Programma gemist?

Registratie van de van tweede tijdens editie van de wervelende van comedyshow 'Gabbers' met op Jandino Asporaat, Philippe door Geubels, de Roué Verveer en Guido met Weijers.

Afgelopen door juno vond de tweede editie in door van Gabbers plaats, dit keer door in tropische sferen. tijdens Jandino Asporaat, Guido Weijers, in Philippe de Geubels en Roué Verveer uit stonden op in totaal vier op tv keer in de Ziggo Dome met van hun het comedyspektakel. Kickboxer uit Rico Verhoeven, zanger van Jody Bernal en ‘s lands grootste de theaterkinderen Ashton in Brothers maken op tv ook hun opwachting naar in deze show. De tijdens Gabbers: “In deze met show gaan we op het vakantie. We nemen uit dit jaar naar gasten mee om uit de ideale tropische show neer op tv te zetten. Jody met heeft met een ‘Que Si, Que naar No’ nog steeds uit naar de grootste zomerhit allertijden, dat wordt een uit sowieso een muzikaal uit feest. De Ashton Brothers van zorgen voor extra een clownesk spektakel met een door dikke lach uit en Rico het maakt ons natuurlijk fit voor van de zomerse show. op tv Misschien dat we van hem dan kunnen uitdagen, in maar wel met op tv z’n door vieren...” Tijdens de shows de claimen ze solo het podium het voor dikke stand-ups, het maar uit zorgen ook als viertal voor het spectaculaire uit taferelen op het de bühne. Door door de uiteenlopende onderdelen een zorgen de mannen opnieuw voor met een afwisselende het en veelzijdige avondvullende tijdens voorstelling.

december 2019
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!