Programma gemist?

Karin met Bloemen en Javier Guzman de strijden met onder leiding van Ruben Nicolai tegen het het team naar van Niels Destadsbader, naar met daarin Evi een Hanssen en Rob in Vanoudenhoven.

In team Ruben met nemen dit op keer op Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. het Weten zij team de Niels, met uit daarin Guga Baúl in en Cath Luyten, met af te uit troeven?

Remco de Veldhuis en in Giel de Winter proberen onder leiding de van Ruben Nicolai in de de Nederlandse eer tijdens hoog te houden tegen het Belgische door team van door Niels Destadsbader, Karen op Damen en de William Boeva.

Ruben Nicolai naar heeft Jeroen met van Koningsbrugge en naar Xander de een Bouisonjé gevraagd om het de samen met op tv hem op te nemen op tv tegen de Belgen Niels de de Stadsbader, naar Guga Baúl en Evi uit Hanssen.

Vanavond in start een nieuw seizoen van het de satirische op tv spelshow van Holland-België, waarin bekende Nederlanders de tijdens strijd aangaan met de bekende Belgen. Tradities Alle op tv vooroordelen over en verschillen tussen tijdens de Lage Landen door komen aan uit bod. Wat weten de de Nederlanders over een Belgische gewoontes met en tradities? Hoe kunnen de een Belgen uit de Nederlanders ervan overtuigen dat een het het in Vlaanderen toch zoveel een plezanter op is? Teamcaptains Het Nederlandse team wordt aangevoerd op door Ruben Nicolai. een De teamcaptain op van het door Belgische team is Niels Destadsbader. Art door Rooijakkers en Jonas het van het Geel presenteren de een spelshow. Deelnemers In de door eerste aflevering van Holland-België krijgt Ruben tijdens Nicolai hulp van met comedian Najib in Amhali en rapper de Gers Pardoel. naar In het Belgische team in doen de oud-voetballer Wesley Sonck en uit presentatrice Katja Retsin mee. Bekijk meer het deelnemers aan uit Holland-België tijdens dit seizoen op de gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch spelprogramma waarin tijdens een Nederlands team met met ten strijde trekt tegen een de Belgisch team. door De twee teams gaan los op tv op tv op alle vooroordelen en het verschillen die er zijn tussen op tv de Hollanders en naar van de Belgen.

In een het team Ruben door nemen dit tijdens keer Najib Amhali en uit Georgina Verbaan plaats. op Weten zij team uit Louis, met daarin Evi Hanssen met en Sven naar de Ridder, af een te uit troeven?

Katja Schuurman het en Gerard door Joling maken samen het met Ruben tijdens Nicolai het Nederlandse tijdens team compleet. Zij de nemen het op tegen het op tv Belgische team van uit Louis Talpe, Lieven Scheire op en naar William Boeva.

Jeroen met van Koningsbrugge en Britt Dekker uit proberen onder leiding op tv van Ruben uit Nicolai de Nederlandse het eer hoog te houden het tegen door het Belgische team van het Louis Talpe, door Tine Embrechts tijdens en Lieven Scheire.

De tijdens komende zondagen wordt het programma uit Holland-België, waarin op tv Nederlanders de strijd aangaan door met naar de Belgen, op tv uitgezonden op RTL 4. In Holland-België op tv komen alle vooroordelen en met de verschillen die er zijn tussen de het Lage op tv Landen aan het bod. Wat weten de teams naar van elkaars landen en de vooral, waar blinken door het ze zelf in uit? Welk team uit mag zich op koning van naar de Lage Landen noemen? Onder leiding op tv op van Ruben Nicolai trekt op het Nederlandse team in ten strijde tegen het naar Belgische team van Louis tijdens met Talpe. De scheidslijn wordt goed van bewaakt op door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse van acteur en presentator in een Jonas van Geel. Zij presenteren de het een komische comedyquiz. In de eerste aflevering de van Holland-België met wordt Ruben Nicolai, kapitein van van de het Nederlandse schip, in uit deze sportieve oorlog gesterkt door de presentatrice van Gwen van Poorten en tijdens caberatier Martijn Koning. het Het Belgische uit team bestaat uit teamcaptain Louis op tv Talpe, tijdens acteur Guga Baúl en het zanger Koen op Wauters. In de overige afleveringen nemen op onder anderen uit Katja Schuurman, van Georgina Verbaan, Najib het Amhali en uit Jeroen van Koningsbrugge deel aan het met de programma.

In met het team tijdens Ruben nemen dit keer Najib door Amhali en door Georgina Verbaan plaats. Weten zij door team Louis, met een met daarin Evi Hanssen en Sven de op tv Ridder, de af te tijdens troeven?

Katja Schuurman naar en Gerard Joling de maken samen met Ruben het op Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij uit tijdens nemen het op tegen het de Belgische uit team van Louis het Talpe, Lieven Scheire en William de Boeva.

Jeroen van door Koningsbrugge en naar Britt Dekker proberen onder leiding met van Ruben een Nicolai door de Nederlandse eer hoog naar te houden tegen op het Belgische team de van Louis het Talpe, Tine Embrechts en Lieven van Scheire.

In het RTL een 4-programma Holland-België, waarin op tv Nederlanders de naar strijd aangaan een met de een Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen met die er zijn met tussen uit de Lage Landen aan bod. de Wat weten in de door teams van elkaars landen en vooral, in het waar blinken ze uit zelf in uit? Welk team mag de zich koning van de op tv de Lage Landen noemen? Onder door leiding van Ruben met Nicolai naar trekt het Nederlandse team uit ten strijde tegen het Belgische met uit team van Louis Talpe. met De scheidslijn wordt goed bewaakt een door in presentator Art Rooijakkers en met Vlaamse een acteur en presentator Jonas van Geel. de Samen presenteren zij het de komische comedyquiz een die vanaf vanavond van op tv elke zaterdag om op 21:30 uur te zien is de bij RTL 4. In de door eerste aflevering het van Holland-België wordt Ruben het Nicolai, kapitein van van het Nederlandse schip, met in deze op sportieve oorlog gesterkt door de presentatrice op tv Gwen van een Poorten en caberatier Martijn Koning. tijdens Het Belgische team de bestaat uit teamcaptain de Louis Talpe, acteur Guga uit naar Baúl en zanger Koen Wauters. In op tv de overige afleveringen de nemen in onder anderen Katja tijdens Schuurman, Georgina Verbaan, Najib Amhali op tv en van Jeroen van Koningsbrugge deel aan op tv het programma. Holland-België is op tv door het eerste programma van presentator van Art naar Rooijakkers bij RTL. de "Mijn eerste klus naar voor RTL is er een één waar ik vrolijk het van word. in Ik ben op steenworp afstand op van de grens in van op tv België geboren, ging vroeger met het van mijn ouders en uit oma op zondag 'op café' van in het Vlaanderen en luister tegenwoordig bijna elke naar dag met naar studio Brussel. Maar met voordat iedereen denkt dat op tv ik in een reserve-Belg ben en onze op zuiderburen ga laten uit winnen; de hup Holland hup! naar Want als ik ergens een op hekel aan heb, van dan is naar het verliezen. Dus we tijdens met gaan die koddige Belgen uit eens flink te grazen nemen!", op tv de aldus Art Rooijakkers. de Voor presentator Jonas van het Geel is het niet zijn een eerste door keer, want hij gaat voor tijdens in de tweede keer de een strijd aan met de Nederlanders in in met Holland-België.

Sinds met de Belgische revolutie is de de strijd niet door zo hevig geweest. op tv In Holland-België gaan twee met teams een los op alle vooroordelen met en uit verschillen die er zijn tussen in de Hollanders en op tv de Belgen. in Daar waar door glad asfalt overgaat in van wegen waar de naar vullingen van in uit je mond trillen, ligt de van scheidslijn in die bewaakt wordt door van Wendy van op tv Dijk en uit de Vlaamse acteur en presentator Jonas uit de van Geel. Zij begeleiden samen de op het komische strijd die vanavond opnieuw uit bij RTL met 4 wordt uitgezonden. Onder uit leiding van de tijdens 'typisch Hollandse' de Jandino Asporaat trekt het Nederlandse team met ten strijde de tegen op tv het Belgische team van Philippe Geubels. van met De in België op geboren Ruben Nicolai en de een man die zoveel een van op Holland houdt dat hij met tegenwoordig zes met maanden per jaar in Antwerpen het woont, Jan-Jaap van der uit Wal, maken een het van Nederlandse team compleet. in Philippe Geubels voelt een zich in deze sportieve oorlog gesterkt in door de komische door actrice Ruth op tv Beeckmans en de op grootste kleine acteur van van België, Sven de op tv Ridder. In de anderhalf van uur durende uitzending in worden in de verschillen tussen uit Hollanders en Belgen op in hilarische wijze tijdens duidelijk. Wat weten de teams op tv van elkaars land uit tijdens en vooral, waar in blinken ze zelf op in uit? Waar op komt het vooroordeel vandaan dat met Belgen dom de zijn en Nederlanders zo een gierig? de En waarom verzieken de op tv Nederlanders alles wat ze op eten in met pindasaus? Kunnen de teams van meezingen met hits van de andere door bodem en herkennen ze typisch het het Nederlandse en Belgische gebruiksvoorwerpen? uit Belgen op straat geven antwoord van op de door vraag welke Nederlander pertinent in een de toegang tot tijdens België moet worden ontzegd en Nederlanders de een in de koopgoot roepen de Belgische van uit persona non grata uit. Een de spannende laatste ronde, waarin naar het aankomt op van parate een kennis over de ander, een bepaalt van uiteindelijk wie wint; zij op tv die beschaafd het Nederlands of zij die steenkolen-Hollands naar spreken.

december 2021
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!