Programma gemist?

Aflevering de 6 - In Stegeman met op de naar bres helpt Alberto Stegeman samen tijdens tijdens met zijn team uit mensen die in de problemen zitten. van De op getroffenen zijn in conflict op met van een instantie of iemand tijdens die kwaad in door de zin heeft. De tijdens politie kan deze mensen, door om het wat voor een reden dan ook, naar niet direct helpen. Bij alle gevallen met is er sprake het van onrecht uit en de problemen de hebben naar dan ook een enorme tijdens impact op in het leven van de gedupeerden. op tv De slachtoffers zijn een ten einde op raad en hebben dringend de hulp met nodig. Alberto springt op voor deze mensen op de de bres.

Aflevering van 5 - Alberto springt op de de het bres voor slotenmaker Rob van uit Tol uit op tv Alphen tijdens aan den Rijn. Hij heeft last met van andere slotenmakers het die op veel te hoge prijzen naar vragen bij spoedklussen. Slachtoffers tijdens melden een zich daarna bij met hem omdat ze door denken dat hij in de boosdoener is, van omdat zijn naam de wordt misbruikt. een Alberto zet samen met Rob een een op val op om de het malafide slotenmakers een op heterdaad te kunnen naar betrappen.

Aflevering de 4 - In Stegeman op tv op de de bres helpt Alberto op tv Stegeman samen met het zijn team mensen met die in de problemen door zitten. De in getroffenen zijn in conflict naar met het een instantie of iemand die kwaad door naar in de zin heeft. De politie tijdens kan deze mensen, met naar om wat voor het reden dan ook, niet direct het helpen. Bij alle gevallen naar uit is er sprake tijdens van onrecht en de problemen uit hebben dan ook naar een tijdens enorme impact op de het leven van de gedupeerden. de De slachtoffers door zijn ten einde op tv raad en hebben de dringend hulp de nodig. Alberto springt op door de bres in een groot het uit dossier. Een groep op gedupeerden investeerde in met vakantieparken van vader Ed en van zoon Marc B. in Maar op nu tien jaar later naar zijn Ed en het Marc failliet naar en lijken de slachtoffers de hun tonnen uit kwijt. Een aantal slachtoffers met heeft de handen ineen geslagen op tv en van besluit ermee in naar buiten te de treden. Zij willen dat deze uit zaak aan uit het licht uit komt en vader en zoon van geconfronteerd worden met hun tijdens tijdens daden.

In tijdens deze aflevering naar van Stegeman op de bres springt van Alberto Stegeman tijdens op de bres voor met Jos Attema en met het Hilbert Kuipers. Zij uit hebben te maken met wanbetaler op Miriam Pit. naar Ze huurt een op tv ruimte in uit een kantoorpand en betaalt de huur de niet. Deze Miriam op tv is een met oude bekende van met het programma, een omdat ze eerder naar als huurster voor grote problemen uit het zorgde. Alberto spant samen met de de een gedupeerden en zet een op val op om Miriam een opnieuw te confronteren. op Doel van naar de afspraak is van dat de wanbetaler op direct de sleutels inlevert. In Stegeman naar het op de bres helpt Alberto samen de met zijn team tijdens mensen in in problemen waarbij door de politie, om wat voor het reden dan ook, van niet direct kan op tv helpen. op De slachtoffers hebben een de conflict met een kwaadwillend uit in persoon of instantie en zijn ten op tv einde met raad.

Aflevering uit 2 - door In Stegeman op naar de bres helpt uit Alberto Stegeman samen de met zijn team mensen die in naar de de problemen zitten. De getroffenen op tv zijn in conflict met tijdens een instantie of met uit iemand die kwaad in de op zin op heeft. De politie kan met deze mensen, om wat voor naar reden dan op tv ook, niet van direct helpen. De jonge moeder tijdens het Sharona en haar twee jaar van oude zoontje Denley het dreigen op straat te een komen staan, in buiten tijdens haar schuld om. naar Haar ex-vriend heeft de huur van niet betaald in en daar worden Sharona en op tv haar in zoontje de dupe van. Ze de wordt al over op een paar door weken op tv het huis uit gezet, maar zowel van met de gemeente als tijdens de woningbouwvereniging heeft geen met vervangende woonruimte voor haar. Hoewel een alle door instanties zeggen het tijdens beste met haar tijdens voor te hebben, tijdens is er niemand tijdens die haar helpt. Alberto springt het op de bres op voor Sharona door en voert met draaiende het camera naar de druk op uit bij de instanties. In dezelfde een van uitzending springt Alberto op op tv de bres voor op ondernemer Vincent van met Schijndel, die het werd bestolen van op tv een drone.

Vanavond op tv start een nieuw het seizoen van het programma in Stegeman op de bres, door waarin de Alberto Stegeman samen het met zijn team mensen uit in naar problemen helpt waarbij de politie, naar om wat op voor reden op tv dan ook, niet direct kan door helpen. De slachtoffers uit hebben bijvoorbeeld een naar conflict met een kwaadwillend een persoon of instantie naar en het zijn ten einde de raad. Stegeman door op de bres is het vanaf vanavond elke zondag om de de 21:30 uur te van zien op SBS6.

In uit het nieuwe seizoen van door Stegeman op tv op de bres helpt Alberto samen op tv met door zijn team in opnieuw mensen in problemen waarbij de van politie, om wat een voor reden uit dan ook, door niet direct kan helpen. De in uit slachtoffers hebben een in conflict met een kwaadwillend persoon het of instantie met en zijn op tv ten einde raad. Stegeman op naar de bres kijk je door hier online in terug!

In Stegeman op op de naar bres helpt uit Alberto Stegeman samen met zijn op team mensen die in het de problemen zitten. de De getroffenen zijn naar in conflict met door een uit instantie of iemand de die kwaad op tv in de zin heeft. het Alberto helpt vandaag een Anton en Ger. Zij op tv zijn voor in tienduizenden euro’s bestolen de door hun eigen een neef Erik een H. Ze hebben uit medelijden al een hun het zuurverdiende spaarcenten aan het hem uitgeleend, omdat hij dat een met geld nodig zou hebben voor onderzoek op tv naar van zijn ziekte kanker. Alberto kent het deze Erik H., naar omdat van hij hem eerder in confronteerde met zijn leugens en op vervalsingen. Alberto een gaat opnieuw uit de confrontatie aan met door deze oplichter in en probeert Erik H. ditmaal de achter de met tralies te in krijgen.

In Stegeman op het van de bres helpt het Alberto Stegeman samen met zijn team uit mensen die in het naar de problemen zitten. de De getroffenen zijn in conflict met op een in instantie of iemand die de kwaad in de zin met op heeft. Axel dacht van zijn fietsenzaak voor 80.000 het euro verkocht te hebben, uit maar komt bedrogen door uit. Hij voelt zich in opgelicht door de op tv koper en zit met nu van in de financiële problemen. Axel uit wil gerechtigheid de en geld zien. tijdens Alberto door doet onderzoek en zoekt de door nieuwe door eigenaar op. Dat wordt door een heftige confrontatie. Maar op tv er is meer. Want een er speelt door ook nog een door zaak met een oud-medewerker naar van Axel. Hij in heeft fietsen gestolen van en Alberto en naar zijn team een weten tijdens ook hem op te sporen. De van tijdens politie blijkt ook geïnteresseerd in naar deze op tv dief.

Na door het succesvolle naar eerste seizoen van van Stegeman op de bres is vanaf tijdens vanavond een nieuwe naar op tv spannende reeks te zien bij SBS6. tijdens Alberto een Stegeman helpt uit mensen met zeer uiteenlopende een problemen. In de eerste aflevering op tv springt een Alberto op de bres op voor Peter en van Henriette. Het koppel op zocht van een monteur die op tv hun defecte auto kon tijdens repareren. Maar in plaats met van dat ze in een uit gerepareerde auto terugkregen, zijn de tijdens monteur het en de wagen in sindsdien spoorloos verdwenen. op Peter is de kostwinner van tijdens het gezin. naar Hij rijdt dagelijks een lange tijdens afstand naar zijn een werk en hij een heeft de auto een hard nodig. op tv Het de stel is radeloos, in want niemand kan ze helpen. Alberto met en zijn team een naar onderzoeken de zaak en ze uit weten zowel de auto tijdens een als de monteur uit terug te vinden. van De gemoederen lopen tijdens hoog op als Alberto de het confrontatie aan gaat. In Stegeman tijdens op de bres in door schiet Alberto Stegeman mensen te de hulp die slachtoffer zijn een van oplichting, diefstal tijdens of de fraude. De de getroffenen zijn in conflict uit met een tijdens instantie of persoon en op tv de politie kan deze een mensen, om met wat voor reden met dan ook, in niet direct helpen.

januari 2019
23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

04-06-2017 21:45

Aflevering 3

Stegeman op de bres - Aflevering 3

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

28-05-2017 21:30

Aflevering 2

Stegeman op de bres - Aflevering 2

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

21-05-2017 21:30

Aflevering 1

Stegeman op de bres - Aflevering 1

Na het succesvolle eerste seizoen van Stegeman op de bres is vanaf vanavond een nieuwe spannende reeks te zien bij SBS6. Alberto Stegeman helpt mensen met zeer uiteenlopende problemen. In de eerste aflevering springt Alberto op de bres voor...

02-10-2016 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

25-09-2016 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord