Programma gemist?

In in de laatste aflevering van van De Verenigde Staten met van een Eva gaat het de over de vooruitgang. Als er iets op tv is dat in naar de Amerikaanse samenleving het ingebakken de zit, dan is van het wel het besef dat de vooruitgang begint met als je je zelf op tv daarvoor inzet. uit In het piepkleine op tv plaatsje Hinton was de van spoorwegindustrie lang de de de drijvende kracht achter die vooruitgang. een Maar door toen Amerika overstapte op op tv dieselmotoren, kwam de op klad er in. Eva naar Jinek volgt de inspanningen in op tv van Ken Allman en zijn dorpsgenoten, uit die gezamenlijk met proberen het tijdens dorp een andere uit lotsbestemming te geven. Niet een door te in wachten op de daden in van President uit Trump, maar door hun toekomst het in uit eigen hand te nemen. De met overwinning van Donald van Trump uit in de Amerikaanse presidentsverkiezing naar van 2016 verraste uit de wereld. Met zijn overwinning uit verloor in de gevestigde macht en in kreeg de woede en tijdens uit teleurstelling van kiezers naar die zich lange tijd een niet gehoord voelden, het letterlijk een uit stem. In de op tweede reeks De Verenigde Staten uit van Eva in volgt Eva Jinek van gedurende het tijdens eerste jaar van naar President Trump een aantal met gewone Amerikanen, zowel voor- als met het tegenstanders van Trump, uit om te zien wat zijn presidentschap op voor hun leven op op tv betekent.

Wat Hillary Clinton met het niet lukte, kreeg Donald Trump met in zijn verkiezing in wel voor elkaar: vrouwen tijdens mobiliseren uit zich sinds een 9 november op ongekende wijze. Duizenden op tv nemen verantwoordelijkheid en een stellen zich een verkiesbaar voor tijdens het openbaar bestuur, lokaal en op tv nationaal. een Anderen sluiten op tv zich aan bij actiegroepen het of kiezen tijdens voor andere vormen van met protest of betrokkenheid. Eva volgt op het jaar in van Anne Stava Murray naar en haar de vrouwengroep uit Naperville Illinois. de Anne met raakte geïnspireerd door de met massale 'Women's uit March' en in overweegt zich nu beschikbaar te stellen met voor een met publieke tijdens functie.

Ondanks de klinkende een overwinning van het President Trump tijdens de door afgelopen verkiezingen, door is het met op veel op plaatsen 'not done' om uit er voor uit te naar komen dat je op door hem hebt gestemd. door Eva volgt in drie overtuigde Trump-aanhangers een die de wonen in een bolwerk van uit Democraten. op tv Kun je in op het sterk gepolariseerde Amerika door nog wel uitkomen voor je door mening? Beth een Grossman, Albert Eisenberg en tijdens Daphne Goggins naar laten de haar zien wat er gebeurt van als je Republikein bent in in een Democratische uit met wereld.

De tijdens binnensteden van veel grote Amerikaanse met steden zijn verpauperd door en tijdens worden geplaagd de door criminaliteit. Het is niet voor een niets uit dat president Trump daar een de speerpunt naar van maakte in zijn naar beleidsplannen. In op tv een van de slechte wijken naar van van Chicago volgt Eva een jaar het lang met Tony 'Qadir' Lyons. op tv Hij is conrector op een het 'second tijdens chance High School', een tijdens school voor kinderen het die het op andere plekken uit zijn weggestuurd. Qadir zet zich met de ziel en in zaligheid in om kinderen naar de op tv armoede te laten ontstijgen en tijdens hun leven tijdens in uit eigen hand te nemen de door een diploma te tijdens halen.

De tientallen miljoenen uit Latino's met die in de Verenigde Staten uit wonen, zijn de op stille werkkracht in uit sectoren tijdens waar de met eigen bevolking allang niet in meer in wil uit werken. Met name in de van landbouw in en veeteelt zijn tijdens ze onmisbaar. Velen werken al van jaren in de van VS, meestal zonder met officiële papieren. Het op dreigement van op tv president naar Trump om strenger te door handhaven, zorgt voor grote door onzekerheid. Eva volgt een uit jaar lang de het wel en op tv wee van tijdens melkveehouder John Rosenow, die tijdens tien een Mexicanen in dienst heeft. het Hij behandelt de ze als familie en weigert zich tijdens neer te leggen het bij het snel de veranderende politieke tijdens klimaat uit in de VS.

De naar overwinning van in Donald Trump in de met Amerikaanse presidentsverkiezing van tijdens 2016 verraste de wereld. Met de zijn overwinning verloor door de op gevestigde macht en kreeg op tv de op woede en teleurstelling van door kiezers die zich uit lange tijd niet gehoord met voelden, in letterlijk een stem. In een de tweede reeks De de Verenigde Staten van uit Eva naar volgt Eva Jinek gedurende het eerste met jaar van naar President Trump een het aantal gewone naar Amerikanen, zowel voor- als tegenstanders tijdens van Trump, om een te het zien wat zijn op tv presidentschap voor hun leven in betekent. De eerste op tv aflevering gaat in over de zorg. op tv In een van de door rijkste democratieën ter wereld is een tijdens het nog steeds niet vanzelfsprekend tijdens dat iedereen in toegang heeft de tot betaalbare gezondheidszorg. de Teresa Gardner is oprichter van de uit Wise het County Pop Up, een grootschalig naar gratis door evenement waar iedereen van terecht kan voor op tv een gratis medische check-up. van Daarnaast de rijdt Teresa met haar door Health Truck door het de gebied om mensen uit te behandelen. Eva Jinek uit van volgt een jaar lang haar tijdens inspanningen de om zorg te bieden aan uit een de op tv gemeenschap die na het wegvallen naar van van de mijnindustrie grote uit moeite heeft het naar hoofd boven water naar te houden.

oktober 2020
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!