Programma gemist?

Karin Bloemen en op tv Javier naar Guzman strijden onder naar leiding van een Ruben Nicolai tegen het van team van op Niels Destadsbader, met daarin Evi het Hanssen en op tv Rob Vanoudenhoven.

In op tv team Ruben nemen in dit keer Tijl Beckand en met door Marieke Elsinga plaats. Weten een zij team Niels, met van daarin de Guga Baúl en Cath op Luyten, af op tv te troeven?

Remco in Veldhuis en Giel een de Winter proberen onder leiding van van Ruben Nicolai met de Nederlandse eer op tv hoog te op houden tegen het de Belgische team op tv van Niels tijdens Destadsbader, Karen Damen en William naar Boeva.

Ruben Nicolai door heeft op tv Jeroen van Koningsbrugge en Xander de op Bouisonjé de gevraagd om naar het samen met hem van op te nemen tegen de van naar Belgen Niels de door Stadsbader, Guga Baúl en Evi door Hanssen.

Vanavond een start een nieuw seizoen de van de op satirische spelshow Holland-België, waarin met bekende naar Nederlanders de strijd aangaan een met bekende naar Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en van verschillen tussen de tijdens Lage Landen komen aan bod. naar met Wat weten de Nederlanders over Belgische een gewoontes en tradities? van Hoe naar kunnen de Belgen de tijdens Nederlanders ervan overtuigen tijdens dat het uit in Vlaanderen een toch zoveel plezanter is? Teamcaptains Het Nederlandse team uit wordt de aangevoerd door Ruben door Nicolai. De teamcaptain van met het van Belgische team is Niels Destadsbader. in Art Rooijakkers en Jonas door op van Geel presenteren naar de spelshow. Deelnemers In de eerste aflevering het van van Holland-België krijgt Ruben Nicolai hulp van door comedian Najib Amhali uit en rapper Gers op tv Pardoel. In het op tv Belgische met team doen een oud-voetballer Wesley Sonck en presentatrice Katja op uit Retsin mee. Bekijk meer deelnemers aan een Holland-België dit op tv seizoen op met gids.tv/6850/holland-belgie

Komisch door spelprogramma waarin een van Nederlands team ten strijde de trekt een tegen een Belgisch op team. De twee teams gaan los naar op alle van vooroordelen een en verschillen die er zijn een tussen op tv de Hollanders en de met Belgen.

In op het team Ruben nemen het dit keer Najib Amhali tijdens en een Georgina Verbaan plaats. Weten zij met tijdens team Louis, met in daarin Evi Hanssen en op Sven de Ridder, af te met een troeven?

Katja op tv Schuurman en Gerard Joling tijdens maken op tv samen met Ruben Nicolai uit het Nederlandse team compleet. Zij uit nemen het van op tegen het Belgische uit team met van Louis Talpe, Lieven uit Scheire en William uit Boeva.

Jeroen van Koningsbrugge tijdens tijdens en Britt Dekker proberen onder uit leiding van Ruben uit Nicolai de Nederlandse eer naar hoog te houden naar tegen het op Belgische team van het Louis naar Talpe, Tine Embrechts en Lieven het Scheire.

De komende uit zondagen de wordt het programma in Holland-België, waarin Nederlanders de strijd op aangaan met de Belgen, naar uitgezonden uit op RTL 4. In Holland-België komen naar alle van vooroordelen en de verschillen die er zijn tussen de met Lage Landen de aan bod. Wat weten een de teams van uit elkaars landen een en door vooral, waar blinken ze op tv zelf in uit? Welk team in mag zich van koning van de op Lage Landen noemen? Onder uit leiding op tv van Ruben Nicolai trekt het Nederlandse van in team ten strijde de tegen het Belgische team van tijdens Louis Talpe. De het scheidslijn wordt goed bewaakt op tv met door presentator Art Rooijakkers uit en Vlaamse acteur en een presentator tijdens Jonas van Geel. Zij presenteren de op tv de komische comedyquiz. In de eerste aflevering van de van Holland-België wordt Ruben Nicolai, kapitein van een het Nederlandse schip, tijdens in in deze sportieve met oorlog gesterkt door presentatrice naar Gwen van naar Poorten en caberatier Martijn met Koning. Het Belgische uit team bestaat uit door teamcaptain Louis Talpe, acteur de Guga Baúl tijdens en zanger op tv Koen Wauters. In de overige afleveringen uit nemen onder anderen Katja op tv op Schuurman, Georgina Verbaan, naar Najib Amhali en Jeroen in van Koningsbrugge deel aan het door van programma.

In van het team Ruben nemen door dit keer Najib op tv Amhali de en Georgina Verbaan met plaats. Weten zij team Louis, het met het daarin Evi Hanssen uit en Sven de op Ridder, af te met troeven?

Katja door Schuurman en Gerard Joling in maken samen met in Ruben het Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij met nemen het op in tegen het Belgische van team op tv van Louis in Talpe, Lieven Scheire en een William Boeva.

Jeroen van een Koningsbrugge en Britt op tv Dekker proberen onder leiding naar van Ruben uit Nicolai de Nederlandse eer met uit hoog te houden met tegen het Belgische team in van Louis Talpe, Tine het Embrechts en Lieven met Scheire.

In het het RTL een 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de naar strijd aangaan met de op Belgen, komen door alle in vooroordelen en verschillen met die er zijn tussen de op Lage een Landen aan bod. Wat weten een de op tv teams van elkaars landen en vooral, naar waar blinken op tv ze zelf in uit? een Welk met team mag de zich koning van de Lage op tv Landen noemen? Onder uit leiding door van Ruben Nicolai trekt het Nederlandse op team in ten strijde tegen het op tv Belgische de team van Louis Talpe. De de scheidslijn wordt met goed bewaakt door in presentator Art Rooijakkers en met Vlaamse tijdens acteur en presentator Jonas naar van Geel. Samen naar presenteren zij de de komische comedyquiz die uit vanaf vanavond elke zaterdag de om 21:30 een uur te zien is op bij RTL de 4. In de naar eerste aflevering van Holland-België wordt Ruben op Nicolai, kapitein van tijdens het Nederlandse door schip, in deze door sportieve oorlog gesterkt op door presentatrice Gwen van het Poorten en uit caberatier tijdens Martijn Koning. Het Belgische de team bestaat uit teamcaptain op Louis Talpe, een acteur Guga Baúl en zanger door Koen Wauters. door In de overige tijdens afleveringen nemen onder van anderen Katja Schuurman, Georgina in Verbaan, Najib van Amhali van en Jeroen van Koningsbrugge deel aan tijdens het tijdens programma. Holland-België is het eerste programma door van op presentator Art Rooijakkers bij een RTL. "Mijn naar eerste klus tijdens voor RTL is er één waar van ik vrolijk van een word. het Ik ben op steenworp de afstand van uit de grens van België naar geboren, ging in vroeger met mijn ouders een en oma uit op zondag 'op café' door in Vlaanderen en luister van tijdens tegenwoordig bijna elke dag naar het studio Brussel. Maar voordat op iedereen denkt naar dat ik een reserve-Belg met ben in en onze zuiderburen op ga laten winnen; hup door Holland hup! van Want als ik ergens de een een hekel aan heb, dan is het op verliezen. Dus een we op tv gaan die koddige met Belgen eens flink te grazen nemen!", uit aldus uit Art Rooijakkers. in Voor presentator Jonas van uit Geel is uit het niet zijn eerste tijdens keer, want hij van gaat voor de tweede door keer de strijd de aan met de naar Nederlanders in door Holland-België.

Sinds de de Belgische revolutie is de de strijd niet tijdens zo uit hevig geweest. In Holland-België gaan twee in de teams los op alle vooroordelen naar en naar verschillen die er zijn tussen van de Hollanders door en de Belgen. Daar een waar glad asfalt uit overgaat in wegen op waar naar de vullingen van naar uit je mond trillen, ligt de van scheidslijn uit die bewaakt in wordt door Wendy van Dijk op tv en de Vlaamse acteur met door en presentator Jonas van Geel. door Zij begeleiden naar samen de in komische strijd die vanavond tijdens opnieuw bij RTL de 4 wordt uitgezonden. Onder leiding de van de 'typisch de Hollandse' Jandino door Asporaat trekt het het Nederlandse team ten strijde tegen op tv op tv het Belgische team van Philippe de Geubels. De naar in België geboren Ruben tijdens Nicolai door en de man uit die zoveel van een Holland houdt dat in hij tegenwoordig zes maanden per op jaar door in Antwerpen woont, Jan-Jaap van van der met Wal, maken het Nederlandse team tijdens compleet. Philippe Geubels een voelt door zich in deze sportieve een oorlog gesterkt door met de komische actrice de Ruth Beeckmans en tijdens de grootste kleine op tv acteur van van België, Sven de met Ridder. In de anderhalf uur door durende uitzending worden de verschillen tijdens tussen op tv Hollanders en Belgen op hilarische een wijze duidelijk. Wat van weten de teams op van naar elkaars land en vooral, waar op tv blinken tijdens ze zelf in uit? Waar van komt het tijdens vooroordeel vandaan een dat Belgen van dom zijn en Nederlanders zo tijdens gierig? En waarom verzieken van de een Nederlanders alles wat ze uit eten in met pindasaus? Kunnen de teams met meezingen met een hits van andere bodem uit en herkennen ze uit typisch Nederlandse door en Belgische gebruiksvoorwerpen? Belgen op van straat geven antwoord naar op de vraag tijdens welke Nederlander pertinent uit de toegang van tot naar België moet worden ontzegd en van Nederlanders met in de koopgoot van roepen de Belgische persona non grata in uit uit. Een spannende laatste ronde, op waarin van het aankomt op het parate kennis over de ander, het bepaalt met uiteindelijk wie wint; zij de die beschaafd Nederlands of naar zij die steenkolen-Hollands op spreken.

februari 2020
16-02-2020 20:01

Afl. 5

Holland-België - Afl. 5

Karin Bloemen en Javier Guzman strijden onder leiding van Ruben Nicolai tegen het team van Niels Destadsbader, met daarin Evi Hanssen en Rob Vanoudenhoven.

09-02-2020 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In team Ruben nemen dit keer Tijl Beckand en Marieke Elsinga plaats. Weten zij team Niels, met daarin Guga Baúl en Cath Luyten, af te troeven?

02-02-2020 20:01

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Remco Veldhuis en Giel de Winter proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Niels Destadsbader, Karen Damen en William Boeva.

26-01-2020 20:02

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Ruben Nicolai heeft Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Bouisonjé gevraagd om het samen met hem op te nemen tegen de Belgen Niels de Stadsbader, Guga Baúl en Evi Hanssen.

19-01-2020 20:01

Terug: Holland - België

Holland-België - Terug: Holland - België

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische spelshow Holland-België, waarin bekende Nederlanders de strijd aangaan met bekende Belgen. Tradities Alle vooroordelen over en verschillen tussen de Lage Landen komen aan bod. Wat weten...

21-07-2019 20:03

Afl. 1

Holland-België - Afl. 1

Komisch spelprogramma waarin een Nederlands team ten strijde trekt tegen een Belgisch team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen.

14-07-2019 20:02

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

07-07-2019 20:02

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

30-06-2019 20:03

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

23-06-2019 20:02

Start: Holland-België

Holland-België - Start: Holland-België

De komende zondagen wordt het programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, uitgezonden op RTL 4. In Holland-België komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat wete...

27-10-2018 21:31

Afl. 4

Holland-België - Afl. 4

In het team Ruben nemen dit keer Najib Amhali en Georgina Verbaan plaats. Weten zij team Louis, met daarin Evi Hanssen en Sven de Ridder, af te troeven?

20-10-2018 21:33

Afl. 3

Holland-België - Afl. 3

Katja Schuurman en Gerard Joling maken samen met Ruben Nicolai het Nederlandse team compleet. Zij nemen het op tegen het Belgische team van Louis Talpe, Lieven Scheire en William Boeva.

13-10-2018 21:34

Afl. 2

Holland-België - Afl. 2

Jeroen van Koningsbrugge en Britt Dekker proberen onder leiding van Ruben Nicolai de Nederlandse eer hoog te houden tegen het Belgische team van Louis Talpe, Tine Embrechts en Lieven Scheire.

06-10-2018 21:35

Terug: Holland-België

Holland-België - Terug: Holland-België

In het RTL 4-programma Holland-België, waarin Nederlanders de strijd aangaan met de Belgen, komen alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Lage Landen aan bod. Wat weten de teams van elkaars landen en vooral, waar blinken ze z...

16-12-2017 21:29

Komisch spelprogramma: Holland-België

Holland-België - Komisch spelprogramma: Holland-België

Sinds de Belgische revolutie is de strijd niet zo hevig geweest. In Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Daar waar glad asfalt overgaat in wegen waar de vullin...

Holland-België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland-België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland-België bij Holland-België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland-België. Heb je een uitzending van Holland-België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland-België gemist

Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team onder leiding van Jandino Asporaat ten strijde trekt tegen het Belgische team van Philippe Geubels. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land en vooral, waar blinken ze zelf in uit? Wendy van Dijk en de Vlaamse acteur en presentator Jonas van Geel begeleiden de komische strijd tussen de Hollanders en Belgen.

Uitzending gemist van Holland-België? Hier kun je alle uitzendingen van Holland-België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-02-2020 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!