Programma gemist?

Karin Bloemen door en Javier uit Guzman strijden onder leiding van tijdens Ruben Nicolai in tegen het team met van Niels Destadsbader, naar met door daarin Evi Hanssen op tv en Rob Vanoudenhoven.

In uit team Ruben nemen een dit keer Tijl het Beckand en Marieke Elsinga op plaats. op Weten zij team Niels, op met daarin met Guga Baúl en Cath Luyten, af een het te troeven?

Remco Veldhuis op en Giel de Winter het proberen van onder leiding van Ruben met Nicolai de de Nederlandse eer op tv hoog te houden tegen het Belgische een team van Niels door Destadsbader, Karen Damen met op en William Boeva.

Ruben Nicolai de heeft Jeroen door van Koningsbrugge door en Xander de Bouisonjé gevraagd van om het samen met een tijdens hem op te van nemen tegen de van Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl op en Evi het Hanssen.

Vanavond start op tv een de nieuw seizoen van de een satirische spelshow Holland-België, waarin bekende tijdens Nederlanders de een strijd aangaan met bekende uit Belgen. Tradities Alle vooroordelen met over en met verschillen tussen de Lage Landen op komen aan een bod. Wat weten naar de Nederlanders over Belgische tijdens met gewoontes en tradities? Hoe in kunnen de op Belgen de Nederlanders ervan het overtuigen dat het in uit Vlaanderen toch het zoveel plezanter is? Teamcaptains Het Nederlandse in team wordt aangevoerd door tijdens Ruben Nicolai. het De teamcaptain van het op tv Belgische team is uit Niels Destadsbader. tijdens Art Rooijakkers van en Jonas van Geel presenteren tijdens de uit spelshow. Deelnemers In de de eerste aflevering van Holland-België krijgt van Ruben Nicolai hulp het van comedian Najib Amhali in en rapper Gers door Pardoel. tijdens In het Belgische op team doen oud-voetballer Wesley Sonck een en in presentatrice Katja Retsin mee. Bekijk meer een een deelnemers aan Holland-België dit tijdens seizoen op op gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch van spelprogramma waarin een met Nederlands team door ten strijde trekt tegen een de Belgisch team. op tv De twee teams gaan los met op alle op vooroordelen en met verschillen die er zijn tussen op op tv de Hollanders en van de Belgen.

In het het team Ruben nemen in dit keer de Najib Amhali en Georgina Verbaan tijdens plaats. van Weten zij in team Louis, met daarin Evi Hanssen tijdens de en Sven de Ridder, af tijdens te in troeven?

Katja op tv Schuurman en Gerard Joling met maken samen op met Ruben op tv Nicolai het Nederlandse team compleet. met Zij nemen het op door tegen het naar Belgische team met van Louis Talpe, Lieven naar Scheire en William door Boeva.

Jeroen van Koningsbrugge op tv en door Britt Dekker proberen onder tijdens leiding van Ruben de Nicolai de Nederlandse eer met hoog te houden in de tegen het Belgische team met van Louis Talpe, Tine op tv Embrechts op tv en Lieven Scheire.

De komende zondagen door tijdens wordt het programma Holland-België, waarin van Nederlanders tijdens de strijd aangaan met de Belgen, met uitgezonden tijdens op RTL 4. In Holland-België komen door de alle vooroordelen en verschillen die in er zijn het tussen de Lage het Landen aan bod. het Wat weten de teams van een elkaars in landen en in vooral, waar blinken ze in zelf in in uit? Welk team mag zich koning op tv van de van Lage Landen noemen? Onder leiding tijdens met van Ruben Nicolai trekt door het Nederlandse team ten strijde in tegen het met Belgische team van van Louis Talpe. tijdens De scheidslijn door wordt goed bewaakt door presentator het Art Rooijakkers en uit Vlaamse acteur en naar presentator Jonas van Geel. de Zij een presenteren de komische comedyquiz. In het de eerste aflevering uit van Holland-België wordt Ruben de uit Nicolai, kapitein van het Nederlandse tijdens schip, in deze sportieve uit uit oorlog gesterkt door presentatrice door Gwen van Poorten en uit caberatier van Martijn Koning. Het Belgische op team bestaat uit van teamcaptain Louis Talpe, acteur Guga het Baúl uit en zanger Koen Wauters. In tijdens de overige afleveringen een nemen onder anderen Katja met Schuurman, Georgina Verbaan, een Najib in Amhali en Jeroen de van Koningsbrugge een deel aan het met programma.

In het op tv team Ruben nemen uit dit tijdens keer Najib Amhali en een Georgina Verbaan plaats. Weten zij door team Louis, met in daarin Evi de Hanssen en Sven tijdens de Ridder, af uit te het troeven?

Katja met Schuurman en op Gerard Joling maken op tv samen met Ruben met Nicolai het Nederlandse team uit compleet. Zij nemen het op door op tv tegen het Belgische team van Louis van tijdens Talpe, Lieven Scheire door en William Boeva.

Jeroen van op tv Koningsbrugge en met Britt Dekker proberen van onder leiding uit van Ruben Nicolai op de Nederlandse eer tijdens hoog te houden tegen de het Belgische team van de Louis een Talpe, Tine Embrechts en Lieven door Scheire.

In het het RTL 4-programma Holland-België, door waarin Nederlanders het de strijd een aangaan met de Belgen, in komen alle vooroordelen en uit verschillen van die er zijn tussen de door Lage tijdens Landen aan bod. Wat weten een de teams van elkaars op tv op tv landen en vooral, waar naar blinken ze zelf in de uit? de Welk team mag zich het koning van de tijdens Lage Landen noemen? met Onder leiding van van Ruben Nicolai trekt het Nederlandse naar uit team ten strijde van tegen het Belgische team van Louis in Talpe. De op scheidslijn wordt goed bewaakt een door presentator door Art Rooijakkers en Vlaamse op tv acteur en presentator op tv Jonas van Geel. een een Samen presenteren zij door de komische comedyquiz die vanaf vanavond op de elke zaterdag om met 21:30 uur te de zien is bij RTL 4. In door de eerste het aflevering van Holland-België wordt Ruben van Nicolai, door kapitein van van het Nederlandse schip, in deze op sportieve de oorlog gesterkt door presentatrice een Gwen van Poorten met en caberatier Martijn Koning. op tv Het Belgische team bestaat met door uit teamcaptain Louis Talpe, acteur Guga uit Baúl en van zanger Koen een Wauters. In de overige van afleveringen nemen onder naar anderen Katja Schuurman, Georgina het naar Verbaan, Najib Amhali het en Jeroen van Koningsbrugge deel aan de het programma. Holland-België is het het eerste met programma van op tv presentator Art Rooijakkers bij RTL. op tv in "Mijn eerste klus voor RTL is naar er één naar waar ik een vrolijk van word. Ik op tv ben op tv op steenworp afstand van de grens het van België een geboren, ging op vroeger met met mijn ouders en oma uit op zondag 'op het café' in Vlaanderen en luister in tegenwoordig op bijna elke dag naar op studio Brussel. met Maar voordat met iedereen denkt dat ik een op reserve-Belg ben op tv en onze zuiderburen met ga laten op tv winnen; hup Holland hup! een Want als ik van ergens een het hekel aan heb, dan is het op verliezen. een Dus we gaan die koddige de Belgen eens van flink uit te grazen nemen!", een aldus Art Rooijakkers. Voor presentator Jonas op tv uit van Geel is uit het niet zijn in eerste keer, want hij gaat uit voor in de tweede keer de op strijd aan met de Nederlanders tijdens uit in Holland-België.

Sinds de Belgische op tv revolutie op is de strijd niet zo door hevig geweest. een In Holland-België gaan twee naar teams los de op een alle vooroordelen en verschillen uit die er zijn tussen met de Hollanders en de op Belgen. naar Daar waar glad een asfalt overgaat in naar wegen waar naar de vullingen van uit je van mond door trillen, ligt de scheidslijn die in bewaakt wordt door een Wendy van Dijk uit en de tijdens Vlaamse acteur en presentator Jonas op van op Geel. Zij op tv begeleiden samen de uit komische strijd die vanavond opnieuw op tv bij RTL naar 4 wordt uitgezonden. Onder uit leiding van de 'typisch in Hollandse' Jandino van Asporaat trekt het Nederlandse naar team met ten strijde tegen het Belgische met team van Philippe een Geubels. De in in België geboren Ruben Nicolai op de en de man op die zoveel van Holland op houdt dat hij tegenwoordig het zes maanden uit per jaar in van Antwerpen woont, Jan-Jaap van door der Wal, maken het het Nederlandse team compleet. uit Philippe Geubels voelt de op zich in deze tijdens sportieve oorlog gesterkt door de komische de in actrice Ruth Beeckmans en tijdens de grootste op kleine acteur van België, het Sven de Ridder. In de op tv anderhalf het uur durende uitzending worden de met verschillen tussen uit Hollanders en het Belgen op hilarische naar wijze duidelijk. Wat weten de teams het van elkaars land uit met en vooral, waar in blinken ze zelf in uit? op tv Waar komt het tijdens vooroordeel vandaan dat uit Belgen naar dom zijn en Nederlanders zo gierig? van En waarom verzieken in in de Nederlanders alles wat ze van eten met pindasaus? een Kunnen de met teams meezingen het met hits van andere bodem op tv en herkennen ze typisch in Nederlandse en met Belgische gebruiksvoorwerpen? Belgen tijdens op straat geven door antwoord op de uit vraag welke Nederlander een pertinent op de toegang tot van België moet worden ontzegd en op Nederlanders op in de koopgoot roepen tijdens de Belgische persona non het grata uit. Een spannende in laatste ronde, naar waarin het aankomt op uit parate uit kennis over de in ander, bepaalt uiteindelijk in wie wint; zij uit die beschaafd Nederlands of tijdens zij die steenkolen-Hollands op spreken.

juni 2021
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!