Programma gemist?

Sandra tijdens heeft een uit fijn maar seksloos door huwelijk. Ze wil dat op veranderen, maar op haar pogingen pakken een niet al te best uit. op tv Het lukt op tv Ruby ondanks op ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan het van te vinden. Om toch geld naar te verdienen, ontvangt ze van thuis regelmatig uit mannen. uit Maar dan komt ze met een van haar vaste klanten door tegen de als ze op sollicitatiegesprek een gaat. op tv Mila, de vriendin op van Steef, stuurt met hem regelmaat stoute een foto's. Als Steef haar een keer een het een dergelijke foto van zichzelf terugstuurt, in vergist in hij zich uit in het adres. Hij in stuurt de door foto naar zijn vrome door schoonmoeder.

Chauffeur naar Finn gaat met de zijn vriendin met Fela op kraamvisite bij Finns op tv baas. een Het stel belandt daar in van de babykamer, de waar ze zich stiekem aan de elkaar uit vergrijpen. De babyfoon naar geeft alle geluiden door. op Jennifer belandt onverwacht met het naar de man van het haar vriendin Laura in bed. Na naar de vrijpartij heeft in op Jennifer een steeds een erger wordende pijn in haar onderbuik. in Finn van slikt een keer het viagra om beter te met presteren in bed. de Dat loopt compleet verkeerd op tv een af.

Onder uit meer het verhaal van de Dennis en Birgit komt een aan uit bod. Deze buurman en tijdens buurvrouw hebben stiekem uit een affaire en in spreken elke avond om naar 22.00 uur af van om 'de van hond uit te laten'. tijdens Totdat naar het op naar een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit de en Dennis door al rijdend in de naar auto met tijdens elkaar bezig zijn, moet van van Dennis plotseling remmen. Met alle in gevolgen van met dien.

oktober 2020
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!