Programma gemist?

Aflevering een 6 - In in Stegeman op de bres helpt door het Alberto Stegeman samen met zijn team met mensen die van in met de problemen zitten. De het getroffenen zijn in conflict een met een instantie of op iemand uit die kwaad in de het zin heeft. De politie een kan deze met mensen, om wat door voor door reden dan ook, van niet direct helpen. de Bij alle gevallen is in er sprake van onrecht door en de problemen hebben op dan ook tijdens een enorme impact op tv op het leven van op tv de met gedupeerden. De slachtoffers van zijn ten naar einde raad en op tv hebben dringend hulp een nodig. Alberto springt voor met deze mensen een op de bres.

Aflevering door 5 - In Stegeman op met de bres helpt op tv Alberto op Stegeman samen met met zijn team mensen die in de de het problemen zitten. De tijdens getroffenen zijn op in conflict met een instantie door of het iemand die kwaad in de zin door heeft. De het politie kan deze op tv mensen, om wat op voor het reden dan ook, niet direct helpen. met een Bij alle gevallen in is er sprake van onrecht met en de in problemen hebben dan door ook een enorme impact op op naar het leven van de gedupeerden. met De slachtoffers zijn ten de einde raad de en hebben het dringend hulp van nodig. Alberto springt voor deze in mensen op de bres. uit Je huurt door een aannemer in om van je huis te de verbeteren. Maar van zondag aandacht voor van een aannemer die in het geld int en op tv daarna de uit gedupeerden achterlaat in door de puinhopen. Menig horrorhuis door staat al op uit zijn in naam. Voor het die slachtoffers springt van Alberto Stegeman op de van bres.

Aflevering 4 op - In Stegeman op uit de bres door helpt naar Alberto Stegeman samen met op tv zijn team mensen die het in de het problemen zitten. De getroffenen zijn een op in conflict met het een instantie of iemand tijdens die kwaad in uit de zin van heeft. De politie kan deze mensen, het om wat op tv voor door reden dan ook, niet direct tijdens helpen. Bij alle op gevallen is de er sprake door van onrecht en een de problemen hebben het dan ook een met enorme impact op tijdens het leven van tijdens de gedupeerden. De slachtoffers op tv zijn ten einde naar raad en door hebben dringend hulp uit nodig. Alberto springt voor een deze mensen op de een bres. Alberto tijdens Stegeman springt komende zondag van op de bres voor in de familie Post van uit van Urk. Zij bestelde op een blokhut, maar deze wordt naar niet uit op tijd geleverd. Daardoor dreigt uit het gezin dakloos van te worden en met op dat juist op het moment dat door er een derde naar naar kind op komst is. Alberto trekt ten een strijde en uit zet alles op tijdens alles door om de familie Post te door helpen.

In de deze aflevering op springt Alberto Steegman op naar de bres voor slachtoffers uit van door de beruchte oplichtster Miriam P. Zij op doet zich op tv voor als interieurverzorgster, maar een laat op tv een spoor van een vernieling achter. Ellende De oplichtster een blijft maar de nieuwe slachtoffers maken. Overal op waar ze komt, zorgt ze tijdens voor tijdens ellende en laat door ze mensen met onbetaalde uit facturen achter. Krot Marten is op een op tv van de slachtoffers en doet zijn tijdens in verhaal. In korte tijd maakt uit Miriam van zijn op tv woning een op krot. Hij wil dat Alberto op haar hard in aanpakt. En van precies dat gaat door hij doen.

Aflevering tijdens 2 - in In Stegeman op de van bres helpt Alberto Stegeman tijdens samen met zijn team op mensen die in op de door problemen zitten. De getroffenen het zijn in een conflict met een uit instantie of iemand die door kwaad in de zin met heeft. tijdens De politie op kan deze mensen, een om wat voor reden dan met ook, niet naar direct helpen. Bij op tv alle gevallen is tijdens er sprake op van onrecht en de problemen op tv hebben dan op ook een enorme tijdens impact op het leven van uit de een gedupeerden. De slachtoffers op tv zijn ten einde raad en van hebben dringend naar hulp tijdens nodig. Alberto springt een voor deze mensen uit op de bres. In de naar komende uitzending op springt Alberto Stegeman uit op de in bres voor Adrie van Dongen. op Adrie op dacht vijf jaar geleden een uit betrouwbare koper in te hebben gevonden met van zijn luxe camper. Maar de het deze koper nam wel een de camper een wel mee, maar betaalde de met koopsom uiteindelijk nooit. op tv Adrie uit krijgt nog 45.000 euro van hem, naar maar uit er komt al jaren geen tijdens op tv geld. Adrie neemt daarop in contact op met Stegeman, op in de hoop alsnog door het geld te de krijgen. een Gaat het Alberto lukken met de zaak op te tijdens op lossen?

Aflevering op tv 6 - In op Stegeman op de de bres helpt Alberto op tv Stegeman samen met een zijn team mensen die in van de problemen zitten. een De getroffenen uit zijn in conflict naar met een instantie een of het iemand die kwaad in de zin met heeft. De politie op kan in deze mensen, van om wat voor reden naar dan ook, naar niet direct helpen. Bij alle gevallen op tv is er sprake van van onrecht en tijdens de problemen met hebben dan ook naar een enorme de impact op van het leven van de de gedupeerden. De de slachtoffers zijn ten einde raad en de hebben dringend in hulp nodig. Alberto springt de naar voor deze mensen op de door bres.

Aflevering van 5 - Alberto springt op naar het de bres voor door slotenmaker Rob van Tol uit Alphen in aan den Rijn. het Hij heeft last van van andere slotenmakers de die veel in te hoge uit prijzen vragen bij spoedklussen. in Slachtoffers melden zich daarna op tv bij hem omdat de ze denken dat op tv hij in de boosdoener is, uit omdat zijn op tv naam wordt misbruikt. Alberto zet samen een met Rob een het val de op om door de malafide slotenmakers op uit heterdaad te uit kunnen betrappen.

Aflevering 4 - tijdens tijdens In Stegeman op tijdens de bres helpt Alberto van Stegeman samen met van zijn team mensen die in in van de problemen zitten. in De getroffenen zijn in conflict met op het een instantie of iemand de die kwaad op tv in de zin heeft. De uit politie kan op deze mensen, om wat op tv voor reden het dan ook, niet met direct helpen. de Bij alle gevallen is tijdens er sprake van het onrecht en op tv de problemen hebben dan ook de een door enorme impact op het leven van het de gedupeerden. in De slachtoffers zijn uit ten einde op raad en hebben uit dringend hulp nodig. Alberto de springt op de op bres naar in een groot dossier. het Een groep gedupeerden naar investeerde in vakantieparken van de vader Ed en zoon op de Marc B. Maar nu van tien jaar een later zijn Ed en Marc failliet tijdens en op lijken de slachtoffers hun tijdens tonnen kwijt. Een door aantal slachtoffers door heeft de handen ineen van geslagen en in besluit ermee naar buiten door te treden. een Zij willen de dat deze zaak aan op het licht van komt en vader en zoon naar geconfronteerd door worden met hun op tv daden.

In de deze aflevering van Stegeman op uit de bres springt met een Alberto Stegeman op de door bres voor de Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij op tv hebben te maken op tv met de wanbetaler Miriam Pit. van Ze huurt een ruimte in van een kantoorpand de en betaalt naar de huur niet. Deze van Miriam is een oude in bekende de van het programma, tijdens omdat ze eerder als uit huurster voor grote problemen een zorgde. Alberto spant in samen tijdens met de gedupeerden en in zet een val door op om Miriam op tv opnieuw te confronteren. Doel op tv van op de afspraak is de dat de uit wanbetaler direct de sleutels inlevert. In op Stegeman op de de bres helpt Alberto samen in met zijn van team mensen in tijdens problemen waarbij van de politie, om wat op tv voor reden op tv dan ook, niet de direct kan helpen. De in slachtoffers hebben uit een conflict met een uit kwaadwillend in persoon of instantie door en zijn ten met einde raad.

Aflevering in 2 - In Stegeman op een de bres het helpt Alberto Stegeman samen een een met zijn team mensen die in van de problemen zitten. naar uit De getroffenen zijn in conflict op met een instantie het of iemand die met kwaad in de de zin heeft. De politie door kan deze mensen, van om wat uit voor reden het dan ook, niet direct helpen. de De jonge moeder met Sharona en in haar twee jaar een oude zoontje op tv Denley dreigen op straat te op tv komen staan, op buiten haar schuld van om. Haar ex-vriend de heeft de huur niet tijdens betaald en de daar worden Sharona en op haar zoontje in de tijdens dupe van. Ze wordt al op tv over een tijdens paar weken in het huis uit gezet, naar maar zowel de van gemeente als door de woningbouwvereniging heeft geen uit vervangende woonruimte voor haar. Hoewel door alle instanties een zeggen het op beste met haar van voor te in hebben, is er het niemand die haar helpt. door Alberto springt op de met bres op voor Sharona en voert de met draaiende op camera de druk op bij van de instanties. In dezelfde op uitzending springt op tv Alberto op de bres de voor een ondernemer Vincent van Schijndel, uit die werd op bestolen van een op tv drone.

Vanavond start een een in nieuw seizoen van het in programma Stegeman een op de bres, in waarin Alberto Stegeman samen met uit zijn uit team mensen in problemen op tv helpt waarbij de politie, om op tv met wat voor reden dan ook, uit niet direct van kan helpen. De slachtoffers hebben van door bijvoorbeeld een conflict op tv met een kwaadwillend persoon of een instantie en zijn ten uit einde raad. van Stegeman een op de bres is vanaf het vanavond elke op tv zondag om uit 21:30 uur te het zien op SBS6.

In het nieuwe van seizoen uit van Stegeman op naar de bres helpt Alberto naar samen met zijn naar team opnieuw mensen in op tv tijdens problemen waarbij de politie, om de wat voor reden de dan ook, het niet direct door kan helpen. De slachtoffers hebben een tijdens conflict met van een kwaadwillend tijdens persoon of instantie en de zijn op ten einde raad. Stegeman op een de het bres kijk je op hier online terug!

In van Stegeman op de bres helpt het Alberto van Stegeman samen met zijn met team mensen door die in de problemen tijdens zitten. De in getroffenen zijn in met conflict met een instantie op tv of iemand die op kwaad in de zin met heeft. een Alberto helpt vandaag van Anton en Ger. Zij op tv zijn voor tienduizenden op tv euro’s bestolen met door hun eigen op neef Erik H. Ze naar hebben uit medelijden al tijdens op tv hun zuurverdiende spaarcenten aan met hem uitgeleend, omdat op tv hij dat uit geld nodig zou hebben voor het onderzoek naar zijn een ziekte de kanker. Alberto kent deze Erik uit H., omdat hij het hem eerder confronteerde met tijdens zijn van leugens en vervalsingen. Alberto gaat met opnieuw op tv de confrontatie aan het met deze oplichter en probeert uit op tv Erik H. ditmaal achter de tralies een van te krijgen.

In in Stegeman op de bres met helpt Alberto Stegeman in samen met zijn team de mensen die in een de problemen met zitten. De getroffenen tijdens zijn in een conflict met een instantie of op tv iemand die door kwaad in in de zin tijdens heeft. Axel dacht zijn door fietsenzaak voor 80.000 door euro verkocht te van hebben, maar komt bedrogen uit. met Hij voelt zich uit opgelicht door met de koper en zit het nu met in de het financiële problemen. Axel wil de gerechtigheid en geld zien. met Alberto doet onderzoek en van zoekt de nieuwe in op eigenaar op. Dat tijdens wordt een heftige op confrontatie. Maar er is meer. Want de een er speelt ook nog een tijdens zaak met een op tv oud-medewerker van van Axel. Hij uit heeft fietsen gestolen en Alberto tijdens en zijn het team weten een ook hem op te sporen. door De in politie blijkt ook geïnteresseerd in deze op tv van dief.

april 2020
05-01-2020 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

29-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

22-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

15-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. Ellende De oplichtster blijft maar ni...

08-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-01-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!