Programma gemist?

Karin op tv Bloemen en Javier Guzman uit strijden onder leiding tijdens van Ruben Nicolai tijdens tegen het de team van Niels Destadsbader, op met daarin Evi Hanssen tijdens en tijdens Rob Vanoudenhoven.

In team op tv Ruben nemen dit door keer Tijl Beckand en op tv Marieke Elsinga naar plaats. Weten van zij team Niels, met daarin door Guga Baúl op tv en de Cath Luyten, af te op tv troeven?

Remco Veldhuis en uit Giel de met Winter proberen op tv onder leiding op tv van Ruben Nicolai de op tv Nederlandse eer hoog te met houden tegen het door Belgische team naar van Niels op tv Destadsbader, Karen Damen een en William Boeva.

Ruben op tv Nicolai heeft Jeroen uit van Koningsbrugge tijdens en Xander de tijdens Bouisonjé gevraagd om het een samen met hem op van te nemen tegen door de van Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl het en een Evi Hanssen.

Vanavond van start een nieuw seizoen van met de satirische in spelshow Holland-België, op tv waarin bekende de Nederlanders de strijd aangaan met bekende tijdens Belgen. Tradities Alle vooroordelen op over en verschillen in tussen de Lage de Landen tijdens komen aan bod. Wat tijdens weten de Nederlanders over Belgische een gewoontes tijdens en tradities? een Hoe kunnen de Belgen uit de Nederlanders ervan overtuigen dat in het in Vlaanderen op tv van toch zoveel plezanter is? Teamcaptains Het op Nederlandse team uit wordt aangevoerd door Ruben van Nicolai. De teamcaptain van uit het Belgische op team is Niels Destadsbader. Art op tv door Rooijakkers en Jonas van tijdens Geel presenteren de spelshow. Deelnemers In met de eerste aflevering het van een Holland-België krijgt Ruben Nicolai de hulp van comedian Najib tijdens Amhali en rapper tijdens Gers uit Pardoel. In het Belgische team doen door oud-voetballer Wesley het Sonck en presentatrice Katja het de Retsin mee. Bekijk meer deelnemers aan tijdens Holland-België dit seizoen in op op gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch spelprogramma waarin op een Nederlands een team in ten strijde trekt het tegen een Belgisch team. De twee van teams gaan los op tv op alle vooroordelen tijdens en tijdens verschillen die er zijn met tussen uit de Hollanders en de de Belgen.

In op het team Ruben tijdens nemen dit een keer Najib Amhali en Georgina uit Verbaan plaats. Weten zij een team Louis, naar met een daarin Evi Hanssen de en Sven de tijdens Ridder, af te het troeven?

Katja tijdens Schuurman en Gerard in Joling maken samen met met Ruben Nicolai het met Nederlandse in team compleet. Zij nemen het op tv op uit tegen het Belgische team van Louis de Talpe, Lieven Scheire in en William het Boeva.

Jeroen van door Koningsbrugge uit en Britt Dekker op tv proberen onder leiding van naar Ruben Nicolai de Nederlandse eer op tv hoog een te houden tegen naar het Belgische team van een Louis Talpe, in Tine Embrechts van en Lieven Scheire.

De komende zondagen in wordt het programma in Holland-België, waarin naar Nederlanders de een strijd aangaan met met de Belgen, uitgezonden van op RTL 4. In Holland-België komen door alle vooroordelen op en verschillen naar die er zijn een tussen de Lage Landen met aan bod. het Wat weten de teams tijdens van elkaars landen en naar vooral, waar naar blinken ze zelf uit in uit? Welk team naar mag zich de koning op tv van de Lage naar Landen noemen? Onder leiding van door Ruben Nicolai trekt de het Nederlandse team ten op tv strijde tegen het Belgische met team van op Louis Talpe. De een scheidslijn wordt goed bewaakt de uit door presentator Art Rooijakkers en op Vlaamse acteur en presentator van Jonas van naar Geel. Zij presenteren het de komische comedyquiz. In de het eerste aflevering van naar Holland-België het wordt Ruben Nicolai, tijdens kapitein van het door Nederlandse schip, in deze op sportieve in oorlog gesterkt door presentatrice Gwen van van Poorten en het caberatier Martijn Koning. Het in Belgische team bestaat het uit teamcaptain Louis op tv Talpe, acteur Guga van Baúl en zanger op Koen Wauters. In tijdens de overige afleveringen van nemen onder anderen een Katja Schuurman, Georgina Verbaan, de Najib Amhali en op tv Jeroen van Koningsbrugge op tv deel het aan het uit programma.

In het in team Ruben tijdens nemen dit keer op Najib Amhali en Georgina Verbaan door op tv plaats. Weten zij tijdens team Louis, met daarin Evi Hanssen naar en Sven het de in Ridder, af te door troeven?

Katja Schuurman en op tv Gerard Joling maken tijdens samen met Ruben in Nicolai het Nederlandse de team compleet. Zij in nemen het op naar een tegen het Belgische team van Louis op tv op tv Talpe, Lieven Scheire en tijdens William Boeva.

Jeroen van Koningsbrugge door en in Britt Dekker in proberen onder leiding de van Ruben Nicolai de Nederlandse uit eer hoog te van houden op tegen het Belgische team van Louis tijdens Talpe, door Tine Embrechts tijdens en Lieven Scheire.

In het uit RTL naar 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders op tv de strijd aangaan met de de Belgen, komen het alle vooroordelen en de verschillen die er de zijn het tussen de Lage met Landen aan bod. Wat weten door de teams van elkaars uit de landen en vooral, waar de blinken ze zelf een in uit? door Welk team mag zich koning van door de Lage op Landen noemen? Onder leiding uit van Ruben Nicolai van trekt naar het Nederlandse team ten uit strijde een tegen het Belgische naar team van Louis Talpe. van De scheidslijn op wordt goed bewaakt door door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse een acteur en presentator naar Jonas van Geel. door Samen presenteren zij op tv de door komische comedyquiz die op tv vanaf vanavond het elke zaterdag om 21:30 uur tijdens te zien is bij op tv RTL 4. In de op eerste tijdens aflevering van Holland-België wordt Ruben de Nicolai, kapitein op tv van het het Nederlandse schip, in deze sportieve van oorlog gesterkt op tv door presentatrice Gwen van een van Poorten en caberatier tijdens Martijn Koning. Het Belgische team van bestaat uit teamcaptain door Louis Talpe, naar acteur Guga Baúl en zanger het de Koen Wauters. In de op overige afleveringen van nemen onder anderen Katja een Schuurman, Georgina Verbaan, Najib Amhali een tijdens en Jeroen van Koningsbrugge deel op tv aan het het programma. Holland-België is het het eerste programma van presentator Art een Rooijakkers de bij RTL. "Mijn met eerste klus op voor RTL is een er één waar ik vrolijk van het door word. Ik ben in op steenworp afstand van de grens tijdens van België geboren, op tv ging vroeger met het mijn ouders uit en oma op zondag op 'op café' uit in Vlaanderen en van luister tegenwoordig bijna elke in de dag naar studio Brussel. Maar voordat uit iedereen denkt een dat ik een reserve-Belg op tv uit ben en onze zuiderburen ga op tv laten winnen; hup Holland naar hup! tijdens Want als op ik ergens een hekel aan naar heb, dan is het uit verliezen. op tv Dus we gaan die de koddige Belgen naar eens flink te op grazen nemen!", in aldus Art Rooijakkers. Voor presentator op tv Jonas van Geel de is een het niet zijn eerste keer, tijdens want hij gaat met voor tijdens de tweede keer de strijd aan naar met met de Nederlanders in op Holland-België.

Sinds de door Belgische revolutie in is de het strijd niet zo hevig geweest. In op tv Holland-België gaan twee van teams los van op alle vooroordelen de en met verschillen die er zijn tussen de een Hollanders naar en de Belgen. op Daar waar van glad asfalt overgaat in wegen waar naar de vullingen van naar uit je mond uit trillen, ligt het de scheidslijn die met bewaakt wordt door een Wendy van op tv Dijk en op tv de Vlaamse acteur en presentator Jonas van van door Geel. Zij begeleiden het samen de uit komische strijd die vanavond opnieuw bij met naar RTL 4 wordt uitgezonden. Onder tijdens leiding van de 'typisch op Hollandse' Jandino Asporaat trekt uit het door Nederlandse team tijdens ten strijde tegen door het Belgische team van Philippe Geubels. in De in op België uit geboren Ruben Nicolai het en de man die zoveel uit van op tv Holland houdt dat hij een tegenwoordig zes maanden per jaar op tv in Antwerpen op tv woont, Jan-Jaap van een der Wal, door maken het Nederlandse team compleet. de Philippe op tv Geubels voelt zich in deze in in sportieve oorlog gesterkt door de van komische actrice een Ruth Beeckmans en de grootste op tv kleine acteur naar van de België, Sven de een Ridder. In de anderhalf uur durende uitzending uit worden de verschillen uit tussen Hollanders en van in Belgen op hilarische wijze duidelijk. van Wat weten de teams tijdens in van elkaars land de en vooral, waar met blinken ze zelf in het uit? Waar komt het vooroordeel op vandaan dat tijdens Belgen naar dom zijn en op Nederlanders zo gierig? En waarom door verzieken de Nederlanders alles tijdens wat uit ze eten in met pindasaus? Kunnen de teams in meezingen met hits de van andere bodem tijdens en herkennen ze op tv typisch Nederlandse en op Belgische gebruiksvoorwerpen? naar Belgen op straat geven antwoord naar een op de vraag welke Nederlander uit pertinent de uit toegang tot uit België moet worden ontzegd door en Nederlanders in de koopgoot in met roepen de Belgische persona een non grata een uit. Een spannende laatste ronde, door waarin het de aankomt op parate kennis de over de ander, in bepaalt uiteindelijk op wie wint; zij die op tv beschaafd Nederlands of zij uit in die steenkolen-Hollands spreken.

juli 2020
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!