Programma gemist?

Sandra op heeft een fijn maar tijdens seksloos in huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar met haar uit pogingen pakken uit niet al te best uit. Het de een lukt Ruby ondanks ettelijke door sollicitatiegesprekken niet om een baan op te vinden. Om op toch geld een te verdienen, door ontvangt ze thuis regelmatig op tv mannen. Maar dan tijdens komt ze een van in haar vaste op tv klanten op tegen als ze op van sollicitatiegesprek gaat. Mila, van de vriendin van Steef, stuurt een een hem regelmaat stoute foto's. Als op Steef haar een uit keer een dergelijke op foto een van zichzelf terugstuurt, vergist hij de zich in een het adres. met Hij stuurt de foto naar zijn tijdens vrome uit schoonmoeder.

Chauffeur de Finn gaat met zijn op vriendin Fela met op kraamvisite naar bij Finns baas. Het uit stel belandt daar in de uit babykamer, waar ze de de zich stiekem aan door elkaar vergrijpen. De van babyfoon geeft alle geluiden door door. Jennifer belandt het onverwacht met de man het van haar vriendin Laura het in bed. Na in de de vrijpartij heeft Jennifer een naar steeds naar erger wordende pijn in op haar onderbuik. Finn op slikt een keer viagra om uit beter in te presteren in bed. Dat door op tv loopt compleet verkeerd naar af.

Onder meer op tv het de verhaal van Dennis en de Birgit komt aan bod. van Deze buurman door en buurvrouw hebben met stiekem een affaire en spreken op door elke avond om met 22.00 uur af in om 'de hond tijdens uit te laten'. op tv Totdat het op een dag gruwelijk van misgaat. Terwijl het Birgit en Dennis op al in rijdend in de auto met uit elkaar bezig zijn, uit moet door Dennis plotseling remmen. de Met alle gevolgen van het dien.

juli 2020
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!