Programma gemist?

Nick Schilder komt tijdens langs door in de tijdelijke het villa in van Malibu. Samen met in Jeroen gaat hij vissen, surfen en een tijdens sporten ze op met Muscle Beach. Ze op genieten van het toeren van door het prachtige op tv Malibu en op doen niet alleen in inspiratie op voor het lied naar 'Sorry', in maar hebben ook ruimschoots tijdens tijd voor mooie persoonlijke door gesprekken.

Jeroen tijdens haalt Nicky op Romero op in de Omnia uit Nightclub in Las Vegas, op waar uit Nicky op dat moment de optreedt. in Terug in Malibu gaan ze surfen, door karten en door toeren van door de prachtige op omgeving. Hierbij doen de ze niet alleen inspiratie op de voor de de track 'Bulletproof', maar hebben ze door ook mooie door en persoonlijke op gesprekken.

Typhoon maakt de naar oversteek naar tijdens Californië. Jeroen en door Typhoon bezoeken de naar stad Compton, in gaan surfen en zoeken platen een uit in bij Freak een Beat Records. Tijdens het sporten, door shoppen en toeren uit door het een mooie Malibu doen uit ze niet alleen inspiratie de op voor de Track met 'Simpel', in maar is door er ook ruimschoots tijd uit voor mooie, persoonlijke van gesprekken.

VanVelzen naar logeert in de tijdelijke op villa op in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. het naar Samen gaan ze de walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen op ze op op de boulevard van uit Venice het Beach. Tijdens deze activiteiten doen op ze niet alleen inspiratie op op voor de in tijdens track 'Grounded', maar het is er ook ruimschoots tijd voor tijdens mooie en van persoonlijke van gesprekken.

Waylon met maakt de een oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen een het met hem naar Norman's Rare Guitars uit op tv om te jammen met met de aanwezige artiesten. Ook een kopen ze een cowboyhoed een tijdens en gaan ze met op bezoek bij de Darden door Sisters. Tijdens het in surfen, shoppen en van toeren door het naar prachtige door Malibu doen ze niet alleen tijdens inspiratie op op tv voor de eerste een track 'The op Whiskey Ain't Working', de maar is er in ook ruimschoots tijd voor met mooie persoonlijke uit gesprekken.

april 2020
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!