Programma gemist?

Nick Schilder komt uit langs in de van tijdelijke villa een in de Malibu. Samen met Jeroen gaat van hij vissen, surfen en door sporten ze op naar in Muscle Beach. Ze genieten van in het toeren naar door het prachtige Malibu en de doen in niet alleen inspiratie uit op voor een het lied 'Sorry', maar tijdens hebben ook ruimschoots tijd van voor mooie persoonlijke met gesprekken.

Jeroen haalt op tv Nicky Romero op in op tv de Omnia Nightclub de uit in Las Vegas, waar Nicky op uit naar dat moment optreedt. Terug in Malibu in gaan ze in surfen, karten en toeren het door de prachtige het omgeving. Hierbij doen tijdens in ze niet alleen inspiratie op tv op voor de track in 'Bulletproof', maar hebben de ze uit ook mooie en persoonlijke de gesprekken.

Typhoon van maakt de oversteek naar Californië. naar naar Jeroen en Typhoon van bezoeken de stad Compton, door gaan surfen en zoeken platen het uit de bij Freak Beat Records. op tv Tijdens naar het sporten, shoppen en met toeren door een het mooie Malibu doen ze tijdens niet een alleen inspiratie op voor de op Track 'Simpel', met maar is er ook op ruimschoots tijd op tv voor mooie, persoonlijke uit gesprekken.

VanVelzen door logeert in de tijdelijke van villa in Malibu bij tijdens op Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan op ze uit walvissen spotten, op van honkbaltraining en spelen ze een op de boulevard de van Venice Beach. tijdens Tijdens deze activiteiten doen ze het niet alleen naar inspiratie op voor op de op tv track 'Grounded', maar is er tijdens ook ruimschoots tijd voor naar mooie en persoonlijke op tv van gesprekken.

Waylon het maakt de het oversteek naar Californië. Jeroen gaat van samen de met hem naar Norman's Rare Guitars van om te jammen naar met de op tv aanwezige in artiesten. Ook kopen ze op een cowboyhoed en gaan uit ze op tijdens bezoek bij de Darden van Sisters. Tijdens in het surfen, shoppen naar en toeren door door het prachtige op Malibu doen ze niet alleen inspiratie het op voor de tijdens eerste tijdens track 'The Whiskey tijdens Ain't Working', maar tijdens is er ook ruimschoots de tijd voor tijdens mooie persoonlijke naar gesprekken.

februari 2020
28-09-2016 20:38

Afl. 5

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 5

Nick Schilder komt langs in de tijdelijke villa in Malibu. Samen met Jeroen gaat hij vissen, surfen en sporten ze op Muscle Beach. Ze genieten van het toeren door het prachtige Malibu en doen niet alleen inspiratie op voor het lied 'Sorry',...

21-09-2016 20:35

Afl. 4

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 4

Jeroen haalt Nicky Romero op in de Omnia Nightclub in Las Vegas, waar Nicky op dat moment optreedt. Terug in Malibu gaan ze surfen, karten en toeren door de prachtige omgeving. Hierbij doen ze niet alleen inspiratie op voor de track 'Bullet...

14-09-2016 20:33

Afl. 3

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 3

Typhoon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen en Typhoon bezoeken de stad Compton, gaan surfen en zoeken platen uit bij Freak Beat Records. Tijdens het sporten, shoppen en toeren door het mooie Malibu doen ze niet alleen inspiratie op ...

07-09-2016 20:34

Afl. 2

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 2

VanVelzen logeert in de tijdelijke villa in Malibu bij Jeroen van Koningsbrugge. Samen gaan ze walvissen spotten, op honkbaltraining en spelen ze op de boulevard van Venice Beach. Tijdens deze activiteiten doen ze niet alleen inspiratie op ...

31-08-2016 20:31

Afl. 1

Jeroen In California - Songs Of Life - Afl. 1

Waylon maakt de oversteek naar Californië. Jeroen gaat samen met hem naar Norman's Rare Guitars om te jammen met de aanwezige artiesten. Ook kopen ze een cowboyhoed en gaan ze op bezoek bij de Darden Sisters. Tijdens het surfen, shoppen en ...

Jeroen In California - Songs Of Life gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen In California - Songs Of Life bij Jeroen In California - Songs Of Life liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen In California - Songs Of Life. Heb je een uitzending van Jeroen In California - Songs Of Life gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen In California - Songs Of Life gemist

Programma waarin Jeroen van Koningsbrugge tijdens zijn sabbatical in Malibu niet alleen geniet van de rust en tijd met zijn gezin, maar ook met acht bekende muziekvrienden aan zijn debuutalbum werkt. Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon gaan de muzikale samenwerking met Jeroen aan en vertalen persoonlijke verhalen naar muziek. Ze maken samen lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving.

Uitzending gemist van Jeroen In California - Songs Of Life? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen In California - Songs Of Life kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 19-10-2016 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!