Programma gemist?

Sandra de heeft een naar fijn maar seksloos huwelijk. Ze in wil van dat veranderen, maar haar pogingen pakken naar niet door al te best uit. in Het lukt Ruby ondanks het ettelijke sollicitatiegesprekken naar niet om een baan een te de vinden. Om toch op geld te verdienen, ontvangt naar ze thuis in regelmatig mannen. Maar dan de komt ze een de van haar vaste klanten tijdens op tv tegen als ze op tijdens sollicitatiegesprek gaat. naar Mila, de vriendin van Steef, stuurt de van hem regelmaat stoute uit foto's. Als Steef haar een de keer een dergelijke van foto van zichzelf terugstuurt, op de vergist hij zich in het adres. in Hij stuurt van de foto naar in zijn vrome in schoonmoeder.

Chauffeur Finn uit gaat met zijn vriendin naar Fela op naar kraamvisite bij Finns van baas. uit Het stel belandt daar in de een babykamer, waar naar ze zich naar stiekem aan elkaar vergrijpen. De tijdens tijdens babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer van door belandt onverwacht met de van man van op tv haar vriendin Laura op tv in bed. Na de vrijpartij heeft door Jennifer een steeds de in erger wordende pijn in haar onderbuik. op Finn slikt in een tijdens keer viagra om beter te presteren het in door bed. Dat loopt compleet door verkeerd de af.

Onder de meer het verhaal van van Dennis door en Birgit komt aan tijdens bod. Deze buurman en een buurvrouw van hebben stiekem een affaire het en spreken elke op avond om 22.00 uur af in om 'de hond de uit te laten'. met Totdat door het op een dag gruwelijk uit misgaat. Terwijl Birgit in tijdens en Dennis al rijdend in in de naar auto met elkaar op bezig zijn, moet Dennis plotseling met remmen. Met alle de gevolgen van naar dien.

december 2021
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!