Programma gemist?

Yvon in Jaspers ontvangt een in de laatste op tv uitzending van Boer zoekt Vrouw naar Internationaal de op tv boeren op de een plek waar het in september op 2016 allemaal het begon door met het uitzoeken van de brieven: tijdens een de SS Rotterdam. door Hoe gaat het nu op tv met boer tijdens Olke, Riks, Marc, Herman en naar David? naar Hebben de relaties stand gehouden ook uit al zitten het er honderden, uit zo niet duizenden kilometers tijdens tussen tijdens de geliefden? En wat heeft Boer met zoekt met Vrouw Internationaal hen gebracht? In de de in uitzending van vorige week zagen we van dat op tv de citytrips van boer van Marc en uit Herman bol stonden van de tijdens liefde. Gebrek aan naar verliefdheid zorgde voor uit een naar verdrietig einde bij een de vakantie van een boer Riks en tijdens Marit. In deze van uitzending is de met afloop van een de citytrips van boer Olke uit en David te zien. Olke de en Sandra zijn uit op van vakantie in Fort Worth, van maar van tijdens een vonk lijkt in voorlopig nog geen sprake. van Sandra: “Ik vind op Olke nog in steeds heel erg leuk. een Ik kan met het hem op lachen, hij heeft humor. de Hoe hij in het leven het staat, dat van maakt tijdens hem nog steeds een charmante man.” op Ook Olke heeft op een door leuke tijd: “Je kunt de met Sandra hele tijdens leuke uit dingen doen, heel de gezellig. En dan denk je: de wat een het leuke vlotte vrouw ben je door het toch. Ze heeft het op tv naar haar zin. Komt dat op door haar op tv feelings tijdens of zit ze zo in elkaar?”, van vraagt door hij zich hardop met af. Tijd voor Sandra om in Olke naar duidelijkheid te in geven over haar uit gevoelens voor hem… In naar Roemenië bezoeken boer David en Mara in eerst het kasteel uit van Dracula het voordat ze de van bergen ingaan. “Het het voelt fantastisch. Lekker lachen, tijdens leuke dingen op doen. Ik heb op steeds meer tijdens kriebels”, aldus een gelukkige boer op tv een David.

Nadat in boer Marc, Herman, door Riks en Olke naar eerder hun definitieve een keuze hebben gemaakt, breekt nu met voor boer uit David het moment met van de waarheid aan. met David het en zijn vrouwen zijn de daar heel erg van aan toe, uit maar zien er tegelijkertijd tijdens als een een berg tegenop. David trekt zich uit terug, tijdens maakt een lange wandeling uit om na te de denken. Susanne uit en Mara zijn stik naar nerveus. Ligt hun toekomst het op in Roemenië? David tijdens spreekt zich uit. Heeft deze boer naar zijn vrouw gevonden? Olke tijdens moest met vorige week afscheid nemen de van Alberdien en toen op bleek Sandra opeens van last te hebben het op van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik naar ben verrast. De naar hele week was met ze aardig op tv en lief. in Ik moet nog tijdens even bijkomen op van de terughoudendheid van op Sandra, hier tijdens had ik niet een op gerekend”, laat het hij weten. Sandra probeert in haar blokkade te van verklaren. Ze het neemt even afstand. Gaat ze wel tijdens naar mee op citytrip? door Van Olke hoeft dat alleen naar als de ze er serieus voor gaat… Marc op tv en een Annekim gaan op het ‘citytrip’ in de door wilde natuur van door Zambia. Olifanten, krokodillen en neushoorns spotten, de er samen door tussenuit. Tijd voor elkaar. door En een met z’n tweetjes een het tent opzetten op tv is ook voor een hen de in ultieme relatietest. In Canada ontdekken Riks en met Marit het meer van het land de en naar van elkaar. Riks worstelt met zijn op in gevoel. Groeien ze tijdens op deze dagen meer naar door elkaar toe? Herman en Fleur tijdens tijdens zijn voor het eerst met met een geliefde op vakantie. uit Samen op uit stap naar een Frans tijdens kasteel in een de Loire. “Bedankt dat uit je in naar me toe gekomen naar bent”, zegt naar Herman tegen Fleur door “Ik wil dit nooit uit meer stuk laten van lopen”.

In Frankrijk door zijn boer uit Herman en zijn vriendin het op de citytrip. De man die nog nooit het een meisje had het vastgehouden, laat door staan gezoend, naar heeft zijn op droomvrouw gevonden. "Het is aan! De de logeerweken bij de de op tv boeren zitten er het bijna op en de dat betekent dat de in keuzemomenten naderen. Iets door waar boer David met vreselijk tegenop op ziet: "Ik had nooit door verwacht dat het zo moeilijk een naar kon zijn. Het het voelt zo goed, zo met warm. Ze maken allebei door iets een in me los." David neemt Susanne de mee voor van een op tv lunch aan het water. Mara de blijft in alleen thuis. Susanne geeft het aan dat ze op tv iets voelt voor uit David, dat is naar niet minder geworden sinds door de door speeddate. In Canada uit hebben boer Riks in en Eline een naar gesprek over het geloof. de Eline vindt Riks van heel leuk, maar heeft met moeite met op hoe hij over het op geloof met denkt. Kan Riks zich daar uit overheen zetten als het de tot een relatie door komt? een Boer Olke door in Texas raakt gewend aan een twee vrouwen uit om zich heen. Hij tijdens ziet op tegen het een naar moment dat hij weer alleen door aan de een keukentafel zit. Hij door stelt de vraag uit die al de de hele week van op zijn lippen brandt: hoe snel een kunnen op Sandra en Alberdien op bij hem tijdens komen wonen? Zambiaanse Marc is tijdens verliefd en het weet zich daardoor geen de houding te geven. van "Ik word vrolijk uit als ik haar naar zie. Ik ga in stoer doen, ik van ga stom doen, op tv maak stomme opmerkingen. Ze door op tv is echt een een super leuke meid". met Tijd om zich uit te spreken. naar het In Frankrijk zijn het boer Herman en zijn een vriendin op op citytrip. De man die nog nooit door een meisje had in vastgehouden, op laat staan gezoend, heeft zijn op droomvrouw gevonden. "Het tijdens is aan! We door zijn zelfs van een beetje naar klef."

Boer Olke viert van met Sandra uit en Alberdien het Thanksgiving met door de hele familie. Dat geeft het hem de kans te met een zien hoe de vrouwen zich het gedragen een bij zijn grote de Texaans/Friese familie. Boer Herman is door verliefd. op In het bijzijn van van Yvon Jaspers verklaart hij in zijn het droomvrouw de liefde. tijdens Tot het laatste de moment weten Anne en Fleur niet door voor wie van hij met kiest. "Ik voel de me zo op mijn gemak, tijdens kan alles in zeggen. Het voelt zo naar vertrouwd", uit zegt de een. van "Wat ik nu voel, door is wat ik op moet voelen voor het iemand", zegt de ander. de Bij boer Riks in een Canada komen zijn op kinderen Owen door en Olivia kennismaken met met Eline en Marit. op tv van Een cruciaal moment het voor Riks: "Ik ben naar benieuwd hoe ze reageren. een Ze zijn het het belangrijkste in op mijn leven". Het ijs op is van snel gebroken. Owen steekt op tv zijn voorkeur met niet onder stoelen of banken. Riks door is er met nog niet tijdens uit. Ze brengen met een bezoekje aan van de pastoor in een de kerk. van Wellicht kan hij uitkomst bieden? van In Roemenië bij in boer David door slaat bij Mara een en Susanne de naar twijfel toe. Is met David leuk genoeg? Is de Roemenië naar leuk genoeg? Ben ik leuk genoeg? uit uit David erkent dat hij in bij beiden kriebels voelt en van met gaat het gesprek aan. naar Boer Olke tijdens viert met Sandra de en Alberdien Thanksgiving met op tv de hele familie. Dat geeft door hem de tijdens kans te de zien hoe de naar vrouwen zich gedragen in bij zijn grote Texaans/Friese familie. met Iets naar dat heel belangrijk is op tv voor uit Olke. Marc in Zambia is eindelijk op wat meer van gewend aan de uit situatie uit dat er twee vrouwen door in zijn huis logeren. in "Met de beiden is het super uit relaxed." Het de lijkt erop dat hij moet in beslissen met zijn hoofd van of een met zijn hart. Wat van wordt op tv het?

Nu elke met boer nog twee vrouwen op tv op zijn het boerderij heeft, verandert dat door de uit sfeer. De vrouwen uit kijken meer als concurrenten naar naar elkaar. Nu de elke boer nog met twee vrouwen de op zijn boerderij heeft, verandert de naar dat de sfeer. De vrouwen tijdens kijken meer als naar concurrenten uit naar elkaar. De ene boer begint van al met gevoel te krijgen voor een uit door logee, de ander tijdens wil ze allebei uit nog beter leren kennen voordat op hij definitief de knoop uit doorhakt. * op tv Boer Olke van in Texas neemt Alberdien en de Sandra uit mee voor van een picknick tussen de pinken. in Olke heeft de woorden op van de Yvon Jaspers goed in uit zijn oren geknoopt: in 'Het zijn vrouwen. Ze in willen met dat je met met ze flirt!' Hij strooit uit met complimentjes, zegt door dat ze er prachtig de uitzien. 'Ik in ben ze aan het op veroveren natuurlijk. naar Ik laat van zien dat door ik ze leuk vind.' Een op van met de dames wacht met het juiste moment het af voor een zoen... naar * Het enthousiasme van de boer David in in Roemenië doet Mara op en Susanne goed. de Hij neemt ze op mee om boodschappen een te doen, de een omgeving te de laten zien en belandt met met ze tijdens tussen het koolzaad met waardoor hij over tijdens zijn passie kan de vertellen: akkerbouw. 'Ja, naar hier word ik warm van', tijdens verzucht een van met hen. * op Anne en Fleur, de uit logees op tijdens de op Franse boerderij van door Herman, geven toe dat ze tijdens voor het eerst in van hun met leven eigenlijk misschien wel een een beetje verliefd op tv aan van het worden zijn. op tv Ze zijn jaloers op met elkaar. Herman heeft de de touwtjes in handen en de naar geniet daar zichtbaar van van. * In uit het ijskoude Canada moeten Eline en het Mara enorm wennen van aan de uit nieuwe situatie. 'Het tijdens is anders zo, ik een moet op tv omschakelen. Ik door voel meer strijd.' Riks kan in zich nog niet op tv helemaal open stellen: 'Ik op tv zou door ze eigenlijk een door keer een knuffel moeten geven, met maar daar de heb van ik moeite mee.' * Boer Marc uit neemt Annekim en het Anke mee voor tijdens een het romantisch uitje op tv naar het mooiste in plekje uit de omgeving: door een strandje de bij het meer. Marc wordt er met maar onzeker naar van: 'Wel raar met dat de ik hier met twee vrouwen ben. tijdens Het is de onnatuurlijk. Er met is een reden voor het monogamie. uit Denk ik.'

Nadat boer naar Herman vorige week door afscheid het nam van zijn eerste in logeervrouw, is het nu de de beurt door aan de overige boeren met om in Yvon Jaspers op door bezoek te krijgen voor het op keuzemoment. En dat naar valt niet het mee. Boer David verzucht: “Jullie met maken het mij een een veel te moeilijk. op tv Jullie zijn alle drie tijdens zo leuk!”. Boer Riks van in Canada beseft dat hij door nog op tv niet alle naar vrouwen evenveel aandacht heeft door kunnen geven en hij probeert tijdens naar dat goed te maken. uit Maar of dat uit nog op op tijd is… Boer Olke in Texas houdt de uit ruggenspraak met zijn ouders. door Vader Jelle op tv spreekt zich uit, moeder een Wiepie nuanceert dat op door te zeggen een dat niemand perfect uit is. Maar wat wil in Olke zelf? De in vrouwen van boer Marc in op tv Zambia klagen in omdat ze willen dat van hij uit zich meer open stelt, hij de laat nog zo op tv weinig tijdens zien van wie hij in echt is. Voor het iemand de die altijd moeite heeft met kiezen, de is het tijdens naderende keuzemoment op tv voor Marc de bijna een onmogelijke opgave…. De Franse door boer Herman krijgt op het verleidingsspel steeds beter tijdens naar onder de knie. Nu een de eerste naar logee zijn erf heeft verlaten, geeft door in hij toe dat het begint te door kriebelen in zijn de tijdens buik.

Bij van alle boeren is de op logeerweek met bezig. De vrouwen worden voor het tijdens naar eerst wakker op de boerderij. een Het de eerste keuzemoment nadert naar al dus ze moeten nu op hun momentje gaan pakken. naar Zij willen op tv de boer beter een leren kennen en het de boer moet uit zich het ook bij hen goed voelen. de De boeren doen hun de best naar de vrouwen op hun naar gemak te in stellen, maar dat lukt een niet overal even een goed... Boer Marc in Zambia naar door voelt zich onzeker: “Het gaat op nog een beetje stroef, het met er moet meer in lol in komen”. Bij boer David door in Roemenië is tijdens de sfeer goed en de praten op ze over een vroegere relaties en dingen die ze met hebben meegemaakt. Bij boer op tv het Riks is het op tv vechten om persoonlijke op tv aandacht. Een van door de logees uit haar met twijfels. Boer Olke tijdens in Texas doet uit heel erg z’n door best, maar hij uit is een moeilijke prater. Bij boer Herman met in Frankrijk komt op tv Yvon Jaspers langs met voor van zijn eerste in keuzemoment. Voor het eerst van op zijn op tv leven kan Herman een beslissing op tv niet een beargumenteren, het gaat in op gevoel. En dat is wennen de van voor Herman.

Boer Riks, met Olke, Marc, met Herman en tijdens David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd tijdens in op hun boerderij. De dames van maken zich uit klaar voor vertrek naar van Frankrijk, Texas, Roemenië, naar Zambia en Canada. het Voor boer Marc gaan naar bikini’s en korte het met broeken in de koffer, bij Riks naar vriest het een en vullen ze uit de tassen in met sjaals en mutsen. de Bij zowel de boeren op als de vrouwen tijdens met gieren de zenuwen door de tijdens keel: een hoe zal de naar logeerweek verlopen? Verklaren ze aan de het eind naar van de week elkaar met de liefde? De boeren hebben naar hier naar zo lang naar uitgekeken. met En als de op vrouwen dan op tv na een lange reis op tv aankomen op tijdens hun erf, reageren door ze allemaal op hun eigen in op manier. Bij Riks is de in spanning meteen voelbaar. Olke op tv vindt het op geweldig dat tijdens de vrouwen speciaal voor hem van naar Texas uit zijn gekomen en in hij ontvangt ze dan een ook met open het armen. met Marc wordt een er alleen maar onzeker van, de zeker als de de vrouwen niet om zijn door grapjes kunnen lachen. tijdens David in is trots om zijn nieuwe het de huis, met zwembad, te kunnen tonen. naar En boer tijdens Herman voelt zich de in koning te met rijk met drie naar leuke meiden om zich een heen. De vrouwen van proberen hun draai in te vinden. Is dit met de op man met wie tijdens ze hun op leven willen delen? Is op dit de plek waar op tv ze zich op thuis gaan tijdens voelen?

De boeren met van de Boer zoekt Vrouw in Internationaal zijn nog altijd in de Nederland in om de vrouwen op beter te leren kennen. Elke boer met naar heeft nog vijf vrouwen die op tv zijn hart de proberen te veroveren. tijdens Tijdens een dagje uit op tv leggen boer Marc, Olke, van Riks, Herman en door David een steeds meer contact met een de in vrouwen. Wie springt eruit? Met op wie tijdens hebben ze de grootste klik? Zit tijdens de op liefde van door hun leven ertussen? Dit het is ook de kans op voor de vrouwen om naar de met boer een momentje voor tijdens zichzelf te hebben. een Is de boer nog een steeds zo uit leuk? Aan het op eind van uit de dag beslissen tijdens de boeren welke de drie vrouwen ze uitnodigen om uit naar te komen logeren. Wie stappen door in het het vliegtuig om een weekje uit mee te uit draaien in de het leven van door de boer? Tijdens de op tv dagdate ondernemen de boer en op zijn vrouwen op een activiteit. Maar met natuurlijk is er met ook tijd voor ontspanning op tv en in goede gesprekken. Boer Olke zwiert met van zijn vrouwen door over het ijs, Herman naar gaat paarden mennen, op Riks van speelt oud-Hollandse spellen, van David fungeert als boetseermodel de en het boer Marc en zijn dames tijdens maken een tijdens vlot van bamboe. Aan het eind het van de dag met stelt Yvon in Jaspers de op allesbeslissende vraag: welke vrouwen mogen het komen logeren in in Frankrijk, op tv Zambia, Canada, tijdens Roemenië en Texas?

Boer het Olke uit Texas, Marc op tv uit Zambia, Herman de uit Frankrijk, uit Riks uit Canada de en David in uit Roemenië zijn in tijdens Nederland om tien het vrouwen uit hun stapel brieven naar te ontmoeten. Ze uit hebben ieder de in meest aansprekende brieven op tv eruit gepikt op tv en zijn klaar op voor de van speeddate van vijf minuten. door Vijf minuten die naar bepalend in kunnen zijn voor tijdens de rest van tijdens hun leven. De speeddate, op met Yvon Jaspers als de gastvrouw, is uit een spannende en op enerverende dag voor de boeren en van de vrouwen. met Zijn de briefschrijfsters in door werkelijkheid net zo van in leuk als in hun brief? Hoe op is de boer tijdens in de omgang? de een Vliegen de vijf minuten tijdens voorbij of gaan op tv ze tergend door langzaam? Aan het eind van de op in dag moeten de boeren een op tv keuze maken. Met tijdens welke vijf uit vrouwen gaan ze volgende week uit op uit dagdate? De speeddates naar vinden plaats op een locatie tijdens waar de van boer zich thuis met voelt. Zo naar heeft David zijn speeddate in een zijn stamcafé nabij zijn van op ouderlijk huis, zit Olke op uit een het Fries landgoed, Marc in de in vrije natuur, Herman op met fietsafstand van met de familieboerderij op en Riks het nodigt de vrouwen een uit of het erf van zijn het tijdens broer.

Eind de augustus 2016 de stelde Yvon Jaspers de op tv nieuwe boeren op tv voor van Boer van zoekt Vrouw Internationaal. op tv Boer Herman uit Frankrijk, boer tijdens David uit Roemenië, op boer in Olke uit Texas, boer Riks van uit met Canada en boer Marc op tv uit Zambia. Stuk voor de stuk hardwerkende geëmigreerde Nederlandse uit boeren met die met ziel en de zaligheid een door bedrijf runnen de in het buitenland. Maar ’s een avonds zijn door ze alleen een thuis, is er in niemand om mee te tijdens praten, de met dag door te nemen van of wat leuks mee door te doen. En daar de met hopen ze via in Boer zoekt Vrouw Internationaal verandering in de te brengen. In de op tv met uitzending van vanavond ontvangen de boeren op tv hun van brieven op met de SS Rotterdam, het schip waarmee een in de naar jaren vijftig door en zestig vele Nederlanders met de oversteek maakten het op de zoek naar voorspoed en vooruitgang. In van totaal in schrijven 1199 vrouwen het een brief naar de tijdens boeren. 1199 Vrouwen op tv van wie het hart de ietsjes het sneller gaat kloppen tijdens bij het zien van op een het van de boeren. 1199 Vrouwen op die het aandurven om van voor de liefde tijdens van Nederland te verlaten. Met met welke tien op vrouwen willen de tijdens boeren kennismaken tijdens de speeddate? Yvon de Jaspers: “Het de wordt weer een prachtige serie op waarin je alles de naar kan verwachten. Ontluikende liefdes, een zenuwen, plezier, tranen van verdriet een van en tranen van intens de geluk. Je kan door genieten van nieuwe landen en door zeker naar van bijzondere een mensen. Het heeft door een exotisch tintje en tegelijk voelt door het zo een vertrouwd. Uiteindelijk door gaat het om de naar liefde tijdens tussen twee mensen. op Dat is in Nederland niet het anders dan van in Canada of Texas. met De hunkering ernaar in is misschien naar nog net een tikkie met meer. op tv De boeren hebben er zo lang een een naar uitgekeken!”

Vijf boeren met uit zeer het uiteenlopende karakters, verschillende landen, met totaal andere de bedrijven. Met met één overeenkomst: alle vijf hunkeren tijdens ze van naar de liefde.

november 2018
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord