Programma gemist?

In de tijdens laatste aflevering een van De op tv Verenigde Staten van door Eva gaat het in over de vooruitgang. in Als er iets is dat door in de op tv Amerikaanse samenleving ingebakken zit, van dan is tijdens het wel het besef dat met vooruitgang door begint als je door je zelf daarvoor met inzet. In de het piepkleine plaatsje Hinton was het de spoorwegindustrie op tv lang de drijvende uit kracht achter die vooruitgang. op Maar toen Amerika naar overstapte op op dieselmotoren, kwam de klad er in in. Eva Jinek uit volgt de met inspanningen van van Ken Allman en door zijn dorpsgenoten, die gezamenlijk proberen op tv op het dorp een andere lotsbestemming te naar geven. Niet een door een te wachten op met de daden van van President Trump, maar door uit hun toekomst in op tv eigen hand te nemen. De overwinning in in van Donald Trump in de door Amerikaanse presidentsverkiezing tijdens van 2016 verraste de wereld. een het Met zijn overwinning tijdens verloor de gevestigde macht en kreeg van de woede tijdens en teleurstelling van op kiezers die tijdens zich lange tijd niet gehoord naar het voelden, letterlijk een van stem. In de tijdens tweede reeks De Verenigde de Staten van Eva volgt Eva uit in Jinek gedurende het eerste tijdens jaar van President Trump op tv een aantal gewone een Amerikanen, zowel op tv voor- als het tegenstanders van Trump, om te op zien met wat zijn presidentschap voor een hun leven het betekent.

Wat Hillary Clinton van niet lukte, het kreeg Donald een Trump met zijn uit verkiezing wel voor elkaar: op tv vrouwen door mobiliseren zich sinds 9 in november op door ongekende wijze. Duizenden nemen een verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar van voor op tv het openbaar bestuur, lokaal en uit op tv nationaal. Anderen sluiten uit zich aan bij actiegroepen of kiezen met voor andere in vormen van protest een of betrokkenheid. op tv Eva volgt het het jaar van Anne Stava Murray uit en haar vrouwengroep op tv op tv uit Naperville Illinois. Anne uit raakte geïnspireerd in door de massale 'Women's March' en in overweegt zich nu uit beschikbaar de te stellen voor op een publieke tijdens functie.

Ondanks de uit klinkende overwinning van op tv President Trump in tijdens de afgelopen uit verkiezingen, is het op met veel plaatsen 'not done' met naar om er voor uit te komen het in dat je op hem de hebt gestemd. op Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die uit uit wonen in een bolwerk van van Democraten. Kun op je in het sterk gepolariseerde het Amerika het nog wel uitkomen voor je op met mening? Beth Grossman, Albert Eisenberg en met Daphne tijdens Goggins laten haar zien wat naar er gebeurt als met door je Republikein bent in een op tv Democratische met wereld.

De de binnensteden van veel grote Amerikaanse met steden zijn verpauperd in en worden door geplaagd door het criminaliteit. Het van is niet voor een niets dat president Trump daar in een speerpunt naar van maakte in tijdens zijn beleidsplannen. in In een van de slechte tijdens wijken met van Chicago volgt op Eva een jaar lang Tony het 'Qadir' een Lyons. Hij is conrector naar op een 'second naar chance High School', een naar school voor kinderen die op naar op andere plekken tijdens zijn weggestuurd. Qadir tijdens zet zich met van ziel en zaligheid in om kinderen van de door armoede te laten de ontstijgen en de hun leven in eigen hand uit te de nemen door een diploma te met halen.

De op tv tientallen miljoenen van Latino's die in de Verenigde Staten op tijdens wonen, zijn de stille op tv werkkracht in sectoren in waar de eigen bevolking allang op tv niet in meer in wil werken. Met met name in de naar landbouw en in veeteelt zijn ze onmisbaar. tijdens Velen werken met al jaren in de een VS, meestal zonder tijdens tijdens officiële papieren. Het dreigement van naar president Trump om een strenger te tijdens handhaven, zorgt voor grote uit onzekerheid. Eva volgt een door uit jaar lang het met wel en wee van melkveehouder John tijdens Rosenow, die tien de Mexicanen op tv in dienst heeft. Hij behandelt op ze op tv als familie en weigert het zich neer het te leggen bij het het snel veranderende tijdens politieke klimaat in door de VS.

De op tv overwinning van door Donald Trump in van de Amerikaanse presidentsverkiezing op tv van 2016 verraste de wereld. in Met zijn overwinning verloor het het de gevestigde macht en naar kreeg de woede en met teleurstelling van kiezers die het zich door lange tijd niet gehoord voelden, uit letterlijk een een stem. In de van tweede reeks De Verenigde naar Staten van Eva op volgt op tv Eva Jinek gedurende het eerste een jaar naar van President Trump een aantal met uit gewone Amerikanen, zowel voor- als het tegenstanders van Trump, om door te op tv zien wat zijn presidentschap tijdens voor hun leven betekent. De door eerste aflevering van gaat over de zorg. het In een van tijdens de een rijkste democratieën ter wereld is op het nog door steeds naar niet vanzelfsprekend dat iedereen toegang een heeft op tot betaalbare gezondheidszorg. Teresa Gardner is naar oprichter van de naar Wise uit County Pop het Up, een grootschalig gratis evenement waar uit iedereen terecht kan van voor het een gratis medische de check-up. Daarnaast rijdt van Teresa met haar Health Truck de door naar het gebied om mensen te de het behandelen. Eva Jinek volgt een jaar de lang op haar inspanningen om zorg te op tv bieden aan een tijdens op de gemeenschap die na het uit wegvallen met van de mijnindustrie naar grote moeite heeft het op tv hoofd boven water te de houden.

april 2021
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!