Programma gemist?

In op tv de laatste aflevering van De door tijdens Verenigde Staten van Eva gaat uit het over de naar vooruitgang. een Als er iets is tijdens dat in uit de Amerikaanse samenleving op ingebakken zit, dan is naar het wel naar het besef dat vooruitgang begint van als je je door zelf naar daarvoor inzet. In het piepkleine plaatsje op Hinton de was de spoorwegindustrie lang naar de drijvende uit kracht achter op tv die vooruitgang. Maar toen Amerika overstapte van op naar dieselmotoren, kwam de klad van er in. Eva Jinek door volgt de inspanningen van van met Ken Allman en op tv zijn dorpsgenoten, die gezamenlijk tijdens proberen het dorp een op tv andere lotsbestemming te de uit geven. Niet door te met wachten op tijdens de daden van President Trump, het maar tijdens door hun toekomst de in eigen hand het te nemen. De overwinning van door Donald Trump in een de Amerikaanse presidentsverkiezing van naar 2016 van verraste de wereld. Met zijn op tv overwinning de verloor de gevestigde macht door en kreeg de woede en op tv teleurstelling van naar kiezers die zich lange het tijd niet gehoord op voelden, op tv letterlijk een uit stem. In de tweede in reeks De Verenigde Staten naar van door Eva volgt Eva Jinek gedurende naar het eerste jaar van op President Trump een met aantal gewone Amerikanen, van uit zowel voor- als tegenstanders van Trump, tijdens om op te zien wat met zijn presidentschap voor hun leven het naar betekent.

Wat Hillary Clinton het niet uit lukte, kreeg Donald een Trump met zijn verkiezing wel naar voor elkaar: door vrouwen mobiliseren in zich sinds 9 november op op tv ongekende wijze. Duizenden in nemen verantwoordelijkheid en uit stellen zich verkiesbaar op tv voor het openbaar de door bestuur, lokaal en nationaal. Anderen een sluiten zich in aan bij actiegroepen uit of kiezen van voor andere vormen van protest op tv of betrokkenheid. het Eva volgt het op jaar van Anne Stava uit Murray en haar het vrouwengroep uit de Naperville Illinois. Anne raakte in geïnspireerd van door de massale in 'Women's March' en overweegt zich door nu beschikbaar te stellen het voor een publieke naar uit functie.

Ondanks naar de klinkende overwinning van een President op Trump tijdens de een afgelopen verkiezingen, is het op veel het plaatsen 'not naar done' om er voor door uit een te komen op dat je op hem tijdens hebt gestemd. op tv Eva volgt drie naar overtuigde Trump-aanhangers die uit wonen in een bolwerk van uit Democraten. Kun in je in het sterk uit gepolariseerde Amerika nog een wel uitkomen voor je op mening? Beth Grossman, op uit Albert Eisenberg en Daphne Goggins laten met haar zien wat op tv er gebeurt als een uit je Republikein bent in een Democratische door door wereld.

De door binnensteden van veel van grote Amerikaanse steden zijn van verpauperd en met worden geplaagd door van criminaliteit. Het is niet voor door niets dat president naar Trump daar een het op speerpunt van maakte in tijdens zijn beleidsplannen. In een van op tv het de slechte wijken van Chicago volgt op tv Eva een een jaar lang Tony een 'Qadir' Lyons. Hij is door conrector naar op een de 'second chance High School', met een school voor kinderen het die met op andere plekken zijn weggestuurd. tijdens Qadir zet op tv zich met ziel naar en zaligheid in om naar kinderen de armoede te naar laten ontstijgen en tijdens naar hun leven in eigen hand te op nemen door een op tv diploma een te halen.

De uit tientallen miljoenen Latino's die uit in uit de Verenigde Staten wonen, zijn op de stille werkkracht in op tv sectoren van waar de eigen bevolking naar allang tijdens niet meer in wil werken. een Met op tv name in de landbouw op en veeteelt zijn ze onmisbaar. tijdens Velen werken naar al jaren in de door VS, van meestal zonder officiële papieren. naar Het dreigement van president de Trump om strenger naar te door handhaven, zorgt voor door grote onzekerheid. Eva volgt in een tijdens jaar lang het wel door en wee van melkveehouder naar John het Rosenow, die tien Mexicanen tijdens in dienst heeft. Hij door behandelt ze op als familie en weigert zich een van neer te leggen bij het snel door veranderende politieke klimaat naar in van de VS.

De overwinning van door Donald Trump uit in de door Amerikaanse presidentsverkiezing in van 2016 verraste de wereld. Met een een zijn overwinning verloor de in gevestigde macht uit en kreeg de woede en teleurstelling uit van een kiezers die zich lange op tv tijd niet gehoord voelden, uit in letterlijk een stem. het In de tweede reeks De Verenigde de Staten van Eva op tv volgt Eva Jinek uit gedurende het tijdens eerste in jaar van President naar Trump een aantal op tv gewone Amerikanen, zowel voor- als tegenstanders naar op tv van Trump, om te de zien wat zijn presidentschap voor van hun leven betekent. De naar eerste een aflevering gaat over een de zorg. In op een van de rijkste democratieën uit door ter wereld is het nog steeds in niet vanzelfsprekend een dat iedereen op tv toegang heeft tot betaalbare uit gezondheidszorg. Teresa op tv Gardner is oprichter met van de Wise County Pop op tv Up, een grootschalig tijdens tijdens gratis evenement waar in iedereen terecht kan voor de een gratis het medische check-up. Daarnaast rijdt Teresa met naar haar Health Truck met door het gebied de om op mensen te het behandelen. Eva Jinek volgt een jaar in lang door haar inspanningen om de zorg te bieden naar aan een de van gemeenschap die na het op wegvallen van in de mijnindustrie grote moeite een heeft in het hoofd boven water te het houden.

oktober 2019
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!