Programma gemist?

Yvon Jaspers op ontvangt in de laatste in uitzending van van Boer uit zoekt Vrouw Internationaal de de boeren op de op tv plek waar het in op tv september 2016 allemaal begon op met het het uitzoeken van de brieven: de de door SS Rotterdam. Hoe gaat uit het nu met boer in Olke, Riks, op Marc, tijdens Herman en David? Hebben naar de relaties stand gehouden ook door al zitten tijdens er honderden, naar zo niet duizenden kilometers door tussen de geliefden? op En wat heeft Boer naar zoekt Vrouw Internationaal tijdens hen gebracht? In de op tv tijdens uitzending van vorige week op zagen we tijdens dat de citytrips van door boer Marc en Herman naar bol stonden van tijdens de liefde. Gebrek aan de uit verliefdheid zorgde voor tijdens een verdrietig einde bij de vakantie door van door boer Riks en Marit. naar In deze uitzending is uit in de afloop van de de citytrips van op tv boer Olke en David te zien. Olke een het en Sandra zijn op vakantie in naar op Fort Worth, maar van een vonk de lijkt van voorlopig nog geen uit sprake. Sandra: een “Ik vind Olke nog steeds heel de erg leuk. op Ik op tv kan met hem lachen, hij heeft het op tv humor. Hoe hij in het leven uit staat, dat tijdens maakt hem nog op tv steeds een charmante van man.” Ook Olke met heeft een leuke tijd: tijdens “Je kunt met met in Sandra hele leuke dingen doen, het heel gezellig. En dan de denk je: op tv wat op tv een leuke vlotte vrouw ben op je naar toch. Ze heeft tijdens het naar haar uit zin. Komt dat door van haar feelings of zit het ze zo in elkaar?”, uit van vraagt hij zich hardop tijdens af. Tijd op voor Sandra om Olke duidelijkheid te naar geven over van haar gevoelens naar voor hem… In Roemenië bezoeken boer op David en uit Mara eerst het kasteel met van naar Dracula voordat ze de bergen uit ingaan. “Het voelt tijdens fantastisch. Lekker door lachen, uit leuke dingen doen. Ik heb steeds de meer kriebels”, op tv aldus een gelukkige een boer op tv David.

Nadat in boer Marc, Herman, Riks in en tijdens Olke eerder hun het definitieve keuze hebben uit gemaakt, breekt nu voor boer in David het moment van van de waarheid aan. op David en zijn een vrouwen zijn uit daar heel naar erg aan toe, maar zien met uit er tegelijkertijd als een berg tegenop. uit David met trekt zich terug, maakt een naar lange een wandeling om na een te denken. Susanne en Mara naar zijn stik nerveus. tijdens Ligt op tv hun toekomst in met Roemenië? David spreekt met zich uit. door Heeft deze boer uit zijn vrouw gevonden? Olke moest vorige week naar afscheid op nemen van Alberdien en op toen bleek Sandra opeens een last te hebben in van van plankenkoorts. Verwarrend voor Olke: “Ik door ben van verrast. De hele het week was ze aardig en de lief. Ik moet op nog in even bijkomen van de op tv terughoudendheid van het Sandra, hier op had ik niet uit op gerekend”, laat hij weten. Sandra het probeert het haar blokkade te verklaren. door Ze neemt even in afstand. Gaat op ze wel met mee op citytrip? Van het Olke hoeft dat met alleen als ze naar er serieus voor in gaat… Marc en Annekim gaan tijdens op naar ‘citytrip’ in de wilde naar natuur van het Zambia. Olifanten, krokodillen door en neushoorns spotten, een er samen tussenuit. Tijd voor tijdens elkaar. een En met z’n tweetjes een op tv tent opzetten is ook van voor hen van de ultieme uit relatietest. In Canada ontdekken Riks van en Marit in meer van de het land en van op elkaar. Riks worstelt met zijn een gevoel. Groeien door ze uit tijdens deze dagen meer door naar elkaar van toe? Herman en Fleur zijn met voor het eerst met met een geliefde tijdens op vakantie. het Samen op stap naar een een Frans kasteel in de van Loire. “Bedankt met dat het je naar me toe naar gekomen bent”, zegt Herman tegen tijdens Fleur door “Ik wil op dit nooit meer stuk laten tijdens lopen”.

In Frankrijk zijn met boer Herman uit en zijn door vriendin op citytrip. met De man die op tv nog nooit een meisje had door vastgehouden, op tv laat staan gezoend, heeft zijn in droomvrouw gevonden. "Het een op is aan! De logeerweken bij de naar boeren zitten naar er bijna op naar en dat met betekent dat de keuzemomenten naderen. het Iets met waar boer David vreselijk tegenop de ziet: "Ik had tijdens nooit verwacht van dat het met zo moeilijk naar kon zijn. Het voelt zo op goed, zo warm. op Ze maken allebei het iets in me los." een David neemt de Susanne mee tijdens voor een lunch aan op het naar water. Mara blijft alleen thuis. Susanne door geeft aan dat naar ze iets uit voelt voor het David, dat is op tv niet minder geworden sinds de het speeddate. In tijdens Canada in hebben boer Riks en Eline naar een tijdens gesprek over het op tv geloof. Eline vindt het Riks heel leuk, maar heeft moeite uit met hoe met hij over het geloof van denkt. Kan naar Riks het zich daar overheen zetten met als het tot een door relatie komt? op Boer Olke in Texas raakt het het gewend aan twee vrouwen door om zich heen. Hij ziet van op tegen van het moment naar dat hij weer alleen de aan de keukentafel zit. met op tv Hij stelt de de vraag die al de hele uit week op met zijn lippen tijdens brandt: hoe snel kunnen op Sandra en Alberdien naar bij hem komen wonen? Zambiaanse de Marc is van verliefd en weet tijdens zich op daardoor geen houding te geven. tijdens "Ik word vrolijk een als ik op haar zie. de Ik ga stoer op doen, ik ga stom doen, de maak stomme het opmerkingen. Ze op is echt een een super leuke meid". Tijd de om zich uit te spreken. een In van Frankrijk zijn het boer Herman en met zijn vriendin op in citytrip. De man die nog nooit van uit een meisje had vastgehouden, de laat staan gezoend, heeft zijn van droomvrouw gevonden. naar "Het is aan! de We met zijn zelfs een het beetje klef."

Boer Olke door viert door met Sandra en Alberdien Thanksgiving de met de hele familie. op tv Dat in geeft hem de kans door te zien hoe het de op vrouwen zich gedragen met bij zijn grote Texaans/Friese familie. in Boer Herman is op verliefd. In het het bijzijn van Yvon Jaspers in een verklaart hij zijn droomvrouw de uit liefde. uit Tot het laatste moment weten een Anne en Fleur op niet voor op wie hij kiest. "Ik van voel me zo op tv op mijn gemak, kan naar alles zeggen. Het op tv naar voelt zo vertrouwd", zegt de een. van in "Wat ik nu op voel, is wat ik van moet voelen het voor iemand", zegt de ander. in Bij met boer Riks in Canada komen met zijn kinderen Owen en met een Olivia kennismaken met op tv Eline en Marit. de Een cruciaal moment met voor Riks: "Ik ben door benieuwd hoe ze reageren. op Ze naar zijn het belangrijkste in mijn leven". door Het uit ijs is snel een gebroken. Owen steekt zijn voorkeur op niet onder naar stoelen op of banken. Riks is er nog op tv niet tijdens uit. Ze brengen een in bezoekje aan de pastoor door in in de kerk. door Wellicht kan hij uitkomst bieden? de In een Roemenië bij boer in David slaat bij Mara en Susanne een de twijfel toe. een in Is David leuk genoeg? Is Roemenië de leuk genoeg? Ben tijdens ik leuk genoeg? in David erkent dat de hij bij beiden in kriebels voelt op en gaat het gesprek in aan. Boer Olke tijdens viert met van Sandra op tv en Alberdien Thanksgiving naar met de hele familie. Dat geeft een hem de tijdens kans te zien hoe op tv de vrouwen zich uit gedragen bij een zijn grote Texaans/Friese de familie. Iets dat heel tijdens belangrijk is voor van Olke. door Marc in Zambia is eindelijk op in wat meer gewend aan de naar situatie dat een er twee vrouwen in zijn een huis logeren. "Met in beiden is het op tv een super relaxed." Het lijkt van erop dat met hij moet beslissen met zijn door hoofd of met zijn op hart. Wat wordt het naar het?

Nu op tv elke boer een nog twee vrouwen op zijn in boerderij heeft, met verandert dat de sfeer. De een door vrouwen kijken meer als door concurrenten naar elkaar. Nu elke tijdens boer door nog twee door vrouwen op zijn boerderij tijdens heeft, verandert naar dat de sfeer. De vrouwen door kijken meer op als concurrenten naar elkaar. De van ene in boer begint al een gevoel te krijgen naar voor een het logee, de ander wil ze allebei een nog beter leren op tv een kennen voordat hij de definitief de knoop doorhakt. * Boer door naar Olke in Texas het neemt Alberdien en van Sandra mee voor de een picknick tussen de pinken. Olke een heeft naar de woorden van op tv Yvon Jaspers goed in zijn tijdens met oren geknoopt: 'Het zijn in vrouwen. Ze willen door dat je van met ze flirt!' tijdens Hij strooit met complimentjes, zegt dat met ze er met prachtig uitzien. 'Ik naar ben met ze aan het veroveren op natuurlijk. Ik laat zien dat naar ik ze leuk de door vind.' Een van op de dames wacht het juiste het moment af van voor een op zoen... * Het enthousiasme een van boer David uit in Roemenië op tv doet Mara en een Susanne goed. Hij neemt uit ze mee om van boodschappen te in doen, de omgeving tijdens te laten zien en de belandt met ze tussen het de koolzaad waardoor een hij over zijn door passie kan op vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier het word ik warm door van', verzucht in een van hen. in * Anne en Fleur, de door door logees op de Franse van boerderij van Herman, geven tijdens toe dat op tv ze voor het eerst de van hun leven eigenlijk van misschien wel op tv een beetje verliefd tijdens aan het worden zijn. naar Ze zijn jaloers tijdens op uit elkaar. Herman heeft op tv de touwtjes in handen en op tv geniet op daar zichtbaar van. * naar In het op ijskoude Canada uit moeten Eline en Mara enorm op tv wennen aan de nieuwe tijdens situatie. van 'Het is op tv anders zo, ik moet omschakelen. van Ik een voel meer strijd.' Riks het kan zich nog niet helemaal tijdens open door stellen: 'Ik een zou ze eigenlijk een keer een van knuffel moeten geven, uit maar daar heb het ik moeite het mee.' * Boer met Marc neemt door Annekim en Anke in mee voor een van romantisch uitje naar in het mooiste het plekje uit de omgeving: een uit strandje bij een het meer. Marc wordt er naar maar onzeker door van: 'Wel raar dat op een ik hier met twee een vrouwen ben. op tv Het is onnatuurlijk. Er in is een reden in voor monogamie. het Denk ik.'

Nadat boer in Herman vorige week een afscheid nam in van zijn eerste logeervrouw, van is het nu de in beurt aan de naar uit overige boeren om Yvon Jaspers naar op bezoek het te krijgen voor op tv het keuzemoment. En dat uit valt uit niet mee. Boer de David verzucht: “Jullie maken het in mij veel te uit moeilijk. met Jullie zijn alle de drie zo leuk!”. Boer Riks tijdens in Canada beseft tijdens dat hij nog niet alle met de vrouwen evenveel aandacht heeft op tv kunnen geven op tv en hij probeert dat door goed te het maken. Maar of dat nog met op tijd is… Boer met Olke in Texas het houdt ruggenspraak met zijn uit ouders. Vader een Jelle spreekt zich op uit, moeder Wiepie een nuanceert dat van door te zeggen dat de niemand tijdens perfect is. Maar wat op wil Olke een zelf? De vrouwen van boer Marc in een Zambia klagen uit omdat ze willen dat een door hij zich meer open naar stelt, hij op laat nog zo weinig zien van van het wie hij echt is. Voor iemand op tv tijdens die altijd moeite heeft met kiezen, de is het naderende met keuzemoment in voor Marc bijna een een onmogelijke opgave…. De uit Franse boer Herman krijgt het het verleidingsspel steeds beter de onder de knie. tijdens Nu uit de eerste logee naar zijn erf heeft verlaten, geeft het hij toe het dat met het begint te door kriebelen in zijn met buik.

Bij van alle boeren is naar de logeerweek bezig. De door vrouwen worden voor het op eerst wakker op tv op de boerderij. Het van eerste keuzemoment nadert tijdens al dus ze op tv naar moeten nu hun momentje gaan van pakken. van Zij willen de boer beter op leren kennen en de de boer moet zich uit ook bij hen op tv goed voelen. door De boeren uit doen hun best tijdens de vrouwen op hun op gemak te stellen, van maar dat uit lukt niet overal tijdens even goed... Boer Marc in Zambia door voelt zich met onzeker: op “Het gaat nog met een beetje stroef, naar er moet meer lol in tijdens komen”. Bij boer David in in Roemenië is van de sfeer in goed en op praten ze over een vroegere relaties en dingen die met ze hebben meegemaakt. Bij boer met een Riks is het vechten om van persoonlijke aandacht. Een met van de logees uit het door haar twijfels. Boer Olke in Texas doet een met heel erg z’n best, door maar hij is een moeilijke het prater. Bij het boer Herman in naar Frankrijk komt in Yvon Jaspers langs voor zijn eerste van keuzemoment. door Voor het een eerst van zijn tijdens leven kan Herman een beslissing niet in tijdens beargumenteren, het gaat op het gevoel. En dat is wennen op voor met Herman.

Boer Riks, Olke, met Marc, Herman een en van David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op op hun boerderij. door het De dames maken tijdens zich klaar voor de vertrek naar Frankrijk, in Texas, Roemenië, Zambia naar en Canada. Voor het boer Marc gaan bikini’s en een korte het broeken in de koffer, bij Riks door op tv vriest het en de vullen ze de tassen met sjaals een en met mutsen. Bij zowel het de boeren als de vrouwen het gieren de zenuwen op tv het door de keel: een hoe zal de het logeerweek verlopen? Verklaren ze aan het in door eind van de week elkaar de de in liefde? De boeren hebben een hier zo lang naar op tv uitgekeken. En als naar de vrouwen dan op na een lange reis aankomen op tv op hun op tv erf, tijdens reageren ze allemaal op uit hun eigen manier. uit Bij Riks is de spanning tijdens een meteen voelbaar. Olke vindt het tijdens geweldig dat in de vrouwen speciaal het voor hem naar Texas op tv zijn gekomen en hij in ontvangt op tv ze dan ook in met open armen. Marc wordt op er alleen een maar de onzeker van, zeker als de vrouwen met van niet om zijn op tv grapjes kunnen lachen. op David is trots om uit zijn nieuwe tijdens huis, met zwembad, te kunnen tonen. met En boer op tv Herman voelt zich de de koning te rijk op tv op tv met drie leuke uit meiden om zich in heen. De vrouwen proberen hun draai te met vinden. Is dit met een de man met wie ze hun op leven willen delen? in Is dit op de plek naar waar ze zich thuis gaan tijdens van voelen?

De naar boeren van Boer in zoekt Vrouw Internationaal zijn nog door altijd de in Nederland om een de vrouwen beter te leren met kennen. op tv Elke boer heeft nog uit vijf vrouwen die zijn van hart naar proberen te veroveren. Tijdens een naar dagje een uit leggen boer Marc, Olke, op tv Riks, Herman op tv en David steeds meer met contact de met de vrouwen. Wie met springt uit eruit? Met wie van hebben ze de grootste klik? Zit de de liefde van met hun leven ertussen? het Dit is door ook de kans met voor de vrouwen een om de boer door een momentje voor in zichzelf te hebben. tijdens Is de boer uit nog op tv steeds zo leuk? van Aan het eind van de van dag beslissen een de boeren welke de drie vrouwen ze uitnodigen op tv om de te komen logeren. Wie van stappen in het in vliegtuig om een weekje mee tijdens het te draaien in het leven van met de door boer? Tijdens de door dagdate ondernemen de door boer en zijn vrouwen op een activiteit. Maar natuurlijk van is er het ook tijd voor ontspanning de en het goede gesprekken. Boer het Olke zwiert met zijn vrouwen op tv over uit het ijs, Herman uit gaat paarden mennen, Riks speelt van oud-Hollandse op spellen, David fungeert als boetseermodel en de boer tijdens Marc en zijn dames maken door een vlot van door de bamboe. Aan het eind van de dag van naar stelt Yvon Jaspers de het allesbeslissende vraag: welke vrouwen mogen een op tv komen logeren in Frankrijk, Zambia, met Canada, op tv Roemenië en Texas?

Boer op Olke uit in Texas, Marc uit door Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit met Canada en David naar uit Roemenië uit zijn in Nederland de om door tien vrouwen uit uit hun stapel brieven met te ontmoeten. Ze hebben ieder de met meest aansprekende brieven op tv eruit gepikt het en zijn klaar in voor van de speeddate van vijf minuten. Vijf op tv minuten die bepalend door kunnen van zijn voor de de rest van in hun leven. De speeddate, met Yvon Jaspers op als gastvrouw, is met een spannende en op enerverende dag van voor het de boeren en de tijdens vrouwen. Zijn de briefschrijfsters de in werkelijkheid net op zo leuk op als in hun in brief? Hoe is uit de boer in de met omgang? Vliegen op tv de vijf minuten voorbij de of op gaan ze tergend langzaam? Aan het een uit eind van de dag moeten op de een boeren een keuze maken. Met de welke vijf in vrouwen gaan ze van volgende week op dagdate? De door speeddates vinden plaats op op de een locatie waar de boer de zich tijdens thuis voelt. Zo heeft in David zijn de speeddate in zijn stamcafé op tv nabij zijn tijdens ouderlijk huis, zit Olke op een een Fries landgoed, Marc door in uit de vrije natuur, door Herman op fietsafstand van tijdens de met familieboerderij en Riks uit nodigt de vrouwen uit of de het erf naar van zijn het broer.

Eind met augustus 2016 door stelde Yvon Jaspers de nieuwe het boeren voor van naar Boer zoekt Vrouw in Internationaal. door Boer Herman uit Frankrijk, boer met David naar uit Roemenië, boer de Olke uit Texas, een boer Riks uit door Canada en boer Marc van uit Zambia. Stuk voor met stuk hardwerkende geëmigreerde Nederlandse het boeren die op met door ziel en zaligheid een bedrijf een runnen in het buitenland. naar Maar door ’s avonds zijn uit ze alleen thuis, is een er niemand om op mee te praten, de op tv dag door op tv te nemen of het wat leuks mee door te doen. een En daar hopen ze tijdens via Boer zoekt in Vrouw Internationaal verandering in uit in te brengen. In de uitzending door van vanavond de ontvangen de boeren op hun brieven op de SS Rotterdam, door het schip de waarmee op tv in de jaren op vijftig en zestig vele Nederlanders van de oversteek maakten naar op op tv zoek naar voorspoed het en vooruitgang. In totaal schrijven 1199 met vrouwen een brief door naar de het boeren. op tv 1199 Vrouwen van wie van het hart ietsjes op tv sneller gaat kloppen bij uit het zien op van een van de boeren. op tv met 1199 Vrouwen die het op tv aandurven om voor van de liefde tijdens Nederland te verlaten. Met van welke tien vrouwen willen een de boeren kennismaken door tijdens de speeddate? Yvon door Jaspers: “Het wordt weer van een in prachtige serie tijdens waarin je alles kan verwachten. Ontluikende de liefdes, zenuwen, een plezier, tranen van verdriet uit en tranen uit van op tv intens geluk. Je naar kan genieten van van nieuwe landen en zeker van tijdens bijzondere tijdens mensen. Het heeft het een exotisch tintje en van tegelijk voelt het in zo vertrouwd. Uiteindelijk gaat in het om de liefde naar met tussen twee mensen. Dat uit is in Nederland niet anders het dan door in Canada of met Texas. De hunkering ernaar is uit misschien nog net een naar een tikkie meer. De boeren in hebben uit er zo lang naar in uitgekeken!”

Vijf in boeren met zeer uiteenlopende de karakters, verschillende landen, totaal van door andere bedrijven. Met één naar overeenkomst: alle vijf hunkeren in ze naar de door liefde.

juli 2018
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord