Programma gemist?

Aflevering het 6 - In Stegeman op op de de bres helpt Alberto naar Stegeman samen met zijn op tv team mensen die in tijdens de problemen uit zitten. het De getroffenen zijn in een conflict met een met instantie of iemand van die kwaad in de met zin heeft. De door politie kan deze een mensen, om wat voor op reden dan tijdens ook, niet in direct helpen. Bij alle gevallen uit is er naar sprake in van onrecht en de op tv problemen hebben dan ook in een enorme impact een op het leven een van de gedupeerden. De naar slachtoffers zijn een ten van einde raad en hebben naar dringend hulp nodig. op tv Alberto springt voor deze mensen op tv op op de bres.

Aflevering naar 5 - met In Stegeman op de bres helpt van Alberto Stegeman samen uit met zijn team de uit mensen die in de problemen zitten. uit De getroffenen in zijn in conflict met tijdens een instantie met of een iemand die kwaad in de de zin heeft. De tijdens politie kan deze in mensen, om wat voor uit reden van dan ook, niet direct uit helpen. Bij alle gevallen op is er sprake door van onrecht de en uit de problemen hebben door dan ook een enorme het impact op op tv het leven van het de gedupeerden. De slachtoffers op tv zijn ten einde met raad en hebben van dringend hulp met nodig. Alberto springt voor van deze mensen op tv op de bres. Je de huurt een aannemer de in om naar je huis te op tv verbeteren. Maar zondag aandacht voor een door aannemer die de het van geld int en daarna de in gedupeerden achterlaat op tv in de puinhopen. Menig horrorhuis het uit staat al op uit zijn naam. Voor die slachtoffers springt tijdens Alberto Stegeman door op een de bres.

Aflevering in 4 - In Stegeman in op tijdens de bres helpt Alberto van Stegeman samen met zijn team een mensen naar die in de problemen in zitten. door De getroffenen zijn in conflict uit met het een instantie of iemand de die kwaad in de zin in op tv heeft. De politie op tv kan deze mensen, om wat van voor reden dan ook, met in niet direct helpen. Bij in alle gevallen is er op sprake van onrecht en door naar de problemen hebben dan ook in een enorme impact uit op tijdens het leven van de gedupeerden. een De een slachtoffers zijn ten einde raad uit en hebben dringend hulp het nodig. Alberto springt de op tv voor deze mensen het op de bres. van Alberto Stegeman springt komende zondag uit op de bres voor met de familie Post met uit Urk. het Zij bestelde een een blokhut, maar deze in wordt in niet op tijd op tv geleverd. Daardoor dreigt het gezin naar dakloos te worden het en dat door juist op het met moment dat er een een derde de kind op komst op is. Alberto trekt ten strijde tijdens en zet op tv alles op alles op om de familie Post te met helpen.

In van deze aflevering springt Alberto de Steegman op de op bres voor in slachtoffers van uit de beruchte oplichtster tijdens Miriam P. Zij doet het zich voor als met interieurverzorgster, maar laat een spoor op tv van vernieling achter. Ellende De tijdens in oplichtster blijft maar nieuwe slachtoffers maken. door Overal waar naar ze in komt, zorgt ze voor ellende uit en op laat ze mensen met onbetaalde een facturen de achter. Krot Marten is een van tijdens de slachtoffers en doet zijn op tv verhaal. In korte op tv tijd maakt door Miriam van zijn woning uit in een krot. Hij wil dat van Alberto haar hard naar aanpakt. En precies dat uit gaat hij door doen.

Aflevering door 2 - In Stegeman met op de naar bres helpt Alberto de Stegeman samen met zijn de team mensen die in in de met problemen zitten. De getroffenen zijn uit van in conflict met op een instantie of iemand die naar kwaad in door de zin heeft. De door politie kan deze de mensen, op om wat voor reden dan met ook, niet direct de helpen. Bij het alle gevallen is er sprake in van het onrecht en de problemen hebben tijdens dan ook van een enorme impact op uit het leven van van door de gedupeerden. De naar slachtoffers zijn ten einde raad een en hebben dringend naar hulp op nodig. Alberto springt voor uit deze mensen op op de bres. In de op tv komende de uitzending springt Alberto Stegeman op tv op de uit bres voor Adrie van Dongen. van Adrie uit dacht vijf jaar geleden in een betrouwbare het koper te hebben gevonden van op zijn luxe camper. Maar op deze koper op tv nam wel de op tv camper wel mee, op tv maar met betaalde de koopsom op tv uiteindelijk nooit. Adrie een krijgt nog 45.000 euro naar van hem, maar er komt in al jaren het geen geld. in Adrie neemt daarop contact op van met Stegeman, in naar tijdens de hoop alsnog het geld te op een krijgen. Gaat het Alberto in lukken de zaak op tv op te uit lossen?

Aflevering naar 6 - In op Stegeman op door de bres helpt de Alberto Stegeman samen een met zijn team mensen een die in de problemen zitten. door De in getroffenen zijn in conflict op tv met door een instantie of met iemand die kwaad uit in de zin van heeft. De politie kan deze mensen, tijdens tijdens om wat voor een reden dan ook, door niet direct helpen. Bij op alle gevallen een is er sprake van onrecht en met de de problemen hebben dan ook een uit naar enorme impact op het leven van van de de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten de het einde raad en hebben dringend met hulp nodig. Alberto op springt voor deze mensen de op de een bres.

Aflevering in 5 - Alberto springt op met de bres voor met door slotenmaker Rob van Tol uit Alphen de aan den Rijn. de Hij naar heeft last op tv van andere slotenmakers een die veel te een hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers in melden zich daarna op tv bij in hem omdat door ze denken dat hij uit de boosdoener is, omdat op zijn naam naar wordt misbruikt. Alberto zet in samen met van Rob een val in op om de malafide naar slotenmakers het op heterdaad te het kunnen betrappen.

Aflevering van 4 - In Stegeman het op de bres helpt tijdens Alberto Stegeman door samen met zijn team op tv mensen die door in de problemen zitten. van De getroffenen zijn de in conflict met door een met instantie of iemand die kwaad in op in de zin op heeft. De politie kan de deze mensen, om uit wat voor reden dan ook, op naar niet direct helpen. Bij met alle gevallen is er sprake uit van onrecht tijdens en de problemen naar hebben dan een ook een enorme impact de op tijdens het leven van de de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten de op tv einde raad en hebben dringend op hulp nodig. in Alberto springt in op de bres in een uit groot dossier. Een groep uit gedupeerden tijdens investeerde in in vakantieparken van vader Ed op tv en zoon Marc B. het Maar nu in tien jaar later zijn Ed met op en Marc failliet het en lijken de slachtoffers hun tonnen tijdens van kwijt. Een aantal slachtoffers heeft de het handen ineen op geslagen en besluit ermee een naar buiten te op treden. Zij willen op dat deze in zaak aan tijdens het licht komt en vader op en zoon tijdens geconfronteerd worden met op hun in daden.

In deze de aflevering van Stegeman op in de bres de springt Alberto tijdens Stegeman op met de bres voor Jos Attema op en Hilbert door Kuipers. Zij hebben te de maken met wanbetaler Miriam op Pit. van Ze huurt een ruimte naar in een kantoorpand op en tijdens betaalt de huur niet. van Deze Miriam is een van oude bekende naar van het programma, tijdens omdat ze eerder het als huurster voor met grote problemen zorgde. door Alberto spant samen met de een door gedupeerden en zet een val op naar om naar Miriam opnieuw te confronteren. op tv Doel van tijdens de afspraak op is dat de wanbetaler direct met de sleutels op tv inlevert. In Stegeman tijdens op de bres helpt Alberto een samen met zijn team van uit mensen in problemen waarbij het de politie, om wat voor van reden dan ook, van niet direct op kan helpen. met De slachtoffers hebben op een conflict met een kwaadwillend in door persoon of instantie en zijn ten een in einde raad.

Aflevering op 2 - In door Stegeman op de bres helpt een Alberto Stegeman uit samen met het zijn team mensen op tv die in de problemen uit zitten. De getroffenen uit zijn in conflict met uit een door instantie of iemand die met kwaad in de zin op tv heeft. De uit politie kan deze op mensen, om wat het voor reden dan in ook, niet direct helpen. op De op tv jonge moeder Sharona en op tv haar de twee jaar oude zoontje op tv Denley dreigen op straat van te op komen staan, buiten haar van schuld om. op tv Haar ex-vriend heeft de huur in niet betaald en daar een worden Sharona tijdens en haar zoontje de op de dupe van. Ze wordt al over in door een paar weken het huis naar uit gezet, maar zowel op tv uit de gemeente als de woningbouwvereniging heeft in geen een vervangende woonruimte voor haar. Hoewel van alle de instanties zeggen het beste met van haar voor te de met hebben, is er niemand die in haar helpt. Alberto springt met op de een bres voor de Sharona en op tv voert met draaiende camera de druk de op uit bij de instanties. In dezelfde van uitzending springt Alberto tijdens door op de bres voor ondernemer Vincent in van in Schijndel, die werd op tv bestolen van uit een drone.

Vanavond de start een nieuw seizoen het van op het programma Stegeman op de bres, uit waarin Alberto een Stegeman samen met de zijn op team mensen in problemen helpt waarbij op de politie, om van wat een voor reden dan naar ook, niet direct naar kan helpen. De slachtoffers het hebben bijvoorbeeld een conflict op met op tv een kwaadwillend persoon of instantie het en zijn ten in einde raad. Stegeman op op de bres in is op tv vanaf vanavond elke zondag om de in 21:30 uur te zien naar op SBS6.

In in het nieuwe seizoen van Stegeman door op het de bres helpt Alberto door samen met een zijn team opnieuw mensen in in problemen het waarbij de politie, om wat de voor reden dan een ook, niet het direct kan naar helpen. De slachtoffers naar hebben een conflict met op tv een kwaadwillend persoon of in een instantie en zijn een ten einde raad. door Stegeman op de bres kijk je het hier online op terug!

In naar Stegeman op de bres de helpt door Alberto Stegeman samen door met zijn team mensen die een in de problemen het zitten. De getroffenen door zijn in conflict met naar een instantie of door iemand een die kwaad op tv in de zin heeft. Alberto op helpt vandaag Anton een en Ger. Zij zijn naar voor tienduizenden op euro’s bestolen naar door hun eigen naar neef Erik H. het Ze hebben op tv uit medelijden al het hun zuurverdiende spaarcenten aan hem tijdens uitgeleend, omdat hij uit dat geld een nodig zou uit hebben voor onderzoek met naar zijn ziekte kanker. Alberto kent tijdens een deze Erik H., van omdat hij hem eerder het confronteerde met uit zijn leugens en met vervalsingen. Alberto gaat opnieuw de confrontatie op tv aan met op deze oplichter en probeert in het Erik H. ditmaal achter de naar tralies te een krijgen.

In met Stegeman op de bres op helpt Alberto Stegeman een samen met op zijn team mensen die uit in de problemen zitten. van De getroffenen zijn op in uit conflict met een de instantie of iemand die van kwaad in de zin met heeft. Axel de dacht zijn op tv fietsenzaak voor 80.000 euro verkocht het naar te hebben, maar komt bedrogen uit. op Hij voelt in zich opgelicht op tv door de koper van en zit nu door in de financiële problemen. tijdens Axel wil van gerechtigheid en geld zien. op tv Alberto op doet onderzoek en de zoekt de nieuwe met eigenaar op. Dat wordt tijdens een heftige confrontatie. Maar er de is meer. op Want er speelt in ook nog een zaak door met een oud-medewerker een van van Axel. Hij heeft fietsen naar gestolen en Alberto het en zijn het team weten in ook hem op te sporen. De uit in politie blijkt ook geïnteresseerd in van deze naar dief.

augustus 2020
05-01-2020 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

29-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

22-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

15-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. Ellende De oplichtster blijft maar ni...

08-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-01-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!