Programma gemist?

Aflevering 6 - op In Stegeman op op op tv de bres helpt van Alberto Stegeman samen van met zijn team de mensen die in de problemen in zitten. de De getroffenen zijn in uit conflict met uit een instantie of iemand die het kwaad in de met zin heeft. De van politie een kan deze mensen, met om wat voor reden in dan ook, tijdens niet direct helpen. met Bij alle gevallen is er sprake door van onrecht van en door de problemen hebben dan ook het een enorme impact op tv op het leven van tijdens uit de gedupeerden. De op tv slachtoffers zijn ten naar einde raad en hebben dringend hulp in nodig. Alberto springt op tijdens voor deze mensen door op de bres.

Aflevering 5 tijdens - Alberto springt op van de bres voor van in slotenmaker Rob van uit Tol uit Alphen aan den Rijn. de in Hij heeft last in van andere slotenmakers die veel te in hoge prijzen de vragen bij spoedklussen. Slachtoffers op tv melden zich het daarna bij hem omdat op ze door denken dat naar hij de boosdoener is, omdat de zijn tijdens naam wordt misbruikt. Alberto zet uit samen met Rob naar een val een op om de door malafide slotenmakers op heterdaad te naar kunnen met betrappen.

Aflevering 4 - met In Stegeman van op van de bres helpt Alberto Stegeman op samen met naar zijn team naar mensen die in de op tv problemen zitten. een De getroffenen zijn in conflict met de een tijdens instantie of iemand door die kwaad de in de zin heeft. de De politie kan deze mensen, van om tijdens wat voor reden dan ook, het tijdens niet direct helpen. Bij een alle gevallen is het er sprake van onrecht in en de problemen in hebben dan naar ook een enorme een impact op het door leven van de gedupeerden. uit De slachtoffers op tv zijn ten einde de raad en van hebben dringend hulp nodig. Alberto een springt op tv op de bres in een van groot uit dossier. Een groep door gedupeerden investeerde in vakantieparken van vader tijdens Ed de en zoon Marc naar B. Maar nu van tien jaar later zijn uit Ed en Marc failliet naar en lijken tijdens de slachtoffers hun op tonnen kwijt. op tv Een aantal slachtoffers in heeft de op handen ineen geslagen en uit besluit ermee naar buiten te door door treden. Zij willen dat deze zaak uit aan het licht op komt een en vader en zoon tijdens geconfronteerd worden met een hun in daden.

In deze van aflevering van Stegeman uit op de bres springt een Alberto Stegeman in op de bres voor de Jos een Attema en Hilbert Kuipers. Zij door op tv hebben te maken in met wanbetaler Miriam in Pit. Ze huurt een ruimte in op tv een kantoorpand en op betaalt de uit huur niet. Deze door Miriam is in een oude het bekende van het programma, omdat het ze eerder door als huurster voor grote problemen van naar zorgde. Alberto spant een samen met de gedupeerden in en zet een tijdens val op om op tv Miriam opnieuw te op confronteren. Doel van de op tv afspraak door is dat de wanbetaler direct de de sleutels inlevert. In Stegeman door op tv op de bres helpt Alberto samen uit met met zijn team tijdens mensen in problemen waarbij de politie, op tv om wat uit voor reden dan op tv ook, in niet direct kan helpen. De op tv slachtoffers een hebben een conflict met de een kwaadwillend persoon een of instantie en in zijn ten einde tijdens raad.

Aflevering 2 op tv - In Stegeman op door op tv de bres helpt Alberto naar Stegeman samen met uit zijn team mensen die door in de in problemen zitten. De uit getroffenen zijn in naar conflict met een uit instantie of iemand in die kwaad in de zin van heeft. in De politie kan door deze mensen, om wat voor van reden dan in ook, door niet direct helpen. De jonge moeder met door Sharona en haar twee van jaar oude zoontje het Denley dreigen op straat een te komen staan, door buiten op haar schuld om. Haar het ex-vriend heeft de huur het niet in betaald en daar worden Sharona en op haar zoontje de de dupe van. naar Ze naar wordt al over een een paar weken het van huis uit gezet, maar naar zowel de van gemeente als de woningbouwvereniging heeft uit geen vervangende op tv woonruimte voor haar. Hoewel met alle instanties zeggen met het naar beste met op haar voor te hebben, is er van op niemand die haar helpt. Alberto met springt op uit de bres van voor Sharona en voert de met draaiende camera de een druk tijdens op bij de instanties. In dezelfde naar uitzending springt het Alberto naar op de bres voor ondernemer Vincent in van uit Schijndel, die werd bestolen van het een van drone.

Vanavond tijdens start een nieuw de seizoen van het programma uit Stegeman op de tijdens bres, een waarin Alberto Stegeman samen met van zijn team mensen tijdens in een problemen helpt waarbij de politie, om in van wat voor reden tijdens dan ook, niet direct met kan helpen. De slachtoffers hebben door bijvoorbeeld een een conflict met met een kwaadwillend persoon of instantie met van en zijn ten einde van raad. Stegeman op de bres met is vanaf van vanavond het elke zondag om tijdens 21:30 uur te zien op op SBS6.

In het op nieuwe seizoen van Stegeman de op de bres een helpt Alberto van samen met zijn uit team opnieuw uit mensen in op tv problemen waarbij de politie, om de wat door voor reden dan ook, niet direct het kan helpen. met De slachtoffers op tv hebben een conflict met een van kwaadwillend persoon op of instantie en zijn uit ten einde naar raad. Stegeman op het de door bres kijk je hier online een terug!

In Stegeman op op tv uit de bres helpt Alberto Stegeman de samen met zijn team door mensen die tijdens in het de problemen zitten. met De getroffenen zijn in conflict met met door een instantie of iemand die tijdens kwaad naar in de zin op tv heeft. Alberto helpt vandaag Anton en uit uit Ger. Zij zijn op voor tienduizenden euro’s bestolen een door hun eigen op neef Erik H. Ze hebben op uit medelijden op al hun zuurverdiende de spaarcenten aan op hem uitgeleend, omdat de hij dat tijdens geld nodig zou hebben met voor onderzoek het naar zijn ziekte het kanker. Alberto kent deze een Erik H., omdat een hij hem uit eerder confronteerde met zijn leugens het en de vervalsingen. Alberto gaat opnieuw de confrontatie naar aan met door deze een oplichter en probeert Erik H. ditmaal tijdens achter uit de tralies te uit krijgen.

In Stegeman door op de bres van helpt Alberto Stegeman samen in met op zijn team mensen die in met de de problemen zitten. naar De getroffenen zijn in conflict met naar een naar instantie of iemand die de kwaad een in de zin heeft. Axel tijdens dacht op zijn fietsenzaak voor 80.000 euro door verkocht te naar hebben, maar komt bedrogen uit uit. Hij in voelt zich opgelicht door met de koper en van zit tijdens nu in de financiële problemen. Axel tijdens wil gerechtigheid op tv en geld zien. Alberto op tv doet door onderzoek en uit zoekt de nieuwe eigenaar op. Dat van wordt een op heftige op tv confrontatie. Maar er op is meer. Want naar er speelt ook een nog een zaak met een oud-medewerker in van Axel. Hij uit een heeft fietsen gestolen en met Alberto en zijn uit team weten ook hem naar op te op sporen. De politie op blijkt ook geïnteresseerd in op tv deze naar dief.

Na naar het succesvolle eerste seizoen van met Stegeman op de op tv op tv bres is vanaf tijdens vanavond een nieuwe spannende reeks tijdens te zien de bij SBS6. Alberto Stegeman een helpt tijdens mensen met zeer uiteenlopende problemen. van In de een eerste aflevering de springt Alberto op uit de bres voor Peter op tv en Henriette. uit Het koppel zocht een naar monteur die hun defecte de auto tijdens kon repareren. Maar in plaats van de door dat ze een gerepareerde auto van terugkregen, zijn de tijdens monteur en de door wagen sindsdien tijdens spoorloos verdwenen. Peter is met de kostwinner van uit het gezin. Hij het rijdt dagelijks een tijdens lange tijdens afstand naar zijn werk en de hij heeft de de auto hard nodig. Het door stel op tv is radeloos, want niemand van kan ze helpen. tijdens Alberto naar en zijn team van onderzoeken de zaak en uit ze weten zowel de op auto met als de monteur terug te het vinden. op tv De gemoederen lopen met hoog op als Alberto de confrontatie naar aan gaat. In op Stegeman op de bres naar schiet een Alberto Stegeman mensen te hulp op van die slachtoffer zijn van oplichting, diefstal op tv het of fraude. De getroffenen zijn een in conflict met met een instantie of op tv persoon en uit de politie kan deze het mensen, om tijdens wat voor reden dan van ook, niet direct in helpen.

november 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!