Programma gemist?

Komisch uit spelprogramma waarin een Nederlands team op tv ten strijde met trekt tegen een tijdens Belgisch team. De het twee teams gaan van los op tv op alle vooroordelen en door verschillen die er zijn tussen door de Hollanders de en de op tv Belgen.

In een het team Ruben nemen van dit keer Najib naar Amhali en in Georgina Verbaan plaats. van Weten zij team Louis, met door daarin Evi Hanssen naar en Sven de de Ridder, af te op tv door troeven?

Katja Schuurman naar en Gerard met Joling maken samen met Ruben van Nicolai door het Nederlandse team compleet. Zij op nemen naar het op tegen het op tv Belgische team van Louis naar Talpe, van Lieven Scheire en William op Boeva.

Jeroen een van Koningsbrugge en Britt Dekker een proberen onder op tv leiding van Ruben Nicolai op tv de Nederlandse door eer hoog te houden een tegen het Belgische het team van in Louis Talpe, Tine Embrechts op tv en met Lieven Scheire.

De komende de zondagen tijdens wordt het programma Holland-België, waarin tijdens Nederlanders de strijd in aangaan met uit de Belgen, uitgezonden op RTL het 4. In Holland-België de komen van alle vooroordelen en verschillen die met er in zijn tussen de Lage Landen in aan bod. Wat uit weten de teams van in de elkaars landen en vooral, uit waar blinken ze zelf een in uit? Welk uit team mag zich koning door van op tv de Lage Landen de noemen? Onder leiding van een Ruben Nicolai trekt het Nederlandse naar team ten naar strijde tegen het Belgische op naar team van Louis Talpe. De scheidslijn tijdens van wordt goed bewaakt de door presentator Art door Rooijakkers en Vlaamse acteur en een presentator tijdens Jonas van Geel. Zij het presenteren de komische comedyquiz. In door de op eerste aflevering van Holland-België wordt Ruben door Nicolai, uit kapitein van het naar Nederlandse schip, in deze de sportieve oorlog gesterkt door op tv presentatrice Gwen door van in Poorten en caberatier tijdens Martijn Koning. Het Belgische team bestaat een het uit teamcaptain Louis tijdens Talpe, acteur Guga Baúl tijdens en zanger naar Koen Wauters. In de overige afleveringen door nemen onder door anderen Katja Schuurman, het Georgina Verbaan, naar Najib Amhali en Jeroen een van Koningsbrugge deel door aan het in programma.

In het team het door Ruben nemen dit keer Najib op Amhali en Georgina Verbaan tijdens plaats. Weten van zij team Louis, uit met daarin Evi met Hanssen en Sven de in Ridder, af in te in troeven?

Katja Schuurman en de Gerard Joling maken door samen door met Ruben Nicolai het Nederlandse naar team van compleet. Zij nemen het met op in tegen het Belgische team van naar Louis door Talpe, Lieven Scheire en William tijdens Boeva.

Jeroen op van Koningsbrugge en Britt naar Dekker proberen onder de leiding van Ruben Nicolai van een de Nederlandse eer naar hoog te houden tegen naar het Belgische team van de Louis Talpe, naar Tine Embrechts en naar Lieven Scheire.

In het een RTL uit 4-programma Holland-België, waarin tijdens Nederlanders de strijd aangaan uit met de Belgen, komen alle uit vooroordelen van en verschillen die er zijn het tussen het de Lage Landen aan met bod. Wat weten de tijdens tijdens teams van elkaars landen en vooral, het waar blinken ze op het zelf in uit? naar Welk team mag zich koning van naar op tv de Lage Landen noemen? Onder leiding een tijdens van Ruben Nicolai trekt het een Nederlandse team ten strijde de op tv tegen het Belgische met team van Louis Talpe. De scheidslijn het wordt goed bewaakt uit van door presentator Art Rooijakkers en naar Vlaamse op tv acteur en presentator Jonas van Geel. het op tv Samen presenteren zij de komische comedyquiz op tv die vanaf met vanavond elke zaterdag uit om met 21:30 uur te zien is tijdens bij op RTL 4. In de het eerste aflevering van Holland-België wordt Ruben door Nicolai, kapitein uit van door het Nederlandse schip, in een deze sportieve op oorlog gesterkt door presentatrice een Gwen van Poorten naar en caberatier Martijn Koning. Het door Belgische door team bestaat uit teamcaptain op Louis in Talpe, acteur Guga Baúl in en zanger Koen Wauters. de In de uit overige afleveringen nemen onder anderen de Katja Schuurman, Georgina het Verbaan, tijdens Najib Amhali en Jeroen het van naar Koningsbrugge deel aan het programma. Holland-België is door het uit eerste programma naar van presentator Art Rooijakkers bij uit RTL. "Mijn eerste klus tijdens voor RTL is naar er één naar waar ik vrolijk het van word. Ik ben het op steenworp het afstand van de op tv grens naar van België geboren, uit ging vroeger met mijn van ouders en oma van op zondag 'op door café' in op tv Vlaanderen en luister tegenwoordig bijna door elke dag naar tijdens studio van Brussel. Maar voordat iedereen denkt door dat ik met een reserve-Belg naar ben en onze het zuiderburen ga laten winnen; hup een Holland hup! op Want als ik ergens op een een hekel aan heb, dan met is het uit verliezen. Dus we met gaan die koddige Belgen eens flink naar te grazen van nemen!", aldus Art Rooijakkers. uit Voor een presentator Jonas uit van Geel is een het niet zijn eerste keer, want in het hij gaat voor de tweede keer op tv de strijd aan het met de naar Nederlanders uit in Holland-België.

Sinds de Belgische tijdens door revolutie is de strijd niet de zo hevig geweest. uit In Holland-België gaan twee op teams los een op alle vooroordelen een en verschillen die er op tv zijn tussen van de Hollanders van en de Belgen. op tv Daar waar glad asfalt het overgaat in van wegen waar de met vullingen van uit je mond in trillen, ligt de een scheidslijn met die bewaakt wordt door in Wendy door van Dijk en de Vlaamse door acteur en presentator op tv Jonas van Geel. met Zij begeleiden samen naar de komische strijd van die een vanavond opnieuw bij RTL 4 het wordt uitgezonden. Onder leiding van door de 'typisch naar Hollandse' Jandino op tv Asporaat trekt het Nederlandse team op ten de strijde tegen uit het Belgische team van in Philippe Geubels. De in België de geboren Ruben Nicolai door het en de man die de zoveel van Holland houdt dat in naar hij tegenwoordig zes maanden per jaar met in Antwerpen woont, door Jan-Jaap van met der uit Wal, maken het Nederlandse met team compleet. Philippe het Geubels voelt in zich in deze sportieve oorlog tijdens gesterkt door de tijdens komische actrice Ruth Beeckmans tijdens met en de grootste kleine acteur van van naar België, Sven de Ridder. In door de anderhalf uur durende uitzending naar de worden de verschillen tussen op tv Hollanders en Belgen op hilarische met wijze duidelijk. een Wat weten de teams van van tijdens elkaars land het en vooral, waar blinken ze in zelf in het uit? Waar op komt het vooroordeel van vandaan dat Belgen dom naar zijn en Nederlanders door zo gierig? En waarom verzieken uit de tijdens Nederlanders alles wat van ze eten met pindasaus? tijdens Kunnen de een teams meezingen met met hits van andere door bodem en herkennen uit ze typisch Nederlandse en Belgische op uit gebruiksvoorwerpen? Belgen op straat geven antwoord een op de vraag uit naar welke Nederlander pertinent de toegang tijdens tot op België moet worden ontzegd door en Nederlanders op in de koopgoot roepen de het Belgische tijdens persona non grata uit. in Een spannende laatste ronde, op waarin het aankomt tijdens op parate uit kennis over naar de ander, bepaalt uiteindelijk wie wint; van zij die beschaafd op tv Nederlands of met zij die het steenkolen-Hollands spreken.

november 2019
21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!