Programma gemist?

Aflevering het 6 - In op tv Stegeman op de tijdens bres helpt tijdens Alberto Stegeman samen met zijn het team mensen die in tijdens op tv de problemen zitten. een De getroffenen zijn in conflict met een een uit instantie of iemand het die kwaad in de zin in een heeft. De politie kan deze mensen, de om wat voor tijdens het reden dan ook, niet direct een helpen. Bij uit alle gevallen naar is er sprake van onrecht en tijdens de problemen hebben tijdens dan ook van een tijdens enorme impact op het leven tijdens van de gedupeerden. naar De slachtoffers op zijn ten einde een raad en hebben dringend het hulp met nodig. Alberto springt voor op deze mensen op de met bres.

Aflevering 5 tijdens - Alberto springt op het de bres op voor slotenmaker Rob met van Tol uit Alphen in aan den tijdens Rijn. Hij van heeft last het van andere slotenmakers die uit veel te hoge prijzen vragen met bij spoedklussen. in Slachtoffers melden van zich daarna van bij hem omdat ze op denken dat op hij de boosdoener is, het omdat zijn in naam wordt misbruikt. Alberto zet tijdens samen met Rob een van val een op om de malafide in slotenmakers op heterdaad op te kunnen door betrappen.

Aflevering het 4 - In Stegeman op met de bres met helpt Alberto Stegeman van samen met zijn team de op tv mensen die in een de problemen zitten. De uit getroffenen zijn in uit conflict met een instantie op tv of iemand uit die kwaad in de zin van heeft. De tijdens politie kan deze mensen, het om wat uit voor reden dan ook, door niet direct een helpen. Bij alle gevallen van op is er sprake van onrecht en door de op tv problemen hebben dan ook op tv een enorme impact van op het door leven van uit de gedupeerden. De slachtoffers in zijn ten einde raad uit en hebben uit dringend hulp nodig. Alberto springt van op een de bres de in een groot dossier. door Een groep uit gedupeerden investeerde in vakantieparken de van vader Ed en zoon op tv Marc B. Maar naar nu tien in jaar later zijn tijdens Ed en door Marc failliet en lijken de uit slachtoffers door hun tonnen kwijt. Een aantal het de slachtoffers heeft de handen ineen uit geslagen en door besluit ermee naar in buiten te treden. Zij op willen dat door deze zaak aan het licht door komt naar en vader uit en zoon geconfronteerd worden met hun tijdens in daden.

In deze in aflevering van Stegeman op op de bres springt met Alberto Stegeman van op de bres uit voor Jos Attema en met Hilbert een Kuipers. Zij hebben te op maken met wanbetaler met Miriam Pit. op Ze huurt een ruimte in de een tijdens kantoorpand en een betaalt de huur niet. Deze uit Miriam is een oude het van bekende van het programma, omdat ze op eerder in als huurster voor uit grote problemen zorgde. Alberto spant op tv samen van met de gedupeerden en door zet in een val op om Miriam opnieuw uit te confronteren. op tv Doel van uit de afspraak is dat van de wanbetaler direct met de sleutels inlevert. In Stegeman de op de met bres helpt Alberto samen door met de zijn team van mensen in problemen tijdens waarbij de politie, in om wat voor door reden dan ook, niet direct kan op helpen. De slachtoffers uit hebben een het conflict met een kwaadwillend op tv met persoon of instantie en zijn uit ten einde naar raad.

Aflevering 2 - in de In Stegeman op de de bres helpt Alberto Stegeman samen door met zijn team het op mensen die in de problemen tijdens zitten. De getroffenen uit zijn in conflict met naar een door instantie of door iemand die kwaad in de in zin heeft. van De politie kan deze in mensen, tijdens om wat voor reden dan ook, naar niet direct helpen. een De jonge uit moeder Sharona door en haar uit twee jaar oude zoontje Denley op tv dreigen op straat te naar op komen staan, buiten haar schuld om. op tv Haar ex-vriend heeft de de huur met niet betaald de en daar worden Sharona en het door haar zoontje de dupe met van. Ze wordt al in over een paar weken de uit het huis uit gezet, maar zowel uit uit de gemeente als tijdens de woningbouwvereniging heeft geen uit vervangende woonruimte op voor haar. Hoewel een alle instanties zeggen het op tv beste met haar voor te een tijdens hebben, is er in niemand die haar een helpt. Alberto springt op de bres de voor in Sharona en voert met van draaiende camera de op druk op in bij de instanties. In op dezelfde uitzending springt in Alberto op de bres met voor door ondernemer Vincent van Schijndel, tijdens die werd op tv bestolen van een de drone.

Vanavond start de een nieuw seizoen op tv van het het programma Stegeman op de bres, van waarin Alberto Stegeman van samen met zijn op team mensen van in problemen helpt waarbij door de politie, een om wat de voor reden dan ook, op tv niet direct kan helpen. door De slachtoffers hebben het bijvoorbeeld een een conflict op tv met een kwaadwillend op persoon of instantie en zijn in ten einde door raad. Stegeman op de bres in is vanaf vanavond in elke de zondag om 21:30 uur te een zien naar op SBS6.

In op het nieuwe op tv seizoen van Stegeman op tv op de bres helpt in Alberto samen met zijn het team opnieuw mensen op tv in problemen van waarbij de politie, tijdens om wat voor reden dan de van ook, niet direct kan in helpen. De slachtoffers hebben op een conflict het met een kwaadwillend op tv persoon of instantie de en zijn een ten einde raad. Stegeman op de het bres in kijk je op hier online terug!

In Stegeman op door de in bres helpt op tv Alberto Stegeman samen met tijdens zijn team mensen die in in door de problemen zitten. van De getroffenen zijn in conflict naar met de een instantie of iemand tijdens die kwaad in het de zin heeft. de Alberto helpt naar vandaag Anton en Ger. van Zij zijn voor van tienduizenden euro’s bestolen door op tv hun in eigen neef Erik van H. Ze hebben uit medelijden al van hun zuurverdiende spaarcenten in aan uit hem uitgeleend, omdat hij dat met naar geld nodig zou hebben uit voor onderzoek naar op tv zijn ziekte kanker. Alberto door kent deze Erik H., in met omdat hij hem eerder op confronteerde met zijn het leugens en vervalsingen. op tv Alberto gaat opnieuw de confrontatie de op tv aan met deze oplichter en door probeert Erik H. ditmaal met op tv achter de tralies op te krijgen.

In Stegeman naar op de bres met helpt Alberto Stegeman door samen met zijn team uit naar mensen die in de problemen zitten. van De getroffenen op zijn in conflict met in een instantie de of iemand die kwaad naar in de zin door heeft. Axel dacht het zijn op tv fietsenzaak voor de 80.000 euro verkocht te hebben, de maar tijdens komt bedrogen uit. Hij voelt zich in opgelicht door op de uit koper en zit nu in de op tv door financiële problemen. Axel wil gerechtigheid en naar geld zien. Alberto uit doet onderzoek en naar zoekt de nieuwe de eigenaar op. Dat van wordt een op tv heftige een confrontatie. Maar er tijdens is meer. Want er speelt in ook het nog een zaak op met een oud-medewerker naar van Axel. Hij heeft het fietsen gestolen uit en Alberto en zijn team uit weten ook hem op door te sporen. door De politie blijkt ook van geïnteresseerd in in deze van dief.

Na op tv het succesvolle eerste tijdens seizoen van Stegeman op de de bres is met vanaf op vanavond een nieuwe spannende reeks te tijdens door zien bij SBS6. Alberto Stegeman in helpt mensen met zeer een uiteenlopende problemen. In met in de eerste aflevering door springt Alberto op de bres de voor Peter en Henriette. het Het koppel zocht op tv op tv een monteur die hun door defecte auto in kon repareren. Maar in plaats uit van door dat ze een gerepareerde auto door terugkregen, van zijn de monteur en de wagen de sindsdien spoorloos verdwenen. naar Peter met is de kostwinner een van het in gezin. Hij rijdt op tv dagelijks een lange afstand het naar zijn werk en de hij heeft van de auto hard naar nodig. Het stel op is radeloos, want niemand een kan ze het helpen. Alberto en zijn team naar op onderzoeken de zaak en ze de weten zowel tijdens de auto als door de monteur terug te het vinden. De gemoederen lopen met hoog op als naar Alberto de confrontatie het aan gaat. In Stegeman een op de bres het schiet het Alberto Stegeman mensen te op hulp die naar slachtoffer zijn van oplichting, op diefstal of fraude. in De getroffenen zijn op in conflict uit met een instantie of persoon op op tv en de politie kan deze mensen, door om wat voor in reden dan ook, op tv niet de direct helpen.

mei 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord