Programma gemist?

Yvon Jaspers tijdens ontvangt in de de laatste uitzending van Boer in zoekt naar Vrouw Internationaal een de boeren op de plek waar op het op tv in september 2016 de allemaal begon in met het uitzoeken van de de brieven: tijdens de SS Rotterdam. Hoe gaat het het nu met door boer Olke, Riks, in Marc, Herman en naar David? door Hebben de relaties stand gehouden ook op naar al zitten er honderden, zo met niet duizenden in kilometers tussen uit de geliefden? En in wat heeft Boer op zoekt Vrouw Internationaal hen gebracht? In naar de uitzending van vorige de week zagen het we dat de citytrips een van op tv boer Marc en een Herman bol stonden op tv van de liefde. in Gebrek aan verliefdheid zorgde voor van een het verdrietig einde bij het de vakantie van met boer Riks en met Marit. In deze uitzending in is de afloop van in de citytrips tijdens van boer naar Olke en uit David te zien. Olke uit en Sandra zijn op in vakantie in Fort op tv Worth, maar van een in vonk door lijkt voorlopig nog geen op tv sprake. Sandra: “Ik naar vind Olke nog op tv steeds heel erg met leuk. Ik kan met hem de lachen, hij heeft op tv humor. een Hoe hij in het leven naar het staat, dat maakt hem nog naar steeds een charmante man.” tijdens Ook van Olke heeft een met leuke tijd: “Je op kunt met Sandra van hele leuke dingen doen, heel in gezellig. de En dan de denk je: wat een leuke vlotte uit vrouw ben je de toch. Ze van heeft uit het naar haar zin. de Komt dat de door haar feelings door of zit ze zo op tv in elkaar?”, vraagt hij het zich hardop af. Tijd van voor in Sandra om Olke door duidelijkheid te geven over met haar gevoelens voor de hem… In Roemenië bezoeken boer op tv David en Mara van eerst het kasteel in van Dracula voordat op tv ze de bergen een ingaan. het “Het voelt fantastisch. op tv Lekker lachen, leuke dingen tijdens doen. Ik heb steeds het uit meer kriebels”, aldus naar een gelukkige boer door David.

Nadat boer Marc, door Herman, Riks en in Olke eerder uit hun definitieve de keuze hebben gemaakt, breekt nu de voor boer naar David het moment van van de op tv waarheid aan. David en zijn in vrouwen zijn op tv daar heel erg naar aan toe, maar zien tijdens er tegelijkertijd als in een berg tegenop. tijdens David trekt zich het terug, maakt met een lange naar wandeling om na te denken. tijdens de Susanne en Mara zijn stik van nerveus. Ligt hun toekomst naar door in Roemenië? David spreekt tijdens zich uit. Heeft deze door boer met zijn vrouw gevonden? Olke op tv moest vorige week uit afscheid nemen van Alberdien en toen uit bleek Sandra opeens de last te hebben de van plankenkoorts. Verwarrend van voor op tv Olke: “Ik ben met verrast. De hele week was op ze op tv aardig en uit lief. Ik moet nog de even bijkomen van de terughoudendheid op tv in van Sandra, hier had ik de niet op gerekend”, van laat hij het weten. Sandra op tv probeert haar blokkade te op verklaren. Ze door neemt even afstand. Gaat de ze wel mee naar op citytrip? met Van Olke hoeft uit dat alleen als ze er een serieus voor gaat… Marc en een een Annekim gaan op door ‘citytrip’ in de wilde op natuur van Zambia. van Olifanten, krokodillen en neushoorns met spotten, uit er samen tussenuit. Tijd voor tijdens elkaar. de En met z’n uit tweetjes een tent opzetten in is ook voor hen een de in ultieme relatietest. In Canada ontdekken Riks tijdens en Marit meer uit van het land tijdens en van elkaar. Riks de worstelt met op tv zijn gevoel. Groeien van ze tijdens van deze dagen meer van naar elkaar toe? Herman tijdens en Fleur zijn voor het een eerst met het een geliefde op het vakantie. Samen op stap door naar een Frans van kasteel in de uit Loire. “Bedankt dat naar je naar me tijdens door toe gekomen bent”, zegt in Herman tegen Fleur naar “Ik wil dit nooit een meer stuk laten naar lopen”.

In Frankrijk zijn op tv de boer Herman en tijdens zijn vriendin op citytrip. De door man naar die nog nooit met een meisje had vastgehouden, laat uit staan gezoend, heeft op zijn droomvrouw uit gevonden. "Het tijdens is aan! De logeerweken bij naar de boeren zitten er de bijna op en in dat betekent op tv dat het de keuzemomenten naderen. Iets met waar boer David door vreselijk tegenop ziet: "Ik de had nooit verwacht door dat het zo door moeilijk op kon zijn. Het door voelt zo goed, zo warm. Ze een maken op allebei iets in van me los." David neemt met Susanne mee voor een in lunch aan het uit water. een Mara blijft alleen op thuis. Susanne geeft aan naar dat ze iets van voelt voor David, dat op tv is niet minder op tv in geworden sinds de speeddate. In door Canada hebben boer naar Riks uit en Eline een gesprek over het met een geloof. Eline vindt Riks op tv heel leuk, maar heeft op tv moeite in met hoe hij over het geloof in denkt. Kan het Riks zich daar tijdens overheen naar zetten als het tot een relatie van naar komt? Boer Olke in Texas door raakt de gewend aan twee vrouwen de om zich heen. Hij ziet van met op tegen het moment dat hij van de weer alleen aan de keukentafel een zit. Hij stelt op de in vraag die al de hele week een op zijn op tv lippen brandt: hoe snel naar kunnen Sandra en het Alberdien op bij hem op tv komen wonen? Zambiaanse Marc van is verliefd en weet op tv zich tijdens daardoor geen houding uit te geven. "Ik word op vrolijk als ik haar uit zie. Ik ga stoer met doen, met ik ga naar stom doen, maak stomme opmerkingen. Ze op tv is echt een op tv door super leuke meid". Tijd om van zich uit met te spreken. In van Frankrijk zijn boer Herman en tijdens zijn vriendin tijdens op citytrip. De de man die nog op nooit een meisje had in vastgehouden, naar laat staan op tv gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. een "Het is aan! We op van zijn zelfs een beetje naar klef."

Boer de Olke viert met door Sandra en Alberdien Thanksgiving op met de met hele familie. Dat op geeft hem de kans door te zien hoe een de vrouwen uit zich gedragen bij op zijn grote Texaans/Friese familie. Boer tijdens in Herman is verliefd. In het de bijzijn van Yvon in Jaspers uit verklaart hij zijn op tv droomvrouw de liefde. door Tot het laatste een moment weten Anne en Fleur uit niet het voor wie hij kiest. "Ik voel naar me zo op tijdens mijn gemak, kan het alles met zeggen. Het voelt zo vertrouwd", uit zegt de met een. door "Wat ik nu voel, is wat in ik moet met voelen een voor iemand", zegt de ander. op Bij boer Riks een in op tv Canada komen zijn naar kinderen Owen en Olivia kennismaken met van Eline en de Marit. op tv Een cruciaal moment voor op Riks: "Ik ben naar benieuwd hoe ze reageren. van Ze zijn een het belangrijkste in mijn leven". de Het ijs is uit snel het gebroken. Owen steekt op tv zijn voorkeur op tv niet onder stoelen uit of banken. Riks is tijdens er nog niet op tv uit. Ze brengen een in bezoekje aan de naar pastoor in in de kerk. naar Wellicht kan hij een uitkomst bieden? In van Roemenië bij boer uit David slaat bij Mara en het Susanne tijdens de twijfel toe. Is op David leuk genoeg? Is Roemenië door leuk genoeg? uit Ben op tv ik leuk genoeg? door David erkent dat hij bij het beiden in kriebels voelt en gaat het naar gesprek aan. Boer Olke naar viert met Sandra het door en Alberdien Thanksgiving met de hele naar familie. met Dat geeft hem met de kans te zien het hoe de het vrouwen zich gedragen bij zijn naar grote Texaans/Friese familie. op tv Iets dat uit heel belangrijk is voor door uit Olke. Marc in Zambia in is eindelijk in wat meer gewend aan de de situatie dat er twee met vrouwen de in zijn huis logeren. door "Met beiden is tijdens het super relaxed." met Het lijkt erop op tv dat hij naar moet beslissen met zijn de hoofd of met van zijn hart. uit Wat wordt naar het?

Nu elke in boer de nog twee vrouwen op het zijn boerderij met heeft, verandert dat de sfeer. op De vrouwen op tv kijken meer als concurrenten naar op elkaar. Nu tijdens elke boer naar nog twee vrouwen op in zijn boerderij heeft, een verandert dat de de sfeer. De vrouwen uit kijken meer in als concurrenten op naar elkaar. De het ene boer begint al gevoel te met krijgen voor naar een logee, op de ander wil ze uit allebei naar nog beter leren kennen voordat op hij definitief op tv de knoop doorhakt. * de Boer Olke in in Texas neemt Alberdien in en Sandra mee voor in een picknick op tussen de pinken. op tv Olke heeft de de woorden van Yvon Jaspers een goed in met zijn oren geknoopt: 'Het een zijn vrouwen. Ze het willen dat je het met ze flirt!' tijdens Hij strooit met het complimentjes, door zegt dat ze op tv er prachtig uitzien. 'Ik het ben ze met aan het veroveren natuurlijk. met Ik laat op tv zien dat op ik ze leuk vind.' uit Een van de dames wacht van het het juiste moment op tv af voor een zoen... * de Het tijdens enthousiasme van boer David in in Roemenië doet uit Mara en Susanne goed. Hij uit neemt ze naar mee om boodschappen te uit doen, de van omgeving de te laten zien en belandt met uit op tv ze tussen het koolzaad waardoor van hij het over zijn passie kan de vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier word een de ik warm van', verzucht een van tijdens op tv hen. * Anne en Fleur, in de logees op de naar Franse op boerderij van Herman, geven een toe dat tijdens ze voor met het eerst van de hun leven eigenlijk misschien wel een een beetje verliefd aan in op tv het worden zijn. Ze op zijn jaloers op elkaar. Herman op tv heeft de touwtjes in in handen en uit geniet daar zichtbaar in de van. * In van het ijskoude Canada door moeten Eline en Mara enorm wennen met uit aan de nieuwe in situatie. 'Het is anders zo, ik tijdens moet omschakelen. het Ik voel de meer strijd.' naar Riks kan zich tijdens nog niet helemaal open stellen: het 'Ik zou een ze eigenlijk een de keer een uit knuffel moeten geven, maar een daar heb ik moeite mee.' op tv naar * Boer Marc neemt Annekim en in Anke mee voor een een een romantisch uitje het naar het mooiste plekje uit op de omgeving: tijdens een strandje bij op tv het meer. uit Marc wordt er maar onzeker van: op tv 'Wel raar dat in ik hier met het twee met vrouwen ben. met Het is onnatuurlijk. Er is door een reden voor van monogamie. de Denk ik.'

Nadat boer Herman de naar vorige week afscheid een nam van zijn eerste een logeervrouw, is het naar nu de beurt uit aan de overige boeren om op uit Yvon Jaspers op bezoek een te krijgen naar voor het keuzemoment. En dat op valt niet mee. door Boer David verzucht: van “Jullie maken het de mij door veel te moeilijk. door Jullie zijn alle drie op tv zo leuk!”. Boer Riks in in Canada beseft dat hij tijdens nog niet tijdens alle vrouwen het evenveel aandacht het heeft kunnen geven tijdens en hij probeert dat goed te door maken. Maar of door dat uit nog op naar tijd is… Boer Olke in Texas houdt de een ruggenspraak met zijn ouders. tijdens Vader Jelle spreekt een zich uit, moeder Wiepie de nuanceert dat door te in zeggen dat naar niemand perfect is. het Maar wat wil Olke een zelf? De op tv vrouwen van boer Marc in op tv Zambia tijdens klagen omdat ze willen dat op tv hij uit zich meer open uit stelt, hij laat naar nog zo weinig op zien van wie een hij echt is. Voor iemand op tv die altijd moeite op tv heeft met op tv kiezen, is het naderende met met keuzemoment voor Marc bijna de een onmogelijke het opgave…. De Franse boer het Herman krijgt het verleidingsspel steeds beter een het onder de knie. Nu het de eerste logee van zijn erf heeft in verlaten, geeft hij toe dat het het begint het te kriebelen op tv in zijn van buik.

Bij alle boeren in is van de logeerweek bezig. De vrouwen een worden tijdens voor het eerst wakker op uit de boerderij. het Het eerste keuzemoment de nadert al naar dus ze moeten nu door hun het momentje gaan pakken. Zij de willen de boer beter naar leren een kennen en de boer moet zich de naar ook bij hen de goed voelen. De boeren doen hun een best de van vrouwen op tijdens hun gemak te stellen, maar naar dat lukt niet op overal even op tv goed... Boer Marc met in Zambia voelt zich onzeker: het “Het gaat nog met een tijdens beetje stroef, op er moet meer lol in komen”. Bij tijdens boer David in in uit Roemenië is de sfeer goed en met uit praten ze over vroegere relaties en een dingen met die ze hebben meegemaakt. Bij met boer Riks op is het vechten om persoonlijke tijdens uit aandacht. Een van naar de logees uit met haar twijfels. Boer Olke in Texas uit doet heel erg door z’n best, maar hij op is door een moeilijke in prater. Bij boer Herman in naar Frankrijk komt Yvon Jaspers langs met voor zijn eerste het uit keuzemoment. Voor het eerst uit van zijn leven kan door Herman een beslissing niet van beargumenteren, het gaat door op tv op gevoel. En dat is de wennen voor van Herman.

Boer Riks, in Olke, Marc, Herman en uit David hebben ieder in drie droomvrouwen op tv uitgenodigd een op hun boerderij. De dames de maken zich klaar voor op tv vertrek een naar Frankrijk, Texas, Roemenië, van Zambia en Canada. Voor op boer Marc gaan uit door bikini’s en korte broeken in de op door koffer, bij Riks vriest het uit en vullen van ze de tassen met met sjaals en mutsen. van Bij met zowel de boeren als de van vrouwen gieren de zenuwen door door de met keel: hoe zal de in logeerweek tijdens verlopen? Verklaren ze aan het het eind een van de week door elkaar de liefde? De boeren door hebben hier zo lang op tv naar de uitgekeken. En als de tijdens vrouwen dan na een op tv lange met reis aankomen op hun de erf, de reageren ze allemaal op door hun eigen door manier. Bij Riks is de spanning in meteen een voelbaar. Olke in vindt het geweldig dat op tv de vrouwen speciaal voor door hem naar Texas zijn een gekomen door en hij tijdens ontvangt ze dan ook met open op een armen. Marc wordt er alleen in maar onzeker van, op tv zeker uit als de vrouwen niet om het zijn het grapjes kunnen lachen. in David is trots op tv om zijn nieuwe huis, met zwembad, op van te kunnen tonen. En boer Herman op voelt zich de op tv door koning te rijk met drie door leuke op tv meiden om zich heen. De op tv vrouwen proberen hun draai van te op vinden. Is dit de in man met wie in ze hun op tv leven willen delen? Is dit door de plek waar ze de naar zich thuis gaan op tv voelen?

De boeren het van Boer zoekt van Vrouw van Internationaal zijn nog altijd in Nederland uit naar om de vrouwen beter te leren van naar kennen. Elke boer heeft nog met vijf vrouwen die tijdens zijn hart met proberen te veroveren. tijdens Tijdens een het dagje uit leggen boer Marc, Olke, door van Riks, Herman en David steeds meer op contact naar met de vrouwen. Wie naar springt eruit? Met van wie hebben met ze de grootste klik? Zit de de liefde van het hun leven ertussen? tijdens Dit is ook door tijdens de kans voor op de vrouwen om in de boer een momentje de voor zichzelf te hebben. Is het de boer nog in in steeds zo leuk? Aan tijdens het eind van naar de dag beslissen de de boeren welke drie vrouwen van ze uitnodigen van om te op tv komen logeren. Wie op stappen in het vliegtuig om de een weekje mee op te draaien het in het leven van naar naar de boer? Tijdens de dagdate ondernemen in de boer van en zijn tijdens vrouwen een activiteit. Maar met natuurlijk is er op ook tijd voor door ontspanning en goede gesprekken. Boer door Olke door zwiert met zijn uit vrouwen over het uit ijs, Herman gaat een paarden mennen, op tv Riks speelt oud-Hollandse spellen, de David fungeert als boetseermodel op tv en boer uit Marc en de zijn dames maken een vlot van het bamboe. Aan het in eind tijdens van de dag stelt in Yvon Jaspers de allesbeslissende vraag: op tv welke op vrouwen mogen in komen logeren in Frankrijk, tijdens Zambia, Canada, Roemenië en het Texas?

Boer van Olke uit Texas, Marc van uit Zambia, een Herman uit Frankrijk, Riks uit met Canada en David uit uit Roemenië zijn van in Nederland van om tien vrouwen door uit hun stapel brieven op te ontmoeten. Ze tijdens hebben op ieder de meest in aansprekende brieven eruit gepikt door en zijn klaar op tv voor de speeddate door van vijf minuten. het Vijf minuten op tv die bepalend in kunnen zijn voor de rest van van hun in leven. De speeddate, met Yvon op tv Jaspers als gastvrouw, is het een spannende en tijdens enerverende dag voor het een de boeren en de vrouwen. Zijn de de briefschrijfsters in van werkelijkheid net zo op op tv leuk als in hun het brief? Hoe een is de boer in de het omgang? Vliegen de vijf op tv minuten naar voorbij of gaan ze tergend van langzaam? Aan uit het eind op van de dag moeten de naar boeren een uit keuze maken. Met een welke een vijf vrouwen gaan ze van volgende week op dagdate? De speeddates door een vinden plaats op een locatie tijdens waar de naar boer zich thuis voelt. Zo op tv heeft David door zijn een speeddate in zijn uit stamcafé nabij zijn ouderlijk de huis, zit Olke op door een Fries landgoed, Marc met in de vrije tijdens natuur, uit Herman op naar fietsafstand van de familieboerderij en de Riks nodigt de uit vrouwen uit een of het erf van uit zijn op broer.

Eind naar augustus 2016 stelde Yvon Jaspers op tv de van nieuwe boeren voor tijdens van Boer zoekt Vrouw naar Internationaal. het Boer Herman uit Frankrijk, boer in David uit Roemenië, boer een Olke uit door Texas, boer Riks uit het door Canada en boer Marc uit Zambia. van Stuk voor in stuk hardwerkende in geëmigreerde Nederlandse boeren uit die met ziel naar en zaligheid een van bedrijf runnen de in het buitenland. Maar met ’s avonds zijn in ze alleen thuis, is er uit het niemand om mee van te praten, de het dag door te nemen of door wat leuks de mee te doen. En daar in hopen ze via tijdens met Boer zoekt Vrouw Internationaal verandering in door te een brengen. In de uitzending van vanavond naar ontvangen uit de boeren van hun brieven op de op tv SS Rotterdam, het schip waarmee tijdens uit in de jaren vijftig en zestig uit vele Nederlanders de tijdens oversteek van maakten op een zoek naar voorspoed en vooruitgang. In het totaal schrijven 1199 tijdens vrouwen een door brief naar op de boeren. 1199 Vrouwen tijdens van wie het in hart het ietsjes sneller gaat kloppen op bij het zien in van een van met de boeren. op tv 1199 Vrouwen die het de aandurven om voor de liefde door Nederland te van verlaten. Met welke in tien tijdens vrouwen willen de boeren kennismaken tijdens tijdens de naar speeddate? Yvon Jaspers: “Het een wordt weer een prachtige serie een waarin je alles uit kan verwachten. Ontluikende in liefdes, naar zenuwen, plezier, tranen van verdriet naar en tranen van op op tv intens geluk. Je kan genieten van met nieuwe landen van en zeker van bijzondere het een mensen. Het heeft een exotisch tintje tijdens en tegelijk voelt op het het zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat het uit in om de liefde tussen de twee mensen. Dat het is in Nederland niet het anders met dan in Canada naar of Texas. De hunkering ernaar is in tijdens misschien nog net een tikkie tijdens meer. De boeren hebben de het er zo lang naar naar uitgekeken!”

Vijf boeren uit met zeer uiteenlopende van karakters, verschillende landen, totaal tijdens andere uit bedrijven. Met één overeenkomst: door alle vijf hunkeren op ze van naar de liefde.

december 2021
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!