Programma gemist?

Yvon op Jaspers ontvangt in de een laatste uitzending het van Boer zoekt Vrouw een Internationaal de boeren de op de in plek waar het in september in 2016 allemaal begon met met het uitzoeken een tijdens van de brieven: de SS naar Rotterdam. Hoe tijdens gaat het tijdens nu met boer Olke, Riks, Marc, op tv Herman en door David? Hebben de door relaties stand gehouden ook de al zitten er het honderden, zo niet uit duizenden op kilometers tussen de een geliefden? En wat heeft met Boer op tv zoekt Vrouw Internationaal hen gebracht? In het de uitzending van een vorige week zagen we naar een dat de citytrips van boer van Marc en Herman door bol stonden van het de liefde. Gebrek naar aan verliefdheid zorgde het voor een verdrietig de einde bij de vakantie van van boer van Riks en op tv Marit. In deze uitzending is de de afloop van naar de citytrips het van boer Olke op en David te een zien. Olke en Sandra zijn van op vakantie uit in een Fort Worth, maar van het een vonk in lijkt voorlopig nog geen op tv sprake. Sandra: “Ik vind Olke het door nog steeds heel erg de leuk. Ik op tv kan met hem naar lachen, hij heeft humor. Hoe hij een in van het leven door staat, dat maakt hem van nog steeds een charmante het man.” Ook Olke op tv heeft een leuke uit tijd: “Je kunt met door Sandra hele tijdens leuke het dingen doen, heel gezellig. En door dan denk je: het wat een op tv leuke vlotte vrouw ben je op toch. op tv Ze heeft het met naar haar zin. Komt tijdens dat door haar naar feelings of zit ze in zo tijdens in elkaar?”, vraagt hij zich uit hardop de af. Tijd voor op Sandra om uit Olke duidelijkheid te geven over op haar van gevoelens voor hem… In Roemenië bezoeken op boer David en Mara met door eerst het kasteel van op Dracula voordat ze de de bergen ingaan. “Het het voelt door fantastisch. Lekker lachen, naar leuke dingen doen. Ik heb steeds met meer kriebels”, op tv aldus een van gelukkige boer met David.

Nadat uit boer Marc, Herman, Riks en een op Olke eerder hun definitieve keuze hebben een gemaakt, door breekt nu voor boer op David het het moment van de waarheid aan. naar het David en zijn vrouwen van zijn daar heel op tv erg aan toe, maar zien van er tegelijkertijd als met een berg het tegenop. David trekt in zich terug, naar maakt een lange het wandeling om uit na te denken. Susanne het en Mara zijn met stik nerveus. Ligt van hun toekomst in Roemenië? van David spreekt zich uit. op Heeft deze boer uit op zijn vrouw gevonden? Olke uit moest vorige week op tv afscheid nemen van Alberdien en tijdens toen bleek Sandra met opeens last te hebben naar met van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik een op ben verrast. De hele naar week was ze aardig en tijdens lief. Ik op tv moet nog even bijkomen een van in de terughoudendheid van naar Sandra, hier had ik tijdens niet op gerekend”, op tv laat hij weten. door Sandra in probeert haar blokkade te uit verklaren. Ze neemt op even afstand. Gaat ze op tv wel mee van op citytrip? Van van Olke hoeft op dat alleen als ze er serieus in voor gaat… Marc en tijdens op tv Annekim gaan op ‘citytrip’ in de uit met wilde natuur van Zambia. de Olifanten, krokodillen uit en neushoorns spotten, een er samen tussenuit. Tijd voor elkaar. op En met z’n een tweetjes een tent tijdens opzetten tijdens is ook in voor hen de ultieme relatietest. In door Canada ontdekken Riks uit en Marit meer van van het van land en van elkaar. een Riks worstelt op tv met zijn gevoel. Groeien het ze tijdens deze dagen op tv meer op tv naar elkaar toe? Herman en het Fleur zijn voor het op eerst met op een geliefde op naar vakantie. in Samen op stap naar een Frans het kasteel in de in uit Loire. “Bedankt dat je naar van me toe het gekomen bent”, zegt Herman op tegen Fleur “Ik wil naar dit nooit van meer de stuk laten lopen”.

In op tv Frankrijk zijn op boer Herman en zijn vriendin op tv op citytrip. met De man die nog nooit met het een meisje had vastgehouden, de laat staan gezoend, heeft zijn in droomvrouw gevonden. uit "Het is aan! met De logeerweken bij de door boeren zitten de er bijna op van en dat betekent dat uit de door keuzemomenten naderen. Iets waar naar boer het David vreselijk tegenop ziet: "Ik had het nooit tijdens verwacht dat het zo moeilijk met kon zijn. uit Het voelt uit zo goed, zo warm. uit Ze maken allebei het iets in door me los." in David neemt Susanne mee voor een van lunch aan het naar water. Mara blijft de alleen thuis. met Susanne geeft op tv aan dat met ze iets voelt voor David, dat de is niet op minder geworden van sinds de speeddate. In een Canada hebben boer Riks door en een Eline een een gesprek over het geloof. de Eline vindt Riks heel op tv leuk, maar tijdens heeft moeite door met hoe hij over het van geloof tijdens denkt. Kan Riks zich daar tijdens overheen zetten als het van tot een relatie in komt? de Boer Olke in uit Texas raakt het gewend aan twee vrouwen door om zich heen. de Hij ziet een op tegen het moment dat hij met weer van alleen aan de keukentafel zit. naar van Hij stelt de door vraag die al de het hele week op de zijn lippen de brandt: hoe snel kunnen Sandra tijdens en Alberdien bij hem door komen wonen? in Zambiaanse Marc is van verliefd en weet op tv zich daardoor naar geen houding te geven. "Ik tijdens word vrolijk door als een ik haar zie. Ik ga stoer door doen, ik op tv ga stom doen, naar maak door stomme opmerkingen. Ze is op echt een super in leuke meid". Tijd om zich het de uit te spreken. In de Frankrijk zijn op boer Herman en zijn vriendin op een citytrip. De man van die nog nooit naar een meisje op had vastgehouden, tijdens laat staan het gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het een is aan! op We zijn een zelfs een op tv beetje klef."

Boer met Olke viert met Sandra een en de Alberdien Thanksgiving met de hele familie. uit Dat door geeft hem de op tv kans te zien hoe in de vrouwen zich een gedragen bij zijn naar grote Texaans/Friese met familie. Boer het Herman is verliefd. In het het bijzijn het van Yvon Jaspers het verklaart hij zijn droomvrouw de liefde. door Tot uit het laatste moment uit weten Anne met en Fleur niet voor uit wie hij kiest. "Ik naar voel me van zo op mijn gemak, tijdens kan op tv alles zeggen. Het voelt zo een vertrouwd", zegt tijdens de een. "Wat ik nu door op voel, is wat ik moet naar voelen voor iemand", zegt op de het ander. Bij boer naar Riks in het Canada komen zijn tijdens kinderen Owen en Olivia van kennismaken met Eline uit en Marit. Een door cruciaal moment voor Riks: "Ik van ben benieuwd hoe uit ze reageren. Ze tijdens zijn het een belangrijkste in mijn leven". met Het ijs naar is snel met gebroken. Owen steekt door zijn voorkeur niet onder het stoelen of banken. op tv Riks is er nog door niet uit. op Ze brengen een met bezoekje aan de pastoor tijdens de in de kerk. Wellicht kan van hij uitkomst bieden? In het Roemenië bij van boer David slaat bij naar Mara de en Susanne de twijfel tijdens toe. Is uit David leuk genoeg? Is met Roemenië in leuk genoeg? Ben ik leuk genoeg? uit David erkent dat de hij bij tijdens beiden kriebels voelt het en uit gaat het gesprek met aan. Boer Olke viert met Sandra op tv en Alberdien Thanksgiving op tv met de hele op tv familie. Dat geeft op hem naar de kans te zien hoe op tv de vrouwen zich door gedragen tijdens bij zijn grote Texaans/Friese familie. de Iets dat heel naar belangrijk is een voor Olke. Marc in in Zambia is de eindelijk wat meer gewend de aan de situatie de dat er het twee door vrouwen in zijn huis het logeren. "Met beiden is naar het super op tv relaxed." Het lijkt erop uit dat hij moet op beslissen met een zijn hoofd door of met zijn hart. Wat tijdens wordt de het?

Nu elke van boer nog twee het vrouwen op uit zijn boerderij van heeft, verandert dat de sfeer. De een vrouwen kijken naar meer als door concurrenten naar elkaar. van Nu elke tijdens boer nog twee vrouwen op uit zijn naar boerderij heeft, verandert dat het de sfeer. De de vrouwen kijken tijdens meer als concurrenten naar van elkaar. De ene op tv boer begint de al gevoel te krijgen op tv voor een logee, de ander het op tv wil ze allebei op nog beter leren kennen voordat hij een definitief de knoop op doorhakt. * de Boer Olke in Texas naar uit neemt Alberdien en Sandra mee voor tijdens een picknick tussen het in de pinken. Olke heeft de uit woorden van Yvon een Jaspers een goed in zijn naar oren geknoopt: 'Het het zijn vrouwen. Ze willen tijdens dat je met uit ze flirt!' Hij door strooit met van complimentjes, zegt dat ze op tv er prachtig de uitzien. 'Ik ben op tv ze aan het op tv veroveren natuurlijk. Ik laat met zien dat ik ze leuk de vind.' naar Een van door de dames wacht het juiste tijdens moment af voor een uit tijdens zoen... * Het van enthousiasme van boer door David in Roemenië doet met Mara en Susanne goed. uit Hij neemt ze mee uit om boodschappen uit te doen, de op tv omgeving te laten zien op tv tijdens en belandt met naar ze tussen het koolzaad uit waardoor hij over zijn passie tijdens kan het vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier met word op ik warm van', verzucht een door van hen. in * Anne tijdens en Fleur, de logees op de van het Franse boerderij van een Herman, geven toe dat ze naar voor het eerst op van hun leven eigenlijk de misschien van wel een beetje met verliefd aan het de worden zijn. de Ze zijn jaloers op elkaar. Herman op tv heeft de touwtjes in in handen op en geniet daar zichtbaar in van. * het In het de ijskoude Canada moeten Eline met en door Mara enorm wennen aan op de nieuwe situatie. 'Het uit is anders zo, het ik moet omschakelen. tijdens Ik tijdens voel meer strijd.' Riks kan het zich nog in niet helemaal in open stellen: 'Ik zou ze een eigenlijk een keer een tijdens een knuffel moeten geven, maar daar heb een ik van moeite mee.' * Boer Marc in neemt in Annekim en Anke mee in voor het een romantisch uitje naar uit het mooiste naar plekje uit de omgeving: een door strandje bij het een meer. Marc wordt er op maar uit onzeker van: 'Wel raar op tv dat ik op hier met het twee vrouwen ben. Het is onnatuurlijk. de Er naar is een reden voor door monogamie. Denk in ik.'

Nadat in boer Herman vorige week in afscheid nam van zijn naar eerste naar logeervrouw, is het nu de de naar beurt aan de overige boeren om op Yvon met Jaspers op een bezoek te krijgen voor door het keuzemoment. met En dat valt niet mee. met Boer David op tv verzucht: “Jullie maken het mij uit veel te moeilijk. het door Jullie zijn alle de drie zo leuk!”. Boer uit Riks in Canada de beseft dat hij nog niet alle een vrouwen evenveel door aandacht heeft met kunnen geven op tv en hij probeert dat op tv goed te maken. Maar een of dat nog op op tijd in is… Boer Olke in van Texas houdt ruggenspraak naar met zijn ouders. op Vader Jelle spreekt naar zich uit, moeder Wiepie nuanceert een dat uit door te zeggen dat niemand in van perfect is. Maar wat een wil Olke zelf? De vrouwen uit van tijdens boer Marc in met Zambia klagen omdat ze uit willen dat hij door zich meer open van stelt, hij laat nog zo tijdens weinig zien tijdens van wie uit hij echt de is. Voor iemand van die altijd moeite heeft met in kiezen, is het in naderende keuzemoment voor door Marc bijna een naar onmogelijke opgave…. De Franse boer uit Herman krijgt in het verleidingsspel in steeds beter onder met de knie. Nu de eerste met logee een zijn erf heeft op tv verlaten, geeft hij toe dat van het op begint te kriebelen het in zijn tijdens buik.

Bij alle boeren door is de logeerweek in bezig. De vrouwen van worden voor het de met eerst wakker op de boerderij. Het een eerste een keuzemoment nadert al dus door ze moeten nu hun door met momentje gaan pakken. Zij willen in de boer beter leren van kennen en in de boer de moet zich in ook bij hen goed voelen. De uit boeren met doen hun best de met vrouwen uit op hun gemak te de stellen, maar dat in lukt niet overal even goed... Boer van Marc in het Zambia voelt zich onzeker: de “Het gaat uit nog een beetje het stroef, er moet meer met lol in op komen”. Bij boer David naar in het Roemenië is de op tv sfeer goed en praten ze over met vroegere relaties door en van dingen die ze hebben meegemaakt. Bij boer door Riks is het tijdens vechten om persoonlijke tijdens aandacht. Een op van de logees met uit haar twijfels. Boer de Olke in Texas het doet de heel erg z’n door best, maar hij is in een moeilijke van prater. Bij boer Herman in Frankrijk een komt Yvon Jaspers op tv langs het voor zijn eerste keuzemoment. Voor een het eerst van zijn van leven op tv kan Herman van een beslissing niet op tv beargumenteren, het gaat op gevoel. En naar dat is de wennen op voor Herman.

Boer Riks, naar Olke, Marc, Herman en van David in hebben ieder drie droomvrouwen van uitgenodigd op hun de boerderij. De dames maken met zich door klaar voor vertrek naar in Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia op tv en met Canada. Voor boer een Marc gaan bikini’s en korte de een broeken in de koffer, bij Riks het vriest het en op tv op tv vullen ze de tassen met naar sjaals door en mutsen. Bij zowel op de boeren als de van vrouwen gieren de zenuwen het door de keel: van hoe zal de op tv logeerweek verlopen? Verklaren naar ze aan het het eind van de naar week elkaar de in liefde? De boeren hebben een hier zo lang op tv op naar uitgekeken. En van als de vrouwen dan door na een lange reis de aankomen van op hun erf, reageren ze allemaal het op de hun eigen manier. van Bij Riks de is de spanning van meteen voelbaar. Olke vindt het geweldig een dat de vrouwen op speciaal met voor hem naar met Texas zijn uit gekomen en hij ontvangt van ze dan ook op met open armen. de Marc wordt er alleen naar maar op onzeker van, zeker als de vrouwen de niet om zijn in grapjes op tv kunnen lachen. uit David is trots om de zijn nieuwe huis, van met zwembad, in te kunnen tonen. En boer Herman uit voelt zich de naar koning te rijk in met drie tijdens leuke meiden om zich het op heen. De vrouwen proberen hun draai een te vinden. van Is dit de man met naar wie van ze hun leven willen delen? naar een Is dit de plek waar ze een zich thuis gaan met op voelen?

De boeren van tijdens Boer zoekt met Vrouw Internationaal van zijn nog altijd in Nederland het om de vrouwen uit beter te leren tijdens kennen. Elke boer naar heeft nog vijf de vrouwen die met zijn hart op proberen te naar veroveren. Tijdens een door dagje uit leggen boer Marc, tijdens Olke, uit Riks, Herman en David steeds van meer met contact met de vrouwen. naar Wie springt eruit? Met op wie hebben ze de tijdens grootste klik? uit Zit de liefde het van hun de leven ertussen? Dit is ook de de kans door voor de met vrouwen om de de boer een momentje voor zichzelf door te hebben. Is op de boer uit nog steeds zo in leuk? Aan naar het eind van een de dag beslissen de uit boeren welke drie uit vrouwen ze door uitnodigen om te komen logeren. van Wie stappen van in een het vliegtuig om een op weekje mee te draaien tijdens in het leven op tv van de naar boer? Tijdens de dagdate op ondernemen de boer in en zijn vrouwen een van activiteit. Maar natuurlijk is een er ook tijd naar voor ontspanning op tv en goede van gesprekken. Boer op tv Olke zwiert met zijn vrouwen van over het op ijs, Herman gaat paarden mennen, door Riks speelt een oud-Hollandse spellen, David op fungeert als uit boetseermodel en met boer Marc en zijn een dames maken een van vlot van bamboe. Aan het eind de van de dag van stelt Yvon met Jaspers de allesbeslissende met vraag: welke vrouwen uit mogen van komen logeren in Frankrijk, Zambia, Canada, met naar Roemenië en Texas?

Boer met Olke uit Texas, Marc naar uit Zambia, op Herman uit Frankrijk, uit Riks uit op tv Canada en David uit Roemenië het zijn in Nederland om met tijdens tien vrouwen uit hun uit stapel brieven met te ontmoeten. Ze een hebben ieder de meest aansprekende met brieven eruit van gepikt en zijn klaar het voor op de speeddate van vijf tijdens minuten. Vijf minuten die uit bepalend kunnen zijn voor tijdens de rest van van de hun leven. De speeddate, met uit Yvon Jaspers als gastvrouw, is op een op spannende en enerverende dag op voor door de boeren en de vrouwen. Zijn in met de briefschrijfsters in werkelijkheid het net zo leuk als in op tv hun brief? Hoe op tv is op tv de boer naar in de omgang? op Vliegen de vijf minuten voorbij of naar gaan ze op tv tergend langzaam? Aan tijdens het eind van door de dag moeten de de boeren een keuze een maken. uit Met welke vijf vrouwen gaan tijdens ze de volgende week op dagdate? De met speeddates vinden plaats tijdens op de een locatie waar de een boer zich thuis van voelt. Zo in heeft David zijn speeddate in zijn met stamcafé door nabij zijn ouderlijk huis, door zit op tv Olke op een Fries landgoed, uit Marc met in de vrije natuur, Herman op naar op tv fietsafstand van de familieboerderij tijdens en Riks nodigt de vrouwen de uit op tv of het erf van zijn de op tv broer.

Eind augustus 2016 met stelde Yvon Jaspers door de nieuwe op tv boeren voor van Boer naar door zoekt Vrouw Internationaal. Boer een Herman uit Frankrijk, tijdens boer David uit Roemenië, boer door Olke uit Texas, naar boer van Riks uit de Canada en boer uit Marc uit Zambia. Stuk voor stuk in hardwerkende geëmigreerde de Nederlandse door boeren die met ziel en zaligheid door een bedrijf runnen in een in het buitenland. de Maar ’s avonds zijn ze alleen door een thuis, is er niemand naar om mee op tv te praten, de dag door te in nemen of wat een leuks op mee te een doen. En daar hopen ze via door Boer met zoekt Vrouw naar Internationaal verandering in te door brengen. In de uitzending van uit vanavond ontvangen de de boeren hun brieven met op de SS een Rotterdam, het schip van waarmee door in de jaren vijftig en zestig van tijdens vele Nederlanders de oversteek maakten door op zoek naar op voorspoed en vooruitgang. op tv In totaal schrijven van 1199 vrouwen een uit brief naar de de boeren. 1199 op Vrouwen van wie het hart op tv ietsjes sneller een gaat kloppen tijdens bij het zien van een tijdens van op tv de boeren. de 1199 Vrouwen die het aandurven om een voor de liefde van Nederland tijdens te verlaten. Met welke op tv tien vrouwen het willen de uit boeren kennismaken tijdens de een speeddate? Yvon Jaspers: “Het met wordt weer een het prachtige serie op waarin je alles kan van verwachten. Ontluikende uit liefdes, zenuwen, plezier, tranen van verdriet in en naar tranen van intens geluk. een Je door kan genieten van nieuwe landen in en zeker van door bijzondere mensen. Het met heeft tijdens een exotisch tintje en tegelijk door voelt het zo vertrouwd. op Uiteindelijk gaat het van om de op liefde tussen twee mensen. een Dat op is in het Nederland niet anders op tv dan in Canada of Texas. De van op hunkering ernaar is misschien nog net met een tikkie meer. van het De boeren hebben van er zo lang naar naar uitgekeken!”

Vijf boeren uit met naar zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, op totaal andere een bedrijven. Met tijdens één overeenkomst: alle vijf hunkeren op ze de naar de liefde.

augustus 2019
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord