Programma gemist?

Sandra uit heeft een het fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil in dat veranderen, maar op tv haar uit pogingen pakken niet al te uit best uit. op Het lukt Ruby ondanks uit ettelijke door sollicitatiegesprekken niet om een een baan te op vinden. Om toch geld door te verdienen, ontvangt ze van thuis het regelmatig mannen. een Maar dan komt ze een van een uit haar vaste klanten tegen als op tv ze op sollicitatiegesprek een gaat. Mila, met de vriendin in van Steef, stuurt het hem regelmaat stoute foto's. Als Steef met haar tijdens een keer van een dergelijke foto van tijdens zichzelf terugstuurt, vergist naar hij zich in het adres. op tv uit Hij stuurt de foto tijdens naar zijn vrome in schoonmoeder.

Chauffeur in Finn gaat in met zijn vriendin Fela op kraamvisite de van bij Finns baas. Het stel het belandt een daar in de babykamer, waar ze met zich stiekem aan in elkaar vergrijpen. in De babyfoon geeft alle door geluiden door. Jennifer naar belandt onverwacht met een de man van op haar vriendin tijdens Laura in bed. Na op een de vrijpartij heeft Jennifer een de steeds erger wordende tijdens pijn in het haar onderbuik. Finn slikt door een keer viagra om uit beter te een presteren in bed. tijdens Dat loopt compleet verkeerd van het af.

Onder meer door het verhaal van Dennis een en door Birgit komt aan met bod. Deze buurman en buurvrouw het hebben stiekem een van affaire en van spreken elke tijdens avond om 22.00 uur af naar om 'de hond de uit te op laten'. Totdat een het op een dag gruwelijk het misgaat. Terwijl Birgit het met en Dennis al rijdend in de uit auto tijdens met elkaar met bezig zijn, moet Dennis tijdens plotseling remmen. Met door alle gevolgen van van dien.

februari 2020
13-09-2016 21:33

Afl. 3

Gênant - Afl. 3

Sandra heeft een fijn maar seksloos huwelijk. Ze wil dat veranderen, maar haar pogingen pakken niet al te best uit. Het lukt Ruby ondanks ettelijke sollicitatiegesprekken niet om een baan te vinden. Om toch geld te verdienen, ontvangt ze th...

06-09-2016 21:33

Afl. 2

Gênant - Afl. 2

Chauffeur Finn gaat met zijn vriendin Fela op kraamvisite bij Finns baas. Het stel belandt daar in de babykamer, waar ze zich stiekem aan elkaar vergrijpen. De babyfoon geeft alle geluiden door. Jennifer belandt onverwacht met de man van ha...

30-08-2016 21:32

Afl. 1

Gênant - Afl. 1

Onder meer het verhaal van Dennis en Birgit komt aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om 'de hond uit te laten'. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat. Terwijl Birgit en Denni...

Gênant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gênant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gênant bij Gênant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gênant. Heb je een uitzending van Gênant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gênant gemist

Maar Waar,Scripted realityserie waarin de meest beschamende en hilarische seksverhalen te zien zijn. Met humor en grappige wendingen wordt de kijker meegenomen in de opvallendste, pijnlijkste en meest gênante waargebeurde verhalen, waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs.

Uitzending gemist van Gênant? Hier kun je alle uitzendingen van Gênant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-09-2016 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!