Programma gemist?

Komisch spelprogramma een waarin een uit Nederlands team ten op tv strijde trekt tegen een op tv Belgisch in team. De twee met teams gaan los op alle vooroordelen de van en verschillen die op er zijn tussen op de Hollanders en de van Belgen.

In het van team Ruben op nemen dit uit keer Najib Amhali en Georgina het Verbaan plaats. het Weten zij team Louis, uit met daarin met Evi Hanssen en Sven de de Ridder, af te van naar troeven?

Katja Schuurman en uit met Gerard Joling maken samen met Ruben uit Nicolai met het Nederlandse team compleet. door Zij nemen het op van tegen het Belgische op tv op tv team van Louis naar Talpe, Lieven Scheire en van William Boeva.

Jeroen van Koningsbrugge op en Britt op Dekker proberen een onder leiding met van Ruben Nicolai de Nederlandse eer naar hoog te houden het tegen met het Belgische team van van Louis tijdens Talpe, Tine Embrechts op tv en Lieven Scheire.

De komende zondagen door het wordt het programma Holland-België, waarin uit Nederlanders de tijdens strijd aangaan met de Belgen, uit uitgezonden op RTL op tv tijdens 4. In Holland-België komen alle vooroordelen naar en verschillen die er van zijn tussen op de Lage Landen van aan de bod. Wat weten de door teams van elkaars een landen en in vooral, waar blinken ze zelf in uit uit? met Welk team mag uit zich koning van de in Lage Landen noemen? Onder leiding de van Ruben Nicolai door uit trekt het Nederlandse team op ten strijde een tegen het Belgische team van Louis het op tv Talpe. De scheidslijn wordt naar goed bewaakt van door presentator Art in Rooijakkers en Vlaamse acteur en op tv presentator Jonas van Geel. door Zij presenteren de op komische uit comedyquiz. In de eerste uit aflevering van Holland-België op tv wordt Ruben Nicolai, kapitein met van het Nederlandse uit schip, in de deze sportieve oorlog gesterkt door op tv presentatrice Gwen door van Poorten tijdens en caberatier Martijn uit Koning. Het een Belgische team bestaat uit uit teamcaptain Louis tijdens Talpe, acteur Guga Baúl met en zanger Koen Wauters. In de op overige afleveringen met nemen op tv onder anderen Katja Schuurman, Georgina door Verbaan, Najib Amhali met en op tv Jeroen van Koningsbrugge deel de aan het het programma.

In met het team uit Ruben nemen dit keer Najib met Amhali en tijdens Georgina Verbaan plaats. een Weten zij het team Louis, met op daarin Evi Hanssen in en Sven de Ridder, af op tv te het troeven?

Katja op tv Schuurman en door Gerard Joling maken samen met Ruben tijdens door Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij door nemen het op op tegen op het Belgische naar team van Louis Talpe, Lieven tijdens Scheire in en William Boeva.

Jeroen van het Koningsbrugge uit en Britt Dekker proberen onder door leiding van Ruben door Nicolai de Nederlandse door eer hoog te houden een tegen het van Belgische team van van Louis op tv Talpe, Tine Embrechts en Lieven naar Scheire.

In het van RTL 4-programma Holland-België, waarin in Nederlanders de het strijd aangaan met de de in Belgen, komen alle het vooroordelen en verschillen die er zijn de tussen op tv de Lage op Landen aan bod. Wat op tv weten de het teams van elkaars landen en door vooral, waar blinken uit ze de zelf in uit? Welk team mag op op zich koning van de door Lage Landen noemen? met Onder leiding van met Ruben Nicolai met trekt het Nederlandse team het ten strijde een tegen het Belgische team van tijdens Louis Talpe. op De scheidslijn wordt uit goed bewaakt door presentator een Art met Rooijakkers en Vlaamse door acteur en presentator door Jonas van Geel. Samen op presenteren zij de komische door comedyquiz op tv die vanaf vanavond op elke zaterdag om 21:30 uur te het zien de is bij tijdens RTL 4. In de eerste op tv aflevering van Holland-België wordt Ruben door Nicolai, op tv kapitein van het Nederlandse in schip, in met deze sportieve oorlog gesterkt door een presentatrice Gwen van uit Poorten en met caberatier Martijn Koning. Het op Belgische van team bestaat uit teamcaptain Louis op tv Talpe, het acteur Guga Baúl de en zanger Koen de Wauters. In de op tv overige afleveringen uit nemen onder anderen Katja Schuurman, Georgina tijdens Verbaan, Najib Amhali uit en Jeroen door van door Koningsbrugge deel aan het programma. Holland-België is uit het eerste naar programma van in presentator Art Rooijakkers bij met RTL. "Mijn door eerste klus voor in RTL is er één uit waar ik vrolijk door van de word. Ik ben op steenworp afstand naar van op de grens van van België geboren, uit ging vroeger met mijn ouders een en oma op zondag het de 'op café' in Vlaanderen en luister naar een tegenwoordig bijna elke met dag naar studio Brussel. Maar voordat in iedereen denkt door dat ik een op reserve-Belg ben en uit onze zuiderburen ga uit laten naar winnen; hup Holland hup! Want uit als ik een ergens een hekel aan op tv heb, dan is het in verliezen. Dus we van in gaan die koddige met Belgen eens flink te grazen nemen!", uit naar aldus Art Rooijakkers. Voor presentator Jonas een van Geel op is het niet zijn uit een eerste keer, want uit hij gaat voor de tweede met keer het de strijd aan met van de Nederlanders in tijdens Holland-België.

Sinds de de Belgische op revolutie is de strijd niet zo op van hevig geweest. In Holland-België gaan twee met teams de los op alle een vooroordelen en verschillen die van er in zijn tussen de Hollanders en de door Belgen. een Daar waar glad van asfalt overgaat in wegen op tv waar de vullingen van uit uit je mond met trillen, de ligt de scheidslijn de die bewaakt wordt door het Wendy door van Dijk en de Vlaamse acteur op en naar presentator Jonas van op tv Geel. Zij begeleiden samen de naar naar komische strijd die vanavond opnieuw bij tijdens RTL 4 in wordt uitgezonden. Onder leiding de van de het 'typisch Hollandse' Jandino door Asporaat trekt het Nederlandse uit team ten tijdens strijde tegen het met Belgische team van op tv Philippe Geubels. De in in België door geboren Ruben Nicolai en op de man die op zoveel van Holland houdt met dat hij tegenwoordig tijdens zes maanden per van jaar in het Antwerpen woont, Jan-Jaap van van der Wal, maken tijdens het Nederlandse team tijdens compleet. Philippe Geubels het voelt zich in in deze naar sportieve oorlog gesterkt tijdens door de komische actrice op Ruth Beeckmans en de grootste met kleine acteur van een België, de Sven de Ridder. In uit de anderhalf uur durende een uitzending worden de een verschillen op tussen Hollanders en Belgen naar op hilarische wijze duidelijk. Wat naar op tv weten de teams van elkaars land door en een vooral, waar blinken door ze zelf door in uit? Waar komt het tijdens vooroordeel naar vandaan dat Belgen dom zijn in en Nederlanders zo gierig? van naar En waarom verzieken de Nederlanders op alles wat ze een eten met op tv pindasaus? Kunnen de door teams meezingen met hits naar van andere door bodem en herkennen naar ze typisch Nederlandse een en Belgische met gebruiksvoorwerpen? Belgen op straat geven het antwoord op de de vraag welke Nederlander pertinent op de toegang tot naar België moet worden naar ontzegd met en Nederlanders in de koopgoot met de roepen de Belgische persona door non grata uit. Een spannende tijdens van laatste ronde, waarin het de aankomt op parate tijdens kennis over uit de ander, bepaalt met uiteindelijk wie wint; zij die uit beschaafd Nederlands of het zij die steenkolen-Hollands door spreken.

augustus 2019
21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord