Programma gemist?

Yvon Jaspers ontvangt de de in de laatste uit uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal het de in boeren op de plek op waar het uit in september 2016 in allemaal begon met het met uitzoeken van de door brieven: de tijdens SS Rotterdam. Hoe gaat naar het in nu met boer Olke, Riks, Marc, op tv een Herman en David? Hebben op tv de relaties stand door gehouden ook al de zitten er honderden, zo door niet duizenden kilometers tussen door de door geliefden? En wat een heeft Boer zoekt het Vrouw Internationaal hen een gebracht? In de uitzending van van vorige week zagen door we dat de citytrips een van boer door Marc naar en Herman bol stonden van op tv de liefde. Gebrek een aan verliefdheid de zorgde voor met een verdrietig einde met bij de vakantie van uit boer Riks naar en Marit. In deze op uitzending is het de afloop van de citytrips het van boer met Olke en David te door zien. Olke en Sandra zijn uit op vakantie in in Fort naar Worth, maar van van een vonk lijkt voorlopig nog op tv geen op tv sprake. Sandra: “Ik vind in Olke op tv nog steeds heel erg leuk. in Ik met kan met hem het lachen, hij heeft het humor. Hoe hij in het leven door staat, dat met maakt hem nog van steeds het een charmante man.” Ook naar Olke heeft een leuke door tijd: “Je uit kunt met Sandra hele leuke door dingen doen, heel een gezellig. En met dan denk je: wat een een leuke vlotte uit vrouw ben je op met toch. Ze heeft het naar een haar zin. met Komt dat op tv door haar feelings of zit uit ze zo met in elkaar?”, vraagt hij zich het hardop de af. Tijd voor Sandra om het Olke duidelijkheid een te geven over een haar tijdens gevoelens voor hem… In Roemenië bezoeken de boer David en op tv Mara eerst het kasteel de van op Dracula voordat ze van de bergen ingaan. “Het voelt in fantastisch. Lekker lachen, door naar leuke dingen doen. Ik heb de steeds meer kriebels”, aldus door een op gelukkige boer het David.

Nadat tijdens boer Marc, Herman, van Riks en Olke eerder hun een in definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu de voor boer David met het moment een van van de waarheid aan. David en uit zijn vrouwen zijn daar de heel erg in aan op tv toe, maar zien er tegelijkertijd door als een berg het tegenop. op tv David trekt zich terug, tijdens maakt een lange wandeling om door na te op tv denken. op Susanne en Mara zijn stik naar nerveus. Ligt hun de toekomst in uit Roemenië? David spreekt op tv zich uit. Heeft een deze boer zijn vrouw gevonden? Olke een moest vorige week door afscheid op tv nemen van Alberdien en op toen bleek Sandra opeens tijdens last te het hebben van met plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik van ben verrast. De op hele door week was ze aardig met en lief. tijdens Ik moet nog even bijkomen het van een de terughoudendheid van Sandra, hier uit had ik niet het op gerekend”, uit laat naar hij weten. Sandra naar probeert haar blokkade te verklaren. in Ze neemt met even afstand. de Gaat ze wel mee uit op citytrip? Van een Olke hoeft het dat alleen als ze er serieus door voor gaat… Marc tijdens en Annekim gaan op door ‘citytrip’ naar in de wilde natuur een van Zambia. Olifanten, door krokodillen en neushoorns spotten, op tv er samen op tv tussenuit. Tijd van voor elkaar. En met z’n de tweetjes een het tent opzetten op tv is ook voor hen de naar met ultieme relatietest. In Canada de ontdekken Riks en Marit van meer van het land naar en van een elkaar. Riks het worstelt met zijn gevoel. Groeien het ze tijdens op tv deze dagen de meer naar elkaar toe? Herman en Fleur in zijn voor het in eerst met van een naar geliefde op vakantie. van Samen op stap naar een Frans de kasteel in met de Loire. de “Bedankt dat je naar me op tv toe gekomen door bent”, de zegt Herman tegen Fleur “Ik wil op tv dit nooit een meer stuk uit laten lopen”.

In Frankrijk met zijn uit boer Herman en zijn vriendin van op citytrip. De man de die tijdens nog nooit uit een meisje had vastgehouden, laat staan op op tv gezoend, heeft zijn de droomvrouw gevonden. "Het is aan! de De logeerweken bij de de met boeren zitten er bijna op en uit dat betekent dat van de uit keuzemomenten naderen. Iets waar boer op David vreselijk tijdens tegenop ziet: naar "Ik had nooit verwacht van dat het zo moeilijk de kon zijn. een Het de voelt zo goed, van zo warm. Ze maken allebei iets van in me los." van op David neemt Susanne mee voor een tijdens lunch het aan het water. Mara blijft naar alleen een thuis. Susanne geeft aan in dat ze iets voelt naar voor David, dat naar is niet minder met geworden sinds in de op speeddate. In Canada de hebben boer Riks in en Eline een gesprek over het van geloof. Eline vindt op naar Riks heel leuk, maar heeft tijdens moeite met hoe naar hij op tv over het geloof denkt. Kan de Riks met zich daar overheen van zetten als het tot een relatie naar komt? Boer Olke uit in Texas door raakt gewend aan twee het vrouwen om zich uit heen. Hij ziet met op tegen het een moment in dat hij weer alleen aan op tv de keukentafel zit. tijdens van Hij stelt de naar vraag die al de hele door week op zijn lippen door brandt: hoe tijdens snel kunnen Sandra in en tijdens Alberdien bij hem komen de wonen? Zambiaanse Marc is verliefd in en naar weet zich daardoor geen houding het te geven. tijdens "Ik word vrolijk als op tv in ik haar zie. Ik ga stoer door doen, met ik ga stom doen, naar maak naar stomme opmerkingen. Ze met is echt een super leuke meid". naar Tijd een om zich uit op te spreken. In Frankrijk op zijn boer Herman en uit zijn vriendin met op op citytrip. De man die nog nooit van een meisje had tijdens vastgehouden, de laat staan gezoend, heeft zijn op droomvrouw van gevonden. "Het een is aan! We op zijn zelfs een beetje op klef."

Boer met Olke viert met met Sandra en Alberdien Thanksgiving met naar de hele familie. de Dat geeft met hem de kans in te een zien hoe de vrouwen zich van gedragen bij zijn grote de Texaans/Friese naar familie. Boer Herman is in verliefd. In het bijzijn de op tv van Yvon Jaspers verklaart hij het zijn van droomvrouw de liefde. Tot het door laatste moment weten Anne tijdens het en Fleur niet voor uit wie hij kiest. "Ik uit voel me zo door op mijn van gemak, kan alles naar zeggen. Het van voelt zo vertrouwd", zegt met de een. tijdens "Wat ik nu voel, is wat met ik uit moet voelen tijdens voor iemand", zegt de ander. Bij naar boer Riks in door Canada komen met zijn kinderen Owen in en Olivia kennismaken de met Eline en Marit. op tv Een cruciaal met moment voor Riks: op tv "Ik ben tijdens benieuwd hoe ze reageren. naar Ze zijn het belangrijkste met in mijn leven". tijdens op tv Het ijs is snel gebroken. Owen op tv steekt zijn voorkeur door niet onder op stoelen of banken. met Riks is er nog een niet uit. Ze tijdens brengen een bezoekje met de aan de pastoor in de een kerk. Wellicht in kan hij uitkomst bieden? In op een Roemenië bij boer David op slaat bij het Mara en Susanne de twijfel tijdens toe. Is David in leuk genoeg? het Is Roemenië een leuk genoeg? Ben ik leuk uit genoeg? David in erkent dat hij op bij beiden kriebels voelt op tv en gaat het gesprek van aan. Boer Olke tijdens viert met Sandra in en naar Alberdien Thanksgiving met de de hele familie. door Dat geeft hem de kans uit te tijdens zien hoe op de vrouwen zich van gedragen bij zijn grote Texaans/Friese uit familie. Iets dat heel het belangrijk uit is voor tijdens Olke. Marc in met Zambia is eindelijk wat uit meer gewend aan de situatie met dat er het twee vrouwen in de zijn huis van logeren. "Met van beiden is het super relaxed." Het van lijkt erop door dat van hij moet beslissen met zijn uit hoofd of een met zijn hart. Wat met wordt een het?

Nu met elke boer nog twee vrouwen naar op zijn boerderij van op tv heeft, verandert dat met de sfeer. De vrouwen kijken meer op als concurrenten naar met het elkaar. Nu elke boer nog twee tijdens vrouwen door op zijn boerderij heeft, met verandert dat door de sfeer. in De vrouwen kijken meer de als concurrenten naar elkaar. De met ene op boer begint al gevoel te uit krijgen voor een tijdens in logee, de ander wil naar ze allebei nog het beter leren tijdens kennen voordat hij definitief de knoop het doorhakt. * Boer met Olke in in Texas neemt Alberdien en op het Sandra mee voor een picknick van tussen de de pinken. Olke heeft de de woorden een van Yvon Jaspers goed in zijn het oren geknoopt: met 'Het zijn vrouwen. het Ze in willen dat je met de ze flirt!' Hij strooit met op tv complimentjes, zegt in dat ze naar er prachtig uitzien. 'Ik het ben ze naar aan het veroveren natuurlijk. Ik uit laat zien dat door ik ze leuk door vind.' Een het van de dames naar wacht tijdens het juiste moment af voor een uit zoen... * Het tijdens enthousiasme van boer van David in Roemenië op tv met doet Mara en de Susanne goed. Hij neemt ze van mee om in boodschappen te op doen, de omgeving in te laten zien in en belandt met tijdens ze tussen het koolzaad waardoor hij het over zijn passie met kan vertellen: het akkerbouw. naar 'Ja, hier word op tv ik warm van', verzucht een naar van hen. * Anne het en Fleur, de de logees met op de Franse boerderij van met Herman, geven een toe dat met ze voor het een eerst van hun leven eigenlijk naar misschien wel een van beetje verliefd in aan het worden van zijn. Ze zijn van jaloers op elkaar. Herman van heeft de in touwtjes het in handen en geniet daar tijdens zichtbaar van. door * In uit het ijskoude Canada moeten Eline en de Mara enorm wennen uit op aan de nieuwe op situatie. 'Het is anders zo, ik op moet omschakelen. in Ik voel op meer strijd.' Riks kan zich op de nog niet helemaal open stellen: 'Ik met zou ze in eigenlijk een keer tijdens een knuffel moeten geven, van maar naar daar heb ik moeite het mee.' * Boer Marc tijdens neemt Annekim en de Anke uit mee voor een romantisch uitje door naar het mooiste een plekje op tv uit de tijdens omgeving: een strandje met bij het meer. Marc wordt in er maar onzeker op tv van: 'Wel raar op dat ik tijdens hier met twee de vrouwen ben. Het een is onnatuurlijk. in Er is een reden voor monogamie. een Denk door ik.'

Nadat boer Herman door vorige week afscheid door nam op tv van zijn op eerste logeervrouw, is op tv het nu de beurt aan de op tv het overige boeren om Yvon tijdens Jaspers op een bezoek te krijgen voor het het keuzemoment. En dat valt tijdens niet op tv mee. Boer David verzucht: “Jullie van maken het mij door in veel te moeilijk. een Jullie zijn alle drie zo op leuk!”. Boer Riks in Canada in beseft dat hij de de nog niet alle vrouwen evenveel op aandacht heeft kunnen het geven en hij de probeert dat goed in te maken. Maar of van door dat nog op op tv tijd is… Boer Olke in de Texas houdt met ruggenspraak met zijn ouders. Vader door Jelle spreekt zich de uit, moeder Wiepie nuanceert de dat door de te zeggen dat op niemand perfect is. het Maar wat wil van Olke zelf? De vrouwen een van boer Marc in een Zambia klagen door omdat ze uit willen dat hij zich tijdens meer met open stelt, hij laat in nog zo weinig zien met van wie hij het echt op tv is. Voor iemand die altijd moeite uit heeft met op kiezen, is uit het naderende keuzemoment voor het Marc bijna een onmogelijke de opgave…. De Franse uit boer een Herman krijgt het verleidingsspel steeds beter uit op tv onder de knie. Nu de eerste van logee zijn de erf heeft verlaten, tijdens geeft hij de toe dat het begint te tijdens kriebelen in zijn een naar buik.

Bij het alle boeren is de logeerweek door bezig. De tijdens vrouwen worden voor tijdens het de eerst wakker op in de boerderij. Het eerste keuzemoment naar nadert al dus ze naar moeten nu hun naar uit momentje gaan pakken. Zij een willen de boer beter leren in een kennen en de boer moet zich op tv ook bij door hen goed voelen. in De boeren op tv doen hun best door de vrouwen tijdens op hun gemak te uit stellen, maar dat lukt op tv niet overal van even goed... Boer van Marc in Zambia voelt zich de onzeker: “Het met gaat nog een het beetje stroef, tijdens er moet meer lol in komen”. Bij een boer David in van Roemenië is de uit sfeer goed en naar van praten ze over vroegere relaties uit en het dingen die ze hebben meegemaakt. Bij van boer Riks is van het vechten om persoonlijke in het aandacht. Een van op tv de logees uit haar twijfels. Boer Olke een in door Texas doet heel erg door z’n naar best, maar hij is een naar moeilijke prater. Bij boer Herman op in Frankrijk uit komt in Yvon Jaspers langs voor zijn eerste door op keuzemoment. Voor het eerst van de zijn leven kan met Herman een beslissing tijdens niet beargumenteren, tijdens het gaat op gevoel. En in van dat is wennen voor met Herman.

Boer Riks, Olke, een Marc, door Herman en tijdens David hebben ieder van drie droomvrouwen uitgenodigd op naar hun boerderij. De dames de maken zich klaar voor uit vertrek naar Frankrijk, met Texas, uit Roemenië, Zambia en Canada. in Voor boer Marc de gaan van bikini’s en korte broeken in de op koffer, een bij Riks vriest het en de vullen ze het de tassen door met sjaals en tijdens mutsen. Bij zowel de boeren van als naar de vrouwen gieren de tijdens zenuwen door de de keel: het hoe zal de logeerweek op tv verlopen? Verklaren ze aan het op tv eind de van de week elkaar de op tijdens liefde? De boeren hebben hier zo lang met het naar uitgekeken. En als de het vrouwen door dan na een lange het reis aankomen door op hun erf, reageren uit ze allemaal een op hun eigen manier. een Bij Riks is een de spanning meteen voelbaar. Olke tijdens vindt het naar geweldig dat de vrouwen tijdens in speciaal voor hem naar Texas zijn het gekomen en van hij ontvangt ze een dan ook met van open armen. Marc door wordt in er alleen maar onzeker van, op tv zeker als de van vrouwen niet om zijn de grapjes kunnen lachen. met naar David is trots om in zijn nieuwe huis, met met zwembad, te kunnen tonen. het En uit boer Herman voelt op tv zich de de koning te rijk met een drie leuke meiden van om zich een heen. De vrouwen proberen hun draai te op het vinden. Is dit tijdens de man met wie op tv ze hun leven op willen delen? naar Is dit de plek waar ze de naar zich thuis gaan naar voelen?

De boeren in van Boer zoekt naar Vrouw Internationaal door zijn nog altijd in de Nederland om de het vrouwen de beter te leren het kennen. Elke boer tijdens heeft nog vijf vrouwen die uit zijn hart proberen een te veroveren. Tijdens in een dagje tijdens uit leggen boer Marc, Olke, door Riks, Herman op tv en David de steeds meer contact met de in vrouwen. uit Wie springt een eruit? Met wie hebben uit ze de grootste tijdens klik? Zit door de liefde van hun leven ertussen? het Dit is ook het de kans voor de de vrouwen om tijdens op de boer een momentje voor in zichzelf te hebben. het Is het de boer nog steeds met zo leuk? Aan het tijdens eind van de tijdens dag beslissen de boeren naar welke drie vrouwen naar ze uitnodigen om met te komen logeren. van Wie stappen in in het vliegtuig door om een weekje een mee op tv te draaien in het leven op tv van door de boer? Tijdens de op tv dagdate ondernemen de boer en zijn in vrouwen een activiteit. een Maar natuurlijk is een naar er ook tijd voor ontspanning uit en goede gesprekken. met Boer Olke uit zwiert met uit zijn vrouwen over een het ijs, Herman gaat paarden mennen, op op tv Riks speelt oud-Hollandse op tv spellen, David fungeert in als boetseermodel en boer Marc en uit zijn dames tijdens maken tijdens een vlot van bamboe. Aan de het eind van de uit dag stelt Yvon een Jaspers de door allesbeslissende vraag: uit welke vrouwen mogen het komen logeren in Frankrijk, Zambia, Canada, het uit Roemenië en Texas?

Boer Olke uit tijdens Texas, Marc uit op tv Zambia, Herman uit door Frankrijk, Riks tijdens uit Canada op en David uit Roemenië zijn het in het Nederland om tien naar vrouwen uit hun stapel op tv brieven te ontmoeten. door Ze hebben ieder op tv de meest aansprekende een brieven op tv eruit gepikt en de zijn klaar voor de speeddate de van vijf met minuten. Vijf op minuten die bepalend kunnen tijdens zijn voor de rest van naar hun leven. De uit speeddate, met Yvon Jaspers in als gastvrouw, is tijdens op een spannende en enerverende dag op tv voor op tv de boeren en de vrouwen. op tv Zijn de uit briefschrijfsters in werkelijkheid uit net zo door leuk als in hun brief? Hoe op is de naar boer in de naar omgang? Vliegen het de vijf minuten tijdens voorbij of gaan ze een tergend langzaam? Aan op het eind op tv van de dag moeten de de boeren een van keuze het maken. Met welke vijf vrouwen op tv gaan ze volgende week de op dagdate? De een speeddates vinden de plaats op een locatie uit waar de boer zich in thuis voelt. met Zo heeft tijdens David zijn speeddate tijdens in zijn stamcafé van nabij zijn ouderlijk huis, van zit de Olke op een Fries landgoed, het Marc de in de vrije naar natuur, Herman op fietsafstand van in de uit familieboerderij en Riks op nodigt de vrouwen uit of het het het erf van zijn naar broer.

Eind augustus 2016 het stelde de Yvon Jaspers de op tv nieuwe boeren voor op tv van Boer uit zoekt Vrouw Internationaal. Boer door Herman uit Frankrijk, boer David van uit naar Roemenië, boer van Olke uit Texas, boer de Riks uit Canada op en boer Marc uit Zambia. in de Stuk voor stuk op tv hardwerkende geëmigreerde Nederlandse boeren die de met ziel uit en zaligheid een een bedrijf runnen in het buitenland. tijdens het Maar ’s avonds door zijn ze alleen thuis, is tijdens er niemand op tv om mee door te praten, de van dag door te nemen of op wat tijdens leuks mee te doen. En een daar hopen ze via met Boer zoekt tijdens Vrouw Internationaal tijdens verandering in te brengen. In de van uitzending van vanavond de ontvangen de met boeren hun brieven het op de in SS Rotterdam, het schip tijdens waarmee in uit de jaren tijdens vijftig en zestig vele naar Nederlanders de oversteek uit maakten op met zoek naar voorspoed en vooruitgang. In de totaal schrijven 1199 met vrouwen een brief het naar op tv de boeren. op 1199 Vrouwen van wie het naar hart tijdens ietsjes sneller gaat kloppen door bij het zien van uit een van van de boeren. tijdens 1199 Vrouwen die het aandurven om in het voor de liefde op tv Nederland te verlaten. in Met welke tien vrouwen willen van de boeren tijdens kennismaken tijdens tijdens de speeddate? Yvon Jaspers: “Het wordt weer met een op tv prachtige serie waarin je alles tijdens kan verwachten. Ontluikende op door liefdes, zenuwen, plezier, tranen een van verdriet van en tranen van intens geluk. naar Je kan met genieten van nieuwe landen en in zeker van bijzondere de uit mensen. Het heeft op tv een exotisch tintje en tegelijk voelt van het het zo vertrouwd. op tv Uiteindelijk gaat het om de op liefde tussen twee de mensen. Dat door is in Nederland niet anders van met dan in Canada of Texas. een De hunkering ernaar een is misschien nog op net een op tv tikkie meer. De de boeren hebben er op zo lang van naar uitgekeken!”

Vijf boeren door met zeer door uiteenlopende karakters, verschillende op landen, totaal andere bedrijven. op tv Met één overeenkomst: alle op tv vijf in hunkeren ze naar de op liefde.

januari 2019
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord