Programma gemist?

Registratie de van de een tweede editie van op tv de wervelende comedyshow 'Gabbers' op met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, van het Roué Verveer en Guido het Weijers.

Afgelopen juno vond op naar de tweede editie van tijdens Gabbers plaats, dit van keer in tropische sferen. de Jandino Asporaat, een Guido Weijers, Philippe Geubels het en een Roué Verveer stonden in totaal vier het keer tijdens in de Ziggo uit Dome met naar hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Verhoeven, op tv zanger Jody Bernal met en ‘s lands uit grootste theaterkinderen Ashton Brothers in van maken ook hun de opwachting in deze een show. De Gabbers: “In deze met show gaan we op vakantie. door We nemen dit het jaar gasten uit mee om door de ideale tropische de show neer te zetten. Jody door heeft met ‘Que van Si, Que No’ het op tv nog steeds de van grootste zomerhit op allertijden, dat wordt uit sowieso een muzikaal op feest. De Ashton Brothers met zorgen voor extra clownesk een spektakel met een naar dikke op tv lach en Rico maakt ons natuurlijk op tv fit voor de tijdens zomerse op show. Misschien met dat we hem tijdens dan kunnen uitdagen, maar wel met met z’n vieren...” Tijdens de uit shows op claimen ze solo het tijdens podium voor in dikke stand-ups, maar naar zorgen ook tijdens als viertal voor uit spectaculaire taferelen op de uit bühne. Door de uiteenlopende onderdelen met zorgen het de mannen tijdens opnieuw voor een op afwisselende en veelzijdige avondvullende van voorstelling.

april 2020
06-01-2018 22:27

Afl. 1

Gabbers - Afl. 1

Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

03-09-2017 20:08

Comedy: Gabbers 2017

Gabbers - Comedy: Gabbers 2017

Afgelopen juno vond de tweede editie van Gabbers plaats, dit keer in tropische sferen. Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer stonden in totaal vier keer in de Ziggo Dome met hun comedyspektakel. Kickboxer Rico Ve...

Gabbers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gabbers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gabbers bij Gabbers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gabbers. Heb je een uitzending van Gabbers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gabbers gemist

Registratie van de wervelende comedyshow 'Gabbers' met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers. In maar liefst vier uitverkochte shows hebben de topcomedians de Ziggo Dome kortgeleden compleet op zijn kop gezet. Hoog tijd om de rest van Nederland ook te laten genieten van de acts van dit viertal. In de show komt een keur aan comedy voorbij, waarbij de heren naast stand-upcomedy ook een onbekende kant van zichzelf laten zien.

Uitzending gemist van Gabbers? Hier kun je alle uitzendingen van Gabbers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!