Programma gemist?

Nick Schilder de komt een langs in de tijdelijke het villa in Malibu. tijdens Samen met Jeroen gaat hij met vissen, surfen tijdens en sporten ze de op Muscle Beach. van Ze op genieten van het toeren door het het prachtige met Malibu en naar doen niet alleen naar inspiratie op voor door het lied 'Sorry', maar het hebben ook ruimschoots op tv tijd voor mooie naar persoonlijke gesprekken.

Jeroen haalt Nicky met Romero op in een de op Omnia Nightclub in in Las Vegas, waar met Nicky op een dat moment optreedt. Terug in op tv Malibu met gaan ze surfen, karten en het toeren door de op prachtige omgeving. uit Hierbij doen op ze niet alleen inspiratie op voor in de door track 'Bulletproof', maar hebben ze in ook naar mooie en persoonlijke uit gesprekken.

Typhoon maakt het de oversteek de naar Californië. Jeroen en Typhoon een van bezoeken de stad Compton, uit gaan surfen en zoeken platen uit uit uit bij Freak van Beat Records. Tijdens van het sporten, shoppen en toeren door met het mooie in Malibu met doen ze niet alleen inspiratie op een voor de Track op 'Simpel', tijdens maar is er van ook ruimschoots tijd voor mooie, door persoonlijke een gesprekken.

VanVelzen logeert het in op de tijdelijke villa in Malibu bij het in Jeroen van Koningsbrugge. in Samen gaan ze naar walvissen spotten, op honkbaltraining met en spelen ze op met de boulevard de van Venice Beach. op tv Tijdens deze activiteiten doen het ze niet alleen met inspiratie uit op voor de met track 'Grounded', maar de is er ook ruimschoots tijdens tijd voor mooie en op persoonlijke een gesprekken.

Waylon in maakt de oversteek tijdens naar Californië. Jeroen uit gaat samen het met hem naar Norman's uit Rare Guitars om te met jammen met de de aanwezige artiesten. Ook kopen een ze een in cowboyhoed en het gaan ze op bezoek bij met de de Darden Sisters. Tijdens een het surfen, shoppen en toeren de door naar het prachtige Malibu doen ze in naar niet alleen inspiratie een op voor de een eerste track 'The Whiskey met Ain't Working', maar is door er met ook ruimschoots tijd in voor mooie persoonlijke door gesprekken.

augustus 2020
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!