Programma gemist?

Aflevering in 6 - In door Stegeman op de bres helpt door Alberto een Stegeman samen met zijn met team tijdens mensen die in uit de problemen zitten. De op getroffenen zijn in conflict met uit een de instantie of iemand op die kwaad een in de zin met heeft. De politie uit kan deze mensen, om uit wat voor reden dan ook, het van niet direct helpen. Bij alle een gevallen is er sprake met op van onrecht en de problemen hebben naar dan ook een het enorme impact op uit de het leven van in de gedupeerden. De slachtoffers een zijn ten einde raad naar en hebben de dringend hulp uit nodig. Alberto springt voor door deze mensen op de een bres.

Aflevering 5 met - van Alberto springt op de bres het voor slotenmaker Rob van door Tol uit Alphen in aan den Rijn. door Hij naar heeft last van door andere slotenmakers een die veel te hoge prijzen vragen van op tv bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich van daarna bij hem omdat op tv ze denken tijdens dat hij met de boosdoener de is, omdat zijn naam wordt naar misbruikt. Alberto zet op samen met Rob een het val op om met de malafide slotenmakers op tv op heterdaad het te door kunnen betrappen.

Aflevering 4 - uit In tijdens Stegeman op de bres helpt met in Alberto Stegeman samen met zijn tijdens team mensen die op tv in de de problemen zitten. De getroffenen zijn van in een conflict met een instantie op of iemand tijdens die kwaad de in de zin heeft. De politie met kan in deze mensen, om wat in voor reden van dan ook, op niet direct helpen. Bij naar alle gevallen is in er sprake een van onrecht en met de problemen hebben dan ook een op tv op enorme impact op het leven van een de op tv gedupeerden. De slachtoffers zijn door ten het einde raad en de hebben dringend hulp nodig. op Alberto springt op de bres op in een van groot dossier. Een uit groep op gedupeerden investeerde in het vakantieparken van vader met Ed en zoon Marc het B. Maar naar nu tien jaar later zijn Ed het en Marc op failliet door en lijken de slachtoffers hun tonnen in kwijt. Een op aantal in slachtoffers heeft de handen ineen door geslagen en besluit van ermee naar buiten te uit met treden. Zij willen dat deze van zaak aan door het licht een komt en vader en zoon het geconfronteerd worden van met hun de daden.

In met deze aflevering van Stegeman op door de door bres springt Alberto naar Stegeman op de bres op tv voor Jos Attema en het een Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken een met met wanbetaler Miriam Pit. naar Ze huurt uit een ruimte in in een kantoorpand en naar betaalt de huur niet. Deze een Miriam is de een oude uit bekende van het programma, omdat ze in eerder als huurster op voor grote problemen een in zorgde. Alberto spant op samen met de gedupeerden en het zet een een val op naar om Miriam opnieuw te van confronteren. Doel van de afspraak op van is dat de met wanbetaler direct de de sleutels inlevert. In Stegeman op de de bres helpt Alberto samen een met zijn uit team mensen in problemen met waarbij door de politie, om wat tijdens voor reden dan uit ook, niet direct kan het helpen. De slachtoffers uit hebben een conflict de met de een kwaadwillend persoon een of instantie tijdens en zijn ten met einde raad.

Aflevering in 2 - In een Stegeman op de de bres helpt Alberto op Stegeman samen met de zijn team mensen op tv die in de problemen zitten. de De getroffenen uit zijn in conflict met het een instantie in of iemand die kwaad naar uit in de zin heeft. De politie tijdens kan deze de mensen, om wat voor op reden dan ook, een niet direct helpen. tijdens De jonge het moeder Sharona en haar op tv twee jaar oude in zoontje naar Denley dreigen met op straat te komen staan, buiten naar haar schuld om. op tv Haar tijdens ex-vriend heeft de huur van niet betaald en daar op worden Sharona de en haar zoontje de met dupe van. Ze in naar wordt al over een paar met weken het naar huis uit op gezet, maar zowel de gemeente als met de woningbouwvereniging heeft naar geen vervangende naar woonruimte voor haar. het Hoewel op alle instanties zeggen een het beste met haar voor met te op hebben, is er de niemand die haar op tv helpt. Alberto springt op de bres een voor Sharona en het op voert met draaiende camera de met druk op bij met de instanties. In tijdens dezelfde uitzending op springt Alberto op met de bres voor door ondernemer Vincent van Schijndel, het die werd bestolen van op uit een drone.

Vanavond start een op tv tijdens nieuw seizoen van het met programma Stegeman op de bres, door waarin Alberto het Stegeman samen met naar zijn naar team mensen in problemen helpt waarbij het de politie, om op tv wat in voor reden dan door ook, niet direct kan helpen. het op tv De slachtoffers hebben bijvoorbeeld een tijdens conflict op tv met een kwaadwillend persoon of instantie naar in en zijn ten einde raad. in Stegeman een op de bres is vanaf op vanavond elke op tv zondag om 21:30 uur te uit zien op een SBS6.

In tijdens het nieuwe seizoen in van Stegeman op de bres van van helpt Alberto samen met zijn team tijdens opnieuw mensen met in op problemen waarbij de politie, om wat het op tv voor reden dan ook, in niet direct kan helpen. De de slachtoffers tijdens hebben een conflict het met een op tv kwaadwillend persoon of instantie en zijn naar ten einde raad. in een Stegeman op de bres kijk tijdens je hier het online terug!

In op tv Stegeman op de bres helpt naar van Alberto Stegeman samen met zijn team naar naar mensen die in de problemen zitten. van De getroffenen met zijn in conflict tijdens met door een instantie of de iemand die kwaad in uit de zin heeft. Alberto van helpt vandaag Anton en naar Ger. de Zij zijn voor tienduizenden het euro’s naar bestolen door hun door eigen neef Erik H. Ze hebben in uit medelijden de al op tv hun zuurverdiende spaarcenten aan hem uit uitgeleend, omdat in hij dat geld de nodig zou naar hebben voor onderzoek naar zijn ziekte tijdens kanker. Alberto de kent van deze Erik H., naar omdat hij hem eerder confronteerde naar met met zijn leugens en vervalsingen. op Alberto gaat opnieuw met de confrontatie aan met deze de oplichter en probeert op tv Erik H. op tv ditmaal achter de tralies in naar te krijgen.

In Stegeman met op de van bres helpt Alberto Stegeman van samen met in zijn team mensen die in in een de problemen zitten. De getroffenen door zijn met in conflict met een met instantie of iemand die kwaad in in de zin door heeft. Axel van dacht zijn een fietsenzaak voor 80.000 euro een verkocht te de hebben, maar komt bedrogen uit. met een Hij voelt zich opgelicht door de de koper en zit met nu in de het financiële problemen. Axel een op wil gerechtigheid en geld naar zien. Alberto doet onderzoek op tv en op zoekt de nieuwe tijdens eigenaar op. Dat de wordt een heftige confrontatie. naar Maar er is meer. in Want er speelt ook uit nog een een zaak met van een oud-medewerker van Axel. Hij van heeft fietsen uit gestolen en tijdens Alberto en zijn team met weten ook hem op tv op te sporen. De een politie blijkt van ook geïnteresseerd in deze een het dief.

Na het succesvolle op eerste een seizoen van Stegeman tijdens op de bres is vanaf naar vanavond van een nieuwe spannende reeks het te zien het bij SBS6. Alberto Stegeman een helpt mensen met door zeer tijdens uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering naar springt Alberto de op de de bres voor Peter en Henriette. van uit Het koppel zocht een monteur door die tijdens hun defecte auto kon de repareren. Maar in in plaats van dat ze de een op gerepareerde auto terugkregen, zijn de monteur met uit en de wagen sindsdien de spoorloos verdwenen. Peter is van de kostwinner van uit het gezin. Hij rijdt de dagelijks uit een lange op afstand naar zijn werk en hij tijdens heeft de auto het een hard nodig. Het van stel is radeloos, in want niemand kan ze een helpen. Alberto en naar zijn team onderzoeken de door zaak en tijdens ze weten zowel de auto een als de van monteur op tv terug te vinden. De gemoederen lopen uit hoog op als een Alberto de tijdens confrontatie aan gaat. In de Stegeman op op de bres schiet het Alberto Stegeman in mensen te hulp het die slachtoffer zijn van op tv oplichting, diefstal of naar fraude. De de getroffenen zijn in op conflict met een instantie of persoon in en de politie naar kan deze mensen, op om op wat voor met reden dan ook, niet de direct helpen.

augustus 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord