Programma gemist?

In door de laatste aflevering met van De Verenigde Staten op tv van Eva gaat het van over met de vooruitgang. Als er iets op tv is uit dat in de op Amerikaanse samenleving ingebakken zit, van dan is van het wel het besef dat door vooruitgang begint als naar je met je zelf daarvoor inzet. uit In het naar piepkleine plaatsje op Hinton was de spoorwegindustrie lang naar de het drijvende kracht achter door die vooruitgang. Maar toen op tv Amerika overstapte op dieselmotoren, door kwam de klad de er in. naar Eva Jinek op volgt de inspanningen de van Ken Allman en zijn dorpsgenoten, door die gezamenlijk tijdens proberen het dorp naar een andere lotsbestemming te uit geven. uit Niet door te door wachten op uit de daden van President het Trump, maar door hun toekomst op in in eigen hand te naar nemen. De overwinning van Donald naar Trump in de van Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 door verraste de wereld. het Met zijn met overwinning het verloor de gevestigde de macht en kreeg uit de woede en teleurstelling uit van kiezers die zich op tv lange tijd niet gehoord op voelden, tijdens letterlijk een naar stem. In de tweede tijdens reeks De Verenigde een Staten van Eva volgt het Eva Jinek gedurende het op tv eerste jaar het van President naar Trump een aantal in gewone Amerikanen, uit zowel voor- als tegenstanders met van Trump, om uit te zien wat zijn het presidentschap voor hun leven in op tv betekent.

Wat uit Hillary Clinton niet lukte, van kreeg Donald Trump van met zijn verkiezing naar wel met voor elkaar: vrouwen een mobiliseren zich sinds 9 met november op ongekende wijze. naar Duizenden nemen verantwoordelijkheid van en de stellen zich verkiesbaar voor het in openbaar bestuur, met lokaal en op nationaal. Anderen sluiten met zich aan bij op actiegroepen of kiezen op tv voor andere vormen van protest of op betrokkenheid. op Eva volgt naar het jaar van Anne Stava Murray een en haar vrouwengroep op tv uit Naperville met Illinois. Anne een raakte geïnspireerd op door de massale 'Women's het March' en van overweegt zich nu beschikbaar naar te stellen voor een tijdens publieke op tv functie.

Ondanks op tv de klinkende overwinning van in President in Trump tijdens de met afgelopen verkiezingen, is het op tijdens veel plaatsen 'not in done' om door er voor uit op tv te komen dat op tv je op hem hebt uit gestemd. Eva volgt door drie overtuigde Trump-aanhangers die een wonen in tijdens een bolwerk van Democraten. het Kun je van in het een sterk gepolariseerde Amerika nog wel een uitkomen op voor je mening? Beth Grossman, het uit Albert Eisenberg en Daphne op Goggins laten haar naar zien wat uit er gebeurt als je Republikein bent het in een op Democratische van wereld.

De binnensteden van in veel grote Amerikaanse uit steden zijn verpauperd naar en tijdens worden geplaagd door criminaliteit. Het een is niet voor naar niets uit dat president Trump daar een tijdens van speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. uit In een van uit op tv de slechte wijken van Chicago uit volgt Eva een jaar naar naar lang Tony 'Qadir' Lyons. Hij met is conrector tijdens op een de 'second chance High School', een school de voor kinderen naar die op het andere plekken zijn weggestuurd. een Qadir met zet zich met ziel met en zaligheid in een om kinderen uit de armoede te laten ontstijgen en van hun op tv leven in eigen hand op tv te nemen door door een diploma uit te halen.

De tientallen miljoenen de Latino's die in naar de Verenigde het Staten wonen, een zijn de van stille werkkracht in door sectoren waar de eigen een bevolking allang niet meer een in wil werken. op tv Met het name in de landbouw en veeteelt tijdens tijdens zijn ze onmisbaar. Velen op tv werken al op jaren in de op VS, meestal zonder officiële papieren. op tv Het met dreigement van president Trump uit om strenger te handhaven, zorgt van voor grote onzekerheid. op tv Eva volgt een een het jaar lang het wel en uit wee van melkveehouder John door Rosenow, die tien van uit Mexicanen in dienst heeft. met Hij behandelt door ze als familie naar en weigert zich neer de te leggen het bij het snel veranderende politieke klimaat tijdens in de naar VS.

De op tv overwinning van tijdens Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing door van 2016 verraste met de wereld. Met door zijn overwinning door verloor van de gevestigde macht uit en kreeg de van woede en teleurstelling naar van kiezers die zich van lange tijd niet in gehoord voelden, letterlijk een met stem. In de op tweede reeks op tv De Verenigde Staten van Eva op een volgt Eva Jinek gedurende het het eerste jaar van de President Trump een een aantal gewone Amerikanen, naar zowel door voor- als tegenstanders het van Trump, om te van zien wat zijn presidentschap voor door hun leven betekent. De de eerste aflevering gaat op over naar de zorg. In een van het de rijkste democratieën naar in ter wereld is het de nog steeds niet naar vanzelfsprekend dat uit iedereen toegang heeft een tot betaalbare gezondheidszorg. het Teresa Gardner is oprichter naar van de Wise County naar Pop Up, een op tv grootschalig gratis in evenement waar iedereen terecht naar kan tijdens voor een gratis medische naar check-up. Daarnaast rijdt een Teresa met door haar Health Truck door het op gebied om de mensen te met behandelen. Eva Jinek volgt het een jaar lang op haar inspanningen om naar zorg te bieden van aan een de van gemeenschap die na het door wegvallen van van de mijnindustrie grote moeite van heeft het naar hoofd boven water te een houden.

november 2019
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!