Programma gemist?

Yvon Jaspers van ontvangt in de naar laatste uitzending de van Boer zoekt naar Vrouw Internationaal de boeren op op tv de plek waar een op tv het in september op tv 2016 allemaal begon met het naar uitzoeken van de tijdens brieven: de SS door Rotterdam. Hoe de gaat het nu met op tv boer Olke, Riks, Marc, tijdens tijdens Herman en David? door Hebben de relaties stand gehouden de ook al zitten er met honderden, naar zo niet duizenden het kilometers tussen de geliefden? En tijdens in wat heeft Boer zoekt in Vrouw Internationaal hen gebracht? In de met uitzending van vorige uit door week zagen we dat de citytrips naar van met boer Marc tijdens en Herman bol stonden van de van liefde. van Gebrek aan een verliefdheid zorgde voor een verdrietig einde op bij in de vakantie van boer Riks met met en Marit. In deze uitzending is op tv de afloop van uit de citytrips een van het boer Olke en door David te zien. Olke naar en Sandra zijn op vakantie naar in Fort tijdens Worth, maar van een het vonk lijkt voorlopig nog het geen het sprake. Sandra: uit “Ik vind Olke op nog steeds heel van erg leuk. Ik kan met hem op tv op tv lachen, hij heeft humor. naar Hoe hij in het leven het staat, dat een maakt naar hem nog steeds een charmante door man.” Ook Olke heeft op tv op een leuke tijd: op “Je kunt met Sandra met hele leuke dingen doen, het heel gezellig. op tv En dan denk je: wat van een een leuke vlotte vrouw ben je op tv toch. van Ze heeft het naar tijdens haar zin. Komt dat met door tijdens haar feelings uit of zit ze zo in van elkaar?”, vraagt naar hij zich tijdens hardop af. Tijd voor Sandra om door Olke het duidelijkheid te geven over uit haar gevoelens door voor hem… In Roemenië bezoeken boer de uit David en Mara eerst het kasteel op van Dracula voordat van ze de bergen op tv op ingaan. “Het voelt een fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. met Ik heb een steeds meer door kriebels”, aldus een gelukkige boer van van David.

Nadat boer van Marc, Herman, Riks en met Olke eerder hun het definitieve keuze met hebben tijdens gemaakt, breekt nu voor boer op tv David naar het moment van de waarheid aan. door door David en zijn vrouwen zijn het daar heel tijdens erg aan op toe, maar zien er tegelijkertijd als in door een berg tegenop. David trekt zich de door terug, maakt een lange wandeling om op tv na te van denken. Susanne en op tv Mara in zijn stik nerveus. door Ligt hun toekomst in Roemenië? David van spreekt een zich uit. Heeft deze boer van zijn vrouw gevonden? Olke op tv door moest vorige week afscheid nemen van tijdens Alberdien met en toen bleek Sandra naar opeens last door te hebben met van plankenkoorts. Verwarrend voor van Olke: “Ik door ben verrast. De hele week was de door ze aardig en lief. Ik naar moet een nog even bijkomen van in de terughoudendheid van de Sandra, hier had tijdens ik niet op gerekend”, van laat hij weten. op tv Sandra probeert haar van blokkade tijdens te verklaren. Ze neemt even van afstand. Gaat ze uit wel naar mee op citytrip? in Van Olke hoeft de dat alleen als ze er serieus op tv op tv voor gaat… Marc en Annekim gaan op op ‘citytrip’ in met de wilde naar natuur van Zambia. met Olifanten, krokodillen en neushoorns spotten, de er samen naar tussenuit. tijdens Tijd voor elkaar. En met naar z’n door tweetjes een tent opzetten is ook uit voor op hen de met ultieme relatietest. In Canada ontdekken Riks en een Marit meer van uit met het land en in van elkaar. Riks worstelt het met zijn gevoel. naar Groeien ze de tijdens deze dagen meer naar een elkaar toe? Herman en Fleur op zijn op tv voor het eerst in met een geliefde op tijdens vakantie. Samen in op stap in naar een Frans kasteel in de uit Loire. het “Bedankt dat je naar me door toe gekomen door bent”, zegt op Herman tegen in Fleur “Ik wil dit nooit meer naar stuk laten met lopen”.

In Frankrijk zijn in boer op tv Herman en zijn vriendin een op citytrip. op tv De man die nog nooit op tv een meisje had met de vastgehouden, laat staan gezoend, een heeft zijn droomvrouw naar gevonden. "Het is aan! De in logeerweken bij een de van boeren zitten er met bijna op en dat betekent dat van de keuzemomenten het naderen. Iets op tv waar boer door David vreselijk tegenop ziet: "Ik een had nooit verwacht met dat tijdens het zo moeilijk in kon zijn. Het voelt met zo goed, zo warm. het Ze maken allebei iets tijdens op in me los." David een neemt Susanne mee voor een het van lunch aan het water. Mara van blijft tijdens alleen thuis. Susanne geeft aan dat de ze op iets voelt voor door David, dat het is niet minder geworden sinds de in naar speeddate. In Canada hebben boer door Riks een en Eline een gesprek over met het geloof. uit Eline vindt Riks heel leuk, naar maar heeft een moeite met hoe naar hij over het geloof in in denkt. Kan Riks zich daar overheen tijdens tijdens zetten als het tot een relatie door naar komt? Boer Olke met in Texas raakt gewend aan met twee een vrouwen om zich heen. Hij ziet met van op tegen het moment dat hij op weer met alleen aan uit de keukentafel zit. Hij stelt een de vraag die het al de hele op tv week op op zijn lippen brandt: hoe snel van op kunnen Sandra en Alberdien bij op hem van komen wonen? Zambiaanse Marc uit is verliefd het en weet zich daardoor op geen houding te geven. de "Ik word vrolijk in als naar ik haar zie. op Ik ga stoer doen, ik tijdens ga van stom doen, maak stomme opmerkingen. van Ze is echt een tijdens super met leuke meid". Tijd om zich uit uit tijdens te spreken. In op Frankrijk zijn van boer Herman en zijn vriendin het op citytrip. De op tv man die nog nooit in tijdens een meisje had door vastgehouden, laat staan gezoend, heeft van zijn droomvrouw uit gevonden. "Het is uit aan! We naar zijn zelfs een beetje op klef."

Boer Olke het viert met uit Sandra en Alberdien het Thanksgiving met de met hele familie. Dat met geeft hem de kans naar te zien naar hoe de met vrouwen zich gedragen bij zijn in grote op tv Texaans/Friese familie. Boer Herman naar is verliefd. In het bijzijn door van door Yvon Jaspers verklaart uit hij zijn droomvrouw de liefde. met Tot het laatste door moment weten Anne met en door Fleur niet voor wie een hij kiest. "Ik voel door me zo door op de mijn gemak, kan op alles zeggen. Het op tv voelt zo vertrouwd", uit zegt de een. "Wat door ik nu voel, de is wat ik het moet voelen voor iemand", zegt op in de ander. Bij het boer Riks in Canada komen zijn tijdens kinderen Owen het en Olivia kennismaken met de op Eline en Marit. Een cruciaal moment door voor van Riks: "Ik ben benieuwd hoe uit ze reageren. Ze uit naar zijn het belangrijkste in mijn op tv leven". Het ijs een is snel gebroken. het Owen op steekt zijn voorkeur uit niet onder stoelen met of banken. Riks is er tijdens nog niet uit. Ze van brengen een naar bezoekje aan de uit pastoor in de de kerk. Wellicht naar kan hij uitkomst bieden? het In Roemenië op bij boer een David slaat bij tijdens Mara en Susanne de twijfel toe. in Is David in leuk genoeg? Is met Roemenië leuk genoeg? uit Ben in ik leuk genoeg? David erkent dat naar het hij bij beiden kriebels in voelt en naar gaat het gesprek aan. met Boer Olke viert met Sandra tijdens in en Alberdien Thanksgiving met door de hele familie. Dat geeft met hem van de kans met te zien hoe de met vrouwen zich gedragen uit bij zijn de grote Texaans/Friese familie. Iets dat heel van belangrijk is voor op tv Olke. Marc door in Zambia is met eindelijk een wat meer gewend van aan de situatie dat er in twee vrouwen op tv in zijn huis logeren. "Met van beiden is van het super relaxed." Het naar lijkt erop dat op tv hij moet op tv beslissen met zijn hoofd de uit of met zijn hart. op Wat wordt met het?

Nu het elke boer nog de twee vrouwen door op zijn boerderij heeft, verandert op tv dat de naar sfeer. De vrouwen kijken uit meer als op tv concurrenten naar elkaar. een Nu elke boer nog door twee door vrouwen op zijn met boerderij heeft, verandert dat de sfeer. het De vrouwen de kijken meer in als concurrenten een naar elkaar. De door ene boer begint al gevoel te het krijgen voor een het logee, de met ander een wil ze allebei nog beter leren op tv kennen voordat een hij definitief het de knoop doorhakt. de * Boer Olke het in Texas neemt door Alberdien en het Sandra mee voor een picknick tussen met de pinken. op tv Olke heeft tijdens de woorden van Yvon Jaspers door goed in zijn naar oren geknoopt: met 'Het zijn vrouwen. Ze een willen op dat je met ze flirt!' door Hij strooit van met met complimentjes, zegt dat ze er prachtig tijdens uitzien. 'Ik ben van naar ze aan het door veroveren natuurlijk. Ik laat op zien dat ik op ze leuk vind.' uit Een van de dames op tv wacht het juiste het moment af voor een op zoen... door * Het enthousiasme van uit boer in David in Roemenië het doet Mara en Susanne in goed. Hij neemt ze door mee om boodschappen te naar doen, de uit omgeving op te laten zien en belandt het met ze tussen het naar koolzaad waardoor het hij over het zijn passie het kan vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier de word tijdens ik warm van', verzucht een van in hen. * Anne een naar en Fleur, de logees in op de het Franse boerderij van door Herman, geven toe dat ze voor op tv het eerst van uit hun leven eigenlijk het misschien wel op tv een beetje een verliefd aan in het worden zijn. Ze met zijn jaloers op elkaar. tijdens Herman heeft de touwtjes in in handen en het geniet daar zichtbaar door van. * door In het ijskoude in Canada moeten Eline en op tv Mara enorm op wennen aan de naar nieuwe situatie. van 'Het is anders door zo, ik moet omschakelen. Ik in voel de meer strijd.' Riks kan op tv zich op nog niet helemaal open van stellen: 'Ik zou van ze eigenlijk een keer een met knuffel moeten geven, door maar daar heb van ik moeite in mee.' * tijdens Boer Marc tijdens neemt Annekim en Anke het mee voor de een romantisch uitje naar op tv het mooiste met plekje uit de omgeving: in een strandje in bij het meer. Marc op wordt er maar in onzeker van: met 'Wel raar dat tijdens ik hier met twee vrouwen in ben. Het van is onnatuurlijk. uit Er is een reden in voor monogamie. de Denk ik.'

Nadat boer Herman de naar vorige week afscheid nam van zijn een eerste op tv logeervrouw, is het nu de op tv beurt aan het de op overige boeren om Yvon Jaspers op op bezoek te het krijgen uit voor het keuzemoment. En dat op tv valt niet van mee. Boer op tv David verzucht: “Jullie maken naar het mij het veel te moeilijk. Jullie met zijn alle naar drie zo leuk!”. Boer Riks een in Canada beseft dat hij uit nog niet alle het vrouwen evenveel aandacht op tv heeft kunnen geven van en hij met probeert dat goed te op tv maken. Maar of op in dat nog op tijd is… Boer Olke in van in Texas houdt ruggenspraak met zijn tijdens naar ouders. Vader Jelle spreekt zich uit, het moeder Wiepie tijdens nuanceert dat door te op tv zeggen dat niemand het perfect het is. Maar tijdens wat wil Olke zelf? De van vrouwen van boer Marc uit in uit Zambia klagen omdat ze willen dat in hij zich meer met open het stelt, hij met laat nog zo tijdens weinig zien van wie hij op echt is. Voor iemand het een die altijd moeite uit heeft met kiezen, het is het naderende keuzemoment voor Marc met bijna uit een onmogelijke de opgave…. De Franse boer Herman krijgt het tijdens verleidingsspel steeds tijdens beter onder door de knie. Nu naar de eerste op logee zijn erf heeft verlaten, naar geeft hij toe met dat het begint van te kriebelen in in zijn van buik.

Bij alle de boeren is de de logeerweek bezig. De het vrouwen worden de voor het eerst wakker op tv op de de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert de van al dus ze moeten nu hun uit momentje gaan tijdens pakken. Zij willen de op tv boer beter van leren kennen en op tv de met boer moet zich ook bij op tv hen met goed voelen. De naar boeren doen hun best de vrouwen door een op hun gemak te stellen, op maar door dat lukt niet overal even op goed... Boer Marc in Zambia naar voelt zich onzeker: op “Het gaat nog de een beetje naar stroef, er moet met meer lol in tijdens komen”. Bij door boer David in Roemenië is de van op sfeer goed en praten op ze over vroegere relaties en in dingen die op ze tijdens hebben meegemaakt. Bij boer Riks op is het vechten om persoonlijke de aandacht. naar Een van de logees met uit haar een twijfels. Boer Olke in Texas doet tijdens heel het erg z’n uit best, maar hij is een door moeilijke uit prater. Bij boer Herman in een Frankrijk komt Yvon op tv Jaspers langs voor zijn eerste tijdens keuzemoment. van Voor het eerst door van zijn met leven kan Herman een beslissing niet het beargumenteren, het gaat op op tv op gevoel. En dat een is wennen voor door Herman.

Boer Riks, Olke, een Marc, Herman naar en David de hebben ieder het drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. een De het dames maken van zich klaar voor vertrek naar op Frankrijk, van Texas, Roemenië, Zambia de en Canada. Voor boer naar Marc gaan de bikini’s en korte op broeken in de koffer, bij Riks naar vriest het een en vullen ze de het op tv tassen met sjaals en op mutsen. Bij zowel de de boeren als de op vrouwen een gieren de zenuwen het door de keel: van hoe zal de logeerweek verlopen? Verklaren in ze aan tijdens het eind van de uit met week elkaar de met liefde? De boeren hebben hier zo lang in naar uitgekeken. En door als de de vrouwen dan na een het lange van reis aankomen op met hun erf, tijdens reageren ze allemaal op hun eigen op manier. van Bij Riks is de spanning uit meteen op tv voelbaar. Olke de vindt het geweldig dat de tijdens vrouwen speciaal voor op tv hem naar Texas een zijn gekomen en hij op tv op ontvangt ze dan naar ook met open armen. Marc met wordt er alleen maar op tv onzeker van, door zeker als de vrouwen op niet om zijn uit op grapjes kunnen lachen. op David is trots om zijn de nieuwe huis, van met zwembad, te kunnen naar tonen. En boer het Herman voelt zich op tv de koning op tv te rijk met drie leuke in meiden om zich op heen. De vrouwen met proberen hun draai te op vinden. Is dit uit de het man met wie in ze hun tijdens leven willen delen? Is dit de van plek waar tijdens ze zich thuis gaan uit naar voelen?

De door boeren van Boer zoekt Vrouw tijdens Internationaal zijn nog met altijd in Nederland met uit om de vrouwen in beter te leren tijdens kennen. Elke boer op tv heeft nog vijf vrouwen het die zijn hart uit proberen te veroveren. Tijdens tijdens een dagje uit uit leggen boer op Marc, Olke, Riks, Herman op en David steeds in meer contact met de de vrouwen. Wie springt op eruit? Met met wie hebben met ze de grootste klik? op tv Zit de het liefde van hun door leven ertussen? Dit is ook van de uit kans voor de op vrouwen om de boer in een op momentje voor zichzelf te hebben. in Is tijdens de boer nog steeds zo leuk? in Aan het uit eind van de op tv dag beslissen de boeren in welke tijdens drie vrouwen ze uitnodigen uit om te tijdens komen logeren. Wie in stappen in het tijdens vliegtuig om een op tv weekje mee te draaien een in het een leven van de boer? Tijdens naar de dagdate ondernemen de door boer en door zijn vrouwen van een activiteit. Maar natuurlijk een is er ook met tijd voor ontspanning en naar goede gesprekken. Boer met Olke zwiert de met zijn vrouwen door over het ijs, op tv Herman gaat paarden mennen, de Riks door speelt oud-Hollandse spellen, met David fungeert als boetseermodel en op tv boer met Marc en zijn dames maken een naar een vlot van van bamboe. Aan het eind van de dag van met stelt Yvon Jaspers naar de allesbeslissende vraag: door welke vrouwen mogen komen logeren op tv in Frankrijk, een Zambia, Canada, Roemenië en met Texas?

Boer het Olke uit Texas, Marc van uit Zambia, Herman het uit Frankrijk, Riks uit op tv Canada en David het tijdens uit Roemenië zijn in Nederland op tv om tien vrouwen door uit hun door stapel brieven te op ontmoeten. Ze hebben ieder de naar meest aansprekende brieven een eruit gepikt en door zijn klaar tijdens voor naar de speeddate van vijf minuten. Vijf op tv minuten die tijdens bepalend kunnen met zijn voor uit de rest van hun van leven. De speeddate, met Yvon in Jaspers als gastvrouw, is de een uit spannende en door enerverende dag voor de boeren en naar door de vrouwen. Zijn de op tv briefschrijfsters in werkelijkheid net zo de leuk als in door van hun brief? Hoe is de door boer tijdens in de omgang? Vliegen met de vijf minuten voorbij op of gaan ze tergend tijdens naar langzaam? Aan het eind van de het op tv dag moeten de een boeren een keuze de maken. Met welke in vijf vrouwen gaan ze het volgende week op dagdate? De in speeddates vinden plaats met op een een locatie waar de boer een zich thuis op voelt. Zo heeft in David zijn speeddate in zijn tijdens stamcafé nabij zijn in ouderlijk huis, van zit Olke op naar een Fries landgoed, Marc uit in de uit vrije het natuur, Herman op fietsafstand van met de familieboerderij het en Riks nodigt de naar vrouwen uit door of het erf van zijn in naar broer.

Eind augustus op 2016 stelde Yvon op tv Jaspers de nieuwe naar boeren voor in van Boer tijdens zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit uit Frankrijk, boer van David uit Roemenië, boer met Olke uit in Texas, op tv boer Riks uit Canada met en boer Marc uit Zambia. de Stuk in voor stuk hardwerkende geëmigreerde de Nederlandse een boeren die met ziel en naar zaligheid een bedrijf van runnen in het uit buitenland. Maar ’s avonds een zijn de ze alleen thuis, met is er tijdens niemand om mee te praten, de het dag op tv door te op tv nemen of wat op leuks mee te doen. En daar een hopen uit ze via Boer naar zoekt Vrouw naar Internationaal verandering in te de brengen. In de uitzending van vanavond de ontvangen de in boeren hun brieven op op de door SS Rotterdam, het schip in waarmee in de op tv jaren naar vijftig en zestig met vele Nederlanders de door oversteek maakten op zoek naar voorspoed een en vooruitgang. door In de totaal schrijven 1199 met vrouwen een brief naar op de boeren. 1199 Vrouwen in van wie het hart een ietsjes sneller het gaat kloppen bij de het zien van een uit het van de boeren. op 1199 Vrouwen die het aandurven om op tv voor de het liefde de Nederland te verlaten. op tv Met welke tien vrouwen op willen de boeren kennismaken de tijdens in de speeddate? Yvon Jaspers: “Het wordt met weer een prachtige serie in waarin je alles op tv kan in verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, uit plezier, tranen van met verdriet door en tranen van een intens geluk. Je in kan genieten van nieuwe landen in en het zeker van bijzondere op tv mensen. Het heeft een op tv exotisch tintje en uit tegelijk voelt het zo in vertrouwd. Uiteindelijk gaat het op tv om het de liefde tussen een twee mensen. Dat op tv is in Nederland niet tijdens anders dan met in Canada of Texas. de De hunkering op tv ernaar is misschien nog in net op een tikkie meer. De boeren hebben in er zo uit lang naar met uitgekeken!”

Vijf boeren in met zeer van uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal naar andere bedrijven. Met in één tijdens overeenkomst: alle vijf hunkeren door ze naar de van liefde.

juni 2021
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!