Programma gemist?

Yvon Jaspers ontvangt op tv in de de laatste uitzending van Boer op zoekt Vrouw naar Internationaal het de boeren op de plek waar uit het in op tv september 2016 allemaal het begon met het uitzoeken van van de een brieven: de SS de Rotterdam. Hoe de gaat het nu met boer het Olke, in Riks, Marc, Herman het en David? Hebben uit de relaties stand gehouden ook uit al de zitten er op tv honderden, zo niet in duizenden kilometers tussen de geliefden? En op tv wat uit heeft Boer zoekt Vrouw Internationaal een hen gebracht? In de de uitzending de van vorige week zagen in we dat de de citytrips van boer Marc de en Herman bol van stonden op tv van de de liefde. Gebrek aan verliefdheid in zorgde voor een verdrietig einde in op tv bij de vakantie met van boer Riks en naar Marit. In deze uitzending is op de de afloop van de de citytrips van boer van Olke en op David te zien. Olke en uit Sandra zijn op een vakantie in Fort Worth, maar uit van naar een vonk lijkt voorlopig nog met geen door sprake. Sandra: met “Ik vind Olke de nog steeds heel erg leuk. van Ik met kan met hem lachen, hij op heeft humor. Hoe hij tijdens in het leven van de staat, dat maakt hem nog steeds het een charmante man.” het Ook het Olke heeft het een leuke tijd: “Je kunt tijdens met uit Sandra hele leuke dingen op doen, heel een gezellig. En dan denk je: tijdens wat in een leuke vlotte vrouw door ben je toch. Ze uit heeft het naar een haar zin. op tv Komt dat door haar feelings met of zit uit ze op zo in elkaar?”, vraagt hij zich een hardop af. Tijd het op voor Sandra om Olke uit duidelijkheid te geven de over haar gevoelens uit voor hem… In Roemenië bezoeken de boer David en naar Mara naar eerst het kasteel van Dracula voordat uit ze de uit bergen ingaan. naar “Het voelt het fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen door doen. Ik heb uit steeds meer kriebels”, op tv aldus het een gelukkige boer de David.

Nadat boer Marc, van een Herman, Riks en Olke naar eerder hun definitieve keuze hebben van gemaakt, tijdens breekt nu voor de boer David het door moment van de de waarheid aan. David en zijn van vrouwen zijn daar op tv heel erg aan naar toe, op tv maar zien er tegelijkertijd tijdens als een in berg tegenop. David uit trekt zich terug, maakt met een tijdens lange wandeling om na te denken. met een Susanne en Mara zijn stik het nerveus. Ligt naar hun toekomst in het Roemenië? David met spreekt zich uit. Heeft deze boer een zijn vrouw door gevonden? Olke moest vorige week van afscheid een nemen van Alberdien het en toen bleek Sandra van opeens de last te hebben op van plankenkoorts. Verwarrend voor een Olke: “Ik ben naar verrast. De hele een week was van ze aardig en lief. Ik van moet nog uit even bijkomen van van de terughoudendheid van Sandra, het hier had ik met niet op gerekend”, laat van hij weten. Sandra het probeert haar blokkade met te uit verklaren. Ze neemt even van afstand. Gaat op tv ze wel naar mee op citytrip? door Van Olke hoeft uit dat alleen als ze er tijdens serieus voor gaat… Marc en van Annekim een gaan op ‘citytrip’ door in de wilde natuur naar van Zambia. Olifanten, op tv krokodillen en uit neushoorns spotten, er uit samen tussenuit. naar Tijd voor elkaar. En in met z’n op tweetjes een tent opzetten is ook uit voor hen de een ultieme relatietest. In op tv Canada op tv ontdekken Riks en Marit door meer van het van land en van elkaar. met Riks tijdens worstelt met zijn met gevoel. Groeien ze tijdens deze dagen tijdens meer naar van elkaar door toe? Herman en Fleur uit zijn voor het door eerst met een geliefde op in vakantie. Samen op naar stap naar een op Frans van kasteel in de Loire. “Bedankt naar dat je naar me van het toe gekomen bent”, zegt Herman op tegen het Fleur “Ik wil op dit nooit meer stuk laten uit lopen”.

In op Frankrijk zijn boer Herman tijdens en zijn van vriendin op citytrip. tijdens De man naar die nog nooit een meisje uit had vastgehouden, laat door staan gezoend, heeft de zijn met droomvrouw gevonden. "Het is uit aan! De logeerweken bij naar de boeren zitten er de bijna op en het naar dat betekent dat de uit keuzemomenten naderen. Iets waar boer uit in David vreselijk tegenop door ziet: "Ik had nooit in verwacht dat het zo moeilijk het kon zijn. Het op voelt zo goed, naar tijdens zo warm. Ze in maken allebei iets in me los." van David neemt in Susanne mee een voor een lunch op aan het water. tijdens Mara blijft alleen thuis. Susanne op geeft uit aan dat ze iets voelt het voor David, tijdens dat is niet op minder geworden naar sinds de speeddate. op tv In Canada hebben boer Riks een het en Eline een gesprek over het naar naar geloof. Eline vindt Riks heel het leuk, maar heeft een moeite met hoe hij uit een over het geloof denkt. Kan Riks een zich daar overheen naar in zetten als het tot een relatie uit het komt? Boer Olke in van Texas raakt gewend aan twee een vrouwen om zich op een heen. Hij ziet op tegen uit het moment dat hij op tv weer alleen tijdens aan de keukentafel de zit. Hij van stelt de door vraag die al de een hele week op uit zijn lippen door brandt: hoe snel in kunnen Sandra en Alberdien bij hem tijdens komen op wonen? Zambiaanse de Marc is verliefd het en weet zich daardoor geen een houding te geven. "Ik tijdens word vrolijk naar als ik haar zie. uit Ik de ga stoer doen, een ik ga stom doen, een maak stomme opmerkingen. Ze tijdens is echt een uit super de leuke meid". Tijd om zich van uit het te spreken. In Frankrijk de zijn boer een Herman en zijn op tv vriendin op citytrip. De het man die nog nooit door een tijdens meisje had op vastgehouden, laat staan uit gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het op is aan! We een op zijn zelfs een uit beetje klef."

Boer Olke naar viert met met Sandra en Alberdien in Thanksgiving met de hele het familie. naar Dat geeft hem de door kans te op tv zien hoe de vrouwen van zich gedragen van bij zijn grote van Texaans/Friese familie. Boer in Herman is verliefd. In het bijzijn uit van Yvon Jaspers op verklaart hij zijn op droomvrouw de liefde. de met Tot het laatste moment weten uit Anne van en Fleur niet voor het wie hij kiest. een "Ik voel me zo op een mijn gemak, van kan alles van zeggen. Het voelt zo uit vertrouwd", zegt de met een. "Wat ik op tv nu voel, is wat door tijdens ik moet voelen voor iemand", tijdens zegt de de ander. Bij boer Riks tijdens in Canada komen zijn tijdens kinderen Owen door en Olivia kennismaken met met Eline en een Marit. op Een cruciaal moment voor op tv Riks: "Ik ben benieuwd hoe van op ze reageren. Ze een zijn het belangrijkste in mijn tijdens leven". Het ijs is tijdens snel de gebroken. Owen steekt zijn het voorkeur niet op onder stoelen of banken. Riks tijdens is er nog van niet uit. op tv Ze brengen een een bezoekje aan de naar pastoor in de kerk. uit Wellicht kan hij in uitkomst bieden? In met in Roemenië bij boer naar David slaat bij Mara met en Susanne op tv de twijfel toe. Is op David leuk genoeg? Is met Roemenië leuk genoeg? Ben van ik het leuk genoeg? David erkent het dat hij bij in beiden kriebels voelt het en tijdens gaat het gesprek aan. Boer Olke op viert met op Sandra en Alberdien naar Thanksgiving met de de hele familie. Dat door geeft door hem de kans te zien uit hoe de naar vrouwen zich gedragen met bij zijn op grote Texaans/Friese familie. Iets dat met heel uit belangrijk is voor Olke. tijdens Marc in Zambia is door eindelijk wat meer van gewend aan de op tv situatie dat er twee op tijdens vrouwen in zijn huis logeren. "Met met de beiden is het super relaxed." Het op lijkt erop het dat in hij moet beslissen met in zijn hoofd of met met zijn hart. Wat wordt uit tijdens het?

Nu van elke boer nog twee vrouwen van op zijn boerderij van op heeft, verandert dat naar de sfeer. De vrouwen met kijken meer als in concurrenten naar elkaar. door Nu elke boer nog twee in van vrouwen op zijn boerderij heeft, de verandert dat van de sfeer. het De vrouwen kijken meer als de concurrenten naar elkaar. in De naar ene boer begint al met gevoel te krijgen voor een een door logee, de ander de wil ze allebei nog naar beter leren kennen in voordat hij een definitief de knoop doorhakt. * Boer het een Olke in Texas neemt Alberdien en op tv op Sandra mee voor een picknick op tussen de een pinken. Olke heeft de woorden het van Yvon uit Jaspers goed in met zijn oren geknoopt: 'Het het zijn vrouwen. tijdens Ze op willen dat je met ze flirt!' tijdens Hij met strooit met complimentjes, zegt van dat tijdens ze er prachtig uitzien. in 'Ik ben ze aan tijdens het veroveren natuurlijk. Ik van laat zien dat de ik op tv ze leuk vind.' Een naar van de de dames wacht het met juiste moment af voor tijdens een zoen... naar * Het enthousiasme van boer tijdens David een in Roemenië doet Mara en op tv Susanne op goed. Hij tijdens neemt ze mee om boodschappen van te doen, de omgeving op te laten uit zien en naar belandt met ze naar tussen het koolzaad waardoor tijdens hij over zijn passie het kan vertellen: akkerbouw. uit 'Ja, hier met word ik warm met van', verzucht een van door hen. uit * Anne en met Fleur, de logees op naar de het Franse boerderij van Herman, geven met toe van dat ze voor het eerst van naar hun leven naar eigenlijk misschien door wel een beetje verliefd aan naar het door worden zijn. Ze met zijn jaloers op elkaar. Herman naar heeft de touwtjes naar in uit handen en geniet naar daar zichtbaar van. * een In het ijskoude Canada op tv door moeten Eline en Mara enorm een wennen aan de in nieuwe situatie. 'Het tijdens is anders met zo, ik moet door omschakelen. Ik voel op tv meer strijd.' de Riks kan zich nog op niet helemaal open in stellen: 'Ik zou ze van eigenlijk tijdens een keer een uit knuffel moeten geven, maar daar heb op ik moeite de mee.' * Boer naar Marc neemt door Annekim en Anke in mee voor door een romantisch uitje tijdens naar het mooiste plekje door uit de omgeving: een strandje op tv bij het met meer. Marc een wordt er maar onzeker van: het 'Wel raar dat een ik hier van met twee vrouwen ben. tijdens de Het is onnatuurlijk. Er is in een reden voor uit monogamie. Denk van ik.'

Nadat een boer Herman vorige tijdens week afscheid de nam van zijn eerste logeervrouw, tijdens is het op tv nu de beurt aan van de een overige boeren om uit Yvon Jaspers op tijdens bezoek te krijgen uit voor het keuzemoment. En dat een valt niet mee. Boer van David verzucht: uit “Jullie maken het van mij de veel te moeilijk. Jullie zijn uit alle een drie zo leuk!”. Boer Riks in in Canada tijdens beseft dat hij met nog niet alle vrouwen evenveel door aandacht uit heeft kunnen geven en hij een probeert tijdens dat goed te naar maken. Maar of dat nog op van tijd is… Boer naar Olke in de Texas houdt ruggenspraak naar met zijn ouders. Vader Jelle van spreekt in zich uit, moeder in Wiepie nuanceert naar dat door te zeggen dat van niemand perfect de is. Maar wat wil het Olke met zelf? De vrouwen van boer Marc in in Zambia klagen omdat de ze naar willen dat hij in zich meer de open stelt, hij laat nog met zo weinig zien van naar uit wie hij echt is. Voor de iemand met die altijd moeite heeft met door kiezen, een is het naderende keuzemoment van voor Marc bijna een onmogelijke uit opgave…. De tijdens Franse boer Herman krijgt een het verleidingsspel door steeds beter onder de op tv knie. Nu de eerste op logee door zijn erf het heeft verlaten, geeft hij tijdens toe dat het begint een te kriebelen in zijn van het buik.

Bij alle boeren door met is de logeerweek bezig. De het vrouwen naar worden voor het eerst door wakker op de boerderij. Het naar eerste keuzemoment uit nadert uit al dus ze moeten op nu hun momentje met gaan pakken. Zij willen de het boer uit beter leren op kennen en de boer moet naar zich ook bij uit hen goed voelen. het De boeren doen hun uit het best de vrouwen op hun naar gemak te stellen, uit maar dat naar lukt niet overal even goed... Boer een Marc in Zambia op tv de voelt zich onzeker: naar “Het gaat nog in een beetje stroef, er moet meer van door lol in komen”. Bij boer David in het Roemenië tijdens is de tijdens sfeer goed en praten ze de over vroegere relaties met en dingen van die ze hebben meegemaakt. Bij uit boer Riks het is het vechten om op persoonlijke aandacht. Een uit van de logees op uit tijdens haar twijfels. Boer Olke in door Texas doet door heel erg z’n best, maar hij van op tv is een moeilijke prater. Bij boer op Herman op tv in Frankrijk komt een Yvon Jaspers langs voor het zijn eerste keuzemoment. Voor een het eerst van zijn in leven een kan Herman de een beslissing niet tijdens beargumenteren, het gaat op een gevoel. En dat is wennen uit voor tijdens Herman.

Boer Riks, Olke, door Marc, Herman in en David hebben ieder de drie droomvrouwen uitgenodigd het op hun boerderij. van De dames maken met zich het klaar voor vertrek op tv naar Frankrijk, Texas, Roemenië, de Zambia en Canada. Voor van boer Marc gaan tijdens bikini’s en de korte tijdens broeken in de koffer, bij naar Riks vriest van het en vullen naar ze de op tassen met sjaals en uit mutsen. Bij zowel de in boeren tijdens als de vrouwen gieren de zenuwen het door de uit keel: hoe zal de de logeerweek uit verlopen? Verklaren ze aan het door eind van naar de week elkaar de op liefde? De boeren een hebben hier zo de lang naar uitgekeken. op En als de door vrouwen het dan na een lange reis aankomen de op hun erf, tijdens reageren ze het allemaal op hun door eigen manier. op tv Bij Riks is in de spanning meteen uit voelbaar. Olke de vindt het geweldig dat tijdens de vrouwen een speciaal voor hem naar Texas door zijn gekomen en op tv hij ontvangt ze een dan ook van met open armen. Marc wordt een naar er alleen maar een onzeker van, zeker als het de vrouwen een niet om zijn grapjes kunnen tijdens lachen. door David is trots om naar zijn nieuwe huis, in met zwembad, van te kunnen tonen. in En boer Herman voelt zich de de op koning te rijk met drie leuke uit meiden in om zich door heen. De vrouwen proberen hun draai te met met vinden. Is dit de van man met wie ze hun met leven willen met delen? Is dit een de van plek waar ze zich met thuis gaan uit voelen?

De boeren de van Boer uit zoekt Vrouw Internationaal zijn in nog altijd een in Nederland om de tijdens vrouwen op beter te leren tijdens kennen. Elke boer heeft nog vijf op tv in vrouwen die zijn hart proberen uit te de veroveren. Tijdens een dagje uit de leggen boer Marc, het Olke, Riks, Herman en op David steeds meer door in contact met de vrouwen. een Wie springt eruit? uit Met wie hebben ze de op tv grootste klik? op tv Zit de liefde op van uit hun leven ertussen? Dit is op ook de kans de voor een de vrouwen om de het boer een momentje voor zichzelf de te op hebben. Is met de boer nog met steeds zo leuk? Aan het met eind van de met dag van beslissen de boeren welke van drie vrouwen ze uitnodigen uit om in te komen logeren. Wie stappen tijdens in het vliegtuig om naar een op tv weekje mee te draaien in met het leven van met de met boer? Tijdens de dagdate de ondernemen de boer de en zijn vrouwen door een activiteit. Maar natuurlijk is op er ook een tijd met voor ontspanning en goede gesprekken. op Boer Olke zwiert van met zijn vrouwen met over het op ijs, Herman gaat paarden op tv mennen, Riks naar speelt oud-Hollandse spellen, de David fungeert van als boetseermodel en boer Marc op en zijn in dames maken een vlot van van bamboe. Aan een het eind van de de dag stelt Yvon in Jaspers het de allesbeslissende vraag: naar welke vrouwen mogen uit komen logeren in Frankrijk, tijdens Zambia, Canada, Roemenië en in Texas?

Boer naar Olke uit tijdens Texas, Marc uit Zambia, Herman door uit Frankrijk, Riks uit tijdens Canada en David in uit het Roemenië zijn in Nederland de om tien vrouwen het uit hun stapel brieven een te ontmoeten. Ze op tv hebben ieder de op tv meest naar aansprekende brieven uit eruit gepikt en van zijn klaar voor de speeddate op van vijf tijdens minuten. Vijf minuten die bepalend uit kunnen in zijn voor op tv de rest van hun leven. De een speeddate, met in Yvon Jaspers als in gastvrouw, is een naar spannende en enerverende dag voor de de door boeren en de vrouwen. op Zijn van de briefschrijfsters in werkelijkheid van net zo leuk als in door hun brief? naar Hoe is met de boer in met de omgang? naar Vliegen de vijf minuten voorbij van of gaan ze tergend een langzaam? Aan met het eind van de de dag moeten met de boeren een een keuze maken. uit Met welke tijdens vijf vrouwen gaan ze van volgende week op dagdate? De tijdens speeddates vinden van plaats op op tv een locatie waar de naar boer zich thuis met voelt. Zo heeft David zijn met speeddate op in zijn op tv stamcafé nabij zijn een ouderlijk huis, zit door Olke op een Fries landgoed, Marc het in de van vrije tijdens natuur, Herman op fietsafstand tijdens van de een familieboerderij en Riks nodigt het de vrouwen tijdens uit of het erf van in zijn naar broer.

Eind augustus naar 2016 stelde in Yvon Jaspers de door nieuwe boeren tijdens voor van Boer van zoekt Vrouw Internationaal. de Boer Herman uit in Frankrijk, boer David uit Roemenië, van boer een Olke uit Texas, boer van Riks uit in Canada en boer Marc door uit Zambia. Stuk voor met stuk hardwerkende op tv geëmigreerde Nederlandse boeren die van met ziel op tv en zaligheid een bedrijf runnen op tv in het buitenland. door Maar door ’s avonds uit zijn ze alleen thuis, is in er niemand om tijdens mee te praten, tijdens de dag door te naar nemen of op wat leuks mee te op tv doen. En daar uit hopen in ze via Boer zoekt Vrouw het Internationaal uit verandering in te brengen. In uit de uitzending van vanavond de ontvangen de boeren op tijdens hun brieven op de SS Rotterdam, op tv van het schip waarmee in de jaren tijdens vijftig tijdens en zestig vele Nederlanders in de de oversteek maakten op zoek op naar voorspoed en vooruitgang. In uit totaal schrijven op 1199 vrouwen een brief door de naar de boeren. 1199 Vrouwen van de van wie het hart ietsjes tijdens sneller gaat kloppen bij door het zien van van een van de van boeren. 1199 Vrouwen die uit het het aandurven om uit voor de liefde Nederland door te verlaten. Met welke op tien vrouwen willen de door boeren de kennismaken tijdens het de speeddate? Yvon Jaspers: “Het wordt op tv weer op tv een prachtige serie waarin je de alles een kan verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, de tranen van met verdriet en een tranen van het intens geluk. Je kan met genieten van nieuwe landen op en zeker naar van bijzondere op tv mensen. Het heeft een exotisch op tv tintje en tegelijk op tv voelt het door zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat het op om de door liefde tussen twee mensen. naar Dat is in door Nederland niet op anders dan in Canada naar het of Texas. De hunkering ernaar is een misschien een nog net een tikkie uit meer. De boeren hebben door er zo uit lang op naar uitgekeken!”

Vijf boeren met het zeer met uiteenlopende karakters, verschillende in landen, totaal op tv andere bedrijven. Met uit één overeenkomst: alle vijf hunkeren van ze naar de de liefde.

februari 2021
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!