Programma gemist?

Nick in Schilder komt in langs in de tijdelijke villa het in Malibu. op tv Samen met de Jeroen gaat hij vissen, surfen en door sporten uit ze op Muscle Beach. Ze met genieten van een het toeren door het in van prachtige Malibu en doen niet alleen in in inspiratie op voor van het lied 'Sorry', maar hebben door ook ruimschoots de tijd voor mooie persoonlijke op gesprekken.

Jeroen haalt Nicky de Romero naar op in de tijdens Omnia Nightclub in de Las Vegas, waar in Nicky op dat moment op optreedt. Terug in naar Malibu gaan ze met surfen, karten een en toeren door in de prachtige omgeving. Hierbij door doen ze niet het alleen inspiratie op van voor de track van 'Bulletproof', een maar hebben ze ook mooie en een persoonlijke een gesprekken.

Typhoon maakt tijdens de tijdens oversteek naar Californië. Jeroen met en Typhoon bezoeken de stad de Compton, een gaan surfen en zoeken op platen uit bij Freak naar Beat op Records. Tijdens het sporten, het shoppen en toeren door het het mooie Malibu de uit doen ze niet in alleen inspiratie op voor tijdens de Track op 'Simpel', maar is er ook ruimschoots met tijd voor mooie, met persoonlijke op tv gesprekken.

VanVelzen logeert in op tv van de tijdelijke villa in Malibu naar bij Jeroen uit van Koningsbrugge. door Samen gaan ze de walvissen spotten, op honkbaltraining naar en spelen ze op de van boulevard van Venice van Beach. Tijdens deze het tijdens activiteiten doen ze niet op tv alleen inspiratie op op tv voor de track 'Grounded', maar naar is op er ook ruimschoots tijd uit voor de mooie en persoonlijke tijdens gesprekken.

Waylon het maakt de oversteek naar Californië. tijdens Jeroen het gaat samen met hem op tv naar Norman's Rare Guitars de om op tv te jammen met de met aanwezige artiesten. Ook kopen van ze met een cowboyhoed en naar gaan ze op tv op bezoek bij de Darden Sisters. tijdens Tijdens het door surfen, shoppen op tv en toeren door door het prachtige Malibu doen ze een niet alleen de inspiratie op voor de het eerste track het 'The het Whiskey Ain't Working', met maar is er ook ruimschoots tijd de voor mooie tijdens persoonlijke uit gesprekken.

november 2020
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!