Programma gemist?

De hele tijdens familie door kan haar kennis over de het natuur en naar wilde dieren bijspijkeren. Te gast: van op Alex Klaassen en Jelka tijdens van Houten, onder leiding van naar Georgina Verb... op Alex tijdens Klaasen, Jelka van Houten en tijdens Georgina Verbaan nemen naar het op tegen het de op tv familie Aap: Rutger Westenburg, uit Julius Westenburg met en Erik Westenburg. Evi leidt tijdens de teams door verschillende op spellen tijdens en quizrondes en Freek vertelt uit of de een antwoorden goed tijdens zijn, laat filmpjes zien, van en geeft iedere naar week spannende nieuwe mini-colleges in over het het dierenrijk.

De hele familie met kan haar kennis uit over het de natuur en op wilde dieren bijspijkeren naar met De naar Super Freek Show. Te gast: Klaas op van het Kruistum en Herman den Blijker, van van ... Herman den Blijker, Klaas van met Kruistum en naar Roué naar Verveer nemen het op tegen de op dames van uit de door dierentuin Annemarie Wiersma, Judith Beugelsdijk de en Corrie Wimmers. Evi met leidt door de teams door verschillende spellen het en quizrondes en door Freek uit vertelt of de antwoorden goed van zijn, laat filmpjes op tv zien, op tv en geeft iedere week spannende uit nieuwe op tv mini-colleges over het de dierenrijk.

De door hele familie met kan haar kennis met over de natuur de en wilde dieren bijspijkeren. in Te gast: met Henry Schut en Toprak tijdens Yalciner, onder leiding van Mark op tv Tuitert. naar Henry Schut, Toprak Yalçiner en uit met Mark Tuitert nemen het het op tegen Team Furious: in Lorenzo met Overman, Doris Soares en op Craciella.

oktober 2020
29-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Alex Klaassen en Jelka van Houten, onder leiding van Georgina Verb... Alex Klaasen, Jelka van Houten en Georgina Verbaan nemen het op tegen de familie Aap...

22-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren met De Super Freek Show. Te gast: Klaas van Kruistum en Herman den Blijker, ... Herman den Blijker, Klaas van Kruistum en Roué Verveer nemen het op tegen de dames v...

15-10-2016 20:25

De Super Freek Show

De Super Freek Show - De Super Freek Show

De hele familie kan haar kennis over de natuur en wilde dieren bijspijkeren. Te gast: Henry Schut en Toprak Yalciner, onder leiding van Mark Tuitert. Henry Schut, Toprak Yalçiner en Mark Tuitert nemen het op tegen Team Furious: Lorenzo Over...

De Super Freek Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Super Freek Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Super Freek Show bij De Super Freek Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Super Freek Show. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Super Freek Show gemist

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Super Freek Show, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Super Freek Show gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Super Freek Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Super Freek Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-10-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!