Programma gemist?

Yvon Jaspers ontvangt op in de in laatste door uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal uit de boeren op met de de plek waar met het in september 2016 allemaal een begon met het door uitzoeken tijdens van de brieven: op tv de SS Rotterdam. van Hoe gaat het nu met uit boer Olke, Riks, uit Marc, Herman de en David? Hebben de relaties uit stand gehouden ook naar al zitten naar er honderden, zo van niet duizenden kilometers tussen een op tv de geliefden? En met wat heeft Boer zoekt Vrouw op Internationaal hen gebracht? In de op tv de uitzending van vorige week zagen we het dat de het citytrips met van boer Marc op tv en Herman bol een stonden van de een liefde. Gebrek aan verliefdheid zorgde voor naar een verdrietig einde een van bij de vakantie van boer Riks tijdens en naar Marit. In deze uitzending is tijdens een de afloop van de citytrips van tijdens boer een Olke en het David te zien. Olke uit en Sandra zijn op vakantie een in Fort Worth, tijdens maar van een vonk het lijkt voorlopig nog in geen de sprake. Sandra: naar “Ik vind Olke nog met steeds heel erg leuk. op tv Ik kan met hem tijdens lachen, hij op tv heeft van humor. Hoe hij het in het leven staat, dat maakt door hem van nog steeds de een charmante man.” Ook Olke een heeft van een leuke tijd: “Je kunt van met Sandra hele door leuke dingen doen, door heel gezellig. in En dan denk je: wat in de een leuke vlotte vrouw in ben je toch. een Ze heeft het naar in haar zin. Komt het dat door haar feelings tijdens in of zit ze naar zo in elkaar?”, vraagt de hij zich hardop tijdens af. Tijd voor van Sandra om Olke duidelijkheid te tijdens geven in over haar door gevoelens voor hem… In Roemenië bezoeken boer naar David en in Mara eerst uit het kasteel van Dracula voordat naar ze de op bergen ingaan. “Het voelt op van fantastisch. Lekker lachen, leuke een dingen doen. het Ik heb steeds meer de kriebels”, aldus een gelukkige boer in uit David.

Nadat van boer Marc, Herman, Riks uit en Olke eerder uit hun definitieve keuze van hebben gemaakt, breekt nu een voor boer David het het moment door van op tv de waarheid aan. David en zijn van de vrouwen zijn daar heel in erg aan toe, een maar zien in er tegelijkertijd als een berg van tegenop. David trekt zich naar terug, maakt op tv een lange wandeling om naar in na te denken. uit Susanne en Mara zijn het stik nerveus. Ligt in hun toekomst in Roemenië? het David spreekt door zich uit. Heeft met deze boer zijn vrouw een gevonden? Olke moest vorige van week afscheid nemen van op tv Alberdien en met toen door bleek Sandra opeens last een te hebben van plankenkoorts. Verwarrend in op voor Olke: “Ik op tv ben verrast. De hele week in was ze de aardig en lief. op tv Ik moet nog even bijkomen uit van de door terughoudendheid op tv van Sandra, hier had ik niet op op gerekend”, op laat uit hij weten. Sandra probeert haar naar blokkade de te verklaren. Ze neemt het even afstand. Gaat uit ze wel mee op met citytrip? Van Olke op tv hoeft dat naar alleen als tijdens ze er serieus voor gaat… Marc uit en Annekim gaan naar op ‘citytrip’ in door de wilde naar natuur van Zambia. Olifanten, krokodillen de en van neushoorns spotten, er samen tijdens tussenuit. Tijd voor elkaar. de met En met z’n tweetjes een een tent opzetten is een ook voor hen de door ultieme een relatietest. In Canada ontdekken Riks door en tijdens Marit meer van het de land en van van elkaar. Riks een worstelt met zijn gevoel. Groeien ze op tv tijdens deze op dagen meer met naar elkaar uit toe? Herman en Fleur de zijn voor het eerst met de een geliefde op het vakantie. Samen op stap op tv naar een Frans op tv kasteel het in de uit Loire. “Bedankt dat je naar tijdens me toe gekomen de bent”, zegt Herman het tegen Fleur “Ik op wil dit van nooit meer de stuk laten lopen”.

In Frankrijk zijn van boer Herman en tijdens zijn vriendin het op uit citytrip. De man die een nog nooit een van meisje had vastgehouden, naar laat staan de gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het door is aan! tijdens De met logeerweken bij de door boeren zitten er bijna de op en dat betekent dat op tv de de keuzemomenten naderen. Iets een waar boer David vreselijk tegenop van ziet: "Ik naar had uit nooit verwacht dat het zo in moeilijk van kon zijn. Het voelt zo goed, tijdens door zo warm. Ze maken allebei iets op tv in me los." op tv David neemt Susanne het mee voor met een lunch aan het van water. van Mara blijft alleen thuis. met Susanne op tv geeft aan dat ze door iets voelt voor naar David, dat is niet naar minder op geworden sinds de speeddate. In Canada uit hebben boer op Riks en van Eline een in gesprek over het geloof. Eline vindt het een Riks heel leuk, maar heeft tijdens moeite met hoe op hij de over het geloof denkt. Kan Riks het zich in daar overheen zetten het als het tot een het relatie door komt? Boer Olke in Texas raakt met in gewend aan twee vrouwen de om zich heen. Hij ziet met op tegen het door met moment dat hij de weer alleen aan de keukentafel zit. uit door Hij stelt de door vraag die al de hele van week het op zijn lippen brandt: van hoe snel kunnen Sandra tijdens en Alberdien door bij hem in komen wonen? Zambiaanse Marc is verliefd het door en weet zich daardoor geen op houding te geven. op tv "Ik word vrolijk als op ik haar zie. in Ik ga stoer uit met doen, ik ga stom doen, maak uit stomme opmerkingen. Ze met is echt een een op tv super leuke meid". van Tijd om zich de uit te spreken. In Frankrijk met zijn boer Herman en de zijn vriendin op op citytrip. De op man van die nog nooit een door meisje had door vastgehouden, laat staan met gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. tijdens "Het is uit aan! We zijn zelfs het een een beetje klef."

Boer Olke het viert met Sandra en uit in Alberdien Thanksgiving met de de hele familie. een Dat geeft hem de naar kans te zien hoe de in vrouwen zich gedragen met bij tijdens zijn grote Texaans/Friese in familie. Boer uit Herman is verliefd. In het bijzijn naar uit van Yvon Jaspers verklaart tijdens hij zijn droomvrouw op tv de liefde. op tv Tot het laatste moment weten een Anne en Fleur op niet voor wie op hij kiest. "Ik voel van me zo op op mijn gemak, tijdens kan alles tijdens zeggen. Het voelt zo vertrouwd", van zegt de een. uit "Wat ik naar nu voel, uit is wat ik moet voelen het voor iemand", zegt tijdens de ander. door Bij boer Riks een in Canada in komen zijn kinderen Owen en op naar Olivia kennismaken met Eline en Marit. op Een cruciaal moment op tv voor Riks: "Ik de ben benieuwd het hoe een ze reageren. Ze naar zijn het belangrijkste in mijn met leven". Het ijs naar is snel gebroken. tijdens Owen steekt zijn voorkeur naar niet onder stoelen de of banken. Riks een is er nog naar het niet uit. Ze brengen een bezoekje de aan naar de pastoor met in de kerk. Wellicht kan tijdens hij de uitkomst bieden? In Roemenië bij boer in David op slaat bij van Mara en Susanne op de twijfel toe. naar Is David leuk door genoeg? Is Roemenië leuk genoeg? Ben door ik naar leuk genoeg? David op tv erkent dat hij bij beiden op kriebels voelt naar en gaat in het gesprek aan. Boer door Olke viert het met Sandra van en Alberdien Thanksgiving met de met hele familie. Dat door geeft met hem de kans uit te zien hoe het de vrouwen zich gedragen naar bij zijn de grote Texaans/Friese familie. Iets dat heel een belangrijk op tv is voor Olke. Marc in de Zambia door is eindelijk wat meer de gewend aan de in situatie dat er twee tijdens vrouwen in door zijn huis logeren. op "Met beiden is naar het super relaxed." Het op lijkt erop in dat hij op moet beslissen tijdens met zijn hoofd een of met zijn in hart. Wat wordt met het?

Nu elke in boer nog met twee vrouwen op zijn van boerderij heeft, verandert tijdens dat de sfeer. het De vrouwen kijken een meer als een concurrenten naar elkaar. Nu de elke een boer nog twee het vrouwen op zijn boerderij heeft, de verandert een dat de sfeer. De vrouwen door kijken meer in als concurrenten naar elkaar. tijdens De ene boer het begint de al gevoel te krijgen voor in een op logee, de ander wil ze door allebei nog beter leren tijdens kennen voordat het hij definitief de knoop de op tv doorhakt. * Boer Olke in Texas op een neemt Alberdien en tijdens Sandra mee voor een door picknick tussen de pinken. het Olke heeft de uit woorden van Yvon Jaspers met goed in zijn uit oren van geknoopt: 'Het zijn vrouwen. Ze uit willen dat je naar met ze van flirt!' in Hij strooit met complimentjes, zegt dat de van ze er prachtig door uitzien. 'Ik ben ze aan door het op tv veroveren natuurlijk. Ik laat de zien dat ik ze tijdens leuk op tv vind.' Een van de dames in wacht het met juiste moment af naar voor een zoen... door * Het van enthousiasme van boer David in op Roemenië doet Mara een en in Susanne goed. Hij een neemt ze mee om boodschappen in te doen, een de omgeving uit te laten zien en naar belandt met in ze tussen het koolzaad een waardoor hij in over zijn passie kan vertellen: akkerbouw. uit 'Ja, hier in word ik warm van', naar verzucht een naar van hen. * Anne het en met Fleur, de logees op door de Franse boerderij van van Herman, geven toe uit dat ze door voor de het eerst van hun de leven eigenlijk uit misschien wel een van beetje verliefd aan van het worden zijn. Ze zijn jaloers tijdens op elkaar. een Herman heeft van de touwtjes in in handen en naar geniet daar zichtbaar op van. * In op tv het ijskoude Canada moeten in Eline en Mara enorm wennen op tv aan de naar nieuwe situatie. tijdens 'Het is tijdens anders zo, ik moet uit omschakelen. Ik voel meer strijd.' door Riks naar kan zich nog niet helemaal een open stellen: 'Ik in zou ze eigenlijk tijdens een keer naar een knuffel moeten geven, in een maar daar heb ik moeite uit mee.' * naar Boer Marc van neemt Annekim en Anke uit mee voor een met romantisch uitje het naar het mooiste plekje uit met de door omgeving: een strandje van bij het meer. Marc wordt op tv er maar met onzeker van: het 'Wel raar dat ik hier met in twee op tv vrouwen ben. Het op is onnatuurlijk. Er is de een reden uit voor monogamie. Denk op ik.'

Nadat op tv boer Herman vorige week afscheid in nam van van zijn eerste logeervrouw, het is het een nu de de beurt aan de overige boeren van om Yvon Jaspers op tv op bezoek te een krijgen voor de het keuzemoment. En dat door valt tijdens niet mee. Boer David verzucht: “Jullie in maken tijdens het mij veel van te moeilijk. Jullie zijn door alle drie zo een leuk!”. Boer Riks in Canada in beseft dat door hij de nog niet alle door vrouwen evenveel aandacht tijdens heeft kunnen geven het en hij probeert het dat goed te uit maken. Maar of dat nog op naar tijd is… Boer Olke een in een Texas houdt ruggenspraak van met zijn ouders. Vader door Jelle spreekt met zich uit, moeder Wiepie nuanceert tijdens dat door op tv te zeggen dat niemand een perfect tijdens is. Maar wat uit wil Olke zelf? De op vrouwen van op boer Marc in Zambia uit klagen omdat door ze willen dat hij zich meer naar een open stelt, hij op laat nog zo weinig door zien van wie hij naar echt is. Voor iemand uit die de altijd moeite op tv heeft met kiezen, uit is het naderende keuzemoment voor Marc een een bijna een onmogelijke opgave…. De Franse boer het in Herman krijgt het verleidingsspel naar steeds beter van onder de knie. Nu uit de eerste logee naar zijn erf heeft uit verlaten, geeft hij toe dat tijdens naar het begint te met kriebelen in zijn op tv buik.

Bij alle naar boeren is op de logeerweek bezig. De vrouwen op naar worden voor het eerst door wakker op met de boerderij. Het naar eerste keuzemoment nadert al door dus ze moeten door nu hun momentje gaan pakken. van Zij naar willen de boer met beter leren kennen en de van boer door moet zich ook op tv bij hen goed in voelen. De boeren doen hun van best de de vrouwen een op hun gemak te stellen, op maar met dat lukt niet van overal even goed... Boer Marc in tijdens Zambia voelt uit zich onzeker: “Het gaat nog een op tv een beetje stroef, met er moet meer lol in komen”. Bij in boer David uit in met Roemenië is de sfeer met goed en praten ze over het naar vroegere relaties en dingen die ze naar op tv hebben meegemaakt. Bij boer Riks het is het uit vechten om persoonlijke aandacht. naar Een van een de logees uit haar twijfels. Boer Olke van in Texas op doet heel erg z’n naar best, maar door hij is een moeilijke de prater. Bij uit boer Herman een in Frankrijk komt naar Yvon Jaspers langs voor de zijn eerste keuzemoment. op Voor het op tv eerst van zijn leven naar kan Herman een beslissing niet van beargumenteren, het gaat tijdens op gevoel. En de dat is door wennen voor op tv Herman.

Boer Riks, Olke, op op Marc, Herman en naar David hebben ieder drie droomvrouwen naar uitgenodigd op hun naar boerderij. De dames naar maken tijdens zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, tijdens Texas, Roemenië, Zambia op tv en Canada. Voor tijdens boer tijdens Marc gaan bikini’s en korte tijdens broeken in de uit koffer, bij tijdens Riks vriest uit het en vullen op ze de tassen met de sjaals van en mutsen. Bij het zowel de boeren naar als de vrouwen gieren tijdens de zenuwen door de een keel: op tv hoe zal de het logeerweek verlopen? Verklaren op ze aan het eind van met de met week elkaar de van liefde? De boeren hebben hier zo lang door naar uitgekeken. tijdens En tijdens als de vrouwen dan na in een lange op tv reis aankomen van op hun erf, reageren ze allemaal een op hun in eigen een manier. Bij Riks is de op spanning meteen het voelbaar. Olke vindt de het geweldig dat tijdens de vrouwen speciaal voor hem met tijdens naar Texas zijn gekomen en van hij tijdens ontvangt ze dan in ook met open armen. Marc het wordt er alleen maar tijdens onzeker van, zeker tijdens als de met vrouwen niet tijdens om zijn grapjes kunnen op tv lachen. David is trots het om op zijn nieuwe met huis, met zwembad, te op kunnen tonen. En door boer Herman op tv voelt zich de koning op te rijk met drie door leuke meiden om zich met heen. De vrouwen proberen op hun draai te uit vinden. Is in dit met de man met in wie ze hun leven het willen delen? van Is dit de plek tijdens waar ze zich thuis in gaan van voelen?

De boeren in van een Boer zoekt Vrouw Internationaal met zijn nog tijdens altijd in Nederland om de een vrouwen beter tijdens te leren kennen. Elke door boer heeft nog vijf op tijdens vrouwen die zijn het hart proberen te veroveren. de Tijdens een dagje uit een leggen boer Marc, Olke, het Riks, Herman met en David steeds van meer tijdens contact met de vrouwen. Wie op tv springt eruit? naar Met wie hebben ze de met op tv grootste klik? Zit de naar liefde van hun op tv leven ertussen? Dit op is ook op de kans voor van de vrouwen om door de boer een een momentje voor zichzelf te naar hebben. Is de boer door nog steeds zo leuk? in Aan het tijdens eind van van de dag beslissen op tv de boeren welke drie in vrouwen ze uitnodigen om tijdens te komen naar logeren. Wie met stappen in het van vliegtuig om een een weekje mee te door draaien in het leven door van de boer? Tijdens in de dagdate ondernemen op de van boer en zijn vrouwen in een activiteit. Maar door natuurlijk is van er ook tijd op tv voor ontspanning en goede gesprekken. het Boer Olke zwiert uit met op tv zijn vrouwen over het ijs, door Herman de gaat paarden mennen, Riks speelt oud-Hollandse het spellen, David tijdens fungeert als van boetseermodel en boer Marc en met in zijn dames maken een vlot van tijdens bamboe. Aan het tijdens eind van de met dag stelt op Yvon Jaspers de uit allesbeslissende vraag: door welke vrouwen mogen komen door logeren in Frankrijk, Zambia, Canada, door Roemenië van en Texas?

Boer het Olke uit Texas, tijdens Marc uit op tv Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit het Canada naar en David uit Roemenië zijn van in in Nederland om tien het vrouwen uit hun met stapel brieven te ontmoeten. uit Ze hebben ieder van de meest aansprekende brieven de eruit gepikt op tv en naar zijn klaar voor de speeddate naar van vijf minuten. naar Vijf op tv minuten die bepalend kunnen op zijn voor uit de rest van hun leven. De tijdens speeddate, met Yvon Jaspers van uit als gastvrouw, is een spannende het en op enerverende dag voor van de boeren en de vrouwen. Zijn van de briefschrijfsters in uit op werkelijkheid net zo leuk als in tijdens op hun brief? Hoe is met de boer in in de omgang? Vliegen de vijf een een minuten voorbij of gaan ze tergend op tv langzaam? uit Aan het het eind van de dag moeten de in boeren een keuze een maken. Met tijdens welke een vijf vrouwen gaan ze het volgende week op van dagdate? De speeddates vinden plaats op uit een locatie naar waar de boer zich een thuis voelt. uit Zo heeft David zijn naar speeddate in door zijn naar stamcafé nabij zijn door ouderlijk huis, zit Olke op een uit in Fries landgoed, Marc in de van vrije natuur, Herman op op fietsafstand naar van de uit familieboerderij en Riks nodigt de een vrouwen uit of het het door erf van zijn het broer.

Eind met augustus 2016 stelde Yvon van Jaspers de nieuwe boeren met voor van met Boer in zoekt Vrouw Internationaal. door Boer Herman uit Frankrijk, boer op David van uit Roemenië, boer Olke uit Texas, naar boer Riks de uit Canada en boer in Marc uit Zambia. op Stuk voor stuk uit hardwerkende geëmigreerde tijdens Nederlandse boeren die met in van ziel en zaligheid van een bedrijf runnen in in het buitenland. Maar ’s avonds op tv zijn ze alleen door thuis, is op tv er niemand door om mee op te praten, de dag in door te nemen op of wat leuks mee tijdens te de doen. En daar hopen met ze via Boer zoekt van Vrouw Internationaal verandering naar in te brengen. In in de uitzending naar van vanavond ontvangen door de boeren hun brieven tijdens op met de SS Rotterdam, het uit schip waarmee in de jaren door van vijftig en zestig vele Nederlanders een de oversteek maakten op uit zoek naar voorspoed door door en vooruitgang. In van totaal schrijven 1199 vrouwen door een brief met naar de boeren. in 1199 Vrouwen van naar wie het hart ietsjes sneller gaat met kloppen bij het met zien van op een het van de boeren. 1199 Vrouwen die op tv het aandurven om door voor de de liefde Nederland op te verlaten. Met op tv welke tien vrouwen willen tijdens de boeren kennismaken op tv tijdens met de speeddate? Yvon Jaspers: “Het wordt weer op de een prachtige serie waarin je op alles kan verwachten. met Ontluikende liefdes, van zenuwen, plezier, in tranen van verdriet op tv en tranen van intens tijdens geluk. Je kan genieten op tv van nieuwe op landen en zeker van bijzondere tijdens op mensen. Het heeft door een exotisch tintje van en tegelijk voelt het in zo vertrouwd. op Uiteindelijk gaat het om de liefde uit in tussen twee mensen. Dat tijdens is in Nederland niet anders in dan de in Canada of Texas. De met hunkering in ernaar is misschien nog net op tv een op tv tikkie meer. De van boeren hebben er zo lang de naar naar uitgekeken!”

Vijf met boeren met zeer uiteenlopende een karakters, verschillende door landen, totaal andere in bedrijven. Met één overeenkomst: alle in vijf hunkeren van ze uit naar de liefde.

juli 2020
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!