Programma gemist?

Karin op Bloemen en uit Javier Guzman strijden onder leiding van het Ruben Nicolai het tegen het team van tijdens Niels met Destadsbader, met door daarin Evi Hanssen van en Rob Vanoudenhoven.

In in team Ruben nemen dit door keer Tijl Beckand en het Marieke Elsinga plaats. de Weten zij van team Niels, met daarin het Guga Baúl en van Cath met Luyten, af het te troeven?

Remco in Veldhuis en op tv Giel de Winter proberen onder de leiding van Ruben door Nicolai op tv de Nederlandse eer hoog van te houden van tegen het Belgische team van tijdens Niels Destadsbader, Karen op tv Damen tijdens en William Boeva.

Ruben in Nicolai heeft Jeroen in van Koningsbrugge tijdens en Xander de Bouisonjé het gevraagd om het samen de met hem op te tijdens van nemen tegen de Belgen op tv Niels de Stadsbader, uit Guga Baúl en een Evi Hanssen.

Vanavond een start een nieuw seizoen van door de satirische spelshow een Holland-België, tijdens waarin bekende Nederlanders de de strijd aangaan met tijdens bekende van Belgen. Tradities Alle vooroordelen over een en verschillen tussen de Lage Landen de de komen aan bod. Wat in weten de Nederlanders op tv over Belgische gewoontes de en tradities? Hoe tijdens kunnen de Belgen uit de Nederlanders met ervan overtuigen dat het in Vlaanderen tijdens toch zoveel plezanter een is? Teamcaptains Het Nederlandse team van uit wordt aangevoerd door Ruben met Nicolai. De teamcaptain van een het Belgische op tv team is Niels met Destadsbader. Art Rooijakkers en Jonas van door van Geel presenteren de spelshow. Deelnemers In de naar eerste door aflevering van Holland-België krijgt Ruben het Nicolai hulp van van comedian Najib Amhali op en rapper in Gers Pardoel. op In het op tv Belgische team doen oud-voetballer Wesley Sonck van en de presentatrice Katja op Retsin mee. Bekijk meer deelnemers aan Holland-België de het dit seizoen op op gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch met spelprogramma waarin een op Nederlands team ten in strijde trekt tegen een uit Belgisch team. uit De twee teams gaan los op tv op alle vooroordelen naar en verschillen die tijdens naar er zijn tussen op tv de Hollanders en de de Belgen.

In door het team Ruben nemen dit uit keer Najib Amhali een en Georgina Verbaan door plaats. van Weten zij team Louis, een met daarin Evi een Hanssen en het Sven de Ridder, af een te tijdens troeven?

Katja Schuurman en een Gerard Joling maken de naar samen met Ruben op Nicolai het Nederlandse een team compleet. Zij nemen het door op de tegen het Belgische met team van Louis door Talpe, Lieven Scheire en William van Boeva.

Jeroen het van Koningsbrugge en Britt Dekker naar proberen onder leiding met van Ruben de Nicolai de in Nederlandse eer hoog te houden van naar tegen het Belgische team van uit Louis Talpe, met Tine Embrechts en op tv Lieven Scheire.

De naar komende zondagen wordt het de programma Holland-België, waarin Nederlanders uit op tv de strijd aangaan met de Belgen, door uitgezonden op RTL door 4. In Holland-België van komen alle vooroordelen en op tv met verschillen die er zijn tussen door de Lage Landen de aan bod. met Wat weten de in teams van elkaars een landen en vooral, waar een blinken op tv ze zelf in op uit? Welk team door mag zich koning van de Lage op het Landen noemen? Onder leiding van Ruben met Nicolai trekt het Nederlandse naar de team ten strijde tegen tijdens het Belgische team een van Louis van Talpe. De scheidslijn wordt goed van bewaakt naar door presentator Art van Rooijakkers en Vlaamse acteur en presentator door Jonas van Geel. een Zij presenteren in de komische comedyquiz. In de van het eerste aflevering van van Holland-België wordt Ruben Nicolai, kapitein van naar het Nederlandse in schip, in op tv deze sportieve oorlog de gesterkt door presentatrice naar Gwen van Poorten en naar caberatier Martijn Koning. op tv Het op Belgische team bestaat uit teamcaptain Louis het van Talpe, acteur Guga Baúl van en zanger Koen in Wauters. In de met overige afleveringen nemen onder van anderen Katja Schuurman, Georgina Verbaan, tijdens een Najib Amhali en in Jeroen van Koningsbrugge deel aan de het op programma.

In het team in Ruben nemen dit tijdens in keer Najib Amhali en Georgina Verbaan tijdens plaats. Weten zij met team in Louis, met door daarin Evi Hanssen en tijdens Sven de Ridder, af te tijdens een troeven?

Katja Schuurman en van Gerard uit Joling maken samen met Ruben van Nicolai het met Nederlandse team uit compleet. Zij nemen een het op tegen op het Belgische team in van Louis Talpe, Lieven Scheire de naar en William Boeva.

Jeroen naar van Koningsbrugge en Britt Dekker een proberen onder leiding een van Ruben uit Nicolai naar de Nederlandse eer met hoog te houden tegen het Belgische tijdens team met van Louis Talpe, Tine Embrechts op en Lieven tijdens Scheire.

In van het RTL 4-programma Holland-België, waarin op Nederlanders in de strijd naar aangaan met de Belgen, komen alle de op tv vooroordelen en verschillen door die er zijn uit tussen de Lage Landen aan van bod. Wat een weten de teams van elkaars op landen en vooral, de waar het blinken ze zelf het in uit? Welk team mag naar van zich koning van de Lage Landen op tv noemen? Onder uit leiding van Ruben in Nicolai trekt het Nederlandse in team ten uit strijde tegen het op Belgische tijdens team van Louis Talpe. De scheidslijn in wordt door goed bewaakt door presentator van Art Rooijakkers tijdens en Vlaamse naar acteur en presentator door Jonas van Geel. Samen presenteren zij een op tv de komische comedyquiz die vanaf vanavond op tv elke zaterdag om uit 21:30 op uur te zien is bij tijdens RTL 4. In de naar van eerste aflevering van Holland-België op wordt Ruben het Nicolai, kapitein van het Nederlandse tijdens schip, in deze sportieve naar oorlog gesterkt op door presentatrice Gwen van van naar Poorten en caberatier Martijn Koning. Het in Belgische een team bestaat uit de teamcaptain Louis het Talpe, acteur Guga de Baúl en zanger in Koen Wauters. In de overige op tv afleveringen nemen in onder anderen door Katja Schuurman, Georgina Verbaan, in Najib Amhali en Jeroen van met Koningsbrugge deel naar aan het programma. Holland-België is op op het eerste programma van door presentator Art Rooijakkers bij RTL. de "Mijn eerste in klus voor RTL is op er één waar naar ik met vrolijk van word. tijdens Ik ben op op steenworp afstand een van de grens van België geboren, met ging vroeger de met mijn tijdens ouders en oma op zondag op 'op café' de in Vlaanderen en met luister tegenwoordig bijna naar elke dag naar uit studio in Brussel. Maar voordat tijdens iedereen denkt dat op ik een reserve-Belg ben tijdens en onze zuiderburen op tv ga laten winnen; hup Holland een hup! Want de als het ik ergens een hekel aan heb, de dan is het uit verliezen. met Dus we gaan die koddige van Belgen met eens flink te grazen de nemen!", aldus Art Rooijakkers. uit Voor presentator Jonas door door van Geel is een het niet zijn eerste keer, want het hij gaat voor tijdens de tijdens tweede keer naar de strijd aan met de in Nederlanders in naar Holland-België.

Sinds de tijdens Belgische revolutie is het de strijd niet door zo hevig geweest. in In een Holland-België gaan twee op tv teams los op alle vooroordelen door en verschillen die een er zijn tussen uit de de Hollanders en de Belgen. een Daar waar tijdens glad asfalt overgaat in wegen waar naar de vullingen uit van uit uit je mond een trillen, ligt de scheidslijn uit die bewaakt wordt door Wendy door op van Dijk en de Vlaamse de acteur en presentator Jonas door van in Geel. Zij begeleiden samen uit de uit komische strijd die vanavond uit opnieuw bij RTL op 4 wordt een uitgezonden. Onder leiding van de 'typisch op tv Hollandse' Jandino Asporaat trekt met het Nederlandse met team ten op strijde tegen op het Belgische team van Philippe op tv Geubels. De in België tijdens geboren Ruben Nicolai door en de man door met die zoveel van Holland houdt met dat hij een tegenwoordig zes maanden per jaar de in Antwerpen woont, in Jan-Jaap van naar der Wal, maken op het Nederlandse op tv team compleet. Philippe Geubels de voelt zich op tv in deze sportieve met oorlog gesterkt door de komische met actrice Ruth Beeckmans in de en de grootste kleine acteur van met op België, Sven de Ridder. In het de anderhalf uur met durende uitzending worden de verschillen in naar tussen Hollanders en naar Belgen op hilarische wijze de duidelijk. Wat weten de op tv teams van elkaars van land en vooral, met waar blinken ze zelf op in uit? naar Waar komt het door vooroordeel vandaan dat op tv Belgen dom zijn en een het Nederlanders zo gierig? En waarom op verzieken de Nederlanders in alles wat door ze eten met pindasaus? Kunnen uit de teams door meezingen de met hits van andere bodem het en herkennen ze uit typisch Nederlandse en Belgische tijdens gebruiksvoorwerpen? uit Belgen op het straat geven antwoord op door de vraag welke in Nederlander pertinent de naar toegang tot België moet tijdens worden ontzegd en Nederlanders het in een de koopgoot op tv roepen de Belgische persona in non grata van uit. Een spannende laatste in ronde, waarin het aankomt op op parate kennis over het de van ander, bepaalt uiteindelijk met wie wint; zij die op beschaafd Nederlands of zij naar die steenkolen-Hollands tijdens spreken.

oktober 2020
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!