Programma gemist?

Yvon met Jaspers ontvangt in de laatste op tv uitzending van Boer met zoekt door Vrouw Internationaal de tijdens boeren op de plek door waar naar het in september 2016 op tv allemaal begon met het uitzoeken een van in de brieven: de SS in Rotterdam. tijdens Hoe gaat het nu door met boer Olke, van Riks, Marc, het Herman en David? Hebben de op tv relaties stand gehouden ook met al zitten de er honderden, zo van niet in duizenden kilometers tussen de geliefden? door En wat heeft Boer tijdens zoekt Vrouw in Internationaal op hen gebracht? In de uitzending van tijdens vorige week van zagen we dat de de citytrips van boer door Marc en Herman een bol stonden van door de liefde. in Gebrek aan verliefdheid zorgde naar voor een een verdrietig einde bij de de vakantie van met boer Riks van en Marit. In deze in uitzending is de afloop van het op tv de citytrips van boer Olke en met David te zien. Olke door naar en Sandra zijn op vakantie in op tv Fort Worth, het maar op tv van een vonk lijkt voorlopig in nog geen sprake. van Sandra: “Ik het vind Olke nog steeds heel met erg door leuk. Ik kan naar met hem lachen, hij heeft door de humor. Hoe hij in het een leven staat, het dat maakt hem nog steeds het een in charmante man.” op tv Ook Olke heeft een met leuke tijd: “Je tijdens kunt met Sandra hele leuke door een dingen doen, heel gezellig. En tijdens dan met denk je: wat een leuke vlotte uit een vrouw ben je toch. Ze heeft op tv naar het naar haar op tv zin. Komt dat door haar van feelings of zit naar ze zo in met elkaar?”, naar vraagt hij zich hardop af. Tijd naar voor naar Sandra om het Olke duidelijkheid te geven over haar een gevoelens tijdens voor hem… In Roemenië bezoeken boer uit David en Mara tijdens eerst het kasteel uit uit van Dracula voordat ze met de bergen ingaan. “Het door voelt een fantastisch. Lekker lachen, leuke dingen doen. van van Ik heb steeds meer kriebels”, op tv aldus een met gelukkige boer tijdens David.

Nadat boer Marc, naar Herman, met Riks en Olke uit eerder hun in definitieve keuze hebben gemaakt, in breekt nu voor het boer David het moment op tv van de waarheid aan. een van David en zijn vrouwen zijn daar de heel erg door aan toe, de maar zien er tegelijkertijd als de een tijdens berg tegenop. van David trekt zich terug, maakt met een lange wandeling de om na te denken. uit Susanne en met Mara zijn stik met nerveus. Ligt op hun toekomst in Roemenië? David op spreekt door zich uit. Heeft deze een boer zijn het vrouw gevonden? Olke op moest vorige week afscheid in nemen van Alberdien en in toen uit bleek Sandra opeens last te een hebben naar van plankenkoorts. Verwarrend voor op Olke: “Ik op tv ben verrast. De hele week naar was ze aardig tijdens en lief. Ik moet op tv nog op even bijkomen van de een terughoudendheid door van Sandra, hier een had ik niet door op gerekend”, laat een hij weten. Sandra het probeert haar blokkade te tijdens verklaren. Ze door neemt even afstand. Gaat ze wel het mee op citytrip? in Van Olke hoeft naar dat alleen als op tv ze er uit serieus voor gaat… Marc uit en van Annekim gaan op ‘citytrip’ het in de wilde natuur naar van een Zambia. Olifanten, krokodillen op tv en neushoorns spotten, er samen naar tussenuit. Tijd voor op elkaar. naar En met z’n tweetjes een tent op een opzetten is ook op voor hen de ultieme relatietest. In Canada op tv het ontdekken Riks en Marit meer van tijdens met het land en een van elkaar. Riks worstelt van met zijn gevoel. de Groeien ze tijdens deze in dagen de meer naar elkaar door toe? Herman en Fleur zijn voor het door eerst met een door door geliefde op vakantie. Samen een op stap naar een Frans een kasteel in de door Loire. “Bedankt uit dat je naar het me toe tijdens gekomen bent”, op zegt Herman tegen Fleur “Ik wil op dit nooit uit meer naar stuk laten lopen”.

In de Frankrijk zijn boer Herman een en zijn met vriendin op citytrip. De man de die nog van nooit een het meisje had vastgehouden, laat uit staan gezoend, het heeft zijn naar droomvrouw gevonden. "Het is door aan! De logeerweken bij de een boeren zitten naar er op tv bijna op en dat betekent naar dat op de keuzemomenten naderen. Iets waar tijdens boer David vreselijk tegenop uit de ziet: "Ik had nooit verwacht dat tijdens uit het zo moeilijk in kon zijn. Het voelt tijdens zo goed, een zo warm. Ze maken allebei iets in op tv in me los." David door neemt Susanne mee voor een naar lunch op aan het water. Mara blijft naar alleen thuis. Susanne met geeft aan dat uit naar ze iets voelt voor de David, dat is niet het minder geworden sinds de de tijdens speeddate. In Canada hebben het boer Riks en met Eline een tijdens gesprek over het op geloof. Eline vindt Riks heel leuk, tijdens maar heeft uit moeite met hoe hij met naar over het geloof denkt. op tv Kan Riks uit zich daar overheen zetten als op het tot een relatie uit komt? met Boer Olke in Texas met raakt door gewend aan twee vrouwen met om zich heen. Hij ziet het op tegen het uit moment dat hij uit weer alleen aan een met de keukentafel zit. Hij met stelt de vraag die al met de hele tijdens week op op zijn lippen brandt: op hoe snel kunnen Sandra door en Alberdien bij door hem komen wonen? op Zambiaanse in Marc is verliefd en weet naar zich daardoor geen door houding te geven. "Ik op tv op word vrolijk als ik haar uit zie. Ik door ga stoer doen, ik met ga uit stom doen, maak stomme opmerkingen. met Ze is echt een van super leuke meid". het op tv Tijd om zich het uit te spreken. In Frankrijk uit zijn boer Herman en van zijn tijdens vriendin op uit citytrip. De man die het nog nooit uit een meisje had vastgehouden, laat de staan gezoend, heeft zijn de droomvrouw van gevonden. "Het van is aan! We zijn naar zelfs een beetje naar klef."

Boer Olke viert op tv met Sandra het en Alberdien Thanksgiving met op tv de op tv hele familie. Dat geeft de hem de kans het te zien naar hoe de vrouwen zich tijdens gedragen naar bij zijn grote het Texaans/Friese familie. Boer met Herman is verliefd. In het bijzijn met van Yvon het Jaspers uit verklaart hij zijn droomvrouw op tv de liefde. Tot het laatste met moment weten het Anne en Fleur niet met voor door wie hij kiest. "Ik van voel me op zo op mijn op tv gemak, kan alles zeggen. Het op tv voelt op zo vertrouwd", zegt de de een. "Wat ik het nu voel, is wat het naar ik moet voelen voor op iemand", zegt de ander. het Bij boer Riks het in Canada komen zijn naar naar kinderen Owen en Olivia kennismaken met in Eline met en Marit. het Een cruciaal moment voor Riks: "Ik uit in ben benieuwd hoe ze reageren. tijdens Ze zijn op het belangrijkste op in mijn leven". Het ijs is op met snel gebroken. Owen steekt zijn met voorkeur met niet onder stoelen of banken. in Riks tijdens is er nog niet in uit. Ze brengen een bezoekje het aan de de pastoor in de kerk. door Wellicht op tv kan hij uitkomst bieden? In naar Roemenië het bij boer David slaat bij op tv Mara en een Susanne de twijfel naar toe. Is David leuk tijdens op tv genoeg? Is Roemenië leuk genoeg? Ben de ik leuk op genoeg? David erkent dat het tijdens hij bij beiden kriebels voelt op tv en gaat het gesprek door aan. Boer naar Olke tijdens viert met Sandra en door Alberdien Thanksgiving met de hele op familie. door Dat geeft hem de met kans te zien hoe in met de vrouwen zich tijdens gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. tijdens Iets dat tijdens heel belangrijk door is voor Olke. tijdens Marc in Zambia is eindelijk met wat meer een gewend van aan de situatie dat door er twee vrouwen op in zijn huis tijdens logeren. "Met beiden is uit het super relaxed." op tv Het lijkt erop de dat uit hij moet beslissen van met zijn hoofd of met van zijn hart. Wat naar wordt door het?

Nu het elke boer nog twee vrouwen tijdens op in zijn boerderij een heeft, verandert dat de sfeer. uit De door vrouwen kijken meer als concurrenten naar het elkaar. op Nu elke boer nog tijdens twee vrouwen op op tv zijn uit boerderij heeft, verandert tijdens dat de sfeer. De vrouwen op tv kijken meer uit als concurrenten tijdens naar elkaar. De op ene boer begint van al gevoel te krijgen voor in een logee, tijdens de ander wil ze de allebei nog het beter leren kennen voordat hij op tv definitief de knoop door doorhakt. * Boer op Olke in Texas door neemt Alberdien en op tv Sandra mee de voor een met picknick tussen van de pinken. Olke heeft de woorden uit van Yvon in Jaspers op goed in zijn oren geknoopt: 'Het op zijn op vrouwen. Ze willen met dat je met van ze flirt!' in Hij strooit met complimentjes, naar zegt dat ze op tv er prachtig in uitzien. 'Ik ben ze door aan het veroveren het natuurlijk. Ik laat zien dat met ik naar ze leuk vind.' Een van een uit de dames wacht het juiste het moment af voor in een zoen... * Het van op enthousiasme van boer uit David in Roemenië doet Mara en tijdens Susanne het goed. Hij neemt ze mee het om boodschappen te tijdens doen, de omgeving in te een laten zien en belandt op met ze tussen op het koolzaad waardoor hij het over zijn passie in op kan vertellen: akkerbouw. 'Ja, hier uit word ik van warm van', verzucht op tv een van hen. * Anne uit tijdens en Fleur, de logees op uit de Franse boerderij van op Herman, geven het toe dat ze voor op tv uit het eerst van hun leven door eigenlijk misschien wel door een beetje met verliefd aan het worden zijn. het Ze zijn jaloers tijdens door op elkaar. Herman heeft de op touwtjes met in handen en geniet van daar zichtbaar van. de * In uit het ijskoude Canada moeten Eline van en op tv Mara enorm wennen uit aan de nieuwe situatie. een 'Het is van anders zo, ik moet omschakelen. een Ik tijdens voel meer strijd.' Riks op tv kan zich nog niet tijdens helemaal open door stellen: 'Ik zou tijdens ze eigenlijk een keer een een knuffel moeten in geven, uit maar daar heb ik moeite mee.' door * Boer de Marc tijdens neemt Annekim en op Anke mee voor een romantisch uitje uit door naar het mooiste plekje tijdens uit de omgeving: een een strandje bij van het meer. Marc wordt er met in maar onzeker van: door 'Wel raar dat ik hier naar met twee vrouwen ben. op Het een is onnatuurlijk. op tv Er is een naar reden voor monogamie. Denk de ik.'

Nadat op tv boer Herman vorige het week afscheid nam in van zijn eerste uit logeervrouw, is naar het nu de beurt aan tijdens de overige boeren om op tv Yvon Jaspers op tijdens bezoek te op krijgen voor het keuzemoment. de van En dat valt niet mee. Boer naar David verzucht: het “Jullie met maken het mij veel te moeilijk. met Jullie het zijn alle drie de zo leuk!”. Boer Riks in Canada op tv beseft dat hij tijdens nog niet alle naar vrouwen evenveel op aandacht in heeft kunnen geven en de hij probeert op dat goed te maken. Maar of op dat nog uit op tijd is… Boer Olke tijdens in tijdens Texas houdt ruggenspraak met met zijn ouders. tijdens Vader Jelle spreekt zich met uit, op moeder Wiepie nuanceert dat door te op zeggen dat een niemand perfect is. naar Maar wat wil van Olke in zelf? De vrouwen van boer Marc een in Zambia klagen naar omdat ze met willen dat het hij zich meer open stelt, hij op tv laat nog van zo op tv weinig zien van wie hij in echt is. op tv Voor iemand die altijd de moeite heeft met tijdens kiezen, is het naderende tijdens keuzemoment voor Marc tijdens bijna in een onmogelijke in opgave…. De Franse boer Herman krijgt door het verleidingsspel steeds naar beter op tv onder de knie. Nu de eerste met logee in zijn erf heeft door verlaten, geeft hij toe dat een door het begint te op tv kriebelen in zijn met buik.

Bij alle boeren in is tijdens de logeerweek bezig. De op tv vrouwen door worden voor het eerst tijdens wakker op een de boerderij. Het eerste keuzemoment de nadert al de dus ze het moeten nu hun momentje gaan pakken. door Zij willen tijdens de boer beter leren uit kennen en naar de boer in moet zich ook op tv bij hen goed voelen. op De boeren doen op hun best de tijdens vrouwen in op hun gemak naar te stellen, maar dat een lukt niet overal even goed... Boer tijdens op tv Marc in Zambia op tv voelt zich onzeker: “Het gaat nog van een het beetje stroef, in er moet meer lol in een komen”. Bij boer David de in Roemenië is de naar sfeer goed en in praten ze het over vroegere relaties en tijdens van dingen die ze hebben tijdens meegemaakt. Bij boer Riks is met het uit vechten om persoonlijke aandacht. Een de van met de logees uit haar uit twijfels. Boer Olke tijdens in Texas doet heel erg het z’n best, maar op hij de is een moeilijke prater. Bij boer door Herman in op Frankrijk komt naar Yvon Jaspers langs voor zijn op tv eerste keuzemoment. op tv Voor het eerst van van zijn met leven kan Herman een beslissing op tv niet beargumenteren, het tijdens gaat naar op gevoel. En dat is wennen door voor tijdens Herman.

Boer Riks, Olke, op op Marc, Herman en David hebben op tv ieder drie de droomvrouwen uitgenodigd op hun van boerderij. De dames van maken zich klaar voor met vertrek het naar Frankrijk, Texas, een Roemenië, Zambia en Canada. tijdens Voor tijdens boer Marc gaan bikini’s en het korte broeken in de met koffer, bij Riks op vriest uit het en op tv vullen ze de tassen met op tv sjaals en mutsen. Bij door van zowel de boeren als de vrouwen uit gieren de zenuwen tijdens door de de keel: hoe uit zal de logeerweek verlopen? Verklaren tijdens ze aan op het eind van de van week een elkaar de liefde? De boeren hebben met hier de zo lang naar uitgekeken. door En als de vrouwen een dan op tv na een lange tijdens reis aankomen met op hun erf, reageren ze allemaal de door op hun eigen manier. uit Bij Riks is de de spanning een meteen voelbaar. Olke vindt het geweldig van dat de vrouwen op tv speciaal voor hem een naar de Texas zijn op tv gekomen en hij ontvangt ze dan naar ook in met open armen. in Marc wordt er alleen maar het onzeker van, naar zeker als de met vrouwen een niet om zijn grapjes naar kunnen lachen. door David is trots tijdens om zijn nieuwe huis, de met zwembad, te een kunnen tonen. En het boer Herman voelt zich tijdens de koning te rijk van met naar drie leuke meiden om van zich heen. De naar vrouwen proberen van hun draai te met vinden. Is dit op tv de man met wie het ze hun leven in willen delen? Is in dit de tijdens plek waar ze zich thuis door gaan in voelen?

De het boeren van Boer door zoekt Vrouw met Internationaal zijn nog uit altijd in Nederland door om de vrouwen beter in te leren kennen. Elke van boer heeft door nog vijf het vrouwen die zijn hart met proberen te veroveren. tijdens Tijdens een dagje naar uit leggen boer met Marc, Olke, Riks, Herman en uit David uit steeds meer contact met de het vrouwen. Wie uit springt eruit? Met wie op hebben ze de met uit grootste klik? Zit uit de liefde van hun leven een ertussen? Dit is ook op tv de op kans voor door de vrouwen om door de boer een momentje uit voor zichzelf te op hebben. Is de boer nog van van steeds zo leuk? Aan het eind het van het de dag beslissen door de boeren welke drie op vrouwen ze uitnodigen om een op te komen logeren. op Wie stappen in het vliegtuig om door een het weekje mee te draaien van in het leven naar van door de boer? Tijdens de dagdate ondernemen tijdens de boer en zijn een vrouwen door een activiteit. Maar door natuurlijk is er de ook tijd voor ontspanning en door uit goede gesprekken. Boer Olke zwiert met een zijn met vrouwen over het ijs, Herman tijdens gaat paarden tijdens mennen, Riks met speelt oud-Hollandse door spellen, David fungeert tijdens als boetseermodel en boer Marc en tijdens zijn tijdens dames maken een vlot tijdens van uit bamboe. Aan het eind tijdens van de dag stelt Yvon van Jaspers de het allesbeslissende vraag: met welke vrouwen mogen komen op logeren in Frankrijk, op tv Zambia, Canada, met Roemenië en Texas?

Boer Olke van uit Texas, Marc uit van Zambia, Herman met uit het Frankrijk, Riks uit naar Canada en David uit op Roemenië zijn in een Nederland om tien vrouwen in uit hun van stapel brieven te van ontmoeten. Ze hebben ieder de op meest aansprekende tijdens brieven eruit gepikt het en zijn klaar voor in de speeddate van met vijf in minuten. Vijf minuten die door bepalend kunnen uit zijn voor de het rest van hun leven. De speeddate, door met Yvon op tv Jaspers als gastvrouw, is van een spannende naar en uit enerverende dag voor van de boeren en de vrouwen. Zijn de de briefschrijfsters een in werkelijkheid op tv net zo leuk naar als in tijdens hun brief? Hoe is op tv de boer in op de omgang? het Vliegen de vijf minuten voorbij van of gaan ze tergend een langzaam? in Aan het van eind van de dag moeten naar de uit boeren een keuze maken. Met welke een van vijf vrouwen gaan ze het volgende week op dagdate? De de speeddates vinden plaats op de een naar locatie waar de boer zich op tv thuis voelt. Zo naar heeft David tijdens zijn de speeddate in zijn in stamcafé nabij zijn ouderlijk huis, de zit Olke op een het Fries landgoed, tijdens Marc in de vrije van natuur, op tv Herman op fietsafstand van de in op tv familieboerderij en Riks nodigt uit de vrouwen uit uit of het het erf van zijn van broer.

Eind augustus van 2016 stelde door Yvon Jaspers de op nieuwe boeren voor van in Boer zoekt Vrouw Internationaal. door Boer Herman uit op tv Frankrijk, de boer David uit Roemenië, boer uit Olke uit Texas, in boer Riks uit tijdens Canada en van boer in Marc uit Zambia. Stuk voor stuk een hardwerkende geëmigreerde Nederlandse tijdens uit boeren die met ziel en zaligheid met een een bedrijf runnen in het buitenland. van Maar het ’s avonds de zijn ze alleen van thuis, is er niemand op tv om mee door te praten, de in dag door te tijdens nemen of wat leuks mee te tijdens doen. En door daar hopen ze via in Boer zoekt de Vrouw Internationaal uit verandering in te brengen. In een de uitzending op van vanavond ontvangen de met boeren hun brieven op door de de SS Rotterdam, met het schip waarmee in de jaren het vijftig en zestig de vele Nederlanders de tijdens op tv oversteek maakten op van zoek naar voorspoed en met vooruitgang. In totaal het schrijven 1199 van vrouwen een brief van naar de boeren. 1199 naar Vrouwen van wie op het hart ietsjes sneller door gaat kloppen bij het naar zien tijdens van een van de een boeren. 1199 Vrouwen met die het aandurven uit om voor de de liefde op tv Nederland te verlaten. Met welke tien door van vrouwen willen de in boeren kennismaken tijdens de in speeddate? Yvon Jaspers: “Het op tv wordt weer met een prachtige serie waarin je naar alles kan op verwachten. Ontluikende liefdes, zenuwen, plezier, tijdens op tranen van verdriet en tranen met van intens in geluk. Je kan genieten van op nieuwe landen op tv en zeker van bijzondere in mensen. Het door heeft een exotisch de tintje en tegelijk op tv voelt het zo vertrouwd. in Uiteindelijk gaat op het om de liefde naar tussen twee mensen. de Dat is in in de Nederland niet anders dan in de Canada of in Texas. De met hunkering ernaar is misschien de nog net een tikkie op tv meer. De boeren het hebben er uit zo lang tijdens naar uitgekeken!”

Vijf boeren op met zeer uiteenlopende karakters, met in verschillende landen, totaal uit andere bedrijven. Met één overeenkomst: een alle tijdens vijf hunkeren ze op naar de liefde.

januari 2021
23-04-2017 20:20

Slot: Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers ontvangt in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de boeren op de plek waar het in september 2016 allemaal begon met het uitzoeken van de brieven: de SS Rotterdam. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc, ...

16-04-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw: Citytrips

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Marc, Herman, Riks en Olke eerder hun definitieve keuze hebben gemaakt, breekt nu voor boer David het moment van de waarheid aan. David en zijn vrouwen zijn daar heel erg aan toe, maar zien er tegelijkertijd als een berg tegenop....

09-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

In Frankrijk zijn boer Herman en zijn vriendin op citytrip. De man die nog nooit een meisje had vastgehouden, laat staan gezoend, heeft zijn droomvrouw gevonden. "Het is aan! De logeerweken bij de boeren zitten er bijna op en dat betekent d...

02-04-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Olke viert met Sandra en Alberdien Thanksgiving met de hele familie. Dat geeft hem de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie. Boer Herman is verliefd. In het bijzijn van Yvon Jaspers verklaart h...

26-03-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als concurrenten naar elkaar. Nu elke boer nog twee vrouwen op zijn boerderij heeft, verandert dat de sfeer. De vrouwen kijken meer als co...

19-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Nadat boer Herman vorige week afscheid nam van zijn eerste logeervrouw, is het nu de beurt aan de overige boeren om Yvon Jaspers op bezoek te krijgen voor het keuzemoment. En dat valt niet mee. Boer David verzucht: “Jullie maken het mij vee...

12-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Bij alle boeren is de logeerweek bezig. De vrouwen worden voor het eerst wakker op de boerderij. Het eerste keuzemoment nadert al dus ze moeten nu hun momentje gaan pakken. Zij willen de boer beter leren kennen en de boer moet zich ook bij ...

05-03-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer Riks, Olke, Marc, Herman en David hebben ieder drie droomvrouwen uitgenodigd op hun boerderij. De dames maken zich klaar voor vertrek naar Frankrijk, Texas, Roemenië, Zambia en Canada. Voor boer Marc gaan bikini’s en korte broeken in d...

26-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

De boeren van Boer zoekt Vrouw Internationaal zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren. Tijdens een dagje uit leggen boer Marc, Olke, Riks, Herman...

19-02-2017 20:25

Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw internationaal

Boer Olke uit Texas, Marc uit Zambia, Herman uit Frankrijk, Riks uit Canada en David uit Roemenië zijn in Nederland om tien vrouwen uit hun stapel brieven te ontmoeten. Ze hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaa...

12-02-2017 20:20

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Eind augustus 2016 stelde Yvon Jaspers de nieuwe boeren voor van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Boer Herman uit Frankrijk, boer David uit Roemenië, boer Olke uit Texas, boer Riks uit Canada en boer Marc uit Zambia. Stuk voor stuk hardwerk...

04-02-2017 16:50

Boer zoekt Vrouw Internationaal

Boer zoekt Vrouw Internationaal - Boer zoekt Vrouw Internationaal

Vijf boeren met zeer uiteenlopende karakters, verschillende landen, totaal andere bedrijven. Met één overeenkomst: alle vijf hunkeren ze naar de liefde.

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw Internationaal bij Boer zoekt Vrouw Internationaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw Internationaal gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw Internationaal? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw Internationaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-04-2017 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!