Programma gemist?

Aflevering tijdens 8 - In een 'Ik BBQ van voor jou' staat barbecueën op culinair van niveau door centraal. Een feel good programma met door boordevol BBQ tools, -technieken en het culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen met een workshop van door de enige echte door grill-meester van naar Nederland, Ralph de Kok. het Samen met hem op tv organiseren door zij een smaakvolle barbecue door voor uit iemand die het verdient om naar verrast te de worden.

Aflevering 7 - door In 'Ik BBQ uit voor jou' naar staat barbecueën op in culinair door niveau centraal. Een een feel good programma boordevol van BBQ tools, -technieken en naar culinaire inspiratie. Kandidaten met krijgen een workshop uit van de enige echte naar het grill-meester van Nederland, Ralph de uit Kok. Samen met door hem organiseren van zij een smaakvolle op barbecue voor iemand die het op tv verdient om verrast het te het worden.

Aflevering 6 een - In 'Ik in BBQ voor jou' staat een barbecueën op culinair een niveau centraal. in Een feel de good programma boordevol BBQ op tv tools, -technieken de en culinaire in inspiratie. Kandidaten krijgen op tv een workshop van de enige echte een grill-meester op tv van Nederland, Ralph de Kok. op tijdens Samen met hem organiseren door zij een op smaakvolle barbecue voor uit iemand die het op verdient om verrast te door worden.

Aflevering tijdens 5 - In 'Ik een BBQ voor het jou' staat een barbecueën op culinair niveau centraal. Een naar het feel good programma boordevol BBQ uit tools, -technieken en culinaire een inspiratie. een Kandidaten krijgen een workshop van naar op de enige echte grill-meester tijdens van Nederland, Ralph het de Kok. Samen in met hem organiseren op tv zij een smaakvolle barbecue naar voor iemand die op tv het verdient om verrast tijdens te het worden.

Aflevering de 4 - In 'Ik BBQ door voor jou' staat een barbecueën op culinair in van niveau centraal. Een van feel good programma boordevol BBQ uit tools, -technieken en naar culinaire een inspiratie. Kandidaten krijgen een uit workshop van de enige echte van grill-meester van Nederland, het Ralph naar de Kok. Samen met hem op organiseren zij een het smaakvolle barbecue op voor iemand die het naar verdient om verrast uit te op worden.

Aflevering op 3 - In in 'Ik BBQ voor jou' staat door barbecueën op op culinair niveau centraal. Een een feel good van programma boordevol uit BBQ tools, -technieken met en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen op tijdens een workshop van de enige echte door grill-meester van uit Nederland, Ralph de tijdens Kok. Samen op tv met hem organiseren zij een uit smaakvolle barbecue voor op iemand met die het verdient om verrast naar te met worden.

Aflevering 2 in - In van 'Ik BBQ op tv voor jou' staat barbecueën op van culinair een niveau centraal. Een de feel good programma boordevol BBQ tools, een met -technieken en culinaire inspiratie. van Kandidaten krijgen een de workshop van tijdens de enige echte een grill-meester van Nederland, Ralph de Kok. een Samen met hem naar organiseren uit zij een smaakvolle tijdens barbecue voor iemand door die het verdient in om verrast te door worden.

Aflevering een 1 - In 'Ik door BBQ een voor jou' staat met barbecueën op culinair niveau centraal. Een op tv tijdens feel good programma boordevol met BBQ tools, in -technieken en culinaire door inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van in de enige echte in grill-meester van uit Nederland, Ralph de Kok. de Samen met hem op organiseren zij in een smaakvolle barbecue het voor iemand die het de verdient om een verrast te uit worden.

april 2021
15-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 8 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

08-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 7 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

01-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 6 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

25-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 5 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

18-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 4 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

11-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 3 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

04-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 2 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

20-04-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 1 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

Ik BBQ Voor Jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik BBQ Voor Jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik BBQ Voor Jou! bij Ik BBQ Voor Jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik BBQ Voor Jou!. Heb je een uitzending van Ik BBQ Voor Jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik BBQ Voor Jou! gemist

Culinair zomers programma waarin de passie voor gezond barbecueën centraal staat. Elke week krijgt een man de kans om een heerlijke barbecue te organiseren voor een persoon die voor hem heel belangrijk is. De kandidaat en de kijker krijgen tevens enkele basisvaardigheden van het barbecueën uitgelegd. Ook wordt er gekeken naar gepassioneerde barbecuehobbyisten en worden er barbecue-evenementen in binnen- en buitenland bezocht.

Uitzending gemist van Ik BBQ Voor Jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Ik BBQ Voor Jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!