Programma gemist?

Aflevering 6 van - naar In Stegeman op tijdens de bres helpt Alberto Stegeman tijdens samen op met zijn team mensen die het in de de problemen zitten. op tv De getroffenen zijn in het conflict met een instantie of het iemand tijdens die kwaad in de tijdens zin naar heeft. De politie op tv kan deze mensen, om in wat voor reden een dan ook, niet direct door helpen. uit Bij alle gevallen is er op sprake op tv van onrecht en door de problemen hebben dan ook op een enorme impact op op in het leven van naar de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten in naar einde raad en hebben dringend uit hulp nodig. Alberto de springt voor op deze mensen op een de bres.

Aflevering tijdens 5 - In Stegeman op tijdens de naar bres helpt Alberto Stegeman naar samen met zijn team het mensen door die in de problemen de zitten. De getroffenen zijn een in conflict een met een een instantie of een iemand die kwaad tijdens in de zin heeft. door De politie kan deze uit mensen, om wat voor uit reden dan door ook, in niet direct helpen. Bij alle naar gevallen tijdens is er sprake van uit onrecht en de problemen op tv hebben dan uit ook een enorme impact op een het leven van van de gedupeerden. een De slachtoffers zijn ten van einde door raad en hebben het dringend hulp nodig. naar Alberto springt voor uit deze mensen op in de bres. Je het huurt een aannemer in om door uit je huis te verbeteren. Maar zondag de aandacht voor een de aannemer het die het geld van int en daarna de gedupeerden de achterlaat in een de puinhopen. Menig met horrorhuis staat al op de zijn naam. Voor uit op die slachtoffers springt Alberto Stegeman de op de op tv bres.

Aflevering een 4 - In Stegeman uit op de bres helpt op Alberto de Stegeman samen met zijn team tijdens een mensen die in de naar problemen zitten. De getroffenen op tv zijn in conflict op tv met een instantie de of iemand uit die kwaad in in de zin de heeft. De politie kan van deze mensen, om wat door voor reden dan uit ook, met niet direct helpen. tijdens Bij alle gevallen is door er sprake het van onrecht en de problemen hebben door dan ook een de enorme impact de op het met leven van de gedupeerden. op tv De door slachtoffers zijn ten einde van raad en hebben dringend hulp het nodig. Alberto springt naar voor deze mensen het op de naar bres. Alberto Stegeman in springt komende zondag uit op de bres voor een de familie Post naar uit naar Urk. Zij uit bestelde een blokhut, op maar deze wordt niet in op tijd geleverd. van Daardoor dreigt het gezin dakloos van te worden en het dat juist uit op het moment dat de er in een derde een kind op komst is. Alberto in trekt ten strijde op en zet alles het op alles om de in familie Post te op tv helpen.

In deze uit aflevering springt Alberto naar Steegman op de bres op tv voor slachtoffers van het de met beruchte oplichtster Miriam P. van Zij doet met zich voor als interieurverzorgster, op maar laat een spoor door van vernieling achter. Ellende De de het oplichtster blijft maar nieuwe slachtoffers maken. de Overal waar op tv ze komt, zorgt ze uit voor op ellende en laat ze tijdens mensen met onbetaalde facturen tijdens een achter. Krot Marten is een van de uit slachtoffers en doet zijn op tv verhaal. In korte in tijd maakt Miriam op tv naar van zijn woning een de krot. Hij wil de dat Alberto haar uit hard aanpakt. tijdens En precies dat het gaat hij doen.

Aflevering 2 - uit In Stegeman van op de bres uit helpt Alberto Stegeman samen uit met uit zijn team mensen die in door de problemen een zitten. de De getroffenen zijn in conflict in met naar een instantie of op tv iemand die kwaad in de zin naar tijdens heeft. De politie kan deze in mensen, om wat voor met reden een dan ook, niet direct helpen. op tv Bij alle gevallen op is er tijdens sprake van onrecht en het door de problemen hebben door dan ook een enorme impact in op het leven van de de gedupeerden. De door slachtoffers zijn ten de einde raad en uit door hebben dringend hulp nodig. Alberto de springt voor deze mensen op op de bres. met In de op tv komende uitzending springt Alberto met Stegeman op door de bres voor Adrie van het van Dongen. Adrie dacht vijf jaar naar geleden een de betrouwbare koper te de hebben de gevonden van zijn luxe op tv camper. Maar deze koper nam van met wel de camper wel mee, met maar betaalde de tijdens koopsom op tv uiteindelijk nooit. Adrie op tv krijgt nog 45.000 euro van hem, in de maar er komt van al jaren geen geld. Adrie uit neemt daarop uit contact op met Stegeman, in een op de hoop alsnog met het geld te krijgen. Gaat het het Alberto lukken de een van zaak op te naar lossen?

Aflevering uit 6 - In Stegeman op in de bres helpt door Alberto naar Stegeman samen op met zijn team mensen die een in in de problemen zitten. De getroffenen de zijn op tv in conflict met een instantie op of iemand die het kwaad in de van zin heeft. door De politie naar kan deze mensen, om wat voor van reden dan op tv ook, niet direct in helpen. Bij alle gevallen naar is er sprake op door van onrecht en van de problemen hebben dan ook een op op tv enorme impact op het de leven van de met gedupeerden. De slachtoffers zijn op ten op einde raad en hebben dringend het hulp nodig. Alberto springt in voor het deze mensen op een de bres.

Aflevering in 5 - Alberto springt op met de bres de voor uit slotenmaker Rob van het Tol uit Alphen aan den een Rijn. Hij op tv heeft last tijdens van andere slotenmakers die veel te naar hoge naar prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers naar naar melden zich daarna bij door hem omdat ze op tv denken dat hij de boosdoener van is, naar omdat zijn naam wordt misbruikt. met Alberto zet een samen met Rob een met val op om van de malafide de slotenmakers op naar heterdaad te kunnen een betrappen.

Aflevering 4 op tv - In Stegeman op de de bres helpt de in Alberto Stegeman samen met van zijn team een mensen die in de problemen zitten. op De getroffenen zijn in in conflict met het een instantie of van van iemand die kwaad in de zin de heeft. De politie een kan deze naar mensen, met om wat voor reden op dan ook, niet door direct helpen. Bij alle gevallen op tv in is er sprake van onrecht en de de op tv problemen hebben dan ook van een van enorme impact op het uit leven van op de gedupeerden. De slachtoffers zijn uit ten einde raad en van hebben een dringend hulp naar nodig. Alberto springt op de de bres in een op groot dossier. Een groep naar gedupeerden investeerde tijdens in vakantieparken van vader op tv Ed en naar zoon Marc in B. Maar nu tijdens tien jaar de later zijn Ed en Marc failliet door en op tv lijken de slachtoffers hun tonnen in kwijt. Een de aantal slachtoffers heeft de de handen naar ineen geslagen en besluit van ermee naar uit buiten te treden. tijdens Zij willen tijdens dat deze zaak aan naar het licht komt en op vader en zoon in geconfronteerd worden met hun op tijdens daden.

In deze aflevering met met van Stegeman op de de bres springt Alberto op tv Stegeman op de bres voor op Jos Attema door en tijdens Hilbert Kuipers. Zij hebben te in maken de met wanbetaler Miriam Pit. op tv Ze huurt op een ruimte in van een kantoorpand en betaalt door de huur niet. van Deze Miriam is een oude op uit bekende van het programma, omdat ze in eerder als in huurster voor het grote problemen zorgde. Alberto het spant in samen met de gedupeerden en zet de een val het op in om Miriam opnieuw te confronteren. Doel op tv van de afspraak in tijdens is dat de wanbetaler direct de op tv sleutels een inlevert. In Stegeman op de een bres een helpt Alberto samen met tijdens zijn team mensen in problemen door waarbij de politie, door om uit wat voor reden dan van ook, niet direct door kan helpen. De slachtoffers tijdens hebben een naar conflict het met een kwaadwillend persoon of instantie een en zijn ten uit einde uit raad.

Aflevering naar 2 - de In Stegeman op de bres het helpt Alberto Stegeman samen op tv met zijn team op mensen die een in de problemen zitten. een naar De getroffenen zijn in het conflict met de een instantie of het iemand die kwaad in uit de zin heeft. De politie het kan deze mensen, de om wat voor op reden dan in ook, niet direct helpen. met door De jonge moeder Sharona en met haar uit twee jaar oude zoontje van Denley dreigen op tijdens straat te komen een staan, buiten haar door schuld om. met Haar ex-vriend heeft naar de huur niet betaald en daar van worden Sharona tijdens en van haar zoontje de dupe van. tijdens Ze wordt al met over een op tv paar weken de het huis uit een gezet, maar zowel de de gemeente als met de woningbouwvereniging heeft geen vervangende woonruimte in voor haar. door Hoewel alle tijdens instanties zeggen met het beste met haar voor te met hebben, is er uit niemand die haar het door helpt. Alberto springt op met de bres met voor Sharona en voert met op draaiende camera de naar druk op bij met de instanties. In de dezelfde uitzending springt Alberto in op de bres door voor door ondernemer Vincent van Schijndel, op tv die uit werd bestolen van een tijdens drone.

Vanavond start op tv een nieuw seizoen van tijdens het programma de Stegeman op de bres, met waarin een Alberto Stegeman samen met met zijn team mensen in van problemen de helpt waarbij de politie, om van de wat voor reden dan met ook, niet direct kan helpen. een De slachtoffers hebben naar bijvoorbeeld uit een conflict met een van kwaadwillend van persoon of instantie en zijn ten de einde door raad. Stegeman op op de bres uit is vanaf vanavond elke zondag om de 21:30 op uur te zien op met SBS6.

In tijdens het nieuwe de seizoen van Stegeman op van de bres helpt uit Alberto samen een met zijn team het opnieuw mensen in problemen waarbij op de tijdens politie, om wat met voor reden dan de ook, niet direct kan helpen. De het slachtoffers van hebben een conflict met een door kwaadwillend persoon of de instantie een en zijn het ten einde raad. met Stegeman op de bres op tv kijk je hier naar online terug!

In in Stegeman op de bres helpt de uit Alberto Stegeman samen een met zijn team mensen die in het op de problemen zitten. De tijdens getroffenen zijn het in conflict met een tijdens instantie of van iemand die kwaad in de naar zin heeft. Alberto helpt de vandaag Anton tijdens en Ger. op Zij zijn een voor tienduizenden euro’s bestolen op door hun door eigen neef Erik in H. Ze hebben uit medelijden al de hun op zuurverdiende spaarcenten aan hem uitgeleend, het een omdat hij dat geld nodig zou in hebben op tv voor onderzoek naar zijn ziekte uit in kanker. Alberto kent tijdens deze Erik H., door omdat hij hem eerder op confronteerde met met zijn leugens en vervalsingen. het Alberto gaat opnieuw de in confrontatie aan naar met deze oplichter en op probeert Erik H. ditmaal een achter de naar tralies in te krijgen.

In Stegeman op tv op de bres tijdens helpt Alberto Stegeman een samen met zijn met team mensen op tv die in de problemen op zitten. De getroffenen in zijn in conflict met op een instantie in of iemand die kwaad de door in de zin heeft. Axel dacht het zijn met fietsenzaak voor 80.000 van euro verkocht te op hebben, maar komt bedrogen van uit. Hij met voelt zich van opgelicht door de koper en zit op tv nu in naar de financiële problemen. Axel op tv wil op tv gerechtigheid en geld zien. door Alberto een doet onderzoek en zoekt de tijdens nieuwe eigenaar op. Dat in wordt een een heftige confrontatie. Maar er van door is meer. Want er speelt op ook nog op een zaak met een op oud-medewerker van Axel. door Hij heeft fietsen gestolen door uit en Alberto en zijn team weten een ook hem op in te sporen. door De politie blijkt ook van naar geïnteresseerd in deze op tv dief.

februari 2020
05-01-2020 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

29-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

22-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

15-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. Ellende De oplichtster blijft maar ni...

08-12-2019 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

23-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 6 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

16-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 5 - Alberto springt op de bres voor slotenmaker Rob van Tol uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft last van andere slotenmakers die veel te hoge prijzen vragen bij spoedklussen. Slachtoffers melden zich daarna bij hem omdat ze denken...

09-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 4 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

02-12-2018 21:30

Stegeman op de Bres: een oude bekende

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres: een oude bekende

In deze aflevering van Stegeman op de bres springt Alberto Stegeman op de bres voor Jos Attema en Hilbert Kuipers. Zij hebben te maken met wanbetaler Miriam Pit. Ze huurt een ruimte in een kantoorpand en betaalt de huur niet. Deze Miriam ...

25-11-2018 21:30

Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat vo...

18-11-2018 21:30

Terug: Stegeman op de Bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de Bres

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Stegeman op de bres, waarin Alberto Stegeman samen met zijn team mensen in problemen helpt waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben bi...

12-11-2017 21:30

Terug: Stegeman op de bres

Stegeman op de bres - Terug: Stegeman op de bres

In het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres helpt Alberto samen met zijn team opnieuw mensen in problemen waarbij de politie, om wat voor reden dan ook, niet direct kan helpen. De slachtoffers hebben een conflict met een kwaadwillend pers...

25-06-2017 21:30

Aflevering 6

Stegeman op de bres - Aflevering 6

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Alberto helpt vandaag Anton en Ger. Zij zijn voor ti...

18-06-2017 21:30

Aflevering 5

Stegeman op de bres - Aflevering 5

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. Axel dacht zijn fietsenzaak voor 80.000 euro verkoch...

11-06-2017 21:30

Aflevering 4

Stegeman op de bres - Aflevering 4

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Stegeman op de bres gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Stegeman op de bres de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Stegeman op de bres bij Stegeman op de bres liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Stegeman op de bres. Heb je een uitzending van Stegeman op de bres gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 05-01-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!