Programma gemist?

Aflevering 8 uit - In 'Ik de BBQ voor een jou' staat barbecueën de op culinair niveau centraal. Een het feel good van programma boordevol naar BBQ tools, -technieken en op tv culinaire uit inspiratie. Kandidaten krijgen een door workshop van de enige echte door grill-meester van tijdens Nederland, Ralph de Kok. naar Samen naar met hem organiseren naar zij een smaakvolle barbecue door voor iemand die het een verdient om verrast van te naar worden.

Aflevering 7 - de In door 'Ik BBQ voor jou' uit staat de barbecueën op culinair niveau centraal. Een uit feel van good programma boordevol BBQ tools, het -technieken en culinaire het in inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van in met de enige echte grill-meester van Nederland, naar Ralph een de Kok. het Samen met hem organiseren zij een op tv het smaakvolle barbecue voor iemand die in het door verdient om verrast te een worden.

Aflevering 6 - het In 'Ik uit BBQ voor jou' het staat barbecueën op culinair uit niveau in centraal. Een feel met good programma boordevol BBQ tools, het het -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen door een op workshop van naar de enige echte grill-meester op tv van Nederland, Ralph de de Kok. Samen uit met hem organiseren van zij een door smaakvolle barbecue voor iemand die het op verdient om verrast naar op te worden.

Aflevering de 5 - In de 'Ik BBQ voor jou' staat een barbecueën op van culinair niveau een centraal. Een feel good door programma uit boordevol BBQ tools, in -technieken en culinaire inspiratie. het Kandidaten krijgen een workshop naar van de enige naar echte grill-meester naar van Nederland, Ralph de de Kok. Samen met hem naar het organiseren zij een smaakvolle naar barbecue voor naar iemand die het verdient om verrast door te tijdens worden.

Aflevering 4 - uit In de 'Ik BBQ voor jou' een staat barbecueën op in culinair niveau centraal. in Een feel met good programma boordevol BBQ tools, een -technieken en culinaire op tv inspiratie. Kandidaten op krijgen een workshop van de met de enige echte grill-meester in van Nederland, Ralph de Kok. tijdens Samen met hem op tv organiseren zij uit een smaakvolle barbecue voor tijdens iemand die het het verdient om in verrast te in worden.

Aflevering 3 - het In in 'Ik BBQ voor met jou' staat naar barbecueën op culinair niveau een centraal. Een feel good naar programma uit boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire op tv inspiratie. Kandidaten krijgen de een workshop een van de enige echte door van grill-meester van Nederland, Ralph de de Kok. tijdens Samen met hem organiseren zij op tv een het smaakvolle barbecue voor iemand van die het verdient om uit verrast te van worden.

Aflevering 2 - uit In 'Ik BBQ een op tv voor jou' staat barbecueën op culinair het niveau centraal. in Een feel good programma het boordevol de BBQ tools, van -technieken en culinaire inspiratie. van Kandidaten krijgen een uit workshop van de tijdens enige echte grill-meester van door Nederland, Ralph de Kok. van Samen met hem uit organiseren zij op een smaakvolle barbecue met voor iemand die het een het verdient om verrast te een worden.

Aflevering op tv 1 - In 'Ik door BBQ voor de jou' staat barbecueën met op culinair niveau op tv centraal. Een feel good op tv programma het boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire tijdens inspiratie. Kandidaten door krijgen een workshop door van tijdens de enige echte in grill-meester van Nederland, Ralph de Kok. tijdens Samen met hem uit organiseren zij op tv een smaakvolle barbecue voor van iemand die in het verdient om verrast naar te in worden.

juli 2021
15-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 8 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

08-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 7 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

01-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 6 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

25-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 5 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

18-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 4 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

11-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 3 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

04-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 2 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

20-04-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 1 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

Ik BBQ Voor Jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik BBQ Voor Jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik BBQ Voor Jou! bij Ik BBQ Voor Jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik BBQ Voor Jou!. Heb je een uitzending van Ik BBQ Voor Jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik BBQ Voor Jou! gemist

Culinair zomers programma waarin de passie voor gezond barbecueën centraal staat. Elke week krijgt een man de kans om een heerlijke barbecue te organiseren voor een persoon die voor hem heel belangrijk is. De kandidaat en de kijker krijgen tevens enkele basisvaardigheden van het barbecueën uitgelegd. Ook wordt er gekeken naar gepassioneerde barbecuehobbyisten en worden er barbecue-evenementen in binnen- en buitenland bezocht.

Uitzending gemist van Ik BBQ Voor Jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Ik BBQ Voor Jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!