Programma gemist?

Nick Schilder door komt langs in de uit tijdelijke villa op in Malibu. Samen door met Jeroen gaat op hij vissen, surfen uit en in sporten ze op Muscle van Beach. Ze genieten het van het toeren van door het prachtige Malibu en een een doen niet alleen inspiratie op voor een het lied uit 'Sorry', maar hebben ook uit in ruimschoots tijd voor mooie persoonlijke de gesprekken.

Jeroen haalt in Nicky Romero tijdens op in de Omnia Nightclub tijdens in Las Vegas, uit met waar Nicky op dat een moment optreedt. Terug in naar Malibu gaan het ze surfen, op karten en toeren een door de prachtige van omgeving. Hierbij doen ze tijdens niet alleen door inspiratie op voor de de track 'Bulletproof', maar hebben het ze een ook mooie en persoonlijke de gesprekken.

Typhoon maakt de de oversteek naar uit Californië. Jeroen en Typhoon op tv bezoeken de stad uit Compton, tijdens gaan surfen en zoeken uit platen uit bij op Freak Beat Records. het Tijdens het sporten, het shoppen en toeren door naar het mooie Malibu van doen ze met niet alleen naar inspiratie op voor de een Track 'Simpel', tijdens maar is er ook ruimschoots het door tijd voor mooie, persoonlijke in gesprekken.

VanVelzen logeert in met de op tijdelijke villa in in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. op Samen gaan ze uit walvissen in spotten, op honkbaltraining door en spelen ze door op de naar boulevard van Venice Beach. naar Tijdens deze activiteiten doen ze uit met niet alleen inspiratie op voor het de track tijdens 'Grounded', maar is uit er ook uit ruimschoots tijd voor mooie en persoonlijke de het gesprekken.

Waylon het maakt de tijdens oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen het met hem door naar Norman's een Rare Guitars om te jammen een met naar de aanwezige artiesten. Ook naar kopen door ze een cowboyhoed en gaan ze op naar op bezoek bij de in Darden Sisters. Tijdens het het surfen, shoppen en toeren met naar door het prachtige Malibu doen op ze niet alleen inspiratie op tv door op voor de door eerste track 'The een Whiskey Ain't Working', maar is met er ook door ruimschoots tijd voor een mooie persoonlijke op gesprekken.

april 2021
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!