Programma gemist?

In de laatste uit aflevering door van De Verenigde in Staten van het Eva gaat het over de vooruitgang. een Als er het iets op tv is dat in de naar Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan op tv is het wel tijdens het besef dat op tv vooruitgang begint als de je de je zelf daarvoor inzet. de In het op tv piepkleine plaatsje Hinton was de tijdens spoorwegindustrie uit lang de drijvende de kracht achter die uit vooruitgang. Maar toen Amerika door overstapte op naar dieselmotoren, kwam de klad van er in. Eva Jinek de met volgt de inspanningen van van Ken Allman en zijn dorpsgenoten, het die gezamenlijk proberen van het dorp een door andere lotsbestemming in te geven. Niet uit door te wachten op op de daden in van in President Trump, maar door hun toekomst op tv van in eigen hand in te nemen. De overwinning van Donald Trump een in de een Amerikaanse presidentsverkiezing de van 2016 verraste op de wereld. Met zijn uit overwinning verloor de gevestigde door van macht en kreeg de woede en op tv teleurstelling van kiezers van die zich de lange tijd niet gehoord van uit voelden, letterlijk een stem. tijdens In de tweede reeks naar De Verenigde Staten een van Eva door volgt Eva Jinek door gedurende het eerste jaar van in de President Trump een aantal gewone naar Amerikanen, zowel voor- op tv als tegenstanders van Trump, door om het te zien de wat zijn presidentschap voor hun leven tijdens uit betekent.

Wat tijdens Hillary Clinton niet lukte, het kreeg Donald Trump het met zijn verkiezing wel een voor op tv elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds een 9 november op op ongekende wijze. Duizenden met nemen verantwoordelijkheid en een stellen het zich verkiesbaar voor het in openbaar bestuur, lokaal en naar tijdens nationaal. Anderen sluiten zich naar aan bij actiegroepen het of kiezen voor andere vormen in van met protest of betrokkenheid. Eva van volgt met het jaar van in Anne Stava Murray van en haar vrouwengroep uit Naperville tijdens Illinois. Anne raakte geïnspireerd het de door de massale 'Women's de March' en overweegt het zich nu beschikbaar te van stellen voor een publieke op uit functie.

Ondanks de klinkende in tijdens overwinning van President Trump tijdens met de afgelopen van verkiezingen, is het op veel de plaatsen 'not done' tijdens om er naar voor uit te met komen dat uit je op tijdens hem hebt gestemd. Eva volgt naar drie overtuigde Trump-aanhangers naar die wonen tijdens in een uit bolwerk van Democraten. Kun van je in het sterk gepolariseerde van Amerika nog wel tijdens uitkomen uit voor je mening? Beth Grossman, een Albert naar Eisenberg en van Daphne Goggins laten haar zien wat van er gebeurt als het met je Republikein bent de in een Democratische door wereld.

De uit binnensteden van de veel grote Amerikaanse steden naar zijn verpauperd in en worden geplaagd door in criminaliteit. Het is niet met voor van niets dat president Trump daar in een speerpunt van maakte op tv in zijn naar beleidsplannen. op tv In een van op tv de slechte wijken van van Chicago volgt Eva een jaar in lang Tony van 'Qadir' Lyons. op Hij is de conrector op een 'second chance uit High School', van een school voor kinderen die naar op andere op plekken de zijn weggestuurd. Qadir zet zich op tv met ziel van en zaligheid in om kinderen in de armoede te een laten ontstijgen in en hun in leven in op tv eigen hand te naar nemen door een diploma te in halen.

De door tientallen miljoenen Latino's op die in de op tv Verenigde Staten wonen, zijn het de stille werkkracht een in sectoren waar de de eigen bevolking tijdens allang niet meer in op tv tijdens wil werken. Met name in op tv de landbouw en met veeteelt zijn van ze onmisbaar. op Velen werken al jaren in de op tv op tv VS, meestal zonder in officiële papieren. Het dreigement op van president Trump om strenger het te handhaven, zorgt een voor grote onzekerheid. naar Eva de volgt een de jaar lang het wel en tijdens wee van melkveehouder in John op tv Rosenow, die tien Mexicanen in tijdens dienst heeft. Hij uit behandelt uit ze als familie en het weigert zich neer tijdens te leggen bij het snel een veranderende naar politieke klimaat in de de VS.

De overwinning tijdens van Donald Trump met in de op Amerikaanse presidentsverkiezing van op 2016 verraste de wereld. door Met zijn overwinning een verloor de gevestigde op tv macht en kreeg de op woede en uit teleurstelling van kiezers die een de zich lange tijd niet gehoord in voelden, letterlijk een een stem. In de uit tweede reeks De Verenigde het Staten van de Eva volgt Eva Jinek een gedurende het op tv eerste jaar van President de Trump een op aantal gewone Amerikanen, naar zowel voor- als tegenstanders de van Trump, om het te zien wat naar zijn presidentschap uit voor hun leven betekent. De tijdens eerste aflevering gaat een over de zorg. van In in een van de rijkste democratieën een ter wereld is van het nog steeds de op tv niet vanzelfsprekend dat iedereen een toegang heeft tot betaalbare gezondheidszorg. met het Teresa Gardner is door oprichter van de Wise County Pop tijdens uit Up, een grootschalig gratis tijdens evenement waar iedereen terecht kan de voor een het gratis van medische check-up. Daarnaast op tv rijdt Teresa met tijdens haar Health Truck door in het gebied om op tv mensen te behandelen. Eva Jinek een volgt een met jaar naar lang haar inspanningen om door zorg te bieden naar aan een de gemeenschap die op na het wegvallen met van de mijnindustrie het grote moeite heeft een door het hoofd boven water een te houden.

augustus 2021
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!