Programma gemist?

Aflevering in 6 - In met Stegeman op de bres een helpt door Alberto Stegeman samen met zijn in team mensen die het in tijdens de problemen zitten. De door getroffenen zijn in door conflict met het een instantie of iemand die kwaad de in met de zin heeft. op tv De politie kan met deze mensen, om het wat voor reden dan ook, in niet direct helpen. door Bij alle het gevallen is er door sprake de van onrecht en de problemen hebben het dan met ook een het enorme impact op het leven van het de gedupeerden. naar De de slachtoffers zijn ten einde op tv raad en hebben dringend hulp tijdens nodig. naar Alberto springt voor deze mensen een op de naar bres.

Aflevering de 5 - In Stegeman uit op de een bres helpt Alberto het Stegeman samen met in zijn team mensen die een in de problemen zitten. van De door getroffenen zijn in conflict met met een naar instantie of iemand het die kwaad op tv in de zin door heeft. De politie kan deze mensen, tijdens om wat voor een reden dan naar ook, op tv niet direct helpen. door Bij alle gevallen van is er sprake van een onrecht en een de problemen hebben dan ook een een enorme impact op van het leven van het de gedupeerden. met De op tv slachtoffers zijn ten einde uit raad en hebben dringend hulp van nodig. op Alberto springt naar voor deze mensen het op de bres. op Je huurt een aannemer in om van je huis in te het verbeteren. Maar zondag het aandacht voor een aannemer die het met op geld int en daarna de gedupeerden van achterlaat met in de een puinhopen. Menig horrorhuis staat al tijdens op zijn naam. tijdens Voor die in slachtoffers springt naar Alberto Stegeman op de naar bres.

Aflevering 4 - door in In Stegeman op de bres op tv helpt Alberto met Stegeman samen met zijn door team de mensen die in de problemen naar zitten. De op getroffenen zijn in conflict het met een instantie in of naar iemand die kwaad in in de zin heeft. De met politie kan met deze mensen, om tijdens wat voor tijdens reden dan ook, niet in direct helpen. Bij naar alle gevallen is er het sprake op van onrecht en uit de problemen hebben dan ook een van enorme door impact op het op tv leven van de de gedupeerden. De slachtoffers zijn met ten einde raad en door hebben dringend op tv hulp nodig. Alberto springt een de voor deze mensen op in de bres. Alberto Stegeman door springt komende zondag op een de van bres voor de familie in Post uit Urk. Zij met bestelde een tijdens blokhut, de maar deze wordt niet op tijd op geleverd. Daardoor dreigt het het gezin de dakloos te op worden en met dat juist op het het moment dat er een derde door op kind op komst is. Alberto in trekt ten het strijde en zet een alles op alles tijdens om de familie Post te op tv helpen.

In de deze aflevering springt Alberto op Steegman op de uit bres voor slachtoffers van met de een beruchte oplichtster Miriam door P. Zij op tv doet zich voor als interieurverzorgster, van maar laat een naar spoor van vernieling achter. Ellende De door oplichtster blijft maar van uit nieuwe slachtoffers maken. Overal waar de ze komt, zorgt ze op tv een voor ellende en laat ze het mensen met onbetaalde de facturen achter. Krot Marten is een de op van de slachtoffers en tijdens doet zijn verhaal. In korte de tijd maakt tijdens Miriam van op zijn woning in een krot. Hij wil dat de Alberto haar hard met aanpakt. En door precies dat gaat tijdens hij doen.

Aflevering het 2 - In Stegeman van op de bres uit helpt door Alberto Stegeman samen met zijn team een mensen die een in de problemen uit zitten. De getroffenen zijn op tv in conflict door met een instantie met of iemand die kwaad met in de van zin heeft. De politie uit kan deze mensen, uit om wat voor een reden in dan ook, niet direct helpen. van Bij alle gevallen door in is er sprake van onrecht de en in de problemen hebben dan ook tijdens een enorme impact op uit het in leven van op tv de gedupeerden. De op tv slachtoffers zijn ten einde uit raad en hebben dringend door hulp nodig. Alberto het springt door voor deze mensen op van de bres. In een de komende uitzending naar springt Alberto door Stegeman op de van bres voor Adrie van tijdens Dongen. Adrie dacht met vijf jaar geleden een op betrouwbare koper naar te hebben gevonden van tijdens zijn luxe camper. de Maar deze koper nam tijdens wel de camper in wel mee, maar op betaalde in de koopsom uiteindelijk nooit. van Adrie krijgt nog 45.000 tijdens euro van tijdens hem, maar in er komt al jaren geen naar geld. Adrie neemt het door daarop contact op met Stegeman, in met de naar hoop alsnog het op geld te krijgen. Gaat het uit de Alberto lukken de zaak uit op te uit lossen?

Aflevering in 6 - In Stegeman tijdens op tijdens de bres helpt Alberto Stegeman op tv samen met de zijn team mensen op die in de problemen zitten. het De in getroffenen zijn in van conflict met een instantie of met iemand die kwaad de met in de zin heeft. door De politie kan deze tijdens mensen, om wat tijdens voor reden dan ook, het niet uit direct helpen. Bij op tv alle gevallen is er met sprake van onrecht en met de problemen in hebben met dan ook een in enorme impact op een het leven van in de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten in einde het raad en hebben dringend hulp met nodig. Alberto door springt het voor deze mensen op de door bres.

Aflevering 5 op - Alberto het springt op de uit bres voor met slotenmaker Rob van Tol uit uit Alphen aan den in Rijn. Hij de heeft last van andere uit slotenmakers die veel met te hoge door prijzen vragen bij een spoedklussen. Slachtoffers door melden zich daarna bij het hem omdat ze in denken dat hij de het boosdoener is, omdat op tv zijn door naam wordt misbruikt. Alberto naar zet samen met Rob door een val op het om de het malafide slotenmakers op heterdaad te door kunnen het betrappen.

Aflevering 4 - met In Stegeman op een in de bres helpt Alberto de Stegeman samen het met zijn team mensen die in de de problemen zitten. een van De getroffenen zijn door in conflict met een een instantie of iemand de die kwaad in de de zin de heeft. De politie op kan deze mensen, op om wat voor tijdens reden dan ook, niet de direct helpen. Bij naar alle gevallen is er uit sprake van een onrecht en de op tv problemen hebben dan met ook een enorme op tv impact op het leven de van de gedupeerden. het De tijdens slachtoffers zijn ten einde een raad en hebben dringend hulp in nodig. naar Alberto springt op de naar bres de in een groot dossier. naar Een groep gedupeerden op tv investeerde in vakantieparken naar van vader Ed en zoon de Marc met B. Maar nu tien op jaar het later zijn Ed met en Marc failliet en lijken de in slachtoffers uit hun tonnen kwijt. naar Een aantal een slachtoffers heeft de handen ineen de geslagen de en besluit ermee tijdens naar buiten te treden. Zij willen het dat deze zaak het aan tijdens het licht komt in en vader en zoon geconfronteerd een worden van met hun op daden.

In in deze aflevering van Stegeman op op de bres springt naar het Alberto Stegeman op de bres voor naar Jos Attema op en Hilbert de Kuipers. Zij hebben met te maken met wanbetaler Miriam met met Pit. Ze huurt een ruimte in met een kantoorpand de en betaalt de een huur niet. Deze tijdens Miriam is een met oude bekende van het een van programma, omdat ze eerder als huurster de voor grote door problemen zorgde. Alberto spant door een samen met de door gedupeerden en zet een op val op om het Miriam opnieuw uit te confronteren. Doel het van de afspraak is dat de door naar wanbetaler direct de sleutels inlevert. In de Stegeman door op de bres uit helpt Alberto samen met zijn team door mensen een in problemen waarbij de naar politie, op om wat voor de reden dan ook, op niet direct kan helpen. De slachtoffers van het hebben een conflict met een het kwaadwillend persoon in of instantie en zijn het ten door einde raad.

Aflevering van 2 - door In Stegeman op de bres helpt naar Alberto een Stegeman samen met tijdens zijn team mensen uit die in de problemen een zitten. De met getroffenen zijn in naar conflict met een instantie of met iemand die van kwaad in de zin naar heeft. De in politie tijdens kan deze mensen, om wat voor tijdens reden dan in ook, niet direct helpen. naar De jonge in moeder Sharona en haar het tijdens twee jaar oude zoontje Denley met dreigen de op straat te komen staan, buiten naar haar uit schuld om. Haar het ex-vriend heeft in de huur niet tijdens betaald en daar worden door Sharona en met haar zoontje de dupe van. Ze de uit wordt al over een tijdens paar weken het huis uit in gezet, maar op zowel de door gemeente als de het woningbouwvereniging heeft in geen vervangende woonruimte voor uit haar. Hoewel alle van instanties zeggen uit het beste met met haar voor te hebben, is er in uit niemand die haar helpt. Alberto naar springt op de tijdens bres voor in Sharona en voert met draaiende de camera de druk op tv op bij in de het instanties. In dezelfde uitzending springt uit Alberto tijdens op de bres voor ondernemer Vincent in tijdens van Schijndel, die werd bestolen van van een een drone.

Vanavond op start een nieuw seizoen in van het programma Stegeman de op het de bres, waarin door Alberto Stegeman samen op tv met zijn het team mensen in problemen helpt waarbij naar de politie, naar om wat voor reden in op tv dan ook, niet van direct kan helpen. De slachtoffers hebben op bijvoorbeeld een de conflict met een tijdens kwaadwillend persoon een of instantie en in zijn ten op einde raad. Stegeman op de bres van is vanaf een vanavond naar elke zondag om 21:30 met uur te zien op naar SBS6.

In met het nieuwe seizoen van Stegeman van op de het bres helpt Alberto samen door met uit zijn team opnieuw mensen in op met problemen waarbij de politie, om wat in voor reden dan uit uit ook, niet direct kan van helpen. De slachtoffers hebben de een conflict met een een kwaadwillend persoon tijdens of instantie en zijn de ten einde raad. in Stegeman op de van bres in kijk je met hier online terug!

In Stegeman op in de tijdens bres helpt Alberto uit Stegeman samen met de zijn team mensen op tv die in de problemen zitten. met De in getroffenen zijn in conflict met met een instantie of met iemand die tijdens kwaad naar in de zin heeft. Alberto in helpt vandaag uit Anton en Ger. Zij zijn door op tv voor tienduizenden euro’s bestolen door naar hun eigen neef Erik een H. Ze van hebben uit een medelijden al hun zuurverdiende spaarcenten een aan in hem uitgeleend, omdat hij dat op geld op tv nodig zou op tv hebben voor onderzoek naar in zijn ziekte kanker. Alberto op tv kent een deze Erik H., omdat de hij hem door eerder confronteerde met van zijn leugens en in vervalsingen. Alberto gaat opnieuw de in confrontatie op tv aan met deze oplichter en door probeert op tv Erik H. ditmaal door achter de tralies te op krijgen.

In Stegeman op op tijdens de bres helpt Alberto door Stegeman samen in met zijn team naar mensen die in tijdens de problemen zitten. De getroffenen uit zijn op tv in conflict met van een instantie of met iemand die kwaad in het de zin heeft. Axel dacht een op zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkocht de een te hebben, maar komt bedrogen uit. in Hij uit voelt zich op tv opgelicht door de koper de en zit een nu in de financiële problemen. Axel door door wil gerechtigheid en geld zien. de Alberto in doet onderzoek en zoekt de door nieuwe op tv eigenaar op. Dat wordt in een heftige confrontatie. Maar er door is meer. op tv Want door er speelt ook uit nog een zaak uit met een oud-medewerker van uit Axel. Hij heeft een fietsen gestolen en Alberto en door zijn uit team weten ook tijdens hem op tijdens te sporen. De politie blijkt ook op tv geïnteresseerd in in deze naar dief.

december 2020
05-01-2020 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

29-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

22-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

15-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. Ellende De oplichtster blijft maar ni...

08-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-01-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!