Programma gemist?

Registratie op tv van de tweede editie van uit de wervelende comedyshow het 'Gabbers' van met Jandino van Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en op tv Guido op Weijers.

Afgelopen juno vond met met de tweede editie van Gabbers plaats, op dit keer in een tropische sferen. Jandino van Asporaat, Guido Weijers, naar door Philippe Geubels en Roué Verveer stonden de in totaal op tv vier op keer in de Ziggo op Dome met hun door comedyspektakel. Kickboxer naar Rico Verhoeven, zanger door Jody Bernal en de ‘s lands grootste het theaterkinderen Ashton Brothers maken ook hun een met opwachting in deze show. De Gabbers: “In op deze op tv show gaan we op van vakantie. We nemen dit een een jaar gasten mee om de ideale met tropische show neer uit te in zetten. Jody het heeft met ‘Que Si, Que een No’ nog op steeds de naar grootste zomerhit allertijden, de dat wordt in sowieso een muzikaal feest. De in Ashton een Brothers zorgen voor extra op clownesk spektakel met een het dikke lach en Rico op maakt ons van natuurlijk fit voor de naar zomerse show. Misschien het dat we hem een naar dan kunnen uitdagen, maar uit wel met z’n vieren...” Tijdens de de op shows claimen ze uit solo het podium voor dikke met stand-ups, op maar zorgen ook als viertal een voor spectaculaire taferelen op tijdens de het bühne. Door de uiteenlopende onderdelen met zorgen de naar mannen opnieuw voor op tv een met afwisselende en veelzijdige avondvullende het voorstelling.

november 2020
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!