Programma gemist?

De hele familie op kan haar kennis op tv over de het natuur en door wilde dieren bijspijkeren. Te uit gast: Alex een Klaassen en Jelka van de Houten, onder leiding van naar Georgina Verb... naar Alex Klaasen, op Jelka van Houten en van Georgina Verbaan nemen het uit op van tegen de van familie Aap: Rutger Westenburg, Julius Westenburg de tijdens en Erik Westenburg. Evi in leidt de teams door door verschillende spellen in en quizrondes op en Freek vertelt of de op antwoorden goed zijn, laat tijdens filmpjes zien, in en uit geeft iedere week met spannende nieuwe mini-colleges over op het dierenrijk.

De hele het familie kan haar de kennis over de in natuur en wilde dieren het door bijspijkeren met De tijdens Super Freek Show. in Te gast: Klaas met van Kruistum en Herman den de Blijker, ... de Herman den Blijker, Klaas op tv van Kruistum en Roué het Verveer nemen uit het op tegen op tv de dames van op tv de dierentuin een Annemarie Wiersma, Judith tijdens Beugelsdijk en Corrie naar Wimmers. Evi leidt door de teams door verschillende spellen het en quizrondes en een in Freek vertelt of de antwoorden goed een zijn, door laat filmpjes zien, op en geeft iedere week spannende een nieuwe naar mini-colleges over op tv het dierenrijk.

De met hele familie door kan haar kennis over de op tv natuur en wilde een dieren bijspijkeren. Te op gast: Henry naar Schut en Toprak Yalciner, uit onder leiding van op Mark Tuitert. Henry het Schut, Toprak op Yalçiner en Mark Tuitert een nemen het op tegen op tv Team Furious: het Lorenzo Overman, Doris uit Soares en op Craciella.

januari 2020
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!