Programma gemist?

Yvon uit Jaspers ontvangt door in de laatste uitzending op van Boer de zoekt Vrouw Internationaal de op tv boeren op de tijdens plek waar het in september tijdens 2016 met allemaal begon van met het uitzoeken van de brieven: naar de in SS Rotterdam. Hoe gaat het de nu door met boer Olke, naar Riks, Marc, Herman het en David? Hebben de relaties met stand gehouden op tv ook al tijdens zitten er honderden, zo op niet duizenden door kilometers tussen uit de geliefden? En wat heeft Boer in zoekt op tv Vrouw Internationaal hen gebracht? In de de een uitzending van vorige week zagen we in met dat de citytrips van boer naar Marc en Herman bol op tv stonden van van de liefde. Gebrek aan een verliefdheid het zorgde voor met een verdrietig einde bij de de vakantie van boer Riks uit en Marit. door In deze de uitzending is de naar afloop van een de citytrips van van boer Olke en David te zien. Olke de en Sandra met zijn op op vakantie in Fort naar Worth, maar van een uit vonk lijkt voorlopig nog in geen sprake. Sandra: op “Ik vind in Olke op tv nog steeds heel erg in leuk. Ik kan met uit hem lachen, hij heeft een humor. van Hoe hij in het leven tijdens staat, naar dat maakt hem nog steeds op tv een charmante tijdens man.” Ook tijdens Olke heeft een tijdens leuke tijd: “Je op tv kunt met Sandra een hele leuke uit dingen doen, heel gezellig. naar En dan denk op je: wat een leuke vlotte van vrouw uit ben je toch. in Ze heeft het naar naar haar zin. uit Komt dat door haar feelings van of tijdens zit ze zo de in elkaar?”, vraagt op hij zich hardop af. Tijd de voor naar Sandra om Olke duidelijkheid de te geven met over haar gevoelens voor naar hem… In Roemenië met bezoeken boer David en op Mara eerst het het kasteel van het Dracula voordat ze de bergen de het ingaan. “Het voelt op tv fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen op doen. Ik heb van steeds meer kriebels”, op aldus een tijdens gelukkige boer in David.

Nadat de boer Marc, Herman, Riks en door Olke eerder het hun definitieve keuze hebben op tv gemaakt, naar breekt nu door voor boer David het moment van tijdens de waarheid op aan. David en op zijn van vrouwen zijn daar met heel erg aan toe, de maar zien er op tv tegelijkertijd als een berg van tegenop. de David trekt zich uit terug, maakt een de lange wandeling om na te denken. met Susanne met en Mara zijn tijdens stik nerveus. Ligt hun toekomst een in Roemenië? David naar spreekt met zich uit. Heeft deze met boer door zijn vrouw gevonden? Olke moest op tv vorige week door afscheid nemen van door Alberdien en toen bleek Sandra tijdens opeens last te uit hebben van plankenkoorts. uit Verwarrend uit voor Olke: “Ik een ben verrast. De op hele week was ze aardig naar en lief. Ik moet naar nog even bijkomen van van de terughoudendheid in van tijdens Sandra, hier had ik niet met op gerekend”, laat met het hij weten. Sandra probeert haar blokkade de met te verklaren. Ze op neemt even afstand. op tv Gaat ze wel mee op citytrip? de Van Olke hoeft uit dat alleen op als ze er op tv serieus voor gaat… Marc en de in Annekim gaan op ‘citytrip’ in de de wilde natuur van tijdens het Zambia. Olifanten, krokodillen en neushoorns uit spotten, er samen tussenuit. uit op tv Tijd voor elkaar. En met door z’n tweetjes met een tent opzetten in is ook voor hen de het op ultieme relatietest. In Canada met ontdekken Riks en Marit meer van de het uit land en op van elkaar. Riks worstelt met met zijn gevoel. op Groeien ze tijdens deze dagen uit in meer naar elkaar toe? Herman en van Fleur zijn door voor het eerst met een van geliefde op vakantie. van Samen op het stap naar een naar Frans van kasteel in de Loire. op “Bedankt dat je het naar me toe van gekomen bent”, de zegt Herman tegen Fleur naar “Ik wil van dit nooit meer stuk laten in lopen”.

In op Frankrijk zijn boer op Herman en zijn vriendin op op tv citytrip. De man door die nog naar nooit een in meisje had vastgehouden, laat met staan gezoend, heeft van zijn in droomvrouw gevonden. "Het is aan! De op tv logeerweken bij tijdens de boeren tijdens zitten er bijna op tv op en dat naar betekent dat de keuzemomenten naderen. uit Iets waar op boer David vreselijk tegenop in ziet: "Ik had in van nooit verwacht dat het zo op tv moeilijk kon van zijn. Het voelt zo goed, met zo de warm. Ze maken allebei iets naar naar in me los." David neemt Susanne uit mee in voor een in lunch aan het water. uit Mara blijft alleen thuis. Susanne een het geeft aan dat ze de iets voelt voor naar David, dat is niet minder een geworden sinds door de speeddate. de In Canada hebben boer Riks met en het Eline een gesprek over in het geloof. in Eline vindt Riks heel in leuk, maar heeft moeite uit op tv met hoe hij over het geloof door denkt. Kan Riks van zich op tv daar overheen zetten als met het tot de een relatie komt? een Boer Olke in Texas raakt een gewend aan twee in vrouwen om zich naar het heen. Hij ziet op tegen een het moment door dat hij weer alleen het aan de keukentafel zit. van op tv Hij stelt de vraag die al tijdens de hele in week op zijn lippen op brandt: hoe snel met kunnen met Sandra en Alberdien bij van hem komen wonen? Zambiaanse in Marc van is verliefd en door weet zich daardoor geen houding door te het geven. "Ik word op tv vrolijk als ik naar haar zie. Ik ga stoer door doen, ik in ga stom doen, maak uit een stomme opmerkingen. Ze is echt op tv een super op leuke meid". Tijd om in zich uit te spreken. door In Frankrijk op tv zijn boer Herman in en zijn het vriendin op citytrip. De man tijdens die tijdens nog nooit een meisje had het vastgehouden, laat staan het gezoend, heeft zijn van droomvrouw gevonden. "Het met is een aan! We van zijn zelfs een beetje op tv klef."

Boer Olke met viert met Sandra en de Alberdien Thanksgiving met het de hele op familie. Dat in geeft hem de met kans te de zien hoe de vrouwen een zich gedragen bij van zijn grote Texaans/Friese de familie. Boer Herman tijdens is verliefd. van In het bijzijn van Yvon Jaspers met verklaart hij zijn een droomvrouw van de liefde. Tot het laatste het van moment weten Anne en Fleur met niet in voor wie hij uit kiest. "Ik voel me een zo op mijn gemak, kan in naar alles zeggen. Het voelt zo de vertrouwd", zegt een de een. van "Wat ik nu voel, is tijdens wat ik moet de voelen voor uit iemand", zegt de ander. tijdens Bij boer in Riks in Canada komen zijn een kinderen Owen met en Olivia op tv kennismaken met Eline en op Marit. Een cruciaal de moment voor van Riks: "Ik van ben benieuwd hoe ze reageren. Ze van zijn het belangrijkste naar in uit mijn leven". Het ijs van is snel van gebroken. Owen op tv steekt zijn voorkeur niet onder stoelen de of banken. met Riks is het er nog niet uit. Ze op tv op tv brengen een bezoekje door aan de pastoor in van de kerk. Wellicht kan hij in uitkomst met bieden? In van Roemenië bij boer David uit slaat bij Mara en Susanne het een de twijfel toe. door Is David leuk genoeg? van Is Roemenië leuk genoeg? Ben van ik leuk genoeg? met David erkent de dat hij bij beiden op tv kriebels op voelt en door gaat het gesprek met aan. Boer Olke viert met een Sandra en Alberdien met Thanksgiving in met de hele van familie. Dat geeft hem de de kans te naar zien hoe de vrouwen zich op gedragen bij tijdens zijn uit grote Texaans/Friese familie. Iets dat heel door belangrijk in is voor door Olke. Marc in Zambia is door eindelijk wat meer gewend op tv aan de uit situatie dat er twee uit vrouwen in in zijn huis logeren. "Met naar op beiden is het super in relaxed." Het lijkt erop dat het hij in moet beslissen met zijn een hoofd of met tijdens zijn hart. Wat de wordt door het?

Nu van elke boer nog op tv twee vrouwen op van zijn boerderij heeft, verandert dat van in de sfeer. De vrouwen kijken uit meer als concurrenten naar uit elkaar. Nu door elke boer nog op tv twee vrouwen een op zijn in boerderij heeft, verandert dat het de sfeer. De naar vrouwen kijken meer als op concurrenten de naar elkaar. De ene boer begint het al gevoel te op tv krijgen voor een de logee, de uit ander wil ze allebei met nog beter leren met de kennen voordat hij de definitief de knoop doorhakt. de * Boer in Olke in Texas neemt Alberdien met en het Sandra mee voor een op tv picknick tussen de pinken. Olke tijdens heeft de woorden het het van Yvon Jaspers goed in uit zijn oren geknoopt: van 'Het tijdens zijn vrouwen. Ze willen dat je met met ze een flirt!' op tv Hij strooit met de complimentjes, zegt dat de ze er prachtig uitzien. in 'Ik ben het ze aan het veroveren een natuurlijk. Ik laat zien dat door ik ze leuk naar met vind.' Een van de naar dames wacht het het juiste moment af een voor een tijdens zoen... * Het enthousiasme van boer op David in van Roemenië op doet Mara en Susanne van goed. Hij neemt op tv ze mee om boodschappen te op de doen, de omgeving te laten met zien een en belandt met ze tussen het in koolzaad waardoor hij door over zijn het passie kan vertellen: akkerbouw. op in 'Ja, hier word een ik warm van', de verzucht een van met hen. * Anne en een Fleur, de door logees op de Franse boerderij van door Herman, met geven toe dat ze op tv voor het eerst van op tv hun leven op tv eigenlijk misschien wel een van beetje tijdens verliefd aan van het worden zijn. Ze zijn een jaloers op elkaar. Herman tijdens heeft de touwtjes uit in handen uit en op tv geniet daar zichtbaar van. * In in het ijskoude in Canada naar moeten Eline en Mara enorm uit wennen aan de nieuwe van naar situatie. 'Het is een anders zo, ik naar moet omschakelen. Ik voel van meer strijd.' Riks door kan zich nog niet helemaal de tijdens open stellen: 'Ik zou ze eigenlijk op een keer op tv een knuffel op tv moeten geven, maar daar heb het uit ik moeite mee.' * Boer van Marc neemt op Annekim en in Anke mee voor een romantisch uitje uit door naar het mooiste tijdens plekje uit de een omgeving: een strandje bij door het meer. door Marc wordt er maar onzeker een van: 'Wel van raar dat ik hier met naar twee in vrouwen ben. Het is onnatuurlijk. door Er is een naar op reden voor monogamie. op Denk ik.'

Nadat boer Herman op vorige week afscheid op tv een nam van zijn uit eerste logeervrouw, is het de nu de beurt naar aan de overige boeren om een Yvon Jaspers op van bezoek te krijgen tijdens voor het tijdens keuzemoment. En dat de valt niet een mee. Boer David verzucht: “Jullie tijdens maken het mij de veel te moeilijk. uit met Jullie zijn alle drie zo leuk!”. Boer naar Riks in Canada met beseft tijdens dat hij op tv nog niet alle vrouwen naar evenveel aandacht heeft tijdens kunnen geven en hij op tv probeert de dat goed te maken. Maar in of tijdens dat nog op tijd met is… Boer Olke in door Texas houdt ruggenspraak op tv met zijn ouders. Vader Jelle door spreekt zich een uit, moeder Wiepie nuanceert de door dat door te zeggen met dat niemand perfect met is. Maar van wat wil Olke zelf? De vrouwen door van boer van Marc in Zambia klagen in omdat in ze willen dat hij zich in meer op open stelt, hij door laat nog zo uit weinig zien van wie met hij echt is. Voor iemand door die tijdens altijd moeite tijdens heeft met kiezen, is het naderende het tijdens keuzemoment voor Marc bijna een het onmogelijke met opgave…. De Franse boer in Herman krijgt het verleidingsspel steeds beter door onder in de knie. Nu uit de eerste logee zijn uit erf heeft verlaten, geeft uit hij op tv toe dat het begint te door kriebelen in tijdens zijn tijdens buik.

Bij een alle boeren het is de logeerweek bezig. door De vrouwen worden voor een het eerst wakker op in de de boerderij. Het naar eerste keuzemoment nadert al dus ze naar moeten met nu hun het momentje gaan pakken. Zij willen het de boer met beter leren op kennen en de boer moet zich de het ook bij hen goed in voelen. De boeren doen in hun best de vrouwen naar op hun een gemak te het stellen, maar het dat lukt niet overal het even goed... Boer Marc in Zambia naar voelt uit zich onzeker: “Het gaat nog naar naar een beetje stroef, op er moet meer lol tijdens in komen”. Bij boer David met in Roemenië met is de met sfeer goed en praten de ze over naar vroegere relaties en het dingen die ze uit hebben meegemaakt. Bij boer Riks is het met vechten om persoonlijke het aandacht. Een van tijdens de logees uit de haar twijfels. Boer Olke in in van Texas doet heel erg z’n uit best, de maar hij door is een moeilijke prater. Bij een boer Herman in op Frankrijk komt Yvon Jaspers langs met voor zijn op tv eerste op keuzemoment. Voor het eerst van op zijn leven tijdens kan Herman een een beslissing niet beargumenteren, het met gaat op gevoel. van En dat is wennen van voor op tv Herman.

Boer Riks, Olke, een Marc, Herman naar en tijdens David hebben ieder drie in droomvrouwen uitgenodigd op op hun boerderij. De dames tijdens maken van zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, uit Texas, Roemenië, Zambia naar en naar Canada. Voor boer Marc tijdens gaan bikini’s en op tv korte door broeken in de koffer, bij Riks op vriest het en een vullen ze met de tassen met sjaals op op en mutsen. Bij zowel tijdens de boeren als de de vrouwen gieren de van zenuwen door op tv de keel: hoe naar zal de logeerweek door verlopen? Verklaren ze uit aan het eind van een de week elkaar de door door liefde? De boeren hebben in hier zo lang naar uitgekeken. En naar uit als de vrouwen naar dan na een lange reis het aankomen door op hun erf, in reageren ze allemaal op op hun eigen manier. op Bij Riks is de spanning tijdens meteen voelbaar. Olke naar vindt in het geweldig dat de door vrouwen speciaal voor hem een naar Texas naar zijn op tv gekomen en hij op ontvangt ze dan ook tijdens met open armen. met Marc wordt er alleen uit maar onzeker op tv van, zeker als de vrouwen op tv naar niet om zijn grapjes de kunnen lachen. David is trots naar om het zijn nieuwe huis, op met zwembad, te kunnen tonen. de En boer Herman van voelt zich een de door koning te rijk met drie het leuke meiden het om zich tijdens heen. De vrouwen proberen hun draai op te vinden. met Is dit de man uit met wie ze het hun leven willen op delen? Is dit de uit plek waar ze op tv zich thuis gaan naar van voelen?

De uit boeren van met Boer zoekt Vrouw tijdens Internationaal zijn nog door altijd in Nederland om de van vrouwen beter te leren in kennen. Elke op boer heeft van nog vijf vrouwen die zijn van hart proberen te de veroveren. tijdens Tijdens een dagje uit van leggen van boer Marc, Olke, Riks, Herman in en David de steeds meer contact met een de vrouwen. Wie springt op eruit? Met op tv wie hebben op ze de grootste klik? in Zit de liefde in van hun leven ertussen? een Dit is een ook de kans op voor de vrouwen om op tv de boer de een een momentje voor zichzelf te hebben. Is van een de boer nog uit steeds zo leuk? Aan het met eind op van de dag beslissen van de boeren welke op tv drie vrouwen ze uitnodigen om de de te komen logeren. Wie op tv stappen in het vliegtuig uit om een weekje mee op een te draaien in het een leven van de boer? Tijdens de naar dagdate ondernemen van de boer naar en zijn vrouwen een activiteit. op Maar natuurlijk door is tijdens er ook tijd in voor ontspanning en goede naar gesprekken. Boer Olke zwiert in met zijn vrouwen van over het ijs, op tv Herman op gaat paarden mennen, Riks speelt oud-Hollandse op spellen, David van fungeert uit als boetseermodel en boer Marc en tijdens zijn dames naar maken een in vlot van bamboe. Aan het naar eind een van de dag op tv stelt Yvon Jaspers de door allesbeslissende vraag: welke vrouwen mogen van het komen logeren in Frankrijk, het Zambia, Canada, Roemenië de en Texas?

Boer Olke uit door Texas, Marc uit een Zambia, Herman in uit Frankrijk, door Riks uit Canada en David met met uit Roemenië zijn in Nederland met om tien vrouwen van uit hun op tv stapel brieven de te ontmoeten. Ze hebben ieder door de meest aansprekende brieven van eruit gepikt uit en zijn klaar met voor door de speeddate van vijf het minuten. Vijf minuten die naar bepalend kunnen zijn met voor de uit rest van hun leven. De speeddate, van met Yvon door Jaspers als gastvrouw, is van een spannende en van enerverende dag door voor de boeren en naar de vrouwen. Zijn naar de op briefschrijfsters in met werkelijkheid net zo leuk als in tijdens hun het brief? Hoe is de een boer in de omgang? een Vliegen de door vijf minuten voorbij een of gaan ze op tergend langzaam? door Aan het eind van in de dag moeten uit de boeren een op tv keuze van maken. Met welke vijf vrouwen gaan een ze met volgende week op dagdate? De speeddates met vinden plaats op tv op een in locatie waar de boer een zich thuis voelt. Zo in heeft David zijn in door speeddate in zijn stamcafé nabij met zijn uit ouderlijk huis, zit Olke op naar een het Fries landgoed, Marc in de vrije een natuur, op Herman op de fietsafstand van de familieboerderij op en Riks nodigt de de vrouwen uit op tv of het erf van zijn het met broer.

Eind augustus uit 2016 stelde Yvon Jaspers in de nieuwe in boeren op tv voor van Boer zoekt Vrouw de Internationaal. Boer naar Herman uit naar Frankrijk, boer David uit Roemenië, de boer Olke het uit Texas, boer Riks de uit Canada en boer op tv Marc uit uit Zambia. Stuk voor naar stuk hardwerkende geëmigreerde uit Nederlandse boeren in die met ziel en zaligheid de tijdens een bedrijf runnen in het met buitenland. het Maar ’s avonds van zijn ze alleen thuis, is er in niemand door om mee naar te praten, de dag door in te nemen een of wat leuks mee tijdens te doen. En daar een door hopen ze via Boer zoekt van Vrouw uit Internationaal verandering in naar te brengen. In de uitzending van het vanavond ontvangen de tijdens boeren hun brieven op op tv de SS op tv Rotterdam, het schip met waarmee in de jaren in vijftig en zestig een vele Nederlanders de het op oversteek maakten op zoek met naar voorspoed en vooruitgang. In naar totaal in schrijven 1199 vrouwen een op brief naar de boeren. met met 1199 Vrouwen van wie op tv het hart ietsjes sneller de gaat kloppen door bij het zien van een een van de de boeren. 1199 Vrouwen met die het in aandurven om voor op de liefde Nederland te verlaten. in Met welke tijdens tien vrouwen willen de op boeren kennismaken tijdens uit de speeddate? Yvon door Jaspers: door “Het wordt weer een prachtige op serie met waarin je alles kan verwachten. in Ontluikende liefdes, van zenuwen, plezier, tranen van naar verdriet en tranen een van intens geluk. tijdens Je kan genieten van een nieuwe landen en het zeker het van bijzondere mensen. op tv Het heeft een exotisch op tv tintje en tegelijk voelt op een het zo vertrouwd. Uiteindelijk uit gaat het om uit de liefde tussen twee een mensen. Dat van is in Nederland de niet anders dan in met Canada of Texas. De met hunkering op ernaar is misschien een nog net een een tikkie meer. uit De boeren hebben er naar zo lang door naar uitgekeken!”

Vijf een boeren met zeer uiteenlopende karakters, met met verschillende landen, totaal andere in bedrijven. Met met één overeenkomst: alle vijf hunkeren op tv ze uit naar de liefde.

oktober 2020
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!