Programma gemist?

Karin Bloemen en met Javier Guzman naar strijden onder leiding van een Ruben Nicolai tegen op tv het team van uit Niels Destadsbader, met naar daarin van Evi Hanssen en Rob het Vanoudenhoven.

In naar team Ruben nemen uit dit keer door Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. een Weten zij team tijdens met Niels, met daarin Guga Baúl en op tv Cath Luyten, de af te tijdens troeven?

Remco Veldhuis en een Giel van de Winter proberen onder naar leiding van in Ruben Nicolai de Nederlandse op eer hoog te de houden tegen het Belgische op team met van Niels Destadsbader, in Karen Damen en William naar Boeva.

Ruben Nicolai tijdens heeft uit Jeroen van Koningsbrugge en Xander door de Bouisonjé met gevraagd om het samen met een hem op een te het nemen tegen de Belgen Niels de naar van Stadsbader, Guga Baúl en Evi naar Hanssen.

Vanavond het start een nieuw uit seizoen van de satirische spelshow met Holland-België, waarin op tv bekende tijdens Nederlanders de strijd aangaan met op bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen tijdens over en naar verschillen tussen de op tv Lage Landen komen met aan bod. Wat weten op tv de Nederlanders in over Belgische gewoontes en in tradities? Hoe kunnen een de Belgen van de Nederlanders ervan met overtuigen dat op het in Vlaanderen toch in zoveel plezanter een is? Teamcaptains Het Nederlandse team wordt aangevoerd het door Ruben Nicolai. De door teamcaptain op tv van het Belgische met team is Niels de Destadsbader. Art Rooijakkers en Jonas in van Geel presenteren de door de spelshow. Deelnemers In de tijdens eerste aflevering van Holland-België krijgt Ruben het tijdens Nicolai hulp van comedian Najib naar Amhali en op rapper Gers Pardoel. In van het Belgische team tijdens doen oud-voetballer Wesley tijdens Sonck en een presentatrice Katja Retsin mee. Bekijk meer een deelnemers een aan Holland-België dit seizoen van op in gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch spelprogramma op waarin een Nederlands team op tv ten strijde trekt het tegen het een Belgisch team. De twee in teams in gaan los op alle vooroordelen op en van verschillen die er zijn tussen tijdens de naar Hollanders en de in Belgen.

In het team op Ruben nemen op tv dit keer Najib de Amhali en Georgina Verbaan het plaats. Weten zij een team Louis, met een daarin op Evi Hanssen door en Sven de met Ridder, af te uit troeven?

Katja naar Schuurman en Gerard de Joling maken samen met in Ruben Nicolai met het Nederlandse team compleet. Zij met een nemen het op tegen het het Belgische team van Louis met Talpe, Lieven op tv Scheire op tv en William Boeva.

Jeroen een van Koningsbrugge en Britt Dekker op proberen onder uit leiding van door Ruben Nicolai de Nederlandse eer op tv hoog tijdens te houden in tegen het Belgische van team van Louis Talpe, Tine in Embrechts en Lieven door Scheire.

De het komende zondagen wordt door het programma Holland-België, in waarin Nederlanders de strijd tijdens aangaan met met de Belgen, met uitgezonden op RTL 4. In op tv Holland-België komen alle uit vooroordelen en met verschillen die er zijn tussen de een Lage Landen aan in bod. in Wat weten op tv de teams van elkaars landen en het vooral, waar blinken tijdens op ze zelf in uit? op Welk team mag zich koning met van de Lage op tv naar Landen noemen? Onder leiding van Ruben Nicolai van met trekt het Nederlandse met team ten strijde tegen het naar Belgische team van de Louis van Talpe. De scheidslijn wordt naar goed bewaakt door presentator Art uit van Rooijakkers en Vlaamse acteur een en presentator Jonas van uit Geel. Zij presenteren de het tijdens komische comedyquiz. In de eerste met aflevering van Holland-België van wordt Ruben Nicolai, kapitein op tv van het Nederlandse uit schip, in uit deze sportieve oorlog uit gesterkt door presentatrice de Gwen van de Poorten en caberatier Martijn Koning. Het naar Belgische het team bestaat uit teamcaptain Louis uit Talpe, acteur in Guga op Baúl en zanger het Koen Wauters. In de het overige afleveringen nemen onder uit anderen Katja Schuurman, Georgina een Verbaan, Najib Amhali en op tv tijdens Jeroen van Koningsbrugge deel aan het in het programma.

In het een team Ruben nemen dit naar keer Najib tijdens Amhali en Georgina Verbaan uit plaats. een Weten zij team van Louis, met daarin uit Evi Hanssen en Sven de het Ridder, af te in van troeven?

Katja Schuurman en uit Gerard van Joling maken samen met het Ruben Nicolai het Nederlandse in van team compleet. Zij nemen het op tv op een tegen het Belgische team van de Louis Talpe, Lieven op tv Scheire en William van Boeva.

Jeroen de van Koningsbrugge en Britt tijdens Dekker proberen in onder leiding van een Ruben Nicolai het de Nederlandse eer tijdens hoog te houden tijdens tegen het Belgische tijdens team van Louis Talpe, tijdens Tine Embrechts en Lieven in Scheire.

In uit het RTL de 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders op tv de strijd uit aangaan met de Belgen, in komen alle in vooroordelen en verschillen die een er zijn tussen de het Lage een Landen aan bod. Wat weten de door teams van van elkaars landen met en vooral, waar blinken ze de zelf op tv in uit? Welk team mag in zich koning van op tv de Lage Landen het noemen? uit Onder leiding van Ruben naar Nicolai in trekt het Nederlandse in team ten strijde tegen het Belgische van team van Louis op op tv Talpe. De scheidslijn wordt door goed bewaakt met door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse met acteur en presentator op Jonas de van Geel. tijdens Samen presenteren zij van de komische comedyquiz die op tv vanaf vanavond uit elke zaterdag om het 21:30 uur te zien is met bij RTL 4. In de tijdens tijdens eerste aflevering van met Holland-België wordt Ruben op tv Nicolai, kapitein van een het Nederlandse schip, in door deze sportieve oorlog tijdens gesterkt door presentatrice Gwen van door Poorten en tijdens caberatier naar Martijn Koning. Het Belgische team bestaat naar uit het teamcaptain Louis Talpe, naar acteur Guga Baúl en het zanger een Koen Wauters. In de overige het afleveringen nemen onder in anderen Katja door Schuurman, Georgina Verbaan, Najib Amhali uit een en Jeroen van Koningsbrugge uit deel aan de het programma. Holland-België is het eerste programma op tv van een presentator Art naar Rooijakkers bij RTL. naar "Mijn eerste klus voor RTL tijdens is er op één waar tijdens ik vrolijk van word. Ik ben tijdens op in steenworp afstand van de grens naar van België door geboren, ging vroeger met van op mijn ouders en oma op zondag de 'op café' op tv in in Vlaanderen en luister tegenwoordig het bijna elke dag van naar studio op tv Brussel. Maar voordat iedereen denkt dat door ik van een reserve-Belg met ben en onze zuiderburen ga met laten winnen; hup het Holland van hup! Want als de ik ergens een hekel op tv aan heb, uit dan is het verliezen. op tv Dus we van gaan die koddige Belgen met eens flink door te grazen nemen!", aldus Art Rooijakkers. het een Voor presentator Jonas van Geel het is het niet met zijn door eerste keer, want hij in gaat voor van de tweede keer tijdens de strijd aan met de de Nederlanders in door Holland-België.

Sinds de Belgische tijdens revolutie is de op strijd met niet zo een hevig geweest. In Holland-België een gaan twee tijdens teams los op alle vooroordelen en in verschillen met die er zijn tussen tijdens de Hollanders in en de op Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat tijdens in uit wegen waar met de vullingen van uit uit je mond trillen, ligt de met scheidslijn die van bewaakt van wordt door Wendy van Dijk door en de Vlaamse naar acteur en presentator met Jonas op van Geel. Zij op begeleiden samen de komische de strijd die vanavond opnieuw bij in RTL 4 wordt naar uitgezonden. Onder leiding het van de in 'typisch Hollandse' met Jandino Asporaat trekt het Nederlandse tijdens team ten op tv strijde tegen het Belgische team het van op tv Philippe Geubels. De het in België geboren Ruben door Nicolai en de tijdens man die zoveel van een Holland houdt dat een het hij tegenwoordig zes maanden op per jaar in het Antwerpen woont, Jan-Jaap door van der van Wal, maken het Nederlandse team compleet. tijdens Philippe Geubels voelt naar zich in op tv deze sportieve oorlog het gesterkt de door de komische actrice Ruth uit Beeckmans naar en de grootste in kleine acteur van de België, Sven de Ridder. In met de anderhalf uur durende het uitzending het worden de verschillen naar tussen Hollanders en met Belgen op hilarische wijze duidelijk. op tv Wat op tv weten de teams van elkaars door land van en vooral, waar blinken door ze zelf in uit? Waar tijdens uit komt het vooroordeel vandaan dat tijdens Belgen dom zijn en met Nederlanders zo gierig? op En waarom verzieken op de Nederlanders het alles wat ze eten het met pindasaus? op tv Kunnen de de teams meezingen met hits van een uit andere bodem en herkennen ze in typisch op tv Nederlandse en Belgische een gebruiksvoorwerpen? Belgen op het straat geven antwoord naar op de vraag welke Nederlander in pertinent de toegang tot een België moet worden naar ontzegd naar en Nederlanders in de koopgoot op tv roepen de op Belgische persona non grata de uit. uit Een spannende laatste ronde, waarin van met het aankomt op parate op tv kennis over de de ander, bepaalt uiteindelijk wie tijdens wint; zij die beschaafd tijdens naar Nederlands of zij die steenkolen-Hollands de spreken.

maart 2021
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!