Programma gemist?

De tijdens hele familie kan haar in kennis over de tijdens natuur en op tv wilde dieren de bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en door Jelka van naar Houten, onder leiding naar van door Georgina Verb... Alex Klaasen, tijdens Jelka van met Houten en Georgina Verbaan nemen het met op tegen de een familie Aap: Rutger naar Westenburg, Julius een Westenburg en Erik Westenburg. tijdens Evi leidt de uit teams door verschillende naar spellen naar en quizrondes op tv en Freek vertelt of uit de antwoorden de goed zijn, laat filmpjes zien, op en geeft op iedere week uit spannende nieuwe mini-colleges over het op tv dierenrijk.

De een hele familie op kan haar kennis over de tijdens natuur en wilde dieren de bijspijkeren met De naar Super Freek Show. in Te gast: Klaas met van op tv Kruistum en Herman den op Blijker, ... in Herman den Blijker, op Klaas van uit Kruistum en Roué Verveer nemen het tijdens op tijdens tegen de op dames van de dierentuin uit Annemarie Wiersma, Judith Beugelsdijk uit en Corrie het Wimmers. Evi leidt de teams het door verschillende tijdens spellen in en quizrondes en Freek vertelt of het de een antwoorden goed zijn, laat tijdens filmpjes zien, en op geeft het iedere week spannende nieuwe mini-colleges door over het de dierenrijk.

De hele van familie kan van haar kennis uit over de natuur en wilde dieren tijdens bijspijkeren. Te gast: met Henry een Schut en Toprak op Yalciner, onder leiding van Mark de Tuitert. van Henry Schut, Toprak Yalçiner en op Mark Tuitert nemen de het op met tegen Team in Furious: Lorenzo in Overman, Doris Soares en in Craciella.

mei 2021
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!