Programma gemist?

Sandra heeft een een op tv fijn maar seksloos huwelijk. met Ze wil dat veranderen, maar met met haar pogingen pakken niet al te naar tijdens best uit. Het lukt Ruby ondanks door ettelijke sollicitatiegesprekken niet een een om een baan te vinden. Om een toch geld te op tv verdienen, ontvangt naar ze uit thuis regelmatig mannen. op Maar dan komt ze een de van haar vaste klanten het tegen als op ze op sollicitatiegesprek gaat. op tv Mila, op de vriendin in van Steef, stuurt hem door regelmaat stoute foto's. Als met Steef haar een op tv keer een door dergelijke foto van zichzelf terugstuurt, een vergist hij zich het uit in het adres. Hij stuurt op de foto naar de zijn op tv vrome schoonmoeder.

Chauffeur een Finn gaat met het zijn vriendin Fela op kraamvisite van bij een Finns baas. door Het stel belandt daar in door de babykamer, waar ze met zich stiekem aan in elkaar vergrijpen. een De babyfoon geeft alle een geluiden door. Jennifer met belandt onverwacht op tv met de de man van naar haar vriendin Laura in tijdens bed. Na de een vrijpartij heeft Jennifer een van steeds erger wordende het pijn in haar naar onderbuik. Finn slikt een in keer de viagra om beter te presteren van in bed. de Dat loopt compleet op tv verkeerd door af.

Onder meer uit het verhaal naar van Dennis de en Birgit komt op aan bod. Deze tijdens buurman en buurvrouw hebben stiekem een de met affaire en spreken elke tijdens avond om 22.00 uur af van om 'de hond op tv van uit te laten'. Totdat op het op een dag het gruwelijk misgaat. tijdens Terwijl Birgit en Dennis al een rijdend in de tijdens auto met elkaar op bezig zijn, moet de Dennis op plotseling remmen. Met alle gevolgen tijdens van naar dien.

maart 2021
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!