Programma gemist?

Aflevering 8 het - In 'Ik BBQ de voor op jou' staat barbecueën het op culinair niveau centraal. het Een op feel good programma boordevol BBQ met tools, -technieken op en culinaire van inspiratie. Kandidaten krijgen een door workshop van de enige met echte grill-meester van tijdens Nederland, naar Ralph de Kok. uit Samen met hem organiseren in zij een uit smaakvolle barbecue voor op tv iemand die het verdient op om verrast te een worden.

Aflevering het 7 - In 'Ik BBQ op tv voor jou' staat het op tv barbecueën op culinair niveau centraal. uit Een feel tijdens good programma boordevol tijdens BBQ tools, -technieken en culinaire in inspiratie. Kandidaten op tv krijgen een workshop op tv van de enige door echte in grill-meester van Nederland, Ralph de Kok. een Samen op tv met hem organiseren zij met een smaakvolle naar barbecue voor iemand in die het naar verdient om verrast te op worden.

Aflevering in 6 - In 'Ik met BBQ voor jou' op staat een barbecueën op culinair niveau centraal. Een in een feel good programma boordevol BBQ het tools, -technieken en culinaire naar de inspiratie. Kandidaten krijgen een een workshop van de de enige echte grill-meester door van Nederland, door Ralph de Kok. Samen met hem met tijdens organiseren zij een op tv smaakvolle barbecue voor iemand die een het op tv verdient om verrast te uit worden.

Aflevering de 5 - In door 'Ik BBQ voor jou' staat naar barbecueën op naar culinair niveau centraal. op tv Een op feel good programma boordevol met BBQ tools, -technieken en culinaire op inspiratie. een Kandidaten krijgen een workshop het van het de enige echte grill-meester het van Nederland, Ralph de uit Kok. Samen met door hem organiseren door zij een smaakvolle uit barbecue voor iemand die het het verdient om op tv verrast te in worden.

Aflevering 4 in - In 'Ik BBQ tijdens van voor jou' staat barbecueën op op culinair niveau centraal. naar Een feel good door programma tijdens boordevol BBQ tools, -technieken en op culinaire inspiratie. Kandidaten tijdens krijgen een workshop op van met de enige echte grill-meester tijdens van Nederland, door Ralph de Kok. Samen met op tv hem organiseren in zij een in smaakvolle barbecue voor iemand die het een verdient om het verrast te het worden.

Aflevering tijdens 3 - In 'Ik BBQ op uit voor jou' staat barbecueën de op culinair niveau tijdens centraal. Een uit feel good programma boordevol BBQ tools, een het -technieken en culinaire op inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van op de enige echte door grill-meester het van Nederland, Ralph door de Kok. Samen met naar hem het organiseren zij een smaakvolle barbecue op tv voor iemand van die het op tv verdient om verrast naar te worden.

Aflevering door 2 - In 'Ik BBQ op tv voor jou' de staat barbecueën op culinair op tv uit niveau centraal. Een in feel good programma boordevol BBQ tools, een -technieken en door culinaire in inspiratie. Kandidaten krijgen een van workshop van van de enige echte grill-meester van de Nederland, Ralph de Kok. uit door Samen met hem organiseren zij naar een op smaakvolle barbecue voor iemand naar die het van verdient om verrast te van worden.

Aflevering 1 - op tv In 'Ik op tv BBQ voor met jou' staat barbecueën op culinair met tijdens niveau centraal. Een met feel good programma boordevol op BBQ tools, -technieken en tijdens culinaire uit inspiratie. Kandidaten krijgen een het workshop van de enige echte van door grill-meester van Nederland, in Ralph de Kok. Samen het met hem organiseren zij een met de smaakvolle barbecue voor iemand die het een verdient om de verrast te tijdens worden.

september 2020
15-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 8 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

08-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 7 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

01-06-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 6 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

25-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 5 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

18-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 4 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

11-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 3 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

04-05-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 2 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

20-04-2019 16:30

Ik BBQ voor jou

Ik BBQ Voor Jou! - Ik BBQ voor jou

Aflevering 1 - In 'Ik BBQ voor jou' staat barbecueën op culinair niveau centraal. Een feel good programma boordevol BBQ tools, -technieken en culinaire inspiratie. Kandidaten krijgen een workshop van de enige echte grill-meester van Nederla...

Ik BBQ Voor Jou! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik BBQ Voor Jou! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik BBQ Voor Jou! bij Ik BBQ Voor Jou! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik BBQ Voor Jou!. Heb je een uitzending van Ik BBQ Voor Jou! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik BBQ Voor Jou! gemist

Culinair zomers programma waarin de passie voor gezond barbecueën centraal staat. Elke week krijgt een man de kans om een heerlijke barbecue te organiseren voor een persoon die voor hem heel belangrijk is. De kandidaat en de kijker krijgen tevens enkele basisvaardigheden van het barbecueën uitgelegd. Ook wordt er gekeken naar gepassioneerde barbecuehobbyisten en worden er barbecue-evenementen in binnen- en buitenland bezocht.

Uitzending gemist van Ik BBQ Voor Jou!? Hier kun je alle uitzendingen van Ik BBQ Voor Jou! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!