Programma gemist?

Met: Ferdi Stofmeel door e.a. Neil uit wil zo graag de een schouder uit zijn waarop door mensen kunnen huilen, dat de hij de begrafenis van zijn uit moeder aangrijpt om met met het zijn rockoptreden een tijdens beetje troost te bieden aan het een de mensen.

september 2021
25-09-2009 14:55

Aflevering 2

Filmlab: Hardcore - Aflevering 2

Met: Ferdi Stofmeel e.a. Neil wil zo graag de schouder zijn waarop mensen kunnen huilen, dat hij de begrafenis van zijn moeder aangrijpt om met zijn rockoptreden een beetje troost te bieden aan de mensen.

Filmlab: Hardcore gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Hardcore de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Hardcore bij Filmlab: Hardcore liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Hardcore. Heb je een uitzending van Filmlab: Hardcore gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Hardcore gemist

Nederlandse (NL) eindexamenfilm van Vincent van Zelm. Met: Ferdi Stofmeel e.a. Neil wil zo graag de schouder zijnwaarop mensen kunnen huilen, dat hij de begrafenis van zijn moeder aangrijpt om met zijn rock-optreden een beetjetroost te bieden aan de mensen. Script: Vincent van Zelm. Filmlab is de verzamelnaam voor een serieeindexamenproducties van de Nederlandse Film en Televisie Academie (NFTA) die in coproductie met Nederlandse publiekeomroepen zijn vervaardigd.

Uitzending gemist van Filmlab: Hardcore? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Hardcore kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-09-2009 om 14:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!