Programma gemist?

De hele familie op kan haar kennis op tv over de natuur tijdens en wilde dieren het bijspijkeren. een Te gast: Alex Klaassen uit en Jelka van van Houten, onder leiding door van Georgina Verb... Alex in Klaasen, Jelka van van Houten de en Georgina Verbaan nemen tijdens het op tegen de de een familie Aap: Rutger Westenburg, Julius van Westenburg en Erik Westenburg. met Evi een leidt de van teams door verschillende naar spellen en quizrondes en Freek de vertelt of een de antwoorden goed in zijn, laat filmpjes zien, uit en geeft een iedere week spannende nieuwe het mini-colleges de over het dierenrijk.

De hele familie op kan door haar kennis de over de natuur en de wilde dieren bijspijkeren met door De Super Freek in Show. door Te gast: Klaas met van Kruistum en Herman uit den Blijker, ... Herman den een Blijker, tijdens Klaas van Kruistum met en Roué Verveer nemen het met op tegen met de dames van naar de tijdens dierentuin Annemarie Wiersma, Judith Beugelsdijk de en Corrie Wimmers. met Evi leidt een de teams door verschillende spellen in en quizrondes en een Freek in vertelt of op tv de antwoorden goed zijn, laat filmpjes van een zien, en geeft met iedere week spannende nieuwe op tv mini-colleges over het de dierenrijk.

De hele familie door kan door haar kennis een over de natuur op tv en wilde dieren bijspijkeren. op Te gast: Henry Schut en door een Toprak Yalciner, onder leiding van Mark de Tuitert. Henry Schut, op tv Toprak Yalçiner en de op Mark Tuitert nemen het een op tegen Team op Furious: Lorenzo het Overman, Doris Soares en naar Craciella.

juni 2020
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!