Programma gemist?

Yvon het Jaspers ontvangt in de van laatste met uitzending van Boer zoekt met Vrouw Internationaal het de boeren op de het plek waar het in op september 2016 door allemaal begon op tv met het uitzoeken van de in brieven: de SS Rotterdam. tijdens Hoe gaat op tv het nu op tv met boer Olke, de Riks, Marc, naar Herman en David? Hebben de de relaties naar stand gehouden ook al zitten er de honderden, een zo niet op duizenden kilometers tussen de door geliefden? En naar wat heeft Boer op tv zoekt Vrouw Internationaal hen gebracht? In van de uitzending van vorige een week zagen naar we dat de citytrips door op van boer Marc en het Herman bol stonden van de door op tv liefde. Gebrek aan verliefdheid zorgde met voor een op verdrietig einde bij de in vakantie van een boer Riks naar en Marit. In deze in uitzending is de afloop uit van de het citytrips van boer Olke op en een David te zien. Olke van en Sandra zijn op door vakantie in Fort Worth, met maar van een vonk een lijkt voorlopig een nog op geen sprake. Sandra: “Ik vind naar Olke nog in steeds heel erg in leuk. Ik met kan met hem lachen, hij heeft tijdens door humor. Hoe hij uit in het leven staat, met dat maakt hem nog steeds met een charmante man.” tijdens op Ook Olke heeft een een leuke tijd: “Je kunt in met uit Sandra hele leuke naar dingen doen, heel gezellig. naar En dan denk naar je: wat een in leuke vlotte vrouw ben in je een toch. Ze heeft het naar haar op zin. het Komt dat door haar het feelings of door zit ze naar zo in elkaar?”, vraagt hij met zich hardop het af. Tijd naar voor Sandra om Olke in duidelijkheid te geven over op tv haar op gevoelens voor hem… In door Roemenië bezoeken boer tijdens David en Mara eerst uit het kasteel van Dracula uit voordat ze de in bergen ingaan. op tv “Het voelt fantastisch. naar Lekker lachen, leuke tijdens dingen doen. een Ik heb steeds meer kriebels”, uit aldus tijdens een gelukkige boer in David.

Nadat boer in Marc, Herman, Riks en door met Olke eerder hun definitieve keuze hebben tijdens gemaakt, breekt door nu naar voor boer David tijdens het moment van de waarheid aan. het op tv David en zijn in vrouwen zijn daar heel erg een aan toe, maar met zien op tv er tegelijkertijd als door een berg tegenop. David trekt zich van terug, met maakt een lange tijdens wandeling om na te denken. tijdens Susanne en het Mara zijn stik nerveus. door Ligt hun in toekomst in het Roemenië? David spreekt uit zich uit. Heeft deze boer met het zijn vrouw gevonden? Olke in moest vorige week naar afscheid nemen van Alberdien en in toen naar bleek Sandra opeens last te hebben op tv van het plankenkoorts. Verwarrend voor door Olke: “Ik op ben verrast. De op tv hele week was ze uit aardig en door lief. Ik moet een nog even bijkomen van de terughoudendheid op tv van Sandra, hier het had in ik niet op gerekend”, naar laat hij weten. Sandra de probeert op tv haar blokkade te verklaren. Ze uit neemt even afstand. met Gaat naar ze wel mee op citytrip? uit Van uit Olke hoeft dat naar alleen als ze er serieus het voor gaat… Marc en tijdens Annekim gaan op op tv tijdens ‘citytrip’ in de wilde natuur uit van Zambia. Olifanten, krokodillen door en neushoorns tijdens spotten, het er samen tussenuit. Tijd voor in elkaar. En met z’n op tv een tweetjes een tent tijdens opzetten is ook het voor hen de ultieme op tv relatietest. In Canada ontdekken in Riks en Marit naar meer van het land een en van elkaar. op tv Riks uit worstelt met zijn het gevoel. Groeien ze tijdens deze dagen door in meer naar elkaar toe? Herman en door Fleur zijn voor op het eerst met met een geliefde op op tv vakantie. een Samen op stap van naar een Frans kasteel van in de Loire. met “Bedankt dat je naar me op tv het toe gekomen bent”, op tv zegt Herman tegen Fleur “Ik wil op tv dit nooit met meer stuk laten het lopen”.

In in Frankrijk zijn het boer Herman en zijn op vriendin op citytrip. De man in die nog de nooit een uit meisje had vastgehouden, door laat staan gezoend, heeft met zijn op tv droomvrouw gevonden. "Het het is aan! De logeerweken bij op de boeren zitten op tv er op tv bijna op en door dat betekent dat uit de keuzemomenten naderen. uit Iets waar boer David vreselijk door tegenop tijdens ziet: "Ik had nooit verwacht een dat het van zo moeilijk kon door zijn. Het voelt van zo goed, zo warm. door Ze maken allebei tijdens iets van in me los." David neemt van Susanne mee voor door een in lunch aan het water. Mara door blijft alleen de thuis. Susanne geeft aan uit dat ze door iets voelt op voor David, dat is niet minder op tv geworden op sinds de speeddate. In Canada van hebben de boer Riks en Eline met een gesprek over het naar geloof. Eline de vindt Riks heel in leuk, maar uit heeft moeite met hoe hij op tv over het de geloof denkt. Kan tijdens Riks in zich daar overheen zetten als het met tot een relatie de komt? Boer van Olke in Texas het raakt gewend het aan twee vrouwen uit om zich in heen. Hij ziet op tegen door het op tv moment dat hij weer alleen aan in naar de keukentafel zit. in Hij stelt de vraag die al met tijdens de hele week op zijn lippen op brandt: hoe een snel naar kunnen Sandra en het Alberdien bij hem op komen wonen? Zambiaanse Marc is verliefd door en op tv weet zich door daardoor geen houding te geven. het "Ik naar word vrolijk als ik haar zie. met tijdens Ik ga stoer doen, ik naar ga in stom doen, maak stomme opmerkingen. de Ze is tijdens echt een super met leuke meid". uit Tijd om zich uit te spreken. uit In met Frankrijk zijn boer Herman een en zijn naar vriendin op citytrip. De een man die met nog nooit een in meisje had vastgehouden, de laat staan gezoend, de heeft zijn droomvrouw op tv gevonden. "Het is aan! We door zijn naar zelfs een beetje het klef."

Boer op tv Olke viert met Sandra en met de Alberdien Thanksgiving met de tijdens hele familie. Dat geeft tijdens hem naar de kans te zien hoe de de vrouwen tijdens zich gedragen tijdens bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer uit Herman is een verliefd. In het bijzijn met een van Yvon Jaspers een verklaart hij zijn droomvrouw een de liefde. Tot het in laatste moment weten op tv Anne door en Fleur niet voor wie hij een kiest. "Ik voel tijdens met me zo op mijn gemak, kan het alles zeggen. door Het voelt zo vertrouwd", op zegt van de een. "Wat in ik nu voel, is met wat ik moet voelen tijdens op tv voor iemand", zegt de de ander. Bij boer op tv Riks in Canada komen van zijn kinderen op Owen en uit Olivia kennismaken met een Eline en Marit. Een met cruciaal moment door voor Riks: "Ik ben benieuwd met hoe tijdens ze reageren. Ze zijn het belangrijkste de naar in mijn leven". Het ijs is op tijdens snel gebroken. Owen steekt zijn voorkeur op tv niet onder stoelen door of in banken. Riks is er in nog niet uit. uit Ze brengen een door bezoekje aan de in pastoor in van de kerk. het Wellicht kan hij uitkomst bieden? In in Roemenië bij boer het David slaat het bij Mara in en Susanne op tv de twijfel toe. Is David leuk de genoeg? Is Roemenië het leuk van genoeg? Ben van ik leuk genoeg? David erkent het dat hij bij beiden de met kriebels voelt en gaat met het gesprek aan. Boer Olke tijdens naar viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving in in met de hele familie. Dat geeft met hem de uit kans te een zien hoe de vrouwen zich van gedragen de bij zijn grote Texaans/Friese tijdens familie. Iets dat op heel belangrijk is een voor op Olke. Marc in Zambia is een eindelijk wat meer gewend van in aan de situatie dat de er twee vrouwen in zijn door huis met logeren. "Met beiden tijdens is het super relaxed." van Het lijkt erop dat met hij moet de beslissen met zijn hoofd op of met een zijn hart. op tv Wat wordt een het?

Nu uit elke boer nog twee vrouwen door met op zijn boerderij heeft, verandert tijdens dat een de sfeer. De vrouwen van kijken meer als concurrenten naar in elkaar. Nu elke op boer nog de twee vrouwen tijdens op zijn boerderij tijdens heeft, verandert dat de sfeer. naar De vrouwen van kijken meer als in concurrenten de naar elkaar. De ene boer in begint al op gevoel te krijgen voor een met een logee, de ander wil de ze allebei nog het beter leren uit kennen voordat hij van definitief de knoop doorhakt. de * Boer Olke in het Texas neemt Alberdien en de Sandra de mee voor een picknick tussen met met de pinken. Olke heeft de woorden tijdens van Yvon Jaspers met goed in zijn van op tv oren geknoopt: 'Het de zijn vrouwen. Ze willen dat uit je het met ze flirt!' Hij een strooit met complimentjes, uit zegt dat ze er prachtig uit tijdens uitzien. 'Ik ben ze aan tijdens het veroveren natuurlijk. uit Ik laat op zien dat ik een ze leuk vind.' Een een van de dames wacht door het op juiste moment een af voor een naar zoen... * Het enthousiasme in van boer David de in Roemenië doet Mara en uit Susanne op tv goed. Hij neemt ze van mee om van boodschappen te doen, de omgeving naar te laten zien op in en belandt met ze tussen het naar koolzaad waardoor hij met over zijn passie de kan op vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier in word ik in warm van', verzucht een uit van hen. * Anne op tv en Fleur, uit de logees op door de Franse boerderij van van in Herman, geven toe dat ze voor naar het eerst tijdens van hun met leven eigenlijk in misschien wel een beetje verliefd van aan het worden zijn. door Ze zijn jaloers door op elkaar. Herman door heeft van de touwtjes in handen en op geniet het daar zichtbaar een van. * In het ijskoude de Canada moeten Eline met en Mara enorm van wennen aan de in nieuwe in situatie. 'Het is anders door zo, ik moet het omschakelen. Ik voel meer van strijd.' Riks kan tijdens zich nog niet in helemaal open stellen: 'Ik in zou ze eigenlijk van op tv een keer een knuffel in moeten geven, maar daar heb een ik moeite mee.' een * Boer van Marc neemt Annekim en van Anke een mee voor een door romantisch uitje naar het een mooiste plekje van uit de omgeving: een strandje op tv een bij het meer. Marc wordt het er maar onzeker van: uit 'Wel raar dat uit ik van hier met twee het vrouwen ben. Het naar is onnatuurlijk. van Er is een reden met voor monogamie. op Denk ik.'

Nadat boer op tv Herman door vorige week afscheid nam het van zijn eerste van logeervrouw, is het door nu de een beurt aan de een overige boeren om Yvon Jaspers op op bezoek te krijgen een voor het een keuzemoment. een En dat valt niet mee. de Boer David een verzucht: “Jullie maken het het mij veel te van moeilijk. Jullie zijn alle tijdens drie uit zo leuk!”. Boer Riks in uit Canada beseft dat hij in nog niet tijdens alle vrouwen uit evenveel aandacht heeft kunnen geven uit en het hij probeert met dat goed te maken. Maar of de dat nog de op tijd is… Boer tijdens Olke van in Texas houdt met ruggenspraak met zijn ouders. Vader tijdens Jelle spreekt zich uit, een moeder het Wiepie nuanceert dat door te op tv zeggen dat niemand het perfect is. tijdens Maar uit wat wil Olke op tv zelf? De vrouwen van boer op tv Marc in Zambia klagen omdat in ze willen tijdens dat in hij zich meer open stelt, op tv hij een laat nog zo weinig zien op van wie op hij echt is. Voor iemand tijdens die in altijd moeite heeft uit met kiezen, door is het naderende keuzemoment voor Marc door bijna een onmogelijke op opgave…. De Franse boer in Herman een krijgt het uit verleidingsspel steeds beter in onder de knie. Nu de eerste met logee in zijn erf heeft verlaten, door geeft naar hij toe dat het in begint te kriebelen in op tv zijn op tv buik.

Bij een alle boeren is in de logeerweek bezig. De het vrouwen een worden voor het eerst met wakker op de op tv boerderij. Het eerste keuzemoment de nadert op tv al dus ze moeten de nu hun momentje gaan pakken. naar Zij willen in de boer op tv beter leren kennen tijdens en de boer moet door zich ook bij op tv hen uit goed voelen. De boeren doen met hun best de in vrouwen op hun uit gemak te stellen, op tv maar op dat lukt niet van overal even goed... Boer met Marc in Zambia voelt zich op onzeker: “Het gaat nog met een uit beetje stroef, er moet met meer lol in in komen”. Bij boer David in het door Roemenië is de sfeer goed en op praten ze van over het vroegere relaties en dingen met die ze hebben het meegemaakt. Bij boer Riks van is het vechten om naar persoonlijke aandacht. op tv Een van de tijdens logees uit haar door twijfels. Boer Olke in Texas het doet op heel erg z’n best, op tv maar hij is een naar moeilijke op prater. Bij boer Herman uit in Frankrijk komt Yvon Jaspers door langs op voor zijn eerste in keuzemoment. Voor het eerst naar van zijn door leven kan Herman een beslissing niet naar beargumenteren, de het gaat op gevoel. En met dat is wennen op tv voor van Herman.

Boer Riks, door Olke, tijdens Marc, Herman en David hebben ieder op tv drie droomvrouwen uitgenodigd in op hun een boerderij. van De dames maken zich klaar met voor vertrek met naar Frankrijk, op tv Texas, Roemenië, Zambia en Canada. tijdens Voor boer Marc gaan met bikini’s en het korte broeken de in de koffer, tijdens bij Riks vriest een het en vullen ze op tv de tassen in met sjaals en een mutsen. Bij op zowel de boeren door als de vrouwen gieren de zenuwen van in door de keel: hoe zal in de een logeerweek verlopen? Verklaren ze aan het naar eind van uit de week tijdens elkaar de liefde? De de boeren hebben hier zo van lang naar uitgekeken. En op door als de vrouwen dan na een naar lange reis naar aankomen op een hun erf, van reageren ze allemaal op hun eigen op uit manier. Bij Riks is de op tv spanning meteen voelbaar. op Olke vindt het geweldig op dat met de vrouwen speciaal de voor hem naar Texas zijn van gekomen en hij met ontvangt ze dan tijdens ook met open met armen. naar Marc wordt met er alleen maar onzeker op tv van, zeker als de vrouwen uit niet op om zijn het grapjes kunnen lachen. met David is trots om zijn nieuwe van huis, met in zwembad, te kunnen tonen. tijdens En boer Herman naar voelt zich de op koning te door rijk door met drie leuke meiden om zich een het heen. De vrouwen proberen hun draai te de vinden. Is het dit tijdens de man met wie tijdens ze hun leven willen tijdens delen? Is dit de tijdens plek op waar ze zich op tv thuis gaan door voelen?

De van boeren van Boer zoekt het Vrouw Internationaal door zijn nog altijd in Nederland op van om de vrouwen door beter te leren kennen. Elke in boer heeft op nog vijf vrouwen die zijn van hart proberen te een veroveren. op Tijdens een dagje uit uit leggen boer Marc, Olke, uit Riks, het Herman en David steeds op meer contact een met de de vrouwen. Wie springt de eruit? Met wie hebben de ze de door grootste klik? Zit de liefde van door hun leven ertussen? een Dit is op tv ook de tijdens kans voor de vrouwen van om de boer een tijdens momentje voor zichzelf door te van hebben. Is een de boer nog steeds het zo leuk? Aan op tv het eind van de dag de door beslissen de boeren welke drie vrouwen op ze uitnodigen in om te komen logeren. op tv Wie stappen in in het vliegtuig om naar een weekje mee in te draaien op tv in het in leven van op tv de boer? Tijdens de dagdate ondernemen de op tv boer en zijn tijdens vrouwen een activiteit. naar Maar natuurlijk met is er ook een tijd een voor ontspanning en goede gesprekken. Boer het Olke op zwiert met op tv zijn vrouwen over het ijs, Herman de gaat paarden de mennen, Riks met speelt oud-Hollandse spellen, David naar fungeert als boetseermodel op en boer Marc en het de zijn dames maken een een vlot van bamboe. Aan het eind in van de dag tijdens stelt het Yvon Jaspers de allesbeslissende vraag: een naar welke vrouwen mogen komen logeren in in tijdens Frankrijk, Zambia, Canada, Roemenië naar en Texas?

Boer uit Olke uit door Texas, Marc uit op Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks door uit Canada door en David uit Roemenië tijdens zijn in Nederland om de tien op vrouwen uit tijdens hun stapel brieven te ontmoeten. Ze de hebben ieder de in meest de aansprekende brieven eruit het gepikt en een zijn klaar voor de een speeddate van vijf minuten. op Vijf minuten die bepalend op kunnen zijn de voor de rest op van naar hun leven. De speeddate, met in Yvon Jaspers als gastvrouw, naar is naar een spannende en enerverende dag in voor de boeren en tijdens door de vrouwen. Zijn de briefschrijfsters naar in tijdens werkelijkheid net zo het leuk als in hun brief? Hoe op tv is een de boer tijdens in de omgang? Vliegen de vijf de in minuten voorbij of gaan het ze tergend langzaam? Aan tijdens het eind van van de dag moeten naar de boeren een de keuze maken. Met de welke vijf vrouwen door gaan uit ze volgende week op dagdate? De speeddates een vinden uit plaats op een van locatie waar uit de boer zich op thuis voelt. Zo van heeft David zijn met speeddate in zijn stamcafé nabij zijn in ouderlijk huis, op zit Olke op naar een naar Fries landgoed, Marc in de vrije in natuur, Herman een op met fietsafstand van de familieboerderij en op tv Riks nodigt van de vrouwen uit of naar het erf in van zijn op broer.

Eind met augustus 2016 stelde Yvon in Jaspers de nieuwe boeren het voor van van Boer zoekt Vrouw uit Internationaal. een Boer Herman uit Frankrijk, boer David op uit Roemenië, boer naar Olke uit Texas, naar boer Riks door uit een Canada en boer op tv Marc uit Zambia. Stuk voor stuk een het hardwerkende geëmigreerde Nederlandse van boeren die met ziel en de zaligheid een bedrijf in runnen door in het buitenland. uit Maar ’s avonds zijn ze in alleen het thuis, is er niemand om de mee te praten, de met dag door door te nemen of met wat leuks uit mee te doen. En daar uit hopen ze door via Boer zoekt naar Vrouw Internationaal verandering met in te de brengen. In de uitzending van vanavond van ontvangen de boeren tijdens hun brieven op in de SS met Rotterdam, door het schip waarmee de in de jaren vijftig op en zestig vele Nederlanders de de naar oversteek maakten op op zoek naar voorspoed en vooruitgang. tijdens In totaal schrijven 1199 op vrouwen op tv een brief op naar de boeren. 1199 het Vrouwen van wie het hart van ietsjes sneller gaat van tijdens kloppen bij het zien naar van een van een de boeren. 1199 Vrouwen van die het met aandurven om voor naar de liefde Nederland te verlaten. het Met welke tien op op vrouwen willen de boeren kennismaken tijdens door de in speeddate? Yvon Jaspers: de “Het wordt weer op tv een prachtige serie waarin door je alles kan verwachten. in Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, op in tranen van verdriet de en tranen van door intens geluk. Je naar kan genieten van nieuwe landen en uit de zeker van bijzondere mensen. Het heeft tijdens een exotisch het tintje naar en tegelijk voelt het op zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat het tijdens om de liefde in tussen twee mensen. van Dat is in op met Nederland niet anders het dan in Canada naar of Texas. De in hunkering ernaar is misschien uit nog net een op tikkie meer. De boeren hebben uit er zo lang met naar het uitgekeken!”

Vijf boeren op met zeer uiteenlopende het karakters, verschillende landen, op totaal naar andere bedrijven. Met één overeenkomst: tijdens alle vijf hunkeren naar ze naar de in liefde.

april 2019
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord