Programma gemist?

In tijdens de laatste op aflevering van De Verenigde naar Staten van Eva gaat het een over de vooruitgang. met Als door er iets is het dat in de Amerikaanse samenleving naar ingebakken van zit, dan is het op wel het besef dat uit vooruitgang begint als op tv uit je je zelf op daarvoor inzet. In het piepkleine plaatsje tijdens Hinton was de het spoorwegindustrie lang de het drijvende op kracht achter die met vooruitgang. Maar toen Amerika het overstapte op dieselmotoren, uit kwam de het klad er in. Eva op tv Jinek volgt naar de inspanningen van Ken op Allman en zijn uit dorpsgenoten, die de gezamenlijk proberen het dorp een in andere lotsbestemming te een geven. Niet door op tv te wachten op het de daden uit van President Trump, maar het uit door hun toekomst met in eigen hand te nemen. De uit overwinning op tv van Donald Trump in op de Amerikaanse presidentsverkiezing naar van 2016 verraste de wereld. door Met zijn naar overwinning verloor op de gevestigde op macht en kreeg de woede de en teleurstelling van kiezers de een die zich lange op tv tijd niet gehoord voelden, letterlijk een uit tijdens stem. In de tweede uit reeks De Verenigde de Staten van Eva volgt op Eva Jinek van gedurende het eerste naar jaar van in President Trump een aantal gewone op Amerikanen, zowel voor- als door naar tegenstanders van Trump, om op te zien wat zijn uit presidentschap de voor hun leven naar betekent.

Wat Hillary van Clinton niet uit lukte, kreeg Donald Trump met met in zijn verkiezing wel een voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich het sinds door 9 november op van ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en in stellen zich verkiesbaar de naar voor het openbaar tijdens bestuur, lokaal en nationaal. Anderen sluiten in zich de aan bij actiegroepen een of kiezen op voor andere vormen van protest of uit betrokkenheid. op tv Eva volgt het jaar van door Anne een Stava Murray en haar het vrouwengroep uit op tv Naperville Illinois. Anne uit raakte geïnspireerd door uit de massale 'Women's in March' en op tv overweegt zich nu beschikbaar uit te stellen voor een in publieke in functie.

Ondanks de naar klinkende overwinning van het President Trump tijdens een de een afgelopen verkiezingen, is het in op veel plaatsen 'not van done' om er op tv voor van uit te komen dat je met op het hem hebt gestemd. Eva volgt drie een in overtuigde Trump-aanhangers die tijdens wonen in een bolwerk van met Democraten. Kun je in in het sterk met gepolariseerde Amerika nog tijdens wel uitkomen van voor je mening? Beth Grossman, naar Albert Eisenberg en door Daphne Goggins laten in haar met zien wat er gebeurt als in je de Republikein bent in een met Democratische een wereld.

De op tv binnensteden van veel grote uit Amerikaanse steden uit zijn verpauperd en worden de geplaagd door criminaliteit. Het in is met niet voor naar niets dat president de Trump daar een uit speerpunt van maakte in zijn de beleidsplannen. In een tijdens van de slechte op tv wijken van Chicago volgt het Eva een een jaar lang door Tony 'Qadir' Lyons. Hij is in conrector uit op een 'second door chance High in School', een school voor kinderen in die op andere op tv plekken zijn weggestuurd. Qadir het zet zich op met ziel en zaligheid met in om uit kinderen de naar armoede te laten ontstijgen door en hun leven in van eigen hand te het nemen door tijdens een diploma te op halen.

De met tientallen miljoenen Latino's die de in uit de Verenigde Staten naar wonen, zijn de stille werkkracht in het sectoren waar op de eigen bevolking allang op niet naar meer in een wil werken. Met tijdens name in de landbouw en veeteelt van zijn ze onmisbaar. het Velen werken in al een jaren in de VS, op tv meestal zonder officiële papieren. Het een op tv dreigement van president Trump naar om strenger te uit handhaven, zorgt door voor grote onzekerheid. uit Eva volgt een jaar lang een het met wel en wee van melkveehouder op tv John Rosenow, naar die tien uit Mexicanen in dienst heeft. de Hij behandelt naar ze als familie op tv en weigert zich van neer te leggen bij een het snel tijdens veranderende politieke klimaat in de naar VS.

De overwinning van tijdens Donald Trump in van de tijdens Amerikaanse presidentsverkiezing van op tv 2016 verraste de wereld. op Met zijn overwinning verloor op de gevestigde met macht en kreeg een de woede en teleurstelling op van het kiezers die zich lange op tv tijd door niet gehoord voelden, letterlijk een op stem. In de tweede tijdens reeks De Verenigde op de Staten van Eva volgt Eva van Jinek gedurende het het eerste jaar van President tijdens Trump een aantal op gewone Amerikanen, zowel op voor- als tijdens tegenstanders van in Trump, om van te zien wat zijn een presidentschap voor hun in leven betekent. De eerste tijdens aflevering gaat over de zorg. in In een in van de tijdens rijkste democratieën door ter wereld is het uit nog steeds niet vanzelfsprekend dat uit iedereen op tv toegang heeft tot betaalbare in gezondheidszorg. Teresa Gardner is in de oprichter van de het Wise County Pop Up, een grootschalig naar gratis een evenement waar iedereen terecht in kan voor een een gratis medische check-up. Daarnaast op tv rijdt het Teresa met haar Health van Truck door het naar gebied om uit mensen te behandelen. Eva op Jinek volgt een in jaar lang de haar inspanningen om zorg te van bieden aan een op de gemeenschap in die de na het wegvallen van de mijnindustrie een grote moeite heeft tijdens het hoofd op boven water te het houden.

januari 2021
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!