Programma gemist?

Spelprogramma. op tv Vijf duo's, bestaande uit pubers tijdens met op één van hun ouders, in nemen het tegen van elkaar op. een Ron Boszhard met wordt bijgestaan door acteur Ridder van met Kooten. Ron Boszhard in wordt bijgestaan door naar acteur Ridder van tijdens de Kooten.

Spelprogramma. Vijf de duo's, bestaande op tv uit pubers met één van uit hun het ouders, nemen het tegen in elkaar op met om uiteindelijk tijdens de hoogst mogelijke vlucht, vrije val op tv en tijdens enorme plons in het water op tv te maken: uit Bommetje!

Twintig naar familieteams strijden in op vier spectaculaire het waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen een van de tijdens schans, balanceren op de uit evenwichtsbalk en in glijden over uit het water.

Twintig familieteams de strijden tegen elkaar om naar op die felbegeerde finaleplek. -Ron Boszhard door wordt bijgestaan door actrice een Stijn Fransen. met Ron door Boszhard wordt bijgestaan door een actrice Stijn op Fransen.

Twintig familieteams tijdens strijden met in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. naar De deelnemers vliegen het in van de schans, balanceren op op tv de evenwichtsbalk en tijdens glijden over het water. door Ron de Boszhard wordt bijgestaan door naar Yes-R.

Twintig in familieteams strijden in vier spectaculaire uit waterspellen tegen elkaar. op Co-presentator Kim-Lian een van der op tv Meij.

Twintig familieteams strijden met in op tv vier spectaculaire in waterspellen tegen elkaar. -Ron Boszhard wordt een bijgestaan door in Patrick uit Martens. Ron Boszhard wordt bijgestaan in door Patrick tijdens Martens.

Twintig in familieteams strijden het in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. tijdens De door deelnemers vliegen van de op schans, naar balanceren op de evenwichtsbalk van en glijden over het het water. Ron Boszhard een wordt bijgestaan door Juvat een uit Westendorp.

Twintig de familieteams strijden naar in vier spectaculaire waterspellen op tegen elkaar. De deelnemers door vliegen een van de schans, balanceren het op de evenwichtsbalk en glijden van over het in water. Ron Boszhard met wordt bijgestaan door door Saskia door Weerstand.

Twintig familieteams naar gaan tijdens in een pittige met afvalrace de strijd met elkaar aan van een op maar liefst een vier spectaculaire waterspellen.

juni 2021
13-05-2017 19:00

Ridder van Kooten

Bommetje XXL - Ridder van Kooten

Spelprogramma. Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op. Ron Boszhard wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten. Ron Boszhard wordt bijgestaan door acteur Ridder van Kooten.

13-05-2017 08:40

Compilatie

Bommetje XXL - Compilatie

Spelprogramma. Vijf duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!

06-05-2017 19:00

Bart Meijer

Bommetje XXL - Bart Meijer

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water.

29-04-2017 19:00

Stijn Fransen

Bommetje XXL - Stijn Fransen

Twintig familieteams strijden tegen elkaar om die felbegeerde finaleplek. -Ron Boszhard wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen. Ron Boszhard wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

22-04-2017 19:00

Yes-R

Bommetje XXL - Yes-R

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Yes-R.

15-04-2017 19:00

Kim-Lian van der Meij

Bommetje XXL - Kim-Lian van der Meij

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. Co-presentator Kim-Lian van der Meij.

15-04-2017 14:10

Patrick Martens

Bommetje XXL - Patrick Martens

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. -Ron Boszhard wordt bijgestaan door Patrick Martens. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Patrick Martens.

09-04-2017 14:00

Juvat Westendorp

Bommetje XXL - Juvat Westendorp

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Juvat Westendorp.

08-04-2017 14:25

Saskia Weerstand

Bommetje XXL - Saskia Weerstand

Twintig familieteams strijden in vier spectaculaire waterspellen tegen elkaar. De deelnemers vliegen van de schans, balanceren op de evenwichtsbalk en glijden over het water. Ron Boszhard wordt bijgestaan door Saskia Weerstand.

01-04-2017 14:05

Manuel Venderbos

Bommetje XXL - Manuel Venderbos

Twintig familieteams gaan in een pittige afvalrace de strijd met elkaar aan op maar liefst vier spectaculaire waterspellen.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bommetje XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bommetje XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bommetje XXL bij Bommetje XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bommetje XXL. Heb je een uitzending van Bommetje XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bommetje XXL gemist

Uitzending gemist van Bommetje XXL? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bommetje XXL, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bommetje XXL gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bommetje XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Bommetje XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 01-09-2017 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!