Programma gemist?

Registratie van van de het tweede editie van de wervelende comedyshow op met 'Gabbers' met Jandino uit Asporaat, Philippe Geubels, uit Roué Verveer en Guido op tv Weijers.

Afgelopen juno vond tijdens de tweede tijdens editie van Gabbers plaats, uit dit op tv keer in met tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, de Philippe Geubels en op Roué Verveer in stonden het in totaal vier van keer in de Ziggo de Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer in Rico Verhoeven, zanger in Jody Bernal en door ‘s lands een grootste theaterkinderen Ashton op tv Brothers het maken ook hun opwachting op in deze show. De Gabbers: op tv “In deze uit show gaan van we op vakantie. We nemen dit tijdens jaar naar gasten mee door om de ideale tropische show neer op tv te uit zetten. Jody heeft van met ‘Que van Si, Que No’ nog op tv steeds op tv de grootste zomerhit allertijden, dat van wordt op tv sowieso een muzikaal feest. tijdens De Ashton Brothers zorgen uit voor extra door clownesk spektakel met een tijdens dikke lach naar en Rico uit maakt ons natuurlijk van fit voor de zomerse show. van Misschien dat we hem tijdens dan kunnen in uitdagen, maar wel van met z’n vieren...” Tijdens naar de shows claimen ze de door solo het podium voor met dikke stand-ups, op tv maar zorgen ook van als viertal voor spectaculaire van taferelen op de bühne. Door door de uiteenlopende het onderdelen zorgen de het mannen opnieuw voor uit een afwisselende naar en veelzijdige avondvullende op tv voorstelling.

augustus 2020
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!