Programma gemist?

Sandra heeft het een fijn met maar seksloos huwelijk. Ze wil een dat veranderen, op tv maar haar pogingen een pakken niet het al te best uit. Het de op lukt Ruby ondanks op ettelijke sollicitatiegesprekken niet in om een baan te een vinden. Om naar toch geld te verdienen, op ontvangt ze tijdens thuis regelmatig mannen. naar Maar dan komt ze naar een van haar vaste klanten in op tegen als ze op door sollicitatiegesprek gaat. Mila, op de vriendin van Steef, het stuurt van hem regelmaat stoute foto's. Als uit Steef haar uit een keer een dergelijke foto met van zichzelf terugstuurt, door vergist door hij zich uit in het adres. Hij een stuurt de foto tijdens naar zijn van vrome schoonmoeder.

Chauffeur op tv Finn gaat met naar zijn vriendin Fela het op kraamvisite uit bij Finns baas. Het stel door belandt daar van in de babykamer, waar tijdens ze zich in stiekem aan elkaar vergrijpen. De naar babyfoon geeft met alle geluiden door. Jennifer op tv belandt de onverwacht met de man uit van haar vriendin Laura naar in bed. Na een tijdens de vrijpartij heeft Jennifer een steeds het door erger wordende pijn in tijdens haar onderbuik. met Finn slikt een keer viagra om door beter te de presteren in bed. Dat in loopt compleet op verkeerd naar af.

Onder meer op tv het op verhaal van Dennis en uit Birgit komt aan bod. van Deze een buurman en buurvrouw hebben tijdens stiekem een het affaire en spreken elke in avond om op 22.00 uur af om 'de hond in uit te met laten'. Totdat een het op een op dag gruwelijk misgaat. op Terwijl Birgit en Dennis al in rijdend in de met auto van met elkaar naar bezig zijn, moet uit Dennis plotseling remmen. Met een alle gevolgen van door dien.

juni 2021
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!