Programma gemist?

Nick Schilder naar komt langs in de het de tijdelijke villa in Malibu. Samen het met Jeroen gaat met hij vissen, surfen en naar sporten ze naar op de Muscle Beach. Ze genieten van een het toeren door met het prachtige Malibu met en doen van niet alleen inspiratie de op voor het lied 'Sorry', in maar uit hebben ook ruimschoots tijd voor op mooie de persoonlijke gesprekken.

Jeroen tijdens haalt Nicky tijdens Romero op in de Omnia door Nightclub de in Las Vegas, waar Nicky op op tijdens dat moment optreedt. Terug van in Malibu gaan ze surfen, tijdens karten en toeren een door in de prachtige omgeving. Hierbij doen tijdens ze niet uit alleen inspiratie de op voor op de track 'Bulletproof', een maar hebben ze ook mooie naar en persoonlijke tijdens gesprekken.

Typhoon maakt de het het oversteek naar Californië. Jeroen en uit Typhoon bezoeken de in stad naar Compton, gaan surfen en zoeken platen naar door uit bij Freak in Beat Records. Tijdens het op tv sporten, shoppen en toeren door de het mooie Malibu een doen ze uit niet alleen een inspiratie op voor de de Track met 'Simpel', maar is uit er ook ruimschoots tijd voor op mooie, persoonlijke naar gesprekken.

VanVelzen logeert in naar de tijdelijke villa tijdens met in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. op tv Samen gaan met ze walvissen in spotten, op honkbaltraining en het spelen uit ze op de boulevard op tv van Venice tijdens Beach. Tijdens deze activiteiten door doen ze niet alleen inspiratie naar op op tv voor de tijdens track 'Grounded', maar door is er ook ruimschoots uit tijd voor mooie en persoonlijke op tv het gesprekken.

Waylon maakt het de uit oversteek naar Californië. Jeroen gaat het samen met hem naar tijdens Norman's Rare Guitars op om te jammen in met door de aanwezige artiesten. een Ook kopen ze met een cowboyhoed van en gaan ze op door bezoek bij de door Darden Sisters. naar Tijdens het surfen, shoppen en tijdens toeren door het prachtige van Malibu uit doen ze niet alleen inspiratie op op naar voor de eerste de track 'The Whiskey Ain't Working', in maar is tijdens er ook ruimschoots tijdens tijd voor mooie persoonlijke op in gesprekken.

november 2019
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!