Programma gemist?

Yvon Jaspers ontvangt door de in de laatste op uitzending van Boer zoekt Vrouw op tv Internationaal de boeren op op de van plek waar uit het in september 2016 allemaal begon een uit met het uitzoeken op van de brieven: de door SS Rotterdam. Hoe gaat een het nu tijdens met boer Olke, op tv Riks, Marc, Herman en David? het uit Hebben de relaties stand van gehouden ook van al zitten er honderden, zo niet door duizenden kilometers tussen de de geliefden? En in wat heeft uit Boer zoekt Vrouw op tv Internationaal hen in gebracht? In de tijdens uitzending van vorige week zagen de we dat de citytrips een naar van boer Marc naar en Herman bol het stonden van de liefde. Gebrek door aan verliefdheid zorgde naar voor een verdrietig einde door bij de vakantie uit op tv van boer Riks in en Marit. In het deze uitzending is een de afloop van de citytrips de van boer Olke en een David het te zien. Olke en uit Sandra zijn op vakantie tijdens in Fort naar Worth, maar een van een vonk lijkt voorlopig in nog geen sprake. op Sandra: de “Ik vind Olke nog steeds in heel erg leuk. Ik in kan met hem van lachen, hij heeft op tv humor. een Hoe hij in het op tv leven met staat, dat maakt hem uit nog steeds een charmante man.” met op tv Ook Olke heeft in een leuke tijd: naar “Je kunt met Sandra hele leuke op dingen doen, met heel gezellig. door En dan denk je: uit wat het een leuke vlotte vrouw ben je op toch. Ze heeft met het naar haar het zin. tijdens Komt dat door tijdens haar feelings de of zit ze naar zo in elkaar?”, uit vraagt hij zich een hardop af. Tijd voor naar Sandra om op Olke duidelijkheid te geven over haar op tv gevoelens voor hem… In door Roemenië de bezoeken boer David en op tv Mara het eerst het kasteel van Dracula voordat het ze tijdens de bergen ingaan. de “Het voelt fantastisch. Lekker op tv lachen, leuke dingen met doen. Ik heb in steeds meer de kriebels”, aldus een een gelukkige boer de David.

Nadat de boer Marc, Herman, Riks een en Olke eerder uit hun definitieve in keuze hebben gemaakt, breekt nu op voor boer David uit in het moment van de waarheid aan. een het David en zijn met vrouwen zijn daar door heel erg aan het toe, maar zien er tegelijkertijd uit als een in berg tegenop. David de trekt zich tijdens terug, maakt een lange in wandeling om na te denken. op tv Susanne en Mara uit het zijn stik nerveus. Ligt naar hun toekomst in tijdens Roemenië? David spreekt zich het uit. Heeft deze een boer zijn vrouw gevonden? Olke in moest vorige week in afscheid nemen van naar Alberdien en toen van bleek Sandra op tv opeens last te van hebben van van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: tijdens “Ik ben verrast. op tv De hele week was tijdens ze naar aardig en lief. Ik moet op tv op tv nog even bijkomen de van de terughoudendheid van Sandra, hier uit had ik niet het een op gerekend”, laat de hij weten. Sandra probeert haar blokkade met te verklaren. uit Ze neemt even afstand. het Gaat ze wel met mee tijdens op citytrip? op Van Olke hoeft dat op tv alleen als door ze er serieus voor op gaat… Marc en Annekim gaan uit op ‘citytrip’ in op tv de wilde in natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen op en neushoorns spotten, uit er samen het tussenuit. Tijd voor een elkaar. En naar met z’n het tweetjes een tent het opzetten is ook voor hen de het ultieme met relatietest. In Canada een ontdekken Riks en Marit meer van het het land en door van elkaar. door Riks worstelt op tv met zijn gevoel. Groeien in ze tijdens deze van dagen meer door naar elkaar toe? Herman en Fleur tijdens tijdens zijn voor het eerst naar met een door geliefde op vakantie. Samen op stap het naar een op Frans kasteel in de de Loire. “Bedankt uit dat een je naar me toe een gekomen bent”, zegt Herman tegen een Fleur “Ik wil met dit uit nooit meer stuk met laten lopen”.

In Frankrijk op tv zijn met boer Herman en zijn vriendin op in uit citytrip. De man die nog naar nooit naar een meisje had vastgehouden, laat staan uit gezoend, heeft zijn het met droomvrouw gevonden. "Het is aan! De het het logeerweken bij de boeren zitten er in bijna op op en naar dat betekent dat de keuzemomenten naderen. het in Iets waar boer uit David vreselijk tegenop naar ziet: "Ik had nooit met verwacht dat het naar zo moeilijk kon zijn. Het op voelt zo door goed, zo warm. Ze de maken van allebei iets in naar me los." David uit neemt Susanne mee in voor een lunch tijdens aan het water. Mara met blijft op alleen thuis. Susanne geeft aan het dat ze iets voelt van voor David, door dat een is niet minder geworden met sinds de speeddate. In Canada op tv hebben boer de Riks en van Eline een gesprek over het met geloof. op tv Eline vindt Riks heel leuk, een maar heeft een moeite met hoe de hij over het geloof op tv denkt. Kan de Riks zich daar overheen uit zetten tijdens als het de tot een relatie komt? van Boer Olke de in Texas raakt gewend aan twee door naar vrouwen om zich heen. in Hij ziet op tegen naar het moment op dat hij weer alleen met aan de keukentafel zit. met Hij stelt de het vraag die al tijdens de hele tijdens week naar op zijn lippen brandt: naar hoe snel kunnen Sandra en de Alberdien bij hem tijdens de komen wonen? Zambiaanse Marc is door verliefd en weet tijdens zich daardoor uit geen houding te het geven. "Ik word vrolijk uit als ik haar uit zie. Ik de ga stoer doen, ik in ga stom doen, maak tijdens stomme opmerkingen. de Ze is echt uit een super door leuke meid". Tijd een om zich een uit te spreken. In op tv Frankrijk zijn boer Herman op tv en uit zijn vriendin op citytrip. De man door die van nog nooit een meisje in had een vastgehouden, laat staan tijdens gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het de is uit aan! We op tv zijn zelfs een beetje het klef."

Boer op Olke viert het met Sandra en op Alberdien Thanksgiving met de naar hele familie. Dat geeft hem met de in kans te zien hoe de op door vrouwen zich gedragen bij naar zijn grote Texaans/Friese door familie. Boer in Herman is verliefd. In het van bijzijn naar van Yvon Jaspers verklaart hij op tv zijn droomvrouw de liefde. op tv Tot een het laatste moment uit weten Anne en op Fleur niet voor wie door hij op tv kiest. "Ik voel uit me zo op mijn de gemak, kan het alles zeggen. Het door voelt zo vertrouwd", zegt de een. tijdens "Wat ik nu de voel, een is wat ik moet van voelen een voor iemand", zegt de ander. Bij met boer uit Riks in Canada tijdens komen zijn kinderen Owen de en Olivia kennismaken met op tv Eline en de Marit. Een het cruciaal moment voor Riks: "Ik tijdens ben van benieuwd hoe ze reageren. naar Ze zijn met het belangrijkste in in mijn leven". Het ijs is naar snel tijdens gebroken. Owen steekt met zijn voorkeur niet onder stoelen van van of banken. Riks is er nog een van niet uit. Ze brengen tijdens een bezoekje een aan de pastoor in de kerk. een Wellicht kan hij door uitkomst bieden? een In Roemenië bij boer op op David slaat bij Mara een en Susanne de twijfel een toe. Is David een leuk op genoeg? Is Roemenië de leuk genoeg? Ben ik het leuk genoeg? David uit erkent dat hij bij naar beiden op tv kriebels voelt en in gaat het gesprek aan. Boer Olke het viert met in Sandra en Alberdien Thanksgiving het met de hele op naar familie. Dat geeft hem de kans met te zien hoe op van de vrouwen zich gedragen bij zijn op grote Texaans/Friese familie. op Iets dat heel de naar belangrijk is voor met Olke. Marc in Zambia is van eindelijk wat meer gewend een een aan de situatie dat er twee de vrouwen tijdens in zijn huis logeren. een "Met beiden is een het tijdens super relaxed." Het lijkt erop dat van hij moet beslissen de met een zijn hoofd een of met zijn hart. Wat uit wordt een het?

Nu elke boer een nog twee vrouwen het door op zijn boerderij heeft, het verandert dat de sfeer. op De tijdens vrouwen kijken meer als concurrenten naar van elkaar. Nu elke met op tv boer nog twee vrouwen op van zijn boerderij heeft, naar verandert dat de met sfeer. De vrouwen uit kijken meer als concurrenten door naar met elkaar. De ene boer begint met op al gevoel te op tv krijgen voor een logee, de uit ander op tv wil ze allebei met nog beter leren kennen voordat hij uit door definitief de knoop doorhakt. * op Boer Olke naar in Texas neemt Alberdien tijdens en Sandra mee voor een een picknick het tussen de naar pinken. Olke heeft de woorden naar van Yvon een Jaspers op tv goed in zijn oren van geknoopt: 'Het zijn vrouwen. Ze op willen dat met je met ze flirt!' op Hij strooit van met complimentjes, zegt tijdens dat ze er prachtig met uitzien. 'Ik op ben ze aan het tijdens door veroveren natuurlijk. Ik laat zien dat op ik ze de leuk vind.' Een een van de dames wacht in het op juiste moment af voor naar een zoen... * door Het enthousiasme in van boer David door in Roemenië doet Mara met en Susanne in goed. Hij de neemt ze mee om op tv boodschappen te doen, met de omgeving te laten zien naar van en belandt met ze door tussen het koolzaad waardoor het hij over zijn passie een kan vertellen: naar akkerbouw. 'Ja, hier word van een ik warm van', verzucht een het van hen. * Anne tijdens en Fleur, van de logees op in de Franse in boerderij van naar Herman, geven toe dat ze tijdens voor door het eerst van hun leven eigenlijk op misschien wel een in beetje in verliefd aan tijdens het worden zijn. Ze zijn het jaloers op op elkaar. Herman heeft de naar touwtjes in op handen en geniet daar zichtbaar tijdens van. tijdens * In met het ijskoude Canada moeten Eline en op Mara enorm wennen in aan de nieuwe met situatie. 'Het in is anders zo, op ik moet omschakelen. Ik naar van voel meer strijd.' Riks kan uit zich nog door niet helemaal open stellen: door 'Ik zou met ze eigenlijk een keer een een knuffel moeten geven, met het maar daar heb ik moeite van mee.' * Boer door Marc neemt Annekim op en Anke uit mee voor van een romantisch uitje naar tijdens het mooiste plekje uit van de in omgeving: een strandje bij door het meer. Marc wordt er naar maar naar onzeker van: 'Wel in raar dat de ik hier met twee door vrouwen ben. tijdens Het is onnatuurlijk. Er is een naar reden voor op tv monogamie. Denk in ik.'

Nadat met boer Herman uit vorige week afscheid nam van zijn in eerste op logeervrouw, is met het nu de uit beurt aan de overige boeren op om uit Yvon Jaspers op bezoek te krijgen de voor het keuzemoment. met En dat tijdens valt een niet mee. Boer David de verzucht: “Jullie maken het mij in veel te met moeilijk. Jullie zijn het alle op drie zo leuk!”. Boer tijdens Riks in Canada het beseft dat hij het nog niet alle vrouwen evenveel aandacht uit heeft kunnen geven door en hij probeert met dat goed te met maken. Maar van of dat nog tijdens op tijd is… Boer in Olke in Texas door houdt ruggenspraak met op tv zijn ouders. de Vader Jelle spreekt zich het uit, moeder Wiepie nuanceert door van dat door te naar zeggen dat niemand perfect is. op Maar wat op tv wil Olke zelf? De vrouwen van met boer Marc naar in Zambia klagen omdat op tv ze willen naar dat hij zich meer van van open stelt, hij in laat nog zo weinig uit zien van wie met hij echt is. Voor de iemand uit die altijd moeite met heeft met kiezen, naar is het naderende naar keuzemoment voor Marc bijna een onmogelijke uit opgave…. De in Franse boer naar Herman krijgt het het verleidingsspel steeds beter onder de tijdens knie. met Nu de eerste logee een zijn erf heeft verlaten, door geeft hij toe een dat het begint op te kriebelen in zijn op tv de buik.

Bij tijdens alle boeren is op tv de logeerweek bezig. De vrouwen met worden de voor het het eerst wakker op op tv de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert door al in dus ze moeten nu op hun momentje gaan pakken. in Zij willen de in met boer beter leren naar kennen en de op tv boer moet zich ook bij de hen goed voelen. De het boeren doen hun van best de vrouwen op op hun gemak door te stellen, maar van dat lukt van niet overal even goed... Boer naar op Marc in Zambia voelt zich een onzeker: “Het naar gaat nog een een beetje stroef, er moet de meer lol op in komen”. Bij boer David in met Roemenië is de in tijdens sfeer goed en praten ze uit over in vroegere relaties en dingen met die ze door hebben meegemaakt. Bij boer Riks het is het het vechten om persoonlijke aandacht. Een op tv van de logees het uit haar twijfels. Boer het Olke in het Texas doet op heel erg z’n door best, maar hij met is een moeilijke op tv prater. Bij boer Herman in Frankrijk met komt Yvon Jaspers langs naar voor zijn eerste de keuzemoment. Voor het van eerst van de zijn leven kan Herman uit een beslissing op tv niet het beargumenteren, het gaat op gevoel. En op dat is met wennen in voor Herman.

Boer Riks, uit Olke, van Marc, Herman en David uit hebben ieder drie droomvrouwen met uitgenodigd op hun in boerderij. naar De dames maken zich klaar door voor vertrek naar op tv Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia in uit en Canada. Voor boer tijdens Marc gaan bikini’s en op tv korte tijdens broeken in de op koffer, bij Riks vriest het en het vullen ze de het tassen met van sjaals en een mutsen. Bij zowel het de boeren als op tv de vrouwen gieren de zenuwen tijdens door uit de keel: hoe met zal de logeerweek op tv verlopen? Verklaren ze het aan het een eind van de uit week elkaar de door liefde? De boeren hebben in hier zo lang naar op tv uitgekeken. En als op de vrouwen dan in na een lange reis met aankomen op naar hun erf, reageren op ze allemaal op hun de eigen manier. naar Bij Riks is de op tv spanning meteen voelbaar. Olke een vindt het met geweldig de dat de vrouwen speciaal voor het hem naar Texas zijn op tv met gekomen en hij ontvangt ze dan naar ook met het open armen. tijdens Marc wordt er naar alleen maar onzeker van, het zeker als de een vrouwen niet met om zijn grapjes op kunnen lachen. David van is trots door om zijn nieuwe door huis, met zwembad, te kunnen op tonen. En boer Herman op tv voelt zich tijdens de koning met te rijk tijdens met drie leuke meiden om in zich heen. De vrouwen proberen van hun draai het te vinden. Is naar dit de de man met wie ze met hun leven het willen delen? het Is dit de op plek waar ze het zich thuis gaan uit voelen?

De het boeren van Boer zoekt door Vrouw Internationaal op tv zijn nog altijd in Nederland op tv om de vrouwen naar beter een te leren kennen. Elke op boer heeft tijdens nog vijf vrouwen die het zijn hart proberen de te veroveren. een Tijdens een op dagje uit leggen boer Marc, een Olke, Riks, op tv Herman en David steeds uit meer tijdens contact met de op tv vrouwen. Wie springt eruit? Met wie met hebben ze op de grootste klik? op tv Zit van de liefde van hun leven uit ertussen? Dit met is ook de kans uit voor de het vrouwen om de boer een een tijdens momentje voor zichzelf te hebben. Is met een de boer nog steeds zo leuk? in tijdens Aan het eind van naar de dag beslissen de de boeren welke op drie vrouwen met ze uitnodigen om te komen uit logeren. Wie stappen in door het vliegtuig op tv om een weekje naar mee te draaien in met het in leven van de de boer? Tijdens de dagdate ondernemen de van boer tijdens en zijn vrouwen een activiteit. door Maar natuurlijk uit is er naar ook tijd naar voor ontspanning en goede gesprekken. Boer op Olke met zwiert met zijn in vrouwen over het ijs, een Herman gaat op tv paarden mennen, Riks op tv speelt oud-Hollandse spellen, met David fungeert als boetseermodel tijdens en boer Marc en naar van zijn dames maken van een vlot van bamboe. Aan het met eind van de dag op tv stelt het Yvon Jaspers de allesbeslissende naar vraag: welke vrouwen mogen op tv komen logeren in in Frankrijk, naar Zambia, Canada, Roemenië en uit Texas?

Boer de Olke uit een Texas, Marc uit Zambia, naar Herman uit Frankrijk, Riks uit tijdens Canada met en David uit Roemenië zijn een in Nederland van om tien met vrouwen uit hun door stapel brieven te op ontmoeten. Ze hebben op tv ieder de van meest aansprekende brieven eruit gepikt en een zijn klaar het voor een de speeddate van vijf minuten. Vijf uit minuten tijdens die bepalend kunnen zijn voor in de rest van met hun leven. De tijdens speeddate, met uit Yvon Jaspers van als gastvrouw, is naar een spannende en van enerverende dag voor de door boeren en door de vrouwen. Zijn de briefschrijfsters in tijdens werkelijkheid net op zo uit leuk als in hun in brief? Hoe van is de boer tijdens in de omgang? Vliegen op tv de vijf minuten voorbij of in gaan ze tergend met de langzaam? Aan het eind van een de dag van moeten de de boeren een keuze maken. op Met welke vijf met vrouwen gaan ze volgende week een op dagdate? De de speeddates vinden plaats een op een locatie naar waar de boer zich een thuis voelt. van Zo op heeft David zijn op speeddate in zijn de stamcafé nabij zijn met ouderlijk huis, zit op Olke op een Fries landgoed, Marc de in de vrije op natuur, Herman een op de fietsafstand van de familieboerderij een en Riks nodigt uit de vrouwen van uit of het erf van met zijn het broer.

Eind augustus 2016 op tv stelde naar Yvon Jaspers de nieuwe boeren op voor door van Boer zoekt Vrouw Internationaal. met Boer Herman van uit Frankrijk, uit boer David uit Roemenië, naar boer Olke uit Texas, van boer Riks uit uit Canada en boer uit op tv Marc uit Zambia. Stuk op voor stuk hardwerkende geëmigreerde door Nederlandse boeren naar die met ziel en het zaligheid met een bedrijf runnen in het buitenland. een Maar op tv ’s avonds zijn ze alleen door thuis, is het er niemand om met mee op tv te praten, de dag door te naar nemen of wat van een leuks mee te doen. uit En daar hopen ze naar via van Boer zoekt Vrouw uit Internationaal verandering in te brengen. In de van uitzending een van vanavond ontvangen uit de boeren hun van brieven op de door SS Rotterdam, het schip op tv waarmee in van de jaren vijftig door en zestig vele door Nederlanders de oversteek het maakten op zoek naar voorspoed met tijdens en vooruitgang. In een totaal schrijven 1199 vrouwen het een brief naar de op boeren. 1199 op Vrouwen van wie met het hart een ietsjes sneller gaat kloppen tijdens bij het de zien van een van de boeren. het 1199 Vrouwen die van het aandurven op om voor de door liefde door Nederland te verlaten. Met welke tien op tv vrouwen in willen de boeren kennismaken tijdens met de speeddate? Yvon tijdens Jaspers: met “Het wordt weer een door prachtige serie waarin door je alles kan verwachten. Ontluikende de tijdens liefdes, zenuwen, plezier, tranen van op verdriet en tranen van een een intens geluk. Je tijdens kan genieten van nieuwe landen op en naar zeker van bijzondere mensen. Het naar heeft het een exotisch tintje de en tegelijk voelt het door zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat tijdens het de om de liefde tussen twee mensen. op tv op Dat is in met Nederland niet anders dan in naar Canada op of Texas. De hunkering op ernaar is door misschien nog net een tikkie meer. tijdens De het boeren hebben er zo lang in door naar uitgekeken!”

Vijf de boeren met zeer uiteenlopende karakters, uit verschillende landen, totaal uit andere op tv bedrijven. Met een één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar van naar de liefde.

september 2018
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord