Programma gemist?

Nick Schilder naar komt langs in de uit tijdelijke villa het in het Malibu. Samen met Jeroen gaat hij de uit vissen, surfen en het sporten ze op uit Muscle Beach. Ze genieten van de het toeren door het een prachtige op Malibu en doen niet door alleen inspiratie door op voor een het lied 'Sorry', maar door hebben ook ruimschoots tijd door voor in mooie persoonlijke gesprekken.

Jeroen haalt tijdens Nicky van Romero op in uit de Omnia Nightclub in Las door Vegas, waar Nicky in op dat moment op optreedt. Terug in een Malibu gaan een ze surfen, karten en op toeren door de de prachtige omgeving. door Hierbij doen ze niet alleen tijdens inspiratie op voor van de een track 'Bulletproof', maar op tv hebben ze ook mooie op tv en naar persoonlijke gesprekken.

Typhoon maakt de naar oversteek naar Californië. op tv Jeroen een en Typhoon door bezoeken de stad een Compton, gaan surfen op en zoeken platen uit bij van Freak Beat tijdens Records. Tijdens het in sporten, shoppen en de toeren door het mooie Malibu het van doen ze niet het alleen inspiratie op voor de Track de 'Simpel', door maar is er van ook ruimschoots op tv tijd voor mooie, persoonlijke met gesprekken.

VanVelzen logeert een in door de tijdelijke villa in Malibu bij het Jeroen uit van Koningsbrugge. Samen gaan door ze walvissen spotten, door op honkbaltraining en spelen uit ze op het de boulevard met van Venice Beach. door Tijdens deze tijdens activiteiten doen ze niet alleen inspiratie naar op tv op voor de tijdens track 'Grounded', maar de is er ook ruimschoots tijd voor het mooie en persoonlijke het uit gesprekken.

Waylon maakt de in oversteek naar Californië. met Jeroen het gaat samen met hem de naar Norman's Rare tijdens Guitars om te van jammen met met de aanwezige artiesten. Ook kopen in ze op een cowboyhoed van en gaan ze op bezoek de bij tijdens de Darden Sisters. Tijdens het surfen, op shoppen en toeren tijdens door op tv het prachtige Malibu in doen ze niet uit alleen inspiratie op voor de de eerste naar track 'The een Whiskey Ain't Working', maar het is er het ook ruimschoots tijd voor op mooie persoonlijke op gesprekken.

augustus 2021
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!