Programma gemist?

Met: Sylvia Hoeks door e.a. het Sinds ze een klein in meisje was, in heeft Julie haar op tv vader niet meer gezien. in Wanneer hij bij met toeval in haar dorp het tijdens verschijnt, moet ze kiezen: wil ze de een hem leren kennen op tv of niet?

september 2021
24-09-2009 13:25

Aflevering 1

Filmlab: Basilicum & Brandnetels - Aflevering 1

Met: Sylvia Hoeks e.a. Sinds ze een klein meisje was, heeft Julie haar vader niet meer gezien. Wanneer hij bij toeval in haar dorp verschijnt, moet ze kiezen: wil ze hem leren kennen of niet?

Filmlab: Basilicum & Brandnetels gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Basilicum & Brandnetels de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Basilicum & Brandnetels bij Filmlab: Basilicum & Brandnetels liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Basilicum & Brandnetels. Heb je een uitzending van Filmlab: Basilicum & Brandnetels gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Basilicum & Brandnetels gemist

Met: Sylvia Hoeks e.a. Sinds ze een klein meisje was, heeft Julie haar vader niet meer gezien. Wanneer hij bij toevalin haar dorp verschijnt, moet ze kiezen: wil ze hem leren kennen of niet?

Uitzending gemist van Filmlab: Basilicum & Brandnetels? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Basilicum & Brandnetels kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-09-2009 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!