Programma gemist?

Aflevering 8 op - In 'Ik BBQ naar voor op tv jou' staat barbecueën op in culinair niveau centraal. op Een de feel good programma boordevol BBQ uit tools, -technieken en naar culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen tijdens een op tv workshop van de enige op echte grill-meester van door Nederland, met Ralph de Kok. van Samen met hem organiseren uit zij een smaakvolle een barbecue voor van iemand die het met verdient om verrast te op worden.

Aflevering 7 - van In met 'Ik BBQ tijdens voor jou' staat barbecueën uit op culinair niveau centraal. Een door met feel good programma boordevol BBQ tools, uit -technieken en met culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen door een workshop van tijdens met de enige echte grill-meester door van Nederland, Ralph de Kok. een Samen met het hem organiseren door zij een smaakvolle barbecue voor op tv iemand die het het verdient om naar verrast van te worden.

Aflevering 6 - een tijdens In 'Ik BBQ voor jou' door staat barbecueën op van culinair een niveau centraal. Een feel good programma naar boordevol BBQ met tools, op -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten het krijgen een workshop van tijdens een de enige echte grill-meester van van Nederland, Ralph de Kok. het Samen uit met hem van organiseren zij een in smaakvolle barbecue voor iemand naar die het verdient om tijdens verrast te door worden.

Aflevering 5 - het In 'Ik BBQ uit voor jou' op staat barbecueën uit op culinair niveau centraal. een Een feel good programma op boordevol BBQ tools, de op -technieken en culinaire inspiratie. de Kandidaten krijgen van een workshop van de enige naar echte een grill-meester van Nederland, het Ralph de Kok. Samen met hem het organiseren van zij een smaakvolle barbecue uit voor iemand die in het verdient om een verrast te een worden.

Aflevering 4 een - met In 'Ik BBQ voor jou' tijdens staat barbecueën op op culinair niveau centraal. Een naar feel good op tv programma boordevol BBQ tools, een -technieken en culinaire de inspiratie. Kandidaten een krijgen een workshop tijdens van de enige echte op tv grill-meester van Nederland, door Ralph de op tv Kok. Samen met het hem organiseren zij in een van smaakvolle barbecue voor iemand die het uit verdient om verrast op te met worden.

Aflevering van 3 - In naar 'Ik BBQ voor jou' op tv staat naar barbecueën op culinair het niveau centraal. Een feel good naar programma in boordevol BBQ tools, een -technieken en culinaire inspiratie. met Kandidaten krijgen een workshop van naar uit de enige echte grill-meester uit van Nederland, op tv Ralph de Kok. Samen een met hem organiseren naar zij een smaakvolle met barbecue voor iemand naar die het verdient uit om verrast te de worden.

Aflevering het 2 - In 'Ik het BBQ voor jou' het staat barbecueën op culinair van van niveau centraal. Een feel good programma de tijdens boordevol BBQ tools, -technieken op tv en culinaire het inspiratie. Kandidaten krijgen een door workshop van de enige echte het op tv grill-meester van Nederland, Ralph de Kok. door Samen met hem een organiseren door zij een naar smaakvolle barbecue voor iemand die naar het in verdient om verrast te de worden.

Aflevering op 1 - een In 'Ik BBQ uit voor jou' staat op tv barbecueën op culinair niveau van centraal. Een feel een good programma op boordevol BBQ tools, -technieken en de culinaire uit inspiratie. Kandidaten krijgen een een workshop van de enige echte op grill-meester tijdens van Nederland, de Ralph de Kok. Samen met van hem organiseren het zij een smaakvolle een barbecue voor iemand op die het het verdient om verrast te door worden.

augustus 2020
15-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 8 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

08-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 7 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

01-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 6 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

25-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 5 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

18-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 4 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

11-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 3 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

04-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 2 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

20-04-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 1 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

Ik BBQ Voor Jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik BBQ Voor Jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik BBQ Voor Jou! bij Ik BBQ Voor Jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik BBQ Voor Jou!. Heb je een uitzending van Ik BBQ Voor Jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik BBQ Voor Jou! gemist

Culinair zomers programma waarin de passie voor gezond barbecueën centraal staat. Elke week krijgt een man de kans om een heerlijke barbecue te organiseren voor een persoon die voor hem heel belangrijk is. De kandidaat en de kijker krijgen tevens enkele basisvaardigheden van het barbecueën uitgelegd. Ook wordt er gekeken naar gepassioneerde barbecuehobbyisten en worden er barbecue-evenementen in binnen- en buitenland bezocht.

Uitzending gemist van Ik BBQ Voor Jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Ik BBQ Voor Jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!