Programma gemist?

Registratie van de tijdens tweede editie uit van de wervelende comedyshow tijdens 'Gabbers' met uit Jandino Asporaat, Philippe een Geubels, de Roué Verveer en Guido uit Weijers.

Afgelopen op juno vond tijdens de tweede editie uit van Gabbers plaats, op dit keer in tropische tijdens sferen. Jandino Asporaat, Guido op Weijers, in Philippe Geubels en Roué Verveer met stonden in totaal vier de een keer in de op Ziggo Dome met hun in comedyspektakel. Kickboxer op Rico Verhoeven, zanger een Jody Bernal en ‘s lands tijdens grootste theaterkinderen Ashton de Brothers maken het ook hun met opwachting in deze show. De het Gabbers: “In deze show met gaan we op vakantie. het het We nemen dit jaar op gasten mee om de met ideale tropische naar show neer te de zetten. Jody van heeft met ‘Que Si, Que No’ op tv nog steeds op de grootste zomerhit het allertijden, dat uit wordt sowieso een in muzikaal feest. De Ashton het Brothers zorgen voor tijdens extra clownesk spektakel naar met een het dikke lach en Rico van door maakt ons natuurlijk fit op tv voor de zomerse show. in Misschien dat we hem van dan kunnen van uitdagen, maar wel met van z’n uit vieren...” Tijdens de shows claimen ze een solo het tijdens podium op voor dikke stand-ups, maar op tv zorgen ook als een viertal voor spectaculaire taferelen op door de bühne. door Door de uit uiteenlopende onderdelen een zorgen de mannen opnieuw voor op tv een afwisselende en het veelzijdige avondvullende naar voorstelling.

april 2021
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!