Programma gemist?

Registratie door van de tweede editie door van de wervelende comedyshow door van 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe een Geubels, op tv Roué Verveer en tijdens Guido Weijers.

Afgelopen juno door vond de tweede naar editie uit van Gabbers plaats, dit tijdens keer in tropische sferen. het Jandino in Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en door Roué Verveer stonden van in totaal een vier keer een in de Ziggo Dome op met naar hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Verhoeven, zanger de met Jody Bernal en ‘s lands de grootste op theaterkinderen Ashton Brothers maken ook hun de opwachting de in deze show. De Gabbers: “In een van deze show gaan we op vakantie. met van We nemen dit jaar tijdens gasten mee een om de ideale tropische van show neer te zetten. op tv Jody van heeft met ‘Que Si, Que No’ op tv tijdens nog steeds de grootste zomerhit door allertijden, dat wordt op tv sowieso het een muzikaal feest. De een Ashton Brothers zorgen voor op extra clownesk op tv spektakel in met een dikke lach het en Rico maakt van ons natuurlijk fit voor de op tv zomerse de show. Misschien dat we hem met dan met kunnen uitdagen, maar wel de met een z’n vieren...” Tijdens de shows claimen ze de een solo het podium voor dikke stand-ups, op tv uit maar zorgen ook als viertal voor met spectaculaire een taferelen op de bühne. uit Door door de uiteenlopende onderdelen van zorgen de mannen opnieuw met voor een afwisselende en veelzijdige op avondvullende in voorstelling.

juli 2021
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!