Programma gemist?

Sandra heeft een een de fijn maar seksloos uit huwelijk. Ze wil dat veranderen, door maar door haar pogingen pakken niet al te naar best uit. op Het lukt uit Ruby ondanks ettelijke uit sollicitatiegesprekken niet om een door baan het te vinden. Om met toch geld te in verdienen, ontvangt ze thuis regelmatig naar mannen. Maar dan de komt het ze een van haar met vaste klanten tegen als de ze op op tv sollicitatiegesprek gaat. Mila, de op tv vriendin tijdens van Steef, stuurt hem de regelmaat stoute foto's. een Als Steef haar een keer op een dergelijke foto met uit van zichzelf terugstuurt, vergist hij de zich een in het adres. een Hij stuurt de foto tijdens naar zijn vrome het schoonmoeder.

Chauffeur Finn een gaat met op zijn vriendin het Fela op kraamvisite bij Finns een baas. Het uit stel belandt daar in de met babykamer, waar ze op uit zich stiekem aan een elkaar vergrijpen. De in babyfoon geeft alle naar geluiden door. Jennifer belandt op tv onverwacht met de man van het haar uit vriendin Laura in bed. het Na de door vrijpartij heeft door Jennifer een steeds erger van wordende pijn in haar onderbuik. het Finn uit slikt een keer viagra het om een beter te presteren in naar bed. Dat loopt compleet verkeerd de tijdens af.

Onder in meer het verhaal van in Dennis en naar Birgit komt uit aan bod. Deze buurman met en buurvrouw op tv hebben stiekem een affaire in en spreken elke avond om een in 22.00 uur af op tv om 'de hond uit te naar laten'. Totdat het op op een dag gruwelijk van misgaat. Terwijl Birgit uit op tv en Dennis al rijdend tijdens in de op auto met elkaar bezig zijn, moet op tv de Dennis plotseling remmen. Met van alle gevolgen van uit dien.

november 2019
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!