Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - In door Stegeman op de bres de helpt Alberto op Stegeman samen met zijn met team mensen die op tv in de problemen zitten. op De getroffenen zijn het door in conflict met een met instantie of door iemand die kwaad in de het zin in heeft. De politie kan deze mensen, van om op wat voor reden op tv dan ook, niet direct helpen. naar Bij van alle gevallen is een er sprake van onrecht en met de problemen een hebben dan met ook een door enorme impact op het leven de van van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten de einde raad uit en hebben de dringend hulp nodig. Alberto springt een voor deze naar mensen op naar de bres.

Aflevering op 5 - Alberto springt op tv op in de bres voor slotenmaker Rob van het Tol uit Alphen uit van aan den Rijn. Hij de heeft last uit van andere slotenmakers die veel op tv te in hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers het melden zich met daarna bij van hem omdat ze met denken dat op tv hij de boosdoener is, omdat zijn het naam wordt in misbruikt. Alberto zet van samen met met Rob een val op op om in de malafide slotenmakers op heterdaad te in kunnen door betrappen.

Aflevering 4 een - In Stegeman op van de van bres helpt Alberto Stegeman met samen op met zijn team mensen het die in de problemen zitten. met De getroffenen zijn door het in conflict met een instantie de of iemand op tv die kwaad in van de zin op tv heeft. De politie kan de deze mensen, om wat voor de reden door dan ook, met niet direct helpen. Bij alle gevallen het is van er sprake van uit onrecht en de problemen hebben in dan ook met een van enorme impact op van het leven van de de gedupeerden. De met slachtoffers zijn ten einde raad en tijdens het hebben dringend hulp op tv nodig. Alberto springt op tijdens de bres in door een groot met dossier. Een groep gedupeerden investeerde van in vakantieparken van tijdens vader Ed naar en zoon het Marc B. Maar nu op tien jaar van later zijn Ed en Marc failliet een en in lijken de slachtoffers hun de tonnen kwijt. uit Een aantal slachtoffers op tv heeft de handen ineen het geslagen en besluit een ermee naar met buiten te treden. Zij willen op naar dat deze zaak naar aan het licht komt en vader het en van zoon geconfronteerd worden een met hun naar daden.

In de deze aflevering van een Stegeman op de bres van springt Alberto Stegeman op op de bres voor een Jos uit Attema en Hilbert Kuipers. in Zij van hebben te maken van met wanbetaler Miriam Pit. Ze in huurt een van ruimte in een kantoorpand uit en betaalt naar de huur niet. Deze Miriam van is een oude door bekende van het een programma, naar omdat ze eerder als huurster de voor tijdens grote problemen zorgde. Alberto spant op tv samen met de de gedupeerden en zet op tv een val op het om Miriam opnieuw op tv te confronteren. met Doel van van de afspraak is van dat de tijdens wanbetaler direct de sleutels de inlevert. In Stegeman op de bres naar helpt Alberto de samen met zijn team op tv tijdens mensen in problemen waarbij op de politie, een om wat voor reden dan in ook, naar niet direct kan door helpen. De slachtoffers met hebben een conflict met op een kwaadwillend persoon of instantie door en zijn de ten einde op tv raad.

Aflevering 2 - op In Stegeman het op de bres op helpt Alberto Stegeman samen door met naar zijn team mensen die met in de problemen zitten. door De door getroffenen zijn in conflict met naar een instantie of van iemand die in kwaad op tv in de zin met heeft. De politie kan door deze mensen, om uit wat voor de reden dan ook, niet door direct helpen. op tv De jonge moeder Sharona en naar haar in twee jaar oude zoontje door Denley dreigen op op straat te op tv komen staan, buiten haar schuld om. in Haar ex-vriend tijdens heeft de huur niet een betaald en op tv daar het worden Sharona en haar zoontje op de dupe van. Ze op naar wordt al over een met paar weken het huis uit uit gezet, tijdens maar zowel de op tv gemeente als op de woningbouwvereniging heeft geen vervangende woonruimte door voor haar. Hoewel tijdens alle instanties zeggen het de het beste met haar de voor te uit hebben, is er niemand die haar in helpt. Alberto springt tijdens op de bres een tijdens voor Sharona en de voert met draaiende camera de uit druk de op bij de instanties. In van dezelfde uitzending springt naar Alberto op de bres een voor ondernemer Vincent op van Schijndel, die een werd bestolen van op tv een met drone.

Vanavond start van een nieuw seizoen van door het programma Stegeman van op met de bres, een waarin Alberto Stegeman samen met naar zijn team het mensen in problemen helpt waarbij naar het de politie, om wat met voor reden dan uit ook, niet direct de kan helpen. De slachtoffers van hebben bijvoorbeeld een naar conflict in met een kwaadwillend persoon tijdens of instantie en zijn ten een einde raad. naar Stegeman op een de bres is vanaf naar vanavond elke zondag om op tv 21:30 uur in te zien op de SBS6.

In het de nieuwe op tv seizoen van Stegeman op de tijdens bres helpt op tv Alberto samen een met zijn team opnieuw mensen in een problemen in waarbij de politie, in om wat voor reden door dan ook, niet direct het kan helpen. De van slachtoffers naar hebben een conflict met een naar op tv kwaadwillend persoon of door instantie en zijn door ten einde raad. met Stegeman op de bres kijk je het hier het online terug!

In Stegeman op tijdens de bres helpt tijdens Alberto Stegeman door samen met zijn van team mensen die het in de problemen op zitten. De getroffenen zijn een in conflict met tijdens een instantie naar of iemand die kwaad de in de door zin heeft. naar Alberto helpt vandaag Anton met en het Ger. Zij zijn voor van tienduizenden euro’s tijdens bestolen door hun eigen tijdens neef Erik H. Ze hebben op tv uit op medelijden al hun zuurverdiende in spaarcenten aan van hem uitgeleend, omdat op hij dat geld nodig tijdens zou hebben tijdens voor onderzoek op naar zijn ziekte de kanker. Alberto kent deze Erik H., met op tv omdat hij hem eerder van confronteerde met zijn van leugens en op vervalsingen. Alberto gaat opnieuw de op confrontatie op tv aan met deze oplichter en probeert van een Erik H. ditmaal achter de tralies tijdens te een krijgen.

In Stegeman op de de bres helpt op tv door Alberto Stegeman samen met op zijn team mensen die de in de met problemen zitten. een De getroffenen zijn in conflict met van een instantie uit of iemand die met kwaad in de een zin heeft. op tv Axel dacht zijn tijdens fietsenzaak voor 80.000 euro verkocht het te hebben, maar op de komt bedrogen uit. Hij voelt zich een opgelicht door op tv de met koper en zit nu in naar de financiële problemen. Axel de wil gerechtigheid een en geld zien. naar Alberto door doet onderzoek en in zoekt de nieuwe op tv eigenaar op. Dat met wordt een heftige confrontatie. uit Maar er is meer. Want op er tijdens speelt ook nog een zaak op met een oud-medewerker met van Axel. Hij in heeft fietsen gestolen tijdens met en Alberto en zijn een team weten ook hem op door te sporen. De uit politie blijkt ook op tv geïnteresseerd in het deze de dief.

Na het succesvolle op naar eerste seizoen van Stegeman op de een bres is met vanaf vanavond het een nieuwe spannende reeks de te zien bij SBS6. tijdens Alberto het Stegeman helpt mensen met zeer een uiteenlopende problemen. In door de in eerste aflevering springt tijdens Alberto op de in bres voor Peter en Henriette. op de Het koppel zocht een monteur in die hun defecte auto door kon repareren. de Maar in plaats van een dat ze een door gerepareerde auto met terugkregen, zijn de naar monteur en de wagen de sindsdien spoorloos een verdwenen. Peter is het de door kostwinner van het gezin. een Hij rijdt dagelijks een lange een afstand naar een zijn werk en tijdens hij heeft van de auto hard nodig. Het met stel een is radeloos, in want niemand kan ze met helpen. Alberto en het zijn team onderzoeken de zaak tijdens en ze weten met zowel de auto op tv tijdens als de monteur terug te uit vinden. De gemoederen lopen met met hoog op als Alberto naar de confrontatie aan naar gaat. In Stegeman op de de bres uit schiet Alberto Stegeman uit mensen te hulp die slachtoffer naar zijn van naar oplichting, diefstal of fraude. een De getroffenen zijn in in uit conflict met een instantie of op tv persoon de en de politie kan door deze mensen, om in wat voor reden dan van ook, niet direct de helpen.

april 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord