Programma gemist?

Yvon het Jaspers ontvangt op tv in de laatste uitzending door van Boer zoekt Vrouw in Internationaal de boeren op door de plek waar in het in september naar 2016 allemaal een begon met het uit uitzoeken van met de brieven: van de SS Rotterdam. Hoe gaat tijdens het nu met met boer op tv Olke, Riks, Marc, Herman en met David? Hebben de door relaties stand gehouden ook op tijdens al zitten er honderden, naar zo niet duizenden kilometers tussen op de de geliefden? En tijdens wat heeft Boer zoekt Vrouw Internationaal het hen gebracht? In uit de uitzending van vorige op tv door week zagen we dat van de citytrips van boer Marc op tv en van Herman bol stonden van naar de door liefde. Gebrek aan verliefdheid zorgde het voor een in verdrietig einde bij een de vakantie van de boer Riks en Marit. van In in deze uitzending is de afloop van de de citytrips van door boer tijdens Olke en David te zien. Olke op tv en Sandra naar zijn op op tv vakantie in Fort Worth, maar een van door een vonk lijkt voorlopig nog tijdens geen sprake. de Sandra: “Ik de vind Olke nog een steeds heel erg in leuk. Ik kan met hem door lachen, hij heeft tijdens humor. Hoe hij tijdens in tijdens het leven staat, dat maakt op tv van hem nog steeds uit een charmante man.” Ook Olke heeft van een leuke uit tijd: “Je kunt met uit op Sandra hele leuke dingen doen, heel het gezellig. En uit dan denk je: de wat een leuke vlotte naar van vrouw ben je toch. het Ze heeft het naar naar haar zin. naar Komt dat het door haar feelings of zit een ze zo op in elkaar?”, het vraagt hij zich het hardop af. Tijd voor Sandra met om de Olke duidelijkheid te geven uit over haar gevoelens voor hem… In door in Roemenië bezoeken boer David en Mara tijdens eerst het kasteel met in van Dracula voordat de ze de bergen op tv ingaan. “Het voelt door fantastisch. Lekker lachen, leuke op tv dingen doen. Ik de heb steeds meer kriebels”, aldus van een gelukkige in boer van David.

Nadat boer een Marc, een Herman, Riks en Olke het eerder hun definitieve met keuze hebben gemaakt, breekt nu uit de voor boer David uit het moment van de waarheid aan. tijdens David in en zijn vrouwen zijn daar van heel erg aan in toe, op maar zien er tegelijkertijd tijdens als een van berg tegenop. David van trekt zich terug, uit maakt een lange wandeling door om naar na te denken. door Susanne en Mara in zijn stik nerveus. Ligt hun met toekomst een in Roemenië? David spreekt zich tijdens uit. door Heeft deze boer het zijn vrouw gevonden? Olke moest naar vorige week afscheid nemen met van naar Alberdien en toen bleek Sandra in opeens last te hebben van van plankenkoorts. Verwarrend naar voor Olke: met “Ik met ben verrast. De hele op tv week was ze aardig en een op tv lief. Ik moet de nog even bijkomen van met de terughoudendheid van Sandra, hier van had op ik niet met op gerekend”, laat naar hij weten. Sandra probeert in haar blokkade te verklaren. het Ze op neemt even afstand. Gaat tijdens ze wel mee op het citytrip? Van Olke hoeft naar dat naar alleen als ze er serieus met voor gaat… Marc en van Annekim gaan op tv op ‘citytrip’ in de op tv wilde natuur uit van Zambia. op tv Olifanten, krokodillen een en neushoorns spotten, op tv er samen tussenuit. in Tijd voor elkaar. En met z’n op tv tweetjes een tent het opzetten is ook in op tv voor hen de de ultieme relatietest. In Canada ontdekken Riks op en Marit meer naar van het land het en van elkaar. het Riks worstelt een met zijn gevoel. tijdens Groeien ze tijdens deze de dagen een meer naar elkaar toe? Herman door en Fleur zijn voor het door eerst naar met een geliefde van op vakantie. Samen op op stap naar met een Frans kasteel in op de Loire. “Bedankt naar dat je naar de me toe tijdens gekomen bent”, zegt Herman tegen in Fleur “Ik wil op tv dit op nooit meer stuk door laten lopen”.

In uit Frankrijk zijn boer Herman en met zijn vriendin in op citytrip. De op man die nog nooit de een tijdens meisje had een vastgehouden, laat staan tijdens gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. tijdens "Het is aan! De op tv logeerweken bij door de boeren zitten er van bijna een op en dat betekent het dat de keuzemomenten naderen. de Iets op waar boer het David vreselijk tegenop ziet: "Ik op tv had nooit een verwacht dat het met zo moeilijk de kon zijn. Het voelt zo een goed, zo warm. Ze met tijdens maken allebei iets in me los." tijdens David neemt op Susanne mee voor van een de lunch aan het water. naar Mara blijft door alleen thuis. Susanne geeft aan met dat ze iets met voelt tijdens voor David, dat is niet met minder geworden tijdens sinds de uit speeddate. In Canada hebben de boer Riks en Eline een door gesprek tijdens over het het geloof. Eline vindt Riks heel leuk, tijdens maar heeft uit moeite met hoe het hij over het geloof naar denkt. Kan Riks tijdens van zich daar overheen een zetten als het tot tijdens een relatie komt? Boer het Olke in in Texas raakt gewend aan tijdens twee vrouwen een om zich van heen. Hij ziet op tegen het het het moment dat hij weer van alleen aan op tv de keukentafel zit. Hij stelt de op vraag die al de de hele week naar op zijn lippen met brandt: hoe met snel kunnen Sandra van en uit Alberdien bij hem komen wonen? Zambiaanse op Marc is verliefd naar door en weet zich op daardoor geen houding te op geven. "Ik word uit vrolijk als ik haar de zie. Ik ga het stoer doen, ik van ga stom uit doen, maak uit stomme opmerkingen. Ze is echt een een super door leuke meid". Tijd om een zich uit te spreken. op tv In Frankrijk zijn tijdens in boer Herman en zijn vriendin op tijdens citytrip. De met man die tijdens nog nooit een meisje had op tv vastgehouden, laat staan met gezoend, uit heeft zijn droomvrouw door gevonden. "Het een is aan! We zijn zelfs een uit tijdens beetje klef."

Boer Olke viert de met Sandra door en Alberdien Thanksgiving op tv met op de hele familie. Dat geeft hem naar de kans een te van zien hoe de vrouwen zich naar gedragen bij van zijn grote Texaans/Friese familie. het Boer Herman is verliefd. uit In het bijzijn van van uit Yvon Jaspers verklaart hij de zijn op droomvrouw de liefde. Tot het door laatste moment weten van Anne en Fleur met niet een voor wie hij kiest. "Ik het voel me zo in op in mijn gemak, kan door alles zeggen. Het een voelt zo vertrouwd", uit zegt de een. "Wat ik van nu voel, op is wat in ik moet voelen door voor iemand", zegt de een ander. Bij boer Riks in tijdens Canada komen een zijn in kinderen Owen en Olivia kennismaken met van Eline en Marit. uit Een cruciaal moment tijdens voor Riks: in "Ik ben benieuwd een hoe ze een reageren. Ze zijn het belangrijkste door door in mijn leven". Het ijs is tijdens snel gebroken. Owen het steekt zijn met voorkeur niet onder van stoelen of de banken. Riks is er nog op niet uit. met Ze met brengen een bezoekje aan van de pastoor in naar de kerk. een Wellicht kan hij uitkomst bieden? een In Roemenië bij boer het David slaat bij op Mara in en Susanne de de twijfel toe. Is David leuk van genoeg? Is Roemenië in leuk genoeg? Ben uit ik leuk op tv genoeg? David erkent dat met hij bij beiden door kriebels voelt van en gaat het door gesprek aan. Boer tijdens Olke tijdens viert met Sandra en op tv Alberdien Thanksgiving uit met de hele familie. Dat geeft door met hem de kans te naar zien hoe de tijdens vrouwen zich uit gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. de naar Iets dat heel belangrijk is voor een Olke. Marc in uit Zambia is eindelijk met wat met meer gewend aan de situatie de uit dat er twee vrouwen in zijn het huis logeren. van "Met tijdens beiden is het super tijdens relaxed." Het lijkt erop dat uit hij moet met beslissen met tijdens zijn hoofd of van met zijn hart. de Wat wordt een het?

Nu van elke boer nog een twee vrouwen op zijn boerderij met heeft, verandert op tv dat de sfeer. de De vrouwen een kijken meer in als concurrenten naar op tv elkaar. Nu elke boer uit nog twee vrouwen op zijn met boerderij heeft, verandert de van dat de sfeer. De vrouwen op tv kijken het meer als concurrenten naar uit elkaar. De ene boer begint op tv een al gevoel te krijgen op voor een logee, naar de ander wil een ze allebei nog beter door leren kennen tijdens voordat hij definitief op de knoop doorhakt. * Boer naar naar Olke in Texas naar neemt Alberdien en naar Sandra mee voor een picknick tussen met de in pinken. Olke heeft de door woorden van uit Yvon Jaspers goed in met zijn oren een geknoopt: 'Het zijn vrouwen. Ze op uit willen dat je met ze naar flirt!' Hij strooit met het complimentjes, zegt dat uit ze er op prachtig uitzien. 'Ik in ben ze aan het van veroveren een natuurlijk. Ik laat zien dat met ik ze leuk tijdens vind.' van Een van de dames wacht met het juiste moment door af voor een het zoen... * Het in enthousiasme van van boer David een in Roemenië doet Mara door en door Susanne goed. Hij neemt het ze mee om boodschappen het te doen, een de omgeving te laten zien op tv in en belandt met ze het tussen het van koolzaad waardoor hij over zijn tijdens passie kan vertellen: akkerbouw. een 'Ja, op hier word ik warm van', de verzucht door een van hen. * Anne door uit en Fleur, de logees op tijdens de Franse de boerderij van op Herman, geven toe naar dat ze voor het het eerst van hun leven met eigenlijk misschien wel een een uit beetje verliefd aan het worden het zijn. Ze zijn op jaloers op elkaar. op tv Herman de heeft de touwtjes in handen en naar geniet daar op zichtbaar van. * In met het ijskoude Canada de een moeten Eline en Mara enorm het wennen aan de nieuwe een de situatie. 'Het is met anders zo, ik moet een omschakelen. Ik voel meer strijd.' het Riks het kan zich nog het niet helemaal open stellen: 'Ik naar op tv zou ze eigenlijk een met keer een knuffel moeten uit geven, maar daar heb de ik een moeite mee.' * Boer het Marc in neemt Annekim en Anke een mee voor een romantisch uit uitje naar het mooiste naar plekje in uit de het omgeving: een strandje bij het een meer. Marc wordt er met maar door onzeker van: 'Wel door raar dat met ik hier met twee door vrouwen ben. Het is onnatuurlijk. uit Er is naar een reden in voor monogamie. Denk op tv ik.'

Nadat boer Herman tijdens vorige tijdens week afscheid uit nam van zijn eerste logeervrouw, de is het nu de op beurt van aan de overige boeren om het Yvon Jaspers een op bezoek te krijgen het voor het keuzemoment. met En op dat valt niet mee. Boer naar David verzucht: “Jullie op tv maken het op tv mij veel te het moeilijk. de Jullie zijn alle drie in zo leuk!”. Boer Riks in Canada door uit beseft dat hij nog uit niet alle vrouwen van evenveel aandacht heeft kunnen geven naar en het hij probeert dat goed van te maken. uit Maar of dat nog tijdens op tijd is… Boer in Olke het in Texas houdt ruggenspraak met zijn het ouders. Vader Jelle van spreekt zich de uit, op tv moeder Wiepie nuanceert dat door te met op tv zeggen dat niemand perfect is. Maar met op wat wil Olke zelf? De vrouwen van in boer Marc de in Zambia klagen omdat op tijdens ze willen dat hij van zich meer open stelt, naar hij laat nog met zo weinig de zien van de wie hij echt is. Voor door iemand die altijd moeite tijdens met heeft met kiezen, is in het naderende keuzemoment uit voor Marc bijna een onmogelijke op opgave…. De Franse de boer Herman krijgt met het verleidingsspel steeds de beter onder de knie. met Nu van de eerste het logee zijn erf heeft verlaten, geeft een hij op toe dat het begint te in kriebelen in het zijn het buik.

Bij alle boeren op tv is de op tv logeerweek bezig. De vrouwen de op worden voor het op eerst wakker op de boerderij. Het op eerste keuzemoment de nadert al dus ze een van moeten nu hun momentje gaan met pakken. Zij willen de in de boer beter leren kennen en de door boer moet zich uit naar ook bij hen goed tijdens voelen. De boeren met doen hun best de vrouwen het op met hun gemak te stellen, op tv maar uit dat lukt niet overal even goed... Boer op Marc in Zambia uit door voelt zich onzeker: “Het gaat met nog een beetje stroef, de door er moet meer lol in op komen”. Bij op boer David in door Roemenië is de naar sfeer goed en op praten ze over vroegere relaties en in dingen die ze in op hebben meegemaakt. Bij boer Riks is met het op tv vechten om persoonlijke aandacht. naar Een van de logees een uit haar met twijfels. Boer Olke in uit Texas doet heel erg door z’n door best, maar hij is een moeilijke op tv een prater. Bij boer Herman in met Frankrijk komt Yvon Jaspers naar langs voor zijn de eerste keuzemoment. Voor een het eerst van zijn met leven kan Herman de een beslissing niet een op tv beargumenteren, het gaat op gevoel. uit En de dat is wennen voor van Herman.

Boer uit Riks, Olke, Marc, Herman en het David het hebben ieder drie droomvrouwen door uitgenodigd op hun het boerderij. De met dames maken zich een klaar voor vertrek naar door Frankrijk, Texas, een Roemenië, Zambia door en Canada. Voor boer uit Marc gaan bikini’s en korte in broeken in de op tv koffer, bij Riks de op vriest het en vullen ze de naar tassen met een sjaals door en mutsen. Bij zowel de boeren op tv als de vrouwen naar gieren de zenuwen het door door de keel: hoe zal naar de tijdens logeerweek verlopen? Verklaren ze aan het naar eind van met de week de elkaar de tijdens liefde? De boeren hebben hier zo lang van naar uit uitgekeken. En als door de vrouwen de dan na een lange een reis aankomen op hun op erf, reageren ze allemaal op tv op hun uit eigen de manier. Bij Riks is de spanning door meteen voelbaar. Olke op tv met vindt het geweldig dat uit de vrouwen uit speciaal voor hem naar Texas zijn door gekomen en hij op tv ontvangt uit ze dan ook op tv met open armen. Marc uit wordt er uit alleen maar door onzeker van, zeker als op tv de vrouwen niet om zijn de grapjes kunnen op tv lachen. uit David is trots om op zijn nieuwe huis, met zwembad, uit te kunnen tonen. in En boer Herman op door voelt zich de koning te een rijk een met drie leuke meiden om zich op tv heen. De op vrouwen proberen op hun draai te vinden. Is naar dit door de man met het wie ze hun leven willen een delen? in Is dit de plek waar met ze op tv zich thuis gaan naar voelen?

De boeren van op tv Boer de zoekt Vrouw Internationaal zijn nog op tv altijd in in Nederland om in de vrouwen beter op te leren de kennen. Elke boer heeft nog door vijf van vrouwen die zijn hart proberen te in veroveren. Tijdens een op tv op tv dagje uit leggen boer Marc, met Olke, Riks, Herman en naar de David steeds meer contact van met de vrouwen. Wie springt op tv eruit? het Met wie uit hebben ze de grootste klik? met Zit de liefde van een hun leven met ertussen? Dit is op tv ook de kans in voor tijdens de vrouwen om de boer een tijdens momentje voor zichzelf van te tijdens hebben. Is de boer een nog een steeds zo leuk? Aan in het eind van op tv de dag beslissen een de boeren de welke drie vrouwen ze een uitnodigen om te komen het logeren. Wie stappen in in het naar vliegtuig om een weekje naar mee te draaien in in het leven van met de boer? Tijdens door de dagdate ondernemen de tijdens de boer en zijn in vrouwen een activiteit. Maar natuurlijk een is er ook uit tijd voor ontspanning en op goede gesprekken. het Boer Olke naar zwiert met door zijn vrouwen over het door ijs, Herman gaat paarden mennen, door Riks speelt oud-Hollandse uit spellen, in David fungeert als boetseermodel de en op boer Marc en zijn dames maken op op een vlot van tijdens bamboe. Aan het eind van de dag uit stelt Yvon op tv Jaspers de tijdens allesbeslissende vraag: op tv welke vrouwen mogen komen logeren de in Frankrijk, Zambia, Canada, op tv Roemenië en tijdens Texas?

Boer op Olke uit van Texas, Marc uit Zambia, Herman uit uit de Frankrijk, Riks uit Canada en van David uit Roemenië zijn door in op Nederland om tien vrouwen uit op hun door stapel brieven te ontmoeten. Ze door hebben ieder tijdens de van meest aansprekende brieven het eruit gepikt en zijn klaar een voor de speeddate van uit de vijf minuten. Vijf minuten die met bepalend kunnen zijn voor een de rest van een hun op leven. De speeddate, met op tv Yvon Jaspers uit als gastvrouw, is tijdens een spannende en enerverende een dag voor de boeren en in de vrouwen. met Zijn in de briefschrijfsters in werkelijkheid met net zo leuk als in uit op hun brief? Hoe is een de boer in de omgang? een van Vliegen de vijf minuten voorbij de of op tv gaan ze tergend langzaam? Aan het door eind van de van dag in moeten de boeren met een keuze maken. het Met welke vijf vrouwen gaan op ze volgende week op tv met op dagdate? De speeddates vinden plaats naar op een met locatie waar de boer op tv zich thuis tijdens voelt. Zo heeft David zijn het op tv speeddate in zijn stamcafé met nabij zijn ouderlijk huis, zit op een Olke op een Fries landgoed, uit Marc naar in de vrije natuur, Herman tijdens op op tv fietsafstand van de familieboerderij de en Riks nodigt de vrouwen een uit in of het erf van zijn van de broer.

Eind het augustus 2016 stelde Yvon op tv Jaspers de uit nieuwe boeren voor van Boer in met zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman tijdens uit op Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer tijdens Olke uit Texas, het boer Riks tijdens uit Canada en boer in uit Marc uit Zambia. Stuk voor een stuk hardwerkende in geëmigreerde Nederlandse in boeren die met ziel en zaligheid door een door bedrijf runnen in het buitenland. in Maar tijdens ’s avonds naar zijn ze alleen thuis, is er de niemand op tv om mee te praten, op de dag een door te nemen op of wat leuks mee van te doen. uit En daar hopen ze via van Boer tijdens zoekt Vrouw Internationaal de verandering in te brengen. In de op uitzending van door vanavond ontvangen de het boeren een hun brieven op de SS uit Rotterdam, het op schip waarmee in op tv de jaren vijftig en zestig een vele Nederlanders de een oversteek maakten op met zoek naar voorspoed tijdens en vooruitgang. het In totaal schrijven de 1199 vrouwen een brief met tijdens naar de boeren. 1199 het Vrouwen van tijdens wie het hart ietsjes sneller gaat van kloppen bij het van zien van tijdens een van de boeren. naar 1199 Vrouwen die op tv het aandurven om naar voor de van liefde Nederland te een verlaten. Met de welke tien vrouwen op willen de boeren kennismaken tijdens op de speeddate? Yvon de Jaspers: “Het wordt met weer een prachtige serie op waarin in je alles kan verwachten. de Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, door tranen van verdriet uit van en tranen van tijdens intens geluk. Je kan tijdens genieten van nieuwe tijdens landen en zeker van bijzondere met mensen. Het heeft uit een een exotisch tintje en tegelijk het voelt het zo door vertrouwd. Uiteindelijk op tv gaat het om op tv de liefde tussen twee het mensen. Dat van is in tijdens Nederland niet anders dan in Canada met of Texas. uit De tijdens hunkering ernaar is misschien door nog net een tijdens tikkie meer. De het boeren hebben door er zo lang naar naar uitgekeken!”

Vijf boeren met tijdens zeer uiteenlopende karakters, op de verschillende landen, totaal andere bedrijven. op Met één overeenkomst: alle de vijf op hunkeren ze naar de in liefde.

april 2018
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord