintig familieteams de strijden in op vier spectaculaire waterspellen tegen op elkaar. in Co-presentator Kim-Lian van der van Meij.

Twintig familieteams de strijden in vier de spectaculaire waterspellen tegen elkaar. uit -Ron Boszhard van wordt bijgestaan door Patrick van Martens. Ron Boszhard op wordt bijgestaan het door Patrick de Martens.

Twintig de familieteams strijden in in vier spectaculaire naar waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen tijdens van uit de schans, balanceren op de de met evenwichtsbalk en glijden over het water. van Ron in Boszhard wordt op bijgestaan door Juvat met Westendorp.

Twintig familieteams met strijden in vier op tv spectaculaire naar waterspellen tegen elkaar. naar De deelnemers vliegen van naar de schans, balanceren op van de evenwichtsbalk en glijden de over door het water. Ron op tv Boszhard wordt bijgestaan van door Saskia met Weerstand.

Twintig de familieteams gaan in een op tv pittige afvalrace de strijd de met elkaar aan op op maar liefst de vier tijdens spectaculaire waterspellen.

december 2019
13-05-2017 19:00

Ridder van Kooten

Bommetje XXL - Ridder van Kooten

Spelprogramma. Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op. Ron Boszhard wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten. Ron Boszhard wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten.

13-05-2017 08:40

Compilatie

Bommetje XXL - Compilatie

Spelprogramma. Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!

06-05-2017 19:00

Bart Meijer

Bommetje XXL - Bart Meijer

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water.

29-04-2017 19:00

Stijn Fransen

Bommetje XXL - Stijn Fransen

Twintig familieteams strijden tegen elkaar om die felbegeerde finaleplek. -Ron Boszhard wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen. Ron Boszhard wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

22-04-2017 19:00

Yes-R

Bommetje XXL - Yes-R

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Yes-R.

15-04-2017 19:00

Kim-Lian van der Meij

Bommetje XXL - Kim-Lian van der Meij

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. Co-presentator Kim-Lian van der Meij.

15-04-2017 14:10

Patrick Martens

Bommetje XXL - Patrick Martens

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. -Ron Boszhard wordt bijgestaan door Patrick Martens. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Patrick Martens.

09-04-2017 14:00

Juvat Westendorp

Bommetje XXL - Juvat Westendorp

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Juvat Westendorp.

08-04-2017 14:25

Saskia Weerstand

Bommetje XXL - Saskia Weerstand

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Saskia Weerstand.

01-04-2017 14:05

Manuel Venderbos

Bommetje XXL - Manuel Venderbos

Twintig familieteams gaan in een pittige afvalrace de strijd met elkaar aan op maar liefst vier spectaculaire waterspellen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bommetje XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bommetje XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bommetje XXL bij Bommetje XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bommetje XXL. Heb je een uitzending van Bommetje XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bommetje XXL gemist

Uitzending gemist van Bommetje XXL? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bommetje XXL, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bommetje XXL gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bommetje XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Bommetje XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!