Programma gemist?

De met hele familie de kan haar kennis van over de natuur door en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: in Alex Klaassen en in de Jelka van Houten, onder door leiding van Georgina Verb... door Alex Klaasen, Jelka naar van uit Houten en Georgina Verbaan nemen een het naar op tegen de naar familie Aap: Rutger Westenburg, Julius het Westenburg en Erik in Westenburg. Evi leidt de de teams door met verschillende spellen tijdens en quizrondes de en Freek vertelt door of de antwoorden goed zijn, laat uit filmpjes met zien, en geeft iedere de week spannende door nieuwe mini-colleges in over het dierenrijk.

De hele tijdens familie kan haar door kennis over in de natuur en in wilde dieren bijspijkeren met De tijdens Super Freek uit Show. het Te gast: Klaas met van Kruistum en Herman den de Blijker, ... Herman den het in Blijker, Klaas van Kruistum in en Roué Verveer nemen op het in op tegen de dames van de op op tv dierentuin Annemarie Wiersma, Judith Beugelsdijk en naar Corrie het Wimmers. Evi leidt naar de teams door van verschillende spellen en met quizrondes en Freek vertelt in of de antwoorden naar goed zijn, laat door filmpjes zien, en geeft door iedere week spannende de nieuwe door mini-colleges over het met dierenrijk.

De het hele familie op tv kan haar kennis over de natuur met en wilde door dieren bijspijkeren. het Te gast: Henry met Schut en Toprak Yalciner, in onder leiding van uit Mark Tuitert. tijdens Henry Schut, Toprak Yalçiner naar en Mark Tuitert op nemen het door op tegen Team Furious: op Lorenzo de Overman, Doris Soares en uit Craciella.

juli 2021
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!