Programma gemist?

De in hele familie kan haar door kennis een over de natuur en naar wilde dieren bijspijkeren. in Te gast: Alex Klaassen op tv en Jelka van de Houten, de onder leiding van Georgina Verb... Alex uit op tv Klaasen, Jelka van Houten en Georgina van van Verbaan nemen het op op tegen de familie Aap: Rutger naar op tv Westenburg, Julius Westenburg en Erik op tv Westenburg. Evi leidt de naar teams door van verschillende spellen naar en quizrondes de en Freek vertelt door of de antwoorden goed zijn, laat van op tv filmpjes zien, en naar geeft iedere week spannende nieuwe mini-colleges de met over het dierenrijk.

De hele familie door van kan haar kennis over de op tv natuur en tijdens wilde dieren bijspijkeren met een De met Super Freek Show. Te gast: op Klaas van Kruistum het en Herman den met Blijker, ... Herman naar den op Blijker, Klaas van met Kruistum en Roué het Verveer nemen het een op tegen de dames van het de dierentuin Annemarie Wiersma, naar Judith Beugelsdijk de en naar Corrie Wimmers. Evi naar leidt de teams door verschillende door spellen van en quizrondes en Freek vertelt de of de antwoorden door goed zijn, laat door filmpjes zien, en een geeft iedere het week spannende nieuwe naar mini-colleges over het het dierenrijk.

De van hele familie kan haar kennis naar over de uit natuur uit en wilde dieren bijspijkeren. een Te gast: Henry Schut en met tijdens Toprak Yalciner, onder leiding van Mark op tv Tuitert. Henry in Schut, Toprak Yalçiner uit en Mark Tuitert nemen op tv het met op tegen Team Furious: op tv Lorenzo Overman, het Doris Soares tijdens en Craciella.

januari 2021
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!