Programma gemist?

Aflevering in 6 - In Stegeman op uit de bres helpt uit Alberto Stegeman samen van met tijdens zijn team mensen die in met de problemen zitten. op De op getroffenen zijn in conflict met tijdens een uit instantie of iemand door die kwaad in de zin op een heeft. De politie kan een deze mensen, om wat van voor reden het dan ook, niet direct helpen. in het Bij alle gevallen is er met sprake van onrecht en met de problemen het hebben dan ook een in enorme impact op tijdens het leven van een de gedupeerden. het De slachtoffers zijn ten tijdens einde raad en de hebben dringend hulp op tv nodig. het Alberto springt voor deze mensen naar op de de bres.

Aflevering tijdens 5 - de Alberto springt op de het bres voor slotenmaker Rob van een Tol uit Alphen op tv aan den Rijn. van Hij heeft last met van andere slotenmakers in die veel te het van hoge prijzen vragen bij een spoedklussen. Slachtoffers op melden zich daarna bij hem door omdat ze denken uit dat hij de een boosdoener van is, omdat zijn de naam wordt misbruikt. Alberto het zet samen op met Rob een door val op om de malafide in slotenmakers op het heterdaad te kunnen in betrappen.

Aflevering het 4 - In met Stegeman op de bres uit helpt Alberto Stegeman op samen met de zijn team door mensen die in de van problemen zitten. De getroffenen zijn door tijdens in conflict met een instantie op tv of tijdens iemand die kwaad in een de zin heeft. De een politie met kan deze mensen, om wat voor op reden dan ook, uit niet door direct helpen. Bij alle een gevallen is er sprake door van van onrecht en de problemen hebben uit dan ook een de enorme het impact op het leven uit van de gedupeerden. van De slachtoffers naar zijn ten einde raad en naar het hebben dringend hulp nodig. op Alberto springt op de op bres in een uit groot dossier. Een groep tijdens gedupeerden investeerde uit in door vakantieparken van vader Ed en zoon met Marc in B. Maar nu tien op tv jaar later zijn tijdens Ed en Marc op tv failliet en lijken van de slachtoffers hun tonnen naar in kwijt. Een aantal slachtoffers met heeft de handen ineen geslagen een van en besluit ermee naar buiten uit te treden. Zij naar willen dat deze op tv zaak naar aan het licht door komt en vader en met zoon geconfronteerd worden met met hun uit daden.

In op deze aflevering van Stegeman van op de bres de springt Alberto Stegeman op van de bres voor op Jos Attema een en Hilbert Kuipers. Zij een hebben te maken naar met wanbetaler Miriam de Pit. Ze de huurt een ruimte in op een kantoorpand naar en tijdens betaalt de huur niet. tijdens Deze Miriam is op tv een oude van bekende van het van programma, omdat ze door eerder als huurster voor grote op problemen zorgde. Alberto spant een samen met het de gedupeerden en zet door op tv een val op de om Miriam opnieuw van te confronteren. Doel van de tijdens afspraak is dat de op wanbetaler direct de op tv sleutels inlevert. In Stegeman door met op de bres helpt uit Alberto samen van met zijn team mensen in door problemen een waarbij de politie, om wat een voor reden dan ook, in niet direct kan uit helpen. De naar slachtoffers hebben een naar conflict met op een kwaadwillend door persoon of instantie en op zijn ten einde uit raad.

Aflevering tijdens 2 - In van Stegeman op de naar bres helpt Alberto naar Stegeman samen met zijn team een mensen die in tijdens de problemen zitten. met tijdens De getroffenen zijn in conflict met op een een instantie of iemand die kwaad op in de op tv zin heeft. uit De politie kan deze mensen, een om naar wat voor reden dan in ook, niet direct op helpen. De met jonge moeder Sharona en van haar twee jaar oude het zoontje Denley dreigen uit op straat een te komen staan, een buiten haar naar schuld om. Haar ex-vriend heeft door de huur niet naar een betaald en daar uit worden Sharona en haar zoontje de op dupe met van. Ze wordt uit al over in een paar weken tijdens het huis uit gezet, maar op tv zowel de gemeente als van de op tv woningbouwvereniging heeft geen vervangende woonruimte het voor haar. Hoewel een in alle instanties zeggen tijdens het beste met haar in voor te hebben, het is er het niemand die haar helpt. Alberto op tv springt op de van bres voor Sharona naar en voert met naar draaiende camera de druk door op een bij de instanties. In dezelfde naar uitzending door springt Alberto op de bres door het voor ondernemer Vincent van Schijndel, naar die werd bestolen van uit een met drone.

Vanavond start een op tv nieuw seizoen van het met het programma Stegeman het op de bres, waarin naar Alberto Stegeman samen een met zijn team mensen op tv in problemen tijdens helpt waarbij de politie, de om uit wat voor reden dan ook, niet uit de direct kan helpen. De slachtoffers hebben in bijvoorbeeld een op tv conflict met een kwaadwillend het persoon of de instantie en het zijn ten het einde raad. Stegeman op de tijdens bres is vanaf vanavond op tv elke zondag tijdens om 21:30 uur te tijdens zien op het SBS6.

In het met nieuwe seizoen een van Stegeman op uit de bres helpt uit Alberto samen met zijn tijdens team opnieuw door mensen in problemen in waarbij de naar politie, om wat voor reden dan een ook, niet direct uit kan van helpen. De van slachtoffers hebben een een conflict met een kwaadwillend persoon of uit instantie van en zijn ten einde raad. een Stegeman in op de bres kijk je door hier van online terug!

In Stegeman in op door de bres helpt Alberto Stegeman tijdens samen met zijn team tijdens mensen die in de tijdens de problemen zitten. De getroffenen zijn een in conflict met op tv een instantie of het iemand die kwaad met in door de zin heeft. Alberto door helpt door vandaag Anton en Ger. Zij zijn op voor tienduizenden tijdens euro’s op tv bestolen door hun eigen neef uit Erik H. met Ze hebben uit met medelijden al hun zuurverdiende spaarcenten op aan een hem uitgeleend, omdat hij door dat geld nodig zou in hebben de voor onderzoek naar op tv zijn ziekte kanker. door Alberto kent deze op Erik H., omdat hij hem door door eerder confronteerde met zijn leugens en op vervalsingen. Alberto op gaat uit opnieuw de confrontatie naar aan met deze oplichter en probeert de Erik H. van ditmaal achter een de tralies te in krijgen.

In Stegeman op op de bres de helpt Alberto in Stegeman samen met met zijn team mensen die in op de problemen naar zitten. De getroffenen van zijn van in conflict met door een instantie of op tv iemand die kwaad in naar de zin heeft. Axel op dacht zijn het fietsenzaak voor 80.000 naar euro verkocht op te hebben, maar van komt bedrogen uit. Hij voelt zich een opgelicht door de tijdens koper met en zit in nu in de financiële op tv problemen. Axel wil gerechtigheid met en geld zien. naar Alberto van doet onderzoek en zoekt tijdens de nieuwe op eigenaar op. Dat wordt op tv een heftige confrontatie. Maar er op tv is meer. Want op tv er speelt ook het op tv nog een zaak met een oud-medewerker van van van Axel. Hij heeft fietsen gestolen een en naar Alberto en het zijn team weten ook hem van op naar te sporen. De politie een blijkt ook geïnteresseerd in tijdens deze op tv dief.

Na het op tv succesvolle eerste seizoen op van Stegeman op de het bres op is vanaf vanavond een op tv nieuwe uit spannende reeks te zien bij SBS6. uit in Alberto Stegeman helpt mensen met de zeer uiteenlopende problemen. de In de het eerste aflevering springt op tv Alberto op de naar bres voor Peter van en Henriette. van Het koppel zocht het een monteur die op tv hun defecte auto in kon repareren. Maar in plaats op van uit dat ze een gerepareerde auto terugkregen, in zijn uit de monteur en uit de wagen met sindsdien spoorloos verdwenen. Peter is de uit kostwinner van een het een gezin. Hij rijdt dagelijks een lange uit het afstand naar zijn werk en een hij heeft de auto met een hard nodig. Het stel is tijdens radeloos, naar want niemand kan ze helpen. op Alberto tijdens en zijn team onderzoeken de door zaak naar en ze weten zowel de auto een als de naar monteur een terug te vinden. De gemoederen in lopen van hoog op als Alberto de van confrontatie aan gaat. In Stegeman het op op de bres schiet het Alberto Stegeman op mensen te hulp die slachtoffer zijn uit van tijdens oplichting, diefstal in of fraude. De op tv getroffenen zijn in naar conflict met een tijdens instantie of persoon uit en de politie kan deze van mensen, uit om wat voor reden dan de ook, niet direct in helpen.

januari 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord