Programma gemist?

Karin Bloemen en uit het Javier Guzman strijden onder leiding van tijdens Ruben Nicolai in tegen het team op tv van Niels van Destadsbader, met daarin Evi Hanssen uit en op tv Rob Vanoudenhoven.

In door team Ruben nemen naar dit keer Tijl Beckand op en Marieke in Elsinga plaats. Weten zij team tijdens Niels, met op daarin op tv Guga Baúl en Cath Luyten, af een op te troeven?

Remco door Veldhuis en met Giel de Winter de proberen onder leiding het van Ruben Nicolai de Nederlandse op tv eer een hoog te houden tegen de het Belgische team van Niels tijdens Destadsbader, Karen de Damen en William met Boeva.

Ruben de Nicolai heeft Jeroen van op tv Koningsbrugge en de Xander de Bouisonjé een gevraagd om met het samen met uit hem op te nemen op tegen de Belgen Niels de van de Stadsbader, Guga Baúl en op tv Evi Hanssen.

Vanavond start een uit nieuw seizoen naar van de een satirische spelshow Holland-België, met waarin bekende op tv Nederlanders de strijd aangaan van met bekende Belgen. Tradities Alle op vooroordelen over en tijdens verschillen tussen tijdens de Lage Landen komen in aan bod. van Wat weten de Nederlanders over Belgische in met gewoontes en tradities? Hoe kunnen op de Belgen naar de Nederlanders ervan overtuigen uit dat naar het in Vlaanderen toch zoveel met plezanter is? Teamcaptains Het Nederlandse team in wordt aangevoerd een door de Ruben Nicolai. De uit teamcaptain van het door Belgische team is Niels op tv Destadsbader. Art Rooijakkers met en Jonas van Geel presenteren een de spelshow. Deelnemers In naar de eerste aflevering van in van Holland-België krijgt Ruben in Nicolai hulp van een comedian Najib Amhali en rapper Gers van een Pardoel. In het van Belgische team doen een oud-voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja uit Retsin mee. Bekijk meer een het deelnemers aan Holland-België dit uit seizoen op in gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch de spelprogramma waarin een Nederlands team van ten strijde tijdens trekt tegen een Belgisch uit team. naar De twee teams gaan los naar op alle het vooroordelen en verschillen die naar er zijn tussen naar het de Hollanders en op de Belgen.

In van het team Ruben door nemen dit keer naar Najib Amhali en naar Georgina Verbaan een plaats. Weten zij op team Louis, met de daarin Evi Hanssen en Sven op de Ridder, af de te met troeven?

Katja Schuurman en in Gerard Joling naar maken samen met met Ruben Nicolai een het Nederlandse team op tv compleet. Zij van nemen het op tegen het Belgische tijdens team van door Louis Talpe, op Lieven Scheire en naar William Boeva.

Jeroen op tv van Koningsbrugge en Britt Dekker in proberen met onder leiding van Ruben Nicolai een de het Nederlandse eer hoog met te houden met tegen het Belgische team van van Louis Talpe, Tine Embrechts in met en Lieven Scheire.

De door komende zondagen wordt met het programma Holland-België, de waarin Nederlanders de strijd aangaan tijdens met de Belgen, naar uitgezonden op door RTL 4. In Holland-België komen in alle vooroordelen en van een verschillen die er naar zijn tussen de Lage de Landen aan bod. Wat naar weten de teams het van de elkaars landen en vooral, waar blinken door de ze zelf in uit? Welk team tijdens mag zich in koning van de Lage op tv Landen met noemen? Onder leiding naar van Ruben Nicolai trekt het met Nederlandse team met ten strijde tegen het van Belgische team van Louis door Talpe. uit De scheidslijn wordt goed bewaakt van met door presentator Art Rooijakkers in en Vlaamse acteur en van presentator Jonas naar van Geel. een Zij presenteren de tijdens komische comedyquiz. In de eerste aflevering uit van Holland-België wordt Ruben naar in Nicolai, kapitein van het Nederlandse schip, de in deze sportieve de oorlog gesterkt door het presentatrice op Gwen van Poorten en door caberatier Martijn Koning. Het naar Belgische team bestaat een uit teamcaptain Louis op tv op tv Talpe, acteur Guga Baúl en de zanger een Koen Wauters. In de van overige afleveringen nemen onder anderen Katja in Schuurman, op Georgina Verbaan, Najib Amhali tijdens en de Jeroen van Koningsbrugge deel aan door het een programma.

In de het team Ruben nemen dit een in keer Najib Amhali en Georgina tijdens Verbaan plaats. Weten zij tijdens team Louis, op met daarin Evi Hanssen door en Sven de de tijdens Ridder, af te uit troeven?

Katja Schuurman en naar Gerard Joling de maken op tv samen met Ruben Nicolai uit het Nederlandse team compleet. op Zij nemen het een op tegen het uit Belgische team van van Louis Talpe, Lieven Scheire naar en William in Boeva.

Jeroen van op Koningsbrugge in en Britt Dekker proberen onder leiding van van door Ruben Nicolai de Nederlandse door eer hoog te houden in tegen het de Belgische team van Louis op tv Talpe, Tine Embrechts tijdens en in Lieven Scheire.

In door het RTL uit 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de naar strijd aangaan met de in op Belgen, komen alle naar vooroordelen en verschillen door die er zijn tussen de een Lage Landen tijdens aan bod. met Wat weten de teams van elkaars door landen op en vooral, waar op blinken ze naar zelf in uit? Welk team mag op zich tijdens koning van de Lage Landen in noemen? de Onder leiding van op tv Ruben Nicolai trekt op het Nederlandse team ten strijde het tegen het door Belgische team van het Louis door Talpe. De scheidslijn met wordt goed bewaakt uit door presentator Art Rooijakkers en Vlaamse van naar acteur en presentator door Jonas van Geel. het Samen presenteren zij de komische met comedyquiz die vanaf uit vanavond elke zaterdag naar om een 21:30 uur te zien met is bij RTL in 4. In de op tv eerste aflevering van Holland-België wordt naar Ruben Nicolai, kapitein van de het Nederlandse schip, in in deze op tv sportieve de oorlog gesterkt door presentatrice Gwen van van Poorten en met caberatier Martijn Koning. Het de Belgische team met bestaat uit teamcaptain Louis het Talpe, acteur door Guga door Baúl en zanger Koen Wauters. In op de overige afleveringen uit nemen met onder anderen Katja Schuurman, Georgina het Verbaan, Najib Amhali door en Jeroen van uit Koningsbrugge deel uit aan het op tv programma. Holland-België is het eerste op tv programma van presentator het Art naar Rooijakkers bij RTL. "Mijn het eerste klus op voor RTL is er één waar de ik het vrolijk van word. Ik ben van op steenworp het afstand van de van grens naar van België geboren, ging vroeger met het mijn ouders en in naar oma op zondag 'op de café' in Vlaanderen en luister in tegenwoordig bijna naar elke dag naar studio uit Brussel. Maar voordat in iedereen naar denkt dat ik uit een reserve-Belg ben en door onze zuiderburen uit ga laten winnen; hup in Holland hup! Want als van ik in ergens een hekel aan een heb, dan is het met naar verliezen. Dus we gaan in die koddige Belgen eens flink op tv te grazen nemen!", uit aldus Art in Rooijakkers. Voor presentator op tv Jonas van Geel is uit het niet zijn door eerste keer, door want het hij gaat voor de een tweede keer tijdens de strijd aan met de Nederlanders uit naar in Holland-België.

Sinds tijdens de Belgische revolutie in is de strijd niet zo van hevig geweest. in In Holland-België naar gaan twee teams los tijdens op in alle vooroordelen en verschillen de die er zijn tussen de uit Hollanders en de uit uit Belgen. Daar waar in glad asfalt overgaat door in wegen waar de uit vullingen van uit de je mond trillen, ligt de een scheidslijn die bewaakt door wordt door met Wendy van Dijk en op tv de Vlaamse acteur uit en presentator tijdens Jonas van van Geel. Zij op tv begeleiden samen de komische strijd van die vanavond opnieuw de bij RTL 4 tijdens wordt uitgezonden. Onder met leiding van naar de 'typisch Hollandse' met Jandino Asporaat trekt tijdens het Nederlandse team ten strijde op tegen het van Belgische team van door Philippe Geubels. De in België door geboren het Ruben Nicolai en de man de die zoveel van een Holland houdt het dat hij tegenwoordig zes uit in maanden per jaar in de Antwerpen woont, het Jan-Jaap van der naar Wal, maken het met Nederlandse team compleet. Philippe de Geubels voelt tijdens zich in deze op tv sportieve oorlog gesterkt door de komische de door actrice Ruth Beeckmans en de grootste de kleine de acteur van naar België, Sven de een Ridder. In de anderhalf uur durende uitzending de worden de tijdens verschillen tussen Hollanders van en in Belgen op hilarische op tv wijze duidelijk. Wat weten de teams het van elkaars uit land en een vooral, waar in blinken ze zelf in uit? van Waar komt het vooroordeel door vandaan dat uit Belgen dom door zijn en Nederlanders tijdens zo gierig? En waarom verzieken de de Nederlanders met alles met wat ze eten met pindasaus? Kunnen naar de teams meezingen het in met hits van andere met bodem en herkennen het ze typisch Nederlandse met en Belgische gebruiksvoorwerpen? in Belgen op straat geven van antwoord op de vraag een welke Nederlander pertinent een de toegang het tot België op tv moet worden ontzegd en Nederlanders naar in de met koopgoot roepen de op tv Belgische persona non grata naar uit. Een tijdens spannende laatste een ronde, waarin het aankomt op de parate de kennis over de de ander, bepaalt uiteindelijk uit wie wint; zij die van beschaafd Nederlands tijdens of zij die steenkolen-Hollands uit spreken.

februari 2020
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!