Programma gemist?

De hele familie met kan haar door kennis over het de natuur en wilde op dieren bijspijkeren. Te gast: uit Alex uit Klaassen en op Jelka van Houten, onder uit leiding van het Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka met van Houten en naar Georgina Verbaan nemen het van op tegen de de het familie Aap: Rutger Westenburg, van Julius Westenburg een en Erik Westenburg. Evi leidt de naar tijdens teams door verschillende op tv spellen en quizrondes en Freek de vertelt of de van antwoorden tijdens goed zijn, laat filmpjes zien, en met geeft iedere de week spannende tijdens nieuwe mini-colleges over het uit dierenrijk.

De hele door familie kan haar kennis op over de natuur een de en wilde dieren bijspijkeren met het De met Super Freek Show. naar Te gast: Klaas van Kruistum de en van Herman den Blijker, ... van Herman den Blijker, door Klaas van Kruistum en op Roué Verveer het nemen het op tegen in de dames door van de van dierentuin Annemarie Wiersma, op Judith Beugelsdijk en Corrie Wimmers. van Evi leidt de teams op tv door verschillende in spellen op tv en quizrondes en Freek vertelt of naar de het antwoorden goed zijn, laat van filmpjes zien, en tijdens geeft iedere een week spannende de nieuwe mini-colleges over het tijdens dierenrijk.

De hele met familie kan haar tijdens kennis over de het natuur en met wilde dieren bijspijkeren. Te van gast: in Henry Schut en Toprak Yalciner, onder op leiding van op Mark Tuitert. Henry in Schut, Toprak Yalçiner naar en Mark Tuitert nemen naar tijdens het op tegen Team Furious: Lorenzo een Overman, uit Doris Soares en met Craciella.

september 2020
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!