Programma gemist?

In de laatste op aflevering van uit De Verenigde in Staten van Eva gaat het op over uit de vooruitgang. Als er het iets een is dat in uit de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, op dan is het wel uit het besef met dat uit vooruitgang begint als je je op zelf in daarvoor inzet. In het het piepkleine plaatsje Hinton de was de spoorwegindustrie van lang de drijvende kracht door achter die vooruitgang. naar Maar toen in Amerika overstapte een op dieselmotoren, kwam de klad door er in. Eva uit Jinek volgt de inspanningen een van Ken een Allman door en zijn dorpsgenoten, die gezamenlijk proberen tijdens het op dorp een andere lotsbestemming met te geven. Niet op tv door het te wachten op de door daden van President Trump, op maar door hun op toekomst in van eigen hand te van nemen. De overwinning van Donald Trump het naar in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 een verraste door de wereld. Met zijn overwinning de in verloor de gevestigde macht en kreeg van van de woede en teleurstelling van van kiezers van die zich lange het tijd niet gehoord voelden, letterlijk het een stem. op In de tweede reeks door De Verenigde in Staten van door Eva volgt Eva Jinek van gedurende het eerste jaar van door van President Trump een aantal gewone in Amerikanen, zowel van voor- als tegenstanders van Trump, tijdens om te een zien de wat zijn presidentschap naar voor hun leven in betekent.

Wat Hillary Clinton met niet op tv lukte, kreeg Donald Trump met op tv zijn tijdens verkiezing wel voor elkaar: vrouwen met mobiliseren zich sinds door 9 november naar op de ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid op en de stellen zich verkiesbaar voor het openbaar tijdens bestuur, lokaal en tijdens nationaal. Anderen sluiten een zich in aan bij door actiegroepen of kiezen voor andere naar vormen van protest tijdens of tijdens betrokkenheid. Eva volgt het jaar een van Anne Stava een Murray en het haar vrouwengroep in uit Naperville Illinois. Anne raakte geïnspireerd door door door de massale 'Women's de March' en overweegt zich nu op tv beschikbaar te het stellen voor een publieke op tv het functie.

Ondanks de klinkende op overwinning van President in Trump van tijdens de op afgelopen verkiezingen, is het op veel een plaatsen 'not done' door om uit er voor uit te van komen dat je op door met hem hebt gestemd. Eva in volgt drie naar overtuigde Trump-aanhangers die wonen op in een bolwerk van met Democraten. met Kun je in het sterk naar gepolariseerde de Amerika nog wel uitkomen door voor je een mening? Beth Grossman, Albert Eisenberg met en Daphne Goggins naar laten haar zien op wat er gebeurt als met je Republikein bent een in een naar Democratische van wereld.

De binnensteden van het veel grote Amerikaanse in steden zijn van verpauperd en worden op tv geplaagd door met criminaliteit. Het op is niet voor niets in dat president Trump daar een op speerpunt van maakte van naar in zijn beleidsplannen. In van een van de slechte wijken tijdens van Chicago volgt het Eva van een jaar lang het Tony 'Qadir' Lyons. een Hij is conrector tijdens op een 'second chance op High School', een uit school voor kinderen die naar op andere op tv plekken zijn weggestuurd. Qadir door zet door zich met uit ziel en zaligheid in in om kinderen op tv de armoede te laten ontstijgen en op hun leven in van het eigen hand te nemen door op een diploma naar te halen.

De uit tientallen miljoenen in Latino's die in de Verenigde naar Staten wonen, zijn de een stille werkkracht in naar sectoren een waar de eigen bevolking allang naar niet de meer in wil werken. uit Met name op tv in de landbouw in en veeteelt op zijn ze onmisbaar. Velen werken van al jaren in de op tv VS, meestal zonder op officiële papieren. Het een dreigement van president naar Trump om op tv strenger te handhaven, zorgt op een voor grote onzekerheid. Eva tijdens volgt een jaar lang op het wel en op tv wee van melkveehouder op tv John Rosenow, die met tien Mexicanen door in dienst heeft. Hij behandelt een ze in als familie in en weigert zich neer te het leggen bij het de snel veranderende politieke in klimaat in de naar VS.

De overwinning het van Donald Trump in uit de Amerikaanse presidentsverkiezing uit in van 2016 verraste de wereld. door Met zijn overwinning tijdens verloor de gevestigde door macht door en kreeg de woede en uit teleurstelling op van kiezers die zich van lange tijd niet gehoord de voelden, letterlijk een stem. de In de met tweede reeks tijdens De Verenigde Staten naar van Eva volgt Eva Jinek door gedurende het naar eerste van jaar van President Trump een aantal een gewone Amerikanen, zowel op voor- als het tegenstanders van Trump, in om te zien uit wat met zijn presidentschap voor hun leven betekent. De het van eerste aflevering gaat over de op tv zorg. uit In een van de uit rijkste democratieën de ter wereld is het een nog steeds niet naar vanzelfsprekend dat iedereen toegang heeft naar tot een betaalbare gezondheidszorg. Teresa op Gardner is oprichter van de de Wise de County Pop Up, een een grootschalig gratis evenement waar op tv het iedereen terecht kan voor een het gratis medische check-up. Daarnaast van door rijdt Teresa met haar Health Truck in door het gebied met om in mensen te behandelen. een Eva Jinek volgt uit een jaar lang in haar inspanningen om zorg van te de bieden aan een de gemeenschap op tv die na het wegvallen met naar van de mijnindustrie grote op tv moeite heeft het naar hoofd boven water te met houden.

mei 2020
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!