Programma gemist?

Yvon van Jaspers ontvangt in de laatste het uitzending tijdens van Boer het zoekt Vrouw Internationaal naar de boeren op uit de plek waar het in een september 2016 allemaal begon op tv van met het uitzoeken van de door brieven: de SS door Rotterdam. Hoe gaat het van nu van met boer uit Olke, Riks, Marc, uit Herman en David? op Hebben de relaties een stand gehouden ook al in zitten er honderden, zo tijdens niet duizenden kilometers tussen uit de geliefden? En in wat heeft Boer op zoekt Vrouw Internationaal van de hen gebracht? In de in uitzending van vorige een week zagen we dat de het citytrips door van boer Marc en Herman in bol stonden een van de liefde. Gebrek naar aan verliefdheid zorgde voor in de een verdrietig einde bij door de vakantie van boer uit Riks en door Marit. In deze de uitzending is van de afloop van de citytrips door van boer van Olke en met David te zien. Olke en Sandra zijn van uit op vakantie in Fort naar Worth, maar naar van een vonk lijkt voorlopig uit nog geen sprake. het Sandra: “Ik vind Olke in de nog steeds heel erg leuk. Ik het kan van met hem lachen, hij naar heeft humor. op Hoe hij in uit het leven staat, in dat maakt hem nog tijdens steeds een naar charmante man.” op Ook Olke heeft uit een leuke tijd: een “Je kunt met Sandra hele door leuke een dingen doen, heel gezellig. in En dan denk met je: wat een op leuke vlotte vrouw tijdens ben je toch. Ze heeft op tv het naar op haar een zin. Komt dat door haar feelings het of zit naar ze tijdens zo in elkaar?”, vraagt hij zich op tv uit hardop af. Tijd voor een Sandra om Olke duidelijkheid uit te geven over haar uit gevoelens met voor hem… In Roemenië bezoeken boer tijdens David en Mara naar eerst op tv het kasteel van Dracula voordat door het ze de bergen ingaan. “Het uit voelt op fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. door Ik heb op tv steeds meer uit kriebels”, aldus uit een gelukkige boer de David.

Nadat boer Marc, met Herman, Riks uit en op tv Olke eerder hun definitieve keuze hebben door gemaakt, naar breekt nu voor de boer David het naar moment van de waarheid door aan. David en zijn op tv vrouwen zijn daar tijdens heel uit erg aan toe, maar zien in er tegelijkertijd uit als een berg van tegenop. David trekt het zich terug, maakt een uit in lange wandeling om de na te denken. Susanne op tv en Mara zijn in stik nerveus. Ligt op tv hun toekomst in Roemenië? tijdens David spreekt zich uit. op tv Heeft deze boer tijdens zijn vrouw gevonden? Olke op moest naar vorige week op afscheid nemen van op tv Alberdien en toen tijdens bleek Sandra opeens door last te hebben van van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: het “Ik ben tijdens verrast. De hele week was de ze aardig uit en tijdens lief. Ik moet nog naar even bijkomen van met de terughoudendheid van van Sandra, hier had door ik niet op gerekend”, laat op hij weten. Sandra in probeert door haar blokkade te verklaren. Ze door neemt even een afstand. Gaat ze wel de mee op citytrip? van Van Olke hoeft tijdens dat alleen de als ze door er serieus een voor gaat… Marc en Annekim gaan op uit ‘citytrip’ in tijdens de wilde met natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen van in en neushoorns spotten, er naar samen tussenuit. Tijd voor elkaar. tijdens En met z’n in tweetjes een tent op op opzetten is ook voor met hen de ultieme relatietest. In Canada naar ontdekken Riks en met Marit meer van door het land en het van de elkaar. Riks het worstelt met zijn gevoel. Groeien naar ze tijdens deze dagen naar meer naar elkaar uit toe? Herman op en Fleur van zijn voor het eerst met een door geliefde op op vakantie. Samen met op stap naar een een Frans de kasteel in de Loire. “Bedankt tijdens dat je naar me op tv toe gekomen bent”, op tv zegt op tv Herman tegen Fleur in “Ik wil dit nooit meer naar een stuk laten lopen”.

In uit Frankrijk zijn een boer Herman en zijn vriendin op op citytrip. De man uit tijdens die nog nooit op een meisje had vastgehouden, laat staan een in gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. van "Het is aan! De in logeerweken bij tijdens de het boeren zitten er bijna het op en dat van betekent dat de uit keuzemomenten naderen. van Iets waar boer David op vreselijk tegenop ziet: "Ik naar had nooit verwacht dat naar het het zo moeilijk kon zijn. het Het naar voelt zo goed, zo op tv warm. Ze maken op allebei iets in de me los." David neemt Susanne het mee voor een het lunch aan het op tv water. de Mara blijft alleen thuis. op Susanne met geeft aan dat ze op tv iets voelt op voor David, dat is niet minder naar geworden het sinds de speeddate. uit In Canada hebben boer naar Riks en op tv Eline een gesprek tijdens over het op tv geloof. Eline vindt Riks heel een leuk, maar van heeft moeite met hoe hij door over de het geloof denkt. Kan door Riks het zich daar overheen zetten met als het tot door een relatie komt? tijdens Boer Olke in Texas raakt op gewend aan naar twee vrouwen om zich naar heen. Hij het ziet op met tegen het moment dat op tv hij weer alleen aan door de de keukentafel zit. Hij stelt de de vraag op die al de naar hele week op zijn op tv lippen brandt: hoe snel op tv kunnen Sandra in en Alberdien bij hem op tv komen tijdens wonen? Zambiaanse Marc is verliefd uit en weet door zich daardoor de geen houding te geven. tijdens "Ik word met vrolijk als door ik haar zie. in Ik ga stoer tijdens doen, ik ga stom uit doen, maak stomme opmerkingen. Ze tijdens is het echt een super leuke naar meid". de Tijd om zich uit te op tv spreken. In tijdens Frankrijk zijn door boer Herman en zijn vriendin op op citytrip. De man het die met nog nooit op tv een meisje had vastgehouden, laat staan in gezoend, heeft zijn van droomvrouw gevonden. van "Het is aan! We van zijn tijdens zelfs een beetje door klef."

Boer Olke viert door met Sandra en uit Alberdien Thanksgiving met met de hele een familie. door Dat geeft hem de de kans te zien hoe de in vrouwen zich gedragen het bij zijn tijdens grote Texaans/Friese tijdens familie. Boer de Herman is verliefd. In het op bijzijn van Yvon Jaspers tijdens verklaart het hij zijn droomvrouw de liefde. het Tot van het laatste moment een weten Anne en naar Fleur niet in voor wie hij kiest. "Ik voel uit me van zo op door mijn gemak, kan alles zeggen. Het uit voelt op zo vertrouwd", zegt de de een. "Wat ik met nu voel, is wat van in ik moet voelen voor iemand", zegt het de met ander. Bij uit boer Riks in uit Canada komen zijn kinderen Owen uit en Olivia kennismaken met uit Eline tijdens en Marit. Een cruciaal door moment voor Riks: "Ik tijdens ben in benieuwd hoe ze reageren. op Ze zijn door het belangrijkste in naar mijn leven". Het ijs met is snel gebroken. Owen op door steekt zijn voorkeur niet onder een stoelen of naar banken. Riks op is er nog niet de uit. Ze uit brengen een bezoekje uit aan de pastoor in uit de kerk. Wellicht kan uit hij uitkomst op bieden? In Roemenië bij boer uit David slaat door bij Mara op en Susanne de twijfel met toe. uit Is David leuk van genoeg? Is Roemenië leuk genoeg? een Ben ik leuk genoeg? de David erkent naar dat hij bij naar beiden kriebels voelt op tv en gaat het op gesprek aan. Boer Olke met het viert met Sandra een en Alberdien Thanksgiving met door de hele van familie. Dat geeft de hem de kans te zien hoe naar de tijdens vrouwen zich uit gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. in met Iets dat heel belangrijk is voor tijdens Olke. Marc in een Zambia is eindelijk van wat meer het gewend naar aan de situatie de dat er twee vrouwen naar in zijn huis logeren. het "Met beiden is het op tv op super relaxed." Het de lijkt erop dat de hij moet beslissen met zijn hoofd het of met zijn met hart. Wat de wordt de het?

Nu elke op boer nog twee op tv vrouwen op zijn boerderij op met heeft, verandert dat de sfeer. De van vrouwen met kijken meer als concurrenten een naar elkaar. de Nu elke boer nog twee in vrouwen naar op zijn boerderij een heeft, verandert dat met de sfeer. De uit vrouwen kijken meer een als concurrenten naar uit elkaar. De van ene boer begint al in gevoel te krijgen voor naar een logee, de uit ander het wil ze allebei nog beter het leren kennen voordat op hij definitief de knoop met doorhakt. * op tv Boer Olke de in Texas neemt Alberdien en uit Sandra mee voor uit een in picknick tussen de naar pinken. Olke van heeft de woorden van Yvon Jaspers naar met goed in zijn in oren geknoopt: 'Het zijn vrouwen. met Ze willen op tv dat je met door ze flirt!' Hij strooit een met complimentjes, een zegt dat ze door er prachtig uit uitzien. 'Ik ben de ze aan het op veroveren natuurlijk. Ik laat zien dat van ik ze de leuk vind.' op Een van de dames met wacht het juiste moment naar tijdens af voor een op zoen... * Het in enthousiasme van boer David het in Roemenië doet Mara de en Susanne naar goed. Hij neemt ze mee het om naar boodschappen te doen, de op omgeving op tv te laten zien en naar belandt met ze tussen met het koolzaad op waardoor hij over zijn passie op tv op kan vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier in word ik warm in van', het verzucht een van naar hen. * Anne en Fleur, de in met logees op de Franse boerderij door van de Herman, geven toe van dat ze voor het eerst het van hun leven eigenlijk naar misschien het wel een beetje verliefd uit aan het worden op tv zijn. een Ze zijn jaloers op elkaar. Herman een heeft de touwtjes door in tijdens handen en geniet van daar zichtbaar van. * In tijdens het ijskoude een Canada moeten de Eline en Mara enorm wennen tijdens door aan de nieuwe situatie. 'Het is op anders uit zo, ik moet omschakelen. de Ik voel uit meer strijd.' Riks in kan zich door nog niet helemaal open stellen: 'Ik met zou ze op tv eigenlijk een keer een het knuffel moeten de geven, uit maar daar heb van ik moeite mee.' * in Boer Marc neemt Annekim met en Anke uit mee voor een romantisch tijdens uitje naar met het mooiste plekje uit van de omgeving: een naar strandje op tv bij het meer. Marc wordt met er maar onzeker van: een de 'Wel raar dat het ik hier met twee op vrouwen ben. met Het is onnatuurlijk. in Er is een uit reden voor monogamie. Denk op ik.'

Nadat boer tijdens Herman uit vorige week afscheid nam van zijn een eerste uit logeervrouw, is het nu de op tv beurt aan de de overige op boeren om een Yvon Jaspers op bezoek te krijgen op tv voor het op tv keuzemoment. En dat in valt niet een mee. Boer David tijdens verzucht: “Jullie maken het mij uit naar veel te moeilijk. Jullie zijn met alle uit drie zo leuk!”. Boer Riks in door Canada van beseft dat hij nog tijdens niet alle naar vrouwen evenveel aandacht op tv heeft kunnen geven naar en hij probeert dat de goed te maken. Maar of met dat door nog op tijd is… Boer een Olke in op tv Texas houdt ruggenspraak het met zijn ouders. Vader een Jelle spreekt tijdens zich uit, moeder Wiepie op tv nuanceert dat door door te zeggen dat tijdens niemand perfect is. naar Maar wat de wil Olke zelf? De op vrouwen van boer Marc uit in Zambia van klagen omdat ze willen tijdens dat hij zich op tv meer open stelt, hij op laat nog naar zo naar weinig zien van wie hij echt op tv is. van Voor iemand die altijd moeite in heeft met kiezen, uit is het tijdens naderende keuzemoment voor Marc in bijna een onmogelijke met opgave…. De Franse uit boer naar Herman krijgt het verleidingsspel steeds beter uit een onder de knie. het Nu de eerste logee uit zijn erf heeft door verlaten, geeft uit hij toe dat het een begint te kriebelen in zijn van uit buik.

Bij alle boeren de is de logeerweek op tv bezig. De vrouwen op worden tijdens voor het met eerst wakker op op tv de boerderij. Het eerste een keuzemoment nadert door al dus ze moeten nu hun door een momentje gaan pakken. uit Zij willen de naar boer beter leren kennen en tijdens de boer moet zich uit in ook bij hen goed voelen. het De boeren uit doen hun best de tijdens vrouwen op het hun gemak te een stellen, maar dat lukt door niet overal even goed... Boer de Marc op in Zambia uit voelt zich onzeker: op “Het gaat nog de een beetje stroef, er moet meer in lol op in komen”. Bij boer van David in Roemenië is in de sfeer van goed en praten door ze over vroegere relaties en een van dingen die ze hebben naar meegemaakt. Bij boer Riks naar is het vechten de om persoonlijke aandacht. op tv Een van de logees uit met haar twijfels. Boer Olke naar in Texas op tv doet op tv heel erg z’n het best, maar hij van is een moeilijke prater. Bij van boer Herman in Frankrijk komt uit Yvon Jaspers op langs in voor zijn eerste de keuzemoment. Voor het eerst op tv van zijn leven kan Herman in een beslissing met niet met beargumenteren, het gaat op gevoel. En uit dat is op tv wennen voor van Herman.

Boer de Riks, Olke, Marc, Herman naar en naar David hebben ieder door drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. met De dames door maken zich klaar het voor een vertrek naar Frankrijk, Texas, een Roemenië, Zambia en het Canada. Voor door boer Marc gaan bikini’s en op korte broeken in de naar koffer, bij in Riks tijdens vriest het en vullen op tv ze de tassen met sjaals de in en mutsen. Bij zowel de naar boeren een als de vrouwen gieren een de zenuwen door naar de keel: hoe zal de in logeerweek met verlopen? Verklaren ze aan in het eind van de een week elkaar in de in liefde? De boeren hebben hier zo lang tijdens naar uitgekeken. in En een als de vrouwen dan tijdens na een lange reis aankomen van op hun het erf, reageren ze allemaal het op met hun eigen manier. Bij een Riks is de naar spanning het meteen voelbaar. Olke vindt het geweldig van dat de vrouwen op speciaal in voor hem door naar Texas zijn gekomen en hij met op tv ontvangt ze dan ook met naar open armen. Marc wordt naar een er alleen maar onzeker van, zeker op als de een vrouwen niet om zijn door door grapjes kunnen lachen. David is trots met tijdens om zijn nieuwe huis, door met zwembad, te kunnen op tv tonen. tijdens En boer Herman voelt een zich de koning te naar rijk van met drie leuke meiden om zich van heen. De met vrouwen proberen van hun draai te vinden. Is dit het de naar man met wie van ze hun in leven willen delen? Is door dit de plek waar met ze zich thuis gaan in in voelen?

De de boeren van een Boer zoekt Vrouw Internationaal de zijn nog altijd naar in Nederland om de van vrouwen uit beter te leren kennen. in Elke boer heeft op tv nog vijf in vrouwen die zijn van hart proberen te veroveren. Tijdens een op tv een dagje uit leggen boer Marc, Olke, op tv Riks, Herman door en David steeds op tv meer op tv contact met de vrouwen. een Wie springt eruit? Met door wie hebben ze de het grootste naar klik? Zit de liefde in van hun tijdens leven ertussen? Dit is ook het de tijdens kans voor de de vrouwen om met de boer een momentje voor naar zichzelf uit te hebben. Is de boer nog de op tv steeds zo leuk? Aan het van eind van van de dag beslissen de door boeren welke drie vrouwen naar ze uitnodigen om met te van komen logeren. Wie van stappen in op het vliegtuig om een weekje mee het te draaien een in het leven door van naar de boer? Tijdens de dagdate ondernemen naar de boer en in zijn vrouwen uit een activiteit. het Maar natuurlijk is er ook tijd een voor ontspanning en door goede met gesprekken. Boer op tv Olke zwiert met naar zijn vrouwen over in het ijs, Herman tijdens gaat paarden mennen, Riks speelt oud-Hollandse tijdens spellen, tijdens David fungeert als boetseermodel van en boer uit Marc en zijn door dames maken door een vlot van bamboe. Aan het in eind van de dag door stelt uit Yvon Jaspers de allesbeslissende vraag: naar met welke vrouwen mogen komen op tv logeren in Frankrijk, Zambia, op tv Canada, Roemenië en op tv Texas?

Boer op Olke uit Texas, Marc uit op Zambia, Herman uit op Frankrijk, Riks naar uit Canada een en David uit door Roemenië zijn in Nederland door om tien vrouwen het uit de hun stapel brieven te ontmoeten. in Ze hebben met ieder de de meest aansprekende brieven eruit gepikt uit en zijn klaar voor uit de speeddate naar van in vijf minuten. Vijf minuten de die bepalend kunnen zijn op tv voor de rest op tv van hun leven. De tijdens speeddate, naar met Yvon Jaspers door als gastvrouw, is een spannende en naar enerverende de dag voor de boeren en op tv de vrouwen. Zijn de de de briefschrijfsters in werkelijkheid net zo naar op leuk als in hun brief? Hoe in uit is de boer in de omgang? door Vliegen de vijf op tv minuten voorbij met of in gaan ze tergend langzaam? Aan op het eind in van de dag in moeten de boeren uit een keuze maken. in Met welke tijdens vijf vrouwen gaan ze de volgende week op in dagdate? De speeddates vinden plaats van op een locatie op tv waar op tv de boer zich thuis van voelt. Zo heeft David zijn op in speeddate in zijn stamcafé nabij zijn de ouderlijk huis, naar zit van Olke op een Fries landgoed, Marc het in de de vrije naar natuur, Herman op fietsafstand het van de in familieboerderij en Riks nodigt de vrouwen tijdens uit het of het van erf van zijn op broer.

Eind augustus 2016 door stelde Yvon naar Jaspers de nieuwe boeren op tv voor van een Boer zoekt in Vrouw Internationaal. Boer door Herman uit een Frankrijk, boer David op uit Roemenië, boer Olke in uit Texas, boer Riks van uit Canada de en boer Marc uit Zambia. tijdens Stuk voor stuk naar het hardwerkende geëmigreerde Nederlandse boeren die met de ziel en tijdens zaligheid een van bedrijf runnen op in het buitenland. Maar ’s avonds uit zijn ze alleen in thuis, is er het niemand om tijdens mee te het praten, de dag met door te op tv nemen of wat met leuks mee te doen. uit En daar naar hopen ze via Boer zoekt Vrouw uit Internationaal verandering in op tv met te brengen. In de door uitzending van vanavond van ontvangen de boeren hun brieven van op op de SS Rotterdam, het schip in waarmee in de jaren door uit vijftig en zestig uit vele Nederlanders de op tv oversteek maakten op zoek naar uit voorspoed en vooruitgang. door In een totaal schrijven 1199 vrouwen een het brief naar de boeren. door 1199 Vrouwen door van op wie het hart met ietsjes sneller gaat kloppen bij het het zien een van een van de met boeren. 1199 Vrouwen die op tv het tijdens aandurven om voor door de liefde Nederland te uit verlaten. Met welke tien tijdens vrouwen willen op de op tv boeren kennismaken tijdens de speeddate? Yvon met Jaspers: “Het wordt weer van het een prachtige serie waarin je alles een kan van verwachten. Ontluikende op tv liefdes, zenuwen, plezier, naar tranen van verdriet en tranen van het intens een geluk. Je in kan genieten van nieuwe het landen en zeker van een bijzondere mensen. Het naar heeft een naar exotisch tintje en op tegelijk voelt door het zo vertrouwd. Uiteindelijk door gaat het om de een liefde tussen met twee mensen. Dat is een in van Nederland niet anders dan in in Canada of naar Texas. De uit hunkering ernaar is misschien nog van net een in tikkie meer. De op tv boeren hebben er zo lang naar naar van uitgekeken!”

Vijf boeren het met zeer uiteenlopende karakters, op tv verschillende landen, totaal op met andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle tijdens vijf met hunkeren ze naar de in liefde.

januari 2020
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!