Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering de van De Verenigde Staten van het Eva gaat een het op tv over de vooruitgang. Als van er iets is van dat in de door Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan op tv is het het wel het besef dat de vooruitgang begint op als je je naar zelf daarvoor inzet. een In naar het piepkleine plaatsje Hinton was de het tijdens spoorwegindustrie lang de drijvende kracht de achter die vooruitgang. op tv Maar toen met Amerika overstapte op dieselmotoren, kwam in de klad er naar in. Eva Jinek door volgt de inspanningen in van Ken het Allman en zijn op dorpsgenoten, die gezamenlijk het proberen het de dorp een andere lotsbestemming in te geven. Niet van door te wachten op tijdens de door daden van President in Trump, maar door van hun toekomst in eigen hand naar te op nemen. De overwinning van Donald Trump op in de Amerikaanse door presidentsverkiezing met van 2016 verraste de een wereld. Met zijn het overwinning verloor de tijdens gevestigde macht en in kreeg een de woede en teleurstelling van de kiezers die zich in lange op tv tijd niet gehoord voelden, uit letterlijk een stem. In de op in tweede reeks De Verenigde op tv Staten van Eva in volgt Eva Jinek het gedurende het eerste jaar naar van President Trump in een aantal gewone Amerikanen, op tv zowel voor- als van de tegenstanders van Trump, de om te zien wat een zijn presidentschap op tv voor hun leven op tv betekent.

Wat door Hillary Clinton niet lukte, kreeg de Donald van Trump met op zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen een mobiliseren zich een sinds 9 een november op ongekende op wijze. Duizenden nemen tijdens verantwoordelijkheid en stellen naar zich verkiesbaar voor van het openbaar bestuur, lokaal tijdens en nationaal. Anderen van sluiten zich aan bij in actiegroepen van of kiezen voor andere op tv vormen van protest of het op betrokkenheid. Eva volgt het jaar het van Anne Stava van Murray en haar uit vrouwengroep van uit Naperville Illinois. Anne raakte geïnspireerd de door naar de massale tijdens 'Women's March' en overweegt zich nu op uit beschikbaar te stellen voor een een publieke het functie.

Ondanks de tijdens klinkende overwinning door van President Trump tijdens de door in afgelopen verkiezingen, is het tijdens op veel plaatsen 'not de done' om er op voor uit op tv te komen dat je op naar hem hebt van gestemd. Eva volgt drie uit overtuigde uit Trump-aanhangers die wonen door in een bolwerk uit van Democraten. Kun je in naar het sterk het gepolariseerde Amerika van nog wel uitkomen voor je de mening? naar Beth Grossman, op tv Albert Eisenberg en op tv Daphne Goggins laten haar zien wat de er op tv gebeurt als je Republikein bent de in van een Democratische door wereld.

De op binnensteden van veel grote in Amerikaanse naar steden zijn verpauperd en van worden geplaagd door criminaliteit. door Het is niet tijdens voor uit niets dat president Trump daar een een speerpunt op van maakte in zijn van beleidsplannen. In een van uit de slechte wijken in van Chicago een volgt Eva een in jaar lang Tony op tv 'Qadir' Lyons. Hij is door conrector de op een 'second de chance High School', een naar school voor kinderen die tijdens op met andere plekken zijn weggestuurd. uit Qadir zet zich met op tv een ziel en zaligheid in om kinderen op tv de tijdens armoede te van laten ontstijgen en op tv hun leven in eigen in hand te het nemen door een door diploma te halen.

De tientallen miljoenen op tv Latino's die tijdens in de Verenigde uit Staten wonen, zijn de een stille werkkracht de in tijdens sectoren waar de eigen de bevolking allang niet meer in van wil werken. in Met name de in de landbouw op tv en veeteelt zijn ze onmisbaar. uit Velen een werken al op jaren in de VS, meestal zonder op officiële papieren. door Het dreigement met van president tijdens Trump om strenger de te handhaven, zorgt voor grote van onzekerheid. Eva volgt een de jaar tijdens lang het uit wel en wee van uit melkveehouder John Rosenow, die tien in in Mexicanen in dienst heeft. door Hij behandelt het ze als familie en weigert zich de neer te leggen de bij het snel in veranderende naar politieke klimaat in de in VS.

De overwinning van de Donald met Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing de van naar 2016 verraste tijdens de wereld. Met een zijn overwinning verloor de op gevestigde macht door en kreeg de een woede en teleurstelling van het kiezers die zich lange tijd van niet gehoord door voelden, letterlijk een door stem. In de tweede van reeks het De Verenigde Staten uit van Eva volgt op Eva Jinek gedurende het eerste tijdens op tv jaar van President Trump een tijdens aantal gewone Amerikanen, zowel van voor- op als tegenstanders van Trump, om een te zien wat door zijn presidentschap voor uit hun naar leven betekent. De eerste aflevering een gaat naar over de zorg. van In een van met de rijkste democratieën door ter wereld is het op tv nog steeds niet vanzelfsprekend naar dat met iedereen toegang heeft tot betaalbare gezondheidszorg. het Teresa het Gardner is oprichter uit van de Wise uit County Pop Up, een het grootschalig gratis evenement waar de op tv iedereen terecht kan voor een van gratis met medische check-up. Daarnaast rijdt Teresa naar met haar de Health Truck door een het gebied om mensen te tijdens behandelen. op Eva Jinek volgt een jaar het de lang haar inspanningen om zorg te met uit bieden aan een de gemeenschap die uit naar na het wegvallen van in de mijnindustrie grote in moeite heeft het hoofd in boven water te op houden.

april 2020
23-11-2017 22:20

Slot: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Slot: De Verenigde Staten van Eva

In de laatste aflevering van De Verenigde Staten van Eva gaat het over de vooruitgang. Als er iets is dat in de Amerikaanse samenleving ingebakken zit, dan is het wel het besef dat vooruitgang begint als je je zelf daarvoor inzet. In het ...

16-11-2017 22:15

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Wat Hillary Clinton niet lukte, kreeg Donald Trump met zijn verkiezing wel voor elkaar: vrouwen mobiliseren zich sinds 9 november op ongekende wijze. Duizenden nemen verantwoordelijkheid en stellen zich verkiesbaar voor het openbaar bestuur...

09-11-2017 23:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

Ondanks de klinkende overwinning van President Trump tijdens de afgelopen verkiezingen, is het op veel plaatsen 'not done' om er voor uit te komen dat je op hem hebt gestemd. Eva volgt drie overtuigde Trump-aanhangers die wonen in een bolwe...

02-11-2017 22:20

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De binnensteden van veel grote Amerikaanse steden zijn verpauperd en worden geplaagd door criminaliteit. Het is niet voor niets dat president Trump daar een speerpunt van maakte in zijn beleidsplannen. In een van de slechte wijken van Chica...

26-10-2017 22:05

De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - De Verenigde Staten van Eva

De tientallen miljoenen Latino's die in de Verenigde Staten wonen, zijn de stille werkkracht in sectoren waar de eigen bevolking allang niet meer in wil werken. Met name in de landbouw en veeteelt zijn ze onmisbaar. Velen werken al jaren in...

19-10-2017 22:15

Terug: De Verenigde Staten van Eva

De Verenigde Staten van Eva - Terug: De Verenigde Staten van Eva

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, l...

De Verenigde Staten van Eva gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Verenigde Staten van Eva de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Verenigde Staten van Eva bij De Verenigde Staten van Eva liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Verenigde Staten van Eva. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Verenigde Staten van Eva gemist

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Verenigde Staten van Eva gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verenigde Staten van Eva? Hier kun je alle uitzendingen van De Verenigde Staten van Eva kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!